Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα νενα μου...κ περαστικουλια ευχομαι....!!!

εγω δεν ξερω αν στο αττικο που θα γεννησω εχει μονοκλινα η δικλινα..για να πληρωσω την διαφορα η ειναι μονο 4 κλινα η 6κλινα....θα ρωτησω οταν φτανει η ωρα...

τωρα για το τικερακι..πατα πανω στο δικο μου...στο 2ο..κ σε καθοδηγει....διαλλεγεις αυτο που θες κ απο κατω βαζεις προβλεπομενη ημερομηνια γεννησης κ το κανεις οπως ακριβως εβαλες κ το αλλο τικερακι....κ εγω στην τυχη το βρηκα να σου πω την αληθεια...χεχεχεχε..!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Grace μου είναι συμβεβλημενο με εοππυ σίγουρα για τισ εξετάσεις. Στον τιμή κατάλογο όμως αν τον ανοίξεις οι τιμές είναι φιξ οπότε δώρον άδωρον! Δεν πειράζει μωρε γερά να βγούνε τα καμάρια μας και τίποτα άλλο στον κόσμο!!

Μπαρμπ μια φίλη μου που γέννησε πριν ένα μήνα στο Αττικό ήθελε μονόκλινο η δίκλινο έστω αλλα δυστυχώς εκεί παει με τη διαθεσιμότητα και αναγκαστικά τη βάλανε σε τετρακλινο γιατι μόνο αυτά υπήρχαν...

Νενάκι πως παει το κρύωμα; Κι εμένα ο μπεμπούλης τη μια είναι ζωηρός την άλλη ήσυχος!

Τωρα γυρίσαμε απο τη μανούλα μας και αφού φάγαμε ένα κιλό παιδακια μπριζολες κλπ ήπιαμε και μπυριτσα την καταευχαριστήθηκαμε με τόση ζέστη που κάνει σημερα!!! Ε μια στο τόσο δεν πειράζει εεε;; Απο αύριο όμως διατροφή γιατι το παρακάναμε αυτές τις μέρες!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Γειά σας κοριτσάκια!!!

Σήμερα πήγα να δώ τις κλινικες στην Πάτρα γιατί εχω να επιλέξω αναμεσα σε δύο που ξεγενάει εκεί ο γιατρός μου!!! Η μια είναι το Ολύμπιον καινούργια κλινική ...φανταστείτε ένα καινούργιο νοσοκομείο...και θα μου στοιχίσει 3000 ευρώ αλλά δεν παίρνουμε το επιδομα τοκετού το κρατάνε αυτοί..οπότε θα πάει 3900 στην ουσια εμείς θα δώσουμε από την τσεπη μας τα 3000!!!

Η δεύτερη είναι παλιά κλινική αλλά ομορφη σχετικά μέσα και τα δωμάτια είναι σαν δωμάτια σπιτιού...το μονόκλινο είναι βαμμένο γαλάζιο πολύ όμορφο και επίσης με 200 ευρώ παραπάνω πηγαίνω σε λούξ οπου είναι βαμμένο κόκκινο έχει 2 κρεβάτια ένα και για τον συνοδό λίκνο για το μωρό σαλονάκι σε χρωματισμούς κόκκινου και καινούργιο μπάνιο!!! εκεί θα μας στοιχίσει 3000 στο λουξ και θα πάρουμε πίσω το επίδομα !!!! επίσης μας έδειξε και το χειρουργείο και αύτό μου έκανε εντύπωση γιατί ξέρω ότι τα χειρουργεία δεν τα δείχνουν σε κοινή θεα...ετσι νομίζω ...είχε ένα για τον φτ κι ενα για καισαρική μη φανταστείτε τίποτα τεράστια ένα μικρό δωμάτιο με όλα τα απαραίτητα!!!Ο γιατρός μου μου είπε ότι 9 στις 10 πελάτισσες του πηγαίνουν στην δευτερη κλινική λόγω οικονομικού...κι εγώ εκεί λέω να πάω απλά στο λουξ δωμάτιο που ένοιωσα σαν στο σπίτι μου όταν το είδα!!! εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου???

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

φραουλιτσα μου κ εγω το 2ο θα διαλλεγα σιγουρα....σαν το σπιτι σου....!!!

marry καταλαβα....καλα δεν με πειραζει ας ειμαι οπου να ναι...!!

ειναι ησυχο το μωρουλι μας σημερα..πολυ λιγες κλωτσιτσες....βεβαια δεν εχω ξεκουραστει καθολου κ ισως γι αυτο εχω κ πονακια ...τωρα παω να δω τον αγωνα κ ανυυπομονω να παω αυριο να δω το μωρουλι μας με την χαζογιαγιακα...!!σας φιλω κοριτσακια μου..καλο βραδυ....!!!!:D:D:D:D

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!

Φραουλίτσα μου κι εγω σίγουρα θα διαλεγα έκει που θα αισθανόμουν πιο άνετα!!! Αλλωστε αυτο θα μετράει πολυ εκείνη τη μέρα!!

Μπαρμπουλα με το καλο να δείτε το μπόμπιρακο αύριο!! Εγω θα κάνω υπομονή μια εβδομάδα ακόμα!! Κι εμένα πάντως ήσυχούλης είναι σημερα!

Καλημέρα εγκυούλες μου, τι κάνετε;

Καλημέρα Μαιρούλα!! τι άγριες ώρες είναι αυτές κορίτσι μου; Και εγώ ξυπνάω 100 φορές τη νύχτα αλλά μένω στο κρεβάτι και κάνω σχέδια ;) Όσο για τη θέση του μπέμπη, δεν πήρε θέση γιατί είναι σχετικά ψηλά ακόμη δεν έχει εμπεδωθεί στη λεκάνη άλλωστε είναι νωρίς. Απλά γύρισε με το κεφαλάκι προς τα κάτω, πιστεύω όμως δεν έμεινε εκεί γιατί χθές τον αισθανόμουν ψηλά στο στομάχι μου....

Μπαρμπούλα με το καλό να δεις το αστεράκι σου!! Και εγώ σπάνια πλέον πάω με τον μπαμπά μας επειδή δουλεύει. Έχω πάρει μαζί μου τις γιαγιάδες, αδερφές και φίλες όμως και έτσι χαζεύουμε όλοι οικογενειακώς! :tongue:

Έφτιαξα και εγώ τρικεράκι που μετράει αντίστροφα! Πω πω έμεινε λίγος καιρός.. νομίζω είναι καιρός να αρχίσω να ετοιμάζομαι τίποτα δεν πήρα δεν έχω καν βαλίτσα για το μαιευτήριο!

Όσο για τα όνειρα (όλο λέω να μην τα πιστεύω και όλο τα πιστεύω) είναι καλό να βλέπεις αίμα καθαρό στον ύπνο σου είναι καλή τύχη - καλά νέα!! Μην ανησυχείτε!!

Σήμερα έχω τρεξίματα για να πάρω κανένα επίδομα τώρα που δεν μπορώ να δουλεύω.... Πρέπει να πάω στο γιατρό για υπογραφές, στη δουλειά μου, σε ένα σωρό γραφεία... ούφ... :?

Καλή μέρα και καλή βδομάδα σε όλες!!

oYNBp2.png

Καλημέρα & καλή εβδομάδα σε όλες.

grace3 μεγάλη απόφαση, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Θα μείνετε στο αγαπημένο μου νησί. Μου θύμισες την τριετία που έζησα στην Κεφαλονιά όπου είχα περάσει πολύ όμορφα και αν δεν μου έλειπαν οι άνθρωποί μου στην Αθήνα, θα σκεφτόμουν να ζήσω επαρχία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βέβαια τα ζητήματα υγείας & παιδείας είναι θέμα σε μερικές τουλάχιστον περιοχές...

nena1984 ελπίζω να είναι όλα καλά με το αιματάκι που είδες.

fraoulitsa6 να ζήσετε και πάντα ευτυχισμένοι. Τα +3.000 είναι αρκετά χρήματα αλλά αν θέλεις να είσαι μόνη σου στο δωμάτιο είναι μονόδρομος. Εμείς που γεννάμε στο Έλενα, θα πληρώσουμε για 4 μέρες +160? για μονόκλινο ή +440? για λούξ. Είδαμε τα δωμάτια την προηγούμενη εβδομάδα και είναι πολύ καλά, ειδικά τα μονόκλινα μετά την ανακαίνιση που έκαναν. Μόνο στο μέγεθος διαφέρουν σε σχέση με τα λουξ.

Linaki2012 πολύ χάρηκα για τα καλά νέα. Μόνο τέτοια από εδώ και πέρα εύχομαι.

Εμείς πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο γιατρό και κάναμε υπέρηχο & ντόπλερ. Τα αποτελέσματα ήταν άψογα και ο μικρός κοντεύει τα 2,5 κιλά! Η νέα μας ΠΗΤ είναι 4/11 αλλά η γυναίκα μου πιστεύει πως θα βγει νωρίτερα παρά το ό,τι είναι το πρώτο μας. Επόμενο ραντεβού την ερχόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια θα μας βλέπει κάθε εβδομάδα. Πλησιάζουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία και δεν σας κρύβω πως η αγωνία και η προσμονή μου αυξάνουν. Όμως δεν εκδηλώνομαι στη γυναίκα μου ώστε να διατηρεί την ψυχραιμία της.

Την προηγούμενη Παρασκευή κλείσαμε και το σετ καρότσι/πορτ μπεμπέ/κάθισμα αυτοκινήτου. Από όσα είχα δει τους προηγούμενους μήνες είχα καταλήξει σε 3 αλλά με είχε εντυπωσιάσει το Foppa Pedretti myo ως σχεδίαση αλλά και ως χρώματα. Τελικά διαλέξαμε έναν σχετικά ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων αν και η επιλογή ήταν δύσκολη καθώς έχει καταπληκτικούς συνδυασμούς. Μαζί πήραμε το σταντ και το στρωματάκι για το πορτ μπεμπέ καθώς εκεί θα κοιμάται για τους 2-3 πρώτους μήνες της ζωής του.

h.carrito-myo-foppapedretti-2012-trendy-beige-fopapedreti_1331627244.jpg

Φιλιά σε όλες.

Σωκράτης

καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολους!!

σωκρατη το αιματακι το ειχα στο ονειρο μου , ευτυχως δλδ!!με μεγια τα πραγματακια σας κ με το καλο ολα μιας κ μπαινετε στην τελικη ευθεια

λινακι μου καλη ευκολια με τα χαρτια κ το τρεξιμο κ με μεγια το τικερακι !!

οντως εμεινε λιγο καιρος, κ πρεπει να οργανωθουμε, κ εγω τιποτα δνε εχω κανειιι

μαιρουλα μου ο αυπνιες συνεχιζονται βλεπω..

φραουλιτσα κ εγω το 2ο στα σιγουρα θα επερνα δωματιο

μπαρμπ μου με το καλο να δειτε τον μπεμπη σας

φιλια πολλα σε ολους

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαμάδες και μπαμπά!!!

Σωκράτη καλοτάξιδο το καροτσάκι και τα λοιπά αξεσουάρ του μπέμπη. Με το καλό να τα χαρεί!!

Φραουλίτσα εγώ πρωτίστως θα επέλεγα το πιο σύγχρονο ιατρικά και πιο άρτια εξοπλισμένο μαιευτήριο σε περίπτωση που μου χρειαστεί και πρέπει να αντιμετωπίσω κάτι εκτάκτως. Το δωμάτιο και το αν θα είμαι μόνη μου λίγο με απασχολεί. 4-5 μέρες υπόθεση και μετά θα έχεις όση μοναξιά θέλεις στο σπίτι σου. Τόσα λεφτά για μονόκλινο? Δεν ξέρω..

Μπαμπούλα με το καλό σήμερα ο μπέμπης. Ελπίζω να έχει καλή θέση να τον απολαύσεις. Εμείς Τετάρτη πρώτα ο Θεός!

Έβαλα κι εγώ τικεράκι αντίστροφα αλλά με την δεύτερη ημερομηνία του γιατρού. Μετράμε κι εμείς διψήφιο αριθμό ημερών... άντε και στα μονοψήφια για όλες μας!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Ξανά γεια σας!!! Οι αυπνιες δεν τελειώνουν ποτέ αλλα δεν με πειράζει!! Προετοιμάζεται ο οργανισμός μου για τα ξενύχτια που θα ρθουν.. Χαλάλι του μπέμπαρου!! ΚΑλε όλες βάλατε τικεράκι που μετράει αντίστροφα; Μμμ πρέπει να το ψάξω κι εγω!!

Λοιπόν εγω σύμφωνα με μια μίνι έρευνα που έκανα το νοσοκομείο θα μου παει γύρω στα 1700 ευρώ , 2000 έμαθα οτι παίρνει ο γιατρός και αλλα 500 η Μαια αν τη θέλω μέσα...πολλά λεφτα!!! Αλλα ας πανε όλα καλα τίποτα αλλο!

Νενα εσένα ο γιατρός τίποτα δεν σου παίρνει μπράβο!!

Σωκράτη πανέμορφα τα νέα σας πραγματάκια καλορίζικα!

Λίνακι σιγά σιγά οι δουλιτσες σημερα!

Παπατρικούλη εμείς θα ειδωθούμε στα μαθήματα πρώτα ο Θεός εε;

Αλήθεια δεύτερη ημερομηνία τοκετού ποτέ σας έδωσε ο γιατρός; Εμένα μονάχα μου την είχαν αλλάξει στην αυχενική!

Μαιρούλα φυσικά και θα έχει πολύ πλάκα με τα μαθήματα!!! Ημερομηνία κι εμένα μου άλλαξε κάπου εκεί που λες αν θυμάμαι καλά. Κρατάω και την πρώτη γιατί όπως λεει και η μάνα-Grace την πρώτη να κρατάμε καλύτερα!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Μαιρούλα φυσικά και θα έχει πολύ πλάκα με τα μαθήματα!!! Ημερομηνία κι εμένα μου άλλαξε κάπου εκεί που λες αν θυμάμαι καλά. Κρατάω και την πρώτη γιατί όπως λεει και η μάνα-Grace την πρώτη να κρατάμε καλύτερα!!

Εγώ κράτησα τη δεύτερη γιατι με συμφέρει καλύτερα! Χάχα! ΚΑλε τωρα είδα τη σελίδα σόυ στο Ίντερνετ!! Είχα δει μονο τις Χριστούγεννιάτικες μπάλες σε ένα άλμπουμ που είχες βάλει!!! Τι καταπληκτικά πράγματα που κάνεις! Τι ταλέντο είναι αυτο!!! Και προσκλητήρια και μπουμπουνιέρες για να σε έχουμε στα υπόψιν!!! Μπράβο υπεροχη!!

Εγώ κράτησα τη δεύτερη γιατι με συμφέρει καλύτερα! Χάχα! ΚΑλε τωρα είδα τη σελίδα σόυ στο Ίντερνετ!! Είχα δει μονο τις Χριστούγεννιάτικες μπάλες σε ένα άλμπουμ που είχες βάλει!!! Τι καταπληκτικά πράγματα που κάνεις! Τι ταλέντο είναι αυτο!!! Και προσκλητήρια και μπουμπουνιέρες για να σε έχουμε στα υπόψιν!!! Μπράβο υπεροχη!!

Σ'ευχαριστώ κούκλα μου!!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...