Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Κρίμα βρε μπαρμπ με τη κατάσταση στη δουλειά αλλα πλέον όλες οι δουλειές έτσι είναι δυστυχώς. Τουλάχιστον να σκέφτεσαι οτι δεν κίνδυνευεις εσυ... Μακάρι να αλλάξει το κλίμα σύντομα αλλιώς καταστραφήκαμε... Νέο ραντεβού σε δέκα μέρες για τα δοντάκια.. Δεν πειράζει..

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera καλη βδομαδα κ καλο μηνα!

τι κανετε εγκυακια κ πατερα ?

μαιρουλα αχ μωρε οι αυπνιες σου καλα κρατουν, ετοιμη θα εισαι για την γεννα, δεν θα εχεις θεμα με τα ξενυχτια!!!με το καλο να δεις τον μπεμπακο σου σημερα!!μπραβο κ για το δωματιο που το ετοιμαζεις

ενεσακια κανω εγω καλο μου , δεν υπαρχει κανεναν κινδυνος για το σακο μεινε ησυχη, ρωτα κ τον γιατρο σου σημερα ν αστο επιβεβαιωση!!!

σωκρατη απο την οργανωση που λες εχω μπολικη κ εγω απο τον καλο μου , αλλες φορες ειναι καλο κ αλλες :?:-?

λινακι τι ομορφο τεστακι για τα ματια, εμενα μου εβγαλε 100% μλπε, ελπιζω να μην κανει λαθος!!!

αρκουδομανουλα μου τα διδυμακια σου καλα??????

μπαρμπ δυσκολα τα πραγματα δυστχυως στο θεμα δουλειας για ολους, υπομονη κ θετικες σκεψεις κ ολα θα ειναι καλα ;);)

εγω ευτυχως τον νιωθω τον μπεμπη για την ωρα καθε μερα κ πολυ χαιρομαι, αλλα κ οταν το νιωθω λιγοτερο εκει λιγο τσιτωνομαι αλλα οκ το παλευω για την ωρα!σημερα ξεκινησε κ ο αντρας μου στην νεα δουλεια!!!:D:D:D

χαρουλα, γεωργια, παπατρικος, σοφακια, ολες καλα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλώς το Νενάκι και καλή αρχή του αντρούλη σου στη νέα δουλειά!!!!!! Ξεκινήσατε τη μετακόμιση η ακόμα;;; Και είπαμε σιγά σιγα εεεεε;;

καλημερα nena Μου.....!!με το καλο ο συζυγος στην καινουρια δουλεια σημερα....καλη αρχη...σημερα ξεκιναει κ η κουμπαρα μου υστερα απο 1.5 χρονο ανεργη δουλεια...!ημιαπασχοληση αλλα ειναι δουλεια γιατι ειναι κ οι 2 ανεργοι κ ζουν σε ενοικιο...κ εκεινοι...!

Marry μου ενταξει τουλαχιστον σημερα θα δεις το μπεμπακι...φαε καμια σοκολατα κανενα μισαωρο πριν πας στον γιατρο για να ξυπνησει το καλο σουυυυ..!!οσο για τα δοντακια υπομονη 10 μερες θα περασουν....!:D:D:D

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μπαρμπ : ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα στη δουλειά σου κρίμα είναι μωρέ ο κόσμος...

Νενάκι: καλή αρχή στον αντρούλη σου! Μπλέ ματάκια ε; Τώρα ζήλεψα! Εμείς όλοιιιι έχουμε καστανά μάτια άντε λίγο πιο πρασινωπά είναι βέβαιο το αποτέλεσμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις! :cool:

Σήμερα πήγα στο γιατρό για εκείνα τα υγρά που έχανα. Το αμνιακό μας έχει μειωθεί πάλι :cry: Είναι στα κατώτερα φυσιολογικά επίπεδα. Εγώ φταίω που όσο μου λεγε ο γιατρός όλα καλά δεν πρόσεχα τόσο όσο στην αρχή :cry: Να τα τώρα καλά να πάθω. Απο δω και πέρα ξάπλα. Ελπίζω να βελτιωθεί πάντως. Έκανα και αναλύσεις αλλά δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό! Θα ξαναπάω τη Πέμπτη για υπέρηχο!

Είπα στο γιατρό μου για το μωρό που ήταν πολύ νωχελικό τη περασμένη βδομάδα και μου είπε πως αν ξαναγίνει να πάω αμέσως για εξέταση! Μου είπε πως απο δω και πέρα (σήμερα μπαίνω στη 30η βδομάδα) πρέπει να αισθάνομαι το μωρό 4 φορές την ώρα (!) ή 10 φορές το 2ωρο Καταλαβαίνεται λοιπόν σε τη κατάσταση είμαι : ανα μια ώρα μετράμε. Ευτυχώς μέχρι τώρα ο γλύκας μου δίνει το παρόν του αρκετά συχνά.. Δεν είναι ανάγκη να κλωτσάει λέει απλά να νιώθω κίνηση... Όλη νύχτα χθές ξύπναγα και μέτραγα 1, 2 ,3 ,4 οκ ξανά για ύπνο :oops:

Κατα τα άλλα είμαι πια στη 30η εβδομάδα. Μπαίνουμε σε τελική ευθεία ! Τα 3/4 της εγκυμοσύνης έφυγαν και έμειναν 10 βασανιστικές εβδομάδες ανυπομονησίας και αγωνίας (για το αν θα φτάσουμε στο τέλος) !

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Λινάκι μου γιατι κουράστηκες κι εσυ!!! Ξάπλα τωρα πάρε κι ένα μπουκάλι νερό δίπλα Σου να πίνεις και μην ανυσηχείς υγρά είναι θα ξανανεβουν!!! Και αυτο το 4 φορές την ωρα πολυ Αγχωτικό βρε παιδι μου!! Και τι σου είπε δηλαδή να ξυπνάς και το βραδυ και να μετράς;; Και τα μωρά που κοιμούνται 20 ώρες το 24ωρο πως καταλαβαίνεις οτι κουνιούνται;;;; Πάντως σε καθε περίπτωση μην ανυσηχείς να ξέρεις πως οτι και να γίνει το μωρο είναι απόλυτα βιώσιμο! Βέβαια όσο πιο κοντά προς το τέλος τόσο το καλύτερο!!! Αλλα χωρίς άγχος!!! Μπήκες στον όγδοο είσαι σούπερ! Λίγη προσοχή μονο!!!

Linaki μου γιατί να φταις εσύ? Μην κάνεις τέτοιες σκέψεις. Ήδη είσαι στην 30η εβδομάδα. Όλα καλά θα πάνε. Και οι εξετάσεις είναι καλές. Μην αγχώνεσαι και μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Συμβαίνουν απλά χωρίς λόγο. Θα δεις. Θα το παρακολουθείτε και θα έρθει ο μπεμπάκος στην ώρα του.

Νενακι καλή αρχή στον άντρα σου. Μπλε ματάκια ε? Θα είναι περιζήτητος.

Barboula χάλια στην δουλειά ε? Κρίμα μας έχουν πεθάνει πια με τις απολύσεις και την κρίση. :evil:

imQRp2.png

καλημερα linaki....

οπως λες κ εσυ τον εφαγες τον γαιδαρο οποτε κ λιγο ξαπλα δεν μας πειραζει...ετσι κ αλλιως μετα ξεχνας τις ξαπλες οποτε μην το βλεπεις αρνητικα αλλα θετικα οτιιιιι θα εχεις ξαπλεςςςςςς..!!:D:D

κ ολα θα πανε τελειααααααααα...!!!!

οσο για την δουλεια εχω καταστεναχωρηθει...βλεπω ατομα που ειναι πριν απο εμενα να φευγουν κλαμμενοι...μιλαμε για 10 ετια....εγω ηδη ειμαι 5 χρονια εδω περα κ δεν το πιστευω...!τι να πεις???υγεια πανω απο ολαααααα!!!!:D:D:D:D:D:D

Jr39p2.png

Βρε Λινάκι μου γιατι κουράστηκες κι εσυ!!! Ξάπλα τωρα πάρε κι ένα μπουκάλι νερό δίπλα Σου να πίνεις και μην ανυσηχείς υγρά είναι θα ξανανεβουν!!! Και αυτο το 4 φορές την ωρα πολυ Αγχωτικό βρε παιδι μου!! Και τι σου είπε δηλαδή να ξυπνάς και το βραδυ και να μετράς;; Και τα μωρά που κοιμούνται 20 ώρες το 24ωρο πως καταλαβαίνεις οτι κουνιούνται;;;; Πάντως σε καθε περίπτωση μην ανυσηχείς να ξέρεις πως οτι και να γίνει το μωρο είναι απόλυτα βιώσιμο! Βέβαια όσο πιο κοντά προς το τέλος τόσο το καλύτερο!!! Αλλα χωρίς άγχος!!! Μπήκες στον όγδοο είσαι σούπερ! Λίγη προσοχή μονο!!!

Όχι καλέ αυτός μου το είπε για να ξέρω πιο είναι το φυσιολογικό για την εβδομάδα που είμαι! Εγώ όμως τον πήρα στα σοβαρά το ρόλο μου με το μέτρημα :tongue: Ακόμη και να κοιμάται το μωράκι είναι αρκετά μεγάλο που και οι κινήσεις του είναι αισθητές. Δεν μου είπε το βάρος του αλλά σίγουρα έχουμε ξεπεράσει το 1,5 κιλό ε φυσικό είναι ακόμη και λίγο να κουνιέται να το αισθάνομαι.

oYNBp2.png

Τελικά βρε παιδιά κάθε γιατρός λεει άλλα. Εμένα Linaki μου είπε ότι όσο μεγαλώνει το μωράκι έχει όλο και λιγότερο χώρο για να κουνηθεί και ότι για να είμαστε ήσυχοι πρέπει να το νοιώσω τουλάχιστον 10 φορές το 24 ωρο. Επίσης εκτός από το θέμα του χώρου, αρχίζουν κι έχουν πιο συγκεκριμένα και σταθερά ωράρια ύπνου. Αυτά που λεει ο γιατρός σου μου ακούγονται λίγο υπερβολικά. 4 φορές την ώρα???? Ποτέ θα κοιμάται το παιδάκι καλέ?

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

papatrikos παντα ο καθε γιατρος λεει αλλααααααα...οποτε η καθεμια ακουει τον γιατρο της κ ειναι ολα καλα...!!:D:D

παρτε κ ενα σαιτ για τις αυπνιες

http://www.mynewbaby.gr/articles/eisagoge/o_upnos_kata_te_diarkeia_tes_kueses

καλο μεσημερι απο εμενα....σχολαω σε λιγακιιιι!!

Jr39p2.png

Από τότε που πήρα αυτό το μαξιλάρι θηλασμού, κανα 2μηνο τώρα, σώθηκα και ξυπνάω όλο και λιγότερο τη νύχτα. Το βάζω ανάμεσα στα πόδια αλλά φτάνει μέχρι πάνω και το αγκαλιάζω κιόλας. Καμία σχέση με απλό μαξιλάρι. Ο άντρα μου τα Σαββατοκύριακα περιμένει πως και πως να σηκωθώ για να συνεχίσει τον ύπνο του αγκαλιά με αυτό. Αν έχει καμία γνωστή σας αξίζει να το δανειστείτε. Μετά το χρησιμοποιείς και στο θηλασμό αλλά και σαν καθισματάκι πουφ για το μωράκι :P:p

http://www.google.gr/imgres?hl=en&client=firefox-a&hs=K0e&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1424&bih=724&tbm=isch&prmd=imvnsfd&tbnid=UVkvbb_hHDTc4M:&imgrefurl=http://www.anatello.gr/cart/maksilari-thilasmou-nouvita.html&docid=Gf_h8unSfoZuWM&imgurl=http://www.anatello.gr/cart/images/D/gd-comfybig.gif&w=300&h=300&ei=qHdpUJu6OuXO4QTb5YHgAg&zoom=1&iact=rc&dur=422&sig=116607795414447647082&page=2&tbnh=160&tbnw=179&start=19&ndsp=25&ved=1t:429,r:4,s:19,i:146&tx=97&ty=117

Κάπως έτσι το δικό μου από τα prenatal. Έχει αντιαλλεργικό γέμισμα με αυτά τα μπαλάκια που έχουν τα πουφ. Υπάρχουν και πιο οικονομικά αλλά με διαφορετικό γέμισμα και δεν ξέρω αν είναι τόσο βολικά.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Αχ παπατρίκος λες ένα μαξιλάρι να με σώσει κι εμένα;;; Βέβαια έχω ήδη ένα αγκαλια αλλα μπα! Πόσο κοστίζουν περίπου αυτα;; Λοιπόν σας αφήνω παω να ετοιμαστώ για το μωρο μου και θα επανέλθω δριμυτερη!!! Απο το πρωι καταλαβαίνω συνέχεια κίνηση έτσι και κοιμηθεί το απόγευμα θα τον φάω!!! Ας είναι καλα Παναγίτσα μου τίποτα αλλο!!!!

Εγώ το πήρα ακριβούτσικα (70ε) αλλα υπάρχουν διάφορες τιμέες (νομίζω η φωτο που σας έβαλα ειναι απο σαιτ που έχει πιο οικονομικά)

http://www.anatello.gr/cart/maksilari-thilasmou-nouvita.html

Με το καλό να δεις το μπεμπάκι σου σήμερα!!:tongue::tongue:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

papatrikos: και εμένα μου φάνηκε υπερβολικό, και συμφωνώ πως 10 φορές το 24ωρο είναι αρκετό. Δεν ξέρω, αποφάσισα να μην μετράω αυτά τα καταλαβαίνουμε ενστικτωδώς δεν χρειάζεται να μετράμε όλη μέρα, στο τέλος της μέρας η κάθε μια ξέρει το παιδάκι της και μπορεί να κρίνει εαν οι κινήσεις του ήταν αρκετές ή όχι! Ακριβώς επειδή μεγαλώνει όμως είναι πιο εύκολο να αισθανθείς μικρές κινήσεις δεν χρειάζεται να χτυπιέται το μωρό για να ξέρουμε πως είναι οκ. Και πάλι όμως είναι θέμα ενστίκτου!

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...