Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Έτοιμο! Τον άφησα να το ευχαριστηθεί και να κάνει τα πιο πολλά μόνος του!!! Αυτό το δέντρο το είχαμε πάρει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος στο γιο μου... θυμάμαι εκείνα τα Χριστούγεννα δεν ήθελα να στολίσω καν, η ψυχολογία μου ήταν χάλια. Με έπεισε ο άντρας μου και στολισαμε στις 27 Δεκεμβρίου φαντάσου και τελικά ήταν τυχερό! 

Και φέτος κορίτσι μου έτσι θα γίνει 

• Ευχή 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου...!!

papatrikos βλεπω κ εσυ με την καμπυλη θεματακι εε??ευχομαι να φτιαχνεται μονο με διατροφη...

marry σταματα να διαβαζεις ιστοριεςςςςςς.......!!παπαπαπα..!!οσο για το ανηψακι τι να πω...?παπαπαπα...!!!

linaki μεγια τα πραγματακια κ με το καλο το πλυντηριο....

zophie Μου μπραβο που ηταν ομορφη μερα..καθε μερα ετσι να ειναι..!!

νενα καλα αποτελεσματα κοριτσι μου..!

εγω ελειπα απο το πρωι ημασταν στο σπιτι κ εκαναν δουλειες ο κουμπαρος με τον αμορε ξυλωσαν κατι μαρμαρα κ πλακακια...κ το απογευμα ηρθε ο ξαδερφος μηχανικος κ μας ειπε αυτο που φανταζομασταν..οτι πεφτουν οι τοιχοι αλλα θελει εν αστηριγμα σε περιπτωση σεισμου να ειναι πιο γερο....θελει παρα πολυ δουλεια το σπιτι αλλα οοολα θα γινουν...ομως σιγα σιγα....!!χαλαρα....!!μεχρι εκει που φτανει η τσεπη μας....σημερα ημουν καπως πεσμενη χωρις λογο αλλα απο την ωρα που το μπεμπακι ξεκινησε τις κλωτσιες χαζογελουσα παλι....αχαχαχ!!περασε το σκ κ δεν ξεκουραστηκα..αυριο ο αμορε θα παει για μπαλα κ θα μεινω σπιτι ολη μερα να λιωσω στην ξεκουραση,....!!καλο βραδυ κ καλη εβδομααδα να εχουμεεεε!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε!!!Ο μπεμπης μου αρχισε τις δυνατες κλοτσιες πρωι πρωι..εκανε κρεβατι και κοιλια τραμπολινο και εγω ξυπνησα ευχαριστα σαν χαζομαμα!!

mary σταματα να διαβαζεις, τωρα μονο τα ευχαριστα θα διαβαζουμε να μην αγχονομαστε, οσο για το ανηψακι παιδακι ειναι και σιγουρα δεν εννοουσε κατι για να το παρεις στα σοβαρα!

barboula καλη ξεκουραση σημερα και φυσικα να μην αγχονεσε για το σπιτι,οτι μπορειτε θα κανετε!

papatrikos ο καθε γιατρος εχει τις δικες του αποψεις σιγουρα ,κανε λιγακι υπομονη και θα σου πει τι χρειαζετε να κανεις...Υπαρχουν πολλες κοπελες με διαβητη και ολα εξελισονται μια χαρα με παρακολουθηση και διατροφη!!Ετσι και αλλιως στην τελικη ευθεια ειμαστε!

zophie τωρα πρεπει να αρχιζουμε να ρωταμε τις λεπτομερειες τον γιατρο μας σιγα σιγα...Αχ θα τους τρελανουμε νομιζω ...σκεφτομαι και εγω χιλια πραγματα που θελω να ρωτησω,ειμαι και φοβιτσιαρα οσο αφορα τον τοκετο εγω!Λιγακι υπομονη και εσυ και την αλλη βδομαδα θα εχουμε πολλες συναντησεις με τα μωρακια μας βλεπω!

soch μου αρεσει που εισαι μεσα σε ολα!Τυχερη η γυναικα σου ειμαι σιγουρη!!

nena καλα αποτελεσματα ευχομαι σημερα...αντε θα περιμενουμε νεοτερα!

Eχω πολλα πραγματα στο προγραμμα για σημερα...καθαριοτητα, θα κατεβω να παρω και νυχτικα και ρομπιτσα για το νοσοκομειο,οργανονομαι για τα τελευταια οπως βλεπετε,θελω να ειναι ολα ετοιμα για παν ενδεχομενο...και το μενου μας εχει φασολαδα σημερα!!

Φιλακια απο μενα!

wsUfp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες σας!

chot προσπαθώ αν και καμιά φορά (φαντάζομαι ό,τι) γίνομαι σπαστικός. Βλέπω πως είσαι Κρήτη, από εκεί είναι η γυναίκα μου (Ρέθυμνο). Εμείς θα πάμε αυτή την εβδομάδα για νυχτικές και ρομπίτσα. Θα φτιάξουμε και τη βαλίτσα για το μαιευτήριο. Θα ποστάρω τη λίστα με τα πράγματα καθώς και τι μας χρειάστηκε στη συνέχεια ώστε να είστε ενημερωμένες.

Διαβολοβδομάδα ξεκινά (γιούρογκρουπ, Μέρκελ, διαδηλώσεις κ.λπ), άντε να δούμε...

Σωκράτης

KAΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΜΠΑΜΠΑΚΑ του Δεκεμβρη...!!

καλη εβδομαδα οσο καλη μπορει να ειναι με οσα ερχονται αυτη την εβδομαδα για την χωρα μας..!!τλσπ...!ας ειναι καλα τα μωρακια μας κ ολα τα υπολοιπα θα γινουν σιγα σιγα ...!!καποια πραγματα δεν μπορουμε να τα αποφευγουμε...!!σημερα εχει ξεκουραση το προγραμμα....!

το σπιτι θελει παρα πολυ δουλεια...θελει ακομα κ στηριγματα δοκαρια γιατι θα πεσουν τοιχοι...!!θελει παρα πολλα...!αλλα σιγα σιγα κ σταθερα...!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας συν-εγκυούλες και μπαμπάκα! Τι κάνετε όλοι;

Εγώ έχω γενέθλια σήμερα και είπα να σας το πω γιατί κανείς δεν με θυμήθηκε ούτε καν ο άντρας μου :cry: Ελπίζω όταν ο θυμηθεί ο κύριος να το θυμηθεί με ένα καλό δώρο :tongue::tongue: Και οχι δεν με παρηγορούν οι ευχές στο φατσοβιβλίο γιατί εκεί μου γράφει ο κάθε ένας που μόνο σε γενέθλια και γιορτές μπαίνουν στο κόπο να μου μιλήσουν :| Κλείνω τα 25 κορίτσια! Απο μικρή έλεγα πως στα 25 θέλω να κάνω παιδάκι και να παντρευτώ άρα καλά το πάω είμαι εντός προγράμματος :tongue: Χθές βγήκαμε βέβαια πήγαμε για φαγητό με τις αδερφές μου και 2 καλούς μας φίλους και περάσαμε πολύ ωραία μέχρι που ο μπέμπης αποφάσισε να σφηνωθεί ψηλά ψηλά και να σκουντάει το διάφραγμα και έτσι έπρεπε να φύγουμε! :rolleyes:

Μαιρούλα: αυτά τα ανιψάκια είναι για πολύ ξύλο! Μικρό είναι όμως και δεν το λέει με κακία. Με ζήλια το λέει διαισθάνεται τον ανταγωνισμό!! Εγώ έχω μάθει στα μελλοντικά μας ξαδερφάκια να αγαπάνε τον "Κοκόλα" (Νικόλας σε γλώσσα 2χρονων). Και όλο έρχονται να μιλήσουν στη κοιλιά μου και να με ρωτήσουν έαν εκεί μέσα υπάρχει "νινί" :cool: Φυσικά όταν γεννηθεί τους φοβάμαι λίγο γιατί είχαν την αποκλειστικότητα όλο αυτό το καιρό και τώρα έρχεται ανταγωνιστής στην αγκαλίας της γιαγιάς και του παππού!

Μπαρμπούλα: Μπήκες σε μεγάλες φασαρίες, υπομονή και αντοχή όλα θα ξεχαστούν μόλις μπείτε στην φρέσκια σας φωλίτσα <3

Υ.Γ όσες έχετε φεισμπουκ στείλτε μου π.μ τα στοιχεία σας το αμέλησα όλο αυτό το καιρό!!

oYNBp2.png

Λινάκι να τα εκατοστησεις!!!! Με το καλο το μπεμπάκι!!!! 25;;; ΚΑλε είσαι κι εσυ μικρή σαν την μπαρμπούλα!!!! Παει κατάθλιψη θα με πιάσει στα 31 μου!!! Και κλεισμένα παρακαλώ!! Πως περνάνε τα άτιμα τα χρόνια!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερα linaki ...χρονια πολλα κ οτι ποθεις..κ με το καλο να κρατησεις το μωρουλι σου αγκαλιτσα.....

εεεε θα σε θυμηθει ο συζυγος μην ανησυχεις.....εγω επεσα πισω ενα χρονο στο ποτε σχεδιαζα να κανω παιδακι αλλα τελικα τα καλυτερα ερχονται απο εκει που δεν το περιμενεις....:D:D:D

μολις εκλεισα τα 24 εγω ηρθε κ η εγκυμοσυνη...θα σου στειλω για το φεης σε λιγακι...

θελω να σας ρωτησω κατι....οταν καταθετουμε τα χαρτια για την αδεια που σταματαμε απο την δουλεια ποτε ξαναπληρωνομαστε ξερετε???κ απο που??απο δουλεια η απο ικα..??κ μετα την γεννα σε ποσο διαστημα πληρωνομαστε....?κ οταν θα καθομαστε το 6μηνο του οαεδ τα πληρωνομαστε οοοολα μαζι οταν τελειωσει το 6 μηνο???στο μεταξυ αφου σε υποχρεωνουν να παρεις την αδεια σου στην πληρωνουν...??εχω μπερδευτει...!

Λινακι εχει πολλες δουλειες το σπιτι αλλα τουλαχιστον εχουμε πολλα χερια να βοηθησουν....κ σιγα σιγα θα γινουν που θα παει...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Λινακι χρονια πολλα και παντα χαρουμενη!!!Μικρουλα και εσυ....!!Εγω εχω κλεισει τα 30 αλλα το καλο ειναι οτι νιωθω 20 ακομα :);) !!!Ο αντρας σου θα σε θυμηθει σιγουρα,ασε που εσυ του ετοιμαζεις το καλυτερο δωρο της ζωης του!!!!

soch κρητικια γυναικα ....και εσυ τυχερος εισαι τοτε που την εχεις!!Αν δεν παινεσουμε το σπιτι μας ε ? ;) !

wsUfp2.png

Γεια σας γεια σας απο την ομορφη Κερκυρα!!!

Ηρθα σε ενα ιντερνετ καφε να σας πω τα νεα μου. ελπιζω να μπορεσω να διαβασω λιγα σχολια παραπανω γτ μονο τα γενεθλια που ειχε το Λινακι μας ειδα!!!

Χρονια σου πολλα κοριτσαρα μου γλυκια να τα εκατοστησεις!!!!!!

Εμενα την περασμενη δευτερα ειχε γενεθλια η μικρουλα μου η Νικολ και την πεμπτη η Εβελινα μου!!!!

Ακομα τρεχουμε με τις δουλειες του σπιτιου.Πολυ πραμα!! Αλλαθα σας τα πω οταν με το καλο μου ερθει το ιντερνετ.

Ο μπεμπακος κλωτσαει καργα παντως και ολα καλα!!

Φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!

EDIJp1.png

Καλημερα :)

barboula, αφου καταθεσουμε τα χαρτια μας στο ΙΚΑ, θα μας καταθεσουν σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα 15-45 ημερων τα χρηματα στον λογαριασμο μας! Θα εχουμε παρει απο το ΙΚΑ, ενα χαρτι που θα λεει ποσα χρηματα θα μας δωσουν. Με αυτο παμε στον εργοδοτη μας, και αν υπολειπεται κατι, θα μας το πληρωσει αυτος- ειναι μονο ομως για τον ενα μηνα ασθενειας που θα μας κολλησει ενσημα, στην περιπτωση που δεν εχουμε ηδη κανει χρηση του! Επισης, καταθετουμε χαρτια και στον ΟΑΕΔ, [αυτη η καταθεση δεν αφορα την 6μηνη αδεια μητροτητας], ετσι ωστε να συμπληρωθει το ποσο του μισθου μας εφοσον δεν το εφτασαν τα χρηματα απο ΙΚΑ/εργοδοτη. Την αδεια που σε υποχρεωνει να παρεις ειναι η αδεια μετ' αποδοχων που δικαιουσαι, οποτε την πληρωνεσαι κανονικα απο τον εργοδοτη σου! Να θυμηθεις οτι τα χαρτια στον ΟΑΕΔ για την αδεια μητροτητα τα καταθετεις εφοσον εχεις παρει την αδεια, στην αρχη δηλαδη της διαδικασιας, αλλα ποτε πληρωνεσαι δεν γνωριζω! Ελπιζω να βοηθησα καπως. Αν εχει καποιος αλλος να προσθεσει κατι ...

linaki, δεχτηκα το αιτημα σου στο φατσοβιβλιο και σε εκανα προσθηκη και στο γκρουπακι!

Και παρακαλω .. μην μιλαμε για ηλικιες! Καποια αλλοι θα παθουμε αμοκ! χαχα!

Καλη εβδομαδα και καλα αποτελεσματα!

XzvPp2.png

Γεια σας γεια σας απο την ομορφη Κερκυρα!!!

Ηρθα σε ενα ιντερνετ καφε να σας πω τα νεα μου. ελπιζω να μπορεσω να διαβασω λιγα σχολια παραπανω γτ μονο τα γενεθλια που ειχε το Λινακι μας ειδα!!!

Χρονια σου πολλα κοριτσαρα μου γλυκια να τα εκατοστησεις!!!!!!

Εμενα την περασμενη δευτερα ειχε γενεθλια η μικρουλα μου η Νικολ και την πεμπτη η Εβελινα μου!!!!

Ακομα τρεχουμε με τις δουλειες του σπιτιου.Πολυ πραμα!! Αλλαθα σας τα πω οταν με το καλο μου ερθει το ιντερνετ.

Ο μπεμπακος κλωτσαει καργα παντως και ολα καλα!!

Φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!

Καλώς τη!!! Να χαίρεσαι τις κοράκλες σου και να τις δεις οπως ποθεις!!! ΚΑλε για πες μας για το σπίτι!!! Ωραίο; Σε ποια περιοχή είναι;; Αλλα τι να λέμε όπου και να είσαι στη Κέρκυρα είναι υπέροχα!!! Γιατρο βρήκες εκει;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!! Χαρά καλωσόρισες πίσω! Άχου έχεις δύο Ζυγούλες; Ευτυχισμένη μάνα θα σαι :tongue::tongue::tongue: Και μένα η μαμά μου 3 κόρες εχει και οι 3 Ζυγοί :D Να χαίρεσαι τις κορούλες σου!

Γιατί μου διέφευγε τόσο καιρό το γκρούπ στο φεις; Είναι τόσο ωραίο :D

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...