Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

KΑΛΩΣ ΤΗΝ ΜΑΣ....να χαιρεσαι τις κορακλες σου κ να μην κουραζεσαι ....!!με το καλο να ετοιμαστει το σπιτι κ με το καλο να συνδεθει το ιντερνετ..!μας ελειψες !!

zophie μου ευχαριστω παρα πολυ..!με υπερβοηθησες....!!:D:D

οποια κοπελα γνωριζει κ για το ποτε πληρωνομαστε το 6μηνο του οαεδ ας μου πει...!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια και μπαμπάκα!!

Linaki μικρούλα μου να τα εκατοστήσεις και με το καλό το μπεμπάκι σου!!!

Κορίτσια σήμερα η μέρα ξεκίνησε με περιπέτεια......στις 3 τη νύχτα άρχισε να με πονάει η κοιλίτσα μου κάτω χαμηλά...είπα εντάξει είναι φυσιολογικό να μην αγχώνομαι δεν ήθελα να πάρω και το γιατρό 3 τη νύχτα!!!! ο πόνος όμως συνέχισε και στις 7 το πρωί παίρνω το γιατρό τηλ και μου λεει ότι δεν ειναι φυσιολογικο και να παω στην κλινικη να μου βάλουν καρδιοτοκογράφο!!! κάνω ένα μπανάκι και φεύγω...ο δρομος για την κλινικη από εδω που μενω ειναι 45 λεπτά εμένα όμως μου φάνηκε αιώνας!!! να πονάω ακόμα περισσότερο μεσα στο αμάξι...να φυσάω και να ξεφυσάω να έχω ανατριχιάσει να κατουριέμαι κιόλας και συν αυτών να έχω αγχωθεί!!!!! φτάνω στην κλινική με συνδέουν με το μηχάνημα κι ευτυχώς δεν ήταν πόνοι γέννας και η γοργονίτσα μου ήταν μια χαρά!!!! μου έφυγε εκεινη την ώρα ένα τρομερό άγχος!!!

στη συνέχεια πηγαίνω στο γιατρό μου και μου εγραψε να κάνω 2 ενέσεις για τους πνεύμονες του μωρού όπου σε περίπτωση που γεννηθεί πρόωρα να μην χρειαστει θερμοκοιτίδα!!! επίσης μου έγραψε υπόθετα Utrogestan ενα για 10 μερες για περίδεση της μήτρας!! αυτά κατά τα άλλα τα βρήκε όλα μια χαρά απλά προληπτικά μου είπε να κάνω τις ενεσούλες και πάρω τα υπόθετα!!! τις ενεσούλες τις έκανα ήδη...πήρα μια τέτοια τρομαρα !!! νόμιζα ότι θα γεννούσα σήμερα!!!ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά και αυτά τα πονάκια ήταν γιατί η μήτρα μεγαλώνει και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας!!! βέβαια η μαια μου είπε ότι ότι πονάκια με πιάνουν να πηγαίνω κατευθείαν στην κλινική γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι είναι....αυτά ήταν τα σημερινά μου νεά!!!! ευτυχώς η γοργονίτσα μου είναι πολύ ζωηρή έφτασε και τα 1400 γρ και με αποζημιώνει με τις δυνατές κλωτσιές της!!! ελπίζω από εδώ και πέρα να έχουμε μονο ευχάριστα και όχι άλλες περιπέτειες.....

φιλάκια σε όλες

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

fraoulitsa: τελος καλο ολα καλα λοιπον! Αντε .. και η μικρουλα σου να ερθει στην ωρα της! Να υποθεσω οτι ολα αυτα που πηρες ηταν μονο προληπτικα .. ή υπαρχει μια χ πιθανοτητα προωρου τοκετου; Ρωταω εγω .. για να υπαρχει και αυτο το σεναριο στο μυαλο της μανας με τις συσπασεις! χαχα!

Την Τεταρτη με πηραν απο το prenatal και μου ειπαν οτι εχουν μια συναντηση για τις μελλουσες μαμαδες. Εχετε παει σε κατι τετοιο;

Για τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου, βρηκα τελικα καποιον να σηκωσει το τηλεφωνο στην Πυλαια, και μου ειπαν να επικοινωνησω και να αφησω τα στοιχεια μου στο τελος του μηνα, ωστε να επικοινωνησουν αυτοι μετα να με ενημερωσουν. Θα προλαβω .. δεν θα προλαβω ? χαχα! Στο Ιπποκρατειο ή δεν σηκωνουν το τηλεφωνο .. ή δεν εχω το σωστο!

grace: ελπιζω να προλαβες να ενημερωθεις διαβαζοντας τα παντα! Περιμενουμε φωτογραφιες .. και βεβαια την ξανασυνδεση σου απο το σπιτι! Να χαιρεσαι τις μικρες! Βλεπω οτι σου αρεσει το φθινοπωρο για μαμαδιστικες περιπετειες! χαχα!

XzvPp2.png

Πω πω βρε φραουλίτσα τι τρομάρα πήρες!! Πρώτη φορα ακούω για αυτές τις ενέσεις αλλα αφου τις έκανες σημαίνει οτι το μωρο οπότε κι αν γεννηθεί απο τωρα είναι ασφαλές σωστά;; Σωτήριες!! Σε όλες έπρεπε να τις κάνουν!! Αυτο με τα ultrogestan και τη περιδεση δεν πολυκαταλαβα! Σημασία έχει οτι δεν ηταν τίποτα τελικα μονο πονάκια επειδη μεγαλώνει η μήτρα' κι η γοργονίτσα σούπερ!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια κ μπαμπά.

Linaki χρόνια πολλά και πολύχρονη. τα όνειρα σου όλα να γίνουν πραγματικότητα.

Grace να χαίρεσαι τις μικρές. Καλότυχες και με υγεία πάνω από όλα. αν μπορέσεις να ξαναμπεις να μας πεις τα νέα σου.

fraoulitsa6 πω πω. μόνη σου πήγες μέχρι την κλινική? οδηγείς ? πως ηταν αυτοί οι πόνοι? αφού πέρασε όλα καλά.

οι άλλες καλά?

εγώ σήμερα έκανα την καμπύλη. αύριο το αποτέλεσμα:?

φιλάκια

imQRp2.png

Zophie η πιθανότητα πρόωρου τοκετού πάντα υπάρχει...γι αυτό μου έδωσε αυτή την αγωγή για να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο..

Μαιρούλα ναι μόλις μου είπε για τις ενέσεις ησύχασα λίγο γιατί μου είπε είναι για τους πνεύμονες του μωρού...σε περίπτωση πρόωρου να αποφύγουμε τη θερμοκοιτίδα όσο για τα υπόθετα μου είπε ότι σφίγγουν μάλλον τη μήτρα για να μην έχουμε καμια απότομη διαστολή κάτι τέτοιο αν κατάλαβα καλά 10 μέρες θα τα παίρνω...

αρκουδομανούλα όχι δεν οδήγησα εγώ...ο μπαμπάς μου και ο κακομοιρης είχε αγχωθεί κιόλας κι ετρεχε γιατί φοβήθηκε ο ανθρωπος!!!

αλλά κορίτσια εγώ καλού κακού θα φτιάξω από τώρα τη βαλίτσα για το μαιευτήριο γιατί τελικά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται....πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για όλα...πάντως χάρηκα γιατί ο γιατρός μου μου έδωσε την αγωγή αν και δεν είχα πόνους τοκετού προληπτικά για να αποκλείσουμε όλα τα ενδεχόμενα και με έκανε και μενα να νοιώσω πιο ασφαλής!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

καλησπερα κ καλη εβδομαδα!!!!

τι κανετε εγκυακια κ συζυγε εγκυου?ολα καλα?

λινακι μου να τα 100στησεις κ με το καλο ο μπεμπης σας!!!!

μπαρμπ μου υπομονη , κ με το μαλακο!ολα θα γινουν!!αχ τι καλα να αρχιζα κ εγω, ακομα περιμενω την παλιοεγκριση:mad:

φραουλιτσα μου ευτυχως τελος καλο ολα καλα!μην ανησυχεις ολα θα ειναι τελειααααααααααα!!αυτο με τις ενεσουλες το ξερω κ εγω τις εκανε η κολλητη μου γιατι ειχε συσπασεις απο νωρις κ ετσι οταν γεννησε την 33 ηταν ολα καλα!!!βεβαια επειδη γεννησε πολυυυυ νωρις κ στον 8ο θερμοκοιτιδα μπηκε ο μικρος, καμια βδομαδα, αλλα ολα καλα!!

χαρουλα να τις χαιρεσαι τις κορακλες κ με το καλο ο μπομπιρας!

αρκουδιτσα καλα αποτελεσματα για αυριο, αληθεια εσενα πως σε φανηκε η εμπειρια της καμπυλης?

εγω πηρα τα αποτελεσματα κ εχουν ως εξης

σε χρονο 0 ειχα 100

60' 169

120' 129

180' 117

δεν ξερω αν ειναι καλα φανταζομαι πως ειναι, για το σιγουρο θα μιλησω αυριο με την ενδοκρινολογο μου

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

επισης να πω οτι σημερα ειμαι καπως, πεσμενη να το πω θλιμμενη να το πω, ολα με φταινε να το πω.......το ξερω οτι με νιωθετεεεε

ευτυχως ο μικρος κλωτσαει δυνατα κ με συνεφερει

τρεμω στην ιδεα του πρωορου τοκετου κ της περιεδεσης :cry:

αχ αυριο ευχομαι να ξυπνησω πιο χαρουμενη, συγνωμη αν σας εριξα ..

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα!!! Νενάκι γιατι καλο μου επεσες; Δεν θέλω απαισιόδοξιες! Ποια μιλάει!! Οι κλωτσιες του μπέμπη μας αποζημιωνουν για τα πάντα!!!! Η καμπυλη σόυ κι εμένα ψιλό καλη μου φαίνεται κι έκανες και τη τρίωρη εεε; Πω πω!! Κι εγω λέω τη Παρασκευή να παω αλλα μου έχει δώσει τη δίωρη!!

Διαφημίσεις

μαιρουλα κ μενα ψιλοκαλη μου φαινεται αλλα αυριο που θα μιλησω με την ενδοκρινολογο θα εχω ολοκληρωμενη αποψη

επεσε μωρε ξερω κ εγω, λιγο οι ορμονες, λιγο που ακουω διαφορα ε πολυ θελει?..

μαιρουλα αν εχεις παρε καποιο μαζι σου γιατι θα βαρεθεις να περιμενεις 2 ωρες καθισμενη σε μια καρεκλα μονη

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

μαιρουλα κ μενα ψιλοκαλη μου φαινεται αλλα αυριο που θα μιλησω με την ενδοκρινολογο θα εχω ολοκληρωμενη αποψη

επεσε μωρε ξερω κ εγω, λιγο οι ορμονες, λιγο που ακουω διαφορα ε πολυ θελει?..

μαιρουλα αν εχεις παρε καποιο μαζι σου γιατι θα βαρεθεις να περιμενεις 2 ωρες καθισμενη σε μια καρεκλα μονη

Έχω κάνει άλλες δυο φορές τη καμπυλη!!! Μια στα 24 μου να δούμε αν έχω προδιάθεση για σακχαρο καθώς μαμα σούπερ διαβητικη και αλλη μια πέρυσι τέτοιο καιρο για να δω μήπως έφταιγε αυτό για τις αποβολες που είχα!! Τότε είχαν βγει μια χαρά ίσως και ελαφρώς υπογλυκαιμικες.. Απο αυριο θα αρχίσω τη διατροφη με υδατάνθρακες που μου είπαν κι ο Θεός βοηθός! Ευτυχώς είναι δίωρη! Θα πάρω ακουστικά για μουσικούλα μαζι μου και θα περάσει!!

Βασικά είναι την αλλη Τρίτη να την κάνω αλλα άκουσα πως ανεστειλαν την απεργία μονο για μια βδομάδα οπότε λέω να παω Παρασκευή. Σιγα τωρα για 4 μέρες διάφορα... Αν έχει κάποιο κοριτσάκι αλλη ενημέρωση για τις απεργίες ας μας δώσει τα φώτα του!

καλημέρα και από εμένα!

Nena μου καλή μου φαίνεται η καμπύλη σου. Της νηστείας με μπερδεύει λίγο, δεν είμαι σίγουρη ποιο είναι το όριο στην 3ωρη αλλά οι υπόλοιπες μετρήσεις είναι τέλειες.

Αρκουδομανούλα καλά αποτελέσματα και σε σένα!

Φραουλιτσα μου εύχομαι να είναι η τελευταία περιπέτεια αυτή και να ξαναπάς μια και καλή στο τέλος με τη γοργονίτσα σου αγκαλιά!!

Μαιρούλα κι εγώ θα είχα φρικάρει αν μου έλεγε κάτι τέτοιο ο ανιψιός μου… Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά σίγουρα είναι καθαρά θέμα ανταγωνισμού!

Εγώ προσπαθώ λιγάκι να μπω σε ρυθμούς της δίαιτας με μετρήματα κλπ. Το μόνο ζόρι είναι το γλυκό που θέλεις που και που αλλά τι να κάνουμε. Παραβγήκαμε γλυκές με τη μπεμπούλα μου και κόψαμε τα παραπάνω.

Ε! ρε μελομακάρονο που χει να πέσει τα Χριστούγεννα μετά τη γέννα χαχαχα!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...