Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Maraki S. είπε:

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Εννοείται κορίτσι μου!! Ειμαστε ηδη οικογενεια με τον συντροφο μας!!! Και ισα ισα που μπορει να συμβει το αντιθετο, δηλαδη αν η σχεση του ζευγαριου δεν ειναι ισορροπημενη και δεν εχει γερες βασεις, ενα παιδι μπορει να τη χαλασει εντελώς την οικογενεια! Οχι δεν πρεπει να περιμενουμε ουτε έναν σύντροφο, ουτε ενα παιδι να μας ολοκληρώσει, ειμαστε ολοκληρα οντα που θελουμε να δωσουμε οση αγαπη εχουμε μεσα μας.. 

• Μου αρέσει 3

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Άχου Γεωργία μου, τι ωραία που τα περιγράφεις δεν βλέπω την ώρα να τα ζήσω όλα αυτά!! Για το νινάκι που έχεις την κοιλίτσα σου έχει καταλάβει τίποτα ο Απόστολος σου; Φαντάζομαι πως θα κάνει όταν το φέρεται στο σπίτι μοναδικές στιγμές :)

Μπαρμπούλα: θα έχεις ακούσει ότι τους Κύπριους μας κοροιδεύουν για τους κουμπάρους ε; Ε όχι άδικα εμείς έχουμε σύνολο 10 κουμπάρους !! :tongue: Ανα ζευγάρι. Στο ένα ζευγάρι βάφτισε ο αντρούλης μου, στο άλλο βάφτισα εγώ, τα άλλα 2 ζευγάρια θα μας παντρέψουν και το τελευταίο θα το παντρέψουμε εμείς (ο άντρας μου δηλαδή) και θα μας βαφτίσουν τον μπέμπη! Αυτά :tongue: Α! Και στους καλούς μας φίλους που παντρεύονται έχουμε ένα έθιμο όπου γράφουμε σε ένα βιβλίο την ευχή μας και με 10 ευρώ "γραφόμαστε" κουμπάροι :tongue::tongue::tongue:

Πήγα γιατρό σήμερα τελικά! Δόξα το Θεό όλα καλά με το μπέμπη είναι 1600 περίπου και το αμνιακό του αρκετά καλό! Α! και έχει γυρίσει ΞΑΝΑ σε κεφαλική προβολή. Δεν πιστεύω όμως οτι είναι και η τελική θέση γιατί κάθε φορά που πάω αλλάζει θέση... Η γιατρός μου είπε οτι θεωρείται σχετικά μικροκαμωμένο μωράκι αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα!

Σωκράτη φοβερή η σελίδα με τα σεμινάρια λες να μπορώ να παρακολουθώ και εγώ; Πολύ μ' αρέσει η ιδέα να παρακολουθώ απο το σπίτι!!!

Σόφη: Και εγώ δεν είχα ιδέα απο νεογέννητα πήρα ένα βιβλίο (το είχα αναφέρει ξανά) των εκδόσεων ψυχογιος και είναι τόσο ωραίο! Λέει πολλές λεπτομέρειες και μυστικά για τα βρέφη αλλά και μεγαλύτερα παιδάκια, για το θηλασμό και άλλα πολλά! Το συστήνω ανεπιφύλακτα.. Το πήρα γιατί μου έλεγαν η μαμά μου και η πεθερά μου "μην σκας και θα σου λέμε εμείς τι να κάνεις με το μωρό, μεγαλώσαμε τόοοοσα παιδιά εμείς" κλασσικά και εγώ έλεγα πρέπει να σχηματίσω μια δική μου ιδέα για τη φροντίδα του μωρού μου γιατί αυτές οι 2 θα με τρελάνουν! :tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

linaki τελεια τα νεακια του μπεμπινο σου.....οσο για τους κουμπαρους...η κουμπαρα μου που ειναι απο ικαρια εχει γινει ηδη 6 φορες κουμπαρα μαζι με εμενα κ οι λιγοτεροι κουμπαροι ηταν στον δικκο μου πολιτικο που ηταν 3 κουμπαροι...γενικως γινεται κουμπαρα σε γαμους εκει στο νησι που ειναι 7-8 κουμπαροι για το καθε ζευγαρι...κ το εχουν κιολας αλλος να παντρευει αλλος να βαφτιζει...μονο σε εμενα θα κανει εξαιρεση....αχαχαχαχα!!

Γεωργια τελεια ο Αποστολακος σου..κ εχει κ απο τα αγαπημενα μου ονοματα.....!!αντε με το καλο να βγεις σε αδειαααα!!:D

σχολασω σε λιγακι κ θα εξαφανιστω σημερα λιγακι....ειναι η μαμα μου με τον μπαμπα κ τον κουμπαρο κ γκρεμιζουν κ κουβαλανε μπαζα...οποτε μολις σχολασω παω να φαω κ θα ερθει ο αμορες να παμε σπιτι....να μετρησουμε κατι....κ να παμε να παραγγειλουμε την γυψοσανιδα....κ το βραδυ παιζει η εθνικη μπαλα..κ θα το δουμε εκει με τον ξαδερφο κ την αρραβωνιαρα του...!!οποτε καλα να ειστε οοοολες σημερα κ αν τα καταφερω θα ξαναμπω.....σας φιλω κοριτσιααααααααααα..!!να προσεχετεεεε...

Jr39p2.png

Γεια σας!!! Ξεμπερδεψα κι εγω με αυτη τη ρημαδοκαμπύλη!!! Τελικα έκανα την τρίωρη με 100 γρ γλυκόζης. Κουραστηκα λιγο αλλα ολα καλα, είχα και τη μανούλα μου παρέα! Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα! Ο μπέμπης κλώτσαγε συνεχεια με τόση ζάχαρη τον ευχαριστηθηκα!!!!!

Βρε παπατρίκος γιατι τόσο ψηλό ρε γμτ το πρωινό; Στα γεύματα υποτίθεται οτι ανεβαίνει. Πάντως δοκίμασε και εναλλακτικές τροφές μπας και κάτι σε πειράζει..

Λινάκι μου μια χαρά είναι ο μπέμπης! Κι εγω στην 36 εβδομαδα γεννήθηκα 2 κιλα και έκτοτε δεν μπορω να χάσω ούτε μισο!! Χαχαχα! Πάντως έχω την αίσθηση οτι κι ο δικός μου μικρούλης θα βγει! Κι απο τις μετρήσεις ως τωρα αλλα και επειδη είναι και λιγο κληρονομικό τι όλο θέμα! Μωρε γερά να είναι κι ας είναι μικροσκοπικά!! Ας μην είναι τέσσερα κιλα παιδι πως θα το βγάλουμε!

Μπαρμπ είπαμε εσυ μονο διαταγές στις δουλειές εεε;

Γεωργία όντως τι ωραίες εικόνες και περαστικά μωρε πιές και κανένα ντεπονακι αν δεν πειράζει!

Σοφί μου οτι μάθουμε καλο είναι! Εγω χτες κορίτσια παρακολουθουσα βιντεάκια σχετικά με το θηλασμο πολυ διαφωτιστικα! Κάντε το κι εσείς!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Σωκράτης

Σωκράτη πες μου τι θα κάναμε χωρίς εσένα!! :P

Η γυναίκα σου πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή!

Έχω και εγώ ένα πολύ ωραίο

για το θηλασμό με υπότιτλους, όποτε το βλέπω συγκινούμε!

Επίσης για θηλασμό βρήκα και αυτό το site!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια κ σωκρατη

μαιρουλα καλα αποτελεσματα για την δευτερα!!που θα ναι δλδ!τι καλα που κλωτσουσε ο μικρουλης, εμενα με τοση γλυκοζη τιποτα ουτε κιχ δεν εκανε:P

κ εγω αρχισα κ βλεπω βιντεακια για το θηλασμο!!!κ πολυ μου αρεσει, μαακρι να εχουμε κ γαλατακι;););)

σωκρατη απλως προσκυνω εισαι ο καλυτερος, κ πολυ κατατοπιστηκα τα βιντεακια σου κ τα λινκ σου!!!

λινακι κ μπαρμπ πολλοι κουμπαροι στην κυπρο!!!!λινακι μια χαρα ο μπεμπακος σας, παντα ετσι!!!!

αχ γεωργια αντε με το καλο να ξεκουρατσεις!!αχ τι ωραια που τα λες...περιμενω να τα ζησω ΟΛΑ αυτα!!!

σοφη τουλαχιστον ενημερωθηκες για πραγματακια ακομα κ αυτο ειναι κατι;)

παπατρικος οι τιμουλες ειναι λιγακι τσιμπημενες.αλλα συννεχισε την διατροφη κ με αλλαγες κ ολα καλα θα πανε!

εγω κοριτσια σημερα μιλησα με την ενδοκρινολογο για την καμπυλη μου κ ειπε ολα καλα..δεν χρειαζετε να κανω κατι , μονη για την χολη μου ανησυχει αρκετα, αλλα για την ωρα το κραταμε σταθερο το προβληματακι

μπηκα κ στο σπιτι που ειναι να γινει η ανακαινηση κ με ελουσε κρυος ιδρωτας:(:(:( μιλαμε πολυυυυ χαλιιιιιιιιιιι, δνε ξερω απο που να αρχισωωω κ δεν βγαινει κ το δανειο αι στο καλο πια..:mad::mad::mad:

φιλακια για την ωρα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Νομίζω ότι όντως δυο διαδίκτυο υπάρχουν τόσα πολλα πράγματα για το θηλασμο!! Εγω για την ωρα είμαι ενθερμη υποστηρικτρια του ελπίζω να τα καταφέρω και στη πράξη!

Νενα μου καθε κοπέλα έχει γάλα. Εχει να κάνει με το νομό της προσφοράς και της ζήτησης! Οσο θα θηλαζουμε το μωρο τόσο ο οργανισμός μας θα παίρνει σήματα να παράγει όλο και πιο πολυ σύμφωνα με τις ανάγκες του μωρού! Συγγενής μου σταμάτησε ούτε στο μηνα γιατι λέει κόπηκε το Γαλά! Ε βέβαια αφου βαριόταν και τη νυχτα το άφηνε να κοιμάται και τη μέρα επειδη έλεγε δεν γινεται δουλειά όλη μέρα να θηλαζει έδινε συμπλήρωμα ώσπου το μωρο δεν ηταν αρκετά στο στήθος δεν τραβούσε και ναι το γάλα κόπηκε! Εγκλημα για μένα! Η ιδια είναι της νοοτροπίας οτι και το πρώτο μου παιδι ένα μηνα θηλασε κι είναι μια χαρά!

Επίσης μπράβο για τη καμπυλη! Οσο για το σπίτι σιγα σιγα πρώτα θα κάνετε τα βασικά κανά βάψιμο και μετα ολα τα αλλα με το χρόνο σας

Σωκράτη τελειοι οι σύνδεσμοι μπράβο που ενημερωνεσαι ο άντρας μου ούτε καν!

Λινάκι τι συγκηνητικό βιντεάκι τρεις φορές το είδα!!

Αααα παπατρίκος τελικα 40 ευρω κάνει η ένεση και την παρήγγειλα γιατι είναι μεγάλη διαδικασία για μένα να βρω τωρα γιατρούς και χαρτιά. Των 200 mg έκανες θυμάσαι; Ρώτησα μήπως χρειάζεται να πάρω και δεύτερη για μετα τον τοκετο και μου ειπε οχι, θα χρειαστεί να την κάνω και τότε αλλα θα μου τη κάνουν στο μαιευτήριο δεν θα τη πάρω εγω! Τη παρήγγειλα πάντως απο τωρα αν και θα τη κάνω στη 30 εβδομαδα γιατι όντως στα υπολοιπα φαρμακεία δεν υπάρχει!

Καλημέρα σας μαμάδες και μπαμπά!!

Μαιρούλα μου καλά έκανες γιατί θα είχες πρόβλημα με την ένεση. Μάλλον βλακεία είδα πάνω στο κουτί. Κι εγώ σύνολο 4 θα κάνω, τουλάχιστον θα πληρώσω από την τσέπη μου μόνο τις 2, κάτι είναι και αυτό.

Υπάρχει μια ολόκληρη παραφιλολογία σχετικά με τον μητρικό θηλασμό. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πολύ το κλίμα και πλέον ενθαρρύνεται η μαμά να θηλάσει το μωράκι της. Συμφωνώ πως όλες οι γυναίκες έχουν γάλα. Πέρα από περιπτώσεις που δεν επιτρέπεται η αν έχεις σοβαρά προβλήματα μολύνσεων, όλες μπορούν να το κάνουν. Σε προηγούμενες δεκαετίες είχε βγει αυτή η μόδα του 'δεν έχω γάλα' με την ανοχή παιδιάτρων και φυσικά οι βιομηχανίες παιδικών τροφών πλουτήσαν. Αναφέρω τυχαία το παράδειγμα της μάνας μου που έκανε 3 παιδία αλλά γάλα δεν είχε και της μητέρας του άντρα μου που επίσης έκανε 3 παιδία αλλά γάλα δεν είχε χαχαχ.

Ευτυχώς άλλαξαν τα πράγματα και οι μαίες σε ενθαρρύνουν πλέον πολύ. Μου έχουν συστήσει ένα βιβλίο για όσες θέλετε κάτι συστημένο να διαβάσετε σχετικά. 'Θηλασμός. Μια υπέροχη σχέση' εκδόσεις 'Σύγχρονοι Ορίζοντες'.

Εγώ σιγά-σιγά βρίσκω τα της διατροφής μου. Το πολύ θετικό είναι ότι δεν πεινάω καθόλου, μάλλον λόγω ψυχολογίας αυτό και ότι έχασα και λίγο από τα παραπανίσια κιλά και ξεπρήστηκα.. άντε να δούμε!!

Σήμερα θα πήγαινα και Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα μιας θεατρικής παιδικής παράστασης στο Αριστοτέλειον που σκηνοθετεί μια φίλη. Ευτυχώς που το ακυρώσαμε γιατί τι θα έκανε μια καλοφαγού με σάκχαρο στην πόλη των καλοφαγάδων?? :?:-?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημερα :) και ευχομαι να εχουμε ενα ευχαριστο ΣΚ!

papatrikos, αναφορικα με τις μετρησεις μου, δεν ειναι παντα καλες :S

Πρωτα απο ολα εγω εχω να μετραω 2 ωρες μετα το φαγητο!

Και παρατηρησα οτι τελίκα το κουλουρι στο πρωινο δεν μου κανει καλο αφου πια το σακχαρο ανεβαινει πανω απο 100, και να σκεφτεις οτι βαζω και ινσουλινη 6 μοναδες!

Εμενα τα δημητριακα ολικης αλεσης (30γρ) και ενα φλυτζανι γαλα για πρωινο, μαζι με 6 μοναδες ινσουλινη ειναι μαλλον το καλυτερο! Ίσως αν ετρωγα μισο κουλουρι αντι για ενα να ημουν ενταξει .. χμμμ .. θα το δοκιμασω, μια που οταν ειχα ξεκινησει με μισο καλα ημουν! Επισης εχω και τον παραγοντα yutopar που ανεβαζει τις τιμες! (Για αυτο και σε ρωτησα αν εχεις θεμα με καποιο απο τα χαπια που παιρνεις!)

Αντε .. χονδρικα πανω κατω μας μενουν 2 μηνες! Τιποτα ...

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Και να προσθεσω .. αυτο με τις τιμες των φαρμακων .. μπορει να γραφει διαφορετικη τιμη πανω στο κουτι απο οτι θα αγορασουμε ενα φαρμακο, γιατι απλως εχει αλλαξει η τιμη και το φαρμακο ειναι απο προηγουμενη παρτιδα! Ο φαρμακοποιος μου εχει παντα ενα βιβλιαρακι και συμβουλευεται για τις τιμες! Ας πουμε το filicine ενω πανω εγραφε 1,8κατι οταν το ειχα πρωτοαγορασει, την επομενη φορα εκανα 5,κατι, αλλα πανω στο κουτι εγραφε την προηγουμενη τιμη, ετσι και ρωτησα! Στα φαρμακα εχουν ολοι μια στανταρ τιμη, στα παραφαρμακευτηκα προιοντα υπαρχουν οι διαφορες νομιζω!

papatrikos, δεν θα ελεγα οτι πειναω .. αλλα βρε παιδι μου, μου εχει λειψει κατι γλυκο στο στομα μου! Οχι οτι ετρωγα γλυκο γλυκο καθε μερα .. αλλα μια σοκολατιτσα, μια καραμελιτσα, λιγο μελι .. τα ετρωγα! Κιλα δεν εχασα .. αλλα με βλεπω σταθερη στα 77, οποτε σκεφτομαι αντε .. χαλαλι η ελλειψη, γιατι σα να ειχα παρει φορα! Τωρα μπορει και μεχρι την γεννα να μην ξεπερασω τα 80 : )

XzvPp2.png

Τι κάνετε; Εγω απο το πρωι δεν είμαι πολυ καλα. Ψυχολογικά δηλαδη. Αναγκαστηκαμε και κάναμε ευθανασία σε ένα μόλις δυο μηνών ψαράκι επειδη ένα αλλο που του πήρα για παρέα του έφαγε ολα τα πτερυγια και το καημένο ηταν σχεδόν παράλυτο. Ίσα που επέπλεε και παιδευοταν για μέρες. Κι έσκασα γιατι του πήρα το αλλο για παρέα και για να μην πέσει σε μελαγχολία κι εκείνο το στρεσαρε και το τσιμπούσε.. Τι σας λέω τωρα εδω χάνονται άνθρωποι και σκάω για το κωλόψαρο.. Αλλα μάλλον έχω γίνει πολυ ευαίσθητη ρε γμτ εκλαιγα όλο το πρωι. Μετα η μάνα γειτόνισσας μου 62 χρόνων έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό και δεν ξέρουν τι θα γίνει.. Χριστε μου στην ηλικία της μάνας μου! Επειτα 1 η ωρα το μεσημέρι μπήκαν 3 γύφτοι στην απέναντι πολυκατοικία και λήστεψαν τον δεύτερο όροφο! Κι εγω είμαι πρώτο το ζώον και ως τωρα άφηνα διάπλατα ανοιχτό όλο το σπίτι!!

Επειδη σας μαυρίσα ομως να σας πω οτι για να φτιάξω το κέφι μου γιατι ήμουν σκατα όλη μέρα, πήγαμε ψωνισαμε για το μπεμπούλη μας!!! Ενα κάρο σελτεδακια μικρά μεσαία μεγάλα! Υπόστρωμα σελτε για την κούνια με λάστιχο, σεντονάκια! Πανακια για γουλίτσες οταν θα ρευεται μετα το γαλατάκι! Δυο φορμάκια βελουτε μιας και θα είναι χειμώνας.. Ενα μπουφάν ολοσωμο σαν υπνόσακος είναι για οταν θα τον βγάλουμε πρώτα ο Θεός απο το μαιευτήριο! Πανάκια αγκαλιάς!! Κι ένα μαξιλάρι θηλασμού μπας και το παίρνω εγω αγκαλια δηλαδη και κοιμάμαι!! Βασικά ήθελα κι αλλα πολλα αλλα συγκρατήθηκα! Τον αλλο μηνα πάλι σεντονάκια σουτιέν θηλασμού βρακακια μιας χρήσης επιθεματα στήθους! Και φυσικά με μπίμπερο κλπ δεν έχω ασχοληθεί ούτε καν!!

Και δεν σταμάτησα εκει!!! Ενώ είχα πει θα το κάνω οταν έρθουν και τα έπιπλα, έβαλα ήδη το πρώτο μας πλυντήριο και πολλα πραγματάκια είναι ήδη έξω απλωμένα!!! Σιγα σιγα θα πλύνω και τα υπόλοιπα μετα σίδερο και με το που έρθει η αλλάξιερα θα μπουν κατευθείαν στη θέση τους!!!! Εντωμεταξυ κορίτσια με αυτα τα βρεφικα απορρυπαντικά τα ρούχα μυρίζουν ήδη μωράκι!!! Δεν υπάρχει καλύτερο!!! Ας πανε ολα καλα Παναγίτσα μου μεχρι τέλους!! Πριν με ξανάέπιασαν τα κλάμματα κι έλεγα στον άντρα μου έχουμε περάσει τόσα πολλα και τωρα δεν μπορω να πιστέψω οτι πλένω για ένα μωράκι που θα είναι δικο μας ολοδικό μας σε δυο τρεις μήνες!!! Ας μας αξιώσει ο Θεός να τα κρατήσουμε στην αγκαλια μας υγιή!!!!!

γεια κ απο μενα!!κ καλο σαβ/κο σε ολους μας

αχ μαιρουλα μου κριμα για την γειτονισσα ευχομαι να το ξεπερασει κ να γινει συντομα καλα!τωρα για τους κλεφτες τι να πω, εχουν αποθρασυνθει τελειως μιλαμε:?

για το ψαρακι μην στεναχωριεσαι θα παρεις αλλο, κριμα βεβαια που εγινε ετσι, αλλα..

μεγια τα ρουχακια κ τα πραγματακια του μπεμπουλη σας, καλοφορετα, με το καλο να ερθει στον κοσμο!!!!

αυτο το "δεν μπορω να το πιστεψω"το λεω καθε μερα, ακομα κ που κλωτσαει ο σπορακος, λεω δεν μπορω να το πιστεψω οτι ειμαι εγκυος, οτι ψωνιζω , οτι ετοιμαζω δωματακια κ τα κλασικα, ισως επειδη ταλαιπωρηθηκα πολυ, ισως γιατι τον λαχταρουσα κ μεις πολλα χρονια!αλλα μαιρουλα ειναι αληθειααααααααααα κ συμβαινει σε μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ η παναγιτσα με το χριστουλη θα μας βοηθησουν να τα παρουμε αγκαλια ολες μας, οπως μας βοηθησαν να φτασουμε ως εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα κ εμεις ψωνισαμε για τον μπομπιρα πραγματακια κ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

σοφη κ παπατρικος καλη συνεχεια με τις τιμουλες σας κ μακαρι παντα να ειναι πολυ χαμηλες

]αλλωστε οπως πολυ σωστα λετε λιγο εμεινε ακομα, υπομονηηη

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Αχ Νενάκι μου οπως τα λες είναι!!! Ακριβώς μες στο μυαλό μου είσαι!! Τα ιδια σκέφτομαι κι εγω!! Ας μας βοηθήσει η Παναγιά!!! Με αυτα και με αυτα σημερα έχω ένα πονοκέφαλο αλλο πράγμα κι ο μπέμπης μου λες και καταλαβαίνει οτι σημερα είμαι κάπως κι είναι τόσο ησυχούλης!!! Αλλα εγω θέλω να κλωτσαει!!! Για πες τι πήρατε του μπομπιράκου;;

Καλησπέρα κορίτσια, και εγώ στον αγώνα του ψωνίσματος σήμερα :tongue: Πήγα jumbo και έκανα λογαριασμό 220 ευρώ καταλαβαίνετε! Πήρα σχεδόν όλα όσα θέλω για το μωράκι πολύ λίγα μας έμειναν. Και βρήκα και ωραίες πυτζαμούλες για μένα :P Τώρα έμειναν τα σεντονάκια, οι προικούλες, ένα μπανάκι και ένα ριλάξ!! Αχ είμαι πτώμα :rolleyes:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...