-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:
Πυρετό δεν ανέβασα αλλά είχα δέκατα (τύπου 37-37.1 για 2-3 ημέρες) και ρώτησα τη μαία και μου είπε πως η προγεστερόνη τα κάνει αυτά. Να ανεβάζεις θερμοκρασία δλδ. Οπότε δε το λες και πυρετό. Υστεροσκοπηση έκανα εγώ αλλά διαγνωστική και όχι επεμβατική με scratching κλπ. Δεν είμαι κατά των βιταμινών, απλά θέλω να μου πει ποιες προτείνει αυτός από το να πράξω από μόνη μου. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές για βιταμίνες online. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές..
Μπορει να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί και όχι. Παρόλα αυτά δε μπορώ να παραβλέψω πως το pattern των εμβρύων 6ης ημέρας, υπάρχει και κάτι ευθύνεται για αυτό.
Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️
-
Μανουλες του Δεκεμβριου 2012
-
Θέματα
-
- 7.270 απαντήσεις
- 910.260 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.491 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 125.345 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.153.574 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.535 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.270 απαντήσεις
- 910.260 εμφανίσεις
-
- 780 απαντήσεις
- 31.387 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 324 εμφανίσεις
-
- 944 απαντήσεις
- 94.817 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.491 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 103 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 65
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 961 απαντήσεις
- 49.152 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 38.683 εμφανίσεις
-
- 1.754 απαντήσεις
- 222.259 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 980 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα