Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρίσαμε κι εμείς!!!!! Λοιπόν μου φαίνεται ο μπεμπίνος μου θα βγει ο πιο μικροσκοπικός απο όλες... Είμαστε μόλις 777 γραμμάρια αλλα με καλή ανάπτυξη και ολα τέλεια όπως ειπε ο γιατρός! Ο σκατούλης είχε το χέρι μπροστά και παρά τα δυο κρουασαν που Έφαγα δεν το έβγαζε με τίποτα κι έτσι στο DVD μας δεν βγήκε καλός αλλα μου αρκεί που είναι υγιής!!! Τα κακά νέα είναι για τη μαμά αφου μου τα εχωσαν άσχημα που πήρα 5 κιλα μόλις σε ένα μηνα, και απο αυριο διατροφή και πρέπει να αποχαιρέτησω τα αγαπημένα μου γλυκά τις πίτσες και τα σουβλάκια!

Επίσης μου ειπε οτι τωρα θα αρχίσω να καταλαβαίνω πιο έντονα το μωρο και οταν δεν το ακούμε να καθόμαστε στο αριστερό πλάι και μεσα σε μια ωρα σίγουρα θα καταλάβουμε κίνηση!! Ουφ αυτα!!! Έφαγα τωρα ένα τελευταίο κωκάκι για να μην παθω σύνδρομο στέρησης!

Ααα και κομμένα λέει αναψυκτικά και μπύρες και οτιδήποτε αφρωδες γιατι το μωρό ακούει και αυτο με το ανθρακικο δεν είναι μύθος!!

Γενικά μου τα Κόψε ολα....

Επίσης στην 30 εβδομάδα θα κάνω μια ένεση επειδή έχω ρεζους αρνητικό στο αίμα..

Τελος ντόπλερ δεν χρειάζεται να κάνω γιατι μου κάνουν εκει είπαν καθε φορά..

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Μπράβο Μαιρούλα. Αφού είναι καλά ο μπέμπης αυτό έχει σημασία.

αχ με βλέπω και μένα να μου τα κόβουν όλα. Γλυκά, μακαρονάδες, πίτσες κλπ.

Αλήθεια σου κάνουν ντόπλερ κάθε φορά? Είναι διαφορετικό από τον υπέρηχο? πως το καταλαβαίνεις?

imQRp2.png

Μπράβο Μαιρούλα. Αφού είναι καλά ο μπέμπης αυτό έχει σημασία.

αχ με βλέπω και μένα να μου τα κόβουν όλα. Γλυκά, μακαρονάδες, πίτσες κλπ.

Αλήθεια σου κάνουν ντόπλερ κάθε φορά? Είναι διαφορετικό από τον υπέρηχο? πως το καταλαβαίνεις?

Μάλλον κοιτάζει και τον πλακούντα σε καθε υπέρηχο! Πάντως δεν μου είχαν πει μέχρι τωρα κάτι. Τυχαία ρώτησα εγω ποτε το κάνουν και μου ειπε δεν χρειάζεται! Αστα happybear μου, μου φαίνεται οτι φάγαμε φάγαμε κι οτι ήπιαμε ήπιαμε!!

μαιρουλα τελεια τα νεα του μπεμπη , μια χαρα καλε θα σε βγει αντε 100-200γρ πιο αδυνατος χ!χ!χ!χ!τωρα για τα δικα σου νεακια, υπομονη με την διατροφη μια συνηθεια ειναι καλο μου στην αρχη θα δυσκολευτεις μετα ολα καλα!!

λινακι μου γλυκο γιατι κουραστηκες?μεινε ξαπλα , πινε υγρα κ ειμαι σιγουρη πως την επομενη φορα θα εχει φτιαξει. λιγο υπομονη ν απερασουν κ αυτες οι τελευταιες βδομαδες να παρεις τον μπεμπη αγκαλιτσα ναν ηρεμησεις;););)

παπατρικος θεικο το μαξιλαρι δνε το συζητω, κ στα τζαμπο το εχει κ αρκετα οικονομικα

μπαρμπ μου δυστυχως οι δουλειες ειναι πολυ δυσκολες πια σε ολα τα σταδια τους, ευχομαι να μην σε παρει η μπορα κ να το περασεις ανεμακτα ολο αυτο

αρκουδιτσα οι μπεμπουλες καλα??

σας ευχαριστω ολες κ για τις ευχες για τον αντρα μου να στε καλα!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μουυυυ......ειμαι κομματια σημερα...!!

βλεπω marry Μια χαρα το μπεμπακι εεεε???μπραβο μπραβο....οσο για την διατροφη λιγος καιρος εμεινε δεν πειραζει αρκει που ειναι καλα το μπεμπακι....!!!!παντως το μαξιλαρι το ειδα κ εγω στα Jumbo κ οντως ηταν πιο οικονομικο απο οσο ειδα....

τα υπολοιπα κοριτσια τιιιιι κανουμε??

εγω χθες πηγα σουπερ μαρκετ....κ μετα jumbooooooo.....!!!

μπηκα τρελαμενη....!ηθελα να τα ψωνισω ολααααα......αλλα αρκεστηκα τελικα σε λιγα....γιατι διστασα...λεω ειναι νωρις ακομη...!!κ πηρα 2 σαλιαρες ετσι συμβολικα που το ενα γραφει My hurts belongs to mama...κ το αλλο papa..!κ μια κουβερτουλα κ ενα μπουρνουζακι που ηθελε ο αμορες..κ ενω ηθελα να παρω κ αλλα πολλα...λεω αστο αστο την επομενη...!!!:D:Dμετα πηγαμε επαιξε μπαλα ο αμορες κ μετα πηγαμε σε ενα μεζεδοπωλειο για να πιουν ουζακι τα παιδια κ να τσιμπησουμε τιποτα...ημασταν με τους κουμπαρους μας..την κοπελα που ειναι εγκυος στα διδυμα που σας ειχα πει..κ αλλο ενα ζευγαρι....εεε γυρισαμε αργααααα...μεχρι να κοιμηθουμε πηγε 3..οποτε σημερα κουτουλαωωωωωω....!!!:(:(παντως υστερα απο μια συζητηση που ειχα καταλαβα ποση ζηλια μπορει να υπαρχει γυρω μας κ τελικα να το καταλαβαινεις πολυ αργα ενω εχεις δωσει παρα πολλα ....κ ειναι κριμα...!!

το μπεμπακι μου χθες με ταραξε στις κλωτσιες...κ τωρα μολις ξαναξεκινησεεεεεεεεεεεεεεε!!!!εδινε στην κουμπαρα μου κ μελλοντικη νονα του καατι κλωτσιες.....ολα τα λεφτα....αφου ειχε τρελαθει η φιλεναδιτσα μου κ καταφερε ο μικρος μας μπεμπης να τρελανει κ τον συνονοματο νονο του...!!!:D

Jr39p2.png

Καλημερα κουκλιτσες μου ομορφες τι κάνετε???... aa και κουκλε να μην ξεχνομαστε??? Εγω ειδα τον μπεμπουλη μου χτες μετα απο πολυ καιρο ..ειχα να τον δω απο την Β επιπεδου εχει γινει κονταμ αντρακι..χιχι...ειναι 948 γραμμαρια και ειναι ολα μια χαρα ειπε ο γιατρος...σκαλιζε συνεχει την μυτουλα του με το χερακι του...χιχιχι

Την παρασκευη περασα και επιτροπη για την ενσταση που ειχα κανει για την καισαρικη για να δουμε θα μας δωσουν τιποτα πισω..ο Θεος βοηθος....

Διαβαζω τα νεα σας ολα μια χαρα...Μαιρουλα μεγαλωσε και ο δικος σου ε??χιχιχι..

οσο για τον αιματοκριτη μην μου αγχωνεσαι λογικο ειναι να πεφτει στη εγκυμοσυνη ..ο δικος μου ειναι 31

Βλεπω εχεται αρχισει ολες τα ψωνια...εγω δεν εχω κανει τιποτα προς το παρον..οχι οτι θελω και πολλα αλλα κανα φορμακι για το καλο..ολα τα αλλα τα εχω απο τον Αποστολο...αυτο ειναι πολυ καλο...

Τωρα οσον αφορα την πιπιλα και το θηλασμο καλο ειναι αν μπορειτε να την αποφυγετε να το κανετε οχι τιποτα αλλο για να μην μαθαινει το παιδι αλλα θα δειτε οτι μερικες φορες δεν γινεται αλλιως...εδω τον Αποστολο το θηλασα μεχρι 10 μηνων και τοτε το εκοψα εγω με γιατι ξεκιναγα την δουλεια....ο γλυκος μου δεν ηθελε...πιπιλα ομως του εδωσα απο δυο μηνων...ο παιδιατρος ηταν καθετως να δεις και βαζει το χερι στο στομα πιπιλα...γιατι η πιπιλα κοβεται η συνηθεια του δακτυλου ποτε...και να ειστε σιγουρες οτι δεν θα επιρρεασει τον θηλασμο...

Οσον αφορα τις κινησεις των μικρων ενα θα σας πω..δεν χρειαζεται ουτε να αγχωνεστε ουτε να μετρατε..τα μικρα σας θα δειτε οτι οταν ειστε πιο χαλαρες θα σας δινουν συνεχεια το παρον.....

Οσο για το μαξιλαρι θηλασμου ειναι οντος πολυ βολικο..δεν ξερω για τον υπνο αλλα εμενα στο θηλασμο με ξεκουραζε πολυ..εγω το ειχα παρει απο τα λητω 20 ευρω..τελειο...

Για τα χαλια που διαβασα ενα θα σας πω κοιταξτε να ειναι ελεφρια και να πλενονται ευκολα γιατι θα σας χρειαστει..χιχιχιχ...

Αυτα τα νεα μου αγαπες...πολλα φιλακια και μια γλυκια καλημερα...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Γυρίσαμε κι εμείς!!!!! Λοιπόν μου φαίνεται ο μπεμπίνος μου θα βγει ο πιο μικροσκοπικός απο όλες... Είμαστε μόλις 777 γραμμάρια αλλα με καλή ανάπτυξη και ολα τέλεια όπως ειπε ο γιατρός! Ο σκατούλης είχε το χέρι μπροστά και παρά τα δυο κρουασαν που Έφαγα δεν το έβγαζε με τίποτα κι έτσι στο DVD μας δεν βγήκε καλός αλλα μου αρκεί που είναι υγιής!!! Τα κακά νέα είναι για τη μαμά αφου μου τα εχωσαν άσχημα που πήρα 5 κιλα μόλις σε ένα μηνα, και απο αυριο διατροφή και πρέπει να αποχαιρέτησω τα αγαπημένα μου γλυκά τις πίτσες και τα σουβλάκια!

Επίσης μου ειπε οτι τωρα θα αρχίσω να καταλαβαίνω πιο έντονα το μωρο και οταν δεν το ακούμε να καθόμαστε στο αριστερό πλάι και μεσα σε μια ωρα σίγουρα θα καταλάβουμε κίνηση!! Ουφ αυτα!!! Έφαγα τωρα ένα τελευταίο κωκάκι για να μην παθω σύνδρομο στέρησης!

Ααα και κομμένα λέει αναψυκτικά και μπύρες και οτιδήποτε αφρωδες γιατι το μωρό ακούει και αυτο με το ανθρακικο δεν είναι μύθος!!

Γενικά μου τα Κόψε ολα....

Επίσης στην 30 εβδομάδα θα κάνω μια ένεση επειδή έχω ρεζους αρνητικό στο αίμα..

Τελος ντόπλερ δεν χρειάζεται να κάνω γιατι μου κάνουν εκει είπαν καθε φορά..

Μαιρούλα μπράβο στο μπεμπακο. Αν είχες τον δικό μου γιατρό τα κιλά του θα τα έβρισκε τέλεια. Τη δικιά μου τη βρήκε χοντρουλα χαχαχαχα.

Έχω κι εγώ ρέζους αρνητικό. Έκανα μια ένεση μετα τη λήψη τροφοβλαστη και θα ξανακάνω μια την επόμενη εβδομάδα και άλλη μια τον επόμενο μήνα. Είναι προληπτικό για τα αντισώματα. Προσπάθησε να σου την γράψουν γιατί ειναι πανάκριβη..

Το ντόπλερ είναι το ίδιο μωρέ απλά τώρα παρακολουθούν τη ροή του αίματος από τον πλακούντα και από τον λορο.

Μπαρμπουλα κι εμείς πήγαμε βόλτα και βλέπαμε αυτά τα καταπληκτικά σεντονακια που έχει στο lapin από τα mamas and papas.. υπέροχα και πανάκριβα χεχε. Θα περιμένουμε όμως ακόμα λίγο για αγορές.

Γεωργία μια χαρά κι εσένα ο μπεμπουλης.

Εγώ κορίτσια πάω Αίγινα εκδρομή με τους γονείς χαχαχα. Θα δω τα νέα σας το βραδάκι. Φιλιά!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημερα Γεωργια...μια χαρα κ το δικο σου μπεμπακι ολα τελεια εεε??μπραβο...!

παπατρικος καλα να περασεις στην Αιγινα...εγω περιμενω την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ να παμε με τα κουμπαρακια Σαλαμινα να χαλαρωσουμε.....!!!

οσο για τα ψωνια οπως σου ειπα κ εγω διστασα λιγακι αλλα μου ελεγε ο αμορες οτι ολοι κατι μας εχουν παρει κ εμεις τιποτα...κ ετσι πηραμεεε......με δισταγμο...!

εχω κατι καουρες κοριτσια....!!παπαπα....!!!κ εφαγα μονο ενα κουλουρακι...!!:(πολυ νεροοοοοο...παρα πολυ νερο..μπας κ ξυπνησω κιολας γιατι κοιμαμαι ορθια...!:?

Jr39p2.png

α..κοριτσαρες ολο λεω να σας το ποω και ολο το ξεχναω...για οσες κανουν ενεσεις υπαρινης...εγω εκανα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ..τωρα ομως δεν κανω..εχω καμια 10αρια κουτια αθικτα..ειναι οι clexan 4.0 οποια κοπελα νομιζει οτι τις θελει ας μου στειλει με πμ τα στοιχεια της να της τις στειλω...ολο ηθελα να το ποω και ολο το ξεχναγα...

Μαιρουλα μην αγχωνεσαι με την ενεση η βελονα ειναι τοσο κοντουλα που δεν περναει καν μεσα απο το στρωμα τις κοιλιας....ειναι βασανο το ξερω αλλα για τα μπεμπακια μας τα κανουμε ολα...οσο θυμαμαι την πρωτη φορα που επερεπε να την κανω...ελεγα ενα δυο τρια παμε αλλα το χερι μου ηταν λες και ειχε κοκαλωσει και δεν κουνιοταν ..πρεπει να εκανα κανα μισαωρο για να την κανω...πωπω..ακομα το σκεφτομαι...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Γεια σας εγκυούλες,

barboula μπράβο για τα ψώνια, και μεις ψωνίζουμε και ετοιμαζόμαστε. Το Σάββατο πήραμε διάφορα ψιλά (βούρτσα, ψαλιδάκι, καλτσούλες, γαντάκια) και την αλαξιέρα που θα προσαρμόσω πάνω από τη συρταριέρα. Κουράγιο με τις καούρες, η γυναίκα μου έχει ευαίσθητο στομάχι και τώρα με την εγκυμοσύνη έγιναν χειρότερα τα πράγματα οπότε καταλαβαίνω τι τραβάς. Αυτά που έγραψες για το περιβάλλον εργασίας είναι όντως πολύ στενάχωρα. Όποιος έχει χάσει τη δουλειά του ξέρει...

papatrikos ζηλεύω, καλά να περάσεις

georgia.g & maryy τι καλά που το είδατε, εμείς θα πάμε σήμερα.

nena1984 καλή αρχή στον άντρα σου.

Εμείς έχουμε ραντεβού το μεσημέρι με το γιατρό μας. Πριν 14 μέρες ήταν 2.200 και περιμένω με αγωνία να μάθω το βάρος του.

Σας έχω έναν ενδιαφέρον σύνδεσμο: Οι 44 τρόποι που θα τα κάνουν... 4πέρατα

Σωκράτης

Καλησπέρα σε όλους και μεγιά τα καινουρια σας πραγματάκια! Με το καλο να τα χαρούν τα μωράκια μας!!!

Γεωργία τι ωραία να τα έχεις ολα απο το πρώτο! Αλλα κι εγω δεν έχω παράπονο, απο ρουχαλάκια μου έχουν δώσει παρά πολλα! Μονο φορμάκια θα αγοράσω!! Οσο για τις ενέσεις εγω κάνω inohep 0,45.. Ελπίζω όντως να μη φτάνει η βελόνα τωρα δεν με πειράζει αργότερα σκέφτομαι που θα τσιτώσει η κοιλια!!

Επίσης στην 28 εβδομάδα θα κάνω και τη καμπυλη σακχάρου κι ο Θεός βοηθός!!

Παπατρίκος μου εμένα μου ειπε μια ένεση εφάπαξ την 30 εβδομάδα! Τη rophylac έκανες; Μπορούμε να τη γράψουμε στο ΙΚΑ γιατι ο γιατρός που είναι στον ΕΟΠΠΥ δεν μου την έγραψε!!

Σωκράτη με το καλο να δείτε το γιο σας σημερα!!

Καλημέρα και καλό μήνα!

Όλα ωραία τα νέα σας για τα μωράκια και την καθημερινότητα με τις βόλτες και τα ψώνια!

Για εμάς όλα ήσυχα. Είμαστε στην αναμονή για να πάμε στους γιατρούς αυτόν τον μήνα. Για την ώρα ο μπόμπιρας μας σκουντάει, δίνει κλωτσιές και μπουνιές, στριφογυρίζει και κάνει την κοιλιά μου να χοροπηδάει λίγο! Έχει γέλιο : )

Θέλω να ρωτήσω την γυναικολόγο μου για το doppler που λέτε, μια που δεν το έχει αναφέρει, αλλά και για τις ενέσεις anti-D, που είχε πει ότι θα έκανα μόνο μετά την γέννα. Δεν είχε πει κάτι για νωρίτερα ή για περισσότερες φορές ..

Ξανασκέφτομαι για το καρότσι, μήπως και τελικά διαλέξουμε ένα ελαφρύ πολυ-καρότσι, μια που η πεθερά μου θέλει να μας το κάνει δώρο. Ωραίο ο κατάλογος από το prenatal, αλλά δεν είναι βολικό που δεν έχει τιμές! Του soch η επιλογή πολύ ωραία .. οι υπόλοιπες έχετε αποφασίσει, μια που βλέπω ότι οι αγορές έχουν αρχίσει .. μήπως το έχετε και αυτό κοιτάξει;

XzvPp2.png

Καλησπέρα Σοφί!! Αυτή η ένεση που λες τι είναι;; Οσο για καρότσι εμείς σκεφτόμαστε το enjoy trio fun της chicco. Ρίξε μια ματιά http://www.motherbaby.gr/products1.php?wh=1〈=1&the1id=24&the2id=71&theid=71&open1=24&open2=71

τι κανετε κοριτσια μου?

εγω τωρα τελειωσα με τις δουλειες κ περιμενω τον αμορε να ερθει να φαμε...τελικα το ραντεβου μου πηρε μια μερα αναβολη...θα παω Παρασκευη κ οχι Πεμπτη γιατι ο γιατρος εχει να κανει μια προκληση τοκετου...κ μου ειπε η σημερα το βραδυ που δυστυχως δεν μπορω η Παρασκευη απογευμα...κ ειπαμε Παρασκευη...κ μετα φευγουμε κατευθειαν για Σαλαμυκονο....!!!λοιπον καλο μεσημεροαπογευμαααααααααα..!!φιλακιαααααααα!:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...