Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Νενάκι και grace να μπαίνετε όμως απο όπου βρίσκεται Ίντερνετ να μας λέτε τα νέα σας μη χαθείτε!!! Με το καλό κορίτσια μου οι μετακομισεις και μην κουραστειτε πολυ! Τα πέρασα πέρυσι κι είναι μεγάλο ζόρι πόσο μάλιστα τωρα που είμαστε έγκυες!! Ολα καλα!! Καλορίζικα να είναι!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου και αγόρι γειά σας!!

Γυρίσαμε από το γιατρό και ευτυχώς όλα πολύ καλά. Η μπέμπα μας είναι 1055gr λίγο μεγαλούλα για 26+ εβδομάδες αλλά μια χαρά. Ο εμβρυολόγος που μας κοιτάει και έκανε το ντόπλερ μας είπε οτι είναι μεγαλούλα και υπερκινητική και οτι τρέφεται σωστά, ο γυναικολόγος μου που μας είδε μετά οτι ίσως έχω λίγο ζάχαρο αλλά όλα καλά και η μαία οτι μάλλον είναι μεγάλο γιατί είμαι ψηλή χαχαχα.. Βγάλε άκρη. Θα κάνω καμπύλη σακχάρου στις 28 εβδομάδες. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Οχι τίποτα άλλο αλλά τρέμω τις δίαιτες χωρίς υδατάνθρακες χεχε

Επίσης του είπα οτι αρχίζω και γίνομαι η τρελή της γειτονιάς, σκέφτομαι διάφορα και ανησυχώ. Για το θέμα του κουνήματος του παιδιού μου είπε οτι λογικά οσο μεγαλώνει τόσο λιγότερο χώρο θα έχει να κινηθεί και οτι συνήθως μετράμε τουλάχιστον 10 κινήσεις μέσα στη μέρα για να είμαστε ήσυχες ότι όλα είναι οκ. Αυτά από εμένα.:P

Α! Φάτσα δεν είδαμε... η σιχαμένη είναι με το κεφάλι κάτω, γυρισμένη όλη να μην φαίνεται και με το ένα πόδι στο πρόσωπο..:shock:

Grace με το καλό να δείτε το αγοράκι σας αύριο!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

τελεια παπατρικος τα νεα της μπεμπας, μακαρι να εβλεπες κ προσωπακι!αντε ηρεμησες κ με τις κινησεις κ ολα καλα!!!!!

στην 28η θ ακανω κ εγω καμπυλη :? κ ψιλοφοβαμαι

μαιρουλα θα προσπαθω να "κλεβω"απο καποιον στο σπιτι που θα ειμαι μεχρι να ερθει το δικο μου κ ελπιζω να σταθω τυχερη κ αν μην πολυχαθω;)

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Σωκράτη να το πινακάκι. Ελπίζω να μην έχω βρει κανένα αρχαίο. Για συμπληρώστε να δούμε τι κάνουμε!!

1. soch..............ΠΗΤ 13/11/2012 αγορακι!!

2. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

3. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

4. Φαίη1980.......ΠΗΤ 09/12/2012 αγοράκι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa.............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

8. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

9. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

10.pepitsa.........ΠΗΤ 16/12/2012 αγοράκι!!

11.fraoulitsa6....ΠΗΤ 18/12/2012 κοριτσάκι!!!

12. asoume.......ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

13.NISA............ ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

14. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012 αγοράκι !! .....Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

15. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!! .....Μητέρα

16. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +κοριτσακι)

17. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012 αγοράκι!!!

18. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

19. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

20. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!............. Ιασώ

21. kouklitsa. ....ΠΗΤ 06/01/2013 αγορακι!..............Ιασώ

22. maryy.........ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

23. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

24. Elazl............ΠΗΤ

25. marmin.......ΠΗΤ

26. arous..........ΠΗΤ

27. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

28. barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013 αγοράκι!.......Αττικό

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Μπράβο παπατρικούλη!!! Είδες που ανυσηχούσες!! ΚΑλε μια χαρά είναι η μπεμπούλα δεν είναι μεγάλη!! Είσαι 27 εβδομάδων!!! Τι δηλαδή θα αρχίσουν να μειώνονται οι κινήσεις;; Εγω κάνω αμάν να αρχίσουν! Κι όλο λέω ακόμα είναι μικρούλης!! Αυτο για το σάκχαρο που το συμπεραναν αφού ακόμα δεν έχεις κάνει καμπύλη!! Ολα καλα θα είναι!! Αντε και στα δικά μας ραντεβού!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

χαχα! Πρώτη την είπα σήμερα .. αλλά είναι απλώς μεταμεσονύχτια .. οπότε δεν μετράει .. θα πάω να κοιμηθώ τώρα!

Είδα ότι στο φατσοβιβλίο είναι και άλλα κορίτσια .. και τα έκανα προσθήκη στους φίλους μου.

Πολύ χαλαρές σας βλέπω με τον διαβήτη κύησης! Μόνο εγώ τρόμαξα καλέ; Αλλά η αλήθεια είναι ότι το ξεπέρασα κάπως τώρα .. Ραντεβού τελικά θα κλείσω την Δευτέρα, και ελπίζω για την ίδια εβδομάδα.. Απλά τώρα έκοψα τα γλυκά .. και να δω και τι άλλο θα πρέπει να κόψω από βδομάδα ..

XzvPp2.png

τι κανετε εκγυουλες ολα καλα?εγω την δευτερα που μας περασε ειχα γιατρο ολα καλα ο σκατουλης μου ειναι 1280γρ ειμαι στην 28 εβδομ.ο καιρος περναει γρηγορα κ ανυπομονω οπως ολες μας.καλα να περνατε κ να ξεκουραζεστε

Κι επειδή εσείς το ζητήσατε, καλημέρααααααααααα!!!

Zophie μη κλέβεις με την ωρα!! Χαχαχαχαχα!

Σοφούλα μπράβο!!! Μπέμπαρος!!!!!

Καλημέρα σε όλες,

papatrikos μας ξεκινάς καλά τη μέρα με τα καλά σου νέα. Εμείς είχαμε τα πολλά κουνήματα μετά την 28η εβδομάδα.

zophie θα σου στείλω ονοματεπώνυμο να με βρεις στο facebook

sofoula27 μπράβο για τα καλά νέα

Εγώ φοβάμαι πως θα πρέπει να εγκαταλείψω την οικία μου διότι νιώθω σαν να πιάνω γριπούλα. Θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Ας ανανεώσουμε και τον πίνακα

1. soch..............ΠΗΤ 4/11/2012 αγορακι!!........Έλενα

2. pepitsa..........ΠΗΤ 6/12/2012 αγοράκι!!

3. andria27........ΠΗΤ 09/12/2012 κοριτσακι!!

4. Φαίη1980.......ΠΗΤ 09/12/2012 αγοράκι!!

4. starlet80........ΠΗΤ 11/12/2012 αγοράκι!!

5. mirsa.............ΠΗΤ 11/12/2012 αγορακι!!

6. Linaki2012.....ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

7. natalie88.......ΠΗΤ 12/12/2012 αγορακι!!

8. dale..............ΠΗΤ 12/12/2012

9. eleftheria26...ΠΗΤ 15/12/2012

10.pepitsa.........ΠΗΤ 16/12/2012 αγοράκι!!

11.fraoulitsa6....ΠΗΤ 18/12/2012 κοριτσάκι!!!

12. asoume.......ΠΗΤ 21/12/2012 κοριτσακι

13.NISA............ ΠΗΤ 21/12/2012 αγορακι!!

14. zophie...........ΠΗΤ 22/12/2012 αγοράκι !! .....Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

15. papatrikos....ΠΗΤ 24/12/2012 κοριτσακι!! .....Μητέρα

16. happybear....ΠΗΤ 25/12/2012 (κοριτσακι +κοριτσακι)

17. nena1984.....ΠΗΤ 27/12/2012 αγοράκι!!!

18. grace3.........ΠΗΤ 29/12/2012 αγοράκι!!

19. belleblue......ΠΗΤ 30/12/2012 κοριτσάκι!!

20. georgia.g.....ΠΗΤ 03/01/2013 αγοράκι!............. Ιασώ

21. kouklitsa. ....ΠΗΤ 06/01/2013 αγορακι!..............Ιασώ

22. maryy.........ΠΗΤ 08/01/2013 αγοράκι!

23. chot............ΠΗΤ 09/01/2013 αγοράκι!

24. Elazl............ΠΗΤ

25. marmin.......ΠΗΤ

26. arous..........ΠΗΤ

27. sofoula27....ΠΗΤ αγορακι!!

28. barboula.......ΠΗΤ 31/01/2013 αγοράκι!.......Αττικό

Νιώθω σαν να είμαστε η τσόντα του Νοεμβρίου :tongue:

Σωκράτης

Γύρισα κι εγω απο τις καθιερωμένες εξετάσεις του μηνα μας! Αυριο αναμένουμε τα αποτελέσματα!

Ωχ Σωκράτη Γρήγορη ανάρρωση εύχομαι και χαίρομαι πολυ που ακούω οτι οι δυνατές κλωτσίτσες άρχισαν μετα την 28 εβδομάδα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες,

papatrikos μας ξεκινάς καλά τη μέρα με τα καλά σου νέα. Εμείς είχαμε τα πολλά κουνήματα μετά την 28η εβδομάδα.

zophie θα σου στείλω ονοματεπώνυμο να με βρεις στο facebook

sofoula27 μπράβο για τα καλά νέα

Εγώ φοβάμαι πως θα πρέπει να εγκαταλείψω την οικία μου διότι νιώθω σαν να πιάνω γριπούλα. Θα δείξει τις επόμενες μέρες.

Ας ανανεώσουμε και τον πίνακα

Νιώθω σαν να είμαστε η τσόντα του Νοεμβρίου :tongue:

Χαχαχα καλά που είστε κι εσείς να πάρουμε την κρυάδα Σωκράτη... Ελπίζω να συνεχίσεις να μας ενημερώνεις που και που για το τι μας περιμένει και μετά την άφιξη του διαδόχου! Όσο για τη γριπούλα ελπίζω να μην κολλήσεις τη σύζυγο.. δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από μια έγκυο με βουλωμένη μύτη. Περαστικά σου!!!!

Μαιρούλα όντως το μωρό δεν είναι και υπερφυσικό απλά ο γυναικολόγος φαντάζομαι οφείλει να σου πει ότι όντας πάνω από το μέσο όρο ίσως υπάρχει θεματάκι με το σάκχαρο. Ο εμβρυολογος πάντως ήταν πολύ χαλαρός. Εμένα σε κάθε περίπτωση με καθησυχάζει το γεγονός ότι τρέφεται σωστά γιατί έχω γυρίσει ολόκληρες ταινίες στο μυαλό μου με θέμα το λώρο… Ελπίζω να συνεχίσει έτσι :P

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Γύρισα κι εγω απο τις καθιερωμένες εξετάσεις του μηνα μας! Αυριο αναμένουμε τα αποτελέσματα!

Ωχ Σωκράτη Γρήγορη ανάρρωση εύχομαι και χαίρομαι πολυ που ακούω οτι οι δυνατές κλωτσίτσες άρχισαν μετα την 28 εβδομάδα!

Εξαρτάται τι εννοείς εσύ δυνατό.. Εγώ θεωρώ οτιδήποτε μπορώ να νοιώσω ξεκάθαρα όχι σαν άγγιγμα ή σαν πετάρισμα πλέον αλλά σαν χτύπημα. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες που σου κουνάνε όλη την κοιλιά αλλά δεν είναι έτσι συνέχεια.

Καλά αποτελέσματα με τις εξετασούλες!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Εξαρτάται τι εννοείς εσύ δυνατό.. Εγώ θεωρώ οτιδήποτε μπορώ να νοιώσω ξεκάθαρα όχι σαν άγγιγμα ή σαν πετάρισμα πλέον αλλά σαν χτύπημα. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες που σου κουνάνε όλη την κοιλιά αλλά δεν είναι έτσι συνέχεια.

Καλά αποτελέσματα με τις εξετασούλες!

Κι εγώ αυτά τα δυνατά που λες τα νιώθω πολυ σπάνια. Συνήθως ίσα που αντιλαμβανόμαι κάποια κίνηση σαν ανεπαίσθητα χτυπήματακια αλλα αυτά δεν μου αρκούν!!! Θέλω να τις τρώω βρε παιδί μου!!!!

Κάτι αλλο που παρατήρησα μόλις, γιατι τα τικεράκια σου γράφουν διαφορετικές εβδομάδες;;

καλημερα εγκυουλες κ πατεραααα..!τι κανουμε??

εγω πολυ νυστααααααα...ξενυχτησαμε χθες...ηρθαν απο το μεσημερι οι κουμπαροι απο Ικαρια κ λιωσαμε σπιτι μεχρι τις 2 παρα....κομματιααααα σημερααα...αλλα θα κοιμηθω μεχρι το απογευμα τουλαχιστον....μετα θα ερθει η κουμπαρα να κουτσομπολεψουμε 2 μας...αφου ο αμορες εχει ολοημερο meeting...!!

papatrikos τελεια τα νεα με την μπεμπουλα σου...φτου φτου...!!:D

Grace με το καλο σημερα η επισκεψη στον γιατρο...

Σωκρατη ελπιζω να μην την αρπαξες κ αναγκαστεις να την κανεις απο το σπιτι...

marry κλασικη με τις αυπνιεςςςς..

zophie αντεεεεε κλεισε ραντεβου μην το αναβαλλεις αλλο..μπορει τσαμπα να κανεις αποχη απο τα γλυκα...χεχεχ..!

Νενα κουραγιο με την μετακομιση κ μην κουραζεσαιιιιι!!

Linaki δεν σε ξεχασα με τις φωτο απλως χθες δεν εκατσα καθολου στον υπολογιστη.....σημερα ελπιζω να προλαβω..............!

Jr39p2.png

Κι εγώ αυτά τα δυνατά που λες τα νιώθω πολυ σπάνια. Συνήθως ίσα που αντιλαμβανόμαι κάποια κίνηση σαν ανεπαίσθητα χτυπήματακια αλλα αυτά δεν μου αρκούν!!! Θέλω να τις τρώω βρε παιδί μου!!!!

Κάτι αλλο που παρατήρησα μόλις, γιατι τα τικεράκια σου γράφουν διαφορετικές εβδομάδες;; ��

Θα τις φας βρε , μην αγχώνεσαι!!!

Το πρώτο τικερακι είναι το πρώτο που είχα φτιάξει με την ημερολογιακή ημερομηνία, από την ΤΠ και στην οποία 25/12 είναι η ΠΗΤ και το κρατώ έτσι. Τα υπόλοιπα είναι με την υπερηχογραφική ημερομηνία στην οποία το μωρό είναι 6 μέρες μικρότερο, ΠΗΤ έχω 31/12 και μάλλον είναι η πιο σωστή. Θα δούμε!!

Προσπάθησα να γίνω λίγο περισσότερο γελοία βάζοντας και το αντίστοιχο δικό σου που δείχνει πότε αλλάζει ο μήνας αλλά το εργαλείο εδώ δεν μʼ άφησε.. Μέχρι 3 σου λεει κυρά μου, μη μας γεμίσεις και τις σελίδες με το βλαστάρι σου :rolleyes:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...