Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

επίσης κάτι άλλο που παρατηρώ ....το τικεράκι μου το δευτερο ενημερώνει ότι η κόρη μου είναι μελιτζάνα εδώ κι ενα μήνα!!!! Μα τι θα γίνει τελοσπάντων??? πότε θα αλλάξει??? κοντέυουμε 1500 κιλό ακόμα μελιτζάνες είμαστε!!!!?????:evil:

Xαχαχα όντως κάποιο θέμα υπάρχει γιατί κι εμένα η δικιά μου εδώ και κάμποσο καιρό μελιτζάνα είναι. Άσε που αν μπεις στο σαιτ η μελιτζάνες είναι αργότερα!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και κάτι ακόμη .. μια που πρώτα έγραψα και μετά διάβασα ..

fraoulitsa, για το ΙΚΑ, έκλεισες ραντεβού από νωρίτερα με τον γιατρό εκεί, δηλαδή με γυναικολόγο ή είναι κάποιος γιατρός ελεγκτής που υπογράφει μόνο; Και ο γιατρός που σου δίνει το χαρτί για την ΠΗΤ, μπορεί να μην είναι και συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΠΥ;

Επίσης, πως και τα τικεράκια σου δείχνουν ότι είμαστε στις ίδιες μέρες εγκυμοσύνης, αλλά σε σένα υπολείπονται λιγότερες μέρες μέχρι την άφιξη; Απορίες, ε;

XzvPp2.png

Γεια σας!! Χτες και σημερα έσπασα καθε ρεκόρ!! Έκλεισα 2 24ωρα αυπνη!!!! Και να πω οτι δεν νυστάζα!! 2 η ωρα περίμενα να τελειώσει μια ταινία έκλειναν τα ματιά μου και μόλις Έκλεισα τη τηλεόραση, όλες οι σκέψεις να με περυτριγυρίζουν να ακούω χιλιάδες φωνές στο κεφάλι μου και δεν μπορούσα να το αντιμετώπισω...

Φραουλίτσα ευχαριστούμε πολυ για τις λεπτομέρειες! Μη ξεχάσεις να μας ενημερώσεις για το τι θα γίνει μετα..

Λίνακι κι εγω παρατήρω αυξημένα υγρά αλλάζω εσώρουχα 3 φορές τη μέρα και γενικά βρίσκομαι σε μια διαρκή υγρασία εκει κάτω! Θα ρωτήσω το γιατρο τη Δευτέρα πρώτα ο Θεός!

Η αρκουδομανουλίτσα έχει καιρό να μπει η μου φαίνεται;

Α και η μελιτζανα ΚΑλε δεν είναι 1,5 κιλό!!!

Zophie μηπως έπαθες αλλεργία απο τίποτα; Κάποιο απορρυπαντικά ίσως;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

ο γιατρός σου δεν χρειαζεται να είναι συμβεμβλημένος με τον εοππυ για να σου δώσει το χαρτί ...ένα απλό χαρτί που το υπογράφει και λέει ποτε έχεις Πητ

εγώ πήγα στο γυναικολόγο του ικα πήρα χαρτάκι για σειρά μπουκαρα μεσα και μου έδωσε την υπεύθυνη δήλωση αφου του εδειξα το χαρτί του γιατρού μου και την β επιπέδου δεν πήγα σε ελεγκτη!!!

επίσης το τικεράκι μου δείχνει 4 μερες λιγότερες γιατί η γοργόνα είναι 4 μερες μεγαλύτερη κανονικά ειχα ΠΗτ 22 δεκεμβρίου μαζί με σενα σοφία αλλά μου την άλλαξε σε 18 δεκ γι αυτό δείχνει ότι θα γεννήσω νωρίτερα!!!

επίσης θέλω να αλλάξει το τικεράκι που δείχνει ότι η γοργόνα είναι μελιτζάνα !!!! εντάξει το ανεχτηκα 2 -3 εβδομάδες φτάνει πιά!!! Μα να μένει μελιτζάνα τόσο καιρό????

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Ομορφουλες μου κοιταξτε τι βρήκα...

Για να δείτε πόσα κιλά είναι αναμενόμενο

να πάρετε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δείτε εδώ.

http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

πολυ καλό το site!!!! ενταξει για την ώρα μεσα είμαστε μετά δεν ξέρω...

κι εγώ για την ώρα είμαι κι ενάμιση κιλό λιγότερο απ' ότι πρέπει!!!! ελπίζω έτσι να συνεχίσω !!!

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες.

τι κάνετε? Διαβάζω ωραία νέα για τα μπεμπάκια,που μεγαλώνουν. Άντε με το καλό.

Με έπιασε το άγχος και 2 μέρες τώρα βάλθηκα να τελειώσω κάποιες δουλειές γιατί μετά δεν νομίζω να μπορώ να κουνηθώ να τις προλάβω. Άρχισα να κουράζομαι εύκολα με το περπάτημα.

:tongue: Μπήκα σε αυτό το site και μου μένουν άλλα 2 κιλά μέχρι τις 40 εβδομάδες. Πάλι καλά που θα γεννήσω πιο μπροστά κανένα μήνα αλλιώς δεν μας έβλεπα καλά.

Πολύ γέλασα με τις μελιτζάνες.χιχιχι:D

imQRp2.png

Georgia πολύ ωραίο το link! Αχ τι καλά είμαι στα μίνιμουμ φυσιολογικά όρια. Έχω πάρει σχεδόν 8 κιλά. Κοντεύω τον 8ο όμως. Και τρώω σαν γουρούνα τίποτα δεν έχω στερηθεί. Και αυτός ο άντρας μου όλο γλυκά και λιχουδιές φέρνει για το γιο του! :tongue:

oYNBp2.png

Γεια σας!! Χτες και σημερα έσπασα καθε ρεκόρ!! Έκλεισα 2 24ωρα αυπνη!!!! Και να πω οτι δεν νυστάζα!! 2 η ωρα περίμενα να τελειώσει μια ταινία έκλειναν τα ματιά μου και μόλις Έκλεισα τη τηλεόραση, όλες οι σκέψεις να με περυτριγυρίζουν να ακούω χιλιάδες φωνές στο κεφάλι μου και δεν μπορούσα να το αντιμετώπισω...

Φραουλίτσα ευχαριστούμε πολυ για τις λεπτομέρειες! Μη ξεχάσεις να μας ενημερώσεις για το τι θα γίνει μετα..

Λίνακι κι εγω παρατήρω αυξημένα υγρά αλλάζω εσώρουχα 3 φορές τη μέρα και γενικά βρίσκομαι σε μια διαρκή υγρασία εκει κάτω! Θα ρωτήσω το γιατρο τη Δευτέρα πρώτα ο Θεός!

Η αρκουδομανουλίτσα έχει καιρό να μπει η μου φαίνεται;

Α και η μελιτζανα ΚΑλε δεν είναι 1,5 κιλό!!!

Zophie μηπως έπαθες αλλεργία απο τίποτα; Κάποιο απορρυπαντικά ίσως;;

Maryy καλό μου κορίτσι θα πάθεις καμιά υπερκόπωση. Μήπως να το συζητούσες με τον γιατρό σου? Πολλά είναι 2 24ωρα.:confused:Θα αντέξεις?

imQRp2.png

Διαφημίσεις

kalispera εγκυακια τι κανετε?

εγω απο σημερα δεν θα εχω νετ σε λιγο κοβεται:( για ποσο δεν ξερω

ευχομαι σε ολους μεχρι να ξανμπω να ειστε καλα, κ να περνατε ακομα καλυτερα!

κ επισης μαιρουλα μου να ξεκουραζεσαι αν δεν μπορεις να κοιμασαι καλο μου

φιλια στην χαρα!

λινακι μου ευχομαι να μην ειναι κατι αυτα τα υγρα που ειδες

αυτο το τικερακι κ σε μενα ειχε κολλησει στην παπαγια γι αυτο κ το εβγαλα!!!!!

γεωργια μου, σοφακι μου, αρκουδιτσα μου, παπατρικος μου, μπραμπ μου, φραουλιτσα μου, σωκρατη μου, κ σε ολους φιλια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

θα σας σκεφτομαι:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

γεια σας κοριτσιαααααα...τι κανουμε...??

εγω την εκανα κοπανιτσα σημερα απο την δουλεια....κοιμηθηκα 4 παρα χθες βραδυ...ενω ειχα ξαπλωσει απο νωρις...αλλα στριφογυρνουσα...κ οταν με πηρε ο υπνος μετα δεν την παλευα να κουνηθω το πρωι....κλωτσαγε κ ο μπεμπακος κ μου λεει ο αμορες μην κουνησεις...20 ευρο μεροκαματο ειναι...κοιμησου...!κ δεν ηθελα κ πολυ..κ σκεφτομουν εσενα βρε marry...πωπω...χαρα στο κουραγιο σου...τουλαχιστον ελπιζω να εισι ολη μερα ηρεμη κ να ξεκουραζεσαι αφου δεν κοιμασσαι..

linaki windows 7 εχω....!

νενα μου θα περιμενουμε νεακια σου οποτε βρεις ιντερνετ ξανα....!

οσο για τα υγρα εγω εχω παρα πολλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης...δλδ το καλοκαιρι που φορουσα κατι πολυ λεπτα παντελονακια κ ηταν ανοιχτοχρωμα..αναγκαστικα για εκεινες τις ωρες φορουσα σερβιετακι αλλιως λερωνομουν...βεβαια απο συζητηση με τον γιατρο μου ειπε οτι με βαση τις εξετασεις μου ειναι ολα καλα..κ το παθαινουν καποιες γυναικες στην εγκυμοσυνη να εχουν πολλα υγρα....!

εγω με τα κιλα που εχω ξαναμπει σε αυτο το σαιτ...(νομιζα σας το ειχα βαλει)ειμαι στο Minimum....οποτε μια χαρααααα...!

zophie εγω μεχρι να γεννησω θα τα εχω μαθει οοοολα απο εσας...!!χεχεχεχε..!

τωρα μιλουσα με την μαμα μου κ μου ειπε οτι της πηγε ενας φιλος του αδερφου μου....ολοκαινουρια ρουχαλακια...παπουτσακια....μπιμπερο κ πιπιλες σφραγισμενες.....κ καθισματακι αυτοκινητου κ αλλα....!!παω το απογευμα να τα δωωωωωωωω!!!!:D:D:D

σημερα το μενου εχει πατατοσαλατα!!!!

Jr39p2.png

Μεγια τα καινουρια πράγματακια μπαρμπούλα!! ΚΑλε εσυ είσαι τσιλιμπίθρα τι κιλα να πάρεις!! Ασε μην παίζεις με τον πόνο μας! Εγω μόλις τσάκισα ένα πακέτο μπισκότα Oreo μπας και κουνηθεί ο μπέμπης αλλα εκείνος τιποτα! Κοιμάται αυτός για μένα μάλλον! Εγω τωρα πάλι προσπάθησα αλλα τζίφος το μάτι γαρίδα. Πάντως εγω το μωρο δεν θέλω να το μάθω καθόλου σε πιπίλα! Ειδομεν!!

Νενάκι κι εσυ χαλαρά εεε μην κουράζεσαι! Εγω λέω να φτιάξω καγιανά για μεσημέρι βαριέμαι......

ναι η αληθεια ειναι marry Μου οτι κ εγω θα προτιμουσα να μην μαθει με πιπιλα...αλλα ας την εχω κ βλεπουμε...

κ η κουμπαρα μου οσο θηλαζε για 2 μηνες δεν του εδινε πιπιλα...μετα ομως εμαθε με πιπιλα...αλλα για πολυ λιγο...!!τωρα δλδ του την κοβει σιγα σιγα...!!!

Jr39p2.png

ναι η αληθεια ειναι marry Μου οτι κ εγω θα προτιμουσα να μην μαθει με πιπιλα...αλλα ας την εχω κ βλεπουμε...

κ η κουμπαρα μου οσο θηλαζε για 2 μηνες δεν του εδινε πιπιλα...μετα ομως εμαθε με πιπιλα...αλλα για πολυ λιγο...!!τωρα δλδ του την κοβει σιγα σιγα...!!!

Βασικά είναι προτιμότερο έτσι για να θηλασει όσο γίνεται πιο πολυ το παιδι και να μην συγχέει τη ρωγα!! Η κουμπάρα μου και στα δυο της παιδιά δεν έβαλε κανένα πιπίλα. Ασε που μαθαίνει το μωρο και μετα πέφτει κατω η πιπίλα άντε αποστειρωσε τη, του φεύγει απο το στόμα καλεί!! Γερό να ναι θα προσπαθήσω πρώτα ο Θεός σε αυτο το θέμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...