Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Στην πρωτη εγκυμοσυνη.. μου ριχαν δωσει ζωνη της Παναγιας.. εικονιτσες.. φυτιλια.. χιλια δυο. Δεν χρησιμοποιησα τιποτα. Πιστευω αλλα δεν ειμαι της εκκλησιας τοσο πολυ. Θα αναψω κερι σε απομονωμενα εκκλησακια μονη μου.. δεν παω σε εκκλησιες με κοσμο που κοιτανε απο πανω κατω τι φορας και κουτσομπολευουν. Εκανα τον σταυρο μου και ειπα.. οτι ειναι να γινει.. να γινει για καλο. Και εγινε.. ο γιος μου. Δωρο ζωης. Μην σας παιρνει απο κατω.. και μην ξεχνατε την ευγνωμοσυνη γι αυτα που ηδη εχετε. Μην ξεχνατε να ζειτε το παρον.. μην χανετε τις ομορφιες της ζωης..

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες,

Linaki2012 δεν είναι ντροπή και μεις είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα κοπέλα για το σπίτι. Η γυναίκα μου δεν είναι σε θέση να κάνει πολλά και γω τρέχω για όλα, που καιρός για δουλειές σπιτιού.

chot σε ευχαριστώ για τις ευχές, μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα για όλους.

Σήμερα έχουμε συνάντηση με το γιατρό. Άντε να δούμε τα νέα...

Σωκράτης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μπαμπά και μαμάδες!!!

Σωκράτη με το καλό σήμερα να δείτε τον μπέμπη!

zophie κι εγώ σήμερα έκανα την υπέρβαση και έφαγα 2 φρυγανιές με τυράκι και γαλοπούλα!! Χλιδή για την ώρα... περιμένω τη λυπητερή σε μια ώρα και μάλλον από αύριο πάλι γιαούρτι χαχαχαχα

Μαιρουλα δεν ξέρω ποιες πρέπει να είναι οι τιμές στα 100γρ γλυκόζης. Νομίζω είναι διαφορετικά από τα 75γρ και οτι εισαι μια χαρά σε όλα. Ίσως την πρώτη ώρα να είναι οριακά τσιμπημένο αν πρέπει να είναι μέχρι 180 αλλά θα σου πει ο γιατρός σου. Νομίζω πάντως ότι είσαι πολύ καλά και με 185!!

Εγώ δυσκολεύομαι να με πάρει ο ύπνος το βράδυ. Νοιώθω δυσφορία και έχω το γνωστό σύνδρομο των ανήσυχων ποδιών χάχα.. όταν με πάρει όμως κοιμάμαι κάποιες ωρίτσες.

Nena και Chot μπράβο στα μπεμπάκια σας!!! Μια χαρά πανε, άντε και στα δικά μας!! Αλήθεια γιατί εν κάνει καθόλου το σκύψιμο δεν έχω ρωτήσει σχετικά το γιατρό?

Φραουλίτσα τα πήρες τα πραγματάκια ε? Με το καλό να τα χαρεί και η μπεμπούλα σας!!!!

Στην αναμονή κι εμείς μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα δούμε τη μπέμπα μας. Σήμερα είναι αρκετά ήσυχη.. Κάθε βδομάδα μου το κάνει από μια μέρα και τις υπόλοιπες λυσσάει!! Προσωπικά προτιμώ το δεύτερο για να με καθησυχάζει..

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Papatrikos: και μένα ακριβώς τα ίδια μου κάνει ο δικός μου... σήμερα είναι πάρα πολύ ήσυχος (βέβαια το βράδυ έκανε πάρτυ στη κοιλιά μου) και το έχω παρατηρήσει πως για την υπόλοιπη μέρα θα είναι ήσυχος και ίσως αύριο πάλι να αρχίσει να κάνει τα δικά του. Είναι η πιο αγχωτική μέρα της εβδομάδας. Όλη μέρα μένω ακίνητη μήπως και κουνιέται και δεν τον αισθάνομαι. :-S

oYNBp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου,,,

Νενα κ chot Υπεροχα τα νεα με τα μπεμπακια σας....

Νενα υπομονη τωρα που δεν εγκριθηκε το δανειο τι να κανεις?κουραγιο...επειδη κ εγω ηθελα να κανω αιτησεις για τετοιο δανειο κ φοβηθηκα με τις εποχες που ζουμε το αφησα τελειως κ αποφασια να μαζεψουμε δικα μας χρηματα για cash μεχρι εκει που μπορουμε...!

Σωκρατη με το καλο σημερα να δειτε το μωρακι σας.....!!

Μαιρουλα δεν ξερω πως πανε με την γλυκοζη αλλα ελπιζω να ειναι μια χαρα τα αποτελεσματα σου.....

εγω θα την κανω σε 2 εβδομαδες περιπου την καμπυλη ζαχαρου....

οσο για τις δουλειες σπιτιου δεν εχω παραπονο εμενα με βοηθαει ο αμορες κ με το παραπανω κ η πεθερα μου ερχεται μια στο τοσο κ μας βοηθαει....αλλα η αληθεια ειναι οπως τα κανει η νοικοκυρα δεν τα κανει κανεις αλλος γνωμη μου....!

νυσταζω παρα πολυ σημερα....ειδα ενα θριλερ χθες κ το βραδυ βρεθηκα να ειμαι δολοφονος με τον αμορε....να τεμαχιζουμε το θυμα κ να το μαγειρευουμε κιολας...παναγια μου κ χριστε μου...ξυπνησα ιδρωμενη μεσανυχτα κ με ταχυκαρδια ....κ ανασαινα βαρια κ ξυπνησε ο αμορες κ τρομαξε....κ του φωναζα που ειδαμε θριλερ...κ ο μπεμπουλης μου κλωτσουσε συνεχεια....!!παπαπααπα...!!:?:?

Jr39p2.png

Καλημέραααα,

Τι κάνετε? Διαβάζω για αγορές και ετοιμασίες. Τέλεια.:P

Τα μωράκια σας βλέπω μεγαλώνουν.

Σωκράτη καλή επιτυχία στην συνάντηση με τον γιατρό σήμερα.

Nena μην στεναχωριέσαι για το δάνειο. Ότι μπορείτε να κάνετε σιγά σιγά. Ξέρω είναι σπαστικό να μην τα κάνεις όπως θέλεις τα πράγματα στο σπίτι σου, αλλά όλα θα γίνουν. Απλά με πιο αργούς ρυθμούς.

Linaki και εγώ θα πάρω γυναίκα για μια μέρα. Να κάνει τα πολύ χοντρά, μόλις τελειώσουμε τις δουλειές.

Μαιρούλα δεν έκανε δουλειά το μαξιλάρι? κρίμα και έλεγα να πάρω και εγώ.

Εμείς το Σ/Κ αρχίσαμε δουλειές. Πήγαμε παραγγείλαμε κούνιες, καθισματάκια αυτοκινήτου, αλλαξιέρα, πήρα και κάτι φορμάκια με την ευκαιρία. Και μετά αρχίσαμε βάψιμο. Πάλι καλά που πήγαμε τώρα γιατί όσο πάει ο καιρός δεν αντέχω. Πρήζονται και τα πόδια μου και πονάνε πάρα πολύ, αν κουραστώ λίγο παραπάνω. Όσο περνάει ο καιρός βαραίνω πολύ. :cry:

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και στους υπολοιπους!!!!

Αρκουδομανουλίτσα να το παρεις το μαξιλαρακι κανει δουλεια! ποσο μαλιστα σε εσενα που εχεις διδυμα! απλα οπως ειπα οταν εχεις πονακια και να θες να κοιμηθεις δεν μπορεις!! εγω το ξαναπηρα αγκαλια κατα τις 9 και κοιμηθηκα ενα διωρο.. τι το θελα βεβαια αφου εβλεπα στον υπνο μου οτι ειχα αιμα και προσπαθουσα να καλεσω το γιατρο.. μοπρρρρρρ! και μεγια τα πραγματακια!!! να τα χαρουν οι αρκουδιτσες σου!!! εσυ δικαιολογεισαι να εχεις και τη μεγλαυτερη δυσφορια και να παραπονιεσαι οσο θελεις γιατι η κοιλιτσα σου θα ειναι διπλασια!!! αληθεια ποσα κιλα εχεις παρει! εγω ζυγιστηκα σημερα στα +8... πηρα αλλο 1.5 κιλο σε δυο βδομαδες.. οκ δεν μπορω να πω οτι εκανα διατροφη ομως μερικα βραδακια του εδωσα και καταλαβε.. ελπιζω να μην παρω αλλα μεχρι τη Δευτερα που θα παω doctor..

Μπαρμπουλα τι το ηθελες το θριλερ παιδακι μου εγκυος γυναικα!! εδω δεν τα βλεπουμε τις καλες μερες! α πα πα!!!

zophie μου με το καλο να δειτε το αντρακι σας σημερα θα περιμενουμε νεα!

Σωκρατη ετοιμε μπαμπα και εσεις το ιδιο!!! θα χει φτασει τωρα 3,5 κιλα ο μπεμπινος!

papatrikos μου απο το ιδιο συνδρομο με τα ποδια πασχουμε.. τα κουναω συνεχεια και δεν μπορω να ηρεμησω.. βεβαια πονανε λες και εχω περπατησει και εγω δεν ξερω ποσο.. σημερα το πρωι πρωτη φορα με επιασαν και αρκετες κραμπες στα ποδια...

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερα τι κανουμε?

θα αρχισω με τον αντρα της παρεας μας

σωκρατη με το καλο να δειτε τον μπεμπουλη σας

chot μου ακριβως τα ιδια ειδαμε χτες?!χ!χ!χ!χ!κ παλι κοοντα εχουμε ραντεβου ;);)

μαιρουλα μου στο ματιασαμε μωρε το μαξιλαρακι?σε πιασαν παλι αυπνιες ε?μιλησες για την καμπυλη με τον γιατρο σου?μην σε αγχωνει παντως, δεν νομιζω να ειναι κατι!οσο για την μανουλα σου μπραβοοο, ετσι ειναι οι μανουλες, τωρα οι πεθερες νταξει , ειναι λιγο...οχι ολες για να μην παρεξηγηθουμε κιολας!

λινακι μου μην νιωθεις ασχημα για την γυναικα, εφοσον η εγκυμοσυνη επιβαλλει ξαπλα, ας ερθει κ μια γυναικα τι εγινε?αλλωστε το αξιζεις!!!κ εγω εδω στην πεθερα τιποτα δεν κανω, αντε κανενα πιατο να πλυνω κ αυτο στα κρυφα οταν λειπει, δεν με αφηνουν , οποτε μην νιωθεις ασχημα

αρκουδιτσα μου μεγια τα πραγματακια των μικρων σας!!!!!!

μπαρμπ μου ασε μεγαλη ηττα φαγαμε χτες απο το δανειο κ τωρα δνε ξερουμε τι θα κανουμε..?αντε να περασει ο καιρος να κανεις κ την καμπυλη σου , να δεις κ το αγορακι σου!!!

papatrikos μου καπου καπου κ εγω κ ολες φανταζομαι το νιωθουμε αυτο το ησυχο σταδιο των μωρων, αλλα μετα αρχισουν τις γρηγορες κ ειναι σκετη απολαυση!!!πως παει η διατροφη?

επισης κ μενα με πονανε τα ποδια ειδικα το αριστερα χα,ηλα στην γαμπα, για να μην αναφερω κ τις τελεις κραμπες που παθαινωωω

ζοφη μου με το καλο να δεις τον μικρο σημερα!!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Επιστρεψαμε λοιπον απο το ραντεβου μας. Στις κλεισμενες πια 30 εβδομαδες εχω παρει 10,5 κιλα, οχι ασχημα αλλα ουτε και υπεροχα .. Ο μπεμπης εχει φτασει πλεον τα 1600 γρ.! Καπο διαβασα οτι συνηθως το βαρος που εχει αυτη την εβδομαδα θα εχει διπλασιστει μεχρι το τελος των 40 εβδομαδων! Το αμνιακο υγρο σε καλα επιπεδα. Ειναι με την πλατη του στα δεξια και μου ειπε η γιατρος να κοιμαμαι απο το αριστερο πλευρο ετσι ωστε να γυρισει με την πλατη στα αριστερα, μια που ειναι μια πιο βολικη θεση για τοκετο. Το yutopar θα το παιρνω μεχρι να κλεισω και την 35η εβδομαδα. Θα με δει τωρα σε εναν μηνα, και τοτε θα κανω και καποιες μικροβιολογικες εξετασεις (οπως εμμεσος coombs κτλ). Στον ενδιαμεσο λογω του διαβητη κυησης θα παω να μπω για λιγο στον καρδιοτοκογραφο. Μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανω doppler (υπερηχο γ΄επιπεδου)! Εσεις δεν θα κανετε; Γενικα ολα καλα μου φανηκαν :) Αντε με το καλο κι εσεις τωρα!

XzvPp2.png

Σοφάκι μπράβο πολυ όμορφα νεακια!! Οσο για τα κιλα μια χαρά είσαι!! Τουλάχιστον θα πας στο ενδιάμεσο για καρδιοτοκογραφημα γιατι ένα μηνα ποιος αντέχει!!!

Νενα μου δεν έστειλα στο γιατρο τη καμπυλη θα παω τη Δευτέρα και θα του τη δείξω!!!

Ο μπέμπης κορίτσια είναι καμία ωρα που χορεύει ασταμάτητα και η κοιλια Παει πέρα δώθε!!! Έχω ξετρελαθει μιλάμε!!!

Καλησπέρα!!! Μόλις μου έφερε η μάνα μου πανω απο 50 κομμάτια σύνολο σεντονάκια σελτεδάκια και Πανακια απο ξαδερφες!!! Που να το ξέρα κι αγόρασα κι εγω το Σάββατο αλλα τόσα!!! Δεν έχω που να τα βάλω!!! Καλα να ναι ο μπεμπίνος μου μωρε να τα χαρεί!!! Κάθομαι τωρα τα χαζευω και προσπαθώ να τα ταξινομησω!

Διαφημίσεις

καλησπερα

ζοφη μου τελεια τα νεα του μπεμπη, μια χαρα τα κιλακια του κ το υγρο!!κ αν ισχυει αυτο που διαβασες θα γεννηθει ο μικρουλης 3κιλα 200γρ?ιδανικοτατο βαρος!!!αυτη την εξεταση που εγραψες την coombs θα την κανω αυριο, αλλα εμενα μηπως μου την εδωσε νωρις?κ επισης μηπως να ανυσηχησω που με ειπε θα τα πουμε σε 3βδομαδες κ οχι σε 1 μηνα:confused::confused:, εμενα βεβαια με συμφερει, οσο πιο κοντα τοσο πιο καλα, αλλα..

για καρδιοτοκογραφο μιλησαμε κ ειπε αργοτερα θα με βαλει , τωρα το ποτε δεν το ειπαμε, εδω να φανταστειτε ουτε μαγνησιο δεν με δινει,κ χτες που του το ρωτησα με ειπε"δεν σου δινω γιατι δεν μου ειπες την λεξη κλειδι για ν αστο δωσω".τεσπα ας ειναι ολα καλα μεχρι το τελος, κατι θα ξερει!!!!!

μαιρουλα μεγια τα σεντονακια κ τα πραγματακια του μικρου, να τα χαρειτε!!!!!ας εχεις πολλα θα χρειαστουν !! κλωτσαει ο μπεμπαρος ε??????????σκετη απολαυσηηηηηηηη, μια απο τα ιδια κ ο δικος μου σημερα;):P

ησυχια σημερα στο ποστ μας.:rolleyes::rolleyes:

φιλια πολλα σε ολους

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Χαχαχαχα Νενάκι αστα ευτυχώς που εγραψες κι εσυ γιατι απο τα απογευματάκι και μετα μεχρι το ξημέρωμα συνήθως μόνη μου γράφω όλες τις μέρες!

Έχεις κι εσυ ρεζους αρνητικό και σε έβαλε να κανεις την έμμεση Coombs ; Για να σε καθυσηχάσω πάντως εγω τη κάνω καθε μηνα αυτη την εξέταση. Πάντως κι εμένα μου λέει σε ένα μηνα αλλα εγω πηγαίνω σε 3 βδομάδες.. Για να δούμε τι θα μας πει τη Δευτέρα!

Καλημερα ομορφες και ομορφε...διαβαζω τα νεα σας...ολα καλα και τα νινακια μια χαρα μπραβο αγαπες...

.εγω παει χαθηκα δεν προλαβαινω να μπαινω καθόλου....εχω και κατι εξαψεις αλλο πραμα..φουντωνω..φουντωνω...τα νεα μου τα ιδια ο μικρος δεν λεει να ξεμπουκωσει ..τρεχει η μυτουλα συνεχεια.. και η δικια μου επισης..κατα τα αλλα ντουρασελ δεν τον σταματας πουθενα..δεν προλαβαινω να μαζευω...τι θα κανω με αυτα τα ντουλαπια..ποσες ασφαλειες να παρω..δεν αφηνει τιποτα...που βγαζει τα τραπεζομαντηλα στο πατωμα...μου βγαζει τα ταπερ και μου τα φερνει...ανεβαινει μεσα στα συρταρια...σπερνει ολο το σπιτι με φαγητα σαν τον κοντορεβιθουλι..μου βγαζει τα βρωμικα τα παμπερς απο τον ντενεκε του και μου τα φερνει και τα ανοιγει και τα μυριζει στο καθιστικο...βγαζει τα ρουχα του απο την συρταριερα και μου τα πεταει στο πατωμα και βαζει μεσα στην συρταριερα..χαρτοπετσετες..απλυτα..κτλ...εμαθε να ανοιγει την σιτα και να βγαινει στην βεραντα...προχτες βρηκες τον κουβα της σφουγκαριστρας και ειχε παρει ολα τα πανια που ειχα εξω να καθαριζω και τα ειχε ριξει μεσα στον κουβα ..ειχε γινει μουσκεμα με τα νερα..αφου δεν τον ειχαμε παρει πρεφα και φωναζε η γειτονισα....αυτος παιδια ειναι ανταρτης ..ακομα και αρρωστο που ηταν δεν σταματαγε πουθενα...παει θα με ξεκανει...αυτο το σπιτι ειναι συνεχεια χαλια...και οσο σκεφτομαι τωρα που θα στρωσω τι θα γινεται με τα ψιχουλα μου ερχεται κολπος...αχ και βαχ....

τεσπα σας ζαλισα με τον μικρο...και το νινακι μου καλα ειναι παει το κλωτσιδι σε αλλο τοπο...εχουμε ραντεβου την Δευτερα να τον δουμε....αχου το το κακομοιρο το εχω παραμελιμενο..:cry::cry::cry:

Και το θεμα ειναι οτι βλεπω να εχουμε ζηλιες...εχω τον Αποστολο και του λεω στην κοιλιτσα της μαμας ειναι το νινι..παλια το χαϊδευε ..τωρα ξεκιναει να με χαϊδευει και μετα μου ριχνει και μια τσιμπια...αρε γλεντια...χιχιχι...

Σας φιλω γλυκα σμουτσσσσσσσσσσσσσκαι εσας και και τα μπεμπονια σας:-P:razz::-P:razz:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα !!

mary λιγο υπομονη ακομα ...το καλο οτι θα εχουμε συνηθισει τα ξενυχτια εμεις!!Ομολογω οτι σημερα εγω κοιμηθηκα μεχρι τις 6 που ειχα καιρο και νιωθω πολυ ξεκουραστη!Καλοφορετα και τα ρουχαλακια!

zophie μια χαρα και τα δικα σας νεα και τα κιλακια σας!!!το ντοπλερ ειναι απαραιτητο να γινει?Εμενα παντως δεν μου εχει πει τιποτα ακομα..

νενα καλα αποτελεσματα με την εξεταση σημερα!

georgia ειναι στην πιο περιεργη ηλικια ο μικρος σου τωρα και θελει να εξερευνει τα παντα!!Αλλα επειδη τωρα καταλαβαινει μηπως να αρχιζες λιγακι να του βαζεις ορια ...θα ταλαιπωρηθεις μετα και με το νεογεννητο και ισως απο τωρα πριν ερθει το μωρο θα τα δεχτει πιο ευκολα...θα μου πεις ευκολα στην θεωρια οσα λεω!!Το βασικο παντως να εχεις υπομονη ...και περαστικα σας!!

papatrikos για το σκυψιμο που ρωτησες οταν διπλωνουμε εστω και λιγο τη μεση μας πιεζουμε το μωρο προς τον τραχηλο...αρα το σπρωχνουμε προς την εξοδο και το στριμωχνουμε χαμηλα και ειναι λιγο νωρις ακομα για τοκετο :) !

linaki ελπιζω το σπιτι σου να ειναι πεντακαθαρο σημερα ;) !Οσο για τη γυναικα που λες καλα εκανες και πηρες απο τη στιγμη που δεν εχεις βοηθεια...Δε υπαρχει λογος να ντρεπεσε καθολου εισαι εγκυος και ειναι δικαιωμα σου!!Εγω θα το εκανα γιατι και εγω οτι κανω μονη μου γινετε αλλα επειδη οικονομικα δεν σηκωνει καθολου ομως, ειπα στον αντρα μου μια μερα θα με βοηθησει να τα κανουμε παρεα να μου στρωσει και τα χαλια να κανουμε ενα καλο γενικο καθαρισμο!

την grace χασαμε εντελως ,μαλλον ακομα δεν τακτοποιηθηκαν με την μετακομιση!

Φιλακια!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...