Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα,

Γιορτάζει κανείς σήμερα?

Σε όσες γιορτάζουν ή έχουν Δημήτρη ή Δήμητρα χρόνια πολλά.:P

Τι κάνετε? Πω πω τα μπεμπάκια μεγαλώνουν και μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία. Πόσο χαίρομαι.

Μaryy και εμένα με έχει πιάσει ένας φόβος για το άγνωστο της καισαρικής. Τρέμω όταν το σκέφτομαι. Λέω μετά ίσως πονάω πολύ και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Α και για την επισκληρίδιο όπως την chot.Μου αρέσει που πριν το έπαιζα υπεράνω και έλεγα σιγά τι είναι?:|

Georgia ελπίζω ο Αποστολάκος σου να είναι καλύτερα.

Barboula καλά αποτελέσματα καμπύλης και καλό ταξίδι.

Linaki με το καλό να αρχίσεις το πλύσιμο. Α και καλή συνάντηση στον γιατρό.

Papatrikos και fraoulitsa τέλεια τα νέα. Μάθατε και πότε θα γεννήσετε. τέλεια.

Εμείς πήγαμε χθες στον γιατρό. είμαστε καλά, 1680 και 1610 γρ οι αρκουδίτσες. Θα αρχίσω και εγώ από εβδομάδα καρδιοτοκογράφο στην κλινική, αλλά δεν μάθαμε πότε θα γεννήσω γιατί είπε ο γιατρός από εδώ και πέρα όσο πάει. θέλουμε να φτάσουμε στις 36 αλλά μπορεί και πιο μπροστά γιατί πιέζονται τα πράγματα. οπότε βλέπουμε.

Φιλάκια σε όλες :P

imQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

happybear για διδυμακια ειναι μια χαρα το βαρος τους!!Οσο αφορα το φοβο μαλλον ολες τον εχουμε τελικα...!Για την καισαρικη το καλο ειναι οτι ο τοκετος θα ειναι πιο ευκολος αλλα μετα εχει λιγακι πονο η τομη...εκεινη την ωρα οπως μου λένε το σημαντικο ειναι να ειναι τα μωρα μας καλα και δεν θα σκεφτομαστε τον πονο...ελπιζω!!Πριν θα μας φαει ο φοβος και το αγχος μαλλον!

wsUfp2.png

Καλημερα αγάπες τι κανετε...

Εμεις πήγαμε εχτές στο γιατρό και είδαμε τον μπεμπούκο μας...στο τσακ προλαβαμε πάλι γιατι την ωρα που με εξεταζε τον πήραν για γέννα ....

Ο μικρούλης μας είναι μια χαρα ...είμαστε 1400 γραμμάρια...τελικα οντως τα αγορακια θα ειναι αδυνατοτερα οι κοπελαρες μας φάγανε...εδω οι αρκουδιτσες παρόλο που ειναι δυο μας ριχνουν στα αφτια...χιχιχιχ...

Εμεις θα πάμε για ντόμπλερ γυρω στα μέσα Νοέμβρη θα πάρω σήμερα για ραντεβού....

Εσεις διαβάζω όλα καλα....

Μπαρμπούλα μου ρωτησα τον γιατρο για την αδεια και μου είπε οτι τελικα δεν την γραφει αυτος...αρα θα πάρουμε στο ΙΚΑ να κλεισουμε ραντεβου για να μας την γράψουν...

Chot μου καιρο ειχες να γραψεις ..ολα καλα ε???

Οι κοπελουδες μου οι αλλες τι κάνουν...???

Ο μπαμπας μαλλον τρεχει.....

Οπως λεει και το Μαιρουλι παω να φερω την λιστα να δουμε τι γίνεται....

Φιλάκια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2.Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

3.fraoulitsa6....ΠΗΤ 18/12/2012 κοριτσάκι!!!

4.asoume.......ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

5.zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012 αγοράκι !! .....Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

6. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!! .....Μητέρα (14/12/12)

7. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +κοριτσακι)

8. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012 αγοράκι!!!

9. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

10. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!.... Ιασώ (22/12/12)

11. maryy.........ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

12. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

13. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

14. barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013 αγοράκι!.......Αττικό

Κατω ειναι τα κοριτσακια που δεν μπαινουν απλα ειπα να μην τις σβύσω...

Απο εμας δεν πιστευω να ξεχασα καμια...:tongue::tongue::tongue:

Λεω διπλα σε αυτα που γραψαμε οσες γνωριζουμε οτι μπορει να γεννησουμε αλλη ημερομηνια λογω καισαρικης ή αλλων θεματων να το γραψουμε για να εχουμε μια ιδεα...

1. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

2. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

3. Φαίη1980.......ΠΗΤ 09/12/2012 αγοράκι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa.............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

8. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

9.pepitsa.........ΠΗΤ 16/12/2012 αγοράκι!!

10.NISA............ ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

11. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

12. kouklitsa. ....ΠΗΤ 06/01/2013 αγορακι!..............Ιασώ

13. Elazl............ΠΗΤ

14. marmin.......ΠΗΤ

15. arous..........ΠΗΤ

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Η λίστα κοριτσάκια μου. Έσβησα κάποιες αλλά δείτε τι γίνεται.

Εγώ την ημερομηνία μου την άλλαξα γιατί το 14/12 είναι σίγουρη αλλαγή πρωτα ο Θεός. Έχω κλείσει ραντεβού. Γεωργία κι εσύ έκλεισες την αλλαγή της ημερομηνίας σου?

1. soch...............ΠΗΤ 4/11/2012 ......αγορακι!........Έλενα

2. Linaki2012......ΠΗΤ 12/12/2012.....αγορακι!

3. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/2012.....κοριτσακι!........Μητέρα

4. fraoulitsa6......ΠΗΤ 18/12/2012.....κοριτσάκι!

5. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012.....αγοράκι!..........Γεν. Κλ.Θεσ/κης

6. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013.....αγοράκι!..........Ιασώ

7. happybear......ΠΗΤ 25/12/2012.....2 κοριτσάκια!

8. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!

9. grace3........... ΠΗΤ 29/12/2012......αγοράκι!

10. maryy...........ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!......... Ρέα

11. chot..............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!

12. sofoula27......ΠΗΤ .......................αγορακι!

13. barboula........ΠΗΤ 31/01/2013.....αγοράκι!........Αττικό

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ευχαριστω πολυ για τη λίστα!!! Νομίζω είμαστε κομπλέ!!! Πω πω φτάνει ο καιρός για πολλες και για εμάς τις υπόλοιπες ούτε που θα το καταλάβουμε!! Με το καλο Παναγιά μου ολα τα νινάκια μας!!!!

Αρκουδομανουλίτσα τέλειες οι αρκουδίτσες εχουν πολυ καλο βαρος για δίδυμα!!!

Chot που εξαφανιστηκες εσυ βρε κορίτσι;; Εσένα θα σε αναζητουσα σημερα άλλωστε είσαι η έτερη νυχτεριδα της παρέας!! Μια χαρά κι ο μπέμπης!!

Γεωργία μου βρε δεν θα ναι αδύνατος κι ο δικός σου!!! Εγω πριν 3 βδομάδες είχα στενοχωρηθει που ηταν μονο 770 γρ. Και έλεγα παει μια σταλια θα μου βγει, και το αντράκι μου 3 βδομάδες μετα πήρε 600 γρ παρακαλώ κι έφτασε 1370 στις 29!!! Τωρα θα αρχίσουν να παίρνουν παρα πολυ!!!

Παπατρίκος έχουμε και τα μαθήματα τοκετού εμείς εε μην ξεχνιόμαστε! Εμένα θα κάνει και η Μαια του γιατρου μου αλλα θα παω και στο Ελενα έτσι να είμαστε ενημερωμένες απο παντου!!

Χτες αγόρασα ένα νυχτικακι για το μαιευτήριο πρέπει να βρω 1-2 ακόμα και παντοφλίτσες να ετοιμάζουμε τη βαλιτσουλα μας σιγα σιγα!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Επίσης βρε κορίτσια θυμάστε που είχα παει προχτές στο ΙΚΑ να ρωτήσω για το επίδομα κυοφορίας και λοχειας;; Μου είπαν λοιπόν να μου δώσει χαρτί ο γυναίκολόγος μου με την ημερομηνία και μετα να παω στο κέντρο μάνας και παιδιού και οχι σε οποιοδήποτε γυναίκολόγο του ΙΚΑ να μου δώσει τα χαρτια να παω στον εργοδότη! Διαφωτιστε με όσες κοπέλες το έχετε κάνει αν πήγατε σε γυναίκολόγο. Επίσης μου είπαν οτι σε πληρώνει το ΙΚΑ και οχι η εταιρία! Πήρα λοιπον κι εγω την εταιρία μου και τους είπα δεν με πληρώνετε εσείς μου λένε αποκλείεται κανεις λάθος, τους λέω ρώτησα το ΙΚΑ και τους είπα να το ψάξουν κι αλλο! Ούφ!

Η λίστα κοριτσάκια μου. Έσβησα κάποιες αλλά δείτε τι γίνεται.

Εγώ την ημερομηνία μου την άλλαξα γιατί το 14/12 είναι σίγουρη αλλαγή πρωτα ο Θεός. Έχω κλείσει ραντεβού. Γεωργία κι εσύ έκλεισες την αλλαγή της ημερομηνίας σου?

1. soch...............ΠΗΤ 4/11/2012......αγορακι!........Έλενα

3. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/2012.....κοριτσακι!.....Μητέρα

5. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012.....αγοράκι!........Γεν. Κλ.Θεσ/κης

6. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013.....αγοράκι!........Ιασώ

8. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!

10. maryy...........ΠΗΤ 08/01/2013......αγοράκι!........ Ρέα

11. chot..............ΠΗΤ 09/01/2013......αγοράκι!

12. sofoula27......ΠΗΤ ........................αγορακι!

13. barboula........ΠΗΤ 31/01/2013......αγοράκι!........Αττικό

κοριτσακι μου δεν ειναι τελειως σιγουρο αλλα παντως γυρω εκει θα ειναι ..λογικα απο της 20 μέχρι 23 δεν πιστευω να με παει μετα τα Χριστουγεννα...Εξαρταται βεβαια και απο την αναπτυξη του μικρου...αλλα εχτες μου ειπε γυρω στις 38 εβδομαδες...Τον Αποστόλη τον εκανα 12 μερες πριν...

Καλητερα ετσι που την εκανες τη λιστα να μην μπερδευομαστε...

Επίσης βρε κορίτσια θυμάστε που είχα παει προχτές στο ΙΚΑ να ρωτήσω για το επίδομα κυοφορίας και λοχειας;; Μου είπαν λοιπόν να μου δώσει χαρτί ο γυναίκολόγος μου με την ημερομηνία και μετα να παω στο κέντρο μάνας και παιδιού και οχι σε οποιοδήποτε γυναίκολόγο του ΙΚΑ να μου δώσει τα χαρτια να παω στον εργοδότη! Διαφωτιστε με όσες κοπέλες το έχετε κάνει αν πήγατε σε γυναίκολόγο. Επίσης μου είπαν οτι σε πληρώνει το ΙΚΑ και οχι η εταιρία! Πήρα λοιπον κι εγω την εταιρία μου και τους είπα δεν με πληρώνετε εσείς μου λένε αποκλείεται κανεις λάθος, τους λέω ρώτησα το ΙΚΑ και τους είπα να το ψάξουν κι αλλο! Ούφ!

Μαιρουλι μου ερχεται να σε ζουλιξω...φτου επρεπε να εχω ερθει για καφε να σε δω απο κοντα...αντε να κανονισουμε κανα νεο να σας δω...

Λοιπον ετσι ειναι ..θα παρεςι να κλεισεις ραντεβου στο κέντρο μανας και παιδιου με γυναικολογο..θα σου γραψει την αδεια ..μετα πας το χαρτι στον εργοδοτη..ειναι σαν υπευθυνη δηλωση που λεει οτι η ταδε σταματησε τοτε την δουλεια...απο κατω μαλιστα την συμπληρωνεις και εσυ.. ειναι διπλη ..και αφου ερθει η ημερομηνια σου και εχεις σταματησει πας με αυτη και καποια αλλα χαρτια στο ΙΚΑ .( φτου γαμωτο τα βρηκα προχτες την λιστα και ξεχασα να σας την σκαναρω...

Θα τα σκαναρω και αυτα και αυτα που θελει ο ΟΑΕΔ για το εξαμηνο και θα σας τα βάλω) Μετα το ΙΚΑ η την 1η του μηνος ή στις 15 σου βάζει τα χρήματα για τις 56 μερες δηλαδη επιδομα κυοφοριας στο λογαριασμο σου στην Τραπεζα....Μετα οταν θα γεννησεις ο καλος σου θα παει τα χαρτια της γεννας σου πάλι στο ΙΚΑ και αυτοι πάλι θα σου καταθέσουν στο λογαριασμο το επιδομα λοχειας ..δηλαδη τα λεφτα για της 63 μερες....

Ο εργοδοτης σου οπως εχουμε ξαναπει αταχτη ΜΑιρουλα ειναι υποχρεωμένος να σου δώσει μονο 25 μερες ασθενειας αν δεν της εχεις πάρει μέσα στο χρονο..αλλα εσυ ειπες οτι καθεσαι τωρα με αναρρωτικη ετσι δεν ειναι ??? αρα δεν σου δίνει κάτι.....

Καλα αυτοι στην εταιρεια σου δεν ειχαν ξανα κοπέλα που να εχει γεννησει..αν οχι ας παρουν να ρωτησουν..μα τετοια προθημεια πρωτη φορα την βλεπω...χιχιχι....

Κατι αλλο που πρεπει να ξερετε ειναι πως αν τα λεφτα που σας δωσει το ΙΚΑ συγκεντρωτικα και αυτα που σας δωσει ο εργοδοτης 25 ασθενειας..δεν ειναι το ποσο που θα περνατε αν δουλευατε αυτους τους μήνες ..τοτε συγκεντρωνετε ολες τις πληρωμες σας και πατε με αυτα στον ΟΑΕΔ οπου αυτοι μετα απο υπολογισμο σας δινουν καποιο συμπληρωματικο ποσο αν πρεπει....το οποιο ειναι ασχετο με το εξαμηνο ..μην μπερδευεστε..οτσει???

Μαιρουλι καταλαβες??? η να σε αρχισω στιε μερεντες να μου συνελθεις...χιχιχι( για πλακα τα λεω δεν πιστευω να σε πειραζει..αλλα ετσι μου ερχεται να σε ζουλιξω...)

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κοριτσακι μου δεν ειναι τελειως σιγουρο αλλα παντως γυρω εκει θα ειναι ..λογικα απο της 20 μέχρι 23 δεν πιστευω να με παει μετα τα Χριστουγεννα...Εξαρταται βεβαια και απο την αναπτυξη του μικρου...αλλα εχτες μου ειπε γυρω στις 38 εβδομαδες...Τον Αποστόλη τον εκανα 12 μερες πριν...

Καλητερα ετσι που την εκανες τη λιστα να μην μπερδευομαστε...

Μαιρουλι μου ερχεται να σε ζουλιξω...φτου επρεπε να εχω ερθει για καφε να σε δω απο κοντα...αντε να κανονισουμε κανα νεο να σας δω...

Λοιπον ετσι ειναι ..θα παρεςι να κλεισεις ραντεβου στο κέντρο μανας και παιδιου με γυναικολογο..θα σου γραψει την αδεια ..μετα πας το χαρτι στον εργοδοτη..ειναι σαν υπευθυνη δηλωση που λεει οτι η ταδε σταματησε τοτε την δουλεια...απο κατω μαλιστα την συμπληρωνεις και εσυ.. ειναι διπλη ..και αφου ερθει η ημερομηνια σου και εχεις σταματησει πας με αυτη και καποια αλλα χαρτια στο ΙΚΑ .( φτου γαμωτο τα βρηκα προχτες την λιστα και ξεχασα να σας την σκαναρω...

Θα τα σκαναρω και αυτα και αυτα που θελει ο ΟΑΕΔ για το εξαμηνο και θα σας τα βάλω) Μετα το ΙΚΑ η την 1η του μηνος ή στις 15 σου βάζει τα χρήματα για τις 56 μερες δηλαδη επιδομα κυοφοριας στο λογαριασμο σου στην Τραπεζα....Μετα οταν θα γεννησεις ο καλος σου θα παει τα χαρτια της γεννας σου πάλι στο ΙΚΑ και αυτοι πάλι θα σου καταθέσουν στο λογαριασμο το επιδομα λοχειας ..δηλαδη τα λεφτα για της 63 μερες....

Ο εργοδοτης σου οπως εχουμε ξαναπει αταχτη ΜΑιρουλα ειναι υποχρεωμένος να σου δώσει μονο 25 μερες ασθενειας αν δεν της εχεις πάρει μέσα στο χρονο..αλλα εσυ ειπες οτι καθεσαι τωρα με αναρρωτικη ετσι δεν ειναι ??? αρα δεν σου δίνει κάτι.....

Καλα αυτοι στην εταιρεια σου δεν ειχαν ξανα κοπέλα που να εχει γεννησει..αν οχι ας παρουν να ρωτησουν..μα τετοια προθημεια πρωτη φορα την βλεπω...χιχιχι....

Κατι αλλο που πρεπει να ξερετε ειναι πως αν τα λεφτα που σας δωσει το ΙΚΑ συγκεντρωτικα και αυτα που σας δωσει ο εργοδοτης 25 ασθενειας..δεν ειναι το ποσο που θα περνατε αν δουλευατε αυτους τους μήνες ..τοτε συγκεντρωνετε ολες τις πληρωμες σας και πατε με αυτα στον ΟΑΕΔ οπου αυτοι μετα απο υπολογισμο σας δινουν καποιο συμπληρωματικο ποσο αν πρεπει....το οποιο ειναι ασχετο με το εξαμηνο ..μην μπερδευεστε..οτσει???

Μαιρουλι καταλαβες??? η να σε αρχισω στιε μερεντες να μου συνελθεις...χιχιχι( για πλακα τα λεω δεν πιστευω να σε πειραζει..αλλα ετσι μου ερχεται να σε ζουλιξω...)

Γεωργια μου!! καταρχην ελα ζουληξε με οποτε θες!! μαγουλο εχουμε κάνει δόξα το Θεο!! χαχααχα!! Λοιπον αντε οι Αθηναιες να ξανακανονισουμε συναντηση τωρα που μπορουμε γιατι η επομενη θα παει του χρόνου το καλοκαιρι με τα μωρα στα καρότσια!!

Δυστηχως φιλεναδα την πατησες γιατι εισαι πρόσφατη μανουλα και εσένα θα πρήζουμε για τα πάντα!!!

Για το κεντρο μανας και παιδιου ρωτησα γιατι δεν εχω παει ποτε και τις αδειες μου τις γραφει γυναικολογος του ικα και μετα περνάω απο επιτροπη κλπ κλπ.. Επισης εχω την αισθηση οτι η φραουλιτσα πηγε σε γυναικολογο να της δωσει το χαρτι οχι στο κεντρο μανας και παιδιου!! Το αλλο ειναι ρωτησα ενα συγγενη μας παθολογο και ειπε καλυτερα να μην παω στο δευτερο αλλα σε γυναικολογο γιατι το κεντρο της περιοχης μας απασχολει ολους τους μην πω.. και ακρη δεν θα βγαλω.. Απο την αλλη στο ΙΚΑ που ρωτησα μου ειπαν οτι μονο εκει θα με εξυπηρετησουν!! Φοβαμαι μην κανω καμια λαθος κινηση και χάσω τις ημερομηνίες! 12 του μηνα βγαινω σε αδεια κανονικα! επισης για το κεντρο μανας και παιδιου πως κλεινεις ραντεβου απο τα γνωστα τηλεφωνα του ΕΟΠΠΥ?? οΥΦ καλε εχω αγχωθει για τα γραφειοκρατικα πω πω!!

Οσο για την εταιρια μου τι να σου πω!! επειδη οι συνθηκες εργασιας ηταν τετοιες εξου και σταματησα θα σου πω οτι οι μισοι υπαλληλοι ειναι ανυπαντροι και οσοι ειναι παντρεμενοι αντε 2-3 να εχουν παιδια!! Εγω ημουν καινουρια εκει χιχιχι! και μιλαμε για μεγαλη θυγατρικη εεε οχι καμια εταριουλα! τι να πω ελπιζω να βγαλω ακρη!!

α και κατι αλλο εγω δεν δικαιουμαι τα χρηματα ασθενειας επειδη καθομαι οκ αλλα θα μπορουσα να διεκδικησω τη διαφορα που λες απο τον ΟΑΕΔ?? πχ εγω απο το ικα παιρνω καπου 150 ευρω λιγοτερα απο οτι αν θα δουλευα.. Να το παλεψω αν δικαιουμαι κατι η οχι? και αν ναι τι πρεπει να κανω?? Συγγνωμη για τις ερωτησεις!!! Αλλα ειπαμε θα εισαι η μονη εμπειρη εδω!!!!!

γεια σας κοριτσια μουυυυ...!!κ παλι δεν προλαβαινω...!τωρα γυρισα σπιτι...πηγα 8.30 για την καμπυλη τελειωσα 12.30 μ αυτα κ με εκεινα....ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!ΑΠΑΙΣΙΑ...!τουλαχιστον ειχα την μαμα μαζι κ μου εκανε παρεουλα 3 ωρες....χθες με γεμισε η κουμπαρα 2 τσαντες μωρουδιακα....μου εδωσε κ το πορτ μπεμπε κ την ενδοεπικοινωνια γιατι εκεινη σταματησε να την χρησιμοποιει.....μετα πηγα απο το σπιτι να δωσω κατι εντολες στον υδραυλικο για το που θα μπει το καθενα κ τωωρα φευγω για κουρεμα...κ μετα παμε να ετοιμαστουμε για το ταξιδι...!!

σας φιλω γλυκα οοοοολες...!κ να προσεχετεεεε εεεε???τα λεμε απο Δευτερα πρωι.....!!:D:D:D:D

βλεπω απο ολες σας ευχαρισταααααααααααα νεα.....μπραβο μπραβο για εσας κ τα ζουζουνακια σας κοριτσια μου....!!

Γεωργια δλδ σου γραφει εκεινος ΠΗΤ κ κλεινεις ραντεβου στο κεντρο μανας κ παιδιου κ απλα στην δινει το ΙΚΑ ετσι????

Χρονια πολλα σε οοοολους τους Δημητρηδες κ τις Δημητρες....!!

γιορταζει κ ο γιατρος μας Γεωργια!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ....!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

τι κανουν τα εγκυακια?

ωραια η ιδεα σου μαιρουλα με την λιστα μας ;)

αρκουδιτσα μου τελειες οι ζουζουνες σου, μπραβοοο

βλεπω σιγα σιγα ολες μπαινουμε κ στον καρδιοτοκογραφο, αντε με το καλοοο

ckhot μου ο μικρος δινει ρεσιταλ κ εγω χαιδευω κοιλια κ καμαρωνω σαν γυφτικο σκερπανι!!!!αυτο με την καισαρικη κ εγω το φοβαμαο λιγο, αλλα μετα λεω χαλαι, οτι ακριβως εγραψες ;);););)

γεωργια μια χαρα ο μπεμπης!!!!!κ στα κιλα κ σε ολα!εμαθες κ συ πανω κατω ημερομηνια ε?αχ κ εγω θελωωωω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χρονια πολλα σε οσους-οσες εορταζουν

μαιορυλα , παπατρικος, ολα καλα!!!

αχ αντε να περασει ο καιρος κ να ερθουν τα ζουζουνακια μας , με το καλο , κ η παναγια διπλα μας!!!!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

1. soch...............ΠΗΤ 4/11/2012 ......αγορακι!........Έλενα

3. papatrikos......ΠΗΤ 14/12/2012.....κοριτσακι!........Μητέρα

5. zophie............ΠΗΤ 22/12/2012.....αγοράκι!..........Γεν. Κλ.Θεσ/κης

6. georgia.g........ΠΗΤ 22/12/2013.....αγοράκι!..........Ιασώ

8. nena1984.......ΠΗΤ 27/12/2012......αγοράκι!.........Βιοκλινική η Διαβαλκανικο Θεσ/νικης

10. maryy...........ΠΗΤ 08/01/2013.....αγοράκι!......... Ρέα

11. chot..............ΠΗΤ 09/01/2013.....αγοράκι!

12. sofoula27......ΠΗΤ .......................αγορακι!

13. barboula........ΠΗΤ 31/01/2013.....αγοράκι!........Αττικό

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα κορίτσια,

Nenaki τι κάνει ο μικρούλης σου?

τώρα που λέμε για τους φόβους για την γέννα κατά τύχη με πήρα η γιαγιά μου τηλ. η οποία είναι 90 φεύγα και μου εξιστορούσε πώς γέννησε αυτή. Φρίκη. Ούτε φάρμακα ούτε τίποτα. Και μετά μου έλεγε για μια φίλη της που έκανε 3 ημέρες να γεννήσει:shock::shock: και λέω οκ δεν θα ξαναγκρινιάξω..:?

imQRp2.png

nenaoso anafora to epeid kyof phga ston giatro nou o opoios einai sto ika mou edwse xarti me tin pifani imerominia k twra exw na paw sto stafmo manas k paidioy opoy fa mou dwsoyn ena xarti fa to paw ston ergodoti k meta fusiologijka ta dinw stis paroxes sti ika.to ika mas plirwnei apo oti xerrw

Nenaki η ΠΗΤ σου είναι στα γενέθλια μου.. πίστευα ότι τότε θα έρθει η μπεμπούλα μου κάπως πανηγυρικά έτσι για να μου απαλύνει και το αγκαθακι που έχω από την προηγούμενη φορά, αλλά λόγω σακχάρου θα έρθει πρώτα ο Θεός στις 14/12. Έτσι θα σβήσω τα κεράκια μου με τη μικρή μου αγκαλιά... το λεω και μου φαίνεται απίστευτο... Όπως τα λες. Η Παναγιά να μας βοηθήσει και να πανε όλα καλά!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...