Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Τι κάνετε κοριτσάκια και Σωκρατούλη?

τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για όλες!!!

αρκουδομανουλίτσα τα κοριτσάκια σου είναι σουπερ!!!! τι ωραία !!!! θα γίνει χαμός από κορδέλες και φιόγκους!!

όσο για την άδεια εγώ πήγα στο γυναικολόγο και μετά στον ελεγκτή του ικα ..το χαρτί θα έρθει...ελπίζω....τη Δευτέρα....άντε να δούμε!!!!

ας συμπληρώσετε στη λίστα κι εμένα μέχρι τις 6 του Δεκέμβρη θα έχω γεννήσει στο Ηώ!!!

κορίτσια όσον αφορά το θέμα της γέννας κι εγώ φοβάμαι πάρα πολύ !!! ακόμα και την ένεση φοβάμαι αλλά τι να κάνω κάπως πρέπει να βγει αυτό το παιδί από την κοιλιά μου!!!

σήμερα με πόνεσε λίγο η κοιλιά μου αλλά ξαπλωσα και περασε μετά από καμια ώρα εντω μεταξύ με έχει πιάσει μια συχνοουρία...αλλο πράγμα δεν προλαβαίνω!!!! κατά τα άλλα η γοργονίτσα μου είναι κινητικότατη όλο ζουζουνιές κάνει κι έχει πλάκα τώρα μόνο ξεκούραση μέχρι το επόμενο ραντεβού με το γιατρό !!!

φιλάκιαααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα συν-εγκυούλες και daddy to be (αν δεν έχει γίνει ήδη)!!!

Εγώ τώρα κατάφερα να μπω γιατί τώρα γύρισα απο το νοσοκομείο απο το πρωί που είχα ραντεβού!! :shock::shock::shock:

Ο μπέμπης μας είναι μια χαρά, το αμνιακό του αρκετά καλό κάναμε και ΚΤΚ και όλα καλά ευτυχώς γιατί πήγα στο νοσοκομείο με πονάκια και λέω αυτό ήταν άρχισαν οι συσπάσεις!! Έχει φτάσει 1900. Εντάξει είπαμε θα μας βγει αδυνατούλης ο μωρούλης μου αλλά και ο μπαμπάς του 2300 βγήκε τελειόμηνος! Εύχομαι να φτάσουμε τα 2500 τουλάχιστον. Η γιατρός (σας είπα οτι άλλαξα γιατρό στο νοσοκομείο?) είπε πως είναι μια χαρά η ανάπτυξη του και δεν θέλουμε να μας βγεί θυριάκι. Επίσης η επίσημη μου ΠΗΤ είναι 10/12/12 (παρακαλώ να αλλάξει στο πινακάκι) αλλά ενδέχεται να γεννήσω πιο νωρίς γιατί άρχισε να γερνάει ο πλακούντας. Μου είπε οτι είναι grade 2. Ιδέα δεν έχω τι είναι αυτό μήπως ξέρετε; Ίσως να μην φτάσουμε τελικά τις 40 εβδομάδες. Θα το παρακολουθούμε πάντως θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες. ΑΧ πως θα περάσουν 2 εβδομάδες; Θα μπώ και στο μήνα μου σε 2 εβδομάδες! Απίστευτο.. κοντεύει στο τέλος του το ταξίδι μας...

Ο λόγος που έμεινα στο νοσοκομείο ήταν οτι έκανα (ξανά) μετάγγιση αίματος λόγω πολύ χαμηλού αιματοκρίτη. Η γιατρός είπε να είμαστε έτοιμοι με δυνατό οργανισμό... Α και μου είπε πως όλα πάνε καλά για Φ.Τ :D Ο μικρός έχει πάρει θέση, ο πλακούντας είναι σε καλή θέση και αναμένουμε...

Σχετικά με το φόβο δεν με φοβίζει καθόλου ο τοκετός. Στο νοσοκομείο δεν κάνουν επισκληρίδιο αλλά και πάλι δεν με τρομάζει. Οτι πόνος είναι να ρθει θα ρθει φτάνει να μου φέρει το πολυπόθητο μου στην αγκαλιά μου. Εμένα με τρομάζει το μετά ρε κορίτσια... Θα το φροντίζω καλά; Θα έχει την υγεία του; Θα είμαι καλή μάνα; Θα σπουδάσει ιατρική ή θα θέλει να γίνει tatoo artist? (πλάκα κάνω:tongue:) Αχ..

Με τα δικά σας τώρα..

Φραουλίτσα μου έχει μεγαλώσει πολύ η μπέμπα σας!! Τέλεια 6 Δεκεμβρίου θέλω και εγώ να γεννήσω του Αγ. Νικολάου γιατί θα πάρει και το όνομα το μωράκι :P

Μπαρμπούλα: αν και αργά ελπίζω να είχες ένα καλό ταξίδι και να περνάς τέλεια!!

Μαιρούλα: κοίτα να μην κρυώσεις που τη βγάζεις στον καναπέ με σεντονάκια.. ο καιρός έχει αλλάξει!! Με γειά το νυχτικό!

Αρκουδίτσα μου: καλέ είναι πολύ καλό το βάρος τους για διδυμούλες... Δόξα το Θεό! :cool: Μακάρι να πας και 36 και περισσότερο αν σε πέρνει να βγουν γερά και δυνατά μωράκια (οι νυφούλες μας για να μην ξεχνιόμαστε) . Καλά αυτό με τις ιστορίες των γιαγιάδων μας είναι λίγο φρίκη... Εμένα η δικιά μου ήταν της αριστοκρατίας και γένναγε σε ιδιωτικές κλίνικές και μου είπε χθες: "Θα παρεις ειδικές πάνες στη κλινική που γεννάς να σου τις αποστειρώσουν για τα λόχια" Και της λέω καλέ γιαγιά έχουν βγεί σερβίετες μιας χρήσης! Και με κοίταγε εκστασιασμένη :tongue::tongue::tongue: Η γλυκιά μου ;)

Σωκράτη που είσαι μας έχεις σε αναμμένα κάρβουνα!!!

Κλείνοντας θέλω να πω οτι όποτε μείνω για νοσηλεία με βάζουν δίπλα απο μαμάδες που έχουν τα μωράκια τους (και τυχαία είναι πάντα αγοράκια) στα πυρεξάκια δίπλα τους και λίωωωωνω!! Τις ζηλεύω τόσο πολύ δεν βλέπω την ώρα να αποκτήσω το δικό μου πιρεξάκι με ένα μωράκι τοσο δα μέσα....

Συγγνώμη για τη γλωσσοδιάροια, μάλλον το αίμα που πήρα σήμερα είναι καμιάς γλωσσούς :tongue:

Φιλίά σε όλες τις κοιλίτσες και καλό Σ/Κ να έχουμε!!!

oYNBp2.png

Αχ Linaki όλα καλά δηλαδή? Γιατί τρόμαξα προς στιγμήν.:?

Τελικά όλες πιο μπροστά θα γεννήσουμε. Μια ανάσα από το όνειρο.

Καλά έκανες και άλλαξες γιατρό, να είσαι πιο σίγουρη. Και τα κιλά του μπέμπη μια χαρά είναι. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η απόκλιση του υπερήχου;)

imQRp2.png

Καλησπέρα κοριτσούδια μου!!!

Λινάκι κοπέλα μου ταλαίωρηθηκες με τη μετάγγιση αλλα τουλάχιστον σε βάζουν δίπλα σε μωράκια εεε!! Έτσι παίρνεις καλη γεύση πως θα είσαι κι εσυ σε λίγες μέρες!! Τι υπέροχο συναίσθημα!!! Η επόμενη φορα που θα πας θα ειναι με το γιοκα σου δίπλα οχι με ξένα μωράκια! Οσο για το γιατρο καλα έκανες και αλλαξες, ο προηγούμενος στα έλεγε μια έτσι μια αλλιώς!! Οσο για τον μπέμπη μην αγχωνεσαι μήπως βγει μικρούλης! Οπως έχω ξαναπεί κι εγω δυο κιλα γεννήθηκα πριν τόσα χρόνια που η επιστήμη δεν είχε εξελιχθεί τόσο και δεν μπήκα καν θερκοκοιτιδα! Ασε που όσο πιο μικρο το μωρο τόσο πιο εύκολος τοκετος!!

Εγω κορίτσια δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα γέννησω! Γενικά είμαι πολυ φοβιτσιαρα και δεν αντέχω τον πόνο καθόλου!! Παρανυχίδα μου βγαίνει κι υποφερω αλλα φαντάζομαι θα βρούμε δύναμη εκείνη τη στιγμη. Για το παιδάκι μας!! Επίσης φοβάμαι παρα πολυ την έπισκληριδιο αλλα ολα θα πανε καλα δεν εχει ακουστεί ποτε κάτι!!

Τουλάχιστον θα έχετε γεννήσει πρώτα ο Θεός αρκετές πριν απο εμένα κι έτσι θα μάθω απο τις εμπειρίες σας!!!

Ασχετο σας έχω πρήξει... Φραουλίτσα το χαρτί για τον εργοδότη το πήρες απο το κέντρο μάνας και παιδιού η απο γυναίκολόγο του ΙΚΑ γιατι μπερδευτηκα! Οσο για τους πόνους ο γιατρός μου ειπε οτι θα ποναμε λιγο όσο περνάει ο καιρός γοατι παίρνει θέση το μωρο κι η συχνοουρία γιατι η μήτρα φτάνει στο μέγιστο της αλλα και γιατι πιέζει το μωράκι τη κύστη με το κεφαλάκι του!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Μου έστειλε η χαρά μήνυμα! Την έπιασαν συσπασεις παίρνει ytopar και της ειπε ο γιατρός δέκα μέρες ξάπλα. Ο μπέμπης ομως ειναι μια χαρά κι εχει φτάσει σχεδόν δυο κιλα!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κ καλο σαβ/κο να εχουμε!!

τι κανουμε πως ειμαστε?αν κ σας διαβασα σουπερ κ χαιρομαιιιι

παπατρικος μου μακαρι να γεννησω στα γενεθλια σου, ετσι δεν θα ξεχναω ποτε να σου στελνω ευχουλες;);), αν κ το στανατρακι θα το μαθω κατα τις 15-11 κ ομολογω πως δεν βλεπω την ωρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλυτερα που θα εχεις την μεπμπα νωριτερα, αγκαλιτσα θ ασβησετε κερακι ασε που θα ειναι τα ομορφοτερα γενεθλια σου:-P:razz::-P

λινακι μου ολα καλα λοιπον με τον μικρο ε?τελειαααααααααααα

σου ευχομαι να γεννησεις στις 6 δεκεμβρη που θες, οσο για γιατρο καλα εκανες κ αλλαξες εννοειται..οντως κοντευουμε στο τελος, μακαρι να ειναι ολα τοσα καλα κ στο τελος οσο απο την αρχη:D:D:D

για το μετα μην ανησυχεις γιατι εννοειται θα γινουμε τελειες μανουλες χ!χ!χ!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αρκουδιτσα μου καλα ειναι ο μικρος αν κρινω απο τις κλωτσιες του, βεβαια ανυπομονω να τον δω στις 05-11 που εχω ραντεβου

μαιρουλα μου κ εγω δεν το εχω πολυσυνηδητοποιησει οτι θα γεννησουμε, ποτε δλδ ηρθε το θαυματακι μας, ποτε περασε τοσος καιρος, δεν μπορω να το πιστεψω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σωκρατη???γεννησατε κ χαθηκες?:D:D:D

χαρουλα μου κατσε ξαπλα παρε κ τα χαπακια σου κ ολα τελεια!!!

φιλια πολλα σε ολους για την ωρα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα εγκυούλες!!!

Σάββατο σήμερα κι εγώ μπήκα στην 33η εβδομάδα!!!! η γοργονίτσα κλωτσάει τόσο δυνατά που με τραντάζει ολόκληρη αφήστε που κουνιέται και νοιώθω ένα τεράστιο πράγμα στν κοιλίτσα μου πω πω πραγματικά έχει μεγαλώσει πολύ!!! εγώ θέλω να βγει μέχρι 3,5 κιλά το πολύ και θα είμαι ευχαριστημένη !!! ελπίζω να μην πάει στα 6 σαν τον άντρα μου χαχαχα!!! η μεγάλη μέρα νοιώθω ότι πλησιάζει ...πότε ήταν που κάναμε την β επιπέδου...και τώρα μπαίνουμε στον καρδιοτοκογράφο!!! να μας βοηθήσει η Παναγίτσα να πάνε έτσι καλά όλα μέχρι το τέλος για όλες μας !!!!

Μαιρούλα σε γιατρό του ικα πήγα για την άδεια όχι στο κέντρο μανας και παιδιού!!! η γοργονίτσα μου επίσης έχει πάρει θέση εδώ και καιρό είναι με το κεφάλι κάτω κάνει κατακόρυφο η άτιμη!!!!

εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη Χαρά ξεκούραση και τίποτα άλλο δεν θέλει από εδώ και πέρα!!!!

Λινάκι μια χαρά είναι ο μπέμπης σου η δικιά μου είναι λίγο ζουμπουρλούδικο κορίτσι!!! την επόμενη φορά που θα πάς στο νοσοκομείο εύχομαι να έχεις δίπλα σου το δικό σου πυρέξ!!!

Χθές ήρθε μια θεία μου στο σπίτι και μου έλεγε ότι πρέπει να περπατάω και να μην κάθομαι στο κρεβάτι και της λέω δεν κάνει να περπατάω γιατί ο πλακούντας είναι χαμηλά και αν δεν ανέβει δεν θα μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά και με το περπάτημα δεν ανεβαίνει οπότε ξεκούραση και ξάπλα κι έκανε έναν μορφασμό με τη μουρη της σαν να αμφισβητούσε το γιατρό μου κι εμένα...τι κομπλεξικός που είναι τελικά ο κόσμος!! ειδικά στην εγκυμοσύνη όλοι πιστεύουν ότι αυτό που έκαναν αυτοί είναι το σωστό δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση!!!! όλοι κάνουν τους ξερόλες και σου λενε τι πρέπει να κάνεις πώς να γεννήσεις μετά πως να φροντίζεις το μωρό....γιατί μόνο αυτές υπήρξαν καλές μάνες εμείς οι νεες τίποτα δεν ξέρουμε!!! εκνευρίζομαι πραγματικά με τέτοια άτομα!!!!

κοριτσάκια μου σας αφήνω φιλάκια σε όλες

ο Σωκράτης που είναι αλήθεια??? λετε να είναι με τον γιο του αγκαλίτσα??? αχ μακάριιιιιιιι

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και μπαμπά!

Σωκράτη εύχομαι ο λόγος που δεν σ' έχουμε δει τόσες μέρες να είναι ότι κρατάς το γιο σου αγκαλιά!! Γεννήσατε???:P:p

Φραουλίτσα που γεννάς ξαναπές μου γιατί δεν κατάλαβα να σου το αλλάξω. Έχω και το 'μυαλό της εγκύου' το τζαζεμένο τι να κάνω... Άντε κοντεύεις κι εσύ να δεις την κούκλα σου!! Όσο για τις συμβουλές και τα σχόλια κάνε ότι σου λεει ο γιατρός. Καλό είναι να μαζεύουμε πληροφορίες αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το ένστικτο στη μάνα είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Κάνε λοιπόν ότι εσύ νομίζεις σωστό σε επικοινωνία με το γιατρό σου πάντα κι άσε τους άλλους να τραγουδάνε. Εγώ απλά ακούω, ή κάνω ότι ακούω και λεω ναι!!;)

Linaki μου τέλειος κι εσένα ο μπεμπάκος! Την επόμενη φορά όντως θα είσαι στο δωμάτιο μαζί του. Σου την άλλαξα την ημερομηνία.

Μαιρούλα μου έχω κάνει επισκληρίδιο και δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι (κι εγώ την έκανα και με ψυχολογία σκατά..) Αν φοβάσαι τον πόνο είναι κάτι στιγμιαίο και ελαφρύ. Αν φοβάσαι επιπλοκή ρώτα το γιατρό σου και θα σε καθησυχάσει. Κι εγώ πάντα είχα στο μυαλό μου το θέμα πιθανής επιπλοκής αλλά κουφάθηκα όταν διαπίστωσα ότι ενώ δεν ένοιωθα πόνο μπορούσα να κουνήσω πόδια. Και είναι τοοοοσοοο ανακουφιστικό όταν έρχεται ηη δόση χαχαχα. Άρα κανένα θέμα μην φοβάσαι. Η βελόνα δεν μπαίνει στην σπονδυλική στήλη αλλά πιο έξω και η πιο πιθανή επιπλοκή είναι να γίνει πιο έξω από οι πρέπει και απλά να μην σε πιάσει.

Όταν ξαναμιλήσεις με την Grace δώσε τα χαιρετίσματα μου!!!

Έχουμε και ραντεβού μαζί την αλλά Δευτέρα!!!:tongue::tongue:

Εμείς έχουμε αρχίσει να αδειάζουμε το δωμάτιο της μπέμπας και να αναδιοργανώνουμε τα πράγματα σιγά σιγά. Επίσης λόγω διατροφής σακχάρου έχω χάσει τα 4 από τα 14 κιλά που είχα πάρει και είμαι σούπερ ευχαριστημένη κι εγώ και οι γιατροί μου. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να χάνω αλλά δεν θα πάρω πολλά τουλάχιστον.

Χθες πήγα από το Μητέρα να δω την διαβητολόγο που με παρακολουθεί. Ρωτησα και για τις τιμές των δωματίων κι ευτυχώς με τον ΕΟΠΥΥ έχουν άλλες ακόμα πιο οικονομικές τιμές. Μάλιστα ειδικά για τους δικαιούχους ΕΟΠΥΥ υπάρχουν και τετράκλινα!! Εγώ σε τρίκλινο θα παω αλλά κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω με το rooming in.. Θέλω παρά πολύ να την έχω δίπλα μου συνεχεία αλλά φοβάμαι όταν με παίρνει κανας ύπνος η δεν μπορώ η παω τουαλέτα θα αφήνω ένα μωρό μόνο του εκεί? Θεωρητικά δεν αφήνουν να έχεις και συνοδό άρα θα είμαι μόνη μου το βράδυ. Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά...

Αυτά κοριτσούδες!! Καλημέρα

1. soch...............ΠΗΤ 4/11/2012 ......αγορακι!........Έλενα

2. Linaki2012......ΠΗΤ 10/12/2012.....αγορακι!

3. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/2012.....κοριτσακι!........Μητέρα

4. fraoulitsa6......ΠΗΤ 18/12/2012.....κοριτσάκι!

5. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012.....αγοράκι!..........Γεν. Κλ.Θεσ/κης

6. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013.....αγοράκι!..........Ιασώ

7. happybear......ΠΗΤ 25/12/2012.....2 κοριτσάκια!

8. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!.........Βιοκλινική η Διαβαλκανικο Θεσ/νικης

9. grace3........... ΠΗΤ 29/12/2012......αγοράκι!

10. maryy...........ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!......... Ρέα

11. chot..............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!

12. sofoula27......ΠΗΤ .......................αγορακι!

13. barboula........ΠΗΤ 31/01/2013.....αγοράκι!........Αττικό

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

1. soch...............ΠΗΤ 4/11/2012 ......αγορακι!........Έλενα

2.fraoulitsa6......ΠΗΤ 6/12/2012.....κοριτσάκι!........Ηώ

3. Linaki2012......ΠΗΤ 10/12/2012.....αγορακι!

4. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/2012.....κοριτσακι!........Μητέρα

5. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012.....αγοράκι!..........Γεν. Κλ.Θεσ/κης

6. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013.....αγοράκι!..........Ιασώ

8. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!.........Βιοκλινική η Διαβαλκανικο Θεσ/νικης

10. maryy...........ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!......... Ρέα

11. chot..............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!

12. sofoula27......ΠΗΤ .......................αγορακι!

13. barboula........ΠΗΤ 31/01/2013.....αγοράκι!........Αττικό

νομιζω το εφτιαξα....

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά!! Απλά διορθώνω λίγο τη στοίχιση των γραμμάτων όσο μπορώ εδώ που έχω ένα θεματάκι σαν γραφίστας χεχε

1. soch...............ΠΗΤ 4/11/2012 ......αγορακι!..........Έλενα

2. fraoulitsa6......ΠΗΤ 6/12/2012.......κοριτσάκι!........Ηώ

5. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012.....αγοράκι!...........Γεν.Κλ.Θεσ/κης

6. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013.....αγοράκι!...........Ιασώ

8. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!..........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικο Θεσ/νικης

10.maryy............ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!.......... Ρέα

11.chot...............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!

12.sofoula27.......ΠΗΤ .......................αγορακι!

13.barboula.........ΠΗΤ 31/01/2013.....αγοράκι!..........Αττικό

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Μια χαρά!! Απλά διορθώνω λίγο τη στοίχιση των γραμμάτων όσο μπορώ εδώ που έχω ένα θεματάκι σαν γραφίστας χεχε

8. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!..........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικο Θεσ/νικης

10.maryy............ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!.......... Ρέα

11.chot...............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!

12.sofoula27.......ΠΗΤ .......................αγορακι!

τελειοοοο!!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Δεν έχουμε γεννήσει ακόμα, είμαστε στην αναμονή. Όπως είχα πει και σε προηγούμενο μήνυμα, εκτός από τα του σπιτιού, έχουμε και μετακόμιση στη δουλειά οπότε σερφάρω λιγότερο από το συνηθισμένο. Αύριο με το καφεδάκι μου θα διαβάσω τα νέα σας.

Χθες τη νύχτα η Ελένη είχε πόνους χαμηλά και ένιωθε σαν να ανοίγει κάτι. Υποθέτω πως κάποιες διεργασίες έχουν ξεκινήσει. Σήμερα σηκώνεται δυσκολότερα και δυσφορεί από πονάκια.

Καλό ΣΚ να έχουμε, θα σας ξαναγράψω.

edit: ένα καλό προϊόν για τη βαλίτσα μαιευτηρίου που βρήκα στο σούπερ μάρκετ είναι το Dettol - Απολυμαντικό Spray. Θα το χρησιμοποιήσουμε στο δωμάτιο (χερούλια, τηλεκοντρόλ κ.λπ.) και στην τουαλέτα. Σας το συνιστώ.

Σωκράτης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΕΡΗ ΘΑΣΣΑΛ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 32 ΒΔΟΜ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΖΥΓΙΖΕΙ1700 Κ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ.ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ Κ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 11 ΚΙΛΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜ 23ΔΕΚΕΜ Η ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Η ΓΕΝΕΣΕΙΣ.

7. sofoula27.......ΠΗΤ 23/12/2013......αγορακι!...........Βιοκλινική ή Γένεσεις

8. happybear......ΠΗΤ 25/12/2012.....2 κοριτσάκια!

9. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!...........Βιοκλινική ή Διαβαλκανικό Θεσ/νικης

10. grace3..........ΠΗΤ 29/12/2012......αγοράκι!

11.maryy............ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!.......... Ρέα

12.chot...............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...