Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα : )

Maryy, είναι η ένεση αυτή που έγραψαν τα κορίτσια για αυτές που έχουν ρέζους αρνητικό.

Το απόγευμα έκανα μια ιντερνετική έρευνα τιμών καροτσιών. Τώρα θα τα δείξω στον καλό μου, για να δούμε τι θα αποφασίσουμε τελικά. Θέλω όμως να πάω και να τα δω από κοντά σε κάποιο μαγαζί.

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα...καλημερα!!!Δεν σας ξεχασα απλα ετρεχα για διαφορα τις τελευταιες μερες!

Χαιρομαι που ειστε ολοι καλα και πιο πολυ χαιρομαι που πλησιαζουμε στο τελευταιο τριμηνο, αν και καποιοι τυχεροι εχουν ηδη ξεκινησει και μετρανε αντιστροφα!!!Πλησιαζει ο καιρος να αγκαλιασουμε τα μωρακια μας!!

Εμας τα νεα μας περιπου τα ιδια ,για να τον ξαναδουμε εχουμε ακομα 2 βδομαδες..ξεκινησαμε ομως και φτιαχνουμε το δωματιο και απο ψωνια λιγα πραγματα μας εμειναν και ετσι ξεκινησα το πλυσιμο σιγα-σιγα,εχω και το αγχος τις προωροτητας που λεμε και θελω να ειμαι υσηχη οτι ειμαι ετοιμη στον 7ο...!

Τα φιλια μου και μια υπεροχη μερα ευχομαι!!!!!!

wsUfp2.png

Καλημέρα σε όλες και από μένα. Χαίρομαι που τα πάτε καλά.

Εμείς είδαμε χθες το μπεμπούλη να έχει φτάσει (υπερηχογραφικά υπολογισμένα) τα 2.800 και μεις την 35η εβδομάδα. Το κεφαλάκι του είναι κάτω, ο πωπός δεξιά στην κοιλιά και τα ποδαράκια του αριστερά. Δηλαδή η σπονδυλική του στήλη πάει από κάτω προς τα πάνω και εκτείνεται στη δεξιά πλευρά. Παίρνει καλή θέση και δείχνει να ετοιμάζεται σιγά-σιγά. Επόμενο ραντεβού την ερχόμενη Τρίτη.

Για τα καρότσια που λέτε, επειδή το έψαξα αρκετά τους προηγούμενους μήνες θα σας πω σε ποια είχαμε καταλήξει. Κοιτούσαμε για συστήματα (καρότσι + κάθισμα αυτοκινήτου + πορτ μπεμπέ) διότι θέλουμε να κοιμάται στο πορτ μπεμπέ τους πρώτους 2-3 μήνες μέχρι να πάει στην κούνια του. Άρα μαζί πήραμε stand και στρωματάκι (λάτεξ). Στα κριτήρια είχα βάλει το βάρος, την ευκολία κλεισίματος & ανοίγματος με το ένα χέρι, το ενιαίο χερούλι (από άκρη σε άκρη), το μέγεθος που έχει κλειστό, τις σχετικά μεγάλες ρόδες για καλή κίνηση, τις αναρτήσεις και την συνολική ποιότητα.

Στα 500-600 ? αυτό που είχα βρει ως καλύτερο ήταν το click n move 2 της Γερμανικής Kiddy. Πολύ ελαφρύ, εύκολο στο άνοιγμα-κλείσιμο, σταθερό και με πολλούς χρωματισμούς. Οι πίσω ρόδες βγαίνουν εύκολα για να χωράει και στα μικρά πορτ-μπαγκάζ. Θα το δείτε στο PALI BABY ISLAND Λούβαρη 5, Περιστέρι στα 550?.

Clickn-Move-Seven-Limited-Edition-Strollers-2.jpg

Στα 750-850? είχα ξεχωρίσει 2 σύνολα, ένα εκ των οποίων αγοράσαμε.

Το Ισπανικό Jane Rider Matrix Light 2 που βγαίνει σε 2 εκδόσεις, καρότσι + κάθισμα αυτοκινήτου που η πλάτη κατεβαίνει τελείως και γίνεται πορτ-μπεμπέ (βραβευμένη πατέντα) και το strata transporter 2 που έχει ξεχωριστό πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου. Τα υλικά είναι εξαιρετικά, οι αυτοματισμοί πολύ πρακτικοί και τα χρώματα που συνδυάζουν ξεχωριστά. Πραγματικά καλή πρόταση που φτάσαμε ένα κλικ πριν την αγορά. Το βρήκαμε στο Prenatal προσφορά στα 750? από 850?

jane-rider-reverse-matrix-light-5284-P54-M.jpg

Αυτό που μας έκλεψε την καρδιά αμέσως μόλις το είδαμε είναι το MYO της Ιταλικής Foppapedretti. Ξεχωριστή σχεδίαση, καταπληκτικά χρώματα, υφάσματα με ειδική επεξεργασία για τον ιδρώτα, περιστροφή 360 μοίρες του καροτσιού, πανάλαφρο στην κίνηση. Τα κοιτάζαμε με τις ώρες, τα επεξεργαστήκαμε πολλές φορές και μας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους. Τα πήραμε από το Λητώ στα 760? περίπου.

1860.jpg

Φυσικά υπάρχουν και πιο ακριβά σετ, όπως το chicco trio i move στα 1.000? ή το πασίγνωστο (και ελαφρώς υπερτιμημένο αν θέλετε τη γνώμη μου) Stokke Xproly στα 1.300?

Ελπίζω να βοήθησα, εύχομαι καλές επιλογές.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

την καλημερα μου στις μελλοντικες μανουλες της παρεας κ στον ενα κ μοναδικο μελλοντικο μπαμπακα...!!

τι κανουμε???εγω δεν ξυπνησα πολυ κεφατη σημερα...κ το μπεμπακι μου ενω με εχει συνηθισει το πρωι να ξυπναμε παρεουλα σημερα δεν εχει κανει την εμφανιση του ακομη...!!κ δεν εφαγα κ σοκολατα σημερα αλλα που θα παει θα κανει την εμφανιση τουυυυυ!!ελπιζωωωω..!!κατα τα αλλα βλεπω οι αυπνιες πολλαπλασιαζονται εεε???

σας φιλωωωωωω....!:)

Jr39p2.png

Αντε βρε Chot και σε αναζητουσα! Αν και με τη Σοφί γίναμε τρεις οι νυχτεριδες!!!!! Για πες τι κάνατε με το δωμάτιο του μπέμπη; Εμάς σαν τοίχοι είναι έτοιμο λείπει η κουρτινούλα και τα έπιπλα μας αρχές Νοέμβρη! Εκει θα αρχίσω να πλένω και τα ρουχαλάκια για να τα τακτοποίώ και στα συρτάρια. Οσο για το άγχος που λες το έχω κι εγω δεδομένου οτι κι η μαμα μου με γέννησε στον 8ο μόλις δυο κιλά και πιο πριν είχε χάσει αλλο ένα μωράκι δυστυχώς αρχές εβδομου μακριά σπο εμάς! Βέβαια ο αδερφούλης μου βγήκε στις 40 εβδομάδες το καμάρι μας! Δεν ήθελε με τίποτα να βγει!!

Σωκράτη φτάσετε 35 εβδομάδες!! Πω πω έχετε τελειώσει σχεδόν και πολυ καλός ο μπεμπούλης μπράβο! Αλήθεια η γυναίκα σου ποσα κιλά πήρε ως τωρα; Ισχύει αυτο που λένε οτι στο τελος παίρνεις τα πιο πολλα;;

Μπαρμπ εμένα μου ειπε να κάθομαι στο αριστερό πλάι και μεσα σε μια ωρα θα κλωτσήσει! Τα γλυκά τα έκοψαν τελείως γιατι δεν γινόταν διαφορετικά!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα μαμάδες και μπαμπά!!

Σωκράτη άντε έτοιμος ο μπεμπακος σας!! Υπέροχο το άρθρο για τις ασκήσεις στα μωράκια.. ανυπομονώ να τις κάνω στη μπεμπούλα μου. Εμείς καρότσι, το σετ δηλαδή, έχουμε από τον αδερφό μου ένα της Mac Laren που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, φουλ κομπλέ κι έτσι θα γλιτώσουμε το 600-700αρι.

Μαιρούλα ένεση έκανα και θα κάνω τη rophylac. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν έκανα ενέσεις αλλά κάθε μήνα σχεδόν μια εξέταση που λέγεται έμμεσος coombs και βλέπαμε από εκεί. Ο γιατρός που έχω τώρα δεν μου ανέφερε καν την εξέταση και όταν τον είχα ρωτήσει στην αρχή μου είχε πει θα κάνεις τις ενέσεις για να είμαστε σίγουροι. Τώρα γιατί εμένα μου είπε να κάνω μια την 28 εβδομάδα και μια την 32 δεν το ξέρω. Πάντως σε έναν άλλο γιατρό που πήγα για να μου την γράψει μου είπε να την κάνω και ότι είναι εντελώς ακίνδυνη. Ο ΕΟΠΥΥ την δικαιολογεί την ένεση, για ρωτα τον γιατρό σου

Zophie μήπως εσένα σου ζητάει αυτή την εξέταση για το ρέζους και δεν σου δίνει ένεση?

Εμείς μια χαρά, προχωράμε. Χθες έκανα υπέροχη μονοήμερη με τη μαμά και τον μπαμπά στην Αίγινα οπού ειμσταν σχεδόν μόνοι μας σε μια υπέροχη παραλία, με νεκρική σιγή και δροσερό νεράκι. Όταν γύρισα το βράδυ, ο αντρούλης μου είχε φτιάξει κέικ με καρύδα για να γλυκάνει τη γυναίκα και την κόρη του....!!!:rolleyes:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Παπατρικος κάνατε και μπανάκι!!! Μπράβο!!! Ζήλεψα τωρα!!!! Που λες αυτή την εξέταση μου την έχει και εμένα καθε μηνα αλλα δεν ήξερα τι είναι!!!! Οσο για την ένεση μου ειπε rophylac την 30 εβδομαδα.. Αλλα ενώ ο γιατρός μου είναι στον Εοππυ και μου γράφει ολα τα φάρμακα αυτη μου την έγραψε σε ένα απλό χαρτί να τη πάρω απο το φαρμακειο. Πόσο κάνει; Μήπως να παω στο ΙΚΑ να μου τη γράψουν;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Νομίζω 70 ευρω Μαιρουλα... ο γιατρός του ΕΟΠΥΥ που πήγα προχθές να μου την γράψει μου είπε ότι την δικαιολογεί. Επειδή κόλλησε το σύστημα θα ξαναπαω τώρα το πρωί. Μην τρέχεις άδικα λοιπόν. Αν μου την γράψει όντως και δεν αντιμετωπίσω πρόβλημα τότε πας κι εσύ ή σε ένα κέντρο μητέρας παιδιού ή σε οποιονδήποτε γιατρό στη γειτονιά σου που είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ. Τώρα αν και ο δικός σου ο γιατρός είναι στον ΕΟΠΥΥ, πίεσε τον να στην γράψει αλλά μπορείς να πας και αλλού.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

καλημερα κ στα πρωινα κοριτσια κ παλι..

marry μου το ξερω για την ξαπλα αριστερα αλλα για φαντασου με την τρελη στην δουλεια να αρχιζω να ξαπλωνω πανω στα γραφεια....αχαχαχαχαχα!!:D:D

Jr39p2.png

καλημερα!

σωκρατη ετοιμαζεται ο μπεμπης σιγα σιγα, πηρε κ θεση κ ολα καλα!!με το καλο να τον υποδεχτειτε..τελειο το σαιτ που μας ανεβασες!!!

μαιρουλα νυχτεριδουλα τι κανεις?

chot ετοιμαζεσαι κ εσυ ε?τι καλα !!με το καλο οι ετοιμασιες του μικρου σας!!!!

θελω κ εγω ..τιποτα δεν εχω κανει τιποτα δεν εχω παρει :(:(:(, να δω ποτε θα οργανωθω , λιγο η μετακομιση, λιγο η ανακαινηση ολα πισω με το μπεμπη εμειναν

παπατρικος περασες υπεροχα χτες διαβασα ε?τελειαααα

zophie ολα καλα διαβαζω κ πολυ χαιρομαι!!

barboula πως εισαι κοριτσακι μου?μην ανησυχεις για το μικρο που δεν εμφανιστηκε ακομα , θα κοιμαται μωρε

εμεις ολα καλα δοξα το θεο, δευτερα θα παω για καμπυλη :?

ο μπεμπης υπερκινητικοτατος μπορω να μπω κ πολυ χαιρομαι :P:p:p:p:p

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα νενα.....μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν.....εγω τι να πω που ξεκιναω Νοεμβρη την αναικαινιση κ μαλλον στο σπιτι θα μπουμε μαλλον μετα την γεννα.....ασταααααα..!!

οσο για εμενα ενταξει ο μπεμπουλης κλωτσησε μολις μασησα τσιχλα....αχαχααχαχα...αλλα κατα τα αλλα χαλια....με την μεση μου απο χθες που εκανα 2-3 δουλειες υποφερω....!χθες δεν μπορουσα να κουνηθω...με κουνουσε ο αμορες ακομα κ για να αλλαξω θεση στον υπνο .....σημερα ημουν καλυτερα αλλα τοσες ωρες καθιστη στην δουλεια ηδη εχω αρχισει κ ποναω παλι...!!

Jr39p2.png

Barboula κι εμένα η μέση μου κάτω στην ουρά πονάει και με σηκώνει ο άντρας μου. Δοκίμασε να ξαπλώσεις ανάσκελα και να στρέφεις με λυγισμένα τα γόνατα τα πόδια σου δεξιά αριστερά απαλά

http://paidimou.gr/%CE%BC%CF%85%CF%8A%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7/

Για την πρώτη που δείχνει σου λεω, τώρα για τις υπόλοιπες δεν ξέρω :tongue:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...