Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

μεγια λινακι μου τα πραγματακια σας, καλοφορετα να ειναι κοριτσακι μου!!!!

εγω μπανακι κ ριλαξ εχω,κ σαλιαριτσες κ σελτεδακια, θελω ομως προικουλα, κρεβατακι, πυζαμες κ οτι περιλαμβανει η βαλιτσα η οποια ακομα ειναι στα αζητητα!

γενικως δεν εχω παρει πολλααααα, μπιμπερον, πιπιλες, κουβερτες, σεντονακια τιποτα:?:?

μαιρουλα μου σημερα πηρα 4 εσωρουχακια, 2 ζευγη καλτσακια, ενα μπουφανακι-υπνοσακο, κ ενα παντελονακι, ολα απο τα Η&Μ

κ τζαμπο πρεπει να παμε καποια στιγμη αλλα ακομα το τρεναρουμε, μεχρι ποτε δεν ξερω:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επισης να πω οτι καθε φορα που ο μικρος μου ειναι με το κεφαλακι του προς τα κατω με πιεζει τοσο πολυ που πονανε τα κοκαλα του !@##$ λες κ εκανα ιππασια 200ωρες, σας συμβαινει κατι αναλογο?

κ οταν ειναι με τα ποδαρακια στο στομαχιμου κ το παταει, σπρωχνει με πιανουν τσιμπιες :rolleyes::rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλησπερα κοριτσια μου...σας διαβασα στα πολυ γρηγορα κ βλεπω ψωνια εε?μεγιες μεγιες....

εμεις απο το πρωι ορθιοι...ο αμορες πηγε με τον κουμπαρο σπιτι κ παλι δουλεψαν....κ εγω στην μανα μου με την κουμπαρα κ τον βαφτησημιο...!!μετα υπνο κ τωρα εχει εξοδο σημερα...σε ενα Ικαριωτικο μαγαζι γιατι την αλλη εβδομαδα φευγουν τα κουμπαρακια που θα μας παντρεψουν κ θα ξαναερθουν τις μερες που ειναι να γεννησω για να ειναι διπλα μας .....!!οποτε σας χαιρετω...καλο βραδυ κ καλο σαββατοβραδο..!!:D

Jr39p2.png

Καλημέρα καλημέρα!!

Μαιρούλα μην στεναχωριέσαι και προσπάθησε να μην αγχώνεσαι πουλάκι μου. Ξέρω ότι είναι δύσκολο με όσα ακούς γύρω σου αλλά έτσι είναι δυστυχώς. Όσο για το ψαράκι σου σε καταλαβαίνω, δεν είναι παράλογο να στεναχωριέσαι έστω για ένα ψαράκι που το είχες και το φρόντιζες αλλά φτάνει. Η ένεση που έκανα είναι των 300!

Zophie υπομονή θα κάνουμε μιας και δεν μπορούμε τίποτε άλλο. Φυσικά το καλό είναι αυτό με τα κιλά που λες!!

Το πρωινό γιαούρτι σκέτο χθες μου έδειξε μια χαρά μέτρηση και σήμερα το έριξα έξω και έφαγα και μια φρυγανιά!! Ελπίζω να μην μ'ανεβάσει πάλι. Το μεσημέρι ψαρόσουπα μιαμ μιαμ!!!

Νena και Linaki καλοφόρετα τα ρουχαλάκια και τα πραγματάκια σας! Εμείς σιγά - σιγά θα ξεκινήσουμε το δωμάτιο και από Νοέμβρη κάποια ψώνια πρώτα ο Θεός!!:cool:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα κορίτσια! Το μαξιλάρι θηλασμού που πήρα χτες νομίζω βοήθησε στον ύπνο και κοιμήθηκα αρκετές ώρες αν εξαιρέσεις βέβαια οτι σηκωνόμουν καθε δίωρο για πιπί... Μακάρι να συνεχίσει έτσι να κοιμηθω τουλάχιστον όσο καιρο μου έμεινε...

Παπατρίκος εμένα των 200 μου ειπε...

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου.....τι κανουμε??

βλεπω marry κοιμηθηκες εεε??τοσο καιρο να το ξεραμε να σου καναμε δωρο το μαξιλαρι...!

μεγια τα ρουχαλακια κοριτσια κ παλι...εμεις χθες περασαμε μουρλια...βγηκαμε...γυρισαμε 6 το πρωι...ταβερνακι με ζωντανη μουσικη...τελεια παρεα κ τελειο φαγητο...εριξα κ 2-3 χορους.....ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟ Κ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ..Κ ηρθα κ ταβλιαστηκα μεχρι το μεσημερι...ξυπνησα κ ο αμορες ειχε μαγειρεψει,ειχε φτιαξει τραπεζι κ με ξυπνησε με ενα φιλακι κ μια καρτουλα.....:D:D:D:D

τωρα περιμενουμε σε καμια ωρα παρεουλα 2 ζευγαρια να κατσουμε ηρεμα....!!φιλακια σε οοοοολες σας!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα Μπάρμπ! Βλέπω τον χόρεψες τον μπεμπούλη μας χθες :tongue: Εγώ πια το έχω κόψει το άθλημα με τέτοια κοιλιά δεν υπάρχει περίπτωση!! Εδώ περπατάω και νομίζω πως θα πέσω μπροστά...

Χουζούρικη Κυριακή ε; τι ωραία...

oYNBp2.png

καλησπερα φουσκιτσες τι κανετε?

μπαρμπ μου κ εγω χτες εξω ημανε σε ταβεραν με ζωντανη μουσικη μεχρι τις 2 30, αλλα δεν χορεψα, κ να ηθελα δλδ δεν θα με αφηνε ο αντρας

μαιρουλα μου ευχαριστηθηκες υπνο?γιουπιιιιιι!!αυτο το μαξιλαρακι το θελω κ εγω , στην επιδρομη των τζαμπο στανταρ θα το παρω;););)

λινακι μου τοσο πολυ μεγαλωσε ο μπεμπης ε?χ!χ!χ!!!!

οντως κυριακη χαλαρωτικη:rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

τον χορεψα τον χορεψα τον αγορινα μου...κ τον χορεψε κ η κουμπαρα....αχαχαχαχα!!εμενα ο αμορες μου ειπε αν θελω να χορεψω αλλα ηρεμα.....κ οποτε χορευα κ καθομουν εκεινο με ταραζε στις κλωτσιες...οταν δε ακουγε βιολι...ξεκινουσε λες κ χορευε στην κοιλια μου...χαχαχαχαχαχα!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες!!! Βλεπω χορούς και πανηγύρια εεεε; Μπράβο έτσι σας θέλω!!! Εγω βέβαια δεν θα τολμούσα να χόρεψω οχι τωρα! Αλλα απο την αρχη που έμεινα έγκυος!! Φοβάμαι και τωρα δεν το συζητω καν!!! Παρασκευη πηγα κι εγω καπου με ζωντανη μουσικη αλλα φοβομουν μωρε μηπωσ απο τοσο δυνατά ηχεία και νταπαντουπα παθει τιποτα το μωρο! δεν κάτσαμε ομωσ και πολυ γιατι ειχε πολυυυυυ κάπνα!!!! Σημερα φάγαμε σε ένα φιλικό ζευγάρι του σκασμου και γλυκα!! Αχ πάλι θα παω στο γιατρο και θα με βρισει που πήρα κι αλλα! Έχω μια εβδομαδα καιρο να κάνω διατροφη!!!! Μμμ τουλάχιστον μην πάρω αλλα!!!

Χαίρομαι που όλες αρχίσαμε σιγα σιγα τα ψώνια! Με το καλο να τα χαρούν τα μωράκια μας!!!

Λινάκι το μαξιλάρι θηλασμού και ολα τα υπόλοιπα σελτεδάκια κλπ τα πήρα απο μια συνοικιακη βιοτεχνία! Μάλλον στο μπέμπη θα πάρω αλλο οταν έρθει η ωρα γιατι αυτο θα το χρησιμοποιώ στον ύπνο! Για να δούμε και σημερα! Εντάξει κοιμήθηκα 6 ώρες αντί για δυο με διακοπές για τσισάκια! Χαχαχαχαχα!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα, και από μένα ευχές για υπέροχη εβδομάδα.

Το ΣΚ κορίτσια πήξαμε στις δουλειές καθώς ο καιρός πλησιάζει, οπότε δεν είχα πολύ χρόνο για το διαδίκτυο. Χθες έπλυνα τα οχήματα και έριξα κάνα τρίωρο σίδερο τα ρούχα του μικρού. Φτιάξαμε τη βαλίτσα με πράγματα και για τους δύο.

Αύριο έχουμε ραντεβού με το γιατρό.

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Σωκράτης

καλημερα κ απο μενα κ καλη βδομαδα να εχουμε ολοι παναγιτσα μου!!

σωκρατη εσο ετοιμος δλδ για την αφιξη του μικρου?με το καλο να τον υποδεχτειτε!!!!!!!

σημερα χουμε κ εμεις γιατρο κ η chot μας , καλα αποτελεσματα σε ολους μας!

μαιρουλα μου αυτο με την καπνα που λες ποσο δικιο εχεις, μπλιαχχχχχ

ευτυχως το μαξιλαρακι εκανε το θαυματακι του κ παλι κ κοιμηθηκες!

οι διακοπες για τα τσισακια ειναι μες στο προγραμμα, ανα 1 ωρα σηκωνομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

φιλια πολλα σε ολους!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημερα μανουλες μου κ μπαμπακα που εχεις μπει σε συναγερμο baby alert.....τι ομορφοτερο...!!καλη εβδομαδα να εχουμε κ να περασει ομαλα με ομορφα νεα για τα μωρακιααααα οσες εχετε γιατρουλη...!!marry βλεπω τεραστια βελτιωση με τον υπνο....φτου φτου....τουλαχιστον οσο απομενει να ευχαριστηθεις υπνο....!εγω παλι καλα εκει που πηγα ειχε πολυ εξαερισμο....οποτε δεν ειχα θεμα με το τσιγαρο..!!παλι καλα γιατι αν κ καπνιστρια προ εγκυμοσυνης....με ενοχλουσε παντα η πολυ καπνα...κ ποσο μαλλον τωρα...!!σημερα το μενου εχει γιγαντεςςςς.....κ μετα δουλειες σπιτι....οπου βρηκαμε γνωστο υδραυλικο κ θα μας παρει μονο ενα μεροκαματο..κ μονο για τα υλικα οτι χρειαστει.....:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...