Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Kαλησπέρα σας!! πριν λιγο μπηκα και εγω στο σπιτι...

Καταρχην ηθελα να ευχαριστησω παρα πολυ το Σωκρατη που μου συνεστησε το Ελενα για οδοντιατρική για εγκύους και φυσικα τη γιατρο την κυρια Αντωνιου ειναι εξαιρετη επιστήμονας!!!!

τα νεα μας!! παλι καλα που πηγα γιατι θα εβγαινε το ονειρο μου φαινεται!!! να θυμησω οτι ματωναν τα δοντια μου υπερβολικα και ενιοτε ειχα εναν ανυποφορο πόνο στα αριστερα δοντια!! τελικα εχουμε μολυνση βαριας μορφης σε ολα τα ουλα!!! ειδικα στην εγκυομοσυνη τα βακτηρια πολλαπλασιάζονται και τρεφονται απο τις ορμόνες μας που ειναι στο φουλ αυτη τη περίοδο!!!!!! επισης ολα υτα τα μικροβια περνουν στο μωρο!!!!!!!!! το χειροτερο ομως δεν ειναι αυτο!! καποιο δόντι εχει νεκρωθεί, και εχει κανει αποστημα δηλαδη ενα μεγαλο καρουμπαλο κατω απο τα ουλα στο στομα το οποιο σημαινει οτι συσσωρευτηκε τερηδονα πηγε χαμηλα εγκατασταθηκε και ολο αυτο ειναι κακό πύον!! λυση η απονευρωση!! αυτη τη περιοδο λιγο δυσκολο!! μου ειπε παλι καλα που το προλαβαμε γιατι αν εσπαγε το πυον ολα τα μικροβια θα περνουσαν στο λώρο!!!!!!!!!!! και μετα ουτε να το σκεφτομαι! μολυνσεις, προωρος τοκετος!!! τελικα θα παρω ανιτβιωση αμοξιλ για 4 μερες και κατι αλλες σταγονιτσες και θα παω την αλλη εβδομαδα να με ξαναδει! ειχαμε και αλλα τραγελαφικα περιστατικα! γενικα εγω απο μικρη εχω ενα φοβο με τον οδοντιατρο! ενω η κοπελα λοιπον ειχε ηδη αρχισει με τον καθαρισμο, αισθανομαι μια σκοτοδυνη μια ζαλαδα, της πεταω το χερι, με λουζει κρυος ιδρωτας, ασπριζω και σχεδον λιποθυμησα!! εκαναν ποση ωρα να με συνεφερουν!! αφου φοβηθηκαν μηπως ημουν επιληπτικη και δεν τους το ειχα πει! τι νερα στα μουτρα τι σηκωμα!! δεν μπορουσα να συνελθω! η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα πολυ και πιο πολυ μετα φοβηθηκα μηπως τρομαξει το μωρο του το μεταδωσω και παθει τιποτα!! πως λεμε μακρια απο εμας.. μπηκε ληστης η εγκυος τρομαξε και απεβαλλε... μπρρρρρρρρ.. ε αυτο σκεφτηκα και παρτη κατω!! μετα προσπαθησα να ειμαι ψυχραιμη και να τελειωσει ο καθαρισμος!! Χριστε μου πολσο λιγοψυχη ειμαι πως θα φερω παιδι στο κοσμο πως θα γεννησω!!!

αλλα γενικα καταπληκτικη γιατρος!! Και με ειχε μεσα μου εξηγουσε τα παντα επι μιαμιση ωρα!!! και μια παρακληση οσοι εχετε προβλημα μη το αφηνετε οπως το αφησα εγω.. το ειχα παρει πολυ χαλαρα το θεμα κι μου πηρε εξι μηνες απο πονους μεχρι να αποφασισω να παω... τελος καλο ολα καλα ελπιζω τουλαχιστον για σημερα!!

ααα μου εστειλε κι η Χαρα grace μυνημα οτι στις 28 εβδομαδες ο μπεμπης μια χαρα 1356 γραμμαρια συναντηθηκε με το γιατρο και ολα καλα!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σωκράτη: πω πωω! τι μεγάλο μπέμπη έχετε!! που θα φτάσει στον επόμενο μήνα; Είναι φυσιολογικό το βάρος του έτσι; αχ τι ωραία είστε τόσο κοντά στο όνειρο!! :D

Μαιρούλα μου τι πέρασες και εσύ σήμερα!! Μίλησες με το γυναικολόγο σου; ίσως πρέπει να κάνεις και αναλύσεις για να δείξει το δείκτης μόλυνσης (crp) που βρίσκεσαι! Ελπίζω η περιπέτεια σου να περάσει γρήγορα! Και τις ζαλάδες που λες μήπως τις ένιωσες επειδή ήσουν ξαπλωμένη ανάσκελα; Εγώ παραλίγο να το πάθω στον υπέρηχο τη περασμένη βδομάδα είχα σκοτοδίνες καθώς με εξέταζε ο γιατρός και ευτυχώς χτύπησε το τηλέφωνο του και σηκώθηκα αμέσως να αναπνεύσω.

Μπαρμπ: Τι μ..κια αυτό με την εταιρία; Πρέπει να προσέχουμε πολύ στις μέρες μας ελπίζω η κουμπάρα σου να βρει σύντομα μια καλή δουλειά!

oYNBp2.png

καλησπερα κοριτσια μου......!!ελιωσα στον υπνο....απο τις 5 παρα μεχρι τωρα....αφου ξυπνησα κ δεν ηξερα αν ειναι πρωι η απογευμα....κ ο αμορες μαζι μου.....!!που τον ειχαμε τοσο υπνο δενξερω..!

marry Μου τι περασες....!!τουλαχιστον το προλαβες...!!με τρομαξες ομως λιγακι....γιατι αν κ δεν ποναω καθολου τα ουλα μου οταν τα βουρτσιζω ματωνουν πολυ...αλλα μου ειχαν πει οτι ειναι φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη...ουφφφφ..!!

τελεια τα νεακια απο την grace.....!!

παω να ξυπνησω τον αμορε γιατι εγω ξυπνησα με υπογλυκαιμιες κ ο αμορες ακομα κοιματαιιιιιιιιιιιι....φιλακιααααααα!

Jr39p2.png

καλησπερα κ απο μενα

μαιρουλα τι περασες βρε καλο μου, ευτυχως προλαβες τα χειροτερα.υπομονη τωρα κ θαρρος για την οδοντιατρο κ ολα θα ειναι καλα

γεωργια μου περατσικα σας μωρε, αχ πολλες ιωσεις κυκιλοφορουν

τελεια τα νεα της grace μας αντε κ στα δικα μας την δευτερα!!

μπαρμπ ελιωσες καλο μου ε?φαινεται το ειχες αναγκη τοσο υπνος καλα εκανες!οσο για την κουμπαρα τι να πω, πολλοι απατεωνες κ μεγαλη προσοχη χρειαζετε

εμεις για βλαστοκυταρρα ακομα δεν εχουμε πει κατι..θα το συζητησω λιγο αργοτερα

φιλια πολλα σε ολους!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Ναι ναι ολα καλά θα πανε!!!

Μπαρμπούλα μη τροναζεις παιδι μου εγω έχω το απόστημα που θελει απονευρωση και πονουσα! Τα μικρόβια στα ούλα που ματωνουν δεν βλάπτουν το μωρο!

Λινάκι μου μπα όχι επειδη ήμουν ξάπλα... Είμαι πολυ λιγοψυχη λέμε και μάλλον έπαθα κρίση πανικού μην πάθει τίποτα το μωρο!!

Σωκράτη ξέχασα να το σχολιάσω ΚΑλε τι μπέμπαρος είναι αυτός!!! Εσείς είστε καθολα έτοιμοι ανά πάσα στιγμη που λέει ο λόγος φτου φτου!!! Υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμα!

Βρε κορίτσια ξέχασα να ρωτήσω το γιατρο μου εγω που είναι να κάνω τη καμπυλη σακχάρου και εξετάσεις αίματος τη Παρασκευή μήπως επηρεαστούν τα αποτελέσματα απο την αντιβίωση;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!

Μαιρούλα τρελή περιπέτεια κοριτσάκι μου τι να πω...Περαστικά σου.

Για την αντιβίωση καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό αν και δε νομίζω ότι επηρεάζει. Απλά στο λεω γιατί το πρωί που πρέπει να κάνω μια μέτρηση για το σάκχαρο πριν το πρωινό, μου είπε η διαβητολογος να την κάνω πριν πάρω το χαπάκι για τον θυροειδή.

Σωκράτη τέλεια τα νέα του μπέμπη!! Πως αισθάνεστε που πλησιάζει η ώρα?

Υπέροχα και τα νέα από Κέρκυρα μεριά, άντε και στα δικά μας!!

Μπαρμπούλα στις υπογλυκαιμίες τρώγε κι ένα γλυκό και για μένα που μου τα έκοψε όλα για 2 εβδομάδες μέχρι να κάνουμε τις πρώτες μετρήσεις. Μετά ίσως ένα 0+0 παγωτάκι η κανένα γλυκό για διαβητικούς χαχαχα.

Κι εγώ υπέρ της δημόσιας τράπεζας είμαι και 99% αυτό θα κάνω. Δεν ξεκινάω με τη λογική ότι το επόμενο παιδάκι μου θα έχει πρόβλημα άρα πιστεύω πως έτσι η γέννηση της μπέμπας μπορεί να φέρει ζωή και ευτυχία και σε κάποιον άλλον εκτός από μας. Τώρα αν όλες οι διαδικασίες είναι διαφανείς και τα πράγματα όπως τα λενε, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα, ένας θεός ξέρει.. Πιστεύω πως είναι πάντως τουλάχιστον σε τέτοια θέματα.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημερουδια τι κανετε??? εμεις μια απο τα ιδια....πωπω ..ο πονοκεφαλος μου τρομερος δεν λεει να περασει...

Σωκρατη μια χαρα το μπεμπονι σας ..αντε με το καλο να ερθει ο αντρακλας...

Μαιρουλι μου..τι επαθες καλο μου......?? ευτυχως που ξεμπερδεψες...

linaki -papatrikos- nanaki - barboula- arkouditsa -Σοφουλες μου..-χαρουλι -chot -και φραουλιτσα ...

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια...σας στελνω τα φιλακια μου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα,

Μαιρούλα μου περαστικά.Λίγο υπομονή και όλα θα φτιάξουν;)ρώτα τον γιατρό για την αντιβίωση, μπορεί να ανεβάζει το ζάχαρο.

Barboula μου έχεις πολύ κούραση μάλλον, Ε με την δουλειά, το σπίτι και την εγκυμοσύνη λογικό. αντε να πάρεις άδεια.

Georgia καλημέρα,

Οι άλλες καλά? σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε...:P Θέλω να στολίσω δέντρο.(φέτος θα είναι ροζ τα στολίδια, χιχιχι)

αχ πάλι κόλλησε το δεύτερο τικεράκι μου.γιατί??? βαριέμαι να το ξαναφτιάξω τρεις φορές το έχω διορθώσει.:evil:

imQRp2.png

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...!!ΑΥΠΝΗ ΣΗΜΕΡΑ....βεβαια λογικο αφου ελιωσα στον υπνο το απογευμα....καποτε δεν θα ειχα προβλημα αλλα χθες ειχα...!!κ τωρα νυσταζωωωωω..!:(

happy bear εγω δεν κουραζομαι με το σπιτι αλλα μονο που λειπω απο το σπιτι νιωθω κουραση...αχαχααχα...ανυπομονω να ερθουν τα Χριστουγεννα να ειμαι με την κοιλια τουρλα κ να περιμενω να ερθει το μωρακι μας....εσας θα εχουν ερθει ηδη....εγω θα εχω δωρο με καθυστερηση βεβαια αλλα δεν πειραζει...αξιζει η αναμονη....!!!:D

Γεωργια πως παει ο μικρουλης σου???ειναι καλυτερα???

παπατρικος θα τρωω γλυκακια οσο προλαβαινω κ θα τρωω κ για εσενα γιατι δεν ξερω κ εγω τι αποτελεσματα θα μου βγαλει η καμπυλη ζαχαρου..!!αν κ το εχω μετριασει τελευταια..με τα γλυκα..!

marry μου εχεις δικιο απλως αγχωθηκα λιγακι με τα δοντακια...!

Νενα πως παει με την μετακομιση ολα καλα??

εγω βρηκα ενα site με ηλεκτρικα σε απιστευτες τιμες κ εχω ενθουσιαστει...απλως επειδη τα παραγγελνεις μεσω ιντερνετ ολα εκανα μια παραγγελια των 20 ευρο για να δω τι γινεται κ μετα θα ξεκινησω τα ακριβα....!!αν θες κ ηλεκτρικες συσκευες σου στελνω ....!!:D:D

ο μπεμπακος μου καθε βραδυ δινει ρεσιταλ κοριτσια....χθες ο αμροες μου ελεγε οτι ειναι απο τις πιο δυναττες που εχει φαει.....εκει για καμια ωρα δινει ρεσιταλ κ μετα ηρεμει σιγα σιγα...!!χεεχεχε..!περιμενω καθε βραδυ να νυχτωσει να το απολαυσω......:D:D

Jr39p2.png

Καλημερα :)

Πηγα τελικα χθες στην συναντηση του prenatal. Ειπε η μαια που ειχαν καποια πραγματα, αλλα κρατησε το πολυ μια ωρα, και η αληθεια ειναι οτι δε νομιζω οτι με καλυψε οσο θα ηθελα, ή τουλαχιστον οσο θα ηθελαν αυτοι κρινοντας απο το ερωτηματολογιο που ειχαν να συμπληρωσεις! Και στο τελος η πωλητρια εδειξε και ενα πολυκαροτσι! χαχα! Μετα εδωσαν ενα δειγμα με πανες και κατι καταλογους. Καποια πραγματα δεν μπορω να πω .. εμαθα .. Ελπιζω βεβαια τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου να εχουν περισσοτερες πληροφοριες! Βεβαια υπαρχουν παντα και τα βιβλια ή το ιντερνετ .. αλλα που χρονος για ολα ολα αυτα!

papatrikos, τελικα τι σου ειπε ο διαβητολογος σου; Διαβασα οτι κανεις μονο διατροφη, και μετρας τα επιπεδο του σακχαρου σου, πριν το φαγητο. Το μετρας και μετα, και αν ναι ποση ωρα μετα; Σου ειπε οτι πρεπει να ειναι παντα κατω απο 1 (100); Το χαπι που παιρνεις για τον θηροειδη, το ανεβαζει; Αποριες .. :)

soch, περιμενω να διαβασω πως σας φανηκε η σημερινη συναντηση!

Καλη συνεχεια!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

papatrikos, τελικα τι σου ειπε ο διαβητολογος σου; Διαβασα οτι κανεις μονο διατροφη, και μετρας τα επιπεδο του σακχαρου σου, πριν το φαγητο. Το μετρας και μετα, και αν ναι ποση ωρα μετα; Σου ειπε οτι πρεπει να ειναι παντα κατω απο 1 (100); Το χαπι που παιρνεις για τον θηροειδη, το ανεβαζει; Αποριες .. :)

Της έδειξα τη δίαιτα σου και μου είπε ότι πάνω κάτω αυτά ισχύουν αλλά μου έκοψε κάποια. Λογικό αφού παμε μόνο με διατροφή να το βάλουμε στα ίσια του. Μετράω πριν το πρωινό μόνο και μια ώρα μετά από κάθε γεύμα. Η ώρα ξεκινάει με το που αρχίζω να τρωω όχι αφού φαω. Ο στόχος είναι το πρωί μέχρι 95 και μετά τα γεύματα μέχρι 130. Το χάπι δε νομίζω ότι έχει σχέση.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα κοιλίτσες μου,

τι κάνετε πως είστε όλες;

Δεν είναι νωρίς να αρχίσουμε να μαζεύουμε πράγματα για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου ε; Σήμερα πήγα να αγόρασα : βρακάκια, ρόμπα, πιτζάμες και παντόφλες :D Επίσης βρήκα ένα ΤΕΛΕΙΟ ολόσωμο μπουφανάκι για το μικράκι μου και εσωτερικά φανελάκια! Αχ δεν μπορώ να αντισταθώ στα ψώνια για το μπέμπη!

Όσο για τα μαθήματα ανώδυνου και φροντίδας του βρέφους ρώτησα και εγώ σήμερα κάνουν δωρεάν στο δημόσιο νοσοκομείο. Ξεκινάνε όμως 7/11 δεν με βλέπω να τα παρακολουθώ όλα δεν θα προλάβω :tongue:

happybear και εγώ δεν βλέπω την ώρα να φτιάξω δέντρο και να έρθουν τα Χριστούγεννα και να μας βρούν 3!!! :rolleyes:

georgia.g πήρες κανένα ντεπόν για τον πονοκέφαλο;

Σήμερα έπρεπε να πάω γιατρό αλλά χάλασαν τα μηχανήματα και δεν ξέρω πότε θα μπορέσει να με δει. Έχω τόση αγωνία να δω αν πήρε βάρος ο μπέμπης!! Η κοιλίτσα πάντως έχει μεγαλώσει αρκετά και τώρα νιώθω την κάθε του κίνηση!

oYNBp2.png

Γεια σας!! Σημερα είμαι λιγο στενοχωρημενη. Έμαθα για μια επικείμενη συγχώνευση στη δουλειά που θα έχει γίνει μεχρι να γυρίσω.. Και καθε συγχώνευση σημαίνει απολύσεις και ειδικά με τη συγκεκριμένη εταιρία άπειρες ώρες εργασίας απο το πρωι ως το βραδυ και ίσως αλλάξουν και κτίρια και πανε κάπου πάρα παρα πολυ μακριά.... Έσκασα σημερα αλλα ας μην αγχωθω για τον επόμενο χρόνο έχουμε καιρο Ουφ!!

Λινάκι μεγια τα πραγματάκια μαιευτηριου! Μια χαρά είναι κι γω σε κανά μηνα θα αρχίσω να τα ετοιμάσω!!!

Μπαρμπ καλορίζικα και τα δικα σου! Αμήν να έρθουν τα Χριστούγεννα!

Σοφί μαπα το σεμινάριο εεε; Τουλάχιστον περάσες την ωρα σου!!

Παπατρίκος την έκανες την ένεση... Εγω θα την αγοράσω τελικα..

Μαιρουλα μην αγχώνεσαι πουλάκι μου. Έχεις καιρό να δεις τι θα γίνει.

Την ένεση την έκανα. Το κουτί πάνω λεει Λ.Τ 66 και κάτι ευρω. Πήγα όπως σου είπα στο γιατρό και μου την έγραψε, είχα από εξετάσεις του άντρα μου χαρτί ότι έχει ρέζους θετικό κι εγώ αρνητικό και πήγα στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία και πήρα και τις 2. Τη μια την έκανα επιτόπου και τη δεύτερη τον άλλο μήνα. Δεν πλήρωσα τίποτα. Νομίζω αξίζει να το τρέξεις λίγο αν έχεις καιρό. Όταν γεννήσεις με το καλό θα πρέπει να ξανακάνεις άλλη μια. Αν δεν έχει 40 εύρω και έχει 60+ είναι πολλά νομίζω. Εγώ έκανα και μια στη λήψη τροφοβλαστη (40 εύρο είχα δώσει), θα κάνω άλλες 2, σύνολο 4 δε συμφέρει χαχαχαχα.

Linaki καλοφόρετα τα ρουχαλάκια! Θέλω κι εγώ αλλά ακόμα δεν τολμάω να πάρω πολλά... :|

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Μαιρουλα μην αγχώνεσαι πουλάκι μου. Έχεις καιρό να δεις τι θα γίνει.

Την ένεση την έκανα. Το κουτί πάνω λεει Λ.Τ 66 και κάτι ευρω. Πήγα όπως σου είπα στο γιατρό και μου την έγραψε, είχα από εξετάσεις του άντρα μου χαρτί ότι έχει ρέζους θετικό κι εγώ αρνητικό και πήγα στο Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Νέα Ιωνία και πήρα και τις 2. Τη μια την έκανα επιτόπου και τη δεύτερη τον άλλο μήνα. Δεν πλήρωσα τίποτα. Νομίζω αξίζει να το τρέξεις λίγο αν έχεις καιρό. Όταν γεννήσεις με το καλό θα πρέπει να ξανακάνεις άλλη μια. Αν δεν έχει 40 εύρω και έχει 60+ είναι πολλά νομίζω. Εγώ έκανα και μια στη λήψη τροφοβλαστη (40 εύρο είχα δώσει), θα κάνω άλλες 2, σύνολο 4 δε συμφέρει χαχαχαχα.

Linaki καλοφόρετα τα ρουχαλάκια! Θέλω κι εγώ αλλά ακόμα δεν τολμάω να πάρω πολλά... :|

Παπατρικος μου εμένα μου ειπε μια εφάπαξ θα κάνω τελος του μηνα δεν ειπε και για αλλη μετα τη γέννα! Για αυτο σκέφτομαι να την πληρώσω. Αλλα γιατι είχες δώσει τη πρώτη φορα 40 και τωρα 66; Δεν είναι η ιδια η ένεση; Επίσης βρε κορίτσι που την έκανες στον ποπό κι αν ναι ποιος στην έκανε φαρμακοποιός η κάποιος δικός σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...