Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα Σωκράτη, έχεις απόλυτο δίκιο για το άγχος προσπαθώ να το κρατάω μακριά μου. Έχω σταματήσει να διαβάζω ακόμη και φόρουμ με δίαφορα επιμέρους προβλήματα της εγκυμοσύνης. Απλά θεωρούμε υπεύθυνες τους εαυτούς μας να φέρουμε τα μωρά μας στο κόσμο. Και προσωπικά (πιστεύω ισύχει για όλες μας) αισθανόμαστε υπόχρεες να προσέχουμε το κάθε τι!

Ούτως η άλλως σε λίγες βδομάδες θα αλλάξει και των 2 το πρόγραμμα ύπνου σας είστε πια αρκετά κοντά, επομένως ο οργανισμός της γυναίκας σου ίσως την προετοιμάζει για την μεγάλη αλλαγή :)

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου..!τι κανετε?βλεπω ερημιες γενικα..

linaki μην ανησυχεις εγω θα βοηθαω με τα ματια....θα εχω την καλυτερη πολυθρονα ΟΠΩς ΛΕΕΙ κ ο αμορε για να δινω διαταγες...ετσι κ αλλιως οι δουλειες που ειναι να γινουν δεν μπορουσα οπως κ να εχει να συμμετεχω....ειναι γκρεμισματα...κ ολα απο την αρχη...οποτε εγω θα βαζω μονο το γουστο μου....ΧΕΧΕΧΕ...!

Σωκρατη θυμαμαι κ απο την κουμπαρα μου που στο τελος της εγκυμοσυνης βρυκολακιαζε ειτε γιατι την ξυπνουσε με κλωτσιες ο μπεμπης ειτε γιατι ξαφνικα πεταγοταν κ δεν μπορουσε να ξανακοιμηθει....!μαλλον μπαινεει σε προγραμμα απο τωρα....χαχαχα

linaki επισης δεν μου εχει ερθει μνμ πως να βαζω φωτο για να βαλω οταν παω σπιτι..

Jr39p2.png

Καλημερουδια...τι κανετε...πωπω..πολυ αγχος και πολυ αυπνία...λογικα ειναι ολα παιδακια μου...ειμαστε σε αναμονη για το μεγάλο γεγονος και ειναι φυσικο ο οργανισμος μας και το υποσυνειδητο μας να μην ησυχαζουν καθόλου...απλα καλο ειναι οσο μπορειτε να μην αγχωνεστε γιατι κανετε κακο στα μπεμπάκια σας...αυτα τα καλαβαίνου ολα γι αυτο πρεπει να ειστε ηρεμες...

Linaki ωραιο το site με τασλινκ..αλλα εγω στον Αποστολη που ειχα παρει ενα απο αυτα βεβαια που τα βαζεις ξαπλωτα μεσα δεν με βολεψε..μαλλον δεν ξερω να το χρησιμοποιω...κριμα το εχω και καθεται...να μου δειξετε να μαθω πως να βαζω το νεο μπεμπακι....

Grace μου ωστε μας αφηνεις γεια..αντε κοριτσακι μου στο καλο...καλη αρχη και μια ευτυχισμενη οικογενεια...ευχομαι τα καλυτερα...

Σωκρατη θα κοιταξω να παρω κα εγω στα τηλ που μας εδωσες...πηρες σε κανα αλλο??

Αρκουδακι μου με τα αρκουδακια σου θα τα δεις τα μπεμπακια μην σκας....

Ρε Barboula αμαν με τις κρεπες σου..ολο τρως τρως και ολο σα σαμιαμιδι εισαι...

Papatrikos θα δεις το νινακι σου σημερα??

Εγω θα τον δω τελικα την Δευτερα εχω ραντεβου στις 9 το βραδυ...αντε γιατι εχει περασει αρκετος καιτρος απο τοτε που τον ειδα τελευται φορα...ηταν στην αυχενικη...

Εχει τωρα δυο μερες που με πιεζει πολυ στο σημειο του αφαλου..αφου μου τον εχει πεταξυ αρκετα εξω...δεν θυμαμαι να ηταν ετσι στον Αποστολο και αισθανομαι συνεχεια σαν τσιμπιματακια λες και με τρυπαν με καρφιτσα γυρω γυρω απο τον αφαλο..

Κατα τα αλλα ησυχα με τρεχει ο αλλος...α το αλλο καλο ειναι οτι μου εστειλαν χαρτι απο το ΙΚΑ και την Παρασκευη περναω επιτροπη για τα λεφτα της καισαρικης...μετα απο 1,5 χρονο..φανταστειτε...ελπιζω τουλαχιστον να μου βγαλουν κανα καλο ποσο...ελπιζω μονο η ελπιδα μας εχει μεινει........

τεσπα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ......

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημέρα,

πρωινή η παρέα σήμερα.

Grace με το καλό η μετακόμιση και όταν βρεις ευκαιρία περιμένουμε νέα και εντυπώσεις από την καινούργια ζωή.

Linaki πως είναι ο μπεμπάκος? Αχ αυτό το άγχος μέχρι τέλος θα μας πάει.

ασε ο γιατρός μου είναι πολυυυυ χαλαρός γενικά. Ελπίζω αυτή η χαλαρότητα να μας βγει σε καλό, αλλιώς .... την άλλη εβδομάδα που θα πάω να δούμε τι θα μου πει.:(

barboula εσύ θα είσαι μόνο επι του σχεδιασμού και της επίβλεψης στην ανακαίνιση . είσαι και έγκυος δικαιούσαι να βάζεις και μια φωνή παραπάνω. χιχι

Nenaki πως πάει η ίωση?

Georgia φτάσαμε να λέμε ότι 1,5 χρόνος είναι καλό διάστημα να πάρουμε λεφτά που δικαιούμαστε. Τι να πεις. Εδώ που ζούμε.:confused:

Papatrikos με το καλό σήμερα η συνάντηση με το μωρουλίνι.

imQRp2.png

καλημερα Γεωργιααααα......!!

ελπιζω την Παρασκευη οντως να σου βγαλουν ενα καλο ποσο κ να αξιζει η αναμονη τοσου καιρου..!ρε κοριτσια η κουμπαρα μου ανεργη κ γεννησε Φλεβαρη πηρε απο το ικα γυρω στα 2.200....πως τα πηρε εκεινη δεν ξερω ουτε εγω ουτε εκεινη??απλως πηγε στο ικα κ της ειπαν οτι τα δικαιουται...κ γεννησε κ εκεινη στο Αττικο οπως θα παω κ εγω..!:confused::confused:

τιιιιι γινεται?

Γεωργια εσυ θα γεννησεις Ιασω ε?

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι!!!

Λίνακι μου φυσικά κατα τις 3:30 ήμουν ξύπνια πάλι μέχρι τις 6:30 αλλα είπα να μην γράψω γιατι θα με πάρετε στο δουλεμα πάλι!! Αφού θέλετε όμως θα σας γράφω τη πρώτη μεταμεσονύχτια καλημέρα!! Ομως ευτυχώς ξανάκοιμήθηκα μετα καούν ξύπνησα πριν λιγο. Τελικά το μυστικό είναι να κουραστεις το βραδυ. Είχα παει για κάτι ψώνια και γύρισα πτώμα. Εμένα η κοιλια μου δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα μεγάλη αν και τα κιλά μου τα έχω πάρει και με το παραπάνω μάλλον άγχος είναι όλο αυτο, κάπου κάπου και πόνος στα πόδια αλλα το άγχος το έχω απο τη πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης! Τωρα τελευταία κοιμάμαι ανάσκελα γιατι με βολεύει καλύτερα με ψηλά τα πόδια!! Πάντως εμένα ΄ποτε ο μπέμπης δεν με έχει ξυπνήσει με κλωτσιες και γενικά ακόμα τον καταλαβαίνω απαλά! Εύχομαι να αλλάξει αυτο σύντομα! Ααα happybear μου οταν ο γιατρός μου λέει σε ένα μηνα εγω κλεινω απο Μονή μου σε τρεις βδομάδες. Και πάλι πολυ είναι!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

papatrikos ξεχασα βρεεε...με το καλο να δεις το μωρουλι σου σημερα....

περιμενουμε νεα σου...

happybear εχω ηδη προγραμμα στον υπολογιστη κ εχω βγαλει το σχεδιο σε 3d Ολο το σπιτι...αλλα θα θελει τρεξιμο να διαλλεξουμε τα παντα...να ειναι οι μαστορες αλλα κατα τα αλλα εγω θα επιλεγω κ θα διαταζω....κ συγκεκριμενα μου λεει ο αμορες...''ρε αγαπη κατσε εσυ σπιτι..αφου θα ειναι εκει ολοι(γονεις....αδερφια ξαδερφια..γιατι θα βαλουμε πολυ προσωπικη δουλεια)δεν καθεσαι σπιτι κ να ερθεις οταν ειναι ετοιμο??''

κ του λεω''ναι κ θα μου δεσετε κ τα ματια κ θα το κανουμε εκπομπη....τι λες βρεεε???''αχαχα!εκει κερβερος εγω δεν θα κουναω...!:D:D

Jr39p2.png

Μπαρμπ: μάλλον έκανα βλακεία πριν. Στο ξανάστειλα νομίζω πως είναι οκ τώρα ελπίζω να δουλεύει.

Γεωργία μου, στη σελίδα που έβαλα αλλά και σε αυτή που έδωσε η παπατρίκος υπάρχουν οδηγίες και στα ελληνικά. Φυσικά αν βάλεις "ring sling instructions for newborn" και στο youtube θα βρείς πολλά βιντεάκια. Και μένα μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά νομίζω είναι θέμα εξάσκησης. Φυσικά μπορείς να βάζεις και τον Αποστολάκο σου *αφού γεννήσεις εννοείται*. Λένε πως κάνει μέχρι και 3 ετών!

Καλώς και τη Μαιρούλα, όχι καλέ να μένεις στο κρεβάτι σου να ξανακοιμάσε είναι κρίμα απλά παραξενεύτηκα που δεν σε βρήκα μέσα :tongue: Αυτό με το άγχος έλεγα στο 1ο τρίμηνο εντάξει μωρέ όταν φτάσω 4 μηνών θα μου περάσει , μετά έλεγα στο 6μηνο θα μεγαλώσει και η κοιλίτσα θα αισθάνομαι το μπεμπάκι μου δεν θα αγχώνομαι, τώρα λέω πως πρέπει να γεννήσω για να ηρεμήσω αλλά το ξέρω καλά πως δεν πρόκειται ποτέ να περάσει αυτό το άγχος. Είμαστε καταδικασμένες!

Όσο για τον ύπνο εγώ άρχισα να παθαίνω άπνοιες. Με πνίγει το στήθος μου, το μωράκι που έρχεται μέχρι το στομάχι και η κοιλάρα! Στο πλαι με βολεύει αλλά όχι πολλή ώρα αρχίζω να μουδιάζω, ανάσκελα με πιάνει η άπνοια και αν δεν με πιάσει αρχίζει να με πονάει η πλάτη μου απο το βάρος! Μπρούμυτα έχω ξεχάσει πια τι θα πει, και ήταν και η αγαπημένη μου στάση ύπνου...Δεν πρέπει όμως να παραπονιέμαι γιατί ακούει και το σκατουλάκι και μου λέει "έτσι είσαι ε; παράπονα ε; ε δεν θα κουνιέμαι να σε σκάω" χαχα :)

Βρήκα αγχολυτική ασχολια για σήμερα! Έφτιαξα μια τεράααστια λίστα με οτι θα χρειαστώ για το μωρό. Έψαχνα σε σελίδες, βιβλία και νομίζω πως έβαλα όλα όσα θεωρώ πως χρειάζονται. Τώρα θα φτιάξω λίστα απο προμηθευτές :rolleyes:

oYNBp2.png

ΕΝΤΑΞΕΙ linaki μου ηρθε...οταν παω σπιτι θα το δοκιμασω....!κ θα δοκιμασω να σας βαλω κ μια κουβερτουλα ομορφη που εφτιαξε η μαμα μου κ μου την εστειλε με μμς χθες...!χεχεχε...την εχει πιασει...κ εχει ξεκινησει κ εχε επιστρατευσει κ την νονα μου...κ την γιαγια μου...!!

η πεθερα μου λεει ειναι παρα πολυ νωρις κ φοβαται κ θα τα παρει ολα οταν μπω στον μηνα μου...!:Dοπως νιωθει ο καθενας...εγω περιμενω να πληρωθω να παω να παρω με τον αμορε το πρωτο του δωρακι...

επισης σκεφτομαι κ αναρωτιεμαι..πως θα τα βγαζουμε περα τοσο καιρο που θα εχουμε σταματησει απο την δουλεια μεχρι να μας πληρωνουν απο ικα-συκα-μικα...!ουφφφ....!μ αρεσει που προσπαθω να αποβαλλω το αγχος μου...!αχαχα!

Jr39p2.png

Καλημέρα :)

barboula, τα δικαιούταν η κουμπάρα σου αυτά τα χρήματα από το ΙΚΑ, είτε γιατί ίσχυε ακόμη η ασφάλισή της, είτε ήταν πια ασφαλισμένη στο βιβλιάριο του άντρα της. Επειδή ήταν άνεργη και δεν είχε ενεργή εργασιακή σχέση, δεν πήρε χρήματα από ΟΑΕΔ. Μια φίλη μου έγκυος που θα είναι άνεργη σε λίγο καιρό τα ρώτησε αυτά με τα επιδόματα πολύ πρόσφατα.

Εγώ έχω τώρα ραντεβού με την γιατρό όταν θα είμαι πλέον 30 εβδομάδων! Λέτε μετά να μου πει να ξαναπάω σε 2 εβδομάδες, ε; Αλήθεια soch πόσο είστε εσείς;

Αυτές οι αϋπνίες με ανησυχούν ιδιαίτερα, μια που αν δεν κοιμηθώ καλά το βράδυ νιώθω όλη την μέρα κουρασμένη! Και αφού θα έχουμε ξενύχτια με το καλό μετά τις αναμενόμενες αφίξεις .. τι θα κάνουμε από νωρίτερα ξύπνιες; χαχα! Πολύ κουράγιο έχετε!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα zophie....απο τον συζυγο δεν ειχε ασφαλιση γιατι ειναι ανεργος ελευθερος επαγγελματιας...αλλα η κουμπαρα μου ειχε καρτα ανεργιας του οαεδ τωρα που το λες...απλως θελω να μαθω αν ξερετε...τα λεφτα αυτα τα πληρωνομαστε σαν 8ωρη ανεξαρτητα με το ποσες ωρες δουλευεις κανονικα?γιατι θυμαμαι εγω οταν επαιρνα φοιτητικη αδεια κ την πληρωνομουν απο τον οαεδ την πληρωνομουν για 8ωρο ασχετα με το οτι εγω δουλευα 4ωρο...!!!

Jr39p2.png

...Αλήθεια soch πόσο είστε εσείς;...

34+ εβδομάδων είμαστε με ΠΗΤ 4/11. Αλήθεια ο ωραίος πίνακας που είχαμε τι απέγινε; Ας τον βάλει κάποια να τον συμπληρώσουμε ;)

Σωκράτης

Τι έγινε βρε κορίτσια!! Ησυχία έπεσε;

Παπατρίκος γυρισες απο το γιατρό!! Αντε να μας πεις πόσο πήγε η μπεμπούλα και αυριο έχει ραντεβού η grace!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

καλησπερα τι κανετε?ολα καλα διαβαζω οσο μπορω δλδ γιατι σαν πολλα να γραψατε απο χτες το πρωι που εχω να μπω, ευτυχως τωρα το απογευματακι βαλατε φρενο!!

τρεχω κ εγω με την μετακομιση κ εχω χασει λιγακι την μπαλα , θα κοπει κ το ιντερνετ το σαββατο κ ο θεος βοηθος ποτε θα τα ξαναπουμε..

ευχομαι ολες κ ολοι να περνατε καλα!!!

οσο για την γριπουλα καλα κρατει:|:-| να δω ποτε θα περασει:confused:

σας φιλω γλυκα ολους

θα μπω κ παλι να δω τα ευχαριστα της παπατρικος

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...