Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου είναι τώρα δεύτερο βράδυ, τέτοια ώρα ακριβώς βαραίνει το κεφάλι ψιλοζαλιζομαι και κρυώνω ενώ η θερμοκρασία είναι καλή, λέτε να φταίει κανένα φάρμακο τα απογευματινα είναι innohep και προλουτεξ 

Εμενα μόνο το utrogestan όταν το παίρνω από το στόμα με κάνει να χάνομαι.... νιώθω ότι θα λιποθυμισω. Αλλά και η prolutex προγεστερονη δεν είναι? λογικα τα φάρμακα. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Σωκράτη τέλεια!! Πολυ οργανωμένο σε βρίσκω!!! Εμείς μετα απο παρά πολλές ώρες και με τρία άτομα καταφέραμε να κολλησουμε τη μπορντουρα! Μας παίδεψε αλλα χαλάλι γιατι έγινε τέλειο! Την άλλη βδομάδα θα σας βάλω photo! Για τα μπεμπάκια μας μωρε με το καλο να τα χαρούν!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!!!! Δεν ξέρω τι με πιάνει και πάντα έχω ρολόι στις 3:30 ξυπνάω και μετα bye bye ύπνος!!! Φοβερό!! Απο χτες ο μπεμπούλης μου εινάι τρομερά ήσυχος και γενικά είναι μέρες που δεν τον καταλαβαίνω καθόλου ενώ πχ πριν 3 βδομάδες έτρωγα δυνατές κλωτσιες- κινήσεις! Τουλάχιστον αυριο θα τον δω επιτέλους και ανυπομονώ!!!

Καλημέρα,

Μaryy αρχίσατε με το δωμάτιο ε? ουπς. Μάλλον πρέπει να αγχωθώ διότι δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαστε ακόμα στο στάδιο που μαζεύουμε τα πράγματα σε κούτες και δεν ξέρουμε και τι θα τα κάνουμε.:confused:

καμιά άλλη άρχισε ετοιμασίες?

Α μην ανησυχείς για τις κλωτσιές. εμένα την προηγούμενη εβδομάδα είχαν σταματήσει τα πολλά (είχα σκάσει κι εγώ)και τώρα πάλι με έχουν πεθάνει. αφού θα πας και στον γιατρό αύριο! Εγώ πάω την Πέμπτη. άντε να δούμε.

Σωκράτη ωραίο αυτό με τις εξετάσεις. Νομίζω θέλει και κάποια χαρτιά για την δήλωση της γέννησης. Πρέπει να οργανωθούμε και εμείς.

imQRp2.png

Καλημέρα σας!!

Μαιρούλα μου αύριο θα τον δεις τον μπέμπη μην ανησυχείς. Νομίζω είναι θέμα χαρακτήρα, ο δικός σου είναι μάλλον πολύ κουλ άντρας χαχαχα

Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις για το θέμα του ύπνου σου βρε πουλάκι μου το γιατρό.

Αρκουδίτσα ούτε κι εμείς έχουμε κάνει τίποτα. Σύντομα όμως πρέπει να αδειασω ένα ολόκληρο δωμάτιο που το είχα κάνει σχεδιαστήριο-αποθήκη, να το βάψουμε και να το απολυμάνουμε χεχε. Έχουμε καιρό πάντως πριν πιάσουν τα κρύα.

Σωκράτη κι εμένα ο άντρας μου ετσι τα μαζεύει όλα!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Γειά σας mummies και daddy to be!!

Τι μου κάνετε;

Σωκράτη, μπράβο βρε τη οργάνωση είναι αυτή! Δεν κάνεις και λίγα μαθήματα στο δικό μου που του λέω να αρχίσουμε να αγοράζουμε σιγά σιγά τα πράγματα του μωρού και μου λέει "νωρίς δεν είναι ακόμα;" :tongue: Νομίζω κάποιος δεν συνειδητοποίησε ακόμη οτι σε 2 μήνες θα γίνει μπαμπάς!! Και δεν τον αδικώ και πολύ! Αν μας έλεγε κάποιος στην αρχή της χρονιάς οτι το τέλος του 2012 θα μας βρεί με ένα μπέμπη θα τον βγάζαμε τρελό!

Σχετικά με τα χαλιά ναι είναι πραγματικά εστία μικροβίων και συμφωνώ με το Σωκράτη πως η καλύτερη λύση είναι το παρκέ. Υπάρχουν ειδικά χαλιά που είναι σαν ρούχο χοντρά όμως για παιχνίδι και αγκαλίτσες στο πάτωμα αλλά όχι για διακόσμηση. Νομίζω πως κάτι τέτοιο θα ψάξω!

Αρκουδομανούλα, ούτε εμείς έχουμε ξεκινήσει οτιδήποτε για το δωμάτιο. Μόνο χαζεύω στο ιντερνετ και σε περιοδικά. Είναι καιρός όμως! Και εσύ ειδικά πρέπει να αρχίσεις νομίζω γιατί σε ένα μήνα τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα φαντάζομαι! Άσε που θα τα φτιάχνεις όλα διπλά. Διπλός κόπος διπλή χαρά :rolleyes:

Μαιρούλα και εγώ πέρασα αυτό το στάδιο τη περασμένη βδομάδα. Για 3 μέρες και νύχτες ο μπέμπης ήταν πολύ νωχελικός και εγώ όλη μέρα στο άγχος. Δεν μετρούσα ούτε 10 κινήσεις τη μέρα..Την 4η μέρα έλεγα πως θα παω στο γιατρό για υπέρηχο αλλά ο μικρός ξύπνησε δριμύτερος και τώρα δεν κοιμόμαστε ούτε βράδυ ούτε μέρα! Σε λίγες μέρες πάλι θα ηρεμήσει και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερο θα κοιμάται. Περιορίζονται μωρέ τα αστεράκια μας, άσε που αρχίζουν να έχουν περισσότερο συνήθειες ενός νεογέννητου μωρού... Μην σε ανησυχεί, φτάνει να νιώθεις έστω και λίγο κάθε μέρα! Με το καλό αύριο που θα τον δεις να μας πεις και εμάς τα νέα του, θα ξαφνιαστείς με το πόσο μεγάλωσε απο τη β-επιπέδου!

Α μπηκα σε μια σελίδα για το χρώμα των ματιών του μωρού :D

http://genetics.thetech.org/online-exhibits/what-color-eyes-will-your-children-have

Λίγο χαζό βέβαια αλλά έχει πλάκα. Εμένα ο γίος μου κατά 75% θα έχει καστανά ματάκια!! Κάντε το και εσείς! :)

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Το Σκ έχουμε πολυ ησυχία εεεε; Εμάς το δωματιάκι είναι σχεδόν έτοιμο και τον αλλο μηνα έρχονται και τα επιπλάκια μας αλλα αν μπορούσαν ας ερχοντουσαν κι αυριο ακόμα!! Εχουμε 3 μήνες πρώτα ο Θεός μπροστά μας αλλα έχω ενθουσιαστεί τόσο πολυ με τις ετοιμασίες που δεν κρατιέμαι!! Λίνακι και διδυμομανούλα κι εσείς που θα γέννησετε απο τις πρώτες με το καλο μη το καθυστερειτε! Μετα θα είναι πιο δύσκολο απο άποψη αντοχής αφήστε που είναι βάλσαμο να ετοιμάζετε οτιδήποτε για το νέο μέλος!!

Αυριο το πρωι έχω οδοντίατρο και το απόγευμα ραντεβού με τον μπεμπίνο μετα απο 3 εβδομάδες!!!!

Επίσης ο σαβουροκοίλης μου έφαγε σουβλάκια και κουνηθηκε λιγο το μεσημέρι!

AΑααα και κάτι αλλο! Happybear μου εσυ νομίζω κανεις ενέσεις ηπαρίνης.. Ηθελα να ρωτήσω υπάρχει κίνδυνος να τρυπήσουμε κανένα σάκο με τη βελόνα όσο μεγαλώνει η κοιλια;;;

Καλησπέρα κορίτσια και μπαμπά,

Ασε Linaki πρέπει να πάω να παραγγείλω και τα πράγματα. αλλά δεν έχω αποφασίσει ποια θα πάρω. είμαι σε δίλημμα,:? και δεν ξέρω τι θα μου χρειαστεί και τι όχι. Ο μπέμπης τι κάνει? Όλα καλά ?

Maryy τώρα συνειδητοποίησα ότι μπορεί το τικεράκι να λέει σε 2 μήνες και 27 μέρες αλλά στην ουσία είναι λιγότερο από 2 μήνες αφού μέχρι τις 36 εβδομάδες θα έχω γεννήσει ( μακάρι να φτάσω και μέχρι εκεί). Οκ επισήμως πρέπει να οργανωθούμε!!

α δεν κάνω εγώ ενέσεις ηπαρίνης. νομίζω η Νενα κάνει, αλλά τώρα μάλλον δεν έχει ιντερνετ, λόγω μετακόμισης. Πόσο μεγάλες είναι αυτές οι βελόνες? αλλά από ότι διαβάζω στο φόρουμ πολλές κοπέλες τις έκαναν μέχρι που γέννησαν, άρα μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα.:confused:

imQRp2.png

καλησπερα κοριτσια μου κ μελλοντικε πατερα....μπηκα μονο για ενα γεια....βλεπω ολα καλα κ εχετε ξεκινησει διαδικασιες καποια κοριτσια για τα δωματια....εγω εχω μελλον ακομη...!!ελπιζω να μου ειστε καλα...

εγω σημερα ειμαι ολη μερα σπιτι με τον αμορε κ λιωνουμε στις ταινιες κ στο φαγητο...!δεν εχω δει ουτε το φως της μερας...αχαχαχα!!τα φιλακιαααααααααααα μουυυ!!!:D:D:D

Jr39p2.png

Καλησπέρα κορίτσια και μπαμπά,

Ασε Linaki πρέπει να πάω να παραγγείλω και τα πράγματα. αλλά δεν έχω αποφασίσει ποια θα πάρω. είμαι σε δίλημμα,:? και δεν ξέρω τι θα μου χρειαστεί και τι όχι. Ο μπέμπης τι κάνει? Όλα καλά ?

Maryy τώρα συνειδητοποίησα ότι μπορεί το τικεράκι να λέει σε 2 μήνες και 27 μέρες αλλά στην ουσία είναι λιγότερο από 2 μήνες αφού μέχρι τις 36 εβδομάδες θα έχω γεννήσει ( μακάρι να φτάσω και μέχρι εκεί). Οκ επισήμως πρέπει να οργανωθούμε!!

α δεν κάνω εγώ ενέσεις ηπαρίνης. νομίζω η Νενα κάνει, αλλά τώρα μάλλον δεν έχει ιντερνετ, λόγω μετακόμισης. Πόσο μεγάλες είναι αυτές οι βελόνες? αλλά από ότι διαβάζω στο φόρουμ πολλές κοπέλες τις έκαναν μέχρι που γέννησαν, άρα μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα.:confused:

Αασασαααα σε μπέρδεψα μωρε!! Ναι έχεις δίκιο το Νενάκι κάνει.. Θα ρωτήσω και αυριο το γιατρο

βέβαια!

Μπαρμπούλα όλο τρως τρως κι όλο τσιλιμπίθρα είσαι! :) Εγω δυο ώρες μετα το φαγητό είχα 1.18 σακχαρο και τρομοξρατήθηκα λιγάκι...

Την καλησπέρα μου σε όλες σας. Πολλές δουλειές & υποχρεώσεις αυτό το ΣΚ, αν και ήλπιζα να ξεκουραστώ λίγο και να φύγει τελείως το κρύωμα. Χαίρομαι που διαβάζω πως όλες είστε καλά. Από βδομάδα περισσότερα, καλό υπόλοιπο Κυριακής

Σωκράτης

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΠΑΤΕΡΑΑΑΑ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....!!ΕΙΜΑΙ ξυπνια απο τις 5 η ωρα γιατι με ξυπνησε ο μπεμπουλης μου με κατι ξεγυρισμενες κλωτσιες κ δεν βολευομουν με τιποτα....κ ειχε ξυπνησει κ ο αμορες γιατι ειχε καουρες απο μια πιτσα που φαγαμε κ χαζογελουσαμε ξημερωματα..μονο που ο αμορες ξανακοιμηθηκε ενω εγω οχι....απορω πως την παλευεις βρε marry Μου...!!:confused::confused::confused:

σημερα εχει jumbo το προγραμμα κ σουπερ μαρκετ....!!

ελπιζω ολα τα κοριτσιαααα καλα...εγω ανυπομονω να ερθει η Πεμπτη να δουμε το μπεμπακι μαςςςςς...!!!!!!:-P:razz::-P

Jr39p2.png

Καλό μηνα σε όλους!!! ΚΑι καλο καλοκαίρι γιατι μας βλέπω σε λιγο να ξαναρχίζουμε τα μπάνια!!! Μπαρμπούλα ασε η έλλειψη ύπνου γινεται πια συνήθεια απο κάποιο σημείο και μετα!!! Ζηλεύω πάντως γιατι εμένα ποτε δεν με έχει ξυπνήσει με κλωτσιες! Ισα ίσα νομίζω οτι οταν κοιμάμαι κι εκείνος κοιμάται... Και τωρα κοιμάται... Ελπίζω οχι και το απόγευμα που θα τον δω!!!!! Είχα και ραντεβού με οδοντίατρο αλλα δυστυχώς ακυρώθηκε.

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα,

Barboula θα πάτε για αγορές? τέλεια. Και εμείς την Πέμπτη θα πάμε γιατρό. επιτέλους.:tongue:

Σωκράτη ακόμη με το κρύωμα παιδεύεσαι? αχ περαστικά.

Maryy με το καλό να δεις τον μπέμπη σήμερα. Όσο για τις κλωτσιές εγώ κοιμάμαι τόσο βαριά που σιγά μην ξυπνήσω.χιχιχι:P

imQRp2.png

καλημερα marry....κριμα για τον οδοντιατρο που ακυρωθηκε..σου προγραμματισαν νεο ραντεβου τουλαχιστον η απλα ακυρωθηκε???

απορω με τις αυπνιες πως αντεχεις αληθεια...χαρα στο κουραγιο σου...αλλα τουλαχιστον θα εισαι προετοιμασμενη για μετα την γεννα για τα ξενυχτια..

αρκουδομανουλιτσα μου μην φανταστεις οτι θα ψωνισω τιποτα τρελο...ετσι ενα κατι για το μωρουλι μας που τοσο καιρο κρατιεμαι..κ τελικα εχουν ψωνισει ολοι οι υπολοιποι εκτος απο εμας....!!:D:Dετσι κατι απλο για να μας φυγει το απωθημενο ρε παιδακι μου γιατι αυτο τον μηνα κοριτσια θα φυγουν τα λεφτα με το καλημεραααααα μολις πληρωθουμε....τωρα τα υπολογισα κ απαπαππαπα...!!

εντωμεταξυ στην δουλεια μου γινεται χαμος..απολυουν...μειωνουν ωρες.....αλλοι κλαινε αλλοι παρακαλανε να μην τους διωξουν...φευγουν υπευθυνοι...δεχονται υποβιβασεις οι υπευθυνοι κ γινονται απλοι υπαλληλοι κ εκεινοι..χαμος..!!:(:(

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...