Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου είναι τώρα δεύτερο βράδυ, τέτοια ώρα ακριβώς βαραίνει το κεφάλι ψιλοζαλιζομαι και κρυώνω ενώ η θερμοκρασία είναι καλή, λέτε να φταίει κανένα φάρμακο τα απογευματινα είναι innohep και προλουτεξ 

Εμενα μόνο το utrogestan όταν το παίρνω από το στόμα με κάνει να χάνομαι.... νιώθω ότι θα λιποθυμισω. Αλλά και η prolutex προγεστερονη δεν είναι? λογικα τα φάρμακα. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Ναι κ εγω αυτο ξερω για τον θηλασμο..κ γενικως συμφωνω σε ολα μαζι σου...σε αυτο το θεμα...!!τωρα εφαγα κ εγω κ ετοιμαζομαι να παω στην μαμα μουυυυ..!!ερχεται κ ο αμορε...!!φιλακιααααααα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπαρμπ για να μικρύνεις την εικόνα στα windows 7 :

Επιλέγεις το αρχείο της φώτο, πατάς δεξί κλικ, επιλέγεις μορφοποίηση (edit), όταν ανοίξει πατάς τα πλήκτρα Ctrl + W και αυτά που γράφουν 100 τα κάνεις 20 και αποθηκεύεις. Βασικά κάνε αποθήκευση ως για να μην χάσεις το αυθεντικό μέγεθος! Άντε να μας βάλεις και τα νέα πραγματάκια. :D

oYNBp2.png

Καλέ αφήστε τα πρέπει και δεν πρέπει από τώρα. Μην βάζετε επιπλέον άγχη. Αν το μωρό βάζει το δάχτυλο στο στόμα που ήδη εχει μάθει να κάνει τι θα κάνετε δεν θα δίνεται πιπίλα? Αυτό με το θηλασμό δεν ίσχυσε σε κανένα από τα παιδιά που είδα να μεγαλώνουν δίπλα μου για την ακρίβεια το ακούω πρώτη φορά ότι μπορεί να μπερδέψει την πιπίλα με τη ρώγα. Και τι? Δε θα τρωει??

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλέ αφήστε τα πρέπει και δεν πρέπει από τώρα. Μην βάζετε επιπλέον άγχη. Αν το μωρό βάζει το δάχτυλο στο στόμα που ήδη εχει μάθει να κάνει τι θα κάνετε δεν θα δίνεται πιπίλα? Αυτό με το θηλασμό δεν ίσχυσε σε κανένα από τα παιδιά που είδα να μεγαλώνουν δίπλα μου για την ακρίβεια το ακούω πρώτη φορά ότι μπορεί να μπερδέψει την πιπίλα με τη ρώγα. Και τι? Δε θα τρωει??

Κοιτά όσα βιβλία έχω διαβάσει εγω γράφουν για αυτή τη σύγχυση. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο οτι η πιπίλα έχει το σχήμα ρωγας για να ξεγελάσει το παιδι οταν πεινάει η γκρινιάζει για να πιπίλαει κάτι. Η παιδιάτρος στη κουμπάρα μου είχε πει οτι μαθαίνοντας στη πιπίλα παίζει μετα στο στήθος και μπορεί να κάθεται ώρες και να μη τρώει σωστά! Δεν έχει κι άδικο νομίζω! Για αυτο και στα μαιευτήρια τις πρώτες μέρες του νεογέννητου δεν σε αφήνουν να χρησιμοποιήσεις καθόλου!! Τέλος πάντων δεν αγχωνομαστε κουβέντα να γίνεται! Πάντως τα παιδάκια της ούτε πιπίλα μάθανε ποτε ούτε και δάχτυλο.

Μόλις πήρα και τις εξετάσεις μου κορίτσια αιμοσφαιρινη 11 κι ο αιματοκρίτης έπεσε άλλη μια μονάδα στο 32. Επίσης είχα 13000 λευκά αιμοσφαιρια με όριο τις 10000

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα κορίτσια και μπαμπά!!! Το κλιματιστικό δεν σβήνει!!! Ξανά καλοκαίρι και μπαίνει Οκτώμβρης Μήνας!! Ελπίζω να ναι τα τελευταία του με τόση ζέστη πια!!!

Η έτερη νυχτεριδα η Chot που είναι άραγε;

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Μαιρούλα τι κάνεις? Και εσείς ανάψατε κλιματιστικό ε? Πολύ ζέστη. Και εγώ στις τελευταίες εξετάσεις είχα ανεβασμένα λευκά αλλά είναι από την εγκυμοσύνη μου το είπε και ο γιατρός και ο μικροβιολόγος.

Οι άλλες καλά? φιλάκια

imQRp2.png

καλημερουδια κοριτσια απο την δουλεια...με το ζορι σηκωθηκα παλι....!

χθες κοιμομουν απο νωρις γιατι ο αμορε αποφασισε να δει ενα θριλερ κ ενω εγω ηθελα παρα πολυ αποφασισα να μην το δω για το μωρουλι μου..!!κ ετσι κοιμηθηκα...!!

τα ρουχαλακια χθες οοοολα τελεια...κ τα πιο πολλα με την ετικετα....κ για πιο μεγαλη ηλικια παπουτσακια...κ πιπιλες απιαστες...κ μπιμπερο κ ολα υπεροχα....!!linaki θα το επιχειρησω οταν κατσω στον υπολογιστη παλι....!!!αυριο κοριτσια αν εχει τετοια ζεστη θα παω για μπανιο στην θαλασσα....τι γινεται πια??κουραστηκα!δευτερο καλοκαιρι???ελεος..!!!

Jr39p2.png

Καλημέρα σας!! Τι ζέστη είναι αυτή...κι εμείς με κλιματιστικό κοιμηθήκαμε δεν το παλεύουμε!!

Μαιρουλα δεν αντιλέγω ότι υπάρχει και αυτή η τακτική από γιατρούς και για τις πιπίλες και για πολλά άλλα θέματα που ο καθένας λεει το μακρύ και το κοντό του. Απλά εγώ δεν το έχω ξανακούσει και δεν το έχω ξαναδεί σε καμία από τις φίλες μου που είχαν μωράκια. Καμία δεν είχε πρόβλημα με το θηλασμό. Ίσως και να ισχύει και να ήταν όλες τους τυχερές τι να πω. Θα ρωτήσω κι εγώ τον παιδίατρο που θα έχω όταν έρθει η ώρα πρώτα ο Θεός.

Κι εμένα στις τελευταίες εξετάσεις μου βρήκαν αναιμία και χαρακτηριστικά μου την είπαν ψευδή αναιμία. Δεν ανησυχούμε είναι φυσιολογικό

Μπαρμπούλα γιατί δεν ανεβάζεις στο facebook τη φωτογραφία? Αφού είμαστε κλειστή ομάδα δεν πρόκειται να τη δει κανείς άλλος!

Αχχ τα θρίλερ είναι η μόνιμη διασκέδαση μου ακόμα!!! Αποφεύγω αυτά με τους εξορκισμούς τώρα που είμαι έγκυος για ευνόητους λόγους... Δώσε μου δολοφόνο και πάρε μου την ψυχή χαχαχα. Και φυσικά τα βλέπω διαρκώς μόνη μου... ο άντρας μου ούτε για αστείο να δει θρίλερ :tongue::tongue:

Σωκράτη καλημέρα!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημερα Σωκρατη κ Παπατρικος....δεν το σκεφτηκα καν για την φωτο στο φεης....αχαχαχα!!παλι καλα που εχω κ εσενα..:D:D

το εργο χθες ηταν τετοιου ειδους με εξορκισμους κ ενα παιδακι οποτε φρικαρα στην ιδεα μονο...γενικως κ εμενα ηταν τα φορτε μου τα θριλερ κ τωρα βαριεμαι τις αλλες ταινιες αλλα για το μωρακι κανω υπομονηηηη!!λοιπον βρηκα για το μπανακι του αυτο που θα εχω για να το κανω μπανιο..το εχει η κουμπαρα μου...κ θα μου το δωσει...γιατι ειναι πολυ βολικο....οπως εχω δει κ οταν ειχα κανει μπανιο κ εγω τον βαφτησημιο....!

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.anatello.gr/cart/images/P/7203-2.jpg&imgrefurl=http://www.anatello.gr/cart/Disney-plastiki-glistra.html&usg=__IyExcKhf3kRULYRmbPPyEIPAhbA=&h=722&w=800&sz=156&hl=el&start=201&zoom=1&tbnid=fE8h-a8AMD3DiM:&tbnh=129&tbnw=143&ei=ha9mUNyZL6qB4gSu-YCQDQ&prev=/search%3Fq%3D%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B9%2B%25CE%25BC%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2585%26start%3D200%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1

το εχει καμια αλλη κοπελα..?

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!! Μόλις διαλεξαμε κουρτινούλα για το μπέμπη το απόγευμα θα κολλησουμε και τη μπορντουρα και σε μια εβδομάδα που θα είναι έτοιμη κι η κουρτίνα θα σας βάλω και φωτό τον τοίχο μας! Χιχι! Ενα χαλάκι μας λείπει τωρα άρα απο που ρε γμτ.

Βρε κορίτσια πως βλέπετε θρίλερ εγω ΄ποτε δεν έχω δει εκτός αν είναι μέρα μεσημέρι και είμαστε 10 άτομα αλλα και πάλι κάνω ποσα βραδιά να κοιμηθω πόσο μάλιστα τωρα που είναι έγκυος!! Α πα πα!! Στο δημοτικό είχα μπει σε τρενάκι του τρόμου κι ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει το ψυχολογικό!! Απόψε κοιμήθηκα 4 ώρες!!! Ζητώ!!!

Α μπαρμπούλα τέλειο το μπανάκι!!!

Μαιρούλα ως ειδικός των χαλιών μπορώ να σε ενημερώσω χαχαχα ( δούλευα 9 χρόνια ως σχεδιάστρια χαλιών)

Μπορείς να πάρεις ωραιότατο βαμβακερό αλλά δεν ζεσταίνει τόσο και λερώνει πολύ εύκολα. Σε καμία περίπτωση δεν παίρνεις μάλλινο. Είναι εύκολη εστία μικροβίων και βγάζουν χνούδι που δεν φαίνεται και το εισπνέει το μωράκι. Δεν έχουν όλα τα μωράκια αλλεργίες αλλά το ρισκάρεις? Μπορείς να πάρεις ακρυλικό που είναι ένα κι ένα κατά των αλλεργιών και δεν εχει χνούδι (καλή ποιότητα μιλάμε όχι από λαϊκή). Μη σε τρομάζει η ιδέα του πολυεστερικου. Φυσικά υπάρχουν και τα καινούρια στη μόδα από διάφορα οικολογικά υλικά, μπαμπού κλπ αλλά ίσως είναι αρκετά ακριβά. Θα σε έστελνα στην επιχείρηση που δούλευα η οποία φυτοζωεί ακόμα αλλά νομίζω στο ικεα θα βρεις καλές λύσεις.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Παπατρικος σε ευχαριστώ για τις οληροφοριες! Πήγα χτες στο ικεα μιλάμε δεν είχε τίποτα!! Μονο κάτι μικρούλικα βλακείες ψεύτικα και σπο ποιότητα ελεεινα!! Θα κάνω την έρευνα μου άλλωστε έχουμε ακόμα χρόνο!!

Την καλησπέρα μου,

barboula εμάς θα μας δώσουν μπανάκι με ψηλό stand όπου θα κάνουμε το παιδί μπάνιο όρθιοι. Αυτό που έβαλες το έχω δει σαν προσθήκη στα κλασσικά μπανάκια που πουλάνε.

maryy χαλάκι εμείς δεν θα πάρουμε μέχρι το καλοκαίρι διότι διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια. Το ξύλινο πάτωμα που έχουμε στις κρεβατοκάμαρες από ό,τι κατάλαβα είναι ιδανικό διότι καθαρίζει εύκολα και δεν παραμένουν αλλεργικοί παράγοντες. Χαλάκι από τον επόμενο χειμώνα.

papatrikos στο ΙΚΕΑ που είχα ρίξει μια ματιά, δεν μου άρεσε τίποτα. Μεγάλη ποικιλία σε συμπαθητικές τιμές είχα βρει online εδώ.

Σήμερα το απόγευμα κάθισα και έφτιαξα το βιβλίο εξετάσεων του παιδιού. Ουσιαστικά ένα folder με leitz όπου έβαλα πρώτα εξετάσεις της μαμάς και στη συνέχεια με ημερολογιακή σειρά όλες τις επισκέψεις σε γιατρούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (υπέρηχοι, papp-a, αυχενική, αμνιο, β-επιπέδου, καρδιολογικά κ.λπ.) Θα χρειαστεί να το έχουμε μαζί τόσο στον τοκετό, όσο και στον παιδίατρο.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...