Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα μαιρουλα

με το κλιματιστικο ε?εμεις εδω μια χαρα ειμαστε απο δροσια ευτυχως δλδ!!

ρε συ αυτο με την κυστη ασε τρελλο θεμα, εκει που λες παει κατουρηθηκα, μετα παο 5λεπτα τιποτα χ!χ!χ!τα ατιμα παιζουν με την κυστη μας :P:p:p

το βραδυ κ εγω ανα 1-2ωρες το πολυ σηκωνομαι αφου ο καημενος ο αντρας μου

λεει μηπως να εγκατασταθεις μονιμα εκει?αχχαχχααχαχαχχα:cool:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μας κοροϊδεύουν αλλα χαλάλι τους!!! Χιχιχι!! Παπατρίκος που είσαι; Πήγε η μαμά μου σε ένα φαρμακειο να ρωτήσει για την ένεση και ο φαρμακοποιός της ειπε οτι δεν γράφεται κι οτι κάνει 40τοσα ευρω. Αλήθεια είναι έτοιμη συριγγα που τη κανεις στη κοιλια; Στον ποπό;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλημερα μαιρουλα...βλεπω εκει που κοιμοσουν σε ξυπνησε ο συζυγος εεε????πες του βρε αγαπηηηηηη βρυκολακιαζω καθε βραδυ κ τωρα που κοιμηθηκα πονεσε ο ωμος....!αχαχαχα!!

Νενα σε καταλαβαινω....η δουλεια χαλια λογω μεσης κατα τα αλλα πλεον τυφλο συστημα στον υπολογιστη κ υπομονη με τον καθε κουλο που παιρνει κ χαμογελο που εχουμε δουλεια ακομα..

οσο για το σπιτι αν ειχα ολο το ποσο που εχω υπολογισει οτι χρειαζεται θα ημουν σιγουρη οτι θα ηταν ολα ετοιμα πριν την γεννα....

αλλα φαντασου εμεις θα κανουμε (οχι εγω προσωπικα)πολυ προσωπικη δουλεια...δλδ ηλεκτρολογικα θα τα φτιαξει ο μπαμπας μου με τον αμορε....

τα υδραυλικα ο κουμπαρος μου.....τα κουφωματα θα τα παραγγειλουμε μεσω του θειου μου που εκανε αυτη την δουλεια καποτε....οποτε θα τα παρουμε πιο οικονομικα κ θα τα τοποθετησει εκεινος μαζι με τον αμορε..

γκρεμισματα εμεις...οποτε μενουν σοβατισματα,κουζινα,πλακακια,μπανιο να μας τα βαλουν αλλοι...εχουμε υπολογισει γυρω στα 15000 να χρειαστουμε χωρις ολα τα επιπλα.....αλλα εμεις εχουμε μαζεψει μεσα σε λιγοτερο απο 1 χρονο μονο τα 9000 με πολυ κοπο κ ιδρωτα.....κ ηρθε κ η εγκυμοσυνη...κ οοοοολα μαζιιι....αχαχαχαχα!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ....!!

Jr39p2.png

Καλημέρα!!!

zophie μου κάνε λίγο υπομονή κούκλα μου και αυτό είναι κάτι που διορθώνεται όταν γεννήσεις με το καλό.

Barboula όλα καλά με το σπίτι ε? Άντε σιγά σιγά όλα θα γίνουν!!

Μαιρουλα κάπου εκεί στα 40ευρω έχει. Την κάνεις ή στο μπράτσο ή στον ποπό. Εμένα για ποπό με πανε χεχε. Σήμερα θα παω από τον γιατρό και θα δω τι έκανε με το ικα. Θα ξέρω το βράδυ.

Κι εμένα κορίτσια η τσούπρα νοιώθω ότι χορεύει πάνω στη κύστη μου πολλές φορές. Επίσης πέρα από τις κλωτσιές αυτό που νοιώθω πλέον είναι όταν προσπαθεί να γυρίσει πλευρό που κάνει βουναλάκι η κοιλιά μου. Χαϊδεύω εκεί το σημείο και είναι κάτι σκληρό.. με πιάνει τρελά όταν σκέφτομαι ότι είναι το μωράκι μου αυτό που πιάνω!!

Προβληματάκια κι εγώ με τον ύπνο και κυρίως με τα πόδια μου...

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημερα :)

Μαλλον χειροτερα ειμαι απο χθες .. μια που βλεπω τελικα οτι δεν ειναι και ολα ευκολα τα της εγκυμοσυνης .. ευτυχως βεβαια που ειναι οσο δυσκολα ειναι γιατι παντα υπαρχουν και δυσκολοτερα .. Και πιστευω οτι μπορει να μου παρει λιγο αλλα θα ανεβω παλι ψυχολογικα.

Μου ζητησατε την διατροφη που μου εδωσε ο γιατρος, και την ανεβασα στο φατσοβιβλιο, μια που εδω δεν ξερω να το κανω αυτο.

Αχ .. να ναι καλα τα νεα σας παιδακια .. και να χαμογελατε!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

λοιπόν δεν έχω καλά νέα, το αμνιακό υγρό παραμένει σε χαμηλό επίπεδο και ο μπέμπης δεν έχει πάρει βάρος εδώ και 1 βδομάδα :| Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και πως δεν χρειάζεται να ξαπλώνω όλη μέρα, μπορώ να πηγαίνω και βόλτες. Μου έβαλε ξανά αναλύσεις για τη Δευτέρα και θα ξαναπάω για υπέρηχο σε μια βδομάδα. Κάναμε και καρδιοτοκογράφημα και όλα καλά.

Το απόγευμα όμως (σε λίγο) θα πάω και σε ιδιώτη γιατρό για μια 2η γνώμη. Δεν έχω και πολλές ελπίδες απλά θέλω να κάνω χιλιάδες ερωτήσεις και ο γιατρός στο Δημόσιο δεν έχει τόσο χρόνο. Για να καταλάβετε τι γίνεται είναι 3 ιατρεία για έγκυες και βλέπουν απο 50 έγκυες μεταξύ 9-2 !!!! Χαμός !!

Αχ κορίτσια και αγόρι στείλτε ακόμη λίγη θετική σκέψη γιατί τη χρειάζομαι :cry:

oYNBp2.png

Λινάκι μου γλυκό μη σε ξανάσκουσω να λες οτι δεν έχεις καλα νέα!!! Μια χαρά είναι ο μπεμπούλης και το καρδιοτοκογραφημα τέλειο!!! Παρόλα αυτα συμφωνώ να πας σε ιδιώτη οχι τίποτα αλλο αλλα για να ρωτήσεις όλες σου τις απορίες και είμαι σίγουρη οτι θα καθυσηχαστεις!!! Ολα καλα θα είναι!!!

linaki Μου φυσικα να παρεις κ αλλες γνωμες....αλλα δεν πιστευω ο γιατρος σου να εβλεπε κατι κ να σου ελεγε να πας βολτες κ να περπατησεις κ τα σχετικα...!ομως παρε κ αλλες γνωμες κ την Δευτερα που θα κανεις παλι αναλυσεις θα εχουμε καλυτερα αποτελεσματα....αλλα μην μας στεναχωριεσαι...αφου το καρδιοτοκογραφημα βγηκε μια χαρα δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις....περιμενουμε νεα σου!!καλο απογευμα κοριτσια !!!

Jr39p2.png

Μαιρούλα μου τις έγραψε ο γιατρός τις ενέσεις απλά έχει αλλάξει το σύστημα και τις παίρνεις μόνο από φαρμακεία ΕΟΠΥΥ. Μου έδωσε η φαρμακοποιός μου κάποια τηλέφωνα σε 3 φαρμακεία. Θα πάρω αύριο να ρωτήσω και θα σου πω τι γίνεται. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο γιατρός στην γράφει.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Μαιρούλα μου τις έγραψε ο γιατρός τις ενέσεις απλά έχει αλλάξει το σύστημα και τις παίρνεις μόνο από φαρμακεία ΕΟΠΥΥ. Μου έδωσε η φαρμακοποιός μου κάποια τηλέφωνα σε 3 φαρμακεία. Θα πάρω αύριο να ρωτήσω και θα σου πω τι γίνεται. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο γιατρός στην γράφει.

Ελα Παναγία μου!!! Εχει γούστο να το κάνουν αυτο και σε αλλα φάρμακα! Εμένα βέβαια μια ένεση μου έχει γράψει εφάπαξ κι εσένα 3! Ουφ τι να πω; Θα δώσω τη συνταγή σε μια παθολογο που έχω μπας και μπορέσει να τη γράψει. Κι οτι αλλο μάθεις μου λες. Ταλαιπωρία να πηγαίνεις σε συγκεκριμένα φαρμακεία αλλα και τα λεφτά δεν είναι λίγα...

Λινακι περιμένουμε νέα σου!!

λινακι μου καλα κανεις κ παιρνεις κ αλλες γνωμες,να ρωτησεις κ οτι θελεις, να σε καθησυχασει ακομα παραπανω!!!

εφοσον βγηκε καλα ο καρδιοτοκογραφος μη φοβασαι τιποτα, ολα καλα θα ειναι, περιμενουμ ετα νεα σου με την 1η ευκαιρια!

εγω τελικα αυριο παω για καμπυλη κ μου εχει καρφωθει οτι δνε θα βγει καλα:?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλημέρα!!!! Τι κι αν ειπε ο γιατρός να Περπατάω καθε βραδυ να κουραΖομαι για να γλύτωσω απο τις αυπνιες, το μάτι γαρίδα!!

Νενάκι καλή επιτυχία και μην ακούω Χάζά οτι δεν θα βγει καλη!! Εσυ κι αν κανεις διατροφη με τόσα που έχεις χάσει!!

καλημερα!!!

linaki ολα καλα θα ειναι αν υπηρχε καποιο προβλημα ο γιατρος θα σου εδινε αλλες οδηγιες σιγουρα ..φυσικα και η δευτερη γνωμη παντα για καλο ειναι να εισαι και εσυ πιο υσηχη!

νενα καλα αποτελεσματα με την καμπυλη σημερα!Ολα καλα θα ειναι μην αγχωνεσε!

mary δεν καταπολεμουντε οι αυπνιες με τιποτα εγω αυτο καταλαβα...μονο υπομονη!!Εγω πιανομαι ολο το βραδυ και ολο αλλαζω πλευρο και παλευω να ξανακοιμηθω...Τα ποδια σου εσυ ε? βαλε τον αντρα να σου κανει μασαζ καλε να ανακουφιζεσε λιγο!

Εμενα τωρα τελευταια αρχιζουν και μου λενε οτι η κοιλια μου ειναι πολυ χαμηλα (και εγω το νομιζω ) αντε μια βδομαδουλα να περασει να παω στο γιατρο να ηρεμησω !!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...