Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

zophie το μόνο τηλέφωνο που πήρα ήταν στο CARE DIRECT (8001182200). Συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο τηλεφωνικά και με ενημέρωσαν για την αποστολή. Σε κάποια που με ενδιέφεραν γράφτηκα στο site τους ή τους έστειλα email.

Αν σας ενδιαφέρει, μπορώ να ποστάρω σχετική λίστα.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστω κοριτσια ολες σας για την συμπαρασταση.....

νενα μου περαστικουλια κ γρηγορα....κ γι αυτο εβαλα το τικερακι αναποδα για οποια της αρεσει να το βαλειιιι κ πολυ χαιρομαι που αρεσε σε ολες...

happybear εγω ετσι πιστευω παντα...μια ζωη φευγεται μια αλλη ερχεται..

georgia εισαι θεα....ευχαριστουμε παρα πολυ...απλως εχω μια απορια..καλα τα κανουμε ολα τα χαρτια πριν την γεννα..μετα πως τρεχουμε σε ολα αυτα λεχωνες??γινεται να τα κανει η μαμα η ο συζυγος???

οταν μαθεις αν ο γιατρος μας μας γραφει εκεινος για το ποτε σταματαμε(μιλαμε ειδικα για τον δικο μας)ενημερωσε με αν μπορεις...!:D:D

κ επισης να ρωτησω....εγω γενναω αρχες Φλεβαρη..αρα παιρνω 63 μερες...το εξαμηνο...την αδεια μου υποχρεωτικα κ μετα υπαρχει το μειωμενο...που θα το παρω μειωμενο οπως κ να εχει γιατι δεν το δινουν αλλιως στην δουλεια μου....!!αρα γυριζω νοεμβρη περιπου κ μεχρι να μπει το 2014 δεν δικαουμαι αδεια ουτε χριστουγεννα ουτε τιποτα??γιατι εμεις δουλευουμε κ τις μερες χριστουγεννων κ πρωτοχρονιας....!!

οσο για την αδεια του 2012 μας υποχρεωνουν να την παρουμε μεχρι 31 δεκεμβρη αρα αναγκαστικα θα την παρω μεσα στο ετος...!

Θα ρωτησω τον γιατρο μας και θα σου πω για εμας...

τωρα εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ? Αν ειναι βρε ποτε ειναι να σταματησεις..παρε την αδεια σου για το 2012 νωριτερα μην την χασεις και μετα παιρνεις τις 63 μερες την άδεια του 2013 και το εξαμηνο...οσον αφορα για τα Χριστουγεννα που δουλευεις δεν ξερω...κανονικα ποσες ωρες δουλευεις την εβδομαδα ασχετως αργιων...εχεις ρεπο μεσα στην βδομαδα?? δηλαδη οταν δουλευεις Χριστουγεννα μεσα στη βδομαδα εχεις ρεπο?

Καλημέρα :)

georgia.g: ευχαριστούμε πολύ για όλο τον κόπο και τις πληροφορίες! Ωραία είναι να τα έχεις μαζεμένα κάπου όλα!

Μια ερωτησούλα μόνο αναφορικά με το αν θα πας σε γιατρό του εοππυ ή του ΙΚΑ(δλδ σε υποκ/μα του ΙΚΑ) για την βεβαίωση της πιθανής ημερομηνίας τοκετού, ή αρκεί το έγγραφο από την β' επιπέδου;

Και να πω κάτι για αυτά που παίρνεις από τον εργοδότη θα ήθελα. Χρήματα παίρνεις μόνο αν σου βάλει άδεια ασθενείας! Αν δεν έχεις ξαναπάρει μέσα στο χρόνο, τις 3 πρώτες μέρες σου δίνει τα χρήματα για το μισό ημερομίσθιο, και για τις υπόλοιπες 22 για ολόκληρο, μείον την επιδότηση που έχεις από το ΙΚΑ. Δηλαδή, αντιμετωπίζεται όπως κάθε άλλη άδεια ασθενείας. Αυτό νομίζω! Κάνω λάθος;

soch: Πήρες τηλέφωνο σε όλες αυτές τις εταιρίες; Και τι ζήτησες; Ή τι είπες; Στέλνουν δείγματα ή εκπτωτικά κουπόνια;

nena: Περαστικά γρήγορα να είναι! Και έγκυος και άρρωστη δεν λέει καθόλου!

papatrikos: Πως πήγε το ραντεβού στον γιατρό; Όλα καλά;

Τελικά βρήκα ένα άλλον διαβητολόγο, αλλά μου είπε από Δευτέρα να πάρω για να κλείσω για ραντεβού μέσω εοππυ! Την 1η του μήνα παίρνεις τηλέφωνο! Ραντεβού δεν μπορούσε να μου κλείσει τώρα! Τσ..τσ..! Υπομονή λοιπόν μια βδομάδα χωρίς γλυκά, και με προσεγμένη διατροφή λοιπόν! ουφ!

Σοφακι ναι στο ΙΚΑ αρκει η Β επιπεδου και το βιβλιαριο σου εννοειται ετσι ισχυε τουλαχιστον ...τωρα για τον εργοδοτη ειναι οπως τα λες..τα περνεις αν δεν εχεις παρει αδεια ασθενειας μεσα στο χρονο και πληρωνασαι σαν σε ασθενεια...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

δουλευω 5ωρα...κ εχω 2 ρεπο την εβδομαδα κανονικα απλα οχι σκ παντα....τελος παντων ηδη με βοηθησες παρα πολυ....σε ευχαριστω παντως Γεωργια παρα πολυ..κ οταν μαθεις απο τον γιατρο πες μουυυυυ...!!:D:D:D

λεω να παρω την αδεια που μου εχει μεινει ακριβως πριν αρχισουν να μετρανε οι 53 μερες.....εχω πητ 31/1 αρα σταματαω κανονικα 7/12...οποτε λογικα θα σταματησω τελη Νοεμβρη μαζι με την υπολοιπη αδεια που μου εχει μεινει...!!!

Jr39p2.png

Εγώ δεν έχω πάρει καν τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται με επιδόματα κτλπ.

Όλο λέω θα πάρω και μετά το μετανιώνω και λέω έχουμε καιρό. Η αναβλητικότητα με χαρακτηρίζει.χιχι

Να ρωτήσω και κάτι άλλο :πότε θα αρχίσουν οι πιο συχνές επισκέψεις στον γιατρό??

αυτό το 1 φορά τον μήνα μου την έχει δώσει στα νεύρα. Θέλω πιο συχνά, να είμαι ήρεμη.:evil:

imQRp2.png

κ εγω μια απο τα ιδια happy bear...εδω ακομα αναβαλω για τα μαθηματα τοκετου......παπαπαπ...με χαρακτηριζει η αναβολη κ εμενα...χεχεχε..!

νομιζω πως οι συχνες επισκεψεις ειναι τον τελευταιο μηνα που πας καθε εβδομαδα(τουλαχιστον η κουμπαρα μου ετσι πηγαινε..κ δεν πληρωνε καθολου τον τελευταιο μηνα).....τωρα δεν ξερω αν παει αλλιως σε αλλες κοπελες...!!παντως η κουμπαρα μου πηγαινε...την ελεγχε απο κατω...της εκανε υπερηχο...κ καποια φορα νομιζω της ειχε δωσει να παταει ενα κουμπι καθε που κλωτσουσε....για πολυ ωρα ηταν κ το εκανε αυτο....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Γεωργία υπερευχαριστούμε για το χρόνο που διέθεσες!!! Θα τα τυπώσω και θα τα διαβάσω αναλυτικά γιατι με τόσες πληροφορίες έχασα λιγο το μπούσουλα!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Γειά σας εγκυούλες μου φουσκωμένες!

Τι μου κάνετε;

Εγώ σήμερα παράγγειλα το πρώτο σλίνγκ για το μωράκι μου :D Απο μια κοπέλα που τα φτιάχνει η ίδια και είμαι ενθουσιασμένη..μετά απο πολλή σκέψη μου έφτιαξε ένα διπλό απο τη μια μεριά τυρκουαζ και απο την άλλη γκρι.. Φοβερό. Σας εναποθέτω τη σελίδα της κοπέλας. Αξίζει πραγματικά το κόπο και απο τιμούλες είναι πολύ νορμαλ. Επίσης με τη κοπέλα αυτή είχαμε πολύ συχνή επικοινωνία και έλυσα όλες τις απορίες μου.

edit admin

Το περιμένω πως και πως :rolleyes:

oYNBp2.png

...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο :πότε θα αρχίσουν οι πιο συχνές επισκέψεις στον γιατρό??

αυτό το 1 φορά τον μήνα μου την έχει δώσει στα νεύρα. Θέλω πιο συχνά, να είμαι ήρεμη.:evil:

Στο τρίτο τρίμηνο.

Εμάς από την 29η εβδομάδα μας βλέπει κάθε 2 και από την 36η κάθε βδομάδα.

Σωκράτης

Ευχαριστώ βρε Σωκράτη. Άντε γιατί τώρα θα συμπληρωθεί 1 μήνας μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα πάω και έχω σκάσει. Ο καημένος ο άντρας μου ακούει την γκρίνια βέβαια.χιχιχι:cool:

imQRp2.png

Σωκράτη τέλειες οι διευθύνσεις για τα προϊόντα. Αύριο που θα γυρίσω από το γιατρό θα δράσω!!

Μπαρμπoύλα μου ελπίζω η ιστορία του θείου σας να λήξει με τον καλύτερο για εκείνον τρόπο. Το εύχομαι πραγματικά και για δικούς μου ανθρώπους όταν τα πράγματα δεν πανε καλά… Δε υπάρχει λόγος να παρακαλάμε να κρατηθούν κοντά μας όσο κι αν τους αγαπάμε αν είναι να υποφέρουν…

Λινακι με το καλό το μαρσιπάκι. Θέλω κι εγώ σύντομα να παραγγείλω ένα ring sling. Πολύ όμορφα αυτά στη σελίδα που μας προτείνεις. Αυτά είχα δει σε κάποιο άλλο site.

http://www.babywearing.gr/Shopping/RingSling/Shopping_RingSling.htm

Οι τιμές είναι παρόμοιες αν και αν έχεις κάποιον που ξέρει να ράβει ίσως δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει..

Zophie μου αύριο παω με το καλό στο γιατρό. :P

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

καλησπερεςςς σε ολα τα κοριτσια...!!κ στον αντρα φυσικα της παρεας.....

λινακι με το καλο το σλινγκ....εμενα εχουν ξεσηκωθει οι γιαγιαδες κ φτιαχνουν τα παντα..σημερα η μαμα μου εφτιαξε κουβερτουλα...με δαντελιτσα γυρω γυρω...εναν αρκουδο στην μεση....κ μπλε κορδελιτσα...αν βρω τροπο πως βαζουμε φωτο εδω μεσα θα την βαλω...!!εκτος αν μπορει καποια κοπελα να βοηθησει..!

papatrikos αυτο λεω κ εγω ακριβως..προκειμενου να ταλαιπωρουνται οι ανθρωποι καλυτερα να φευγουν χωρις πονο...κ τελικα οι 4 μηνες εγιναν 2...με το ζορι 4....αφηστε...!ολα μαζι...!

τωρα περιμενω τον αμορε να ερθει να μου φερει λιοσπορο να φαμε κ το βραδυ μαλλον θα κανουμε κρεπουλες παλιιιι....δλδ θα μου κανει παλι..!χεχεχε..!λοιπον σας χαιρετω!

Jr39p2.png

zophie μου υπομονη λιγακι με την διατροφη...τον εχουμε ψιλοφαει τον γαιδαρο πια ;) ;)

georgia.g: μου τι μου κανεις? Τα αγορια σου?? Ολα καλα! Μα τι ενημερωμενη μανα εισαι εσυ??;)

soch: μια χαρα τα κουπονια θα σας βολεψουν παρα πολυ στα οικονομικα!!!! Και κοιλιτσα...χαιδευε και μετα θα χαιδευεις μπεμπαρο ολοκληρο!!!

nena: Περαστικούλια κοριτσι!!! Κι εγω εχω ενα βηχαλακι το πρωι που ξυπναω σαν του γερους αλλα μαλλον ειναι πρωην τσιγαροβηχας επειδη χω κοψει το τσιγαρο!!

papatrikos: Αυριο εχεις ραντεβού ??? Ελπιζω ολα σουπερ!!! Θα δεις και μπεμπακι!!

Barboula μου ειδα μια χαρα με το σπιτι θα βολευτειτε επιτελους Νοεμβρη ε? Ποπο της μετακομισεως ειμαστε ολες!!

Μαιρουλα αγχωμενη μου νυχτεριδουλα μου!! Μην μου αγχωνεσαι...! Παντως για σας που εχετε αγχος ξερω οτι επιτρεπονται οι βαλιερανες...Μια φιλη μου που ηταν σε πολυ χαλια φαση επαιρνε 2-3 την ημερα οσο ηταν εγκυος!!

Σας ευχαριστουμε πολύ για τις ευχες σας!!! Να στε κι εσεις ολοι καλα και με το καλο τα μωρουλινια σας!!!!! :D :D :D

Εγω σημερα πηγα κι εκανα την καμπυλη. Τελικα μου εδωσε να πιω ενα πραμα σαν λεμονιτα κι οχι αυτη την παχυρευστη αηδια που την αραιωνες με την σκονη..Μια χαρα μου κατσε και τ αποτελεσματα αυριο!!

Εγω λοιπον σας χαιρετω !!! Την Πεμπτη εχω το τελευταιο ραντεβου εδω στην Αθηνα να δω τον μπεμπινο μου και την επομενη εβδομαδα με το καλο που θα χουμε παει Κερκυρα θα παω σε κανα ιντερνετ καφε να δω τι μου κανετε και να σας πω τα νεα μας!!!

Σας φιλω!!! ;)

EDIJp1.png

grace Μου με το καλο να δειτε το μπεμπακι κ να γινει η μετακομιση...εγω δυστυχως δεν θα ειμαι απο Νοεμβρη σπιτι μου...απο νοεμβρη ξεκιναει ολικη ανακαινιση στο σπιτι...!δλδ κοντα στην γεννα θα μπουμε στο σπιτι...ασε ....ασε!!!καλο βραδυ μπουμπουκες!

Jr39p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες...

Μαίρη είσαι καλά; Γιατί δεν μπήκες ξημερώματα; Μου φαίνεται περίεργο που γράφω το πρώτο ποστ της μέρας!! :tongue:

Εγώ ξύπνησα με ένα άγχος... μου έχει καρφωθεί στ μυαλό οτι απο χθες βράδυ ο μπεμπουλίνος δεν κλωτσάει και είναι πολύ ήσυχος.(και γενικά όλη μέρα χθες ήταν πολύ ήσυχος) Όλο το βράδυ ξύπναγα τακτικά να δω μήπως και κάνει τίποτα απο τα γνωστά του αλλά τίποτα. Τελικά έκανα αυτό που συχαίνεται περισσότερο και ξύπνησε ευτυχώς μου έδωσε μια γερή κλωτσιά και τώρα μάλλον ξανακοιμήθηκε :tongue: Έβαλα μια μεταλλική επιφάνεια λίγο παγωμένη στη κοιλίτσα μου. Πω πω θα μου βγει νευρικό αυτό το παιδί και θα φταίω ε; Τι να κάνουμε αυτό το άγχος καταντάει εμμονή!!

Papatrikos: πολύ ωραία και η σελίδα που βρήκες. Έχει και πιο αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες!

Βρε barboula μου θα μπορείς να κάνεις μετακόμιση στη κατάσταση σου; Και τίποτα να μην κουβαλάς μόνο η τακτοποίηση απ' όλο αυτό το μπάχαλο είναι πολύ κουραστικό! Επιστράτευσε βοηθούς και μην ντρέπεσαι να διατάζεις για τα πάντα!! :) Σου έστειλα πμ για να ανεβάσεις φώτος! Μας χρωστάς και φώτος του μπέμπη ε;

grace3: Με το καλό κοπέλα μου η νέα αρχή! Όλα να σας πάνε καλά και εύχομαι εσύ και οι μικρές σου να προσαρμοστείτε εύκολα και γρήγορα στο νέο σας περιβάλλον. Σίγουρα είναι για καλό!! Μην μας κουράζεσαι πολύ και εσύ με 2 παιδιά και μια μετακόμιση να προσέχεις τον μπεμπούλη μας ε!!! Και περιμένουμε τα νέα σου το συντομότερο...

Νενάκι μου περαστικά σου ακόμη στα βάσανα; Είναι πολύ δύσκολη η ίωση στην εγκυμοσύνη δεν έχουμε και πολλές επιλογές σε αγωγή!

happybear: εσένα κανονικά με δίδυμα έπρεπε να σε βλέπει πιο συχνά νομίζω. Και μένα πάντως απο τώρα που μπήκα στη 29η μου είπε 2 φορές το μήνα θα με βλέπει! Τι κάνουν οι μικρές σου αρκουδίτσες; Σε τρελαίνουν στις κλωτσιές;

oYNBp2.png

Καλημέρα σε όλες,

Linaki2012 ξεπέρασες με επιτυχία το πρόβλημα οπότε λιγότερο άγχος θα κάνει καλό και στους δυο σας.

grace3 καλό ταξίδι και με προσοχή, με μέτρο ό,τι κάνεις.

Εγώ σηκώθηκα σήμερα 6 παρά και είδα τη γυναίκα μου όρθια να βλέπει τηλεόραση, είχε σηκωθεί από τις 4 πάλι. Έχει χαλάσει ο ρυθμός του ύπνου της, ίσως να έχει και λίγο άγχος. Κατά τα λοιπά όλα καλά, το νιώθει αρκετές φορές την ημέρα.

Τα λέμε

Σωκράτης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...