Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα μανουλες κ μπαμπακα...!!

εγω ξυπνησα με πονοκεφαλο σημερα κ ειδα κ ενα απαισιο ονειρο...κ πεταγομουν συνεχεια το βραδυ..ευτυχως εχω ετοιμο φαγητο απο χθες κ μολις γυρισω θα ξαπλωσω να κοιμηθω γιατι κ χθες βγηκαμε για ουζακι με τους κουμπαρους κ αλλη παρεα παλι κ αργησαμε να κοιμηθουμε...!!

νενα μια χαρα μου φαινεται η καμπυλη σου....

εγω αρχες του επομενου θα την κανω...!!αντε σας αφηνω..φιλακια!!!κ προσεχετε!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και μπαμπά,

Νενακι νομίζω και εγώ καλά είναι τα αποτελέσματά σου. αντε να δούμε σήμερα και εμείς τι κάναμε. βασικά είναι βαρετή σαν διαδικασία, που περιμένεις. ασε που χθες στο μικροβιολογικό εκεί που περίμενα ήρθαν όλοι με ιώσεις και διάφορα άλλα και λέω θα κολλήσω και τίποτα χωρίς να θέλω!

papatrikos ευχαριστώ για τις ευχές. αχ αυτά τα γλυκά με έφαγαν και εμένα. όλα τα θέλω. κεικ, κρουασάν, παγωτά. και να φανταστείς πριν δεν έτρωγα.

barboula περαστικά. αν ξαπλώσεις λίγο πιστεύω να σου φύγει ο πονοκέφαλος.

imQRp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΟΥΔΟΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ....μακαρι να μπορουσα να ξαπλωσω να μην πονουσε κ η πλατη κ το κεφαλι αλλα πρεπει να κανω υπομονη 4 ωρες για να σχολασω...!ουφφ..!

στο μεταξυ χθες πηρα τον γιατρο τηλεφωνα γιατι παρατηρουσα οτι τις τελευταιες μερες οι παλαμες μου κοκκινιζαν,,,κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κ με την δουλεια που κανω....κ γιατι τωρα γινεται ακομα μεγαλυτερη κυκλοφορια του αιματος στο σωμα μου...κ οτι πολλες γυναικες εχουν αυτο το συμπτωμα.....!!τι να πω????ησυχασα τουλαχιστον..!

Jr39p2.png

Αναφορικά με τα βλαστοκύτταρα, δεν ξέρω αν έχετε σκεφτεί καθόλου την περίπτωση φύλαξης σε ιδιωτική ή δωρεά σε δημόσια τράπεζα, εμείς σκεφτόμαστε σοβαρά το δεύτερο ενδεχόμενο.

Θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη εβδομάδα την ενημέρωση και μάλλον θα παραλάβουμε το κιτ συλλογής και μεταφοράς ώστε να είμαστε έτοιμοι.

Όποια θέλει περισσότερες πληροφορίες, το site της Ελληνικής Εταιρίας Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος είναι εδώ.

Σωκράτης

Που πήγατε όλες ?

πήρα τα αποτελέσματα. καλά είναι μάλλον, όπως μου είπε η μικροβιολόγος, θα πάω βέβαια και σε ενδοκρινολόγο..την άλλη εβδομάδα. 0' 89, 60' 157, 120' 132,180' 106.

Σωκράτη αν παρακολουθήσετε την ενημέρωση πες μας, γιατί από λίγο που το είχα ψάξει παλιά λένε ότι δεν αξίζει, ότι δεν προσφέρει τίποτα προς το παρόν.

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Αρκουδομανουλίτσα μου τα αποτελέσματα σου είναι οχι απλώς καλα αλλα τέλεια!!!! Και για δίδυμα δεν το συζητω!! Φτου φτου!! Το θέμα με τα βλαστοκυτταρα δεν το έχω ψάξει καθόλου...

Σημερα είμαι εγω λιγο κακόκεφη. Πονάει και λιγο η κοιλίτσα μου και δεν ξέρω γιατι...

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Και εγώ όλο νεύρα είμαι. Δεν θέλω κανέναν, με νευριάζουν όλοι. Άσε που βλέπω κάτι άσχημα όνειρα. Αι στο καλό.

Maryy πως πονάει η κοιλιά ? πολύ? μήπως να έπαιρνες τον γιατρό?:confused:

imQRp2.png

Και εγώ όλο νεύρα είμαι. Δεν θέλω κανέναν, με νευριάζουν όλοι. Άσε που βλέπω κάτι άσχημα όνειρα. Αι στο καλό.

Maryy πως πονάει η κοιλιά ? πολύ? μήπως να έπαιρνες τον γιατρό?:confused:

Οχι εντάξει δεν πονάει ακριβώς. Σαν τραβηγματα πιο πολυ σαν ανακατωσουρα... Ωσπου Έφαγα τωρα μια αραβική με μπόλικα τυριά και στάνιαρα... (Δεν υπάρχει σωτηρία) :) :) :) :)

Καλημέρα σε όλους!!! Τι κάνετε!!! Δροσισε επιτέλους και πολυ μου αρέσει!! Το πρωι έχω οδοντίατρο στο Έλενα οπότε θα τα πούμε μετα!

Είδα κι ένα σκατόνειρο οτι φορούσα νυφικό λεει... Οτι θα παντρευομασταν πάλι... Μπρρρρ σε καλο να βγει..

Καλημερα ομορφες εγκυουλες και μπαμπα τι κανετε??...εγω τρεχω..πολυ δουλεια...εχω και τον μικρο αρρωστο απο προχθες δεν μπορει ο κακομοιρης να παρει ανασα..αχ ποσο τον λυπαμαι...και εγω εχω ενα τρομερο πονοκεφαλο απο την αυπνια τωρα δυο βραδια...δεν προλαβαινω να σας διαβασω...πολλα φιλακια και μια γλυκια αγκαλια....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γεωργία μου!!! Περαστικά μωρε του μικρούλη!! Πρόσεχε όσο μπορείς μην κολλησεις εσυ κι ο μπεμπούλης!!!

Σημερα βρέχει πολυ!!!! Άντε να πούμε επιτέλους καλο φθινόπωρο!!!!

κΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ..παει για βροχη....!!:D:D

αρκουδομανουλιτσα για διδυμα φαινονται ΤΕΛΕΙΑ τα αποτελεσματα νομιζω κ εγω...!

γεωργια μου περαστικα στον αγορινα σου κ προσεχε μην κολλησεις εεε??βεβαια ξερω οτι οι μαμαδες δυσκολα κολλανε απο τα παιδακια τους αλλα τωρα με την εγκυμοσυνη τα αντισσωματα ειναι λιγοτερα γι αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ..

MARRY με το καλο στον οδοντιατρο..περιμενουμε να μας πεις τι εγινε..!!

εγω παλι αργησα να κοιμηθω...πηγαμε σπιτι χθες κ πηραμε μετρα για τα στηριγματα που πρεπει να μπουν κ για γυψοσανιδα....αυτα θα τα βαλουν ο αμορες με τον μπαμπα μου....γλιτωνουμε 1000 ευρο περιπου απο την τοποθετηση .....ηρθαν κ οι κουμπαροι μου κ το ειδαν κ μετα ηρθαν απο το προσωρινο μας σπιτι κ ειδαμε ταινια κ κοιμηθηκα αργα...κ ξυπνουσα συνεχεια γιατι με πονουσε η πλατη μου.....!!κ ακομη με ποναει....κ με την αλλαγη καιρου οτι θεματα εχω με πονανε...αχαχαα!

στο μεταξυ βλεπαμε χθες ταινια με 3 χερια κολλημενα στην κοιλια μου γιατι ο μπεμπης εδινε χθες ξεγυρισμενες κλωτσιες κ πολυ δυνατεςςςς!!:P:p:p

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! και αγόρι βεβαίως βεβαίως :)

Τι κάνετε όλες;

Γεωργία μου περαστικά στον πανέμορφο γιο σου (είναι πραγματικά ένα κουκλί) πρόσεχε και εσύ βρε κοπέλα μου όμως γιατί κρίμα είναι να αρρωστήσεις αυτή τη περίοδο!

Μαιρούλα: μια χαρά είναι το όνειρο όταν επιστρέφεις στο παρελθόν σημαίνει άγχος και τίποτα άλλο ίσως είναι που έχεις ραντεβού στον οδοντίατρο εγώ όταν είναι να παω οδοντίατρο ή γυναικολόγο για τεστ παπ δεν κοιμάμαι 2 μέρες :tongue: Με τη κοιλίτσα όλα οκ;

Τη Παρασκευή πήγαμε στα ανιψάκια μας και ήταν και τα 3 κρυωμένα. (Και δεν μου το είπε και κανείς έπρεπε να το καταλάβω μόνη μου!! :evil:) Εγώ πρόσεχα και κράταγα απόσταση (ακόμα και όταν η βαφτηστήρα μου ήθελε αγκαλίτσες - ήταν πολύ δύσκολο) και ο χαζός ο άντρας μου τα αγκάλιαζε όλη την ώρα και τα φιλούσε και τώρα είναι άρρωστος! Αυτό είναι απο τη Δευτέρα και σήμερα ξύπνησα και με πονάει ο λαιμός :evil::evil: Τσαντίζομαι όταν δεν με προσέχουν τώρα που είμαι έγκυος γιατί εγώ προ εγκυμοσύνης πρόσεχα πάρα πολύ τις εγκυούλες γύρω μου και τα μωράκια τους και όταν ένιωθα έστω και πονοκέφαλο τους απέφευγα απο φόβο μήπως είναι κάτι κολλητικό. Αν μου σκάσει μύτη κανείς όταν γεννηθεί το μωρό μου με κρύωμα θα τον χτυπήσω (και αν είναι παιδάκι θα χτυπήσω τους γονείς) :evil:

Σχετικά με τα βλαστοκύτταρα εγώ έχω προβληματιστεί αρκετά. Το μωρό μου είναι υγιές σύμφωνα με τη λήψη τροφοβλάστη και καλό θα ήταν να τα κράταγα ιδιωτικά ειδικά αν σκεφτείς πως υπάρχει περίπτωση το επόμενο μας παιδάκι να έχει Μεσογειακή Αναιμία :| (και η Μ.Α θεραπεύεται με συμβατά βλαστοκύτταρα). Ο γιατρός όταν τον ρώτησα μου είπε πως είναι δύσκολο να είναι ιστοσυμβατά τα κύτταρα του μωρού που έρχεται με ένα μελλοντικό μωρό αλλά δεν είναι κακό να τα κρατήσουμε ιδιωτικά. Απο την άλλη όμως έχω πίστη στο Θεό πως όλα θα πάνε καλά και έτσι αποφάσισα και εγώ δημόσια φύλαξη . Μπορεί να φανούν χρήσιμα σε κάποιο συνάνθρωπο... Να τονίσω πως δεν υπάρχει στη Κύπρο δημόσια φύλαξη και έτσι τα στέλνουμε στην Αθήνα με ειδική υπηρεσία που αναλαμβάνει δωρεάν.

Τι κάνουν τα υπλοιπα κορίτσια μου; Συμπατριώτη Σωκράτη όλα καλά; :)

oYNBp2.png

καλημερα Λινακι.....αληθεια τρελαινομαι οταν δεν σκεφτονται οτι υπαρχει ενα ατομο ευπαθη στις αρρωστιες αυτη την περιοδο κ δεν υπολογιζουν τιποτα..εμενα η κουμπαρα μου χθες ηρθε κ μου λεει δεν σε φιλαω γιατι ισως κρυωσα χθες που καθομασταν χθες εξω γιατι ξυπνησα με πονοκεφαλο σημερα,,,κ κρατουσαμε αποστασεις....!!

οσο για τα βλαστοκυτταρα κ εγω που το εψαξα λιγο δεν ξερω αν αξιζει να κανουμε ιδιωτικη φυλαξη η δημοσια φυλαξη...απο τον επομενο μηνα θα το συζητησω με τον γιατρο μου.....!!

κοριτσια η κουμπαρα μου επεσε σε απατεωνες....την προσλαβαν στην δουλεια Παρασκευη κ Δευτερα την εδιωξαν..κ οταν ρωτησε τοτε γιατι με προσλαβατε??της ειπαν οτι επειδη ειχε κανει 2 μερες μεροκαματο ηταν υποχρεωμενοι..κ μαθαινω κ απο αλλα ατομα γυρω μου οτι οσοι εχουν παει στην συγκεκριμενοι εταιρια επαθαν το ιδιο...τωρα γιατι το κανει αυτο δεν ξερω παντως η κουμπαρα μου απογοητευτηκε..εκει που θα ειχαν καποιο εσοδο ξανα μανα τα ιδια...!:(

Jr39p2.png

Καλημέρα σας κορίτσια,

barboula έχεις δίκιο, θέλει προσοχή με τις αρρώστιες. Έχουμε πει με τη γυναίκα μου, τέρμα τα φιλιά και τα κολιτιλίκια με άλλους και πολύ τακτικό πλύσιμο χεριών. Όσο για το άλλο που λες, υπάρχουν εκεί έξω άπειροι ψυχοβγάλτες που παίζουν με τα νεύρα του κόσμου. Κουράγιο πες της.

Linaki και συ καλά κάνεις που προσέχεις. Εγώ πέρασα ξώφαλτσο κρύωμα και κρατούσα αποστάσεις από τη γυναίκα μου μέχρι να σιγουρευτώ ότι ήμουν τελείως καλά.

georgia.g περαστικά στο μικρό σου.

maryy πες μου πως σου φάνηκε το οδοντιατρείο του Έλενα.

happybear μακάρι να επανέλθουν τα νεύρα σου στα φυσιολογικά επίπεδα, θα περάσει πιο εύκολα η περίοδος της εγκυμοσύνης.

Κορίτσια εμείς είχαμε σήμερα υπέρηχο. Το μωρό είναι 3.300gr (+/- 200gr), η κύηση 36+ εβδομάδων ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα με τον λώρο. Ο μπέμπης έχει κάτω το κεφάλι αλλά δεν έχει ξεκινήσει να χαμηλώνει η κοιλιά. Πάραυτα ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά. Ο γιατρός ζήτησε να κάνει η γυναίκα μου υπερηχογραφικό έλεγχο καρδιάς και αύριο έχουμε ραντεβού στο καρδιολογικό του Έλενα.

Όσο αφορά τα βλαστοκύτταρα, επιλέξαμε τη δωρεά στη δημόσια τράπεζα για τους ίδιους λόγους με τη Λίνα: μπορεί να ωφεληθεί κάποιος από τη δωρεά αυτή ή εμείς από τη δωρεά κάποιου άλλου. Δεν έχει κόστος απλά μπαίνεις στη διαδικασία μεταφοράς. Θα το πάει η αδερφή μου με τη μηχανή οπότε λύνεται εύκολα το θέμα. Γενικά είμαστε υπέρ της προσφοράς για το κοινό καλό.

Ευχές σε όλες για καλά νέα :)

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...