Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Θα τις φας βρε , μην αγχώνεσαι!!!

Το πρώτο τικερακι είναι το πρώτο που είχα φτιάξει με την ημερολογιακή ημερομηνία, από την ΤΠ και στην οποία 25/12 είναι η ΠΗΤ και το κρατώ έτσι. Τα υπόλοιπα είναι με την υπερηχογραφική ημερομηνία στην οποία το μωρό είναι 6 μέρες μικρότερο, ΠΗΤ έχω 31/12 και μάλλον είναι η πιο σωστή. Θα δούμε!!

Προσπάθησα να γίνω λίγο περισσότερο γελοία βάζοντας και το αντίστοιχο δικό σου που δείχνει πότε αλλάζει ο μήνας αλλά το εργαλείο εδώ δεν μʼ άφησε.. Μέχρι 3 σου λεει κυρά μου, μη μας γεμίσεις και τις σελίδες με το βλαστάρι σου :rolleyes:

Εε αφαιρεσε βρε το τικεράκι με τη λάθος ημερομηνία και βάλε το αλλο που θες!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακούγεται τραγικό αλλά όπως και στη ζωή μου έτσι κι εδώ.. δεν πετάω τίποτα...:oops:

Σωκράτη τις μέρες που θα γεννάτε με το καλό εγώ με τη Μαιρούλα θα είμαστε στο Έλενα για μαθήματα ανώδυνου τοκετού :D:D:D.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Ακούγεται τραγικό αλλά όπως και στη ζωή μου έτσι κι εδώ.. δεν πετάω τίποτα...:oops:

Σωκράτη τις μέρες που θα γεννάτε με το καλό εγώ με τη Μαιρούλα θα είμαστε στο Έλενα για μαθήματα ανώδυνου τοκετού :D:D:D.

Ναι ρε συ!!!! Χαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

έχω μέρες να γράψω γιατί είναι ακόμα εδώ ο αντρούλης μου και καλοπερνάμε!!! Διαβάζω όμως τα νέα σας!!!

grace τι ωραία η Κέρκυρα καλή αρχή σας εύχομαι και να σας πάνε όλα καλά!!

Σωκράτη το καροτσάκι είναι τέλειο με το καλό ο μπέμπαρος!!!

Μαιρούλα μικρή νυχτεριδούλα μου!!! Ο ύπνος δε σε πιάνει με τίποτα έτσι???

Papatrikos μια χαρά η μπεμπούλα!!!!

εγώ είμαι καλά η μικρούλα γοργονίτσα κολυμπάει κάνει κωλοτούμπες αμεεεεε!!! Ο μπαμπάς της έχει ξετρελαθεί!!! Το σάββατο θα πάμε για ντοπλερ κι εχω λίγη αγωνία !!! ουφ!!!! αυτά τα νέα μου οι διακοπές συνεχίζονται μέχρι την Δευτέρα που γυρνάω στη δουλειά!!! ααα έκανα τα χαρτιά μου και για την άδεια τοκετού!!! 56 μέρες πριν την ΠΗΤ και 63 μερες μετά!!! από 24 οκτ δλδ μάλλον ξεκινάει η δική μου άδεια!!!!

φιλάκια σε όλες

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Φράουλίτσα τέλεια!!! Καλά κανείς! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και μαζί τη μπεμπούλα σας!!! Δώσε μας κι εσυ λιγο τα φώτα σου για τα χαρτιά για την άδεια με λεπτομέρειες σε παρακαλούμε! Που πηγές στο ΙΚΑ η στον εργοδότη; Τι δικαιολογητικά χρειαζόταν; Τελικά ποιος σε πληρώνει εκείνες τις μέρες;;

Κορίτσια επίσης μου έστειλε η grace μας είναι καλα τρέχει το κορίτσι, ο μπεμπούλης είναι 1056 γρ. Απλά της βρήκε λιγο ανεβασμένο το σάκχαρο και της τα έκοψε ολα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι!

Τι κάνετε; Ελπίζω όλα καλά!

Εγώ τα ίδια. Χθες είχα λίγο αυξημένα υγρά και τρόμαξα, μάλλον θα παω σήμερα στο γιατρό γιατί το επόμενο μου ραντεβού είναι σε 10 μέρες! Ελπίζω να μην είναι τίποτα...

Θα σας ενημερώσω σχετικά

Μπαρμπούλα: Tι Windows έχεις στον υπολογιστή σου;

oYNBp2.png

Καλημέρα σας!!

Linaki μου μην ανησυχείς κοπέλα μου. Βέβαια καλό είναι να πάρεις το γιατρό αν σου έχει μπει η ιδέα αλλά σίγουρα δεν είναι τίποτα. Την προηγούμενη Δευτέρα αρρώστησα από την αγωνία μου γιατί είδα στην καρέκλα που καθόμουν κάτι υγρό. Ήταν μια ξύλινη καρεκλά καφετέριας και με το που το είδα έτρεξα στην τουαλέτα. Προφανώς ήταν ιδρώτας γιατί ούτε ξαναείδα κάτι αλλά και στο γιατρό που πήγα μετά ήταν όλα ok.

Μαιρούλα καλά που μας ενημέρωσες για την Grace! Αν ξαναμιλήσετε δώσε πολλά φιλιά!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Καλημέρα!!!

Ξυπνήσαμε ήπιαμε τα χάπια μας, απολαύσαμε το πρωινό μας και τώρα χοροπηδάμε από τη χαρά μας!!!

αυριο πάω για το ντοπλερ άντε να δώ τη γοργονίτσα μου!!

Μαιρούλα για την άδεια πήγα στο γυναικολογο μου μου έδωσε ένα χαρτί που έλεγε πότε είναι η Πητ και μετά πήγα με αυτό και με την β επιπέδου στο γυναικολόγο του Ικα αυτός σου δίνει ένα χαρτί μια υπέυθυνη δήλωση που είναι τριπλή...την υπογράφει αυτός πρώτα μετά πρέπει να την πας στον εργοδότη να την υπογράψει και τέλος κι εσύ...μετά πάς το χαρτί στο ικα και από κει και πέρα δεν ξέρω τι γινεται.....είμαι στη φάση που την έχω πάει στον εργοδότη να την υπογράψει μολις πάω στο ικα θα σας πω τι γίνεται και μετά!!!!

εγώ 23 με 24 οκτ θα πάρω άδεια γιατί είναι 56 μερες πριν την Πητ μου!!!

έχω ακόμα 3 εβδομάδες δουλειάς....πφφφφφ

εύχομαι να είστε όλες καλά φιλάκια

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

επίσης κάτι άλλο που παρατηρώ ....το τικεράκι μου το δευτερο ενημερώνει ότι η κόρη μου είναι μελιτζάνα εδώ κι ενα μήνα!!!! Μα τι θα γίνει τελοσπάντων??? πότε θα αλλάξει??? κοντέυουμε 1500 κιλό ακόμα μελιτζάνες είμαστε!!!!?????:evil:

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα :)

Είδα ότι υπήρχε μια διπλοεγγραφή στην λίστα - η pepitsa- ήταν 2 φορές- και είπα να την φτιάξω! Βέβαια μάλλον κάποιες πήγαν στο γκρουπάκι του Νοεμβρίου .. και κάποιες άλλες περιμένουν αυτό του Ιανουαρίου :)

barboula, που έμεινες εδώ .. θα σαι τυχερούλα μια που θα τα διαβάσεις όλα τα του μωρού από νωρίς! Καλά να ναι ο soch, που θα ναι οι πρωτοπόροι!

Εγώ πάλι, έβγαλα κάτι περίεργα σαν εξογκωματάκια ελάχιστα στα χέρια μου! Αρχικά ήταν μόνο στο πλάι των δαχτύλων αλλά σήμερα είδα ότι επεκτάθηκαν και στις παλάμες! Και μου φαίνεται και ότι έχω κάτι τέτοια και στα δάχτυλα των ποδιών! Εκτός και αν είναι ξηροδερμία ... αλλά τόση έντονη; Γιατί σαν να τραβάει το δέρμα! Βάζω ενυδατική, αλλά δεν βλέπω αποτέλεσμα, και λέω τελικά να επισκεφτώ και έναν δερματολόγο! Αμάν με τους γιατρούς αυτόν τον χρόνο! Θα έχω πάει σε τόσους όσους δεν είχα πάει μέχρι τώρα! χαχα!

1. soch..............ΠΗΤ 4/11/2012 αγορακι!!........Έλενα

2. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

3. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

4. Φαίη1980.......ΠΗΤ 09/12/2012 αγοράκι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa.............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

8. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

9. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

10.fraoulitsa6....ΠΗΤ 18/12/2012 κοριτσάκι!!!

11. asoume.......ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

12.NISA............ ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

13. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012 αγοράκι !! .....Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

14. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!! .....Μητέρα

15. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +κοριτσακι)

16. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012 αγοράκι!!!

17. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

18. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

19. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!............. Ιασώ

20. kouklitsa. ....ΠΗΤ 06/01/2013 αγορακι!..............Ιασώ

21. maryy.........ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

22. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

23. Elazl............ΠΗΤ

24. marmin.......ΠΗΤ

25. arous..........ΠΗΤ

26. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

27. barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013 αγοράκι!.......Αττικό

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...