Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

καλε που χαθηκατε ολες?σ/κ ηταν , ειχε κ καλο καιρο, κ το ριξατε εξω!!!!!!

μαιρουλα μου γλυκια ενσωματωμενο ξυπνητηρι, δεν εξηγητε αλλιως!!!!!

λες να βγαζει μαλλια ο μικρος?μιλαμε για πολλες καουρες καιγεται ο οισοφαγος μου, θα σας πω οταν τον δω, αν ισχυει αυτο με τα μαλλακια!!!

τωρα για τα κιλα που λες ασε, ξεκιναει κ η τρελλη κατακρατηση κ ισως γι αυτο εισαι +1 κιλο, παντως καλα εκανες κ εφαγες πιτσα!!!κ εγω τσακισα μια ατομικη το σαββατο το βραδυ κ εννοειται κ ο δικος μου αρχισε να κλωτσαει :P:p:p:p

σημερα εχεις ντοκτορ?αν ναι με το καλοοοοοοο να δεις τον ομορφο;););););)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημεραααααα.....καλη εβδομαδααααα....τι κανουμε??χαθηκα αυτες τις μερες γιατι αφοσιωθηκαμε στα του σπιτιου,,,πηγαμε στην εκθεση σπιτιου...πηραμε προσφορες....κλεισαμε καναπε προσφορα που μας αρεσε πολυ..κ ηταν στα μετρα που θελαμε...περασε ο αμορες..με τον κουμπαρο κ τον μπαμπα την γυψοσανιδα..κ το δοκαρι που επρεπε...πηγα εγω την Παρασκευη στην Δεη να πληρωσω κ να γυρισω το ρολοι στο ονομα μου κ εφαγα 3 ωρες εκει...γιατι οπως μου ειπε κ η υπαλληλος...οταν την ρωτησα που πρεπει να περιμενω για να την κανει την αλλαγη....''εδω πρεπει να περιμενετε ....με νουμερακι κ δεν εχετε καμια προτεραιοτητα..''με ενα υφακι λες κ της ειχα σκοτωσει το σοι...!κ τελικα οταν ηρθε η σειρα μου ηταν αλλη κοπελα κ με ρωτουσε γιατι περιμενω τοση ωρα κ δεν πηγα κατευεθειαν..?κ της ειπα να ρωτησει την διπλανη της...!!τουρμπο ειχα γινει αλλα τουλαχιστον η κοπελα με εξυπηρετησε στο λεπτο η κοπελα...!!

ΣΩΚΡΑΤΗ χρονια πολλα για χθες....κ ασε τον υιο να ερθει οποτε εκεινος θελει....κ ο κουμπαρος μου ετσι παρακαλουσε στα γενεθλια του να ερθει ο γιος αλλα τελικα δεν του εκανε το χατηρι....αχααχα!

βλεπω ψωνια εεεε???μεγειαααα σε οοοολα τα κοριτσια....

κ με το καλο να δειτε τα μπεμπακι σας οοοοολα τα κοριτσια σημερα..!!!!

Γεωργια περιμενω να μου πεις τι σου ειπε ο γιατρουλης...!:D:D

εμενα με ποναει η πλατη μου κ οι προσαγωγοι αυτες τις μερες...η απο το περπατημα η απο το βαρος....!!!!σαςςςςς φιλωωωω...!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα! Τι μου κάνετε!! ΚΑλε πολυ ησυχία έχει πέσει στο φόρουμ μας που εξαφανιστηκατε;

Καλα μπαρμπούλα απαράδεκτη η υπάλληλος της ΔΕΗ εγω θα πήγαινα στον προϊστάμενο.. Οκ άμα δεν έχει κόσμο αλλα 3 ώρες!! Α παπά!

Νενάκι λες να σου βγει μαλλιαρος; Εγω καουρες δεν έχω αλλα κι εγω κι ο μπαμπάς μας καραφλούλια είχαμε γεννηθεί!! Για να δούμε!

Σωκράτη δεν στην έκανε τη χάρη ο γιος αλλα δεν πειράζει γερά να ναι!!

Εμείς έχουμε σημερα ραντεβου με το καμάρι μας και ανυπομονώ! Απόψε μεχρι τις 3 το βραδυ ένιωθα οτι περπατάγε σε όλη τη κοιλια μου κι έκανε βουναλάκια!!! Βέβαια του είχα δώσει μια μεγάλη κρεπα με μπόλικη λευκή σοκολάτα! Χάχα και απο τις 8 το πρωι ξανά χορός! Τωρα ειναι ησυχουλης ξεκουράζεται ελπίζω να κουνιέται το απόγευμα στο γιατρο.

Κατα τα αλλα απόψε είχα το γνωστό πόνο στα πόδια η σύνδρομο ανυσηχων ποδιών και εκτός αυτού είχα έντονες σουβλιες στη κοιλια. Ισως φταίει και που σαβούριασα βέβαια πάλι, αλλα αν δεν έτρωγα γλυκο πριν παω στο γιατρο θα σκαγα!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρι!

Αχ μπαρμπούλα όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι μια απελπισία! Μια απ' τα ίδια και εδώ...

Μαιρούλα: και εγώ έφτιαξα κρέπες το Σάββατο και ο μπέμπης έκανε πάρτυ εκεί μέσα. Τρελαίνεται για μερέντα ο μικρούλης μου...

Σήμερα έμαθα πως μια θεία μου (είναι μικρή γύρω στα 35) είναι ξανά έγκυος στο 4ο της παιδάκι!! Έχει 3 αγοράκια τώρα ελπίζουμε όλοι για κοριτσάκι. Εν τω μεταξύ ήρθε πριν λίγο καιρό και μου έφερε 2 μεγάλες σακούλες ρούχα για μωρουδάκι και ένα σορό άλλα και της έλεγα "περίμενε λίγο ποτέ δεν ξέρεις" και μου έλεγε "τι λες καλέ; δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω άλλο μωρό!" :tongue::tongue::tongue: Δηλαδή ο θείος/θεία του γιού μου θα είναι μικρότερος/η σε ηλικία απο το γιο μου :cool:

Σήμερα πρόσεξα στο τρικεράκι μου πως έχουμε πέσει κάτω απο τις 50 μέρες! Πω πω κοντεύουμε δεν βλέπω την ώρα!!!

oYNBp2.png

καλησπέρα κοριτσάκια και αγόρι!!!

ακόμα από το λογιστήριο της εταιρείας μου να μου στείλουν το χαρτί για την άδεια τοκετού!!!!! τα εχω πάρει στο κρανίο!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil: εγώ όπως και να έχει πρέπει την τετάρτη να έχω σταματήσει την δουλειά !! οπότε αύριο είναι η τελευταία μερα!!! για να πάρω το επίδομα πρέπει να φαίνεται ότι 56 μέρες πριν τον τοκετό και 63 μέρες μετά δεν έχω δουλέψει!!! τι ταλαιπωρία με αυτά τα χαρτιά πόσο εκνευρίζομαι με το κ..λολογιστήριο!!!

ευτυχως η γοργονίτσα μου όλο κολύμπι και μακροβούτια είναι στην κοιλίτσα μου και με κάνει να ξεχνάω τα νεύρα που έχω!!! η συρταριέρα της είναι σχεδόν γεμάτη αν και πολλά ρούχα δεν της έχω πάρει αλλά αν χρειαστούμε κι άλλα πηγαίνουμε και της παίρνουμε και μετά θα πάει ο αντρούλης μου θα μας φέρουν κιόλας σίγουρα οπότε δεν ανησυχώ!!!της έχω πάρει και μια κουβερτούλα με τον snoopy που είναι πολύ μαλακιά!!! τι ωραία!!!! από μεθαύριο θα κάθομαι ήσυχα στο κρεβατάκι μου και θα ξεκουράζομαι οπότε θα μπαίνω και πιο συχνά να μιλάμε μπας και περάσει πιο γρήγορα αυτός ο μήνας!!!ανυπομονώ κι εγώ να την κρατήσω στην αγκαλίτσα μου!! έχω ραντεβού την Πέμπτη με τον γιατρό και είμαι περίεργη να δω αν ανεβηκε ο πλακούντας γιατί είναι χαμηλός και δεν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά...να πώ την αλήθεια βέβαια δεν θα με χαλάσει η καισαρική γιατί τον φυσιολογικό τον φοβάμαι παρα πολύ...αλλά ότι είναι καλύτερο για την κόρη μου θα γίνει!!! θα δούμε τι θα γίνει την Πέμπτη και πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή μας γοργόνα!!!

ευχομαι όλα να είναι καλά για αυτές που έχουν σήμερα ραντεβού , περιμένουμε τα νεα τους!!! Σωκράτη περιμένουμε με το καλό να γεννηθεί ο γιος σου !!!! φιλακια σε όλες τις κοιλίτσες

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλη εβδομαδα

Μαιρουλα καλη συναντηση με τον μπεμπουλι

Λινακι πω πω προχωρας πολυ γρηγορα.φτανει ο καιρος να δεις το αγορακι σου.

Μπαρμπουλα δυστυχως ο κοσμος ειναι πολυ θυμωμενος με ολα κ με ολους τον τελευταιο καιρο κ την πληρωνουμε κ εμεις.εμενα μεχρι τωρα πποτε δεν μου εδωσαν σειρα.

Νενακι ο μπεμπουλης ελπιζω να ειναι καλα.

Φραουλιτσα πλησιαζεις και εσυ.Αχ να μας ερθουν ολα βολικα ευχομαι.

Φιλακια

imQRp2.png

Καλησπέρα!!!!!!! μολις γυρισαμε και εμεις απο το γιατρό μας!! ο μπεμπούλης ειναι καλά δόξα το Θεό, ΄φτάσαμε 1370 γραμμαρια!! πηρε 600 γραμμαρια σε 3 βδομαδες!! Μα τον καταλάβαινα εγώ ότι εχει μεγαλώσει πολύ απο τις κινήσεις του!!Ο σκατουλης ομως παροτι κλώτσαγε σαν τρελός την ώρα του υπερήχου ειχε μονιμως το χέρι μπροστα και δεν το έβγαζε με τιποτα!! Σε καποια φάση ανοιξε και τη παλάμη του σαν να μας έλεγε παρτε τα και κάλυψε ολο το πρόσωπο!!!! τι να τον κάνω χαλάλι του!!! Τα κακα νεα ειναι οτι ο γιατρός βρήκε τη καμπύλη ανεβασμένη, αρα καλα το υποπτευομουν εγω οτι θα μου τα εκοβε ολα και ετσι εφαγα μια σπεσιαλ κρεπα χτες! χιχιχι! και πριν το ιατρειο μιση σοκολατα για να κουνιεται ο μπέμπης στον υπέρηχο!! μην σας τα πολυλογω, κομμενα γλυκα εννοειται αλλα και σωστη διατροφη η μαλλον διαιτα και για να μην αναπτύξω διαβητη κύησης και φτάσουμε σε πρόωρο τοκετο και για να μην βγει πολύ μεγάλο το μωρο!! Ηδη εχει παρει πολυ το μαναρι μου με αυτα που το ειχα ταισει!! Η αληθεια ειναι οτι δεν ημουν καλη μάνα, το ειχα ταραξει στα σουβλακια στις πίτσες και στα γλυκα.. κομμενα ολα ομως τωρα! Πρεπει να αρχισω να τρώω κανα φρουτο και καμια σαλάτα που ως τώρα ουτε που τα δοκίμαζα και θα το κάνω για την υγεια του παιδιού μου!! Επομενο ραντεβου σε 2,5 βδομαδες!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

μαιρουλα μου μια χαρα ο μικρος!!!!!!!!!!με το καλο να τον ξαναδεις, ευτυχως συντομααα, τωρα για τα κομμενα γλυκακια, υπομονη, λιγο εμεινε, αξιζει τον κοπο κ με το παραπανω!!!!!!!;););););)

αρκουδιτσα μου τι κανεις?ολα καλα ?οι διδυμουλες?κλωτσανε???

λινακι μου κατω απο 50 μερες ε?κοντευεις κ συ στην τελικα ευθεια για τον μπεμπη!με το καλο για ολες μας!!!!

φραουλιτσα μου ολα ετοιμα λοιπον για την γοργονιτσα, και ευτυχως θα κατσεις να ξεκουραστεις:P, με το καλο την πεμπτη να δεις την γοργονιτσα σου!!!!!!

να ρωτησω κατι ασχετο?τσαι κανει να πιουμε?η μπα?νομιζω θα ξαναρρωστησω κ δεν αντεχω γιατι εκανα 3βδοαμδες να συνελθω..αλλα φοβαμαι να πιω τσαι πρασινο απο βουνο , μηπως ειμαι υπερβολικη?δεν ετυχε να ρωτησω κ το γιατρο μου καθολου μωρε

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες

nena1984 ρώτα τον γιατρό σου αν μπορείς να πίνεις καμία αναβράζουσα βιταμινούλα το πρωί, με είχε βοηθήσει αρκετά να αποφύγω το κρύωμα.

maryy μπράβο που τον είδατε, με το καλό. Φρούτα και σαλάτες είναι μακράν οι καλύτερες επιλογές. Σκέψου πως σε μερικά χρόνια θα πρέπει όλοι να τα "εκπαιδεύσουμε" να αγαπήσουν αυτές τις τροφές.

fraoulitsa6 καλή ξεκούραση. Πήρες το χαρτί; Τι σαπούνι θα χρησιμοποιήσεις για τα ρουχαλάκια της; Εμείς δοκιμάσαμε το Αρκάδι.

Linaki2012 λίγο νωρίς δεν ξεκίνησε τις μερέντες ο μικρός; Έχω ακούσει πως η πρώτη φορά που θα φάνε σοκολάτα τα ζουζούνια είναι σταθμός στη ζωή τους..χαχα

barboula με γειες τα νέα σας πράγματα. Επίσης από όσο ξέρω υπάρχει οδηγία να προηγούνται οι έγκυες στις ουρές.

Εμείς ακόμα στην αναμονή. Ο μικρός (τι μικρός δηλαδή, πρέπει να έχει χτυπήσει 3.700 μέχρι τώρα) έχει βολευτεί στον υπνόσακό του και δε λέει να ξεκουνήσει. Σήμερα έχουμε το καθιερωμένο ραντεβού με το γιατρό. Από όσο μου λένε, οι πρωτότοκες αλλά και όσες περιμένουν αγοράκι συμπληρώνουν τις 40 εβδομάδες.

Χθες ήρθε και το δώρο μου στην Ελένη μου. Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να της πάρω κάτι περισσότερο πρακτικό παρά λουσάτο. Την έβλεπα τις προηγούμενες μέρες να δυσκολεύεται στους καναπέδες και τις καρέκλες και έτσι αποφάσισα να της πάρω μια πολυθρόνα θηλασμού. Διάλεξα τη Sofia της Neonato. Πολύ αναπαυτική κορίτσια και τη βολεύτηκε κατευθείαν. Φυσικά θα την αξιοποιήσει μετά τη γέννα για πολλούς μήνες. Και γω βέβαια μερικές φορές στα έργα το βράδυ καθώς τη βάλαμε στο σαλόνι. Ε κοντά στο βασιλικό να μην ποτιστεί και λίγο η γλαστρούλα; ε;

Χθες έκανα μια βόλτα στα βιβλιοπωλεία να ρίξω μια ματιά στα βιβλία που υπάρχουν. Μου άρεσαν και σας προτείνω δυο από αυτά (υπάρχουν πολλά να διαλέξει κανείς):

3r9yn.jpg27308.jpg

Καλό είναι αν περάσετε από ένα βιβλιοπωλείο να φυλλομετρήσετε μερικά και να δείτε ποιο σας αρέσει να διαβάζετε (με πολλές ή λίγες σελίδες, με πολλές εικόνες, με λεπτομέρειες ή συνοπτικό κ.λπ.)

Τα λέμε

Σωκράτης

καλημερα παρεουλαααα μου..!τι κανετε???

εγω χθες δεν εκατσα καθολου για ξεκουραση...πηγα σπιτι μαγειρεψα,εφτιαξα μια τουρτα με μερεντα γιατι εχει γενεθλια η πεθερα σημερα κ ο πεθερος προχθες....κ ερχονται αυριο...!!

μετα κατευθειαν 5 η ωρα φυγαμε,πηγαμε στον ξαδερφο μου με την κοπελα του κ φυγαμε να παμε σε ενα αλλο ξαδερφο μου να δω το ανηψακι μου κ εκεινους...!

εκει αρχισαν κ μου εβγαζαν απειρα ρουχαλακια απο το ανηψακι μου τα οποια ηταν ολα τελεια.....κ μεχρι μεγαλυτερη ηλικια....μου εδειξε κουβερτουλες για την κουνια,σεντονακια,παπουτσακια..κ μου ειπαν οποτε θελω να παω να παρω την κουνια,το καρεκλι,το καροτσι κ οοοοολα.....παρκα....τα παντα...οτι χρειαζεται ενα μωρακι...αλλα προς το παρον μεχρι να φτιαχτει το σπιτι τους ειπα να τα κρατησουν....κ να εχω μονο την σιφινιερα που μου την εχουν δωσει ηδη,το λικνο,το καθισματακι αυτοκινητου κ το πορτ μπεμπε!!ολα ηταν τελειααααα...!

την παρασκευη παω για την καμπυλη κ εχω την εντυπωση οτι απο γλυκα οτι φαω μεχρι την πεμπτη.....για να δουμεεε...!!:D:D:D

βλεπω ευχαριστα νεακια κ απο Σωκρατη κ απο Μαιρη....!!μαιρη οσο για τα γλυκακια λιγος καιρος εμεινε...ΥΠΟΜΟΝΗ!!!Σημερα εχει δουλειες στο σπιτι.....μην φυγουμε για Κρητη κ κανω δουλειες τελευταια στιγμη...!!

Jr39p2.png

Καλημέρα σας!!

Μαιρούλα μου μια χαρά ο μπέμπης και εμένα στις 29 εβδομάδες ήταν 1400, έπαιρνε πολύ γρήγορα βάρος εκείνες τις βδομάδες! Να προσέχεις τη διατροφή σου αλλά όταν θες να φας κάτι πολύ μην το αγνοείς :D

fraoulitsa6, ελπίζω μέχρι σήμερα να έχεις πάρει το χαρτί!! Με το καλό να αρχίσει η άδεια σου να ξεκουραστείς και να ετοιμαστείς για τον μεγάλο ερχομό της γοργονίτσας!

happybear, τι κάνουν οι αρκουδίτσες; εσύ πως είσαι; τι σου είπε ο γιατρός; και εσύ κοντεύεις να γεννήσεις νομίζω μαζί θα γεννήσουμε κοντά-κοντά :rolleyes: Πόσο βάρος έχουν πάρει οι μπεμπούλες;

Νενάκι, εγώ για το κρύωμα φτιάχνω γλυκάνισο και μ'αρέσει πολύ με λίγο μέλι βοηθάει πολύ το λαιμό και το μπούκωμα! Νομίζω πως το τσαι γενικά δεν κάνει γιατί έχει καφεΐνη (δηλαδή ισχύουν οι κανόνες της καφεΐνης - 1 με 2 φλυτζάνια τη μέρα). Ελπίζω να μην είναι κρύωμα πάντως είναι και η αλλαγή του καιρού!! Ακολούθησε τη συμβουλή του Σωκράτη για αναβράζουσα βιταμίνη C ρώτησε το γιατρό σου!

Σωκράτη, έβλεπα όνειρο χθές οτι γεννήσατε!! Λες να είναι προφητικό; Άντε να δούμε πότε θα αποφασίσει ο μικρούλης σας να σας κάνει τη μεγάλη έκπληξη! Το πολύ σε 2 βδομάδες θα τον κρατάτε στα χέρια σας! Καλέ τι ωραία πολυθρόνα είναι αυτή!! Πολύ ωραίο δώρο και η γυναίκα σου θα το απολαμβάνει για χρόνια!!! Εγώ για πολυθρόνα θηλασμού (και χουζουρέματος) πήρα αυτή απο το ΙΚΕΑ. Είναι υπερ-αναπαυτική!! Όσο για τα βιβλία εγώ πήρα το πρώτο (η βίβλος του μωρού) και το λατρεύω!

Μπαρμπούλα καλημέρα, αυτή τη τούρτα μερέντα θέλω τη συνταγή, όχι για μένα για τον μπέμπη :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγώ περιμένω να έρθει η Παρασκευή να δω τον μπέμπη, έχω μεγάλη αγωνία να δω πόσο έχει μεγαλώσει!!!

Εδώ και λίγες μέρες νιώθω ένα μπούκωμα στη μύτη και όποτε τη σκουπίσω έχω αίμα :| Το είπα σε ένα θείο μου γιατρό και μου είπε να παρακολουθώ τη πίεση μου και αν πρίζονται τα άκρα μου. Η πίεση είναι νορμάλ και τα άκρα μια χαρά ελπίζω να μην είναι τίποτα....

Σήμερα λέω να πάω στο αγαπημένο μου μπεμπέ-κατάστημα να φτιάξω τη λίστα δώρων. Δεν είναι πολύ συνηθισμένο στη Κύπρο η λίστα δώρων αλλά με ρωτάνε πολλοί "τι να πάρουμε για το μωρό" και σκέφτηκα να τους λέω οτι υπάρχει η λίστα στο τάδε κατάστημα. Θα βάλω διάφορες τιμές και ο καθε ένας μπορεί να πάρει οτι θέλει και οτι μπορεί χωρίς να το ζητάω εγώ άμεσα... Εσείς σκεφτήκατε για λίστα δώρων;

oYNBp2.png

Λινακι καλημερα....!!δεν το ειχα σκεφτει για λιστα δωρων η αληθεια ειναι οτι θα ειναι πολυ πρακτικο απο το να σου φερνουν οοοοολοι τα ιδια...αλλα εγω επειδη μου τα εχουν δωσει οοοοολα δεν μπορω να το κανω....αχαχαχα!!:D:Dτυχερη ειμαι παντως...μεσα στα οοοολλα τα σπιτιου εχουμε τουλαχιστον την προικα του μωρου ....κ ραβουν η γιαγια κ η νοναααααα κ η προγιαγια...η πεθερα οχι ακομα λεει ειναι πολυ νωρις.....

αυτο το μπουκωμα το εχω απο την αρχη της εγκυμοσυνης καθε μερα αλλα δεν ματωνει....!αλλα νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο κ το να ματωνει....ως συμπτωμα το ειχα διαβασει εγω..!;);)

Jr39p2.png

καλημερα:P, πως ειμαστε?ολα καλα?

σωκρατη σ ευχαριστω για την συμβουλη σου, σημερα που θα παω στην αιαμτολογο μου θα την ρωτησω τι κ πως, γιατι δεν γινεταια ανα 20μερες να αρρωσταινω

μεγια κ η καρεκλα θηλασμου, πολυ ομορφη κ πολυ πρακτικο δωρακι!!!!!!μπραβο για την κινηση σου!κ ευχαριστουμε κ για τα βιβλια που μας ανεβασες

λινακι μου την καρεκλα που πηρες θα σου πω πως ειναι πολυ τελειαααα, την εχει η κολλητη μου που γεννησε τον ιουνιο κ θα την εχει καταευχαριστηθει με τον μικρο, ασε που καθε φορα τρεχουμε για να δουμε ποιος θα προλαβει να κατσει;););)..αυτο με την λιστα δωρων πολυ καλο μου ακουγεται!!!!!εδω στην θεσσαλονικη να πω την αληθεια μου μονο για γαμους το εχω ακουσει, οχι για γεννες, λες να το ψαξουμε?

οσο για την μερεντα κ ο δικος μου μια απο τα ιδια, τρελλενεταιιιιι, να σκεφτεις στην γλυκοζη δεν κουνηθηκε καθολου, κ ας πηρα 100γρ, με την μερεντα δεν σταματαειι

μπαρμπουλα μου τι κανεις καλο μου?ολα καλα?ο μικρος?

αχ γραφω τοση ωρα κ ο μικρος ριχνει κατι κλωτσιες :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμενα στην 28η εβδομαδα ηταν 1190, αν πηγαινα δλδ χτες που εκλεισα την 29η θα ηταν 300γρ πανω?τοσο πολυ παιρνουν τωρα?:shock:

εγω που θα παω την 31η βδομαδα δλδ τι να περιμενω να ακουσω?:rolleyes::rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...