Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εχεις δικιο σε οσα γραφεις.. δε διαφωνω. Αν δεν ειχα ετοιμα εμβρυα δεν θα το συζητουσα καν. Ειπαμε να τα βαλουμε κι οτι γινει. Δεν περιμενα ποτε οτι θα κανω παιδι μετα απο τοσα χρονια.. κι ομως τωρα το εχω. Δε θελω να φανω αχαριστη.. Λιγο η απομονωση του χωριου.. λιγο οτι ολοι οι συγγενεις ειναι στην  Αθηνα.. λιγο οτι οι ιδιοι συγγενεις δε γνωριζουν καν το παιδι μου κ μας εχουν γραμμενους..κ λιγο οτι ειμαστε 40+.. σκεφτηκαμε οτι ενας δικος του ανθρωπος στην ηλικια του θα ηταν ιδανικο για να μην πορευτει μονος στη ζωη. Θα τα βαλουμε κι αν πιασει καποιο καλως. Αν οχι.. δεν το βαζω μαραζι. Αν ειναι για να γινει.. θα συμβει!

Το καταλαβαίνω απολυτα! Για αυτο μιλησα και για φιλους παραπανω, γιατι πολλες φορες γίνονται η οικογενεια που επιλεγουμε.. τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε δυστυχως.. Ειναι λιγο σχετικά ολα στη ζωή μας και επισης δεν μπορουμε ουτε να τα ελέγξουμε ολα ουτε να τα προγραμματίσουμε! Εσεις κανετε ο,τι περναει απο το χερι σας, αν ειναι να συμβει θα συμβει οπως λετε και το ευχομαι ειλικρινά να μεγαλωσει η οικογενεια σας!!! Ολα να πανε κατ'ευχην! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Μαιρούλα μου 1055γρ ήταν στις 26+2 εβδομάδες. Σήμερα είμαι 30+2 (πάντα υπερηχογραφικά οχι ημερολογιακά. Τώρα είναι στα φυσιολογικά της, την προηγούμενη ήταν τσιμπημένο για 26 εβδομάδων λόγω σακχάρου.

Α καλε πως θυμομουν 1300!!! Μια χαρά τότε σούπερ η μπεμπούλα μας!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

papatrikos μου με το καλο ο ερχομος της μπεμπας , κ ας ειναι κ 2 βδομαδες νωριτερα ;);), ολα καλα να ειναι!!!!!!!κ μια χαρα η μικρη για την βδομαδα της!!!!μπραβοοοοοοο

τωρα για τα συναισθηματα που λες ενθουσιασμη κ φοβισμενη σε νιωθω απολυτα διοτι καπως ετσι νιωθω απο χτες μονο στην ιδεα οτι κατα τις 15-11 θα προγραμματισω τοκετο, φαντασου να ηξερα ημερομηνια:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαιρουλα μου μεγια τα πραγματακια του μικρου!!!καλοφορεταααα να ναι!!!!!

αχ μωρε αυτος ο οδοντιατρος , υπομονη κοριτσακι μου

αυτο για τις ενεσουλες οντως ισχυει, 1-2μερες πριν την γεννα πρεπει να σταματησουμε λογο κινδυνου αιμορραγιας, κ μαλιστα θα πρεπει να τις συννεχισουμε κ για καποιο διαστημα μετα την γεννα:rolleyes:

μην σε φοβισει καλο μου που μου ειπε οτι θα το προγραμματισουμε, ετσι ειπε αυτη, ο γυναικολογος μου ειναι καθετος , δεν θελει να με βιασει κ να με πιεσει για τιποτα..κατα τις 15 που θα μιλησουν μαζι θα ξερω τι αποφασιστηκε!ας ειναι ολα καλα κ ας αποφασιστει το καλυτερο για τον μπεμπη κ μετα για μενα..

γεωργια μου περατσικα στον μικρο σας, αχου μωρε τι περασε κ αυτο κ εσεις, ευτυχως τελος καλο ολα καλα!!!!!!!!!

φραουλιτσα με το καλο να δειτε την γοργονιτσα σας αυριο!!!

ευχαριστω για τις απαντησεις σας για το ροομιγκ ιν κ για το ντοπλερ!εγω βεβαια δεν εχω κανει ντοπλερ καθολου, θα του το ρωτησω την επομενη δευετρα που εχω ραντεβου

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα κοριτσια μου...!!

βλεπω νεακια απο ολες...

Γεωργια παλι καλα...τελοσ καλο ολα ΚΑΛΑ...!!αντε με το καλο σημερα να δεις κ τον μικρουλη μπεμπουλη σου...!:D:D

Marry μου βλεπω ταλαιπωρεισαι με τα δοντακια ε??κανε κουραγιο...!!το μπεμπακι να ειναι καλα κ ολα θα φτιαξουν...

Νενα εμεις περασαμε γυψοσανιδα,τωρα περναμε υδραυλικα,μετα εχουν σειρα ηλεκτρολογικα απο τον μπαμπα,μετα σοβατζης,μετα πλακακια,μετα κουφωματα κ πορτες,μετα κουζινα,μετα επιπλα....κ σε λιγο θα βαλω τα κλαματα μονο που το σκεφτομαι....!!ουφφφ...!!οσο για το roominn in εγω επειδη θα ειμαι σε δημοσιο θα το εχω οπως κ να εχει κατι που δεν με ενοχλει καθολου...κ αν ειμαι ταλαιπωρημενη θα τα καταφερω...δεν θα ειμαι μονη...θα εχω συνοδο..!:D:Dοσο για το doppler εμενα μου ειπε οτι θα το κανω στην 32η εβδομαδα...!

παπατρικος με το καλο ο ερχομος της μπεμπουλας κ ας ειναι 2 εβδομαδες νωριτερα....ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Κ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ...!

ΣΩΚΡΑΤΗΗΗΗ περιμενουμε νεααααα!!τι γινεταιιιιιιιιιιιι??

Φραουλιτσα μου με το καλο σημερα το μπεμπακι σου...!!

εμενα η μαμα μου θελει να ξεκινησει απο τον επομενο μηνα να τα πλυνει με Αρκαδι.......!!εγω μαλλον ακομα δεν το εχω πιστεψει οτι πλησιαζει ο καιρος κ ολο της λεω χαλαρααααααααααααα!!!!!

Linaki σημερα πως κοιμηθηκες???εμενα το στομαχι περασε μονο του...δεν πινω σοδεςςςς...μπλιαχ.....:oops::oops::oops:

Jr39p2.png

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε επεσα κ εγω κατω απο τις 100.....!!!ποσο πιο μετα απο εσας??πωωωωωω...!!εχω μελλονννννν ακομα...!!

αααα φραουλιτσα ξεχασα να σου πω για την δουλεια ...να το σχολιασω κ εγω...!!ειναι απαραδεκτοι αλλα κανε υπομονη κ βαθιες ανασες για να ειναι καλα η γοργονιτσα σου..κ αργα η γρηγορα θα στην δωσουν την αδεια θελουν δεν θελουν...!!!

Jr39p2.png

Καλημέρα φουσκίτσες!!

Γεωργία μου φαντάζομαι τι τρομάρα πήρες! Φαίνεται πως η ψύξη είναι η πιο λογική εξήγηση... Ευτυχώς όλα καλά τώρα... Με το καλό να δεις τον μπέμπη τη Πέμπτη!

Νενάκι, τι εννοεί να σου προγραμματίσει τον τοκετό; Ο τοκετός μόνος του δεν έρχεται; Μην δεχτείς χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να μπεις με πρόκληση είναι πολύ πιο δυνατοί οι πόνοι και μπορεί να καταλήξει σε καισαρική! Όσο για το rooming-in εγώ το θέλω σαν τρελή εαν γεννήσω φυσιολογικά. Τώρα αν είναι καισαρική θα είναι δύσκολο φαντάζομαι τη πρώτη μέρα αλλά μετά το θέλω το μωράκι μου 24 ώρες το 24ώρο. Φυσικά με αγχώνει λίγο επειδή είναι χειμώνας και θα έρχεται ο κάθε συγγενής με κρυώματα κλπ. Ίσως 1-2 ώρες θα δέχομαι επισκέψεις και θα στέλνω το μικρό στο δωμάτιο νεογνών... Εμένα μου έκαναν 1-2 φορές ντόπλερ δεν είναι τίποτα όπως ακούνε τη καρδιά ακούνε και κάτι αλλο που δείχνει αν αιματώνεται σωστά το μωρό. Αυτό μου είπε ο γιατρός. Και δεν χρειάζεται εφόσον το μωρό μεγαλώνει κανονικά...

Μπαρμπούλα τι έγινε με το στομάχι είσαι καλύτερα; Πιες μια σόδα εμένα με βοηθάει πολύ!!

Εγώ χθες έκανα τον πιο χάλια ύπνο που μπορούσα να κάνω ξύπναγα ανα 2ωρο και δεν μπορούσα με τίποτα να ξανακοιμηθώ και έβλεπα χάλια όνειρα...

Νενάκι και Λινακι μου εγω στον Αποστολη ειχα κανει rooming in..εγω εκανα καισαρικη και μαλιστα με ολικη αναισθησια αλλα παρα ταυτα δεν εχω μετανιωσει σε καμια περιπτωση που ειχα το παιδακι μου μαζι μου....μην νομιζεις εδω στο περνουν για λιγο να το αλλαξουν η να το δουν οι γιατροι και λες αντε ποτε θα μου το φερουν...Ασε που οταν γεννησα στο Ιασω ειχε και το αλλο καλο...σχεδον τις ωρες του επισκεπτηρίου ερχοντουσαν και μαζευαν τα μωρα με την δικαιολογια του μπάνιου και οτι ηθελαν να τα δουν γιατροι..ετσι δεν τα ειχαμε πολυ ωρα με τον κοσμο....ασε που ηθελα να τον θηλαζω επομενως ηταν καλο που τον ειχα εκει...

τωρα η καθε μανουλα βεβαια εχει αλλη αποψη και αλλες αντοχες αρα ολα ειναι σχετικα:P;)

Νενακι οσο για την Β12 και εγω το ιδιο προβλημα ειχα στον Αποστολο ητνα πολυ χαμηλη..αφου η αιματολογος μου ειχε πει οτι μετα την γεννα μπορει να χρειαστει να μου κανει ενεση..αλλα τελικα δεν χρειαστικε γιατι μετα ηταν μια χαρα...ββαια δεν ειχα θεμα με το να αρρωστενω...

Παντως καλο ειναι να την προσεχεις...δεν επιρεαζει το εμβρυο απλα να ξερεις οτι η ελλειψη β12 επιρρεαζει το νευρολογικο συστημα του ανθρωπου...

Γεια σας κοριτσάκια και μπαμπούλη!!!

Όσο για το χαρτί της αδείας μου ακόμα αγνοείται η τύχη του!!! ακούστε τι έγινε χθές...τελευταία μέρα στη δουλειά πάω στον προιστάμενο του τα χώνω για το λογιστήριο και παίρνει τηλ να ρωτήσει που είναι το χαρτί και του λεει μια ηλίθια ότι δεν έχει κανένα χαρτί!!!!!!!!!!!!!!!! τα παίρνω στο κρανίο παίρνω το τηλ του λογιστηρίου και την παίρνω τηλ....της λεω εχω στείλει το χαρτί εδώ κι ενα μήνα που είναι??? και είχε το θράσσος να μου απαντήσει ότι το χαρτί το στέλνουν κοντά στις ημερομηνίες της άδειας, τότε κι εγώ της απαντάω ότι αύριο βγαίνω σε άδεια κι ότι στις 18 δεκ γενναααααααααααωωωωωωωωωω!!!! που είναι το χαρτί μου?????? και μου είπε θα το στείλουμε την παρασκευή, της λεω για να δούμε θα το στείλετε......και τώρα περιμένω να δώ τι θα γίνει την παρασκευή.....μου έχουν σπάσει τα νευρα ...άσε που τα πήρα στο κρανίο εγώ τα πήρε και η γοργονίτσα κι έκανε σαν τρελλή μέσα στη κοιλιά μου!!!!

ουφ τι άγχος θεε μου!!!

αύριο πάω να δώ τη γοργονίτσα μου να δώ πόσο μεγάλωσε μωρέ αυτή ααα μου είπε ο γιατρός να περάσω και από την κλινική για να με βάλουν στον καρδιοτοκογράφο!!! έχω αύριο το απόγευμα ραντεβού!!!

όσο για το ντοπλερ εγώ έχω κάνει και μου βρήκαν μια μητριαία αρτηρία αυξημένη και το παρακολουθούμε...βέβαια επειδή όλα τα υπόλοιπα είναι καλά μου είπε ο γιατρός δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας απλά παρακολουθούμε και βλέπουμε....εώς ώρας η μπεμπίτσα τροφοδοτείται μια χαρά!!!έυχομαι να πάνε όλα καλά εως το τέλος και με τη θεραπεία που έκανα!!!

Μπαρμπούλα έυχομαι ολα καλά να πάνε με τη γλυκόζη!!! μα καλά είμαι η μόνη που έκανε τα 50 γραμ??? και πάλι αηδία μου ήρθε από αυτό το πράγμα ...

όσο για το rooming in στο δικό μου μαιευτήριο τα μωράκια τα ένουν στο δωμάτιο με τη μανούλα απλά έρχονται οι μαιες και τα καθαρίζουν τα αλλάζουν τα ταίζουν και σου δείχνουν βέβαια...μάλιστα τα βάζουν σε λίκνο όχι στο "πυρέξ" χαχαχαχαχα

φιλάκια πολλάαα σε όλες

Φραουλιτσα μου σημερα θα δεις την μπυμπουκα σου ε?? και εγω τον μπεμπη...Δεν θελω να μου συγχιζεσαι...να ξερεις παντως πως ο εργοτδοτης το χαρτι αυτο δεν μπορει να στο δωσεις πριν σταματησεις την δουλεια γιατι υπογραφει εννοειται υπευθυνη δηλωση οτι σημερα ταδε του μηνος η ....σταματησε την εργασια...αρα δεν μπορει να το δωσει νωριτερα....ετσι και αλλιως και στο ΙΚΑ πρεπει να πας αφου σταματησεις;) τωρα οσο για το λογιστηριο που το εχασαν πες του οτι ειναι πολυ μπιπ...:oops::oops::oops:

Μην μου αγχωνεσαι ομως και μην μου εκνευριζεσαι να σκεφτεσαι το φραουλακι σου...

Καλησπέρα μανούλες και μπαμπά!

Σήμερα είδαμε τη μπουμπούκα μας και όλα καλά. έχει φτάσει 1605γραμ!! Το καλύτερο γιατί δεν γίνεται αλλιώς λόγω σακχάρου είναι οτι θα γεννήσουμε 2 εβδομάδες νωρίτερα! 14 Δεκεμβρίου κορίτσια έκλεισα ραντεβού για πρόκληση πρώτα ο Θεός!!!:P:p:p

Δεν το πιστεύω... είμαι ενθουσιασμένη και φοβισμένη. Σήμερα αποφάσισα και το απόγευμα θα παω για ψώνια χεχε. Αυτά τα νέα μας κοριτσάκια. Σας φιλώ!!

Αχου καλε πω μεγαλωσε η μικρουλα σου...αντε κοριτσακι μου πλησιαζει ο καιρος....μας βλεπω να γενναμε κοντα κοντα γιατι και εγω λογω καισαρικης απο 3/1 που εχω ΠΗΤ λογικα θα με βαλει κατα τις 20 με 21 πιστευω...

Καλησπερα κοιλιτσες!!! ψοφια ειμαι απο τη κουραση και μολις βρηκα λίγο χρόνο να γράψω.. καταρχην με τα δικα μας νεα.. πηγαμε το πρωι οδοντιατρο ξανακαναμε καθαρισμο τον δευτερο σε 2 βδομαδες γιατι παλι χαλια τα ουλα οι ορμονες της εγκυμοσυνης τρεφουν τα βακτηρια.. Παλι στο τσακ λιποθυμησα, ασπρισα ιδρωσα και ξαναλεω παιδι πως θα κανω?? μετα βγαλαμε ακτινογραφια αφου μου φόρεσε μια ειδικη ποδια για το μωρο και ανακαλυψαμε δυο τα δοντακια που χρειαζονται απονευρωση αλλα και πολλα ακομα που ειναι υποψηφια αλλα δεν εχουν εκδηλωθει ακομα!! Θα προσπαθησω περαν οξυ πονου να τα αναβαλλουμε για μετα τη γεννα.. Μετα πηγα με τη μανουλα μου για ψωνια μετα να μαγειρεψω και το απογευμα κοριτσια ηρθε μια ξαδερφουλα μου και μου εφερε μια ντουλαπα στη κυριολεξια ρουχα για το μπεμπινο!!!! καμια δεκαρια φορμακια βελουτε, δεκαδες φανελακια κορμακια μπλουζακια τζηνακια τι να σας λεω! επαθα πλακα!! τις προηγουμενες μερες αλλες ξαδεφες μου μου ειχαν φερει κι αλλα και να ναι καλα το μωρακι μου να τα φορεσει ολα!! τωρα παλευω να τα ξεχωρισω να τα τακτοποιησω να δω ποια ειναι για νεογεννητο να τα πλυνω αλλα επειδη ειναι απειρα ειπα να κανω ενα διαλειμμα να σας γραψω!! Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι ολα αυτα ειναι για το δικό μου το μωρό!!!!!!!! Ας πάνε ολα καλα Παναγίτσα μου!!!

Στα δικα σας τωρα!

Νενουλη με προβληματισες που ειπες οτι πας για προγραμματισμενο τοκετο λόγω ηπαρινης γιατι και εγω παίρνω.! βεβαια στον αιματολογο θα παω τελευταια φορα σε 3 βδομαδες ισως μου πει τοτε! μετα διαβασα και στο ιντερνετ οτι τη μερα του τοκετου δεν κανουμε ενεση γιατι μπορει να προκαλέσει ακατασχετη αιμοραγια ισως για αυτο να γινει προκληση αλλα αν δεν γινει και σπασουν τα νερα οεο??? Οσο για το rooming in επειδη θα ειμαστε άμαθες και ταλαιπωρημενες μετα απο πολυ σκεψη γιατι κι εγω λαχταραω να τον εχω διπλα μου απο τη πρωτη στιγμη κατεληξα στο να τους πω να μου το φερνουν καθε φορα που πειναει ετσι ωστε να μην παιρνει καθολου ξενο γαλα.. ετσι θα ναι κοντα μου καθε δυο ωρες το πολυ..

Γεωργια μου τι λαχταρα πηρατε! Περαστικα να ναι κοριτσι μου!! Μπορει οντως να ηταν ψυξη γιατι δυστηχως στην Ελλαδα ενδιαμεση εποχη δεν εχουμε.. Απο Χειμωνα Καλοκαιρι και τουμπαλιν! Και ολες να προσεχουμε να μη κρυωσουμε τωρα στο τελος!!

Φραουλιτσα στη δουλεια απαραδεκτοι αλλα μη λεω μεγαλη κουβεντα γιατι βλεπω τα ιδια να μου κανουν και εμενα.. Με το καλο να δεις τη γοργονιτσα αυριο και ολα να ειναι σουπερ!!!!!!! θα περιμενουμε να μας πεις νεα!

Παπατρικουλη, εσενα σου εχω ερωτηση που ελπιζω να μη σε αγχωσει ομως!! Καταρχην τελεια η μπεμπα στα κιλα μπραβο ειναι ακριβως οσο πρεπει να ειναι. Η ερωτηση ειναι η εξης ομως αν θυμαμαι καλα, στις 26 εβδομαδες που ειχες ξαναπαει ηταν καπου 1300, τωρα ενα μηνα μετα πηρε μονο 300 γραμματια?? και αν ναι ειναι επειδη εκοψες τα γλυκα και γενικα κανεις διατροφη?? δηλαδη επηρεαζει αυτο τοσο πολυ? για αυτο ισως εμενα που πηρε 600 γρ σε 3 βδομαδες ειναι επειδη ειχα ξεσκισει τα γλυκα και το junk food γενικοτερα??

Αχ κοριτσακι μου με τα δοντακια σου τα πονεμενα ..τις λιγουριτσες σου για γλυκακια και τις αυπνιες σου...τι θα σε κανουμε εσενα μου λες???

Αντε να ετοιμασεις τα ρουχαλάκια σιγα σιγα δεν νομιζω πια να χρειαστεις κατι αλλο....Τωρα οσον αφορα τις ενεσεις οπως λεει και η παπατρικος λογω αιμοραγιας ο γιατρος σου λεει να της σταματησεις κανα 2 μερες πριν...αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να κανεις προκληση..στο τελος ο γιατρος σε παρακολουθει πιο συχνα και θα δει ποτε πλησιαζει η γεννα και θα σου πει να τις σταματησεις....

Μπαρμουλα μου και Ζοφη και αρκουδιτσα μου τι κανετε???

Σωκρατη κανε νεο???αντε περιμενουμε...:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

καλημερα Γεωργια.....

με το καλο σημερα να δεις τον μπεμπουλη σουυυυυυ....στα εγραψα κ παρακατω...!περιμενω να μου πεις τι σου ειπε ο γιατρος για το χαρτι αν το γραφει εκεινος....γιατι εχω πρεπει να περιμενω ακομα 2 εβδομαδες κοντα για να παω...!!!:D:D

κοριτσια αφηστε τι επαθα τωρα στην δουλεια...καθομουν σε μια θεση που δεν δουλευαν τα κλιματιστικα κ ξαφνικα εκτος του οτι ζεσταινομουν φρικτα κ νομιζα οτι θα λιποθυμησω....κ με ειδε η υπευθυνη κ με ρωτουσε αν θελω να βγω εξω να παρω αερα...κ της ζητησα να με αλλαξει θεση...κ μου λεει θα καθεσαι οπου σε βολευει κ θες κ οχι οπου λεει η θεση σου...!κ τωρα καθε κ λιγο με ρωτανε πως ειμαι..!τα ειδα ολα..!!κ εχω κ αυτη την πλατη που δεν λεει να περασει....οσο καθομαι...!!:shock:

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια,

έχω πολλά στο σπίτι, μετακομίζουμε σε άλλα γραφεία στη δουλειά οπότε λίγος ο χρόνος. Εμείς έχουμε ακόμα 2 εβδομάδες μέχρι να κλείσουμε τις 40 οπότε είμαστε στην αναμονή. Την ερχόμενη Τρίτη, πριν από τον υπέρηχο θα κάνουμε και NST (ελέγχει τις συσπάσεις, κινήσεις και χτύπους καρδιάς του εμβρύου).

Σωκράτης

Καλημέρα σας!

Πως σας βρίσκω σήμερα;

Εγώ ξύπνησα πριν λίγο μιας και κατάφερα να κοιμηθώ στις 8 το πρωί, εκτός απο τις εξάψεις δυσκολεύομαι και στην αναπνοή και εκεί που βολεύομαι και πάει να με πάρει ο ύπνος με ξυπνάει ο μπέμπης μου με τις κλωτσιές γιατί δεν βολεύεται. Πρέπει να έχει μεγαλώσει αρκετά δεν βλέπω την ώρα να πάω αύριο να το δούμε!!

Άχου να σας πω μια συγκινητική ιστορία που βλέπω τώρα στην tv ; Στον πόλεμο που γίνεται στη Συρία χάθηκε ένα παιδάκι 2 ετών μέσα στα συντρίμμια. Οι γονείς του θεώρησαν οτι πέθανε και έφυγαν άρων άρων και ήρθαν Κύπρο για να γλυτώσουν την υπόλοιπη οικογένεια. Και κάποιοι το βρήκαν να περιφέρεται μετά απο λίγες μέρες το καλό μου και κατάφεραν να βρουν την οικογένεια του που είναι στη Κύπρο και το έφεραν σήμερα το πρωί. Πρέπει να δείτε τα πλάνα που βλέπει τη μαμά του και ξαπλώνει στην αγκαλιά της ήρεμο και χαμογελάει συνέχεια!! :rolleyes:

Μπαρμπούλα, τι καλοί που είναι στη δουλειά σου!!! Εμένα τη τελευταία μέρα που πήγα δουλειά μου έλεγε η προιστάμενη οτι η απόδοση μου δεν είναι αρκετή και οτι είμαι λίγο στο κόσμο μου. Εγώ ήμουν στα όρια αναιμίας και της το είχα πει εν τω μεταξύ με δυσκολία μπορούσα να κρατηθώ στα πόδια μου και αυτή οχι απλά δεν το κατανοούσε με έστελνε και σε εξωτερικές δουλειές (τράπεζες κλπ) . Θα μπορούσα να επιστρέψω εφ'όσον είμαι καλύτερα αλλά δεν το έκανα γιατί δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν σέβονται τις εγκυμονούσες!

Σωρκάτη μου διάβασα πως η πρώτη εγκυμοσύνη πάει μέχρι τις 40 εβδομάδες, παρ΄όλα αυτά ποτέ δεν ξέρεις. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να σπάσουν τα νερά και να έρθει το θαυματάκι!!!

Παπατρίκος τέλειο το βάρος της μπέμπας!!! Εμένα ήταν τόσο μια βδομάδα μετά!!!

Μαιρούλα μου σε ταλαιπωράνε τα δοντάκια; Υπομονή και μην αμελήσεις να τα φτιάξεις όταν γεννήσεις!! Με γειά τα νέα ρουχαλάκια!!

Αύριο θα έρθει το νέο μας πλυντήριο και απο αύριο ξεκινάω να πλένω και να σιδερώνω. Τώρα που μπορώ δηλαδή γιατί έχω βαρύνει αρκετά όταν μπω στο μήνα μου τι θα κάνω;

oYNBp2.png

Καλησπέρα!!!

Λινάκι μου ΚΑλε σε δυο βδομάδες μπαίνεις στο μηνα σου απίστευτο;; Σκέψου εγω λέω σε 1,5 μηνα μπαίνω στο μηνα μου!! Χαχαχα!! Με το καλο να έρθει το πλυντήριακι!!! Άντε να αρχίσουν οι μπουγάδες και τα απλώματα με τα μωρουδιακά!! Δεν υπάρχει καλύτερο να μυρίσει το Σπιτι μωρο!!!! Τωρα μάλλον δεν θα βολεύεσαι κι εσυ στον ύπνο αλλα οπως μου λέει κι εμένα ο γιατρός μας προετοιμάζουν τα μπεμπάκια για τα ξενύχτια που θα ρθουν!!

Μπαρμπούλα μπράβο στους εργοδότες του. Εγω επειδη ήμουν πολυ ζόρικα τους ανακοίνωσα απο τη πρώτη στιγμη την εγκυμοσύνη μου και οχι μονο δεν είχε αλλάξει τίποτα αλλα με έτρεχαν ακόμα πιο πολυ!!! Οσο δεν πήγαινε αλλο, κι έτσι τους χαιρέτησα για να φέρω σε πέρας το μωράκι μου!!

Σωκράτη δυο βδομάδες το πολυ!! Υπομονη!!

Εγω κορίτσια είπα να φτιάξω σουβλάκια σημερα αλλα πολυ κουραστηκα.. Φτιάξε ψησε μπιφτέκια, πίτες, τηγανισε πατάτες, Κόψε σαλάτα, κρεμμύδια ντομάτες, φτιάξε τζατζικια... Ούφ τα παιξα! Το πρωι Έφτιαξα κι ένα κεικ είμαι όλη μέρα στη κουζίνα!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ..δν εχω παραπονο απο την δουλεια μου....δοξα τον Θεο.....Στις κοπελες που ειναι εγκυες τους συμπεριφερονται με τον καλυτερο τροπο...στην τελικη φευγοντας μου ειπε η υπευθυνη μου οταν της ειπα ευχαριστω..''τι ευχαριστεις??εμεις ευχαριστουμε που συνεχιζεις κ δουλευεις παρολο την εγκυμοσυνη σου...κ οτι θες ειμαστε εδω...''

βεβαια πλεον νιωθω κ ευνοημενη οταν βλεπω ατομα με σταθερη αξια στην εταιρια να τα απολυουν το ενα μετα το αλλο μετα απο 10-15 χρονια δουλειας...!!καλο απογευμα κοριτσια μου..παω για μπανιο κ παω στα κουμπαρακια μου να δω κ το βαφτηστηρι κ να μου δωσει ρουχα κ για εμενα κ για το μπεμπακι η κουμπαρα...!!αυριο εχω την καμπυλη...!!κ το βραδυ φευγω για Κρητη...δυσκολη μερα η αυριανη..!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια και μπαμπάκα!!

Μόλις ήρθα από τον γιατρό!! Πήγα στην κλινική πρώτα και με έβαλαν στον καρδιοτοκογράφο αυτό είχε πολύ πλάκα γιατί μου είχαν σφίξει την κοιλίτσα μου την ζώνη η γοργονίτσα στριμώχτηκε πολύ και έσπρωχνε τις ζώνες προς τα πάνω κι έδινε δυνατές κλωτσιές...χαχα όλα ήταν μια χαρά με αυτή την εξέταση!!! μετά πήγα στον γιατρό μου και μου είπε ότι η μητριαία αρτηρία είναι μια χαρά το μωρό τροφοδοτείται πολύ καλά κι έχει φτάσει αισίως τα 2170 γρ!!!!!!! μου είπε ότι μέχρι τις 6 δεκ θα έχουμε γεννήσει!!!! Αχ όλα να μας πάνε καλά Παναγίτσα μου!!!!ο πλακούντας δεν έχει ανέβει ακόμα βέβαια πολύ αλλά έχουμε χρόνο μέχρι να ανέβει για να πάμε για φυσιολογικό αλλιώς θα κάνουμε καισαρική!!! Δεν με πειράζει καθόλου γερή να βγει η γοργονίτσα και να πάνε όλα καλά και τίποτα άλλο!!! μου έγραψε και τις τελευταίες εξετάσεις αίματος και παραλίγο να μου γράψει και πάλι γλυκόζη αλλά του είπα δεν την ξανακάνω αυτή την εξεταση και μου την αντικατέστησε με μια άλλη που βλέπεις το ζαχαρο και δεν χρειαζεται να πιεις τπτ εξάλλου δεν είχα πρόβλημα την προηγούμενη φορά οπότε τη γλίτωσα την παλιογλυκόζη!!! γενικά τα βλέπει όλα καλά ο γιατρούλης μου δόξα το θεό θα με δεί πάλι στις 8 νοεμβρίου!!!!! αυτά τα νέα μου!!!

κατά τα άλλα ξεκούραση στο σπίτι και τίποτα άλλο δεν κάνω!!! μαμ και νάνι το άλλο δεν το γράφω εξαιτίας της καταραμένης δυσκοιλιότητας...γκρρρρρρρρρ

εύχομαι να πηγαίνουν όλα καλά για όλες μας !!!

Μπαρμπούλα καλά αποτελέσματα με τη γλυκόζη και καλά να περάσεις στην Κρήτη!!!

Γεωργία μου περαστικά στο αγοράκι σου όλα να πηγαίνουν καλά από εδώ και πέρα!!!

Μαιρούλα υπομονή με τα δοντάκια σου!!!

Σωκράτηηηηη άντε έφτασε ο καιρός κι εμείς αναμένουμε τα νέα σας με αγνωνία κάθε μέρα!!!

φιλακιααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλώς τη φραουλίτσα!!!! Μπράβο βρε κορίτσι τέλεια τα νέα απο τη γοργονίτσα και σούπερ τα κιλάκια της!!!! Εγω Φαντασου γεννήθηκα 2 κιλα αφου η μαμα μου λέει ας φτάσει δυο κιλα ο μπέμπης και ας βγει οπότε θελει!! Χαχαχα!! Κι εμείς 9 Νοέμβρη έχουμε ραντεβού με το μπεμπίνο!!!!

Μπαρμπούλα γιατι θα πας στη Κρήτη καλο μου; Καλη επιτυχία αυριο στη καμπυλη!!

Αρκουδομανουλίτσα που είσαι;;

Αχ κορίτσια το καημενούλη μου εχει λοξυγγα πόση ωρα!!!

γεια σας!! ειναι ψιλοαργα αλλα εμεις εδω γιορταζουμε το 3μερο μας κ ετσι το ξενυχτησαμε!!διαβαζω ωραια πραγματακια κ πολυ χαιρομαι

γεωργια μου αυτο για την β12 το ξερω καλο μου, γι αυτο κ ξεκινησα συμπληρωμα με βιταμινες-χαπακια.με το καλο να δειετε τον μπεμπουλη σας

σωκρατη σε 2βδομαδες ε????????πωωωω με το καλοοοοο να βγει ο μπεμπης σας!!!

λινακι μου μεγια το πληντυριο σας!κ καλη αρχη με τα πλυσιματα, νομιζω ειναι τα πιο ωραια πλυσιματα που θα κανουμε ποτε :rolleyes::rolleyes:

οσο γι ατον υπνο ασε ειναι θεματακι, αλλα υπομονη!!!!

μπαρμπ μου καλη επιτυχια γι ααυριο στην καμπυλη, καλο ταξιδι στην κρητη κοιτα να μην κουρατσεις κ πολυ!οσο για τα αφεντικα σου μπραβοοοοο

φραουλιτσα μου μια χαρα η γοργονιτσα, τα κιλα της, ο καρδιοτοκογραφος, ολα σουπερρρρρρρρρ, μπραβο!!!!αχ εμαθες κ εσυ οπως η παπατρικος πανω κατω ημερομηνια ε?τι καλα!!!!!!

μαιρουλα μου θα πας με καισαρικη?ξερεις απο τωρα?

λοξυγγα ειχε το πρωι ο δικος μου κ εγω στεναχωριομουν ,ο αντρας το χαζευε:cool::cool:

ανυπομονωωωωω να τον παρω αγκαλια κ να ειναι γερος!!!!

με το καλο να ερθουν ολα τα μωρακια στον κοσμο!!!!

αρκουδιτα, chot, σοφακια, τι κανετε?ολα καλα?

καλο βραδυ κοριτσακια μου κ σωκ

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα κοιλίτσες!!! Απόψε την έβγαλα στον καναπέ οπως καθε βραδυ άλλωστε για να μην ενοχλώ το σύζηξ αλλα ξεπάγιασα με το σεντονάκι.. Σε λιγο που θα σηκωθεί για δουλειά θα κάνω επιδρομή στο πάπλωμα!!

Νενάκι μου δεν νομίζω για καισαρικη πέραν ανάγκης βέβαια! Ασε που ο γιατρός μου ειναι απόλυτα υπέρ του φυσιολογικόυ τοκετού. Απο την αλλα αν αναλογιστείς οτι λιπόθυμώ στον οδοντίατρο φαντάζεσαι! Χαχαχαχαχα!

Λοιπόν κορίτσια ξέρετε τι σκέφτομούν; Ποια κοπέλα εχει τη λίστα; Να αναρτησουμε μονο τις κοπέλες και το μπαμπα που γράφουμε με τις ημερομηνία και τα γεννητούρια, πόσοι είμαστε 6-7 έτσι ώστε να ξέρουμε πανω κατω ποιος εχει σειρά και ποιον να περιμένουμε! Αλλωστε τους τελευταίους 5 μήνες γράφουμε εδω πολυ συγκεκριμένα άτομα. Αν συμφωνείτε βάλτε με κι εμένα στο ρεα πρώτα ο Θεός!!!

καλημερα και απο μενα!!!Εχω καιρο να γραψω αλλα σας διαβαζω οταν εχω χρονο...!

Mairy βλεπω οπως παντα πρωινη πρωινη!Καλη ιδεα με τη λιστα , ποιος θα την βρει ειναι το θεμα!Εσυ λιποθυμας στον οδοντιατρο εγω στην ιδεα τις επισκληριδιου,αφου λεω αμα παμε φυσιολογικα να το παλεψω ανευ...!Οταν μας πιασουν οι πονοι θα εχουμε πολλη γελιο εμεις οι φοβιτσιαρες!!

barboula ετοιμαζετε το σπιτι σιγα σιγα!!Ερχεσε και στα μερη μου διαβασα....4 μερες εβρεχε συνεχεια τωρα που θα ερθεις αποφασισε να φτιαξει ο καιρος απο σημερα για να κανεις τις βολτες σου ;)

fraoulitsa μια χαρα η μπεμπα σου!!6 δεκεμβριου ε?αχ πλησιαζουν οι τοκετοι μονο εμενα μου φαινετε χιλιομετρα μακρια ο δικος μου!!

papatrikos και η δικια σου η κουκλιτσα τελεια!!Βλεπω τα κοριτσια να ξεπερνανε τα αγορια στα κιλακια στο τελος!!

Linaki με το καλο να δειτε το μπεμπη σου σημερα και να μας πειτε και τα δικα σας νεα!!

georgia τι τραβηξες παιδι μου με τον μικρο σου...ευτυχως δεν ηταν τιποτα σοβαρο...παντως σε αυτη την ηλικια που δεν ξερουν να σου πουν και τι εχουν και τι νιωθουν ειναι δυσκολο και για τα ιδια!Περαστικουλια του!!

σωκρατη πω πω στην τελικη ευθεια εισαστε τωρα!!!Το εχεις συνειδητοποιησει οτι σε λιγες μερες θα εισαι και πατερας???Να πανε ολα καλα και να εχει εναν ευκολο τοκετο η γυναικα σου!!

nena εσυ εισαι καλα ??Κλωτσαει δυνατα τωρα??Εμενα τωρα δεν με αφηνει σε υσηχια ολη την ωρα!

Τα φιλακια μου σε ολους!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...