Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες και νυν μανούλες.

zophie & georgia.g σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Μακάρι να μας περιμένουν χαρές όλους!

Εμείς την Τρίτη είδαμε το μικρό, μάλιστα μας έβγαλε και μια ωραία φωτογραφία που φαίνονται πολλά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Είμαστε 38η εβδομάδα και ο μικρός ξεπέρασε τα 3.500 γραμμάρια. Όπως καταλαβαίνετε, από μέρα σε μέρα περιμένουμε τις εξελίξεις. Χθες είχα πάρει άδεια ώστε να κάνουμε τα τελευταία ψώνια και να είμαστε καθόλα έτοιμοι.

Άντε να δούμε...

Σωκράτης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου και αγόρι,

τι κάνετε πως είστε όλες;

Γεωργία μου, διάβαζα τα "βάσανα" σου και χαζογελούσα. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να μαζεύεις και να τρέχεις όλη μέρα πίσω απο ένα μωρό ειδικά στη κατάσταση σου! Αλλά είναι και πολύ γλυκό όλο αυτό, ένα μπεμπάκι γεμάτο ζωή και περιέργεια. Άχου μωρέ (Θα δω τι θα λέω σε 1 χρόνο)!! :D Όσο για το αδερφάκι του θα βρείτε τις ισορροπίες σας σύντομα φτάνει να έχεις δύναμη και όρεξη να ασχολείσαι και με τα 2 μωρά αρκετά!

Μπαρμπούλα, υπομονή στη δουλειά και αν δεν τη παλεύεις άδεια έγκυες είμαστε έχουμε κάθε δικαίωμα :tongue:

Νενάκι, σε καταλαβαίνω ένας πόνος απο δω άλλος πόνος απο εκεί, υπομονή όμως! Όταν τελειώσει η εγκυμοσύνη θα μας λείπει πολύ και όλα αυτά τα μικρά θα τα ξεχάσουμε ;) Σίγουρα αυτός που είπε οτι η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας σίγουρα ήταν άντρας :tongue::tongue:

Χαρά, με το καλό να γυρήσεις πίσω σε εμάς μας έλειψες βρε!! 10 κιλά είναι μια χαρά!!!

Και εγώ έφτασα αισίως τα 10 κιλά!! Στην αρχή έπαθα ένα πανικό ποτέ δεν είδα τη ζυγαριά να ανεβαίνει πάνω απο 70 και τώρα έφτασα τα 78!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: Αλλά λέω ήρεμα, έγκυος είσαι θα τα χάσεις, ήρεμα...!! :oops:

παπατρίκος, πολύ μεγάλος μπελάς οι οικολογικές πάνες βρε.. Αν και σίγουρα είναι πιο υγιεινές και καλές για το περιβάλλον... Στην αρχή δεν νομίζω να τις χρησιμοποιούσα εγώ.. Πιο μετά όταν θα μεγαλώσει το μπεμπάκι και θα κάνει κακάκια μια - δυο φορές τη μέρα ίσως!! Τα νεογέννητα κάνουν κακάκια όοοολη μέρα...

Ζόφη ουάου πολύ καλό το βάρος του μικρού εμένα 31+4 όταν πήγα είχε αυτό το βάρος! Βέβαια σε άλλο γιατρό μου βγάζει άλλες μετρήσεις, άσε μπέρδεμα!!!

Μαιρούλα μου μπερδέματα με τη δουλειά ε; ελπίζω όλα να είναι οκ!! Και στη Κύπρο τα ίδια μπερδέματα έχουμε....

Linaki μου οπως τα λες ειναι...τα μικρα ειναι περιεργα και εξερευνουν το κοσμο..μερικες φορες σε φερνουν στο αμην αλλα μετα τα βλεπεις και σου ερχεται να τα φας...εχτες μου εχεις 2 λιτρα λαδι στο πατωμα ..μου ηρθε να το κρεμασω αναποδα..αλλα μολις τον βλεπεις να σου κανει ναζια λες τι να τον κανω μικρο παιδακι ειναι....

Οσο για τις πανες papatrikos θα συμφωνησω με Linaki...πολυ μπελαλιδικο...δεν θα εχεις καθόλου το κουραγια τουλαχιστον στην αρχη να τις πλενεις συνεχεια...στην αρχη δεν τα προλαβαινεις..μαμα κακα και νανι...

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες και νυν μανούλες.

zophie & georgia.g σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Μακάρι να μας περιμένουν χαρές όλους!

Εμείς την Τρίτη είδαμε το μικρό, μάλιστα μας έβγαλε και μια ωραία φωτογραφία που φαίνονται πολλά από τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Είμαστε 38η εβδομάδα και ο μικρός ξεπέρασε τα 3.500 γραμμάρια. Όπως καταλαβαίνετε, από μέρα σε μέρα περιμένουμε τις εξελίξεις. Χθες είχα πάρει άδεια ώστε να κάνουμε τα τελευταία ψώνια και να είμαστε καθόλα έτοιμοι.

Άντε να δούμε...

Σωκρατη αντε αναμενουμε τον μπομιρα σας..με ενα πονο η γυναικα σου να το βγαλει το μικρουλη.....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καταρχήν να ευχηθώ στο Σωκράτη να τα εκατοστησει και με έναν πόνο η μάλλον κανένα πόνο που λένε για τη γυναίκα σου!!! Με το καλο ο γιόκας φτάσετε στο τελος κι απο στιγμη σε στιγμη θα έχουμε γεννητούρια!!!

Κορίτσια σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες με τα εργασιακά! Στη συγκεκριμένη εταιρία ήμουν 3 μήνες πριν σταματήσω ομως ουσιαστικά επι 6 χρόνια ήμουν σε αλλη θυγατρική στον ίδιο όμιλο κι έτσι φάνηκε σαν συνεχεια της εργασιακής μου σχέσης! Δηλαδη παραίτηση απο τη μια εταιρία στο καπάκι πρόσληψη στην αλλη. Σαν να μετακινήθηκα..

Τη Δευτέρα θα παω στο γιατρο μου να με ενημερώσει γιατι και αυτη τα ξέρουν, έπειτα θα περάσω απο την εταιρία να δω τι βλακείες λένε και κατόπιν στο ΙΚΑ. Σίγουρα δεν θα το αφήσω έτσι!!! Εννοείται δεν θέλω να χάσω το εξάμηνο για να μεγάλωσω το παιδι μου! Γεωργία είχα τυπώσει αυτα που μας είχες γράψει την αλλη φορα για αυτο προβληματίστηκα. Κι επειδη στη συγκεκριμένη δουλειά ήμουν καινουρια δεν τους ξέρω καθόλου!!!

Νενάκι υπομονη με τους πόνους προσπάθησε να ξαπλωνεις όσο μπορείς για να χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι..

Εγω απο τις 3 αυπνη απόψε δεν πονουσα πουθενά αλλα είχα μια γενικότερη ανησυχία! Μπαρμπούλα μου αρέσει που μου δίνεις κουράγιο και λες λιγο έμεινε λες και μετα θα κοιμόμαστε! Χαχαχαχα!! Μετα χαλάλι του ομως!!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα!!

Σωκράτη χρόνια σου πολλά και με το καλό ο μπέμπούλης!! Επιτέλους φτάνει η μεγάλη στιγμή ε? Πως νοιώθει η σύζυγος? Με το καλό!!!

Μαιρούλα δεν πας από το ικα μπας και βγάλεις άκρη? Ίσως λόγω ΕΟΠΥΥ να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εγώ πάντως θα έκανα μια βόλτα εκεί αλλά και στον ΟΑΕΔ για πληροφορίες. Επίσης μπορείς να ρωτήσεις λογιστή εκτός εταιρίας. Ίσως ξέρει να σου πει.

Νενάκι υπομονή. Εγώ νοιώθω κάποιες κλωτσιές και πονάω σα να μου τραβάει τους κοιλιακούς. Μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας και δυναμώνουν. Χαλάλι τους.

Μπαρμπούλα ήρεμα όταν έχεις ζαλάδες έτσι? Καλύτερα να έμενες σπίτι βρε παιδάκι μου. Περαστικά σου

Linaki μου είμαι της άποψης πως αν δεν χρησιμοποιήσεις κάτι δεν μπορείς να ξέρεις πόσο μπελάς είναι. Από άλλες μαμάδες που ρώτησα καμία δεν μου είπε ότι είναι μπελάς. Έχει αλλάξει ο σύστημα με τις παραμάνες. Το αν θα βάλω ένα έξτρα πλυντήριο ανά 3-4 μέρες προκειμένου να μην χρησιμοποιώ τις συμβατικές με τα τζελ και τα χημικά αλλά και τις κρέμες για τα συγκάματα (αποτέλεσμα των πανών) δε νομίζω να με κουράσει πολύ παραπάνω. Θα δοκιμάσω και θα σου πω σε κάθε περίπτωση.;)

Γεωργία δεν θα ήταν καλύτερο να είχες ξοδέψει 250 ευρω για όσες πάνες χρειάστηκε ο γιόκας σου και τώρα να μην χρειαζότανε να ξοδέψεις άλλα χρήματα για το νινάκι?

Βρε κορίτσια μια πρόταση έκανα για όσες δεν το έχουν ακούσει. Η επιλογή δική σας!!!

Εμείς καλά με τη μικρή μας. Περιμένω να έρθει η επόμενη εβδομάδα για να την δω!!! Πρέπει να κάνω και κάποιες εξετάσεις για το σάκχαρο και ευελπιστώ να με αφήσει να φαω κάποιο γλυκό για διαβητικούς… fingers crossed…. Για τη ώρα όποια ευκαιρεί ας φαει μια κρέπα σοκολάτα – καρύδα ή μπανάνα ή μπισκότο ή απʼ όλα για μένα!! :rolleyes:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΩΚΡΑΤΗ....Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ....!!ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ Κ Μ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ..!

Λινακι εχει πολυ δουλεια μωρε κ δεν θελω να τους κρεμαω ετσι...

τωρα με εκνευρισε μια...μου ζητουσε την Χ.Α το κομμα σε μια περιοχη..κ επειδη το συγκεκριμενο κομμα δινει ενα τηλεφωνο για ολη την Ελλαδα αρχισε να με βριζει κ να λεει οτι επειδη ψηφιζω αλλο κομμα δεν της δινω το τηλεφωνο...κ μπινελικιιιι!!ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...οσο για τα κιλα εγω ειμαι πολυ λιγοτερες εβδομαδες απο εσας κ εχω παρει ηδη 6 κιλα κ εχω φρικαρει....!

Γεωργια ο Αποστολακος σου στο μυαλο μου μου θυμιζει τον Ντενισ τον τρομερο....ενω ειναι διαολακος μπορει σε ενα λεπτο να σε κανει να λιωσεις....!!:D:D σ αυτη την ηλικια δεν μπορεις να περιμενεις τιποτα αλλο ομως νομιζω...:D:D

επισης Γεωργια τελικα την αδεια μας την γραφει ο γιατρος μας εμας τελικα η πρεπει να παμε κ σε ικα...εμαθες??η οχι ακομα???

marry μαλλον πρεπει να το ψαξεις για να στο λενε τα κοριτσια που κατι φαινεται να ξερουν!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Σωκράτη χρόνια σου πολλά και με το καλό ο μπέμπούλης!! Επιτέλους φτάνει η μεγάλη στιγμή ε? Πως νοιώθει η σύζυγος? Με το καλό!!!

Μαιρούλα δεν πας από το ικα μπας και βγάλεις άκρη? Ίσως λόγω ΕΟΠΥΥ να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εγώ πάντως θα έκανα μια βόλτα εκεί αλλά και στον ΟΑΕΔ για πληροφορίες. Επίσης μπορείς να ρωτήσεις λογιστή εκτός εταιρίας. Ίσως ξέρει να σου πει.

Νενάκι υπομονή. Εγώ νοιώθω κάποιες κλωτσιές και πονάω σα να μου τραβάει τους κοιλιακούς. Μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας και δυναμώνουν. Χαλάλι τους.

Μπαρμπούλα ήρεμα όταν έχεις ζαλάδες έτσι? Καλύτερα να έμενες σπίτι βρε παιδάκι μου. Περαστικά σου

Linaki μου είμαι της άποψης πως αν δεν χρησιμοποιήσεις κάτι δεν μπορείς να ξέρεις πόσο μπελάς είναι. Από άλλες μαμάδες που ρώτησα καμία δεν μου είπε ότι είναι μπελάς. Έχει αλλάξει ο σύστημα με τις παραμάνες. Το αν θα βάλω ένα έξτρα πλυντήριο ανά 3-4 μέρες προκειμένου να μην χρησιμοποιώ τις συμβατικές με τα τζελ και τα χημικά αλλά και τις κρέμες για τα συγκάματα (αποτέλεσμα των πανών) δε νομίζω να με κουράσει πολύ παραπάνω. Θα δοκιμάσω και θα σου πω σε κάθε περίπτωση.;)

Γεωργία δεν θα ήταν καλύτερο να είχες ξοδέψει 250 ευρω για όσες πάνες χρειάστηκε ο γιόκας σου και τώρα να μην χρειαζότανε να ξοδέψεις άλλα χρήματα για το νινάκι?

Βρε κορίτσια μια πρόταση έκανα για όσες δεν το έχουν ακούσει. Η επιλογή δική σας!!!

Εμείς καλά με τη μικρή μας. Περιμένω να έρθει η επόμενη εβδομάδα για να την δω!!! Πρέπει να κάνω και κάποιες εξετάσεις για το σάκχαρο και ευελπιστώ να με αφήσει να φαω κάποιο γλυκό για διαβητικούς… fingers crossed…. Για τη ώρα όποια ευκαιρεί ας φαει μια κρέπα σοκολάτα – καρύδα ή μπανάνα ή μπισκότο ή απʼ όλα για μένα!! :rolleyes:

Κοριτσακι μου δεν το ειπα για να σε επικρινο..προς Θεου..απλα εμενα ολο αυτο μου φαινεται βουνο...δεν ξερω μπορει εγω να κανω λαθος και να το βλεπω ετσι..απλα στην αρχη τουλαχιστον απο το ξενυχτι και ολο το αλλο το τρεξιμο δεν νομιζω εγω προσωπικα οτι θα μπορουσα να καθομαι να πλενω και τις πανες...γιατι λογικα για να τις βαλεις στο πληντυριο πρπει να τις περασεις πρωτα στο χερι να φυγουν τα πολλα πολλα και μετα πληντυριο....

Φυσικα και οσες μπορουν καλο θα ηταν να εξοικονομισουν τα χρηματα που λες..απλα εγω δεν εχω αυτο το κουραγιο...και οπως σου ειπα και πριν δεν το ειπα για να σου την πω απλα ειπα την αποψη μου ..Συγνωμη αν το ειπα με λαθος τροπο και το παρεξηγησες...

Οσον αφορα την μικρη πολυ χαιρομαι που ειναι καλα και ευχομαι να φας και το γλυκακι σου...:D:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΩΚΡΑΤΗ....Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ....!!ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ Κ Μ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ..!

Λινακι εχει πολυ δουλεια μωρε κ δεν θελω να τους κρεμαω ετσι...

τωρα με εκνευρισε μια...μου ζητουσε την Χ.Α το κομμα σε μια περιοχη..κ επειδη το συγκεκριμενο κομμα δινει ενα τηλεφωνο για ολη την Ελλαδα αρχισε να με βριζει κ να λεει οτι επειδη ψηφιζω αλλο κομμα δεν της δινω το τηλεφωνο...κ μπινελικιιιι!!ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...οσο για τα κιλα εγω ειμαι πολυ λιγοτερες εβδομαδες απο εσας κ εχω παρει ηδη 6 κιλα κ εχω φρικαρει....!

Γεωργια ο Αποστολακος σου στο μυαλο μου μου θυμιζει τον Ντενισ τον τρομερο....ενω ειναι διαολακος μπορει σε ενα λεπτο να σε κανει να λιωσεις....!!:D:D σ αυτη την ηλικια δεν μπορεις να περιμενεις τιποτα αλλο ομως νομιζω...:D:D

επισης Γεωργια τελικα την αδεια μας την γραφει ο γιατρος μας εμας τελικα η πρεπει να παμε κ σε ικα...εμαθες??η οχι ακομα???

marry μαλλον πρεπει να το ψαξεις για να στο λενε τα κοριτσια που κατι φαινεται να ξερουν!!!

Μπαρμπουλα..δεν τον ρωτησα την προηγουμενη φορα...θα τον ρωτησω την Δευτερα και θα σου πω....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Γεωργία μου σε καμία περίπτωση δεν το παρεξήγησα!!! Προς Θεού, δυστυχώς αυτά έχει η γραπτή επικοινωνία... δεν καταλαβαίνεις με τι ύφος μιλάει κάποιος και εγώ σε καμία περίπτωση δεν παρεξηγήθηκα. Έχεις δίκιο για τις αμφιβολίες σου απλά θέλησα να σας παρακινήσω να το σκεφτείτε. Όπως είπα και στο Linaki θα δοκιμάσω εγώ και θα σας πω πρώτα ο Θεός.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλησπέρα κορίτσια μου και μπαμπα!!

Η αληθεια ειναι οτι στις πάνες αυτές έριξα κι εγω μια ματιά αλλα δεν νομίζω να με βολεψουν! Ισως βέβαια να κάνω και λάθος και να ειναι καλύτερες αλλα αυτο με το πλύσιμο με τρομοκρατεί λιγο... Και καλα τα τσισάκια τα αλλα ομως; Μμμ μια δοκιμή θα μας πείσει!

Εγω αποφάσισα απο βδομάδα να παω στο ΙΚΑ να ρωτήσω για τα επιδόματα γιατι σαμπως να μην μας τα λέει ΚΑλα ο εργοδότης...

Σημερα σουρτουκευα απο το πρωι, ψωνίσα κι ένα σουτιενάκι αθλητικό γιατι η μπανελα άρχισε και με έκοβε απο κατω και με ενοχλούσε πολυ... Γενικά το στήθος μου δεν έχει αλλάξει οπότε λέω να περιμένω λιγο ακόμα για σουτιέν θηλασμού! Αλλωστε λένε οτι μετα τη γέννα αρχίζει και γεμίζει γάλα κι εκει ξαφνικα σε μια μέρα έχεις τρία νούμερα διαφορά!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλησπερα

σωκρατη πολυχρονος να τα εκατοστησεις κ με το καλο ο μπεμπουλης που απο τι διαβασα ολα βαινουν τελεια!!!!!

μαιρουλα κ εμενα το στηθος οπως ηταν δεν αλλαξε απλως οι φλεβες ειναι καταπρασινες κ πεταχτες, σουτιεν κ εγω ακομα δεν ..θα περιμενω λιγο ακομα!

μπαρμπ εισαι καλυτερα?

μην αγχωνεστε για τα κιλα , θα τα χασουμε μετα οπως λεει κ το λινακι, τωρα χαλαρααααα ;););)

παπατρικος με το καλο να δειτε την μπεμπα σας σε λιγες μερες κ ευχομαι να φας κ τοπ γλυκακι σου ;);)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

nena1984 σε ευχαριστώ για τις ευχές.

Απόψε παρατηρώ πως η κοιλίτσα έχει κατέβει και τα πόδια της γυναίκας μου είναι πρησμένα. Έκανα μασάζ να κυκλοφορήσει το αίμα. Οι ενδείξεις αυξάνουν...

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και μπαμπά,

Σωκράτη χρόνια πολλά για χθες και με το καλό ο μπόμπιρας.

Δεν σας ξέχασα απλά με τις δουλειές κουράζομαι πολύ. Στο σπίτι γίνεται ένας χαμός και προσπαθούμε να βάλουμε μια τάξη. Χάλασε και το ψυγείο μας χθες και γεμίσαμε νερά. Χάλια. θέλουμε καινούργιο τώρα.Κατά τα άλλα όλα οκ, πιστεύω θα δούμε και την άλλη Πέμπτη που θα πάμε στον γιατρό επιτέλους μήπως μάθουμε και πότε θα γεννήσω.

Ελπίζω να είστε όλες καλά.;)

imQRp2.png

καλημεραααα, ολα καλα?

αχ σωκρατη πλησιαζει η μεγαλη μερα, με το καλο, με ενα πονο να βγει ο μπεμπης σας!!!!!!:P:D

μαιρουλα μου βλεπω σημερα 6+ εγραψες αρα κοιμηθηκες λιγακι παραπανω ελπιζω;);)

αρκουδιτσα μου τι κανεις καλο μου?οι μικρες σου?με το καλο να τις δεις την πεμπτη , αντε να μαθεις κ ποτε θα βγουν οι ομορφες!!!!μην αγχωνεσαι για το ψυγειο δεν πειραζει , θα παρετε ενα αλλο κ ολα καλα!!

φιλια πολλα σε ολες:o

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημερα τι κανετε?..εγω καλα εδω στην δουλεια..Μου εχουν μεινει 21 μερουλες για να σταματησω...στην ουσια αν αφερεσω τα ΣΚ και της Δευτερες που δεν πηγαινω για δουλεια γιατι εχω κανονισει να περνω τις ωρες τις μειωμενες τοτε εχω ακομα 11 μερουλες....γιουπι....

Αχ ΠΑρασκευη σημερα ευτυχως να ξεκουραστουμε λιγακι...εσεις σουσουραδιτσες τι κανετε???

Σωκρατη κανα νέο?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...