Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημεραααα νενα...τελικα τι γινεται με την ανακαινηση?τι θα κανετε???εμεις εχουμε μπει για τα καλα στα βαθια....!

αυτη την πολυθρονα απο Ικεα ειχαν παρει 2 οι κουμπαροι μου πριν καν μεινει εγκυος...κ την εβγαλε σε αυτη σε ολη την εγκυμοσυνη κ οταν γεννησε την μετεφερε την μια στο παιδικο για να θηλαζει κ πλεον για να το ταιζει με το μπιμπερο κ τους εχει καταβολεψει...προς το παρον εγω δεν κανω τετοια κινηση γιατι στο σπιτι των δικων μου υπαρχει ηδη μια τελεια πολυθρονα που σηκωνει κ τα ποδια κ κανει κ μασαζ ....οποτε το αφηνω για οταν θα παιρνουμε τα επιπλα για το νεο σπιτι....!!

παντως ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ ΣΩΚΡΑΤΗ...!πολυ ωραιο το δωρο σου..

εγω ειπα να παρω τετοιο βιβλιο οταν σταματησω με αδεια....που θα ειμαι σπιτι αραχτη...οταν δεν κανω δουλειες...γιατι θα πρεπει να αρχισω να πακεταρω κ ρουχα σιγα σιγα...αφου ηδη δεν μου κανουν κ πρεπει να μεταφερθουν για το νεο σπιτι...με την βοηθεια της ΜΑΜΑΣ ΠΑΝΤΑΑΑΑ!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μαμάδες και μπαμπά!

Τι μου κάνετε μπουλούκες?

Μαιρούλα είναι πολύ σημαντικό να μην ξαναβάλεις στο στόμα σου ζάχαρη πουλάκι μου. Δυστυχώς σ'αυτη την περίπτωση δεν ισχύει το 'μια τελευταία φορά' γιατί κάθε τι που τρως έχει επίπτωση και στο πάγκρεας του μωρού το οποίο δουλεύει υπερωρίες. Και πριν σε λούσει κρύος ιδρώτα εννοώ ότι πρέπει να κάνεις συνέχεια ατασθαλίες από δω και πέρα. Φρούτα μην τρως πολλά 2-3 την ημέρα και να προτιμάς τα άγουρα. Θα κανείς και κορμάρα βρε!! Σου έδωσε να κάνεις μετρήσεις?

Σωκράτη ανυπομονείτε ε? Με το δίκιο σας εγώ θα είχα φαει τα λυσσακα μου. Σε ότι αφορά τα βιβλία νομίζω ότι το καλύτερο που έχω διαβάσει ήταν ένα της Αμερικάνικης ένωσης γυναικολόγων από τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μέχρι τα 5-6 χρόνια. Θα σας πω τον τίτλο σύντομα.

Μπαρμπουλα κι εγώ θέλω μερεντα...

Εμείς αύριο θα δούμε τη μπέμπα κι έχω λίγο άγχος. Ελπίζω τα κιλά της λόγω σακχάρου να χουν επανέλθει στο κανονικό τώρα που προσέχω χαχαχα.

Κατά τ' άλλα θέλω γλυκό σαν τρελή... Την Παρασκευή θα δω και την διαιτολόγο και θα απαιτήσω παγωτό 0+0 οπωσδήποτε...

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημερα παπατρικοςςςς...!!θα φαω αυριο μετα το σβησιμο της τουρτας μερεντα....για οοοολες σας.....κ το πολυ πολυ απο την Παρασκευη να κανουμε παρεουλα στην νηστεια για τα γλυκακια κ να προσεχω κ εγω,,,,!που θα κανω την καμπυλη..!!:confused::confused:

να ρωτησω κατι υπαρχει κατι που πρεπει να φαω η να μην φαω την προηγουμενη μερα..???θα κανω κ αιματολογικες κ ουρων την ιδια μερα...!!γι αυτες ξερω..αλλα για την καμπυλη διαφερει??

τελικα ισχυει οτι παει αναλογα με τα κιλα βρε κοριτσια η γλυκοζη??γιατι εμενα μου εγραψε 100γρ....θα φαω ενα 4ωρο εκει δλδ για πλακα...!ευτυχως θα εχω την μανουλα μου μαζι....!

Jr39p2.png

Μπαρμπούλα μου είναι καθαρά θέμα γιατρού. Οι πιο σύγχρονοι γυναικολόγοι ζητάνε την 2ωρη. Το αποτέλεσμα το ίδιο είναι. Αν είναι να δείξει θα δείξει. Τρως κανονικότατα τις ημέρες πριν και τα ψωμιά σου και τα μακαρόνια σου και την μερέντα σου χωρίς δίαιτα για να μην επηρεάσεις το αποτέλεσμα. Και για την καμπύλη σακχάρου αλλά και για ουρά κλπ καλό είναι να είσαι 12 ώρες νηστικιά και το προηγούμενο βράδυ να έχεις φαει κάτι ελαφρύ. Δεν χρειάζεται να φας ένα γιαούρτι αλλά μην φας κοκορέτσι που λεει ο λόγος. Το πρωί νομίζω ούτε νερό μέχρι να σου πάρουν το πρώτο αίμα αλλά και μετά εμένα μου είπαν μόνο λίγες γουλιές μέχρι να τελειώσει η εξέταση.

Θυμήσου (κάτι που εμένα δεν μου το είπανε και το άκουσα τυχαία στο Μητέρα) ότι όταν πιεις τη γλυκόζη δεν πρέπει να μετακινείσαι καθόλου. Η κίνηση γενικώς ρίχνει το σάκχαρο. Πάρε περιοδικά, μουσικουλα και τη μανούλα και κάνε υπομονή!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

σε ευχαριστω πολυ παπατρικος.....!!

ετσι κ αλλιως βραδυνο δεν τρωω μετα τις 8 οποτε ειμαι κομπλε θεωρω απο αυτο...!!!μου εχει γραψει 3 ωρο εμενα αλλα λεω 4ωρο μεχρι να με παρουν μεσα κλπ κλπ...πλακα θα εχει που θα εχω την μαμα μου μαζι ...τρεμει τις ενεσειςςςςςς.....αχαχαχαχα!!!!αλλα ειναι η μοναδικη που μπορει να ερθει μαζι μου εκεινη την ωρα κ φυσικα λεει δεν μ αφηνει μονη...!αυτη την εντολη εχει λεει απο τον γαμπρο...!αχαχα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!! ουφ απο το πρωι με φάγαν οι δρόμοι! πηγα στο ΙΚΑ μετα στο jumbo τωρα supermarket ωσπου ξαπλωσα επιτελους!!

μπαρμπουλα οσον αφορα τη καμπυλη οταν σου δινουν να κανεις την τριωρη σου δινουν 100 γρ γλυκοζης ενω στη διωρη 75! μια μερα ειναι θα περασει!!

παπατρικος μου ναι μωρε αυτα τα γλυκα με καταστρεψαν να δω πως θα αντεξω που αν δεν φαω ενα τη μερα ειμαι σαν ναρκωμανης, αλλα ενταξει πρέπει για το μπεμπάκι πανω απο ολα οποτε αξίζει καθε θυσια.. Μετρησεις δεν μου εδωσε να κανω αλλα ουτως η αλλως εχω μηχανακι εδω στο σπιτι και μετρουσα το σακχαρο απο την αρχη της εγκυμοσυνης.. μεχρι τωρα ολα ηταν φυσιολογικα.. το ιδιο θα συνεχισω να κανω και τωρα..

νενακι το τσαι λενε οτι εχει καφεινη σαν να πινεις καφε αλλα αφου επιτρεπουν ενα καφε τη μερα γιατι να μην πινεις και ενα τσαγακι με λιγο μελάκι να σε ηρεμει? η ένα χαμομηλάκι ακόμα καλύτερα! και εγω αυτο θα κανω.. οσο για το μπεμπακι καλε εμενα επαιρνε 200 γρ την εβδομαδα οποτε αν ο δικος σου ηταν 1200 σχεδον στην 28η τωρα στις 29 θα ειναι σιγουρα 1400! στα ιδια δηλαδη και μαλλον ειμαστε στα φυσιολογικα αφου και στο Λινακι και στη φραουλιτσα καπου τοσο ηταν!!! βεβαια αν πανε με αυτο το ρυθμο μεχρι τις 40 εβδομαδες θα ξεπερασουμε τα 3,5 κιλα οποτε διαιτα! χιχιχι! πως θα το βγαλουμε χιχιχι!

Λινακι Σωκρατη πολυ ομορφες οι πολυθρονιτσες καλοριζικες! εγω θα τη βγαλω στον καναπε η στο κρεβατι αφου χώρος γιοκ..

Σημερα σαν να με ξαναπιασανε τα δόντια μου ευτυχως αυριο εχω παλι οδοντιατρο και θα δουμε σε τι φάση βρισκόμαστε..

Ο μπεμπουλης ειναι πολυ ησυχος σημερα σπανιως τον κατλαβαινω αλλα λογικο αφου τρομοκρατήθηκε το παληκαρι μου με τοσο ζουληγμα που του εκανε ο γιατρος.. Ξεχασα να σας πω οτι και χτες του εκανε doppler το κανει καθε φορα γιατι εχει το μηχανημα.. οπως μου ειπε δεν το εχουν ολοι οι γυναικολόγοι γιατι ειναι πανακριβο και για αυτο σε στελνουν εξω..!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημερα κοριτσια μου...!τι κανουμε??ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες για την καμπυλη....!μετα την καμπυλη εκλεισα να παω να κουρευτω...επιτελους..!!

με ποναει το στομαχι μου σημερα παρα πολυ..απο βλακεια δικια μου ομως...

καθε πρωι που ξυπναω πινω τα χαπια μου κανενα μισαωρο πριν σηκωθω ωστε να φαω με διαφορα καποιας ωρας...γιατι ειχα παρατηρησει οτι με πιανει το στομαχι μου...κ σημερα επειδη με πηρε ο υπνος κ δουλευα 8.30 τα εκανα ολα μαζι...κ τωρα το στομαχι μου ειναι να εκραγει..!λες κ εχωφαει μια γουρουνοπουλα ολοκληρη αμασητη...!κ εχω κ αναγουλες...!!!ουφφφ..!!εσεις τι κανετε???

Jr39p2.png

καλημερα!πολυ ησυχια απο χθες στο ποστ μας :rolleyes::rolleyes:

τι κανετε?

μπαρμπαρουλα μου υπομονη με την βαρυστομαχια θα περασει απο μονη της σε καποιες ωρες!καλη επιτυχια κ στην καμπυλη την παρασκευη

οσο για την ανακαινηση ειμαστε σε σταδιο που περνουμε τιμες για πορτες, παραθυρα, μπανιο κ τα κλασικα, κ ο πεθερος μου μ ετον αντρα μου κ τον κουμπαρο μας, ξηλωνουν οτι μπορουν κ τραβανε πρηζες!ελπιζω να τελειωνουμε συντομα:P:p:p

μαιρουλα μου τι λεει ο οδοντιατρος?αμα κανεις μετρησεις με το μηχανηματακι κ εισαι οκ μην φοβασαι τιποτα, ελαττωσε τα γλυκα κ ολα θα ειναι τελεια!!!!τωρα για τα κιλα των μικρων , λες να βγουν πανω απο 3500?χαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχ, μωρε γερα να ειναι κ ας ειναι οσο θενε ;);););)

απο σημερα θα ξεκινησω κατι βιταμνιες της νευροπιον , καπως ετσι γιατι εχω μεγαλη ελλειψη την β12 κ επιβαλλεται, εντωμεταξυ χθες που πηγα στην αιματολογο μου για τις ενεσεις που κανω, μου ειπε κατα τις 15-11 που θα με φερεις αποτελεσματα θα μιλησω κ με το γυναικολογο σου για να προγραμματισουμε τον τοκετο σου :shock::shock::shock::shock::shock:

εγω εκει ασπρισα!λεω τοσο συντομα???????????κ μου λεει δεν καταλαβες οτι φτανει ο καιρος?????????της λεω δεν εχω κανει τι-πο-ταααααα, κ μου λεει ξεκινα, αχ κοριτσια μιλαμε χθες το συνειδητοποιησα οτι πλησιαζουμε πολυυυυ κ οτι πρεπει λιγακι να τα τρεξω τα πραγματακια!!!!!!!!

βεβαια ο ντοκτορ μου θελει να το παμε φυσιολογικα, τωρα θα πουν τι θα κανονισουν ο θεος κ η ψυχη τους

φιλια πολλα σε ολες!κ στο σωκρατη

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

επισης θετω ερωτησουλες που ξεχασα πριν

1)σκεφτεστε το rooming in μολις γεννησετε?αν ναι γιατι αν οχι γιατι

2)εχετε κανει ολες ντοπλερ?εγω οχι

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημερα κοριτσακια μου..τι κανετε...??εγω περασα 3 πολυ αγχωτηκες μέρες αλλα τελος καλο ολα καλα..Σας λεω...

Ενω την Κυριακη το πρωι ξυπναμε και ολα ειναι μια χαρα ..ο Αποστολος εκανε σαν μουρλος ως συνηθως...αφου κοιμομαστε το μεσημερι και ξυπναμε το απογευμα το παιδι δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του ..προχωραγε σαν ανισορροπο ..δεν μπορουσε εν ολιγης να περπατησει και πηγαινε με το κεφαλακι να το γερνει λιγο προς τα αριστερα..φαγαμε φρικη...μετα απο λιγο αρχισε να κανει εμετους....

Πηρα με το γιατρο τηλ και ηρθε και τον ειδε...δεν μποροσε να πει ξεκαθαρα...μαλλον ιωση ειπε..αλλα να αφησουμε να περασει η ωρα και να παρατηρουμε τη συμπεριφορα του...αν παρατηρησουμε διαφορα...Ενταξει το παιδι δεν ειχε ορεξη ηταν λουφαγμενο ασε που δεν μπορουσε να σταθει μονος του καθόταν σαν ζαβλακομένο...Βεβαια δεν φαινοταν κατι διαφορετικο στην συμπερηφορα του...Ο γιατρος μας ειπε οτι μπορει η ιωση να δημιουργησει εγκεφαλιτιδα αλλα αυτος πιστευε πως ηταν απλα μια ιωση ...Ζησαμε ενα αγχωτικο βραδυ Κυριακης με εμενα να τον παρατηρω συνεχως στον υπνο του..ο οποιος βεβαια ξυπνησε μεσα στη νυχτα εκανε παλι εμετους αλλα η συμπεριφορα του ηταν καλητερη φαινοταν περισσοτερο ορεξατος..αλλα απο ισσοροποια τα ιδια..Την Δευτερα και ενω ηταν καλα με ορεξη και χωρις εμετους παλι ειχε θεμα με το περπατημα...πήγαμε παλι στο γιατρο τον ειδε ειπε οτι ηταν καλυτερα και πως συνηθως αν συμβαινει κατι τα παιδια χειροτερευουν και δεν καλυτερευουν...πηρε και μια φιλη του παιδονευρολογο αλλα του ειπε και αυτη να μην αγχωνομαστε και να αφησουμε να περασουν κανα δυο μερες να δουμε πως θα παει...Τεσπα να μην σας ζαλιζω..ο διαβολακος μου επανηλθε και μαλλον ο κακομοιρης μου περασε ιωση και πρεπει να ειχε παθει και ψηξη..γιατι την Δευτερα το βραδυ τον ετριψα με λαδακι και την Τριτη ηταν πολυ καλητερα...απλα ο γιατρος μας ειπε οτι σε αυτη την ηλικια ειναι δυσκολα τα πραγματα γιατι δεν μιλαν και ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι εχουν....Τεσπα οπως σας ειπα τελος καλο ολα καλα..ουφ...

Εσεις τι κανετε?? Δεν προλαβα να διαβασω καθολου τα νέα σας...εγω ειχα ραντεβου για το μπεμπε την Δευτερα αλλα ακυρωθηκε γιατι ο γιατρος ειχε γεννα και θα παμε την Πεμπτη το βραδυ....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φουσκίτσες!!

Γεωργία μου φαντάζομαι τι τρομάρα πήρες! Φαίνεται πως η ψύξη είναι η πιο λογική εξήγηση... Ευτυχώς όλα καλά τώρα... Με το καλό να δεις τον μπέμπη τη Πέμπτη!

Νενάκι, τι εννοεί να σου προγραμματίσει τον τοκετό; Ο τοκετός μόνος του δεν έρχεται; Μην δεχτείς χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να μπεις με πρόκληση είναι πολύ πιο δυνατοί οι πόνοι και μπορεί να καταλήξει σε καισαρική! Όσο για το rooming-in εγώ το θέλω σαν τρελή εαν γεννήσω φυσιολογικά. Τώρα αν είναι καισαρική θα είναι δύσκολο φαντάζομαι τη πρώτη μέρα αλλά μετά το θέλω το μωράκι μου 24 ώρες το 24ώρο. Φυσικά με αγχώνει λίγο επειδή είναι χειμώνας και θα έρχεται ο κάθε συγγενής με κρυώματα κλπ. Ίσως 1-2 ώρες θα δέχομαι επισκέψεις και θα στέλνω το μικρό στο δωμάτιο νεογνών... Εμένα μου έκαναν 1-2 φορές ντόπλερ δεν είναι τίποτα όπως ακούνε τη καρδιά ακούνε και κάτι αλλο που δείχνει αν αιματώνεται σωστά το μωρό. Αυτό μου είπε ο γιατρός. Και δεν χρειάζεται εφόσον το μωρό μεγαλώνει κανονικά...

Μπαρμπούλα τι έγινε με το στομάχι είσαι καλύτερα; Πιες μια σόδα εμένα με βοηθάει πολύ!!

Εγώ χθες έκανα τον πιο χάλια ύπνο που μπορούσα να κάνω ξύπναγα ανα 2ωρο και δεν μπορούσα με τίποτα να ξανακοιμηθώ και έβλεπα χάλια όνειρα...

oYNBp2.png

Γεια σας κοριτσάκια και μπαμπούλη!!!

Σωκράααατη τι κάνετε πως τα πάτε??? έχουμε αγωνία περιμένουμε πως και πως τι πρώτη γέννα και τον πρώτο παίδαρο!!! όσο για τα ρουχαλάκια που με ρώτησες πήρα υγρό προδερμ και το μαλακτικό, εννοείται τα βάζω μόνα τους στο πλυντήριο !! είναι σχεδόν όλα έτοιμα!!!βέβαια δεν έχω πάρει πολλά ρουχαλάκια πιστεύω θα μου φέρουν και δώρα οπότε παίρνω και αργότερα αν έχω έλλειψη!!!

Όσο για το χαρτί της αδείας μου ακόμα αγνοείται η τύχη του!!! ακούστε τι έγινε χθές...τελευταία μέρα στη δουλειά πάω στον προιστάμενο του τα χώνω για το λογιστήριο και παίρνει τηλ να ρωτήσει που είναι το χαρτί και του λεει μια ηλίθια ότι δεν έχει κανένα χαρτί!!!!!!!!!!!!!!!! τα παίρνω στο κρανίο παίρνω το τηλ του λογιστηρίου και την παίρνω τηλ....της λεω εχω στείλει το χαρτί εδώ κι ενα μήνα που είναι??? και είχε το θράσσος να μου απαντήσει ότι το χαρτί το στέλνουν κοντά στις ημερομηνίες της άδειας, τότε κι εγώ της απαντάω ότι αύριο βγαίνω σε άδεια κι ότι στις 18 δεκ γενναααααααααααωωωωωωωωωω!!!! που είναι το χαρτί μου?????? και μου είπε θα το στείλουμε την παρασκευή, της λεω για να δούμε θα το στείλετε......και τώρα περιμένω να δώ τι θα γίνει την παρασκευή.....μου έχουν σπάσει τα νευρα ...άσε που τα πήρα στο κρανίο εγώ τα πήρε και η γοργονίτσα κι έκανε σαν τρελλή μέσα στη κοιλιά μου!!!!

ουφ τι άγχος θεε μου!!!

αύριο πάω να δώ τη γοργονίτσα μου να δώ πόσο μεγάλωσε μωρέ αυτή ααα μου είπε ο γιατρός να περάσω και από την κλινική για να με βάλουν στον καρδιοτοκογράφο!!! έχω αύριο το απόγευμα ραντεβού!!!

όσο για το ντοπλερ εγώ έχω κάνει και μου βρήκαν μια μητριαία αρτηρία αυξημένη και το παρακολουθούμε...βέβαια επειδή όλα τα υπόλοιπα είναι καλά μου είπε ο γιατρός δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας απλά παρακολουθούμε και βλέπουμε....εώς ώρας η μπεμπίτσα τροφοδοτείται μια χαρά!!!έυχομαι να πάνε όλα καλά εως το τέλος και με τη θεραπεία που έκανα!!!

Μπαρμπούλα έυχομαι ολα καλά να πάνε με τη γλυκόζη!!! μα καλά είμαι η μόνη που έκανε τα 50 γραμ??? και πάλι αηδία μου ήρθε από αυτό το πράγμα ...

όσο για το rooming in στο δικό μου μαιευτήριο τα μωράκια τα ένουν στο δωμάτιο με τη μανούλα απλά έρχονται οι μαιες και τα καθαρίζουν τα αλλάζουν τα ταίζουν και σου δείχνουν βέβαια...μάλιστα τα βάζουν σε λίκνο όχι στο "πυρέξ" χαχαχαχαχα

φιλάκια πολλάαα σε όλες

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλησπέρα μανούλες και μπαμπά!

Σήμερα είδαμε τη μπουμπούκα μας και όλα καλά. έχει φτάσει 1605γραμ!! Το καλύτερο γιατί δεν γίνεται αλλιώς λόγω σακχάρου είναι οτι θα γεννήσουμε 2 εβδομάδες νωρίτερα! 14 Δεκεμβρίου κορίτσια έκλεισα ραντεβού για πρόκληση πρώτα ο Θεός!!!:P:p:p

Δεν το πιστεύω... είμαι ενθουσιασμένη και φοβισμένη. Σήμερα αποφάσισα και το απόγευμα θα παω για ψώνια χεχε. Αυτά τα νέα μας κοριτσάκια. Σας φιλώ!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλησπερα κοιλιτσες!!! ψοφια ειμαι απο τη κουραση και μολις βρηκα λίγο χρόνο να γράψω.. καταρχην με τα δικα μας νεα.. πηγαμε το πρωι οδοντιατρο ξανακαναμε καθαρισμο τον δευτερο σε 2 βδομαδες γιατι παλι χαλια τα ουλα οι ορμονες της εγκυμοσυνης τρεφουν τα βακτηρια.. Παλι στο τσακ λιποθυμησα, ασπρισα ιδρωσα και ξαναλεω παιδι πως θα κανω?? μετα βγαλαμε ακτινογραφια αφου μου φόρεσε μια ειδικη ποδια για το μωρο και ανακαλυψαμε δυο τα δοντακια που χρειαζονται απονευρωση αλλα και πολλα ακομα που ειναι υποψηφια αλλα δεν εχουν εκδηλωθει ακομα!! Θα προσπαθησω περαν οξυ πονου να τα αναβαλλουμε για μετα τη γεννα.. Μετα πηγα με τη μανουλα μου για ψωνια μετα να μαγειρεψω και το απογευμα κοριτσια ηρθε μια ξαδερφουλα μου και μου εφερε μια ντουλαπα στη κυριολεξια ρουχα για το μπεμπινο!!!! καμια δεκαρια φορμακια βελουτε, δεκαδες φανελακια κορμακια μπλουζακια τζηνακια τι να σας λεω! επαθα πλακα!! τις προηγουμενες μερες αλλες ξαδεφες μου μου ειχαν φερει κι αλλα και να ναι καλα το μωρακι μου να τα φορεσει ολα!! τωρα παλευω να τα ξεχωρισω να τα τακτοποιησω να δω ποια ειναι για νεογεννητο να τα πλυνω αλλα επειδη ειναι απειρα ειπα να κανω ενα διαλειμμα να σας γραψω!! Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι ολα αυτα ειναι για το δικό μου το μωρό!!!!!!!! Ας πάνε ολα καλα Παναγίτσα μου!!!

Στα δικα σας τωρα!

Νενουλη με προβληματισες που ειπες οτι πας για προγραμματισμενο τοκετο λόγω ηπαρινης γιατι και εγω παίρνω.! βεβαια στον αιματολογο θα παω τελευταια φορα σε 3 βδομαδες ισως μου πει τοτε! μετα διαβασα και στο ιντερνετ οτι τη μερα του τοκετου δεν κανουμε ενεση γιατι μπορει να προκαλέσει ακατασχετη αιμοραγια ισως για αυτο να γινει προκληση αλλα αν δεν γινει και σπασουν τα νερα οεο??? Οσο για το rooming in επειδη θα ειμαστε άμαθες και ταλαιπωρημενες μετα απο πολυ σκεψη γιατι κι εγω λαχταραω να τον εχω διπλα μου απο τη πρωτη στιγμη κατεληξα στο να τους πω να μου το φερνουν καθε φορα που πειναει ετσι ωστε να μην παιρνει καθολου ξενο γαλα.. ετσι θα ναι κοντα μου καθε δυο ωρες το πολυ..

Γεωργια μου τι λαχταρα πηρατε! Περαστικα να ναι κοριτσι μου!! Μπορει οντως να ηταν ψυξη γιατι δυστηχως στην Ελλαδα ενδιαμεση εποχη δεν εχουμε.. Απο Χειμωνα Καλοκαιρι και τουμπαλιν! Και ολες να προσεχουμε να μη κρυωσουμε τωρα στο τελος!!

Φραουλιτσα στη δουλεια απαραδεκτοι αλλα μη λεω μεγαλη κουβεντα γιατι βλεπω τα ιδια να μου κανουν και εμενα.. Με το καλο να δεις τη γοργονιτσα αυριο και ολα να ειναι σουπερ!!!!!!! θα περιμενουμε να μας πεις νεα!

Παπατρικουλη, εσενα σου εχω ερωτηση που ελπιζω να μη σε αγχωσει ομως!! Καταρχην τελεια η μπεμπα στα κιλα μπραβο ειναι ακριβως οσο πρεπει να ειναι. Η ερωτηση ειναι η εξης ομως αν θυμαμαι καλα, στις 26 εβδομαδες που ειχες ξαναπαει ηταν καπου 1300, τωρα ενα μηνα μετα πηρε μονο 300 γραμματια?? και αν ναι ειναι επειδη εκοψες τα γλυκα και γενικα κανεις διατροφη?? δηλαδη επηρεαζει αυτο τοσο πολυ? για αυτο ισως εμενα που πηρε 600 γρ σε 3 βδομαδες ειναι επειδη ειχα ξεσκισει τα γλυκα και το junk food γενικοτερα??

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Μαιρούλα μου 1055γρ ήταν στις 26+2 εβδομάδες. Σήμερα είμαι 30+2 (πάντα υπερηχογραφικά οχι ημερολογιακά. Τώρα είναι στα φυσιολογικά της, την προηγούμενη ήταν τσιμπημένο για 26 εβδομάδων λόγω σακχάρου.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...