Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Σωκράτη αναμένετε το γιο σας απο στιγμη σε στιγμη!!! Δεν υπάρχει νομίζω μεγαλύτερη ευτυχία απο αυτο!!! Με το καλο να τον αντικρίσετε!!!

Καλα κορίτσια μη φανταστείτε και τρέλα πράγματα με το θέμα του ύπνου!! Κοιμάμαι κατα τη 1 κι αντί να ξυπνησω 3-4 ξυπνάω 6!!! Κάτι είναι κι αυτο βέβαια δεν το συζητω!!!

Νενακι, Chot με το καλο να δείτε τα αντρακια σας!!! Εμείς την αλλη Δευτέρα πρώτα ο Θεός!!

Αααα να μας πείτε κι απο δω κι πέρα καθε ποτε θα σας βλέπει ο γιατρός! Εμένα μου λέει έλα σε ένα μηνα και κλεινω ραντεβού σε 3 βδομάδες.. :) :) :)

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα εγκυούλες μου,

τι κάνετε όλες;

Μαιρούλα βόλεψε το μαξιλαράκι ε; Θέλω και εγώ να πάρω! Δεν βολεύομαι με τίποτα στον ύπνο και μια στάση που βρήκα και εγώ η άμοιρη να κοιμάμαι με κάνει να ροχαλίζω και με ξυπνάει ο άντρας συνέχεια και παραπονιέται. Έτσι περιμένω υπομονετικά να ξημερώσει για να λιώσω στον ύπνο μόνη στο κρεβάτι. Όλες τις άλλες ώρες της νύχτας κοιμάμαι λίγο απο δω λίγο απο κει με πολλά διαλύματα για τσισάκια. Άσε που με ξυπνάει και ο μπέμπης με κάτι δυνατές κλωτσιές που πετάγομαι και λέω "όπα τι έγινε;" Όσο για το ραντεβού εμένα απο την εβδομάδα που είσαι εσύ κιόλας μου είχε πει ανα 2 εβδομάδες να με βλέπει. Και όταν νιώσω πως κατι δεν πάει καλά πάω πιο συχνά για έλεγχο.

Σωκράτη: τι ωραιότερο απο το να έχεις τα πάντα έτοιμα. Αν δεν κάνω λάθος τις έχετε πιάσει τις 37 εβδομάδες και θεωρείται πλέον τελειόμηνη η εγκυμοσύνη σας! Αχ τι καλά! Τώρα μπορεί να γεννηθεί ανα πάσα ωρα και στιγμή!

Καλά αποτελέσματα σε όσες θα πάνε γιατρό περιμένουμε νέα σας!!

oYNBp2.png

Το τρικεράκι μου κολλάει και δεν προχωρά πια δεν ξέρω γιατί :| Αυτό που μετράει αντίστροφα τις μέρες, κάθε μέρα πρέπει να το ξαναφτιάχνω και μ'αρέσει τόοοσο πολύ!!

oYNBp2.png

Το τρικεράκι μου κολλάει και δεν προχωρά πια δεν ξέρω γιατί :| Αυτό που μετράει αντίστροφα τις μέρες, κάθε μέρα πρέπει να το ξαναφτιάχνω και μ'αρέσει τόοοσο πολύ!!

Πω πω Λινάκι δεν πειράζει!!! Να σκέφτεσαι οτι σε ένα μηνα μπάινεις στο μηνα σου!!!! Γιουχού!!!!!!!!

Πω πω Λινάκι δεν πειράζει!!! Να σκέφτεσαι οτι σε ένα μηνα μπάινεις στο μηνα σου!!!! Γιουχού!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Μανούλες και μπαμπούλη!!!

Ο καιρός περνάει και είμαστε πια στην τελική ευθεία!!! Σήμερα ήρθαν τα πραγματακια της γοργονίτσας και έχω δίπλα μου στο δωμάτιο μου την κούνια της και την συρταριέρα!!! το μόνο που μένει είναι να πλύνω την προικούλα της με την Lola bunny και να έρθει και με το καλό η γοργονίτσα μου!!! το Σάββατο μπαίνω πια στον 8ο και λίγα πράγματα λείπουν πια...η βαλίτσα για τη μπεμπίτσα είναι σχεδόν έτοιμη η δική μου όμως όχι...πρέπει να πάρω κανένα νυχτικάκι και ότι άλλο θα μου χρειαστεί!!! Κατά τα άλλα συνεχίζω την θεραπεία με utrogestan για λίγες μέρες ακόμα και έχω ραντεβού στις 25 με το γιατρό !!! ελπίζω όλα να πάνε καλά και η Παναγίτσα να μας βοηθήσει!!!

Σε μια εβδομάδα βγαίνω και σε άδεια οπότε θα ξεκουραστώ γιατί νυστάζω συνέχεια....και νοιώθω κουρασμένη...το χαρτί για την άδεια βέβαια ακόοοομα να έρθει...αμάν πια πόσο εκνευρίζομαι....όλα τελευταία στιγμή τα κάνουν σε αυτή τη δουλειά!!!

Ο αντρούλης μου συνεχίζει τις εργασίες πυρετωδώς στο σπίτι και αυτή την εβδομάδα θα μπούν τα πλακάκια στο μπάνιο!!! κουράζεται ο καημένος αλλά τι να κάνουμε!!! σε 2 εβδομάδες θα έρθει και να μας δεί οπότε θα ξεκουραστεί λίγο!!! αααα Μαιρούλα με ρώτησες αν θα παω Δράμα και η δουλειά τι θα γίνει κτλ...θα περάσω όλη την άδειά μου στη Δράμα και αν βρώ δουλειά πάνω θα μείνω αλλιώς θα κατέβω κάτω και ίσως αργοτερα να κατέβει και ο αντρούλης μου...τι να κάνουμε αφού υπάρχει απόσταση θα κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι να βρεθεί η καλύτερη λύση!!!

Σωκράτη με το καλό να έρθει το αγοράκι σας!!! Να είναι γερό και καλότυχο!!!

Αντε να έρθει και η δική μας η σειρά γιατί υπάρχει πολύ άγχος στην ατμόσφαιρα....

εύχομαι όλες να είστε καλά φιλάκιααααααααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Φραουλίτσα τι καλα που ήρθαν τα πραγματάκια!!! Τωρα θα αρχίσεις να τακτοποιεις σιγα σιγα!! Οσο για τη βαλίτσα μαιευτηριου εμένα το μονο που μου είπαν να πάρω είναι νυχτικακια πυτζαμουλες παντοφλάκια και τα ρούχα εξόδου του μωρού! Ολα τα αλλα στα δίνει το μαιευτήριο!

Μόλις πήρα κι εγω τη καμπυλη σακχάρου και μου φαίνεται θα μπω κι εγω στο club! Σας τα γράφω και περιμένω τις γνώμες και τα σχόλια σας.

Με 100gr γλυκόζης

0: 0,87

60': 1,85

120': 1,15

180': 1,29

Μου κάνει τρομερή εντύπωση που αντί τη τελευταία ωρα να πέσει κι αλλο ανέβηκε;;

τι κανετε εγκυακια μου?

εγω πριν λιγο γυρισα απο το γιατρο, ο μικρος με το κεφαλι χαμηλα, λες κ θελει να βγει!!δεν ειδαμε ουτε προσωπο ουτε τιποτα, πλατουλα μονο κ ποδαρακια, ολα καλα μας ειπε ο ντοκτορ, 1.190 τα κιλα μας, οι μετρησεις φυσιολογικοτατες, μου εγραψες κατι εξετασεις παλι, επομενο ραντεβου σε 3 βδομαδες:P:p:p:p

πλακουντας, υγρα ολα καλα, δοξα το θεουλη

ομως σημερα πηρα κ μια πικρα, τελικα το "πρασινο" δανειο απορηφθηκε κ τωρα δεν ξερουμεμ τι να κανουμε:? ο αντρας μου μες τα νευρα, τα πεθερικα μου λενε μεινετε μαζι μας, ενα χαμος..ευχομαι να βρεθει λυση συντομα

μαιρουλα οι τιμες σου καλες ειναι , πανω κατω τα ιδια εχουμε , ειδικα στην 2η κ 3η ωρα , μην σε ανησυχει που ανεβηκε μωρε, λιγο ειναι, αλλωστε η βαση νομιζω ειναι μεχρι 120, οποτε μιλα με το γιατρο κ θα σε καθησυχασει να το δεις!!

φραουλιτσα με το καλο το σπιτακι σας, με το καλο να βγεις στην αδεια να ξεκουραστεις!!τωρα που μπαινεις κ στον 8ο το εχεις αναγκη!!!με το καλο κ η γοργονιτσα σας!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Νενούλη μια χαρά το αντράκι μας πολυ καλός!!! Θα κοιμόταν μωρε και δεν θα γυρνουσε!! Την επόμενη φορα που θα πας θα είναι ολόκληρος άντρας πια!!

Οσο για το δάνειο τι να πω.. Καθε εμπόδιο για καλο δεν λένε;;; Κι εμείς δυο χρόνια παλευαμε να πάρουμε σπιτιού μετα τα κοψανε τελείως.. Και ξεμειναμε στο ενοίκιο... Βέβαια τε λεφτά είναι τα μισά απο οτι θα δίναμε αν αγοραζαμε συν τα χαράτσια... Για αυτο καθε εμπόδιο για καλο...εύχομαι να βρεθεί το συντομότερο μια λύση... Εχουν δυσκολέψει τόσο πολυ τα πράγματα πια στη ζωη μας και που είμαστε ακόμα..

Αχ δεν βλεπω να κοιμάμαι απόψε.,. Πονάνε τα πόδια μου λες κι έχω περπάτησει δέκα χιλιόμετρα!!

Διαφημίσεις

Τζίφος κΙ το μαξιλάρι θηλασμού!!! Χαχαχα! Καλημερααααα!!!!!

Άμα έχεις πονάκια και δεν μπορείς να βολευτείς ξαγρυπνας..

Οπως είπα πονουν τα πόδια μου και νιώθω και ένα σφίξιμο κατω απο το στήθος. Μάλλον πιέζονται ολα τα όργανα προς τα πανω!! Η αληθεια είναι πως και το μπεμπούλη τον νιώθω αρκετές φορές πολυ ψηλα στα πλευρά!!!

Καλημερα...!Καλημερα....!!!

Μπηκα και εγω να σας πω τα νεα μου.....Ο μικρος μας ειναι 1200 με το κεφαλι προς τα κατω ακομα ετοιμος και εμας για την εξοδο!Ο γιατρος ειπε οτι τωρα θα παραμεινει σε αυτη τη θεση στο εξης και κλασικα μου ειπε να μην σκυβω καθολου ,ουτε καν οταν καθομαι!!Μας εβγαλε μια τελεια φωτο και ειμαι εντελως κουκουβαγια γιατι ειναι ενας κουκλος ..!!!!!!Καρμπον ο μπαμπακας του και ο αντρας μου καμαρωνει σαν χαζομπαμπας!!!Ολα τα υπολοιπα και εμας καλα...Ξαναπαμε στις 8 νοεμβρη παλι!

Nena μια χαρα βλεπω και εσεις, τελεια!! ...τα μικρακια μας ειναι περιπου το ιδιο!!Οσο αφορα τα υπολοιπα για ολα θα βρεθει λυση, μην στεναχωριεσαι εσυ για αυτα!

Μary και εγω νομιζω οτι οι τιμες ειναι καλες,αλλα καλυτερα να μιλησεις με τον γιατρο σου...Αυπνιες ακομα και εσυ...Δενγλιτωνουμε τελικα με τιποτα!!!!

Διαβασα οτι ψωνισατε σχεδον ολες.....ειναι πραγματικα υπεροχες αυτες οι στιγμες!!!!Σκεφτομαι και εγω να φτιαχνω βαλιτσουλα σιγα σιγα!!

soch περιμενουμε να κανετε την αρχη να μας πεις εμπειρια ,δικια σου και της συζυγου,να παιρνουμε μετα σειρα και οι υπολοιποι ...!!!Αντε με το καλο να κρατησετε το μωρακι σας γερο στην αγκαλια σας!!

Υπεροχη μερα να εχουμε ολοι!!!!!!!!!!

wsUfp2.png

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια,

πολλά νεάκια βλέπω!!

Καταρχήν, Νενάκι και Chot ολόκληρα αντράκια έχετε πια πως μεγαλώνουν ε; :rolleyes:

Μαιρούλα: και εμένα με χτυπάει ψηλά στα πλευρά και πονααααω. Όσο μεγαλώνει χειροτερεύει το πράμα, βοηθάει πολύ όταν ξαπλώνω στο πλαι! Ή να περπατάω...

Φραουλίτσα: με το καλό να πας Δράμα να είσαι με τον αντρούλη σου. Εκεί θα γεννήσεις ;

Και εγώ πρωινή σήμερα, δεν βολευόμασταν με το γίο μου. Εγώ βολευόμουν στα δεξιά και δεν του άρεσε με κλώτσαγε στα πλευρά. Αυτός στα αριστερά αλλά δεν με βόλευε εμένα έτσι όπως κάθεται εκεί μέσα. Και ο μπαμπάς θυμώνει να κοιμόμαστε ανάσκελα γιατί ροχαλίζω. Έτσι μ' αυτά και μ' αυτά σηκώθηκα νωρίς.

Έτσι και αλλιώς θα έρθει γυναίκα να καθαρίσει το σπίτι σήμερα (ντρέπομαι που το λέω) πράγμα που έλεγα πως ποτέ δεν πρόκειται να γίνει στο δικό μου σπίτι έλα όμως που δεν πρόβλεψα το βαθμό δυσκολίας στην εγκυμοσύνη... Θα της πω να κάνει μπάνια, παράθυρα και τέτοια... Δεν θα ήθελα ποτέ μια ξένη να έρθει στο σπίτι μου αλλά όταν μαμά και πεθερά παίζουν τις πάπιες κάτι πρέπει να γίνει. Και στο κάτω κάτω (τώρα θα πω τον πόνο μου) η μαμά μου δουλεύει όλη μέρα και έχει κόρες που είναι ακόμη σχολείο και τρέχει και για αυτές. Η πεθερά μου δεν εργάζεται και προσέχει τα μωρά της κόρης της που επίσης δεν εργάζεται. Μου έχει κάνει λίγο σίδερο αλλά ποτέ δεν είπε "να έρθω να σου κάνω μια δουλειά". Ε μα πια το είπα και ξέσκασα :tongue:

oYNBp2.png

Καλημέρα Chot και Λινάκι!!

Βρε Chot εγω είμαι η νυχτεριδα Ξεχάσες;; Μονο δυο βραδιά ψιλοκοιμηθηκα κι αυτο μάλλον απο κούραση!!! Οι αυπνιες μου ξεκίνησαν απο την αρχη της εγκυμοσύνης και θα τελειώσουν μάλλον κανά χρόνο μετα τη γέννα, όπου μετα θα αρχίσω και δουλειά κάι θα τα παίζω όλη μέρα!! Τέλειος κι ο δικός σου ο μπεμπίνος!!! Οσο για το σκυψιμο χτες πρέπει να έσκυψα και 50 φορές χωρις υπερβολές!!! Με έπιασε προκοπη να καθαρίζω τη παπουτσοθηκη οπότε πέταξα δεκάδες ζευγάρια παπούτσια κατω και μετα άντε σκυβε να τα μαζεύεις ένα ένα να τα τακτοποιεις χωριά τη γνωστή μου κουλαμάρα που μου έπεφταν τα πάντα και ξανά μάνα.. Ρούχα μανταλάκια πετσετες! Το παράκανα!

Λινάκι εγω έχω μονο τη μανούλα μου και με βοηθάει έρχεται μέρα παρα μέρα σπίτι μαγειρεύει σιδερωνει πλένει μπαλκόνια κάνει τα πάντα κι είναι 62 χρόνων με χίλια δυο προβλήματα υγείας διαβητικη ινσουλίνες κλπ! Η πεθερά το κουνελι κι είναι δέκα χρόνια νεότερη! Ούτε καν να ρωτήσει! Γυναίκα θα πάρω κι εγω αν κι ήμουν κατα για παράθυρα παντζουρια και ντουλάπια γιατι την μάνα μου σε λιγο θα τη στείλω στο νοσοκομείο απο υπερκόπωση!

Το καλο είναι οτι πια ο μπέμπης έχει δυναμώσει και τον καταλαβαίνω πλέον και μες στη νυχτα!! Ενίοτε οταν είμαι γυρισμένη στο πλάι πόναω παρα πολυ και γυρνάω ανάσκελα που μονο αυτο με βολεύει και βλεπω να είχε μαζευτεί ολόκληρος απο τη πλευρά που Κοιμόμουν! Να ένα εξογκωμα!! Πονουσα γιατι σχεδόν θα έβγαινε έξω απο το τέντωμα!! Τον χαϊδεύω λιγο κι αλλάζει θέση...

Αααα Chot κι εμένα ίδιος ο μπαμπάς του είναι!!! Καραντι!!!

Καλημερα :)

Κι εγω σημερα ξυπνησα νωρις! Πηρα το χαπι μου στις 6, και μετα αρχισα να σκεφτομαι .. και ειπα αν ειναι να μεινω ξυπνια στο κρεβατι, καλυτερα να σηκωθω να κανω και κατι! Κι εκανα! Ενα -για τα δικα μου δεδομενα- μεγαλο πρωινο! Τοστ-Μηλο-Γαλα! Η μετρηση του σακχαρου ηταν καλη στο πριν, και τωρα περιμενω να δω το μετα!

Σημαντικη μερα η σημερινη, μια που εχω ραντεβου στην γυναικολογο και πολλες ερωτησεις να κανω! Chot και Nena, ωραια τα νεα σας :)

Οσο για δουλειες του σπιτιου .. απλα αυτη τη στιγμη δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικες! Κανω κατι αν μπορω, και βεβαια κανει αρκετα και ο καλος μου. Σιγουρα δεν θα ηθελα να επιβαρυνω τους γονεις μου με τετοιες δουλειες ή τους γονεις του αν ηταν κοντα μας .. Θα προτιμουσα βεβαια να μπορουσα να παρω μια κυρια να καθαρισει .. αλλα βρε παιδι μου τα χρηματα εξανεμιζονται πια! Μεγαλη επενδυση η εγκυμοσυνη απο ολες τις αποψεις τελικα! χαχα!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...