Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια μου...κ μπαμπακα...!τι κανουμε????

Ζοφη βλεπω τελεια τα νεακια σου με το μπεμπακι σου...μπραβο μπραβο οοοοολες να ειμαστε ετσι παντα..!!εγω μια χαρουλα...κ ο μπεμπης μου επισης το ιδιο....κλωτσαει συνεχεια....!!σημερα το προγραμμα εχει σινεμα...!ελπιζω ολες οι μανουλιτσες να ειστε καλα...φιλακια!

:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια και μπαμπά καλημέρα!

Έχω αρχίσει και κοιτάω διάφορα και έπεσα στο θέμα πάνες. Διαβάζω για προσφορές κλπ αλλά και για τις βιολογικές που είναι από ύφασμα και πλένονται κανονικά. Έχετε ιδέα πόσο διάφορα έχουν σε κόστος? Κερδίζεις στα 2 χρόνια που κατά μέσο όρο φοράει το παιδί γύρω στα 1.500 με 2.000 ευρω. Στην αρχή που διάβασα πληροφορίες είναι λιγάκι πιο μπελαλίδικο από τις κοινές πάνες που βγάζεις- πετάς και αλλάζεις. Αλλά νομίζω και από θέμα υγιεινής, οικονομίας αλλά και οικολογίας αξίζει. Έχετε κάποιον γνωστό να ακούσουμε γνώμη? Το σκέφτομαι σοβαρά!!!

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=pages&page_id=445571

http://ecoview.gr/plenomenes-oikologikes-panes/#.UH5brmc5Aak

http://www.letsgocloth.gr/index.php?id=why_cloth

http://www.gabi.gr/store/Product/CategoryInfo.aspx?cid=99

http://babynatural.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=46&products_id=354

Οι κατω της fuzzibunz ειναι και πιο κομψες!!

http://www.fuzzibunz.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=152

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Τι μου κανετε???? Τι κανουν τα κοριτσια και το αγορι μας??? Ψιλοδιαβασα τα νεακια σας και σας βλεπω γενικα καλα και πολυ χαιρομαι!! Ποπο ο Σωκρατης μπηκε στην τελικη ευθεια!!!! Αντε αντε με το καλο!!

Εμεις ακομα ιντερνετ δεν εχουμε γτ μας κολλησε ο ΟΤΕ και δεν δινει την γραμμη στην forthnet αλλα τωρα καναμε τα "μαγικα" μας και ελπιζουμε σε 2 βδομαδες περιπου να χει ερθει Οχι τπτ αλλο αλλα εχω σκασει που δεν μιλαμε! Μου εχετε λειψει πολυ :(!!

Πηγαμε στον γιατρο τη Δευτερα,(ας με βαλει καποια στη λιστα Γενικο Νοσοκομειο Κερκυρας) ο ,μπεμπακος ειναι περιπου στο 1400 αλλα ο υπερηχος δεν ειναι κι οτι καλυτερο οπως αυτος που ειχε ο γιατρος μου στην Αθηνα! Ο γιατρος ψιλοκαλος φανηκε..τωρα..θελω δεν θελω δεν εχω και πολλες επιλογες..! Τους εκανε τρελη εντυπωση οτι εχω γεννησει φυσιολογικα. Τις καισαρικες τις εχουν για πλακα και εχω αγχωθει πολυ!! Ακομα και πανω στον κισε ειχαν 2 χαρτια μια που γεννησε πρωι με ΚΤ (λογω κεχρωσμενου αμνιακου) (βλακειες κι εμενα η μεγαλη ειχε κεχρωσμενο) αλλη μια με εξιτηριο ΚΤ και την ωρα που περιμενα φωναζει "¨ετοιμαστε χειρουργειο"!!!!!! Τι να πω δεν ξερω ....θα παω μου φαινεται οταν αρχισει να βγαινει το κεφαλι!!χαχχααχαα

Τεσπα, το καλο ειναι οτι αφηνουν τους μπαμπαδες μεσα και οτι στο επισκεπτηριο μπορουν να ερθουν και τα κοριτσια να δουν τον μπεμπη.

Εχω παρει 10 κιλα :shock: :shock: ....(ασχολιαστο)

Μου εγραψε και μεγαλη καμπυλη και θα την κανω την αλλη εβδομαδα. ια ντομπλερ δεν ειπε τιποτα παντως! Ο μικρουλης εχει γυρισει με το κεφαλι κατω απο την Κυριακη. Μου ριχνει κατι απιστευτες κλωτσιες...τεντωνει τα ποδια του και τα διαγραφει στην κοιλια μου...ο αντρας λιωνει...εμενε μου κοβεται η ανασα :D :D :D.!! Καλο αυτο βεβαια που κλωτσαει οοολη μερα κι ολη νυχτα..δειχνει καλη υγεια!!!

Το σπιιτι το ψιλομαζευουμε σιγα σιγα. Το δωματιο του μπεμπη ακομα δεν το ξεκινησα..απο βδομαδα ελπιζω σιγα σιγα γτ εχω αρχισει και βαραινω...;)

Τα κοριτσια εχουν σκασει..περιμενουν πως και πως ν γεννησω...οπως και ολοι μας αλλωστε:D :D!!

Φιλακια σε ολους και ελπιζω την επομενη φορα που θα μπω να ειναι επιτελους απο το σπιτι μου ;);)

EDIJp1.png

καλωςςςςς τηννννν....που εισαι Χαρα κ μας ελειψεςςςς??τελεια τα νεακια με τον μπεμπη....φτου φτου.....ο χαζομπαμπας τρελαμενος με το υιο εεε??χεχεχ....!!οσο για τον γιατρο τι να πεις....???ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕΕΕΕΕ......!!μας ελειψες....κανε τα μαγικα σου να επιστρεψεις γρηγορα κ σε περιμενουμεεεεεεεεε!!!!:D:D:Dκαλα αποτελεσματα στην καμπυλη....οσο για τα κιλα ενταξει ....εγω εχω παρει 6 κ εχω φρικαρει...!!

Jr39p2.png

Γεια σας κοιλίτσες μου!!! σημερα ειχα τη μανουλα μου όλη μερα και με βοηθουσε με τις δουλειες!!!

που εισαι βρε Χαρα!!! αντε και ολο μόνη μου μιλάω εδω μεσα!!!! μαλλον ειμαι η μόνη αργόσχολη χαχαχχα! αντε να βρεις ιντερνετ να μπεις να μας γραφεις!

για το γιατρο μην ανυσηχεις μωρε ολα καλα θα πανε! αλλα ξεκαθαρισε του καλου κακου οτι δεν εισαι υπερ της καισαρικής μόνο εαν συντρέχει σοβαρός λόγος ανυσηχιας!!!! ο μπεμπουλης τελειος ειναι μπραβο και τα κιλα σου μια χαρα ειναι!!

μπαρμπουλα εσυ τι σκας βρε για τα κιλα που εισαι πετσι και κοκαλο!!!!! και 20 να παρεις παλι κανονικη θα εισαι!! εγω σας ειπα οτι ειμαι στο +8 και εφτασα 74!!!!!!!!!

παπατρικος ενδιαφεροντα αυτα που εστειλες!!

chot σημερα φρεσκαδουρα εεε!! ε χρειαζεται και αυτο!!!!

Γεωργια μου και εσυ πραγματικα κορίτσι μου απορω πως αντέχεις!! Διαβασα δυο φορες το μηνυμα σου και ειπα Χριστε μου αυτη η κοπέλα πρεπει να είναι στο τρέξιμο όλη μερα και δουλευει κιολας!! Χαρα στο κουράγιο σου που τα προλβαινεις ολα με τοσο κυνηγητο!!!! εχεις δοκιμασει να βαλεις φωνη, τιμωρια η κατι τελοσπαντων!! τα λεω εγω που μαλλον το δικο μου θα γινει το πιο κακομαθημενο του κοσμου και κλαιω αμα μαλωνω παιδακια.. ποσο μαλιστα το μονάκριβο μου... αλλα ρε γμτ μετα με το μωρο θα είναι πιο δυσκολα.. ουφ!! υπομονη!! γερα να ειναι και ας βγουν και ταλιμπανακια χιχιιχ!!

οι υπολοιπες που ειστε καλε??

περιμενουμε νεα και απο το Σωκρατη απο το γιατρο!! θα ειναι αλλωστε η πρωτη μας γέννα εδωωω!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Και τώρα ερώτηση κρίσεως..

εγω κορίτσια τους τελευταιους μηνες ειμαι σπίτι με αναρρωτική και μέχρι τώρα πληρωνόμουν απο το ΙΚΑ.. Μου είπε λοιπόν ο εργόδότης οτι θα με βάλει παλι στη μισθοδοσια τους δυο μήνες πρίν και τους δυο μετα που λεμε.. Η ερωτηση ειναι τι αφορα το επιδομα κυοφορίας και αν εγώ δεν το δικαιουμαι επειδη καθόμουν...?

Γεωργια εσυ θα το ξερεις μαλλον αυτο οπως μας ειχες βοηθησει την αλλη φορα και τα εχεις και πρόσφατα αλλα και οποια κοπελα μπορει να βοηθησει!

Καλησπερα :)

maryy, δεν μπορει να σου κολλησει ενσημα ο εργοδοτης σου μια που θα εχεις το επιδομα κυοφορίας και λοχειας απο το ΙΚΑ! Και προφανως αφου επαιρνες αναρωτικη, σου εχει ηδη κολλησει τα ενσημα ασθενειας!

XzvPp2.png

Καλησπερα :)

maryy, δεν μπορει να σου κολλησει ενσημα ο εργοδοτης σου μια που θα εχεις το επιδομα κυοφορίας και λοχειας απο το ΙΚΑ! Και προφανως αφου επαιρνες αναρωτικη, σου εχει ηδη κολλησει τα ενσημα ασθενειας!

Βρε Σοφάκι μου χειρότερα με μπερδεψες με το μήνυμα η εγω είμαι πολυ ξανθιά... Μου ειπε οτι θα με πληρώσει αυτός τους 4 μήνες και όχι το ΙΚΑ που διαβάζω οτι κανονικά σε πληρώνει; Απλα δεν κατάλαβα αν με πληρώσουν απο την εταιρία μου πρέπει μετα να κυνηγησω κάτι αλλο;;

Maryy, πρώτη φορά το ακούω αυτο! Γιατί να σε πληρώσει αφού δεν θα δουλεύεις; Αν δεν καταθέσεις τα χαρτιά σου για να πάρεις απο το ΙΚΑ το επίδομα κύησης και λοχείας, δεν θα μπορείς να πάρεις μετα απο τον ΟΑΕΔ το επίδομα μητρότητας! Οπότε παρακαλώ κοίταξε προσεκτικά τις κινήσεις σου! Εκτός βέβαια και αν δεν είσαι στο ΙΚΑ και είσαι σε κάποιο άλλο ταμείο!

XzvPp2.png

Maryy, πρώτη φορά το ακούω αυτο! Γιατί να σε πληρώσει αφού δεν θα δουλεύεις; Αν δεν καταθέσεις τα χαρτιά σου για να πάρεις απο το ΙΚΑ το επίδομα κύησης και λοχείας, δεν θα μπορείς να πάρεις μετα απο τον ΟΑΕΔ το επίδομα μητρότητας! Οπότε παρακαλώ κοίταξε προσεκτικά τις κινήσεις σου! Εκτός βέβαια και αν δεν είσαι στο ΙΚΑ και είσαι σε κάποιο άλλο ταμείο!

Λες να πανε να μου παίξουν καμιά κομπίνα; Ναι στο ΙΚΑ είμαι αλλα η εταιρία ηταν κατηγορηματική οτι αυτοι θα με πληρώσουν τους δυο μήνες πριν και τους δυο μετα και οχι το ΙΚΑ ενω παντου διαβαζω οτι σε Πληρωνει το δευτερο! Ουφ πρέπει να παω απο εκει μου φαίνεται.. Κι επειδη πάλι μπερδευτηκα οταν λες επίδομα μητρότητας του ΟΑΕΔ εννοούμε το εξάμηνο;; Ουφ soryy zophie σε ζαλισα...

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες εγκυουλες κ μπαμπακα, τι κανετε?

μαιρουλα μου βλεπω συννεχιζονται οι αυπνιες

grace τελεια τα νεα του μπεμπη σας, ευτυχως σιγα σιγα αρχιζετε κ συμμαζευεστε, υπομονη κ ολα θα γινουν, θα ερθει κ το ιντερνετ, κ θα σε ξαναεχουμε κοντα μας σε καθημερινη φαση, καλη ευκολια κ μ ετο στησιμο του δωματιου

καλη επιτυχια στην καμπυλη μια χαρα θα βγει, για τα κιλα μην λες κ πολλα αδυνατη εισαι , μια χαρα ειναι τα 10 ;)

παπατρικος μου ευχαριστουμε για το σαιτ με τις οικολογικες πανες, θα το σκεφτω κ εγω σοβαρα το ενδεχομενο αυτο

γεωργια μου ειναι λιγο περιεργη κατασταση για τον μικρο, ασε που δεν πολυκαταλαβαινει ακομα, ειναι πολυ μικρουλης!στο λεω απ οπειρα γιατι κ εγω με την αδερφη μου εχουμε μονο 13μηνες διαφορα, σαν κουκλα λεει η μαμα μου με εβλεπε, με ζηλευε στην αρχη αρκετα , αλλα μετα της γυρισε, πιστευω ισως δυσκολευτεις λιγακι στην αρχη, μετα θ ατο συνηθισει κ ο μικρος σου, αρκει βεβαια να μην τον αφησετε εξω απο ολο αυτο με το μ ωρο, ειναι πολυ σημαντικο

σωκρατη ο γιατρος τι σας ειπε?ο μπεμπης ?ποσο εφτασε?αντε κ πλησιαζει η μεγαλη μεραααααα

εγω κοριτσια το βραδυ πολυ ταλαιπωρουμαι, πονανε πολυ τα κοκαλα μου χαμηλα, εκει που εχει καρφωθει με το κεφαλι ο μπομπιρας κ ουτε πλευρο δεν μπορω να γυρισω, μιλαμε πολυ πονος!!!αλλα χαλαλι μωρε, ας ειναι καλα ο σπορος κ μεις αντεχουμε!!!!

φιλια πολλα σε ολες!!!!!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα κοριτσια μου..!τι κανουμε??

βλεπω mary μπερδεμα με την δουλεια σου εε????ελπιζω να μην σου ετοιμαζουν κομπινα κ να ειναι ολα κομπλε...οσο για τον υπνο υποομονηηηηη...λιγακι ακομα εμεινε...!

Νενα....καλημερα....!οπως το ειπες να ειναι καλα οι σποροι μας κ ολα τα αλλα υποφερονται...

οσο για τις πανες...Παπατρικος πολυ καλο..θα το ψαξω κ εγω λιγακι κ θα το σκεφτω σοβαρα....

τα υπολοιπα κοριτσια καλα??

εγω σηκωθηκα με ζαλαδες σημερα κ δεν την πολυπαλευω στην δουλεια κ λογω των απεργιων σημερα εχει παρα πολυ δουλεια..!φιλακια πολλα κοριτσια μου....κ μπαμπακααααα περιμενουμε νεακια απο τον μπεμπινο σας...!!

φιλακιαααααα!

Jr39p2.png

Καλημερα :)

και χρονια πολλα Σωκρατη! Ειδα στο φατσοβιβλιο οτι εχεις γενεθλια! Να τα εκατοστησεις με υγεια και παντα χαρες!

maryy, η αδεια/επιδομα μητροτητας που αναφερω απο τον ΟΑΕΔ, ναι ειναι το εξαμηνο που λεμε! Πηγαινε πισω στο φορουμ να δεις τις αναρτησεις που νομιζω οτι εχει ανεβασει η georgia, για τα χαρτια που χρειαζονται και ολα τα αλλα! Ειμαι κατηγορηματικη για το οτι πρεπει να πληρωθεις απο το ΙΚΑ και οχι απο τον εργοδοτη! Η γυναικα ενος γνωστους μας, που δουλευει σε τραπεζα, της ειπαν οτι θα μπορουσε να παρει την κανονικη της αδεια αν ηθελε, και οχι της αδεια τοκετου(κυησης) και λοχειας απο το ΙΚΑ, κτλ, αν ηθελε να συνεχισει να δουλευει εκει! Αλλιως, θα την απελυαν την πρωτη μερα που θα μπορουσαν! Και τωρα με την κατασταση των εργασιακων δεν ξερεις ποτε ειναι και αυτο πια και τι αποζημιωση θα παρεις! Μηπως ο εργοδοτης σου δεν θελει να παρεις κατι; Πιστευω οτι ειναι ωρα να ασχοληθεις λιγο περισσοτερο με το θεμα.

XzvPp2.png

καλημερα αγάπες τι κανετε ..ολα καλα..εγω μια απο τα ιδια ..πηγα τον μικρο εχτες για εμβολια...πολυ κλαμα τον λυπηθηκε η ψυχη μου...του εκανε και το πουλακι ο γιατρος για να ανοιξει εκει ακομα χειροτερα...ο κακομοιρης μου τωρα κατουράει και τον τσουζει και κλαιει ... φατσουλας μου...Οσο για τις αταξιες αγαπες δεν ειναι θεμα φωνης...αν του φωναζω η αν τον μαλωνω δεν φανταζεστε...αλλα το θεμα ειναι οπως μου ειπε και μια ειδικος ..ειναι μικρος και δεν καταλαβαινει ακομα το μη...αυτος νομιζει οτι οταν του φωναζω του δινουμε περισσοτερο σημασια...τεσπα...αυτα εχουν τα παιδακια θα πρεπει να κανουμε υπομονη.....

Μαιρουλα διαβασα αυτα που γραφεις για το ΙΚΑ και θα συμφωνισω με την Zophie...Λοιπον για δωσε μας παραπανω λεπτομερεις..εσυ ποσα χρονια δουλευεις και ποτε σταμάτησες με αναρρωτικη....?? εχεις μαζεψεις τα 200 ενσημα τα τελευταια χρονια?? Αυτο που σου λεει ο εργοδότης σου δεν ισχυει...τι σημαινει θα σε βαλει στην μισθοδοσια του...Οπως λεει και η Σοφη φαινεται ακομα και τωρα οτι εργαζεσαι εκει αλλα απλα λειπεις με αναρρωτικη...το οτι σε πληρωνει το ικα τωρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και δεν εχει να κανει με την γεννα...Εσυ άσχετα αν δουλευεις ή αν εισαι σεαναρρωτικη μεχρι να σταματησεις θα πας στο ΙΚΑ και θα πεις...λειπω απο την εργασια με αναρρωτικη τοσο καιρο τι χαρτια πρεπει να φτιαξω για να ξεκινησει η αδεια κυοφορίας μου...Εσυ τα χαρτια σου θα τα φτιαξεις σαν να δουλευες θα μετρησεις 56 ημερες πριν την ΠΗΤ και θα πας στον γιατρο του ΙΚΑ να σου φτιαξει το χαρτι....Ο εργοδοτης σου σου λεει μπουρδες..αυτος δεν εχει καμια σχεση με τις 56 ημερες πριν και τις 63 μετα.... η μονη διαφορα με εμας που δεν εχουμε παρει αναρρωτικη ειναι οτι εμεις αυτη θα την πληρωθουμε απο τον εργοδότη ενω εσυ δεν δικαιουσαι κατι...

Οπως λεει και η Σοφη προσεξε μην φας κανα ακυρο και δεν μπορεις να παρεις το 6αμηνο του ΟΑΕΔ μετα...Πηγαινε αφου καθεσαι ενα πρωι στο ΙΚΑ και ρωτα πια βηματα πρεπει να ακολουθησεις...και θα τους ρωτας μεχρι να καταλαβεις πληρως τι θα σου πουν ειναι υποχρεωμενοι μην ντρεπεσαι....οτι θες ρωτα μας...

αααα..σημερα νομιζω εχει γεννεθλια ο Σωκρατης....Πολυχρονος να τα χιλιασεις και με το καλο ο γιοκας....

Οι αλλες οι κοριτσαρες μου τι κανουν...ολα καλα...?? εγω παλι ζεστενομαι παρα πολυ εσεις το εχετε αυτο..δεν ξερω αλλα ολη την ωρα ειμαι μουσκεμα...

Στρωσατε??? πωπω..πως το σκεφτομαι...πρεπει να ξεκινησω να μαζευω σιγα σιγα για να ξεμπερδευω...μαλλον θα παρω και εγω μια γυναικα να μου κανει τα χοντρα..μπατζουρια και μπανιο και με τα υπολλοιπα θα με βοηθησει ο αντρας..δεν γινεται αλλιως...Σκεφτομαι να το κανω το ΣΚ τις 28ης να ξεμπερδευω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και αγόρι,

τι κάνετε πως είστε όλες;

Γεωργία μου, διάβαζα τα "βάσανα" σου και χαζογελούσα. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να μαζεύεις και να τρέχεις όλη μέρα πίσω απο ένα μωρό ειδικά στη κατάσταση σου! Αλλά είναι και πολύ γλυκό όλο αυτό, ένα μπεμπάκι γεμάτο ζωή και περιέργεια. Άχου μωρέ (Θα δω τι θα λέω σε 1 χρόνο)!! :D Όσο για το αδερφάκι του θα βρείτε τις ισορροπίες σας σύντομα φτάνει να έχεις δύναμη και όρεξη να ασχολείσαι και με τα 2 μωρά αρκετά!

Μπαρμπούλα, υπομονή στη δουλειά και αν δεν τη παλεύεις άδεια έγκυες είμαστε έχουμε κάθε δικαίωμα :tongue:

Νενάκι, σε καταλαβαίνω ένας πόνος απο δω άλλος πόνος απο εκεί, υπομονή όμως! Όταν τελειώσει η εγκυμοσύνη θα μας λείπει πολύ και όλα αυτά τα μικρά θα τα ξεχάσουμε ;) Σίγουρα αυτός που είπε οτι η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας σίγουρα ήταν άντρας :tongue::tongue:

Χαρά, με το καλό να γυρήσεις πίσω σε εμάς μας έλειψες βρε!! 10 κιλά είναι μια χαρά!!!

Και εγώ έφτασα αισίως τα 10 κιλά!! Στην αρχή έπαθα ένα πανικό ποτέ δεν είδα τη ζυγαριά να ανεβαίνει πάνω απο 70 και τώρα έφτασα τα 78!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: Αλλά λέω ήρεμα, έγκυος είσαι θα τα χάσεις, ήρεμα...!! :oops:

παπατρίκος, πολύ μεγάλος μπελάς οι οικολογικές πάνες βρε.. Αν και σίγουρα είναι πιο υγιεινές και καλές για το περιβάλλον... Στην αρχή δεν νομίζω να τις χρησιμοποιούσα εγώ.. Πιο μετά όταν θα μεγαλώσει το μπεμπάκι και θα κάνει κακάκια μια - δυο φορές τη μέρα ίσως!! Τα νεογέννητα κάνουν κακάκια όοοολη μέρα...

Ζόφη ουάου πολύ καλό το βάρος του μικρού εμένα 31+4 όταν πήγα είχε αυτό το βάρος! Βέβαια σε άλλο γιατρό μου βγάζει άλλες μετρήσεις, άσε μπέρδεμα!!!

Μαιρούλα μου μπερδέματα με τη δουλειά ε; ελπίζω όλα να είναι οκ!! Και στη Κύπρο τα ίδια μπερδέματα έχουμε....

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...