Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα :)

marry, εγώ ήμουν στην 27η εβδομάδα όταν έκανα την εξέταση της γλυκόζης, δλδ. 26 εβδ +. Εγώ είχα διαβάσει κάπου όπου μπορείς να την κάνεις από την 24η εβδομάδα μέχρι την 28η, και όχι από την 28η έως την 32η που λέει η papatrikos!

Βρήκα και 2 σελίδες που το λένε, που παραθέτω παρακάτω τα link τους:

http://blog.diabeteswatch.gr/ogtt-pregnancy/

http://greekmoms.blogspot.gr/2011/07/blog-post_29.html

Ο γιατρός σου έχει σημασία πότε την ζήτησε!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου καλησπερααα...!γυρισα απο τον γιατρο κ σημερα τον απολαυσα οσο τιποτα αλλο....ημασταν μεσα κ μου εκανε υπερηχο ενα 40 λεπτο κοντα...κ του μιλουσε κ ο γιατρος κ ολο γελαγα εγω σημερα....ηταν ο πιο απολαυστικος υπερηχος..του ζητησα να το κρατησει λιγο παραπανω γιατι ηταν οι μελλοντικοι νονοι μαζι μας κ θα το ξαναδουν τωρα κ εκεινο κ εμενα οταν γεννησω....!!ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ...ειναι 600 γραμμαρια...βγαινει με βαση το υψος του μηριαου οστου μια εβδομαδα πιο μεγαλο αλλα με βαση το βαρος βγαινει κανονικα στην εβδομαδα μου...ολα υπεροχα...κ μας εβγαλε κ πολλες φωτο κ για εμενα κ για τους χαζονονους...!:D:D:D:D

εντελλει δεν θα παω Σαλαμινα..νιωθω πολυ κουρασμενη κ χρειαζομαι υπνο...κ αυριο θα ξεκινησουμε τα του σπιτιου..κ την Κυριακη περιμενουμε τον μηχανικο να μας πει για το σπιτι...!!οποτε το αφησαμε κ λογω χρηματων....!

ααααα κ για Κρητη μου ειπε οτι μπορω να παω...κ μου εγραψε εξετασεις να κανω τελος του μηνα κ την καμπυλη ζαχαρου κ τις κλασσικες του διμηνου...σας αφηνω να φαω κ μετα νομιζω θα κοιμηθωωωωωω...!!

φιλακιαααααααααααα σε οοοοολα τα κοριτσια μου!!:D:D:D

Jr39p2.png

Καλησπέρα!!! Sophie μου θα τη κάνω τελικα την 28η δεν είχα κάνει εξάλλου και τη διατροφη με υδατάνθρακες που θέλει τρεις μέρες πριν!

Μπαρμπούλα τι ευχάριστα νέα είναι αυτα!! Σούπερ το βάρος του μπέμπη!!! Καλύτερα δεν γινεται! Και τι μεγάλος υπερηχος! Εμάς ζήτημα να είναι δέκα λεπτά καθε φορα!!! Άντε με το καλο να ξεκινήσετε και το σπιτάκι σας!! Α σε 3d το είδατε;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ κ μου ειπε θα το ξαναδω σε 3d καλυτερα στις 32 εβδομαδες πρωτα ο Θεος που θα κανω doppler παλι....!!

ολες οι εξετασεις αληθεια βγαινουν προς το παρον τελειες....!!οπως ακριβως τις θελει ο γιατρος....!!:D:Dσε ευχαριστω marry μου...τωρα παω να ξαπλωσω γιατι νιωθω πολυ κουρασμενη..εκανα κ πολλες δουλειες σημερα παλι γιατι βιαζομουν πιστευοντας οτι θα φυγω για Σαλαμινα....κ τα επαιξα.....καλο βραδυ κ ελπιζω σημερα να καταφερεις να κοιμηθειςςςςςςςςςςςςςςς!!

Jr39p2.png

Barboula σούπερ ο μπέμπης έτσι? Μπράβο του λοιπόν, πάντα τέλειος ο κύριος να είναι!!!

Καλά λέω ότι θέλει ο καθένας λέει. Εμένα μου είπαν πριν τις 28 εβδομάδες την κάνεις μόνο αν έχεις ιστορικό, αλλιώς δεν έχει εμφανιστεί ακόμα... κανένας δεν μου είπε να κάνω διατροφή ειδική 3 μέρες πριν. Να τρώω κανονικά ότι τρώω συνήθως, χωρίς δίαιτες και με ότι γουρουνιές κάνω συνήθως. Το προηγούμενο βράδυ μόνο πολύ ελαφρύ γεύμα και το πρωί νηστικιά. Τι να πω...μάλλον όλοι δίκιο έχουν χαχααχα

Θα πάω αύριο στο Μητέρα που είναι τελευταία μέρα για να την κάνω με τον ΕΟΠΥΥ.

http://www.mammycool.gr/viewcontent.jsp?id=14IG8Q8J7&cid=14AM8E4D1

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Barboula σούπερ ο μπέμπης έτσι? Μπράβο του λοιπόν, πάντα τέλειος ο κύριος να είναι!!!

Καλά λέω ότι θέλει ο καθένας λέει. Εμένα μου είπαν πριν τις 28 εβδομάδες την κάνεις μόνο αν έχεις ιστορικό, αλλιώς δεν έχει εμφανιστεί ακόμα... κανένας δεν μου είπε να κάνω διατροφή ειδική 3 μέρες πριν. Να τρώω κανονικά ότι τρώω συνήθως, χωρίς δίαιτες και με ότι γουρουνιές κάνω συνήθως. Το προηγούμενο βράδυ μόνο πολύ ελαφρύ γεύμα και το πρωί νηστικιά. Τι να πω...μάλλον όλοι δίκιο έχουν χαχααχα

Θα πάω αύριο στο Μητέρα που είναι τελευταία μέρα για να την κάνω με τον ΕΟΠΥΥ.

http://www.mammycool.gr/viewcontent.jsp?id=14IG8Q8J7&cid=14AM8E4D1

Τι να σου πω βρε αγάπη!! Εμένα μου ειπε τρεις μέρες πριν διατροφη πλούσια σε υδατάνθρακες. Μακαρόνια ρύζι πατάτες κλπ. Αχ και σημερα χάλασα και τη δίαιτα μου. Έφαγα κρουασαν ένα κάρο κουφετα με σοκολάτα και μετα 5 κομμάτια πίτσα. Γαμωτο...

καλημερα κ απο μενα κ καλο σαβ/κο

λοιπον αρχιζω πρωτα με τα δικα σας..

λινακι μου τελεια τα νεα μπραβοοοο, να συννεχισεις εννοειται κ στον 2ο για να σε κραταει σε ηρεμια κ για να σου λυνει ολες τις αποριες, μιας κ ολοι οι γιατροι στα δημοσια ειναι καπως!!!!!!!το θετικο να κρατας οτι ο μπεμπακος ειναι καλα!!!!!!!!!!!

αρκουδομανουλα μου τι ομορφα τα νεα για τις μπεμπουλες σου!!μπραβοοοο, καλα αποτελεσματα κ στις εξετασεις σου

γεωργια μου εκτος απο σενα κ εγω βοδι στο θεμα αυπνιες ποτε πεφτω ποτε κοιμαμαι ουτε περνω χαμπαρι..φιλια στον μικρο σου!

σωκρατη με το καλο τα πραγματακια κ η συναρμοληγηση του μικρου!

μπαρμπ μου το απολαυσες τον μπεμπακο ε?μια χαρααααα, μεγαλωσατε κ σεις διαβαζω!!τελεια κ τα δικα σου νεα!!να κατσεις να ξεκουρατσεις εφοσον το εχεις αναγκη κ να μην πατε πουθενα

φραουλιτσα μου αψογες οι εξετασεις σου μπραβο!αντε τωρα λιγο υπομονη να δεις την γοργονιτσα σου!οσο αυτο για τα γλυκα μην κ την ορεξη γενικως μην σκας κ εγω το χω παθει!!!

chot μου υπομονη μια βδομαδουλα ειναι θα περασει για αν ξαναδεις τον μπεμπη!κοντα εχουμε ραντεβου?εγω 15-10..

μαιρουλα μου αυτο που λες για την καμπυλη , εξαρταται ποτε στην συζητηση ο ντοκ , εμενα μου ειχε πει 27β, αλλα πηγα χτες λογο απεργιων εοππυ , κ ημουν 26β κ μερες μου ειπε δεν υπαρχει θεμα.τωρα για τις απεργιες εγω ολες τις εξετασεις τις εκανα στο γιουρομεντικα, αλλα ξεκιναει απεργιες, ομως εδω στην θεσσαλονικη δεν κανουν ολα τα εργαστηρια, πρεπει να μαθεις πια κανουν κ πια οχι!!

κατα τ αλλα τι λεει ο μικρος?κλωτσαει?οι αυπνιες συννεχιζονται?

ζοφη μου πως παει η διατροφη?ολα καλα?

παπατρικος μου η μπεμπουλα καλα?κ εσυ αυπνιες ε?

εγω κοριτσια χτες το εκανα τελικα το σακχαρο την καμπυλη δλδ κ πολυ ζοριστηκα, 1ον η γλυκοζη μια αηδια κ μιση μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ειχα κ 100μλ λογω κιλων κ οχι 75μλ , επρεπε να το πιω μεσα σε 2λεπτα κ τα ειδα ΟΛΑ..μου εφερε αναγουλα, ταση για εμετο, ζαλη, υπνηλια, τα παντα , λες κ ημουν ναρκωμενη..ο μικροβιολογος λεει ειναι απολυτες φυσιολογικες οι αντιδρασεις, αλλα δεν πιανουν σε ολες, ε σε μενα πιασαν ολα τα σημαδια!!!!

ευτυχως ηταν η μανουλα μου μαζι γιατι σχεδον 4ωρες μονη μου δεν θα την παλευα

αφηστε που φλεβες γιοκ, κ αντι για 4 φορες με τσιμπησανε 8..

2 φορες καθε ωρα γιατι δεν μπορουσαν, αφηστε...χαλαλι για τον μπεμπη μου δεν το συζητω, τωρα αναμονη μεχρι την δευτερα που θα παρω αποτελεσματα

σας φιλω ολους γλυκα κ ευχομαι ενα υπεροχο σ/κ:P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα Νενάκι!!! Καλά αποτελέσματα να Χεις κι εσυ κι η παπατρίκος που παει σημερα! Βρε αγάπη γιατι δεν ζητήσες να σου βάλουν πεταλούδα να μη σε τρυπανε συνέχεια; Κι εγω δεν έχω φλέβες και πάντα αυτο κάνω!! Εγω τη καμπυλη θα τη κάνω σε δέκα μέρες κι ευελπιστώ μέχρι τότε να δέχονται εξετάσεις!

Και τώρα με πήρε η μάνα μου τηλ που είχε παει στη Βιοιατρικη για αίματος οτι οι μαλακίσμενες δεν τις βρισκανε φλέβα είχαν μαζευτεί όλες και δοκίμασαν μια μια την τρυπησαν 9 φορές!!!!!! Ωσπου λιποθυμήσε διαβητικη γυναίκα με ινσουλίνες!!! Ελεος δηλαδη οκ έχει δύσκολη φλέβα αλλα πάντα την τρυπάνε το πολυ μέχρι δυο φορές!!! Εχω κάτι νεύρα!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου......καλα αποτελεσματα Νενα μου με την καμπυλη ζαχαρου...!!εγω κοριτσια ειναι να κανω εξετασεις τελος του μηνα κ ελπιζω μεχρι τοτε να εχουν ληξει οι απεργιες αλλιως τι να κανω...?θα τα σκασω....!!δεν γινεται κ αλλιως....οι αιματολογικες πρεπει να γινουν τελος του μηνα πριν φυγω για Κρητη Η κ αμεσως μολις γυρισω....κ η καμπυλη ζαχαρου μου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να γινει 27 εβδομαδα ....

αααα για τα κιλα εχω παρει 5 μεχρι τωρα κ μου ειπε οτι ειναι υπεροχα....οπως κ η πιεση μου καθε φορα που την μετραει...!κ διαβασε κ εκεινος τα αποτελεσματα της β επιπεδου κ μου ειπε οτι ειναι ΤΕΛΕΙΑ...κ ειδικα ειναι πολυ καλα τα αμνιακα μου υγρα κ το οτι ο πλακουντας ειναι πισω πισω κ ψηλα....!!αυτααααααα!!

φευγουμε τωρα παμε στο σπιτι να ξεκινησουν οι αντρες να ξηλωσουν τα ντουλαπια κ τις πορτες...κ αυριο το απογευμα περιμενουμε τον μηχανικο....!:D:D:D

ελιωσα στον υπνο ...12ωρο κοιμηθηκα..!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Πήγα σήμερα το πρωί στο Μητέρα και έκανα αυτή την αηδία εξέταση. Εγώ ευτυχώς είχα περιθώριο να το πιω μέσα σε 5 λεπτά και είχα 75γρ γλυκόζης χαχαχα

Περίμενα δυο ώρες, πλήρωσα μια συμμετοχή 6 ευρώ γιατί έκανα και επαναληπτικό ελέγχο για μεγαλοκυτταροϊό αφού δεν έχω αντισώματα και ΤSH. Αυριο Κυριακή θα είναι έτοιμα. Βλέπουμε λοιπόν. Το καλύτερο είναι ότι μπήκε ένας γυναικολόγος εκεί που περιμέναμε και είπε οτι άδικα μαζευτήκαμε Σαββατιάτικο δεν πρόκειται να γίνει επίσχεση εργασίας που λένε από Δευτέρα. Μακάρι τι να πω. Α! Και κάτι άλλο που δεν μου το είπανε αλλά το άκουσα από δυο εγκύους που έκαναν κι αυτές καμπύλη. Όταν το πιεις το ρημάδι δεν κάνουν οι μετακινήσεις γιατί αλλάζουν οι τιμές.. το ξέρατε?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλησπέρα :)

papatrikos, αν μετακινηθείς, απλό περπάτημα ας πούμε, αν έχεις ανεβασμένο σάκχαρο, με την "γυμναστική", θα πέσει, οπότε δεν θα είναι σωστές οι τιμές! Καλά αποτελέσματα! Και σε σένα nena!

XzvPp2.png

αχ μαιρουλα ζητησα πετουλαδα κ μου ειπαν<<δεν εχουμε, μας τελειωσαν :shock::shock::shock:>>

αχ μωρε τι τραβαξε η μανουλα σου, την καταλαβαινω απολυτα..χαζες ειναι παει κ τελειωσε..

μπαρμπ μου τυχερουλα αρχιζετε σιγα σιγα την ανακαινηση?τυχερουλα μου κ εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω, εμεις ακομα τιποτα ο παλιοενοικιαστης θα αργησει να βγει :cry::mad:

ευχαριστω για τα καλα αποτελεσματα κοριτσακια μου, θα αμθω δευτερα, βεβαια ειδα ενα ονειρακι οτι δεν βγηκαν καλες..για να δουμε!

παπατρικος καλα αποτελεσματα για αυριο!!τυχερουλα κ 5 λεπτα κ 75γρ μονο!!!!!!!!

ευχομαι να λυθει η αποχη-απεργια για τις εξετασεις κ να μην πληρωσετε κανονικα τα ποσα

σημερα πηρα απο την ξαδερφη μου πολλααααααααα πραγματκια για το σπορακι μου κ ειμαι πολυ χαρουμενη, τα χωρισα αναλογα με τους μηνες τα ρουχακια , εχει κ σεντονακια, παντελονακια, μπλουζακια, εσωρουχακια, φορμακια, πετσετουλες, καλτσακια, παπουτσακια κ αλλα πολλααααα!!οποτε τωρα λιγο πολυ ξερω τι πρεπει να αγορασω λογο ελλειψης:P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα αγάπες! Ναι βρε Νενάκι μου ταλαιπωρήθηκες κι εσυ με τις ενέσεις! Μωρε ας είναι καλα τα αποτέλεσματα και χαλάλι!! Ναι παπατρικούλη μου όντως με τη κίνηση μεταβάλλεται ο μεταβολισμος άρα και οι τιμές! Καλα αποτελέσματα και σε εσένα και στις υπόλοιπες μετα!!! Κορίτσια πανω που έκανα τρεις μερούλες διατροφη χτες τσάκισα πίτσες και απόψε το βραδυ σουβλάκια... Αχ αυτές οι επισκέψεις σε σπίτια.. Παει πρέπει να το πάρω απόφαση οτι θα γίνω αλλη τόση! Αυριο το βραδυ μας έχουν πάλι τραπέζι οπότε δεν υπάρχει σωτηρία!! Θα με ξεχέσει ο γιατρός που δεν πρέπει να πάρω γραμμαριο αυτο το μηνα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...