Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσιαααααααααααα....εμαθα ενα ευχαριστο τωρα κ μπηκα να σας το πω κ θα βγω...

ο νοικαρης που σας ελεγα εφυγεεεε..παρεδωσε τα κλειδια στην μανα μου σημερα...οποτε σιγα σιγα ξεκιναμε...

απλως επειδη εφυγε ενα μηνα νωριτερα οποτε το ενοικιο ειναι στον αερα θα πρεπει να πληρωσουμε εμεις 400 ευρο στην δεη που ειναι το υπολοιπο μαζι με το χαρατσι κ για να μεταφερθει στο ονομα μου ουτε που ξερω τι χρειαζεται...!!!αυτααααααααα!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη...εφυγε ενα μηνα νωριτεραααααααα...!!!:D:D:D

Jr39p2.png

μπραβο μπαρμπ μου τελεια που εφυγε, ειδες θα αρχισεις σιγα σιγα κ θα προλαβεις να μπεις πριν ερθει ο μπεμπης ;););)

ο δικος μας θα φυγει 15-18 του μηνα :(:?

παπατρικος ωραιες οι ασκησεις που μας εβαλες, η μεση κ μενα με πεθαινει εδω κ 3-4μερες αριστερα ειδικα δνε μπορω ουτε να γυρισω

αχ τωρα που σας γραφω ο μικρος ριχνει κατι κλωτσιτσες χαμηλα, τελειες!!!!!!!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ευχαριστω κοριτσια.....ειχα ξαπλαρει για λιγο κ τωρα παμε να μελετησουμε λιγο το σπιτι κ μετα στον ξαδερφο...!!

εεεε δεν ξερω αν θα ειναι ετοιμο λογω οικονομικων γιατι ειναι ολικη η ανακαινιση αλλα θα κανουμε τα αδυνατα δυνατα...βασικα δεν θελουμε να βαλουμε δοσεις σε τιποτα γι αυτο δν ξερουμε αν θα ειναι ετοιμο....γιατι το μεγαλυτερο ποσο το εχουμε μαζεψει...!!αντε φιλακιααααααα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια και αγόρι!!

Έχω πήξει στη δουλειά και είμαι κουρασμένη φουλ αλλά κάνω υπομονή γιατί στις 24 θα πάρω άδεια επιτέλους!!!

Μαιρούλα ακόμα τα χαρτιά δεν μου τα έχει δώσει ο εργοδότης μου γι αυτό δεν σου έγραψα κάτι, είμαστε στο περίμενε...

το σαββατο είχα πάει για ντοπλερ και όλα είναι καλά ευτυχώς μόνο που ο πλακούντας είναι χαμηλά και αν δεν ανέβει πάμε για καισαρική!!! χθές πήγα και στην οφθαλμίατρο η οποία μου έκανε μια ανατριχιαστική εξέταση μπλιαχ....και έκανα και καρδιογράφημα!!! τώρα περιμένω γύρω στις 15 για να πάω να δώ τη γοργονίτσα μου η οποία είναι πολύ ζωηρούλα!!!!!

Βαrboula ευχαριστα τα νέα για τον νοικάρη άντε με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας να φτιάξετε και το δωματιάκι για το μωράκι σας!!!

Νενα καλά αποτελέσματα με την καμπύλη!!!

Μαιρούλα φτιάχνετε το δωματιάκι τι καλά!!! εγώ πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν ότι τα πράγματα θα έρθουν 15 οκτ!!!! αμαν πολύ αργούν!!!!!

αυτά είναι τα νέα μου διαβάζω πάντα τα δικά μας κι ευχομαι να είναι πάντα ευχάριστα για όλες μας άντε γιατί τώρα μπήκαμε και στην τελική ευθεία!!!! φιλάκια

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Επέστρεψα από τον διαβητολόγο. Τα νέα είναι ότι τελικά θα κάνω ινσουλίμη ταχείας δράσης ή κάπως έτσι λέγεται, πριν από κάθε κυρίως γεύμα, δηλαδή 3 φορές την μέρα, και θα μετράω το σάκχαρο μου πριν από το γεύμα και 2 ώρες μετά. Η διατροφή είναι 1800 θερμίδων, κάποιο μενού με εναλλαγές. Όπως καταλάβατε, δεν πετάω και από την χαρά μου. Μου έδωσε και κάποιες εξετάσεις μικροβιολογικές μάλλον να κάνω. Και με τα αποτελέσματα αυτών, και τις μετρήσεις που θα έχω, θα μιλήσω μαζί του σε βδομάδα. Άντε να δούμε .. τι άλλο θα δούμε! πφ!

XzvPp2.png

Επέστρεψα από τον διαβητολόγο. Τα νέα είναι ότι τελικά θα κάνω ινσουλίμη ταχείας δράσης ή κάπως έτσι λέγεται, πριν από κάθε κυρίως γεύμα, δηλαδή 3 φορές την μέρα, και θα μετράω το σάκχαρο μου πριν από το γεύμα και 2 ώρες μετά. Η διατροφή είναι 1800 θερμίδων, κάποιο μενού με εναλλαγές. Όπως καταλάβατε, δεν πετάω και από την χαρά μου. Μου έδωσε και κάποιες εξετάσεις μικροβιολογικές μάλλον να κάνω. Και με τα αποτελέσματα αυτών, και τις μετρήσεις που θα έχω, θα μιλήσω μαζί του σε βδομάδα. Άντε να δούμε .. τι άλλο θα δούμε! πφ!

Καλά πλάκα κανεις!!!! Με τις τιμές σακχάρου που είχες και σου έδωσε ινσουλίνη;;;; Δηλαδη αν είχες σακχαρο πάνω απο 2 τι θα σου έδινε!!!! Τι να πω βρε κορίτσι μου υπομονή! Μετα τη γέννα θα επανελθεις πλήρως κι ούτε θα θυμάσαι τα τσιμπήματα! Αν θες γράψε μας στο περίπου τι διατροφη σου έδωσε! Να υπόθεσώ γλυκά τα έκοψε τελείως εεε; Καλα έχω πάθει σοκ τωρα δεν περίμενα οι τιμές σου να είναι για ινσουλίνη!!!

Φραουλίτσα υπομονή με τη δουλειά κούκλα μου κοντεύει η άδεια!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα εγκυούλες και μπαμπάκα, τι μου κάνετε;

Εγώ ξύπνησα (τρόπος του λέγειν πρέπει να προηγηθεί ύπνος πρώτα) για να ετοιμαστώ να πάω στο γιατρό μου σήμερα να ελέγξουμε το αμνιακό μας. Και έχω τόσο άγχος...

Θα σας περιγράψω ένα σκηνικό να μου πείτε πόσο οικείο σας ακούγεται.. Ξαπλώνετε το βράδυ στο κρεβάτι, γυρνάτε δεξιά γυρνάτε αριστερά γυρνάτε ανάσκελα, καμιά στάση δεν βολεύει. Αρκετή ώρα μετά με πολλά μαξιλάρια και ενώ σχεδόν πετάτε το σύντροφο απο το κρεβάτι βολεύεστε! Μια φωνή να λέει "αληλούλια" μέσα σας και να είστε έτοιμες για ύπνο... και ξαφνικά να φωνάζει η ουροδόχος κύστη "έχω γεμίσει σήκω". Αχ η ιστορία της ζωής μου :tongue:

Πιο πολύ κοιμάμαι μέρα πλέον σαν βρυκόλακας έχω καταντήσει. Για αυτό δεν μπαίνω και πολύ στο φόρουμ! Ένα δωμάτιο είμαστε όλο και όλο και δεν μπορώ να ενοχλώ το σύντροφο που με το δίκιο του θέλει να κοιμάται βράδυ!!

Ζόφη μου, ξέρω πάρα πολλές κοπέλες που άρχισαν ινσουλίνη απο πολύ πιο πριν. Υπομονή κοριτσάκι μου 2 μήνες και κάτι έμειναν και μετά όλα καλά θα πάνε!

Μπαρμπούλα πολύ καλά τα νέα σου άντε να ξεμπερδεύεις με το σπίτι σιγά σιγά!!!!

Σωκράτη, τέλεια τα νέα σας άντε ο καιρός κοντοζυγώνει απόλαυσε τη γυναικούλα σου όσο μπορείς γιατί μετά θα την αποπλανήσει άλλος άντρας :rolleyes:

Παιδιά εχτές ο μπέμπης με είχε πεθάνει στις κλωτσιές (κεφαλίες ίσως) στο πιπί μου!! Σας το κάνουν και εσάς; Είναι πολύ περίεργο αίσθημα και οδυνηρό!

oYNBp2.png

καλημερουδια καλημερουδια...τι κανετε παιδακια μου...

zophie μου υπομονη κοριτσακι μου ..παλι καλα να λες που θα τις κανεις μονο για λιγο καιρο...δεν ειναι τιποτα απλα να προσεχεις λιγο την διατροφή σου...

Μπαρμπουλα μου εχεις ετοιμασιες ε.??/ δεν πειραζει ολα τα καλα θα γινουν μαζι..,

Fraoulitsa αντε κοριτσακι μου πλησιαζει ο καιρος να κατσουμε σπιτακι μας να ξεκουραστουμε....

Papatrikos και nenaki το ιδιο προβλημα εχω και εγω ειδικα οπως λες Νενα αριστερα με ποναει ολος ο γοφος κυριως αν πεσω στο κραββατι και χαλαρωσω λιγο μετα υποφερω δεν μπορω να αλλαξω ουτε πλευρο ..αφου για να σηκωθω με τραβαει ο άντρας...την προηγουμενη φορα δεν το ειχα τωρα μαλλον φταει που σηκωνω τον Αποστόλη...

Μαιρουλη μου πως παν οι αυπνιες...εγω παλι να πεφτω ξερη ενα πραγμα...αν δεν με ξυπναγε μια ο μικρος και η τουαλετα ολα θα ηταν τελεια..χιχιχ..ειναι απο την κουραση..γυρναω ολη μερα μετα ξυπναω απο τις 5 το πρωι ελα που ερχεται 10:30 το βραδυ και ειμαι αλοιφη..πτωμα....

Λινακι μου αντε να μας πεις τα νεα..ολα καλα θα ειναι μην μου αγχωνεσαι...

Σωκρατη ενα εχω να πω εχω μεινει αφωνη μαζι σου...εισαι μεσα σε ολα και τα ψαχνεις ολα ..μπραβο σου...αντε με το καλο τωρα να ερθει και το νινακι σας...

Κατα τα αλλα τα νεα μου τα ιδια...ολα καλα..αν εξαιρεσεις οπως λεει και το λινακι τις φοβερες κλωτσιες του μπεμπη κατω χαμηλα...απιστευτο πραγμα...μερικες φορες νομιζω οτι θα δω κανα χερι απέξω...χιχιχ..και βεβαια τρελη συχνουρια και κυριως το βραδυ....

cu αγαπακια..πολλα φιλάκια

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...!ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Zophie μου υπομονη λιγος καιρος ειναι θα περασει κ μετα θα επανελθεις στα κανονικα σου...!τι να κανουμε ολα για τα παιδακια μας...!!ξερω οτι ευκολα τα λεω απ εξω αλλα κουραγιο δεν ξερω τι αλλο να πω...!

Linaki μου καλη επιτυχια σημερα στις εξετασεις...περιμενουμε ευχαριστα νεακιααααα..!!οσο για τον υπνο οπως το διαβασα γελασα αλλα ειναι ζορι να χανεις τον υπνο σου ειδικα τον βραδυνο....ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ να πινω πολλα υγρα το βραδυ για να μην με πιανει συνεχεια.....βεβαια εσεις ειστε σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη κ δεν ξερω....ισως οταν φτασω κ εγω σε εσας να ειμαι ετσι...!

οσο για την πιεση κατω στην κυστη κ εγω νιωθω συχνα την μερα λες κ κανει τραμπολινο το μωρουλι μας στην κυστη μου πανω....φανταζομαι εσας που ειναι πιο μεγαλα...

οσο για το σπιτι απο εβδομαδα περιμενουμε να ερθει ο μηχανικος να μας πει ποιοι τοιχοι πεφτουν για να ξεκινησουμε σιγα σιγα...

να παμε να γυρισουμε την δεη στο ονομα μας κ αργα κ σταθερα θα τα καταφερουμε....!!:D:D

Jr39p2.png

καλημερα εγκυακια κ μπαμπα σωκρατη

zophie μου υπομονη κοριτσακι μου κ η κολλητη μου το ειχε περασει ολο αυτο κ με το που γεννηθηκε ο μπεμπης της ολα ηταν οπως κ πριν..σε ποιον πηγες?

λινακι μου καλα αποτελεσματα απο το γιατρο αναμενουμε!!

φραουλιτσα λιγο εμεινε για την αδειουλα κ για να ξεκουραστεις, υπομονη

γεωργια ασε η μεση αριστερα, ειναι σε κακο χαλι για να γυρισω πλευρο με τραβαει ο αντρας μου, κ εσυ μην πολυσηκωνεις τον μικρο τωρα με την μεση σου

μαιρουλα?που εισαιιιιι?πες μου οτι κοιμηθηκες το βραδυ?

οι υπολοιπες ολες καλα

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα νενααααα...!!

με την μεση αστα κ εγω μια απο τα ιδια..με σηκωνει..ειδικα το βραδυ βογκαω για να γυρισω..κ να πω οτι εχω παρει κιλα για να επιβαρυνθει η μεση δεν εχω παρει....4 κιλα εχω παρει....!!ουφφφφ...!!

με την μετακομιση πως παει??

εμεις χθες το ειδαμε το σπιτι κ ηδη το φανταστηκα ετοιμο....με εμας μεσα.....στην απολυτη ΕΥΤΥΧΙΑ.....:D:D

αλλα θελει πολυυυυυυ δουλειααααα!!

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια! Χτες βραδυ πάνω που με είχε πάρει ένας γλυκος ύπνος με το κλιματιστικό βεβαίως, κατα τις 1, ακούω Αχ βαχ και στριφογύρισματα απο τον άντρα μου... Τον είχε πιάσει νευρόπονος στον ώμο και μου λέει τρίψε με. Μετα βάζει μια αλοιφη που βρωμαγε πήγα να πεθάνω. Μετα απο ωρα παω στο σαλόνι να κοιμηθώ αλλα κλασικά που να με πάρει ύπνος... Λαγοκοιμομουν, καθε μια ωρα τουαλέτα και τωρα το πρωι κοιμήθηκα λιγο. Πολυ συχνοουρία τη νύχτα ενώ όλη μέρα είμαι οκ.

Αυτο που λέτε για τη κύστη είχα ρωτήσει το γιατρο γιατι πχ μπορει να είμαι σουπερμάρκετ και να υποφερω ξαφνικά να λέω θα τα κάνω πάνω μου! Και μετα απο λιγο περνάει! Ο μπέμπης είναι μου λέει κάθεται με τον ποπό εκει πάνω... Τωρα που είχε γυρίσει με το κεφάλι ηταν λιγο καλύτερα τα πράγματα.. Πόνους στη μέση δεν έχω μονο με τα πόδια μου απο τον αστραγαλο και κατω. Ισως επειδή είμαι όλη μέρα σπίτι και δεν Περπατάω..

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

αχ μπαρμπ μου κ εγω το εχω φανταστει ετοιμο πολλες φορες με μας μεσα, κ νομιζω θα νιωσω κ εγω ευτυχησμενη κ ανακουφισμενη οταν μπουν τα συνεργεια μεσα κ αρχισουν οι εργασιες!!!!!!αλλα μου φαινεται πολυυυυυυυυυυυυυ μακρυνο μωρε

ο ενοικιατσης θα φυγει γυρω στις 15-18 του μηνα κ μετα πρεπει να το τρεξω πολυ, παρα πολυυυυυυυυυυ, μακαρι να βοηθησει ο θεος κ κατα τις 15 νοεμβρη να εχουμε μπει, να τρεξω κ για τον μπεμπη πρεπει καποια στιγμη ασε ασε πολυ αγχος!

τι λεει η δουλεια???

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...