Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Αχ chot μου μεγάλη χαρά θα έκανε να τον ξύπναγα μεταμεσονύχτια και να του έλεγα τρίψε με οταν πρωι πρωι παει για δουλειά! Αλλα σημερα πραγματικά δεν την παλεύω. Πονάνε τα πόδια απο ψηλα στριφογύρισματα ανάγκη δευτερόλεπτο και πλέον μετα σπο τόσες ώρες θέλω να κοιμηθώ μια ωρα αλλα που!!!! Οσο για τη κοιλίτσα μη σκας! Καθε μια είναι διαφορετική άλλη ψηλά άλλη χαμηλά! Άντε να πας κι εσυ στο γιατρο να ηρεμησεις!! Χτες πήγε και η αρκουδομανουλίτσα! Για να δούμε τι κάνουν οι δίδυμούλες!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες.

linaki αισιοδοξία, έγραψες και μόνη σου πως ο γιατρός σου είπε να μην ανησυχείς. Νέα από τον 2ο γιατρό;

zophie κουράγιο τα καλά έρχονται

νενα καλά νέα εύχομαι

barboula μπαίνεις δε περιπέτειες με το σπίτι αλλά οι αλλαγές οδηγούν σε ψυχολογική ανάταση και ευεξία.

georgia.g σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, προσπαθώ να αναλάβω όσα μπορώ να φέρω εις πέρας ώστε να μην έχει έγνοιες η σύζυγος.

Εμείς έχουμε οδοντίατρο σήμερα. Επίσης περιμένουμε τα πράγματα από Λητώ για να στήσουμε το πορτ μπεμπε.

Σωκράτης

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες και μπαμπούλη!!!

Λινάκι όλα καλά θα πάνε αφού ο γιατρός σου δεν σου είπε ότι είναι κάτι ανησυχητικό μη φοβάσαι!!! Να σκέφτεσαι αισιόδοξα!!!

Νενακι κι εγώ όταν έκανα καμπύλη νόμιζα ότι θα είχα ανεβασμένη με τόσα γλυκά που τρώω αλλά τελικά όλα μια χαρά οπότε μη φοβάσαι είναι το άγχος που πιάνει κάθε φορά πριν από κάθε εξέταση!!!

Σωκράτη με το καλό να έρθουν τα πραγματάκια σας κι εγώ ανυπομονώ να έρθουν τα δικά μου να αρχίσω να φτιάχνω!!!

Μαιρούλα επάξια παίρνεις τον τίτλο της νυχτερίδας!!!!

Chot δεν έχει σημασία που είναι η κοιλιά αν είναι χαμηλά ή ψήλά μην αγχώνεσαι!!!

barboula καλή αρχή με το σπίτι μπορεί να είναι λίγο ταλαιπωρία αλλά κάθε αλλαγή είναι ευχάριστη!!!

Εγώ είμαι καλά και η μικρή γοργονίτσα επίσης την νοιώθω κάθε μέρα όλο κουνιέται και μου εμφανίζει κάτι γρουμπουλακια στην κοιλίτσα μου πότε εδώ και πότε εκεί έχει πολύ πλάκα!!! Περιμένω σε 10 μερες να πάω να την δώ!!! έκανα και όλες τις εξετάσεις που μου ζήτησε ο γιατρός μέχρι τότε καρδιογράφημα - οφθαλμίατρο και ντόπλερ και τώρα περιμένω!!!

Το μόνο που με απασχολεί είναι που έχει ανοίξει η όρεξή μου και πεινάω συνέχεια και ειδικά θέλω να φάω γλυκά!!!

σήμερα είπα στη μαμά μου να μου φτιάξει δίπλες!!! περιμένω πως και πως να γυρίσω από τη δουλειά για να τις δοκιμάσω!!!

εύχομαι όλες να είμαστε καλά και τα μπεμπάκια μας επίσης!!!

Πάω να φάω το πρωινό μου και να πάω για δουλειά αυριο και δευτέρα έχω ρεπό οπότε ξεκούραση!!!

Σας αφήνω λοιπόν φιλάκια πολλά!!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα μανούλες και μπαμπάκα,

Λοιπόν επισήμως μπαίνω και εγώ στο κλαμπ των αυπνιών. Δυο μέρες τώρα είμαι χάλια. Δεν βολεύομαι, ξυπνάω με το παραμικρό και κοιμάμαι κανένα τρίωρο. Αλίμονο αν πάμε έτσι μέχρι τέλους.

Πήγαμε χθες στον γιατρό. Όλα καλά μεγαλώσαμε πολύ. Η μια είναι 1100 γρ και η άλλη 1060 γρ. Χαρήκαμε πολύ βασικά που φτάσαμε μέχρι εδώ με επιτυχία. Μου έγραψε ο γιατρός κάποιες εξετάσεις, που από ότι κατάλαβα αφορούν την καισαρική που θα κάνω πιο πολύ. Σε λίγο θα πάω να τις κάνω γιατί από Δευτέρα έχουν απεργία στον ΕΟΠΥΥ. :evil:

Fraoulisa και εγώ έχω σκάσει για γλυκά. εγώ παρήγγειλα χαλβά σιμιγδαλένιο. Έχω χρόνια να φάω. Πως μου ήρθε άγνωστο!!

Linaki πήγες στον άλλον γιατρό ? τι σου είπε?

Maryy ξεκίνησες περπάτημα και δεν βοήθησε στις αυπνίες?

Νενάκι γιατί να είναι χάλια η καμπύλη? Ααα δεν θέλω αρνητικές σκέψεις. :P

Chot και εμένα είναι χαμηλά. Μην ανησυχείς είναι διαφορετική στην κάθε μία.

Soch καλή αρχή με τα πραγματάκια. ;)

imQRp2.png

Καλημέρα κορίτισα και αγόρι!

Χθές κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Ο δεύτερος γιατρός ήταν πολύ θετικός και κατατοπιστικός και έτσι ηρεμήσαμε. Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια. Μου είπε πως το μωράκι μας μεγαλώνει κανονικά και ζυγίζει 1600 γρ. (ο άλλος μου είπε 1400 όσα μου είπε και πριν 1,5 εβδομάδα) και πως είναι φυσιολογικό βάρος ούτε πολύ ούτε λίγο. Όσο για το υγρό μου είπε πως είναι φυσιολογικότατο απλά το παιδί μαζεύεται σε μια γωνιά της μήτρας και όλο το νερό πάει σε άλλες γωνιές. Φτάνει στα 13cm με φυσιολογικό όριο είναι το 10 και χαμηλό θεωρείται κάτω απο 5!!!! Επίσης μου έκανε ντόπλερ, μου είπε πως βρίσκει λίιιγο γερασμένο το πλακούντα αλλά η μέτρηση ντόπλερ έδειξε πως είναι όλα φυσιολογικά για τουλάχιστον τις επόμενες 2 εβδομάδες. Μετά πρέπει να τα ξαναδούμε. Επίσης μου είπε πως το ύψος του πλακούντα είναι μια χαρά για φυσιολογικό τοκετό αλλά το μωρό έχει γυρίσει με τα πόδια προς τα κάτω. Υπάρχουν περιθώρια φυσικά να γυρίσει αλλά όσο μεγαλώνει τα περιθώρια στενεύουν!

Όλα αυτά. Ο γιατρός στο Δημόσιο με το ζόρι του βγάζω μια κουβέντα. Χθές με εξέταζε, αναστέναζε και τα είχα παίξει δεν έλεγε τίποτα. Συνέχεια τον ρώταγα "συμβαίνει κάτι στο μωρό;" και ίσα που μου απάνταγε! :? Τέσπα. Επειδή θα να γεννήσω στο Δημόσιο πρέπει να πηγαίνω και σε αυτόν αλλά θα συνεχίσω και στον ιδιώτη. 2 μήνες έμειναν, 50 ευρώ η επίσκεψη δεν είναι τίποτα μπροστά στην ηρεμία της ψυχής μας!! :cool:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου.!!τι κανουμε??

Λινακι τελεια τα νεα σου....μια χαρα..!!!ειδες δεν υπαρχει λογος να τρελαινεσαι.....!!

Νενα καλα αποτελεσματα απο την καμπυλη ζαχαρου ευχομαι...

marry ακομα βρυκολακιαζεις εεε???τι να πω βρε κοριτσι μου κουραγιο...δεν ξερω τι αλλο να πω!!

φραουλιτσα μια χαρα κ το μπεμπακι το δικο σου εε?ΤΕΛΕΙΑ...!!

Σωκρατη με το καλο να στησετε το πορτ μπεμπε σαςςςςς,,,,

εγω χθες πηγα κ αγορασα τον βαπτιστικο σταυρο του βαφτησιμιου μια που μαζεψαμε τα λεφτα γιατι τα κουμπαρακια μια μας λενε θα γινει η βαφτιση σε 2 μηνες μια σε 5....μια σε ενα χρονο....κ ο χρυσος ανεβαινει συνεχεια....κ πηραμε κ ενα κομπολοι για τον γαμπρο του αμορε που θα αρραβωνιαστουν τωρα...παρα πολυ ομορφο...!

μετα πηγαμε κ ειδαμε μια μαπα ταινια με παρεα σε ενα σπιτι....κ εγω ειχα αρραξει κ απολαμβανα τις κλωτσιες του μωρουλι μας....:D:D

σημερα εχουμε ραντεβου στις 6 κ μετα ΣαλαμινααααΑΑΑΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα!!

Κι εγώ σήμερα από τις 4 στο πόδι. Δηλαδή το πάλεψα μέχρι τις 6 αλλά μετά σηκώθηκα. Κατά τις 7 με πήρε ο ύπνος στον καναπέ για κανα 2ωρο. Τι να κάνουμε...έτσι είναι. Κι εγώ θέμα με τα πόδια μου έχω

Linaki υπέροχα νέα κοπέλα μου. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια μέχρι τέλους. Όπως έχω ξαναπεί και ως παθούσα, τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μαιρούλα πήρα τηλέφωνο σε ένα φαρμακείο στη Νέα Ιωνία. Δεν χρειάζεται καν να την παραγγείλω. Τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ μου είπε είναι υποχρεωμένα να την έχουν. Απλά θα χρειαστείς εκτός από το βιβλιάριο και τη συνταγή, μια γνωμάτευση ότι είσαι έγκυος ( :shock:.....το γράφει πάνω στη συνταγή του γιατρού, κύηση) και γνωμάτευση από αιματολόγο η γυναικολόγο η από οπουδήποτε ότι εσύ έχεις ρέζους αρνητικό και ο άντρας σου θετικό. Ο Θεός βοηθός και καλά κρασά!!!! Τη Δευτέρα που θα κάνω καμπύλη σακχάρου, θα ζητήσω και ένα τέτοιο χαρτί. Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ υπάρχει επίσης στην Αλεξάνδρας και στην Ομόνοια.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα και στους υπόλοιπους!!!

Λινάκι και happybear τέλεια τα νέα απο το γιατρο!! Οι διδυμούλες έχουν σούπερ βάρος κι εσυ Λινάκι μου να πηγαίνεις και σε εκείνο το γιατρο να σε καθυσηχάζει! Τωρα γιατι αλλα λέει ο ένας κι αλλα ο άλλος;; Ισως γιατι τα μηχανήματα του ιδιώτη είναι πιο εξελιγμενης τεχνολογίας..

Παπατρίκος μου βλεπω να τη πληρώνω και να τη παραγγέλνω απο το φαρμακειο της γειτονιάς. Πολυ ταλαιπωρία βρε παιδι μου! Οταν την κανεις να μου πεις μονάχα που και ποιος στην έκανε.

Διαφημίσεις

καλημερα σας κυριες και κυριε...τι μου κανετε???

Τελικα εγω ειμαι το μονο βοδι της παρεας μια και οι αυπνιες δεν με εχουν ακουμπησει ακομα...πωπω...

Λινακι μου πραβο ολα καλα μην αγχωνεσαι..και εγω πιστευω οτι τα μηχανηματα του ιδιωτη ειναι πολυ καλητερα απο αυτα του δημοσίου και καλα κανεις που θα συνεχισεις να πηγαινεις και σε αυτον μεχρι τελους..οχι τιποτα αλλο απλα και μονο για να μην σε αγχωνει ο αλλος..

Αρκουδιτσα μου...μια χαρα οι μικρουλες σου τελεια μπραβο....

τα αλλα τα τσουπακια μου βλεπω εκτος απο αυπνιες ειναι μια χαρα...

Ευτυχω Παρασκευη σημερα ...πρεπει να παω και εγω αυριο για εξετασεις γιατι απο Δευτερα ξεκινουν παλι απεργιες και δεν θα περνου τα διαγνωστικα μεσω Εοπυ....

Ασχετο αλλα σημερα λεω να παω να κουρευτω κιολας γιατι εχω γινει χαλια....

Φιλάκια αγαπες...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Βρε κορίτσια σχετικά με αυτο που ειπε η Γεωργία οτι απο αυριο ξεκινάει πάλι η απεργία για τον Εοππυ κι ούτε εξετάσεις στη Βιοιατρικη δεν θα εκτελούνται, ηταν να κάνω καμπυλη στην 28 εβδομαδα αν παω αυριο 26 και 4 λέτε να υπάρξει πρόβλημα; Εσείς σε ποια βδομάδα τις κάνατε;;;

Εγώ κανονικά από Δευτέρα θα είμαι 28 εβδομάδων. Πήρα τηλ τη βιοιατρικη και μου είπαν εξετάσεις γιοκ. Πήρα και σε έναν μικροβιολόγο κοντά μου που εκτελεί συνταγές εοπυυ και μου είπε έλα να δούμε μήπως δηλώσουμε ότι το έκανες Σάββατο κλπ. Ούτος η αλλιώς το κόστος δεν είναι μεγάλο. 7.30-8ευρω η 2ωρη που θα κάνω. Η εξέταση γίνεται από την 28 έως και την 32 εβδομάδα.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Στη Βιοιατρικη το κόστος είναι κάπου 30 ευρω που είχα ρωτήσει. Πήρα τη Μαια μου και ειπε να παω αυριο δεν πειράζει απλα δεν πρόλαβα τρεις μέρες να κάνω διατροφη πλούσια σε υδατάνθρακες που ήθελαν. Το βραδυ θα Βράσω κανά ρύζι. Πάντως νομίζω οτι κάποιες κοπέλες την έκαναν πριν τις 28!! Σημερα λέω να φάω και μια kiss που λιγουρευομαι μέρες..

Τελικά κορίτσια και για οποία ενδιαφέρεται, τις εξετάσεις μου θα τις κάνω τη μετα που πρέπει το ρεα το μαιευτήριο θα δέχεται απο τον εοππυ. Ελπίζω δηλαδη να μην αλλάξει τίποτα μέχρι τη μεθεπόμενη εβδομαδα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...