Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Στην πρωτη εγκυμοσυνη.. μου ριχαν δωσει ζωνη της Παναγιας.. εικονιτσες.. φυτιλια.. χιλια δυο. Δεν χρησιμοποιησα τιποτα. Πιστευω αλλα δεν ειμαι της εκκλησιας τοσο πολυ. Θα αναψω κερι σε απομονωμενα εκκλησακια μονη μου.. δεν παω σε εκκλησιες με κοσμο που κοιτανε απο πανω κατω τι φορας και κουτσομπολευουν. Εκανα τον σταυρο μου και ειπα.. οτι ειναι να γινει.. να γινει για καλο. Και εγινε.. ο γιος μου. Δωρο ζωης. Μην σας παιρνει απο κατω.. και μην ξεχνατε την ευγνωμοσυνη γι αυτα που ηδη εχετε. Μην ξεχνατε να ζειτε το παρον.. μην χανετε τις ομορφιες της ζωης..

• Μου αρέσει 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Το ότι γίνεται ένεση μετά τον τοκετό το ξέρω γιατί έκανα αμέσως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου. Όπου υπάρχει αίμα, υπάρχει και ένεση στης αρνητικές εγκυουλες, αυτή τη φορά για να μην κάνουν αντισώματα στο επόμενο παιδάκι τους σε περίπτωση που αυτό είναι θετικό (όσο είναι έγκυες την κάνουν και για το μωράκι). Είναι η πιο σημαντική ένεση και πρέπει να γίνει εντός κάποιων ωρών. Σιγουρεψε το με τον γιατρό σου. Εκτός και αν λόγω του ότι κάναμε μια στο τέλος της εγκυμοσύνης, τη γλιτώσουμε !

Την έκανα στον ποπό και μου την έκαναν στο φαρμακείο. Δε νομίζω οτι μπορείς μόνη σου σπίτι εκτός αν ξέρει κάποιος δικός σου. Αν αποφασίσεις να την πάρεις σπίτι, έχε παγοκυψέλες μαζί σου γιατί θέλει ψυγείο. Αν τη πάρεις από φαρμακείο φρόντισε να την παραγγείλεις για να είσαι σίγουρη. Δεν έχουν απόθεμα όλα τα φαρμακεία. Του ΕΟΠΥΥ το φαρμακείο μου είπαν ότι είναι υποχρεωμένο να την έχει ανά πάσα στιγμή..

Η ίδια ένεση είναι. Κι εγώ που ρώτησα και για αυτή τη φορά 40 ευρω μου είπαν. Το κουτί πάνω λεει 66 και κάτι εκτός αν είδα βλακείες. Στο φαρμακείο όντως 40 μου είχαν πει.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα πως ειστε εγκυακια?

γεωργια μου παλι πονοκεφαλο ε?:( μηπως να παρεις κανενα παυσιπονο μωρε, να ηρεμησεις

λινακι μου μεγια τα πραγματακια σας, κ καλοφορετο το μπουφανακι του μικρου!!κανει κ βαλιτσουλα σιγα σιγα ε?τελειααααα

εγω ακομα τιποτα, σαν την παπατρικο μας κ εγω θελω να ψωνιζω πολλα αλλα τα αφηνω για λιγο αργοτερα..βαλιτσα μαλλον θα κανω μετα την 32η-33η βδομαδα πρωτα ο θεος!:P

μαιρουλα μου εχεις δικαιο να αγχωνεσαι για την δουλεια , αλλα τωρα πρεπει λιγακι να το παραμερξσει, μιας κ ο μπομπιρας προεχει κ δεν πρεπει να σε νιωθω αγχωμενη κ στεναχωρημενη.ασε που μετα απο 1 χρονο οπως πολυ σωστα λες κ εσυ δεν ξερεις πως θα ειναι τα πραγματα?;);)

σωκρατη πλησιαζει η μεγαλη μερα ε?πωωωω σαν χθες μου φαινεται που λεγαμε για αυχενικες!!με το καλο , κ με ενα πονο στην γυναικα σου:D

μπαρμπ μου ρεσιταλ ο μικρος ε?υπαρχει καλυτερο απο αυτο?οχιιιιιιι

σοφη μου χαλια το σεμιναριο δλδ?!εγω για το θηλασμο αρχισα να διαβαζω απο το νετ κ να βλεπω απο το youtube πολλα βιντεακια

παπατρικος μου πως πανε οι μετρησεις ?

αρκουδομανουλα μου κ εγω τα περιμενω τα χριστουγεννα κ την πρωτοχρονια αυτη πως κ πως!!!!!!!!!!μερες μετραωωωωωω για ολα!!

ροζ στολιδια???:rolleyes: θα ξετρελλαθειτε

εγω κοριτσια απο χτες τρωω κατι δυνατες κλωτσιες κ χαζογελαω μονη μου!!

αντε να ερθει με το καλο η δευτερα να τον δουμε τον μικρο!!!

σας φιλω γλυκα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Kαλησπέρα κοριτσάκια και αγόρι!!!

Σωκράτη πλησιάζει η μεγάλη μέρα!!! άντε με το καλό εύχομαι !!!

Μαιρούλα περαστικά με τα δοντάκια σου!!!

Μπαρμπούλα κι εμείς σε κατάσταση ανακαίνισης είμαστε!!! αλλά τα έχει αναλάβει όλα ο αντρούλης μου που είναι στη Δράμα!! εγώ του δείχνω πλακάκια και ντουλάπια που μου αρέσουν από το ιντερνετ κι αυτός φροντίζει να βρίσκει πάνω κάτω τα ίδια έχει ρίξει πολύ δουλειά και κουράζεται αλλά θα μας φτιάξει ένα σπίτι κουκλίστικο!!! Μόλις σαραντίσουμε με το καλό θα πάμε Δράμα και θα μπούμε στο καινούργιο μας σπιτάκι!!!

κορίτσια εγώ μετά τις ενέσεις που έκανα για τους πνεύμονες του μωρού μειώθηκε η κινητικότητα της γοργονίτσας μου κι είχα μεγάλη στεναχώρια διάβασα όμως ότι αυτό συμβαίνει μετά από αυτές τις ενέσεις τώρα σιγά σιγά έχει συνέλθει και είναι πιο χαρούμενη ευτυχώς!!! εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους γιατί αυτό το άγχος δεν φέυγει ποτέ!!! ραντεβού με το γιατρό έχω στις 25 του μήνα!! θέλω κι εγώ να αγοράσω νυχτικές και πράγματα για το μαιευτήριο για μένα ,για τη μπεμπίτσα μας είναι όλα σχεδόν έτοιμα!!! μένει μόνο να ετοιμαστεί η βαλίτσα και να έρθουν τα πραγματάκια μας για να στήσουμε κουνια και αλλαξιέρα!!! αυτά τα νέα μου !! στις 23 είναι και η τελευταία μέρα στην δουλειά και μετά ξεκούραση και ξάπλα!! τελευταία έχω παρατηρήσει ότι με πιάνει και δυσφορία αλλά μπορεί να φταίει και το άγχος ....

να μας πηγαίνουν όλα καλά Παναγίτσα μου και να φτάσουν τα Χριστούγεννα!!!! Θέλω να μυρίσει το σπίτι μελομακάρονα και μπεμπίτσα!!!!!!

φιλάκιαααα

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

καλησπερα κοριτσια μουυυ...τι κανουμε??ολα καλα?εμεις τωρα γυρισαμε σπιτι...με ειχε αφησει ο αμορες στην μαμα μου κ πηγε μαζι με τους 3 κουμπαρους κ γκρεμισαν τον 1 τοιχο κ το μπανιο..κ αυριο θα παει ο ενας κουμπαρος με τον μπαμπα μου για τον αλλο....το απογευμα θα ερθει ο καδος για τα μπαζα κ τελικα βρηκαμε την γυψοσανιδα 250 ευρο απο πρακτικερ....οποτε μια χαρα!!:D:D:D

φραουλιτσα με το καλο κ το δικο σας σπιτι....αντεεεε...!!

ο μπεμπουλης δινει πραγματικο ρεσιταλ κοριτσια.....!!κ κλωτσαει συνεχεια εμενα κ τον μπαμπουλη του...κ μετα κλωτσαει οποιον του πω εγω...!!αχαχχαχα!!παμε τωρα στον κουμπαρο μας...να μαζευτουμε λιγακι να παιξουμε κανενα επιτραπεζιο για λιγο...κ μετα υπνοοοοο...!!φιλακιαααααααααααααααααααααα!!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα!

Παπατρίκος μου αν έχει 70 ευρω δεν είμαστε για τέτοια θα το κυνηγησω να μου τη γράψουν! Έλα που ο άντρας μου δεν έχει κάποιο χαρτί που να λέει ότι είναι θετικός. Μια βεβαίωση απο γιατρο πχ οτι ο τάδε έχει ρεζους θετικό θα τους κάνει; Θα το ψάξω...

Φραουλίτσα μου κι εσείς μετακόμιση λοιπόν!! Και θα μείνετε Δράμα; Με τη δουλειά σου τι θα κανεις; Αληθεια το χαρτί στο επέστρεψε ο εργοδότης;

Νενάκι εσείς ποτε με το καλο ξεκινάτε;

Μπαρμπ σωτηριοι αυτοί οι κουμπάροι σας βοηθούν πολυ μπράβο! Αληθεια θα σας παντρέψουν;

Εγω πριν γύρισα απο το σουπερμάρκετ πήρα απορρυπαντικά για τα ρουχαλάκια του μπέμπη τα είχε ο Βασιλοπουλος 40% φτηνότερα έτσι ώστε τον αλλο μηνα που θα καταφτάσει η αλλάξιερα μας να αρχίζω να πλένω κανά ρουχαλάκι, σεντονακι κουβερτούλες! Πρέπει να αγοράσω και φορμάκια δεν έχω ούτε ένα!! Μάλλον απο το jumbo! Κι αργότερα αποστειρωτες μπίμπερο και δεν ξέρω κι εγω τι αλλο!! Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να θηλάσω βέβαια!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες!!!! Ουφ με μια ωρα ύπνο είμαι πάλι, δεν βαριέσαι... Πιο αργά θα παω να κάνω και τη καμπυλη να ξεμπερδευω...

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερα μανουλιτσες κ συντομα μπαμπακα.....!

τι κανουμε??ξυπνησα με πονοκεφαλο.....!!

σωκρατη μπραβο για την καρδιολογικη εξεταση της συζυγου....παντα ολα να ειναι τελεια..!

νυχτεριδακι μας...ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ με την καμπυλη ζαχαρου.....!

οσο για τους κουμπαρους....συνολικα εχουμε 5...οι 2 ειναι ζευγαρι που το εχουμε παντρεψει κ θα βαφτησουμε τον γιοκα τους.....οι αλλοι 3 ειναι...

οι 2 ζευγαρι(η μια κολλητη μου κ ο αλλος πολυ καλος μου φιλος που στην πορεια εγινε κ πολυ καλος φιλος του αμορε) κ ο αλλος κολλητος του αμορε κ θα μας παντρεψουν κ οι 3...αλλα θα βαφτισουν το παιδι μας μονο το ζευγαρι...!!κ σημερα θα παει ο κουμπαρος που εχουμε παντρεψει μιας που δεν δουλευει,με τον μπαμπα μου κ θα ριξουν αλλο ενα τοιχο..κ το απογευμα θα πανε παλι οι κουμπαροι να μαζεψουν μπαζα μιας και παραγγειλαμε τον καδο για τα μπαζα....δοξα τον θεο εχουμε μεγαλη βοηθεια αλλιως θα ειχαμε θεματακι...!!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουμεεεεεεεεεεεεεεε????

Jr39p2.png

barboula βλέπω έχετε βάλει όλο τον καλό τον κόσμο στο μεροκάματο... μια χαρά :)

Βρήκα αυτή τη σελίδα της Nutricia που διοργανώνει online σεμινάρια για

- Διατροφή κατά την εγκυμοσύνη

- Τοκετό και Γέννα

- Μητρικό Θηλασμό

- Προβλήματα Βρεφών κ.λπ.

είναι δωρεάν οπότε βάλτε το στα υπόψη.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

SΩΚΡΑΤΗ οπως ακριβως το ειπες..μεροκαματοοοοοο...!!!η αληθεια ειναι πως δεν εταξα τιποτα σε κανεναν...μονοι τους προσφερθηκαν κ εγω την βοηθεια οπως την δινω την δεχομαι κιολας..αχαχαχαχα..!

πολυ καλο κ ενδιαφερον η σελιδα που εστειλες....νομιζω θα συμμετασχω...!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημερα :)

soch, πολυ ενδιαφερον αυτο με τα on-line σεμιναρια. Εκανα εγγραφη, και περιμενω να δω πως θα ναι! Εσεις ποια διαλεξατε; Τελικα παρακολουθησατε την ενημερωση για την τραπεζα δωρεας βλαστοκυτταρων;

maryy & nena, η ενημερωση της prenatal, δεν ηταν και χαλια, απλα εγω μαλλον περιμενα περισσοτερα. Καποιες πληροφοριες, για θηλασμο και καθαριοτητα (γενικα, μπανιο, αποστειρωση) ηταν χρησιμα, μια που δεν γνωριζα τιποτα! Δεν εχει τυχει ακομη καποιος πολυ κοντινος μου που βρισκομαστε τακτικα να γινει γονιος. Θα τα μαθω ολα για να ενημερωνω τους υπολοιπους! χαχα! Μια φιλη μου ειπε, στελνουμε εσενα πρωτη για να δουμε πως ειναι! χαχα! Λεω μεσα στο Νοεμβρη να αγορασω καποιο βιβλιο για μωρα :), περα απο τα της βαλιτσας του μαιευτηριου, το καροτσι (που μαλλον κατεληξα σε nurse ή quinny - με καθισμα αυτοκινητου), το βρεφικο απορρυπαντικο πλυντηριου .. θα πρεπει και να γινει το πλυσιμο-σιδερωμα! Θα χρειαστω νομιζω ενα στεγνωτηριο ρουχων! χαχα! Ω .. τελικα εχω πολλα να αγορασω ακομη και να τσκτοποιησω! ουφ!

Επιτελους Παρασκευη παντως!

XzvPp2.png

zophie η ενημέρωση για τα βλαστοκύτταρα από βδομάδα. Σήμερα πάει η γυναίκα μου στο Έλενα για το σεμινάριο θηλασμού. Δεν ξέρω ποιά από τα online προλαβαίνουμε πριν γεννήσουμε, θα δούμε μέσα στο ΣΚ. Ίσως αυτά στις 25/10 & 31/10

Σωκράτης

Καλημερα αγαπουες..τι κανετε??? εγω δεν την γλιτωσα πονάει ο λαιμουλης μου...και ο μικρος ακομα αρρωστουλης....ειμαι στην δουλεια και τρεχω...αντε 9 Νοεμβριου σταματαω...βεβαια δεν ξερω αν κατσω στο σπιτι με τον Αποστολο θα ειναι καλυτερα..η θα τρεχω πλεον νυχτα μερα...μιλαμε παιδια..δεν φανταζεστε..εχου πολυ ενεργεια τα ατιμα...εδω εμεις οταν ειμαστε αρρωστοι δεν μπορουμε να κουνηθουμε αυτος μαλλον... εχει ντουρασελ....δεν μπορω να τον σταματησω πουθενα..αλλα ενα εχω να πω τα παιδια σημερα ειναι πανεξυπνα μερικες φορες δεν πιστευω αυτα που κανει ..λεω μα δεν ειναι ουτε 1,5 χρονων πως τα ξερει ολα αυτα..εμεις δεν νομιζω οτι ειμασταν ετσι στην ηλικια τους.... θα δειτε και εσεις τα νινακια σας...

οταν ειναι μωρα ενταξει σου αρεσει γιατι τα περνεις αγκαλιτσα και ειναι μια σταλια...οταν ομως μεγαλωνουν και φτανουν στην ηλικια του 1 ετους..ειναι να τα φας...αρχιζουν να σου κανουν γλυκες -ναζια-αγκαλιτσες -φιλάκια...μιλαμε αλλο πραγμα λιωνεις...θα με θυμηθειτε...

σας φιλαω γλυκα ..σμουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα!!!

Μαιρούλα νομίζω από εξέταση αίματος πρέπει να είναι το χαρτί. Μωρέ ρώτα πρώτα το φαρμακείο μήπως σου είπα βλακεία για την τιμή να σιγουρευτείς.

Σωκράτη ευχαριστούμε για το λίνκ. Εγώ γράφτηκα σε όλα!!

Ζophie πως πάνε οι μετρήσεις σου? Εγώ έχω νηστείας και μετά το μεσημεριανό και βραδινό, που χθες ήταν μια μπριζολάρα με σαλάτα) κάτω από 85. Μετά το πρωινό έχω θέμα εδώ και δυο μέρες. Χθες έφαγα ένα τοστ και πήγε 142 και σήμερα έφαγα 30γραμ δημητριακά ολικής με λίγο γάλα και 4-5 αμύγδαλα και πήγε 149 μια ώρα μετά το γεύμα :shock::shock::shock:.

Έχεις ιδέα αν το γιαούρτι με τη φρυγανιά είναι καλύτερα? Θα την πάρω τη γιατρό να μου πει αλλά μήπως σου έχει τύχει?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...