Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Παπατρίκος μ' αρέσει η αρτιστική σου άποψη πάνω σε όλα :tongue: Πολύ καλό το πινακάκι ευχαριστώ για τη διόρθωση. Επίσης καλές προετοιμασίες με το δωμάτιο και ήρεμα ε; Ούτε εσύ να μας κουράζεσαι!! Θα ήθελα να σε ρωτήσω με όλο το θάρρος... Αυτό που έγινε στο παρελθόν σε ποιά εβδομάδα έγινε; Έκανες επισκληρίδιο για καισαρική ή για Φ.Τ; Συγγνώμη που ρωτάω αλλά μιλάμε τόσο καιρό και δεν μας έχεις πει τι έγινε για τους δικούς σου λόγους αλλά μου έχει κινήσει την περιέργεια.... Αν θες απαντάς!!

Σχετικά με τα κιλα εγώ επισήμως είμαι στα +10 !! Τρώω σαν γουρούνι. Άνοιξα μια μερέντα για να βάλω λίγη σε κάτι κρέπες που έφτιαξα και όση έμεινε την τσάκισα μέσα σε χρόνο dt. :oops:

Σωκράτη εγώ το ντετόλ το χρησιμοποιώ χρόνια, ειδικά το spray είναι όλα τα λεφτά μυρίζει τέλεια και καθαρίζει όλες τις επιφάνειες! Επίσης αγοράζω και σαπούνι χεριών και για το σφουγγάρισμα!! Αν υπήρχε και σε πόσιμη μορφή θα το αγόραζα το λατρεύω :tongue::tongue::tongue: Άντε άρχισαν τα πρώτα σημάδια του τοκετού!!! Περιμένουμε νέα σου!!

Σοφία μια χαρά ο μικρός!! Και τα κιλά σου επίσης!

Μαίρη : χαιρετίσματα στη Χαρούλα μας, πες της πως τη σκεφτόμαστε και ευχόμαστε να περάσουν οι συσπάσεις για να μην βασανίζεται! Φαίνεται θα κουράστηκε το κορίτσι μας...

Φραουλίτσα: Άσε αν ακούμε τον κάθε ένα """επιστήμονα""" τι έχει να μας πει δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα!! Εγώ τσαντίζομαι όταν μου λένε τι να τρώω, τι να κάνω, πως να κάθομαι... π.χ μπορεί να κάθομαι με σταυρωμένα τα πόδια (με βολεύει πολύ) ή οκλαδόν..Το τι ακούω δεν περιγράφεται... Ακόμη και άγνωστοι/ες στο δρόμο έχουν κάτι να παρατηρήσουν!! Έλεος! Η ξεκούραση πιστεύω θα σε βοηθήσει πολύ στο πλακούντα. Και εγώ είχα χαμηλά το πλακούντα και απο τη μέρα που έμεινα σπίτι και ξεκουράζομαι έχει ανέβει αρκετά ώστε να μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά!!! Στο εύχομαι!!!

Αυτά απο μένα, σήμερα χαλαρώνουμε στο καναπέ με τον αντρούλη λέμε να δούμε καμιά ταινία να παραγγείλουμε τίποτα και ύπνο...!! Που είναι ο καιρός με τα τρελά ξενύχτια, τα ποτά κλπ :tongue: (καθόλου δεν μου λείπουν)

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοιλίτσες μου!! Σημερα δεν πρόλαβα να σας γράψω καθόλου αφήστε που το μεσημέρι κρύωνα και ξεράθηκα πρώτη φορα κατω απο κουβέρτα και πάπλωμα σε ένα τρίωρο ύπνο. Χτες και σημερα είχαμε υποχρεώσεις σε γιορτούλες Έφαγα ελάχιστο γλυκο έτσι για τη λίγούρα αλλα απο φαΐ αρκετό να βγάλω τα απωθημένα μου..

Και μιας κι είπα για κιλα, παπατρικος συγχαρητήρια που έχεις χάσει 4 κιλα!! Μπράβο για την επιμονή σου και τη διατροφη σου! Εγω όλη μέρα μεσα στο Σπιτι όλο και τσιμπολογάω! Κι εσυ Λινάκι μου σούπερ είσαι!! Και η Σοφουλα το ίδιο! Ολες σχεδόν μπαινεται στο μηνα σας και είστε στα 10 κιλα!! Εγω έχω έναν ολόκληρο μηνα για να σας φτάσω και μάλλον θα τα έχω ξεπεράσει μεχρι τότε!!! Ήμουν πάντα λιχούδο βρε κορίτσια, ο άντρας μου ήλπιζε να μου γυρίσει αυτο ανάποδα στην εγκυμοσύνη αλλα τελικα μου γύρισε ο ύπνος μιας κι ήμουν πάντα τρελή υπναρου!! Δεν πειράζει μωρε τα νινάκια μας να ναι καλα!! Οσο για τα ποτά και τα ξενύχτια δεν μου λείπουν με την έννοια οτι ΄ποτέ δεν κάναμε τέτοια ζωη! Ανέκαθεν ήμασταν σπιτογατοι και του φαγητού!

Φραουλίτσα μου κι εσυ μη συγχηζεσαι με τον καθένα που εχει άποψη! Καθένας ας συμπεριφέρεται οπως θελει κι ας μεγαλώνει τα παιδιά του οπως επιθυμεί! Εμένα να δεις τι μου λένε αλλα δεν τους χαρίζομαι, το γυρνάω στη επίθεση! Προχτές τσακωνομουν με μια θεία μου που έλεγε οτι πήρα πολλα σελτεδάκια δυο φτανανε εκτος κι αν είμαι βρωμιαρα και δεν αλλάζω συχνά πάνες στο μωρο! Ε τι να της πω!! Την έβρισα κι ησυχασα!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Linaki μου έκανα επισκληρίδιο και για τα 2. Ξεκίνησα για Φ.Τ αλλά ευτυχώς κατέληξα στην καισαρική γιατί ο τράχηλος μου δεν ήταν ώριμος. Επίσης επίπεδη μπορούσα να τα καταλάβω όλα ζήτησα τελικά ολική νάρκωση γιατί δεν ήθελα να έχω αναμνήσεις. Αυτό έγινε μετά την 27η εβδομάδα. Αγάπη μου επειδή είμαστε εγκυούλες δεν υπάρχει λόγος να σας πω τι συνέβη τώρα. Όταν με το καλό γεννήσουμε θα σας το πω για να έχετε υπ' όψιν ότι υπάρχουν και αυτές οι τρελές περιπτώσεις, πράγμα που φαντάζομαι ότι ήδη έχετε καταλάβει. Πάντως ήταν λαχείο και τέτοια δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Όπως έχω ξαναπεί πιο πιθανό είναι να σε πατήσει αυτοκίνητο παρά τέτοιες περιπτώσεις.

Άσε τη μερέντα καλέ κάτω ή φάε μια γερή της σούπας και για μένα!!!

Το dettol το είχε πάρει ο άντρας μου στην αρχή της εγκυμοσύνης και ψέκαζα επιπλέον την λεκάνη όταν είχα αναγούλα και πήγαινα για εμετό. Ούτε να το δω δεν θέλω τώρα χεχεχε. Πολύ καλό είναι το σπρέι 4 σε 1 της KLINEX που σκοτώνει επίσης τα πάντα και δεν έχει χλώριο!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα!!! Κοιμήθηκα δυο ώρες και αυτο ηταν μετα το μάτι γαρίδα.. Αν μπορούσα θα σηκωνόμουν να έριχνα κανένα σφουγγαρισμα και να έβαζα και κανένα πλυντήριο. :)

Σημερα θα ειναι βροχερή η μέρα, ελπίζω ομως να μη χαλάσει τη παρέλαση στα παιδάκια! Ίσως παω κι εγω έχω χρόνια να παω!!

Σωκράτη λες ο μπέμπης σας να βγει σημερα γιορτινός;;

Επίσης βρε κορίτσια κάτι άσχετο, τα μωράκια σας ποσο συχνά τα νιώθετε; Εγω μες στη μέρα 3-4 φορές και τη νυχτα 1-2 το πολυ κατα τα ξημερώματα μάλλον. Ειναι φυσιολογικό η να ανυσηχησω! Αφήστε που οταν ξαπλώνω ανάσκελα η κοιλια ειναι πλάκα που διερωτώμαι που εχει Πάει αυτο το μωρο!!

Καλημέρα!!!

Όπως θα δείτε ανέβασα στο φατσοβιβλίο φώτο της κοιλίτσας και περιμένω και τις υπόλοιπες τις δικές σας :rolleyes:

παπατρίκος καλά έκανες και ζήτησες ολική... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε τέτοιες άσχημες περιπτώσεις ζητάνε απο τις κοπέλες Φ.Τ είναι οτι χειρότερο. Τέσπα, ελπίζω καμιά να μην έχει ποτέ ξανά τέτοια εμπειρία και οι δικές σου αναμνήσεις να σβηστούν μόλις κρατήσεις το αστεράκι σου αγκαλίτσα!!!

Μαιρούλα τώρα που άλλαξε ο καιρός ελπίζω να κοιμάσαι περισσότερο :tongue: Μια χαρά είναι οι κινήσεις του μωρού σου ! Ρώτα και το γιατρό φυσικά αλλά δεν υπάρχει - κατα τη γνώμη μου - στάνταρ μέτρηση... Ενστικτωδώς εσύ θα ξέρεις αν οι κινήσεις του είναι ικανοποιητικές ή όχι αυτό πιστεύω... Και όταν ξαπλώνεις μπορεί να πηγαίνει στο πλάι εμένα αυτό κάνει και όλη μου η κοιλιά μετατοπίζεται :tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα απο την βροχερη κ γεματη υγρασια θεσσαλονικη!!

λινακι μου τελεια η κοιλιτσα σου την σχολιασα κ στο φεις!

παπατρικος μου μπραβο για τα -4κιλακια σου, οσο για την ιστορια που περασες, αν κ δεν ξερω τι εγινε, νομιζω πως κ εγω στη θεση σου ολικη θα ζητουσα, ειναι πολυ δυσκολο να κανεις φτ οταν υπαρχει κατι..

μαιρουλα μου παλι ξημερωματα καλο μου ?μην ανησυχεις μια χαρα ειναι οι κλωτσιες του μπεμπη;);)

οσο για το που παει επειδη κ εγω που κ που το αναρωτιεμαι αυτο εχω καταλαβει, αν ειναι κ σωστο, οτι εκτος απο το οτι παει στο πλαι, δεξια η αριστερα γυριζει κ με την πλατουλα του προα τα πανω οποτε δεν προεξει κατι, πχ ποδαρακι, κεφαλακι, παντως μην αγχωνεσαι εφοσον το νιωθεις ολα ειναι τελεια ;););)

κ εννοειται καλα κανεις κπερνας στην επιθεση κ εγω δεν μπορω να ακουω το "μακρυ" κ το "κοντο"του καθενος"!!!

σοφουλα μου μια χαρα ο μικρος, κ τα κιλακια σου τελεια!!!καλε λες να γενναμε παρεα στην βιοκλινικη???:rolleyes::rolleyes:

φραουλιτσα μου συμφωνω απολυτα με την αποψη της μαιρουλας, μη δινεις σηαμσια, ο καθενας λεει οτι του κατεβει , οπως κ ο καθενας μεγαλωνει το μωρο του οπως θελει!!κρατα αυτο κ ολα τα αλλα γραψτα!

σωκρατη σε αναμμενα καρβουνα καθεστε φανταζομαι !!!

εγω για τα κιλαλ που λετε θα πω το κλασικο ειμαι στα -5 με -6, αλλα αυριο που θα ζυγιστω παιζει να εβαλα κ κατι, γιατι απο την παρασκευη χαζοτρωω..

θα προσπαθησω να ανεβασω κ κοιλιτσα στο φεις!!!

κ επισης να πω οτι πονανε πολυυυ ο γαμπες μου λες κ περπατουσα ωρες!κ μουδιαζουν οι γοφοι μου :confused::confused::confused:, εχετε κατι αναλογο κοριτσια?κ κατι ψιλα τσιμπηματακια στην κοιλια που κ που!αντε να ερθει η αλλη δευτερα ν απαω ντοκτορ να ηρεμησω

φιλακια πολλαααααα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπερα!! Μπα Λινάκι τι να κοιμάμαι καλύτερα... Μάτι δεν Έκλεισα πάλι όλη νυχτα. Ίσα ίσα με αυτο το καιρο μια κρύωνω μια ζεσταίνομαι!

Νενα μου αυτο με τις γαμπες το έχω κι εγω μήνες τωρα!! Πόνος σαν να έχω περπατήσει χιλιόμετρα. Κι έτσι παω στον καναπέ ανέβαζω τα πόδια ψηλά και προσπαθώ να κοιμηθώ ανάσκελα....

Zophie που είσαι;; Έχεις πολυ καιρο να γράψεις!!!

καλησπερα κοριτσια μου...απο την θυελλωδη Κρητη με τα απαγορευτικα της...!

δεν εχω προλαβει να σας διαβασω..απλως βρηκα ιντερνετ κ μπηκα να πω ενα ΓΕΙΑ....ειχαμε πολυ καλο ταξιδι στο ελα....κ κοιμομασταν ολο το βραδυ σε καμπινα....εγινε ο αρραβωνας....κ σημερα που ηταν να φυγουμε επιασε απαγορευτικο κ ξωμειναμε......ελπιζω να ειστε οοολες καλα...!φιλακια πολλα...τωρα λογικα θα τα πουμε απο Τριτη...καλο βραδυ!!!!:D:D

Jr39p2.png

Καλησπερα και στο parentscafe :)

Χαθηκα αυτη την εβδομαδα maryy.. γιατι ηταν πολυ δυσκολη .. εκανα καποιες περιστασιακες εμφανισεις στο φατσοβιβλιο, αλλα γενικα δεν ειχα διαθεση καλη :(

Ο καλος μου εχει κρισεις αγχους/πανικου! Βεβαια οταν τρεχαμε στο νοσοκομειο την προηγουμενη Κυριακη και στους γιατρους μεσα στην εβδομαδα, δεν το ξεραμε ακομη .. Αλλα αφου δεν ειχε κατι οργανικο .. μας μενει το αλλο! Η πρωτη κριση ηταν την 1η του Οκτωβρη, πηγαμε και τοτε στο νοσοκομειο, με ταχυκαρδια, δυσπνοια, εφιδρωση, κ.α. .. του εκαναν 3 καρδιογραφηματα, ηταν ολα καλα .. και με τις μερες το ξεχασαμε .. Ελα μου ντε που επεστρεψε δρυμητερη η ολη κατασταση! Τι την προκαλεσαι γενικα; Ισως η μεγαλη αλλαγη που θα επελθει σε λιγο στην ζωη του! χαχα! Ισως και να πιεστηκε υποσυνειδητα με το πως αλλαξε η ζωη του μια που η αληθεια ειναι οτι με τις συσπασεις μου, αρχισε να κανει πολλα πολλα πραγματα σε σχεση με πριν, αφου δεν μπορουσα να τα κανω εγω πια .. Ισως με τα οικονομικα μας και την δουλεια .. Ποιος ξερει; Μια που συνειδητα λεει οτι δεν τον ενοχλει κατι .. Και γενικα ειναι πολυ χαλαρος τυπος :)

Οποτε, πρωτα απο ολα ψυχραιμια (απο μερους μου) .. και απολυτη χαλαρωτητα .. γιατι δεν ειναι για πολλα πολλα τωρα ο καλος μου :) Ετσι, η ψυχολογια μου δεν ειναι η καλυτερη .. αλλα θα επανελθω .. που θα παει :) Ειναι που καπως εχω περιοριστει στο σπιτι, νιωθω οτι πλησιαζει η ωρα, και δεν εχω καταφερει να κανω και πολλα για την "αφιξη" .. και εχω και την δουλεια στο μυαλο μου! χαχα!

Κατα τα αλλα .. την Τριτη, θα παω να μπω στον καρδιοτοκογραφο, για να δουμε για συσπασεις και τους χτυπους της καρδιας του μπομπιρα. Μετα θα ξαναπαω σε 2 βδομαδες, θα ειμαι τοτε 34 εβδομαδων! Και μετα απο μια βδομαδα απο τοτε, σταματαω και το yutopar .. και περιμενουμε! Εχω συσπασεις .. δεν εχω :)

Ο μπομπιρας στριφογυριζει εκει μεσα .. και ειναι πολυ στεναχωρα τα πραγματα! Αυτη την βδομαδα μεγαλωσε η κοιλια μου .. αλλα οχι και τοσο .. οποτε ειμαι ολο ουφ και ουφ, γιατι μια εδω παταει και μια εκει .. και δυσκολευομαι :)

Μιλησα και με τον διαβητολογο, και θα ξαναμιλησω σε 10 μερες! Πρεπει οπωσδηποτε να προσεξω τις μεταγευματικες μετρησεις μου να ειναι κατω του 100! Απο κιλα ειμαι πια στα 79, δλδ +11. Να δουμε τι θα πει και η γυναικολογος μου στο ραντεβου .. και ποσα θα ειμαι τοτε! χαχα! papatrikos, πως καλε εχασες κιλα; Κι εσυ nena;

Το on line σεμιναριο/ενημερωση που παρακολουθησα απο το nuticia.club καλο ηταν. Περιμενω τωρα και τα επομενα, νομιζω οτι εχω γραφτει σε 4 ακομη. Μπορει παντως καποιος να παρακολουθησει ξανα καποιο σεμιναριο που ειχε παρακολουθησει! Οποτε αυτο με τον θηλασμο θα το δω ξανα, οταν θα εχω την δυνατοτητα και της πρακτικης :)

soch, γεννησατε;

Αντε .. και εγραψα πολλα!

XzvPp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες.

zophie περαστικά στον καλό σου. Μήπως έχει άγχος για κάτι και δεν θέλει να σε φορτώσει; Σε κάθε περίπτωση η υπομονή και η ψυχραιμία είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι. Η δικιά μου δεν είναι στα καλύτερά της διότι πλησιάζει ο καιρός, δυσφορεί και ανυπομονεί. Είναι μεγάλο και το μωρό μέσα της. Την Τρίτη έχουμε και μεις εξέταση NST για την καρδούλα του μικρού. Είμαι ήσυχος καθώς είχαμε κάνει λεπτομερή εξέταση τέλος Αυγούστου.

barboula υπομονή, θα επιστρέψετε. Αν είστε Ηράκλειο κάνε μια βόλτα από του Χάρη με τις απίστευτες κρέπες και βάφλες. Είναι το κάτι άλλο.

maryy σε καταλαβαίνω, και η δικιά μου χθες τη νύχτα έμεινε ξύπνια από τις 3 μέχρι τις 6:30 που έφυγα. Τουλάχιστον η καρέκλα θηλασμού βοηθάει να βολευτεί μπροστά στην TV.

nena1984 εγώ κάνω μασάζ στα πόδια της δικιάς μου, κυρίως όταν έχει σημεία φουσκωμένα. Την ξεκουράζει και συνάμα ξεφουσκώνουν τα σημεία που έχει μαζευτεί το αίμα. Τσιμπήματα έχει τακτικά πλέον, χαμηλά. Νιώθει σαν να ανοίγει κάτι και της λέω πως ο τράχηλος κάνει δουλίτσες.

Linaki2012 πολύ ωραία η ιδέα σου για τις φωτογραφίες με τις κοιλίτσες. Η δικιά μου είναι αρνητική με το facebook γενικότερα αλλά μια φωτογραφία του μωρού θα ανεβάσω μιας και είναι ιδιωτικό το club μας.

Εμείς έχουμε ραντεβού αύριο για NST & υπέρηχο. Αν το μωρό δεν έχει κάνει κίνηση μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, θα παρακολουθεί η γιατρός την κατάσταση κάθε 2 μέρες για έλεγχο στον πλακούντα, το αμνιακό υγρό κ.λπ. καθώς θα έχουμε περάσει τις 40 εβδομάδες. Εκτός και αν δει κάποιο πρόβλημα ή μεγαλώσει πολύ το μωρό οπότε θα πάει για καισαρική.

Καλή τσαγκαροδευτέρα σε όλες!

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Zophie μου φαντάζομαι δεν έχει νόημα να σου πω τα κλασικό μην αγχώνεστε... Το ξέρεις και μόνη σου. Επειδή όμως όπως θα διάβασες, μου έχει τύχει τρελή στραβή στο παρελθόν, αγχωμένη ξεαγχωμενη ξέρω αυτή τη φορά ότι περιμένω το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ. Είμαι άνεργη πέρα από κάποια καλλιτεχνικά που κάνω σπίτι, ο άντρας μου για την ώρα δουλεύει αλλά δεν είναι εφοπλιστής και υπάρχουν όλα τριγύρω που μπορούν να σε κάνουν να πάθεις εγκεφαλικό εύκολα. Περιμένω όμως την κόρη μου και ξέρω ότι δεν πρόκειται να πεινάσω ή να κρυώσω, τουλάχιστον για τα επόμενα 2-3 χρόνια χεχε.

Μουδιάσματα λόγω άγχους ξέρω κι εγώ από τον άντρα μου και σφιξίματα και πονάκια αλλά προσπαθώ να του θυμίσω τι έχουμε περάσει στο παρελθόν (εκείνος έχασε και τον πατέρα του λίγους μήνες μετά το περιστατικό με το μωρό) και πόσο ανούσιο είναι να τρελαίνεται για πράγματα που δεν μπορεί να διορθώσει. Χαλαρά λοιπόν, λέγε το κάθε μέρα που ξυπνάς και χαμογέλα γιατί σε λίγο θα κρατάς τον γιο σου αγκαλιά είτε το σπίτι είναι 100% έτοιμο είτε όχι, με κρίση η χωρίς!

Όσο για τα κιλά, έχασα γιατί έκοψα τα γλυκά και τη σαβούρα. Είχα πάρει όμως και 14!!! Μου κάνει εντύπωση που σου λεει τα μεταγευματικά σου να είναι κάτω του 100... είναι πολύ χαμηλό γιατί? Εμένα με 110-120 είναι σούπερ ευχαριστημένη... Μήπως λόγω του ότι κανείς ινσουλίνη?

Μαιρούλα κι εμένα η μπέμπα προχθές ούτε φωνή ούτε ακρόαση μόνο κάτι λίγα νωχελικά. Χθες και σήμερα χορεύει!! Πάντως όπως σου είχα πει, εμένα ο γιατρός μου είπε να μην τρελαίνομαι με τα μετρήματα κάθε ώρα κλπ. Θέλουμε 10 κινήσεις όλο το 24ωρο και είμαστε οκ.

Σωκράτη όλα καλά τα διαβάζω τα νέα σας.. Άντε να βγει ο πρώτος αγόραρος να παίρνουμε σειρά!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημέρα κοριτσάκια και Σωκράτη!!!

Σωκράτη όλα να πάνε καλά αύριο και σύντομα να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το θαυματάκι σας κι εμείς έχουμε αγωνία μαζί σας!!! Μα τι τρυφερός σύζυγος που είσαι!!! Μπράβο!!!!

Zophie κρίση είναι και θα περάσει τα ίδια πέρασα κι εγώ με τον αντρούλη μου!!! πάθαινε κρίσεις άγχους και τον έπιανε δυσφορία...πέθανε ο αδερφός ενός φίλου του από καρδιά πολύ νέος και είχε επηρεαστεί πάρα πολύ σε συνδυασμό και με την καινούργια αλλαγή στη ζωή του τα είχε παίξει ο κακομοίρης!! κάνε λίγο υπομονή θα περάσει ίσως να αγχώνεται που πλησιάζει και ο καιρός για να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας και όσο να ναι άλλο να το βλέπεις στην κοιλιά και αλλο από κοντά και αυτό τους άντρες τους αγχώνει!! Μπόρα είναι και μετά όλα οκ!!!!

Μαιρούλα κι εμένα η γοργονίτσα δεν κουνιέται συνέχεια και τώρα που έχει μεγαλώσει δυσκολεύεται περισσότερο...Να φανταστείς σήμερα το βράδυ έβαζα το χέρι μου στην κοιλιά μου και ούτε φωνή ουτε ακρόαση τρελαθηκα!! αλλά μετά από λίγο τσουπ έκανε την εμφανισή της, γενικά οι κινήσεις της είναι πιο νωχελικες τώρα γιατί την περισσότερη ώρα κοιμάται!!!

Μπαρμπούλα εύχομαι να πέρασες ωραία στην Κρήτη και με το καλό να γυρίσετε!!!

οι κοιλίτσες σας τέλειες θέλω κι εγώ να βγάλω φώτο γιατί έχω μια από την 28η εβδομάδα!!! δεν έχω βγάλει πιό πρόσφατη!!! όσο για τα κιλά εγώ είμαι +7 θα με δείτε και στη φώτο οσονούπω.... τσιμπήματα και πρήξιμο στα πόδια δεν έχω προς τα παρόν μόνο κάτι πονάκια και τραβήγματα στην κοιλιά αλλά ξεκουράζομαι και είμαι ξαπλωμένη αρκετή ώρα την ημέρα μπας και ανέβει και ο πλακούντας!!!! είμαι στην αναμονή να πάω πάλι στο γιατρό μου στις 8 νοε για να δώ τη γοργονίτσα μου και μετά μου είπε ο γιατρός μου ότι θα με βλέπει κάθε βδομάδα!!!

Σήμερα βρέχει εδώ και κάθομαι στο κρεβάτι με την κουρτίνα ανοιχτή και βλέπω την βροχή από το παράθυρο!!! άντε να χειμωνιάσει επιτέλους!!!! Να φάμε και μελομακάρονα σιγά σιγά.....:P:D

φιλάκια σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα σας!!!!

Πολύ μ' αρέσει το άλμπουμ μας στο φείς! Είμαστε τόσο όμορφες χιχι :tongue:

Σωκράτη: και εγώ είμαι γενικά πολύ κατά να ανεβάζω τις φώτος του μωρού μου ή της κοιλίτσας μου στο φείς το κάνω μόνο και μόνο για τη μικρή μας κοινότητα θα έχει πλάκα. Αν μπορείς πες και εσύ στη γυναίκα σου να βγάλετε μια μαζί τώρα που είναι έγκυος :rolleyes: Ελπίζω να αποφύγετε τη καισαρική αλλά αν είναι αυτή η μόνη λύση δεν πειράζει φτάνει να έρθει το μωράκι σας στην αγκαλιά σας υγιέστατο!!

Φραουλίτσα: Χειμωνιάζει και κοντοζυγώνει ο καιρός που θα τρώμε μελομακάρονα με το ένα χέρι και στο άλλο θα κρατάμε μπεμπάκια που θα κοιμούνται στην αγκαλίτσα μας!!! :rolleyes:

Ζόφη μου δύσκολη κατάσταση οι κρίσεις άγχους και λίγο ανεξέλεγκτες συμφωνώ όμως με τα υπόλοιπα κορίτσια πως όταν έρθει το μωράκι σας θα είναι τόση η χαρά που θα περάσουν απο μόνες τους. Επίσης θα είναι τόσο απασχολημένος να φροντίσει το μωρό και να σε βοηθήσει που θα ξεχάσει τα άγχη που ίσως τον απασχολούν τώρα!! Περαστικά να είναι!!! Άντε όλα καλά να πάνε με τον ΚΤΚ!!!

Μπαρμπούλα: παρατεταμένες διακοπές λοιπόν, δεν μας χαλάει :rolleyes: Δεν ξέρω για αυτό το Χάρη που είπε ο Σωκράτης αλλά μου άνοιξε την όρεξη πρωινιάτικα για αυτό να πας και να φας και για μας :tongue::tongue::tongue:

Βρε Νενάκι είσαι η γυναίκα θαύμα με την εγκυμοσύνη σου!!! -5 απο την αρχή; Άντε να βάλεις 1-2 κιλά το πολύ!! Σίγουρα μετά την εγκυμοσύνη θα είσαι -15!!! Γιατί δεν παίζει τα 8-10 κιλά είναι του μωρού και της κοιλίτσας!! Μπράβο πάντως!!! Ότι έχει σχέση με πόνο ποδιών το έχω και εγώ πότε είναι οι γάμπες πιασμένες λες και έκανα γυμναστική πότε οι πατούσες καίνε και πονάνε..όλα τα έπαθα πια!! Το χειρότερο μου όμως που το έχω απο τον 4ο είναι οι πόνοι στη λεκάνη....

Σχετικά με τις κινήσεις το βράδυ με πιάνει μια αγωνία κάθε φορά που ξυπνάω μπορεί να κάτσω μισή ώρα ξύπνια (ενώ νυστάζω) και να ζουλάω την κοιλιά μου μέχρι να νιώσω τον μπέμπη. Τη μέρα ξεχνιέμαι και δεν το ψάχνω τόσο αλλά το βράδυ δεν ξέρω τι με πιάνει... Αυτό το παιδάκι (το έχω ξαναπεί) θα βγεί πολύ τσαντισμένο :tongue:

Γίνομαι 34 εβδομάδων σήμερα!!! Εβδομάδα ορόσημο μιας και μου είχε πει ο γιατρός πως ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε τουλάχιστον τη 34η εβδομάδα για να γεννηθεί το μωρό με μικρότερο ρίσκο!!!! Ελπίζω φυσικά να πάμε μέχρι το τέλος αλλά νιώθω μια παράξενη ηρεμία, μου έχει φύγει πια το τρομερό άγχος της προωρότητας :cool:

oYNBp2.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!

σημερα κλεινω την 30η βδομαδα γιουπιιιιι, αντε λιγακι ακομα παναγιτσα μου

οσο για τις κοιλιτσες μας οχι μονο, απλως τελειες :P:D;)

λοιπον αρχιζω με οτι διαβασα

σοφη μου αρχικα περαστικα στον αντρα σου, κρισεις αγχους, πανικου κ γενικα τετοια θεματακια ειναι δυσκολα, ομως με τον ερχομο του μπεμπη ολα θα ξεχαστουν!!μηπως ηταν αγχωδης ο καλος σου κ τωρα του βγαινουν ?παντως θα περασει κ αυτο ;););)

με το καλο κ ο καρδιοτοκογραφος σας

σωκρατη αντε λιγο εμεινε υπομονη!!σε ελαχιστες μερες , ωρες θα εχετε αγκαλια τον μικρο σας!ελπιζω να αποφυγεται την κ.τ, αλλα κ αν οχι, λιγη σημασια εχει, αρκει να ειναι καλα μπεμπης κ μανουλα!!οσο για το φεις κ τις φωτο κ εγω ειμαι κατα, κ δεν νομιζω να ανεβασω καποια δωτο, αλλα ευτυχως τα κοριτσια ανοιξαν το δεκεμβριο κ εκει ειναι ολα κρυφα ;)

μπαρμπ μου ξεμεινες στο νησι ε?αντε κοιτα ναν χαλαρωσεις λιγακι κ να ξεκουραστεις μιας κ ηρθαν ετσι τα πραγματα

φραουλιτσα μου μια χαρα τα κιλα σου, μια χαρα κ η γοργονιτσα σας!οντως χαλασε ο καιρος κ εδω πολυ βροχη κ υγρασια!αλλα εμεις θελουμε να ερθει ο χειμωνας ετσι κ αλλιως κ ειδικα τα χριστουγεννα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

παπατρικος μου ευτυχως εσυ με την ηρεμη δυναμη μας επανφερεις στην ταξη, παντα εχω στο μυαλο μου 10 κινησεις την μερα, αυτο που μας ανεφερες απο τον ντοκ σου

λινακι μου σημερα ζυγιστηκα κ ειμαι -6 τελικα, κ εγω νομιζα οτι κατι εβαλα αλλα ευτυχως!καλα θαυμα δεν ειμαι, λιγο οι εμετοι που ειχα μεχρι 5μηνων, λιγο τα παραπανισια κιλα που ηδη ειχα, ε λογικο να με εχουν σε καραντινα!!λες να φυγουν τοσα πολλα???????8-10 κιλα?μακαρι τι να πω!οχι τιποτα μολις γεννησω εχω κ μια χολη να βγαλω κ πρεπει να χασω 10κιλα μεχρι τοτε

κ επισης γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που εφτασες την 34η βδομαδα κ να σαι σιγουρη πως θα φτασεις μεχρι την 38η!!!!

παντως κ εσεις λιγα εχετε παρει δεν το συζητω κ ειστε κ αδυνατες ολεςςςςςςςςςς, κορμια θανατηφορα λεμεεεεεεεεεεεεεεεε

μαιρουλα μου για να μην εγραψες ελπιζω να κοιμοσουν τα ξημερωματα!!

αρκουδιτσα μου, chot μου, γερωγια μου, σοφακι μου, ολα καλα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσια κ συντομα μπαμπα..!τι κανουμε??

εγω εδω παραμενω στην Κρητη....αρρωστησα με τον νοτια ομως....με πονοκεφαλο ειμαι 2 μερες τωρα...!!αλλα κατα τα αλλα καλα..!ενδεχεται να εχει κ σημερα απαγορευτικο...αλλα κ να μην εχει αν εχει 8 μποφορ που λενε εμεις δεν φευγουμε....φοβαται ο αντρουλης μου κ δεν θελει να μπω στο καραβι λεει με τοσο κουνημα....!!

ειδα φωτο στο φατσοβιβλιο....αν γυρισω θα βγαλω φωτο να σας βαλω κ εγω...αλλα εγω ειμαι ακομη πιο πισωωωωωωωωω απο εσας στις εβδομαδες...!!!φιλακιαααααααααααα!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...