Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια μου...πριν λιγο μπηκαμε σπιτι κ αυριο το πρωι φευγουμε παλι για αλλη δουλεια στο σπιτι...να βγαλουμε τα πλακακια κουζινας κ μπανιου σιγα σιγα..θα ερθει κ ο κουμπαρος μου για βοηθεια....!!

εγινε δουλεια σημερα...βγηκαν τα ντουλαπια κουζινας κ κατι κασες με πορτες...

ανεσταλλει η απεργια τελικα με τον εοπυυ το ειπαν κ στην τηλεοραση....!!καλο βραδυ κοριτσια μου...κ καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σαςςςς!!!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Αχ αρχιζω να νιωθω σαν το φαντασμα πλεον μεσα στο σπιτι....!

mini-graphics-halloween-735750.gif

Χαιρομαι για τους υπερηχους σας που ειναι ολα καλα!!!Καλα αποτελεσματα και στα κοριτσια που θα παρουν αποτελεσματα απο τις καμπυλες σακχαρου!

Barboula εσυ μονο οδηγιες θα δινεις μεσα στο σπιτι για τις αλλαγες ε??Μην τυχον και αρχισεις να βοηθας !!Αντε σιγα σιγα θα ετοιμαστει το σπιτι!

Νενα και εγω στις 15 εχω ραντεβου με το γιατρο,το μια βδομαδα το ειπα χονδρικα , αμα περασουν οι καθημερινες το Σ\Κ περναει πιο ευκολα!Παρεα θα τα δουμε τα μωρα μας!

Mary δεν πιστευω να κοιμασε ακομα ε??Να σου πω για τη διατροφη να παρηγορηθεις...Εγω 2 βδομαδες προσεχω σε σημειο που τα βραδια δεν τρωω τιποτα και πειναω και κοιμαμε το αποτελεσμα? χθες ζυγιστηκα και πηρα +2 κιλα ακομα!!Εκνευριστηκα πολυ...αντε να το πω τωρα στο γιατρο και να πιστεψει οτι προσεχω τι τρωω!!Αλλα μετα απο αυτο το αποτελεσμα τα πηρα που λετε και ειπα στον αντρα μου αποψε θα με βγαλεις τσαρκα στα Goody's :) :) ....και ετσι εχθες εφαγα καλα...αλλα απο σημερα ειπα να περιοριστω παλι και ελπιζω να σταματησει αυτη η ζυγαρια επιτελους να ανεβαινει!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη Κυριακη σε ολους και ολες ευχομαι και καλο ξημερωμα!!!!!!

graphics-sunday-806705.gif

wsUfp2.png

Καλημέρα φαντασματάκι chotaki!!! Εγω μετα απο τόσα σουβλάκια είχα βαρυστομαχιά που να κοιμηθω!!! Οχι οτι θα Κοιμόμουν ούτως η άλλως δηλαδη!!! Ετσι κοιμήθηκα στις 5 και ξύπνησα στις 6:30!!! Βρε τι έχουμε πάθει!!! Γιά να μη σχολιάσω οτι με έπιασαν οι βλάκειες μου χτες και διάβαζα πάλι μεχρι τις 3 ιστορίες με πολυ κακη εξέλιξη και είχα τρομοκρατηθεί... Επηρεαστηκα γιατι σε ένα αλλο τοπικ διάβασα για μια κοπέλα που σταμάτησε η καρδιά του εμβρυου στις 30 εβδ. Μακριά απο εμάς Παναγίτσα μου!!! Λιγο οι ορμονες λιγο τα σουβλάκια δεν ήθελε και πολυ να με πάρει απο κατω... Θα παω εκκλησία μετα να εκκλησιαστω λιγάκι μπας και μου φύγουν οι κακές σκέψεις απο το μυαλό...

Οσο για τα κιλά άμα είναι να μην τρώμε και να πέρνουμε ε ας τρώμε βρε αδερφέ να το ευχάριστηθούμε κιόλας!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Αχ θα τρελαθω!!!!! Το τικεράκι μου άλλαξε μηνα!!!!!! Μπήκαμε στον έβδομο!!!!!!! Ναι!!!!!!!!!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Τελικα δεν πήγα εκκλησία γιατι μετα με ξανά πήρε ο ύπνος αλλα με το καλό όλες μας Παναγίτσα μου!!!

Καλημέρα εγκυούλες μου!

Πως είστε όλες; Καλή Κυριακή σας εύχομαι!

Νενάκι: πάει πέρασε και η καμπύλη όλα καλά θα πάνε τώρα μήν ανησηχείς!! Με το καλό τα νέα σου πραγματάκια! Και εγώ έχω μαζέψει πολλά αλλά δεν κατέγραψα τι θα χρειαστεί να αγοράσω ακόμη :rolleyes:

Μπαρμπούλα: σίγα-σιγά με τις δουλειές είπαμε!! ;) Χαίρομαι που είναι όλα καλά με τον μπέμπαρο σου! Αν και κουραστική είναι τέλεια η διαδικασία μετακόμισης μ'αρέσει πολύ να τα ξαναρχίζω όλα απο την αρχή! Πέρσι τέτοια εποχή κάναμε και εμείς τη μετακόμιση. Είχα ρίξει πολύ δουλειά βέβαια αλλά άξιζε!!

Μαιρούλα: φάε τώρα που κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα! Και όταν γεννήσουμε θα μας πρήξουν όλοι "δεν έχεις χάσει ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης;" "καλέ ακόμη να γεννήσεις ;(υπο τύπο αστείου) " και τότε πραγματικά θα πρέπει να το ράψουμε μια και καλή. Εγώ πάντως θα τρώω τώρα που μπορώ οτι λαχταρά η ψυχή μου και μετά ράψιμο :cool:

Chot μου δεν είναι καιρός για δίαιτες απόλαυσε τα αγαπημένα σου φαγητά τώρα που μπορείς!

Κορίτσια εμείς χθες πήγαμε ΙΚΕΑ και αγοράσαμε κρεβατάκι, αλλάχτρα, πολυθρόνα για ταίσμα και χουζούρεμα, χαλάκια, κουτιά και ένα σορό άλλα για το δωμάτιο του μπέμπη! Τώρα μένει να τα ετοιμάσουμε! Αχ τι ωραίο συναίσθημα! Επόμενη στάση για αγορές jumbo για μικροπράγματα και μετά mothercare! Σιγά σιγά φυσικά γιατί πέθανα στη κούραση χθες. Νόμιζα πως θα μου έφευγε η μέση! Επίσης η γιαγιάκα μου, μου έδωσε χρήματα για να αγοράσουμε νέο πλυντήριο επειδή αυτό που έχουμε είναι κοινόχρηστο με τη μαμά μου και τις αδερφές μου και δεν λέει τώρα να πλένω τα ρούχα του μπέμπη σε ένα πλυντήριο που πλένονται ρούχα για τόσα άτομα! Και άυριο θα το παραγγείλουμε γιούπι! Πιστεύω αυτή τη περίοδο που ψωνίζουμε θα τη περάσουμε πολύ γρήγορα και θα μπούμε στο μήνα μας χωρίς να το καταλάβουμε! :tongue:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Λινακι τι όμορφα νέα!!!! Καλορίζικα τα νέα πραγματακια!! Νενάκι κι εσυ το ίδιο!!! Με το καλο να τα χαρούνε τα μπεμπάκια μας!!!!!!!

Εγω είναι στιγμές που Τρελαίνομαι και λιώνω!!! Παρατηρώ ενίοτε απο προχτές οταν είμαι ανάσκελα ξαπλωνενη τη κίνηση του μπέμπη μας!!! Τωρα έχει αρχίσει και φαίνεται!! Κάνει βουναλάκια! Τρανταζεται ολόκληρη και κάνει γκελ όπως οταν ρίχνεις πετρούλα στη θάλασσα και κυματισμους!!! Απίστευτο συναίσθημα λιώνω μιλάμε!!

Καλημέρα σας κοριτσάκια

Εγώ είμαι και επισήμως μια διαβητική!!! Σας γράφω τις τιμές μου πληροφοριακά.

Γλυκόζη

0' min - 85mg/dl

60' min - 192mg/gl

120'min - 129mg/gl

Πήρα την ενδοκρινολόγο που με ει χε δει για τον θυρεοειδή και μου είπε να μην ανησυχώ απλά να πάω για να μου δώσει δίαιτα και μέχρι τότε να περιορίσω υδατάνθρακες και όχι γλύκα. Πάντως από ότι κατάλαβα δεν είναι επικίνδυνο σε αυτές τις τιμές.

Zophie μου εσύ τι τιμούλες είχες?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα σας κοριτσάκια

Εγώ είμαι και επισήμως μια διαβητική!!! Σας γράφω τις τιμές μου πληροφοριακά.

Γλυκόζη

0' min - 85mg/dl

60' min - 192mg/gl

120'min - 129mg/gl

Πήρα την ενδοκρινολόγο που με ει χε δει για τον θυρεοειδή και μου είπε να μην ανησυχώ απλά να πάω για να μου δώσει δίαιτα και μέχρι τότε να περιορίσω υδατάνθρακες και όχι γλύκα. Πάντως από ότι κατάλαβα δεν είναι επικίνδυνο σε αυτές τις τιμές.

Zophie μου εσύ τι τιμούλες είχες?

Το νηστείας σου είναι παρα πολυ καλο!! Στη μια ωρα είναι λιγο αυξημένο αλλα με διατροφη πιστεύω θα είναι οκ! Τωρα στη σοφία που της έδωσε τρεις ινσουλίνες τη μέρα μου φάνηκε τόσο υπερβολικό!! Η μητέρα μου για χρόνια έχει πολυ σαχαρο και κάνει 1-2 το πολυ τη μέρα!! Δεν νομίζω να χρειαστείς πάντως!!

papatrikos: εμένα μια χαρά μου φαίνονται οι τιμές σου και δεν νομίζω να χρειαστείς ινσουλίνη. Λίγο προσοχή μόνο. Επίσης περιόρισε χυμούς και φρούτα γιατί και αυτοί ανεβάζουν το ζάχαρο. Λίγος καιρός έμεινε οπότε μην ανησυχείς!

Μαιρούλα: Μπήκες και επισήμως στον 7ο δηλαδή! Τι ωραία. Α και τώρα που θυμήθηκα κόψε κορίτσι μου τις ιστορίες με άσχημο τέλος! Μας επηρεάζουν πολύ και εγώ τις διάβαζα και μετά έβλεπα εφιάλτες και ξύπναγα με κλάματα έτσι είπα κομμένα όλα. Πρώτα ο Θεός όταν με το καλό γεννήσω ίσως τις διαβάσω. Ίσως πάλι και όχι. Οι κοπέλες αυτές ήθελαν να ξεσπάσουν κάπου και έγραψαν τις ιστορίες τους απο τι μια λες "να είμαι ενήμερη " απο την άλλη όμως τρομοκρατούμαστε και κάνουμε κακό και στα μπεμπάκια μας! Όσο για τα κυματάκια του μωρού δεν είναι απίθανα; Και εγώ απο την 27η άρχισα να τα αισθάνομαι και τώρα έχουν δυναμώσει πολύ είναι τέλεια!! :P:p:p:p:p

oYNBp2.png

papatrikos: εμένα μια χαρά μου φαίνονται οι τιμές σου και δεν νομίζω να χρειαστείς ινσουλίνη. Λίγο προσοχή μόνο. Επίσης περιόρισε χυμούς και φρούτα γιατί και αυτοί ανεβάζουν το ζάχαρο. Λίγος καιρός έμεινε οπότε μην ανησυχείς!

Μαιρούλα: Μπήκες και επισήμως στον 7ο δηλαδή! Τι ωραία. Α και τώρα που θυμήθηκα κόψε κορίτσι μου τις ιστορίες με άσχημο τέλος! Μας επηρεάζουν πολύ και εγώ τις διάβαζα και μετά έβλεπα εφιάλτες και ξύπναγα με κλάματα έτσι είπα κομμένα όλα. Πρώτα ο Θεός όταν με το καλό γεννήσω ίσως τις διαβάσω. Ίσως πάλι και όχι. Οι κοπέλες αυτές ήθελαν να ξεσπάσουν κάπου και έγραψαν τις ιστορίες τους απο τι μια λες "να είμαι ενήμερη " απο την άλλη όμως τρομοκρατούμαστε και κάνουμε κακό και στα μπεμπάκια μας! Όσο για τα κυματάκια του μωρού δεν είναι απίθανα; Και εγώ απο την 27η άρχισα να τα αισθάνομαι και τώρα έχουν δυναμώσει πολύ είναι τέλεια!! :P:p:p:p:p

Αχ Λινάκι έχεις απόλυτο δίκιο!! Οτι άσχημο έχει γραφτεί σε αυτο το φόρουμ και το parents εγω το χω διαβάσει!!! Λες και δεν υπάρχουν αλλα θέματα έτσι ευχάριστα!! Οπως ο θηλασμος πχ!!!! Απλα νομίζω οτι μεχρι να γεννησουμε πρώτα ο Θεός υγιή μωράκια αυτο το άγχος θα μας φάει! Τις προάλλες μη σου πω τι έβλεπα στο YouTube καλύτερα! Α πα πα! Πρέπει να το ξεπεράσω!!

Ευτυχώς βλεπω τους κυματισμους του μπέμπη μου κι ηρεμω!!! Είναι συναισθημα τέλειο απίστευτο μοναδικό!!!! Γιατι μπορει να μην καταλαβαίνω τη κίνηση αλλα τη βλεπω και λιώνω!!! Μετα θα γίνουν ακόμα πιο έντονα εεε;; Με βλεπω όλη μέρα κι όλη νυχτα να ξαπλώνω και να κοιτάς τη κοιλια μου σαν χαζη!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κ καλη κυριακη αν κ περασε η περισσοτερη μερα:rolleyes:

λινακι μου μεγια τα πραγματακια του μπεμπη σας, κ με το καλο το νεο σας πληντυριο!!!!

μαιρουλα μου ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπηκαμε επισημως στον 7ο;););), γι αυτο χαλαρααααα, κ ολα θα πανε καλα!!κ μην διαβαζεις παρεντς!!!!!!!!

καλα εκανες κ τσακισες τα σουβλακια, κ εγω απο την παρασκευη τρωω συνεχεια μετα την καμπυλξ, αλλα απο αυριο παλι στον ισιο δρομο..

μπαρμπ μου καλη συνεχεια με τα των εργασιων του σπιτιου σας!!!!!!!

παπατρικος μου οι τιμες καλες ειναι λιγακι αυξημενο η 1ωρα , αλλα με την διατροφη που σε ειπε φανταζομαι θα εισαι οκ, περιμενουμε νεα απο τον ενδοκρινολογο

chot μου ναι μαζι θα τα δουμε τα αντρακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1βδομαδουλα εμεινε μωρε θα περασει!!!!!

αχ μαιρουλα μου κ εγω τον νιωθω τον μπεμπη καθε μερα ολο κ πιο πολυ, κ ειδικα οταν ξαπλωνω αυτο που λες βγαινουν βουναλακια στην κοιλια μου, κ κατι πιανω, τωρα τι δεν ξερω αλλα ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο συναισθημαααααααααααααααααααααααααα

επισης οταν καθομαι τον νιωθω να χτυπαει πολυ χαμηλα!!!οπως τωρα καλη ωραααααα, μιλαμε δεν υπαρχει καλυτερη στιγμη της μερας απο αυτο :P:p:p:p:p:p

αχ αυριο παω κ εγω για τα δικα μου αποτελεσματα κ ο θεος βοηθος, τρεμω ομολογω, αλλα οτι ειναι να γινει θα γινει!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλό απόγευμα σε όλες.

Μπήκα για μια στιγμή να ενημερώσω πως χθες στο leroy merlin έπεσε το μάτι μου σε παιδικά χαλιά, οικολογικά & υποαλεργικά, σε πολύ ωραία σχέδια & χρωματικούς συνδυασμούς, με διάσταση 160χ230 & τιμή 89?.

Θυμάμαι που το συζητάγαμε λίγο καιρό πριν και είπα να το γράψω.

Καλό υπόλοιπο Κυριακής, τα λέμε από βδομάδα

Σωκράτης

Zophie διαβάζω ότι οι γυναίκες με διαβήτη κύησης πάνε συνήθως για πρόκληση στις 38 εβδομάδες. Τι σου είπε ο γιατρός σου σχετικά? Εγώ ακόμα δεν έχω δει τον δικό μου...:?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλησπερα :)

Σημερα ηταν μια πολυ ομορφη μερα :) Μου εφτιαξε την διαθεση που τις τελευταιες μερες ηταν αρκετα πεσμενη .. Βγηκαμε με την παρεα μας για καφεδακι αρχικα και μετα για φαγητο και μετα πηγα ξανα για καφε με αλλη παρεα! Ωραια Κυριακη :)

papatrikos, απο οτι βλεπω εχεις μια παθολογικη τιμη, δλδ πανω απο 180 στα 60 λεπτα. Τα δικά μου αποτελεσματα ηταν ως εξης:

75gr χορηγηθεισας γλυκοζης

0' 106mg/dl

60' 185mg/dl

120' 140 mg/dl

Σύμφωνα με το link που ειχα παραθεσει σε καποια απο τις παραπανω αναρτησεις μου, εγω ειχα 2 παθολογικες τιμες, πριν την χορηγηση της γλυκοζης και στα 60 λεπτα.

Βεβαια ο διαβητολογος μου ειπε οτι κανονικα θα πρεπει να εχω παντα κατω απο 100! Και παραπανω να εχω, εγω δεν θα παθω κατι, αλλα υπαρχει η πιθανοτητα να βλαψει τον μπεμπη. Οι 12 εβδομαδες που θα ειχα αν τελικα η γεννα γινοταν στις 40, ειναι μικρο χρονικο διαστημα για να ισορροπησω το σακχαρο μου ετσι οπως πρεπει, για αυτο και κανω τωρα ινσουλινη. Αν ειχα ολη την ζωη μπροστα μου τοτε θα προσπαθουσα αρχικα μονο με διατροφη!

Οσο για την εβδομαδα της γεννας, κι εγω εχω διαβασει οπως κι εσυ, οτι οσες εχουν διαβητη κυησης ειναι καλο να γεννουν στις 38 εβδομαδες. Κι εγω δεν μιλησα με την γυναικολογο μου ακομη. Το ραντεβου μας ειναι στις 16/10, οπου και θα της πως τα του διαβητολογου, και τα αποτελεσματα των εξετασεων που ο τελευταιος μου εδωσε να κανω, και τοτε θα μιλησουμε για την γεννα και μερικα ακομη θεματακια οπως doppler, καθε ποτε θα με βλεπει πια, για την ενεση anti-D, κτλ!

XzvPp2.png

Καλησπέρα μέλλουσες μανούλες και μπαμπά!!! Εγω μόλις γύρισα απο ένα τραπέζι που μας είχαν, τσάκισα δυο πιάτα καρμπονάρα, πίτσα, τούρτα και cheesecake και έτσι έκλεισε ευχάριστα αυτό το τριήμερο ακολασίας!!!! Απο αυριο ξανάμπαινω στους ρυθμούς μου γιατι Δευτέρα ως Πέμπτη καλα το παω, απο Παρασκευή τα χαλάω! Αλλωστε τελος βδομάδας θα κάνω κι εγω τη καμπυλη και θα μπω κι εγω στο club οπότε Έφαγα η μάλλον ξεσκίστηκα τωρα που μπορούσα!!! Πφφφφφφ Αι στο καλο πια έχω άγχος να γεννηθεί το μωρο δεν θα σκάσω και για τα κιλα!! Αχ βρε κορίτσια και στενοχωρηθηκα και σημερα γιατι διάβαζα που διάβαζα ιστορίες με φριχτο τελος και πριν λιγο το τετράχρονο ανιψάκι μας μου ειπε να πεθάνει ο μπέμπης και τρομοκρατηθηκα!!! Λέω βαλτό είναι κι αυτο ήμουν που ήμουν χαλια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...