Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Γεωργία μου υπομονη με τη δουλειά λίγες μερούλες μείνανε!!

Νενάκι ευτυχώς απόψε κοιμήθηκα λιιιιγο παραπάνω!

Αρκουδομανουλίτσα μου τι πάθατε ρε γμτ;; Τωρα βρήκε να χαλάσει κι αυτο το ψυγείο; Απο τη μια η ταλαιπωρία απο την αλλη τα περιττά έξοδα προσπάθησε ομως εσυ να είσαι ήρεμη για οτι συμβαίνει! Ελπίζω τουλάχιστον να είχες βοήθεια και να μη κουράστηκες!

Εμείς μόλις φάγαμε σπανακόρυζο και σκεφτόμουν οτι προλαβαίνω να φάω μια βάφλα ακόμα το Σκ με πολλές μπάλες παγωτό και μερεντα, πριν παω τη Δευτέρα στο γιατρο και του δείξω τη καμπυλη...!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα φουσκίτσες!

Άντε Γεωργία μου με το καλό η άδεια, κοντεύεις! Να ξεκουραστείς να χαρείς και τον Αποστολάκο σου τις τελευταίες μέρες που σας μένουν μόνοι :)

Αρκουδίτσα πότε δηλαδή περίπου σου είπαν να γεννήσεις; Στις πόσες βδομάδες; Ωχ, κοντεύει ο καιρός για όλους!!!

Σωκράτη, η γυναίκα σου άρχισε περπάτημα; Πότε υποτίθεται πρέπει να ξεκινήσουμε περπάτημα;

Εγώ υποφέρω απο εξάψεις! Οκτώβρη μήνα και ιδρώνω λες και διανύουμε Αύγουστο, δεν κοιμάμαι τα βράδια και θέλω κλιματιστικό και ανεμιστήρα

(ο καημένος ο άντρας μου θέλει κουβέρτα τα βράδια). Ουφ τι άλλο θα ζήσουμε πια ; :confused:

Νενάκι, μπαρπ, Σόφη και οι υπόλοιπες τι κάνετε πως είστε;

oYNBp2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε????

Σωκράτη Πολύχρονος για χθές και με το καλό το αγοράκι σας!!!!!!

Μαιρούλα το δωμάτιο είναι τέλειο κι εμείς Looney toons θα βάλουμε αλλα σε ροζ αποχρώσεις!!!

εγώ σήμερα έκανα ψώνια περίπου 400 ευρουλάκια έκαναν φτερά....πήρα νυχτικάκια , σουτιέν θηλασμού, μπιμπερό, αποστειρωτή και γενικά ψιλολόγια μου έχουν μείνει πολύ λίγα πράγματα για ψώνια πια!!! αααα πήρα και μποτίτσες για τη γοργονίτσα!!!! αχ Παναγίτσα μου να περάσει ο καιρός να την πάρω στην αγκαλίτσα μου!!!

ο εργοδότης ακόμα να μου δώσει το χαρτί για την άδεια και τα έχω πάρει στο κρανίο!!! επίσης πήγα να σηκώσω λεφτά και δεν μου έβαλαν το επίδομα αδείας!!! πήγα άρον άρον στη δουλειά και τους τα έψαλα και μου είπαν θα πάρουν το λογιστήριο!!! πόσο μου τη δίνει όταν γίνονται λάθη στη μισθοδοσία μου και γενικά υπάρχει αργοπορία....δεν το αντέχω....και γενικά σήμερα σπάστικα πολύ με αυτό και δεν τα χάρηκα τα ψώνια!!!

εμένα 2 μέρες δουλίτσας μου έμειναν αυριο και την Τρίτη πάω και μετά σπιτάκι μου και ξεκούραση!!!

αυτά τα νέα μου!!! διαβάζω τα δικά σας και όλες είμαστε μια χαρά !!! ωραία έτσι να συνεχίσουμε ο καιρός περνάει αλλα δεν λεει να χειμωνιάσει....άντε πότε θα έρθουν τα Χριστούγεννααααααααααααα???????

Θέλω δεντράκι μελομακάρονα κουραμπιέδες και μωράκιαααααααααααααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλησπερα

Μαιρουλα ευτυχως εχω την μαμά μου και τον αντρα μου τα απογευματα αλλιως δεν παλευεται. Δεν μπορω να κουνιεμαι και πολυ λιγο να κουραστω πρεπει να καθισω γιατι η μεση μου με πεθαινει.

Λινακι μεχρι τις 36 εβδομαδες το πολυ και αν δωσει ο Θεος να φτασουμε μεχρι εκει πρεπει να γεννησω.αρα κοντευουμε.

Νενακι μου ελπιζω να εισαι καλά και ο μπεμπακος σου επίσης.

Φραουλιτσα υπομονη με την δουλεια! Τα πήρες ολα τα απαραιτητα με γεια. Με το καλο να τα χαρει η γοργονιτσα σου.

imQRp2.png

Λινάκι κι εγω ζεσταινομαι!!! Καλα κάνει και ζέστη στην Αθήνα βέβαια ειδικά τη μέρα!!

Φραουλίτσα μην τους χαρίζεσαι στη δουλειά κι εμένα κάτι κόλπα πανε να μου κάνουν αλλα θα το ψάξω! Μεγια και τα πραγματάκια!!! Τα έχεις πάρει σχεδόν ολα εεεε!!! Σούπερ χαλάλι της γοργονιτσας!!!

Αρκουδομανουλίτσα μου γλυκιά κοντευεις κι εσυ!! 1,5 ΜΗΝΑΣ έμεινε!!! Σιγα σιγα μια μια θα μπαίνει στη τελική ευθεία!

Θέλω κι εγω Χριστουγεννιάτικο δέντρο με μέλομακάρονα και μωράκι στην αγκαλια!!! Πέρυσι ηταν τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου! Βλέπετε είχα τη δεύτερη αποβολή μου μετα απο εξωσωματική.... Φέτος ευελπιστώ να ειναι τα καλύτερα με το μπέμπη μου κοντα μου!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα εγκυακια

λινακι μου ασε οι εξαψεις βαρανε κοκκινο, με το βρακι κοιμαμαι, ο αντρας μου τρελλαινεται αλλα που να καταλαβει, βεβαια απο την μια λεω ας ειναι ετσι ο καιρος να μην αναψουμε ακομα καλοριφερ...

φραουλιτσα μου μεγια τα πραγματακια σας!!κ καλοφορετα να ειναι !!!!!

οσο για τους εργοδοτες συμφωνω με μαιρουλα , μην χαρισετε τιποταααααααααα

κ εννοειται κ εγω θελω σαν τρελλη χριστουγεννα, δεντρο, φωτακια, στολιδια, κουραμπιεδες, κ βεβαια μεσα σε ολα αυτα τον γιο μου κ τα μωρακια του ποστ μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρκουδομανουλα μου πονας ε?αχ κοριτσακι μου κ με δυο μπεμπακια ακομα περισσοετρο, υπομονη κ χαλαλι ομως!!!!ευτυχως πλησιαζει ο καιρος!!!!!!!!!

μαιρουλα μου τα περυσινα χριστουγεννα, πανε περασανε, τα φετινα αναμενονται υπεροχα, καταπληκτικα, απλως μαγευτικα;):D:p

γεωργια μου με το καλο η αδεια, ευτυχως πλησιαζει , να ξεκουρατσεις , να χαλαρωσεις κ να χορτασεις τον μικρο σου, εκτος κ εντος κοιλιτσας!!

καλο βραδυ σε ολους

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημερα :)

fraoulitsa, αν αναφερεσαι στο εντυπο που θα πρεπει να συμπληρωσει ο εργοδοτης σου, ειδικο εντυπο που παιρνεις απο το ΙΚΑ, θα μπορεσει να σου το δωσει αφου πρωτα βγεις στην αδεια κυησης! Μιλαω παντα για το εντυπο που ειναι σαν αυτο που συμπληρωνει στην ασθενεια! Αληθεια, ποια ημερομηνια βγαινεις; Ρωταω γιατι ειμαστε κοντα .. Απο τον γιατρο σου τι βεβαιωση για ΠΗΤ πηρες; Εμενα μου εδωσε μια με 5-6 μερες μετα απο αυτη που υπολογιζουμε, δλδ την συμπληρωση των 40 εβδομαδων! Μου εκανε εντυπωση! Ειπε οτι και ο γιατρος του ΙΚΑ που θα παω τα χαρτια αυτη θα υπολογισει!

soch, εσεις εχετε ΙΚΑ; Καταθεσατε τα χαρτια για επιδομα κυησης; Αν ναι .. για διαφωτισε μας λιγο!

Κατα τα αλλα .. ησυχια .. Επιτελους καταφερα να συντονισω το επιπεδο του σακχαρου μου κατω απο 100, αλλα βαζω 8 μοναδες ινσουλινης! Οσο για το δωματιο του μπεμπη και το δικο μας που θα τον φιλοξενησει αρχικα, τα βηματα γινοντα πολυ αργα, αλλα μαλλον σταθερα, αφπυ καθε μερα ολο και κατι κανω .. Τις αγορες τις εχω αφησει στην ακρη .. Ισως να παμε να δουμε απο κοντα τα 2 καροτσακια στα οποια κατεληξα τελικα μεσα στον μηνα ..

Μετα την δουλεια δεν εχω ορεξη για εξοδο τις καθημερινες .. και τα ΣΚ, απολαμβανω το γεγονος το πρωι να ειμαι σπιτι με ηρεμια, καφε και ιντερνετ .. και μετα εξω για καφεδακι-φαγητο-συναντησεις με παρεα .. οποτε που χρονος και μυαλο για αγορα .. που θα ειναι και γεματη με κοσμο! πφφ! Βλεπω τον καλο μου να τρεχει αρων αρων τελευταια στιγμη να μου αγοραζει πραγματα! χαχα! Εμ .. δεν βαριεμαι μονη μου .. χαχα!

Αντε .. καλο ξημερωμα!

XzvPp2.png

Καλημέρα και καλο Σκ να έχουμε!!!

Zophie μου μπράβο για το σακχαρο!!! Λιγο έμεινε οπότε λίγη υπομονη ακομη'

Οσο για τα ψώνια τι να πω!! Εμένα με έχει πιάσει αντιθέτως καταναλωτική μανία να τα πάρουμε ολα και με ενθουσιάζει η διαδικασία να ειναι ολα έτοιμα! Απορώ πως κρατιέσαι!! Θυμησε μου κούνια κλπ έχετε πάρει; Γενικά είμαι της άποψης οτι ποτε δεν ξέρεις ποτε θα σκάσει μύτη το μπεμπέ οπότε ας είμαστε έτοιμοι... Περιμένω πως και πως σε 15 μέρες που θα έρθει η αλλάξιερα να αρχίσω να πλένω τη προίκα του μωρού! Σελτεδάκια σεντονάκια! Μη ξεχνάς οτι εκτός απο τις αγορές ολα θα θέλουν πλύσιμο σιδερωμα!! Χτες επλυνα τις κουβερτούλες μας! :) :) :)

Καλημέρα σε όλες.

zophie μου δεν είμαστε του ΙΚΑ αλλά του δημοσίου, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω.

Linaki η γυναίκα μου γενικώς περπατάει. Χθες πήγε μέχρι την τράπεζα και έκανε μια ώρα πέρα-δώθε. Πλέον πάει πολύ αργά. Έχει σταματήσει την οδήγηση εδώ και 2 εβδομάδες περίπου.

Χθες μας ήρθε και το βαλιτσάκι από τη babylino με πανούλες, σερβιέτες, μωρομάντιλα, βαμβάκι, κουπόνια κ.λπ.

Αύριο έχω την γιορτή μου και λέμε να μαζευτούμε σπίτι. Μακάρι να ερχόταν και ο μικρός να γιορτάζαμε γενέθλια (του) και γιορτή (μου) μαζί κάθε χρόνο.

Σωκράτης

Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους!

Καλές αγορές για όσους θα βγουν σήμερα για ψώνια (θέλω και εγώ να πάω αλλά no money no honey)

Σωκράτη μου μακάρι να εκπληρωθεί η ευχή σου! Αλλά το μπεμπάκι θα έρθει όταν το αποφασίσει είστε τόσο κοντά φαντάζομαι την αγωνία σου :rolleyes:

Κορίτσια χθές το βράδυ μπορούσα να ψηλαφίσω το μωρό απο τη κορυφή μέχρι τα νύχια!! Είχε ξαπλώσει οριζόντια στη κοιλιά μου και τα πατουσάκια του του (γλύυυυκα) με έσπρωχναν στο πλευρό αριστερά και δεξιά εξείχε ένα στρογγυλό κεφαλάκι σαν καρούμπαλο! Ήταν απίστευτο. Φυσικά ανησύχησα λίγο γιατί ήταν μια χαρά γυρισμένο με το κεφαλάκι προς τα κάτω και τώρα υποπτεύομαι οτι γύρισε με τα πόδια πάλι. Προσπάθησα με το σώμα μου να το κατευθύνω να πάρει το κεφαλάκι κάτω και νομίζω πως μετά απο καμιά ώρα με μένα να κάνω σβούρες στο κρεβάτι ένιωσα τα πατουσάκια πιο ψηλά και το κεφαλάκι πιο χαμηλά. Δεν ξέρω τι έγινε μετά. Ήταν πολύ σουρεάλ η κατάσταση!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Σωκράτη εύχομαι αυριο ο γιος σου να σου κάνει το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου!!!!

Λινάκι μου χαμογελούσα διαρκώς διαβάζοντας το μήνυμα σου! Τι γλυκο!!! Εμείς τωρα είμαστε σε φάση που παίρνω τον άντρα μου αγκαλια πχ το βραδυ και καταλαβαίνει τα κλωτσιδακια του μωρου στη πλάτη του!!! Εχει τύχει ομως και μερικές φορές να καταλάβω πατουσίτσα, σαν να περπατάει στη κοιλίτσα σαν χάδι, και λιωωωωωωνω!!! Οσο για τη θέση μην αγχωνεσαι υπάρχει ακόμα πολυ περιθώριο να γυρίσει προς τα κατω! Μια φίλη μου ο γιατρός τη ξεγέννησε σχεδόν 41 εβδομαδα μεχρι να γυρίσει το μωρο γιατι ηταν πλάγια και να γλιτώσει τη καισαρικη ώσπου πραγματικά τελευταία στιγμη γύρισε η μπέμπα κι ολα καλα!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια και Σωκράτη!!!

Σωκράτη εύχομαι αύριο ο ερχομός του γιού σου να είναι το δώρο της γιορτής σου και να γιορτάζετε μαζί!!! και ο αντρούλης μου γιορτάζει 6 δεκεμβρη και θα ήθελε να γιορτάζει παρέα με την κόρη του όλο το λέει...

Σοφία όσο για το χαρτί της άδειας έχω δώσει στο αφεντικό μου υπέυθυνη δήλωση που πρέπει να υπογράψει για να την καταθέσω στο ίκα για τις 56 μέρες αδείας , έχω δώσει το χαρτί εδώ και 1 μήνα και ακόμα....άσε τρομερή αργοπορία....βγαίνω σε άδεια στις 24 οκτ οπότε εσύ πρέπει να βγαίνει στις 28!!! δευτέρα δεν πάω για δουλειά οπότε την τρίτη είναι η τελευταία μέρα !!! ουφ άντε να καθήσω σπιτάκι μου σήμερα μπαίνω στον 8ο!!! και την Πέμπτη θα δώ τη γοργονίτσα μου η οποία είναι πολύ ζωηρούλα!!!!

όλες σιγά σιγά βλέπω παίρνουμε πραγματάκια για τα μωράκια μας εμένα λίγα μου έχουν μείνει ακόμα και είμαστε έτοιμοι δεν μένει παρά να τα ταξινομήσουμε στην συρταριέρα μας!!! πάντως κι εμένα με έχει πιάσει καταναλωτική μανία!!! θέλω να τα αγοράσω όλα ότι ροζ υπάρχει το θέλω...αλλά κρατιέμαι...αγόρασα λίγα αυτά που πρέπει αν και νομίζω ότι δεν έχω πολλα φορμάκια αλλα θα δούμε παίρνουμε κι άλλα αργότερα...να γεννηθεί με το καλό !!! άντε να φτάσει για όλες μας αυτή η πολυπόθητη στιγμή!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

καλησπερα κοριτσακια κ σωκρατη!!!πως ειστε?εγω υποφερω απο ξηνηλες κ καουρες!!!!μαλλον θα ξενυχτησουμε σημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!αλλα χαλαλι μιας κ ο μικρος μου κραταει καλη παρεα με τις κλωτσιες του!!!!!!!!:P:rolleyes:

zophie μου τελεια τα νεα για το σακχαρο, ευχομαι παντα ετσι να ειναι!!!

οσο για τα ψωνια κ εγω μια απο τα ιδια τιποτα δεν εχω παρει σχεδον, οπυτε κρεβατακι, ουτε καροτσακι, τιποτα, θελω πολυυυυ, αλλα εκτος απο το οτι ειμαστε σε φαησ ανακαινησεις, λεω να κλεισω κ τον 7ο να μπω στον 8ο κ μετα

μαιρουλα μου με το καλο κ η αλλαξιερα !!!κ ολα τα πραγματακια του μικρου

τωρα που το λες πρεπει να αρχισω να πλενω?:rolleyes::rolleyes:

τουλαχιστον την καλαθουνα

σωκρατη ευχομαι να εισαι πολυχρονος κ ο γιο σου αυριο να σου δωσει χαρα να ερθει στην γιορτη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λινακι μου τι ομορφα που τα γραφεις!!!φανταζομαι οι περισσοτερες τα νιωθουμε ολα αυτα, ειπαμε μοναδικες στιγμες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φραουλιτσα μου αμην κ ποτε!!να φτασει η μεγαλη μεραααα κ να παρουμε αγκαλια τα μωρακια μας γερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα!!!! Ειναι το ξυπνητήρι των 4!!!

Σωκράτη πολύχρονος κι ευτυχισμένος!!! Μακάρι να σας κάνει την έκπληξη ο μικρός σημερα!!

Νενάκι λένε οτι τι μωρο βγάζει μαλλιά οταν έχεις καουρες, ποιος ξέρει!

Εγω χτες ανέβηκα στη ζυγαριά και βλεπω αλλο ένα κιλό να έχει εγκατασταθεί έχοντας κόψει τελείως το βραδινό τις τελευταίες μέρες! Λέω Αι στο καλο κι Έφαγα μια πίτσα την ευχαριστηθηκα!!! Πιο πολυ τις κλωτσιες του μπέμπη μετα που είχε εκστασιαστεί! Ενιωθα καθε κίνηση κουνιόταν διαρκώς και η κοιλια μου έκανε βουναλάκια!!! Χαλάλι του λοιπόν αφου ξετρελανε τη μανούλα! Κι αφου τρώω δεν τρώω τα κιλα τα παίρνω σημερα θα φάω μια βαφλα απο ολα να ησυχασω! Ε με πια!!! Αυριο ο γιατρός μόλις δει τη καμπυλη μπορει να τα κόψει ολα οπότε προλαβαίνω!! :) :) :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...