Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

γειααααα σας κοριτσια μουυυ...τι κανουμεεεε??

εμεις πριν λιγο επιστρεψαμε.....

αρχικα ο μπομπιρας ηταν μπρουμυτα παλι..κ με εβαλε ο γιατρος να γυρισω στο πλαι..μετα με πιεζε με το ενα του χερι κ με το αλλο κουνουσε τον υπερηχο κ τις μετρησεις τις εκανε η βοηθος του...!!κ στο τελος αποφασισε να αρραξει ανασκελα κ τα καναμε ολα μεσα σε 10 λεπτα....μετα ξαναπερασε κ ενα επαναληπτικο στα γρηγορα οτι ειχαμε ξαναδει ..μου ειπε οτι ολα ειναι τελεια...φανταστικα...!!

μου ειπε πριν με πιεσει να χαλαρωσω λιγακι κ να μην ξαφνιαστω κ επειδη χαλαρωσα δεν πονεσα καθολου..βεβαια πιστεψα οτι με τοσο τρανταγμα θα εκανε να κλωτσησει μια μερα αλλα τελικα απο εκεινη την ωρα κλωτσαει συνεχεια...αχαχα..οπως ειπε κ ο γιατρος εχει ισχυρη προσωπικοτητα κ οτι κ να του λεμε δεν καταλαβαινει η ηθελε την γιαγια του για να κατσει καλα...!αυταααα..!!

marry ακομα οι αυπνιες εεε???τι να πω κουραγιο..!

σωκρατη μια χαρα τελεια τα πραγματακια..με το καλο να ερθει το ζουζουνι σας κ να μπει μεσα να το ομορφυνει κ αλλο...!!κ παντα ψυχραιμος....ετττσσσσσιιιι...!!

οι υπολοιπες βλεπω μια χαρα....χαιρομαι...!

εγω κοριτσια αν παω στο αττικο ειναι δωρεαν...απλα τα παιρνεις ολα απο το σπιτι σου...τα παντα...!κ πληρωνω μονο τον γιατρο με τον αναισθησιολογο που ο γιατρος μου εχει πει οτι θα τα συζητησουμε αυτα πιο αργα...προς το παρον το μονο που μας νοιαζει ειναι να ειναι καλα το μωρο...!βεβαια απο την κουμπαρα μου ξερω οτι ειναι γυρω 1500-1700 αλλα θα το συζητησουμε γιατι εχουμε κ μια ανακαινιση να κανουμε...!!:D:D νυσταζωωωωωωωωωωωωω......τα φιλια μουυυυ!!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο μπαρμπούλα μου ολα υπέροχα!!! Και η χαζόγιαγιά τρελαθηκε να υπόθεσώ εεε!! Δεν μας είπες φωτογραφία 4d βγαλατε;; Σε ποιον μοιάζει;; Ααα έβαλα κι εγω τικεράκι που μετράει αντίστροφα!!! Ολες μας με το καλό κοριτσάκια μου!!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

οχιιιιι Marry μου δεν ειδα 4d αλλα φαινοταν τοσο καθαρα στον υπερηχο κ δεν με ενοιαξε τιποτα.....αχααχαχα!!η χαζογιαγια αστα....κατυρηθηκε...αφου περασα τις φωτο που μας εδωσε σε dvd στον υπολογιστη κ την εβαλε φοντο....!!

θελω να σας βαλω κ εγω αλλα δεν ξερω πωςςςςς....!!!

Jr39p2.png

Καλημέρα :)

soch: Πολύ ωραίο το καροτσάκι σας και μια χαρά τα χρήματα που θα δώσετε στο μαιευτήριο! Αν κατάλαβα καλά δεν είναι ιδιωτικό,ε; Οι μέρες σας πάντως πλησιάζουν, και αν έρθει και το μωρό νωρίτερα όπως λέει η μαμά του .. δεν έχει μείνει και πολύ! Άντε, με το καλό λοιπόν!

barboula: μια χαρά ο μπόμπιρας σας! Αλήθεια, πόσα γραμμάρια σας τον έβγαλε;

maryy: ζήλεψα το ticker-άκι σου κι έβαλα κι εγώ ένα! Αντίστροφη μέτρηση με μήνες πια για να καταλαβαίνουμε καλύτερα και πόσο ακόμη μας μένει! χαχα!

Ακόμη, δεν βρήκα την διαβητολόγο του εοππυ που ήθελα. Θα προσπαθήσω πάλι το απόγευμα τώρα! Διάβασα διάφορα στο ίντερνετ και ανησύχησα λίγο, οπότε θα κοιτάξω να κλείσω ένα ραντεβού άμεσα!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο .. Πάει κάποια σε γυναικολόγο συμβεβλημένο με τον εοππυ; Και αν ναι, τι κόστος έχει η επίσκεψη; Γιατί μου είπαν ότι πληρώνεις τον υπέρηχο! Είναι αναγκαίο να το κάνεις κάθε φορά; Η γιατρός μου είναι χωρίς εοππυ, αλλά μια φίλη πάει σε έναν με εοππυ, και το κόστος τελικά είναι το ίδιο! Μόνο που σε αυτήν επειδή είχε και κάποια μικροπροβλήματα και την είδε μέσα σε έναν μήνα 3 φορές (!), χρέωσε και τις επιπλέον επισκέψεις λόγω υπερήχου πάντα! Απλά ..απορία! Γιατί πάντα πάνω από όλα είναι η υγεία μας, και μετά τα χρήματα :) (εφόσον είναι διαθέσιμα! χαχα)

XzvPp2.png

Καλώς τη zophie!! Ναι ΚΑλε μου φαίνεται όλες βάλαμε τικεράκι που μετράει αντίστροφα! Χιχι!! Δυστυχώς για το γυναίκολόγο που ρωτάς δεν έχω ιδέα. Εγω πάω στο γιατρό μου που είναι ιδιωτικός ναι μεν αλλα συμβεβλημενος με εοππυ κι έτσι μου γράφει φάρμακα. Κατα τα αλλα η επίσκεψη είναι 50 ευρώ τη φορά! Γιατι θέλεις να αλλάξεις δεν είσαι ευχαριστημένη;

Διαφημίσεις

zophie μου δεν μου τον ξαναμετρησε σημερα ...σημερα μετρησαμε μονο οτι δεν ειχαμε μετρησει την προηγουμενη φορα....την προηγουμενη φορα πριν 10 μερες ηταν 330 γραμμαρια...!!:D:D τωρα δεν ξερω...!

κ εμενα συμβεβλημενος με τον εοπυυ ειναι αλλα δεν αλλαζει τιποτα...μονο μου γραφει τις εξετασεις ηλεκτρονικα κ τα φαρμακα το ιδιο(κ για τα φαρμακα δεν πληρωνω καθολου)αλλα η επισκεψη ειναι 50 ευρο...βεβαια στην αρχη που χρειαστηκε να παω 2 φορες τον μηνα δεν μου επαιρνε κ τις 2 φορες λεφτα κ γενικως κανει κατι τετοια...παω κ του λεω ποσα χρωσταω κ μου λεει τιποτα..αλλα σπανια...συνηθως ειναι 50.....!!!ελιωσα στον υπνο....!!τωρα παω να δω τον αμορε να παιζει μπαλα ενω οι συμπεθερες πινουν καφε...!!φιλακιαααααααα!

Jr39p2.png

Γεια σας γεια σας!!

Τρεχω και δεν φτανω!! Χθες ειχε και γενεθλια ο αντρουλης και σημερα απο τις 7,30 στους δρομους,..ουτε να σας διαβασω δεν προλαβαινω και χιλια συγνωμη που δεν μπορω να σχολιασω :( :( ειμαι ενα πτωμα!! Το μονο που θα πω ειναι οτι ειδα μια φωτο απο καροτσι κι εσκασα απο τη ζηλεια μου γτ πολυ μ αρεσει αλλα της τσεπης μου καθολου, Σωκρατη αν το παρεις να το ευχαριστηθειτε και για μενα :D :D

Φιλακια πολλα ελπιζω αυριο να καταφερω να διαβασω τα νεα σας!!!!!!!!!

EDIJp1.png

Kαλημερα !

mary σου κανω συμπαρασταση και σημερα ;) !

barboula διαβασα μια χαρα με τον υπερηχο ..Μπραβο παντα ετσι τελεια να ειναι!

grace να χαιρεσε τον αντρα σου!Δεν παρεξηγουμε που δεν προλαβαινεις να σχολιασεις, απλα μην πολυκουραζεσε, ολα με μετρο!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες

grace3 χρόνια του πολλά, ελπίζω να περάσατε καλά.

maryy & chot τι κάνετε τόσο πρωί όρθιες; Αϋπνίες ή δουλειά;

Η κοιλίτσα της γυναίκας μου έχει μεγαλώσει αρκετά κορίτσια, τη βλέπω, τη χαϊδεύω και δεν τη χορταίνω. Μου είπε πως πήρε 500 γραμμάρια μέσα σε μια βδομάδα, πόσα να είναι άραγε του γιου; Την ερχόμενη Τρίτη θα ξέρουμε...

Σωκράτης

Αχ βρε Chot κι εσυ τα ίδια εεεε; Δεν ξέρω που θα παει αυτο το πράγμα!!

Σωκράτη απο την αρχή της εγκυμοσύνης αυπνιες εγω υπνηλίες δεν είχα ποτέ!! Καθε να καθε βράδυ ξύπνια απο τις 3 και μετα ύπνος το επόμενο βράδυ κατά τις 1... Με ένα δίωρο ύπνο τη βγάζω καθημερινά!!! Χαλάλι των μωρών μας!!!

Chot δεν με κλωτσαει και το βραδυ να έχω δικαιολογία οτι ασχολούμαι με κάτι! Οταν η μαμά βρυκολακιάζει ο μπεμπούλης κοιμάται του καλού καιρού!!!!

Η δικιά μου τους πρώτους 4-5 μήνες χτυπούσε 10ωρα και 12ωρα. Ύπνος του καλού καιρού. Πλέον ξυπνάει μέσα στη νύχτα. Σήμερα το πρωί, από τις 4 είχε το μάτι γαρίδα.

Όλοι μας λένε να κοιμηθούμε τώρα όσο μπορούμε διότι μας περιμένουν ξενύχτια...

Σωκράτης

soch αυπνιες και εμεις ...μακαρι να ηταν λογω δουλειας!Η αληθεια ειναι οτι ουτε μετα θα κοιμομαστε αλλα τι να κανουμε!Οι ορμονες τις εγκυμοσυνης ,το αγχος ,ποιος ξερει...Κοιτα εσυ τουλαχιστον να κοιμασε τωρα να βοηθας τη συζυγο στα υπολοιπα ξενυχτια μετα τον ερχομο του μωρου!!

mary ετσι και εμενα εγω βρυκολακιαζω και ο μικρος κοιματε μια χαρα παντως!Μακαρι να μπορουσαμε να κοιμηθουμε εστω το μεσημερακι λιγο!!! Αλλα τα ιδια και εγω...μονο το βραδυ καταφερνω να κοιμηθω κατα τις 11-12.

wsUfp2.png

καλημερα κοριτσουδεςςς τι κανουμε????ολα καλα??/εγω οχι τοσο....ξυπνησα με δυσαρεστο τηλεφωνημα πρωι πρωι...δυστυχως...!

εδω βλεπω οι αυπνιες καλα κρατουν εεε???τι να πω καλα κουραγια...!

grace να χαιρεσαι τον αντρουλη σου κ ξεκουρασου λιγο...μην ανησυχεις εμεις εδω ειμαστε δν κουναμε ρουπιιιιι...!!

σωκρατη μια χαρα απολαυσε την κοιλιτσα της γυναικας σου τωρααααα κ βαζε την για υπνο με το ζορι...γιατι συντομα εχετε ξενυχτια οπως οοοολοι λενε....

εγω οπως σας ειπα εχω δυσαρεστα....ενας θειος του συζυγου ειναι πολυ σοβαρα αρρωστος κ του δινουν 4 μηνες ζωης δυστυχως....οποτε αναβαλλεται ο αρραβωνας της αδερφης του λογικα κ πεφτει ακριβως πανω στην γεννα...τελικα δεν ειναι τυχαιο που λενε μια ζωη ερχεται μια ζωη φευγει...!σε ολους τριγυρω μου ετσι εχει γινεται,,,!!τι να πω κριμα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...