Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

γειααααααααααα σας κοριτσια μου τι κανετε???εγω εδω ηρθα με το αμορε να βοηθησουμε τον ξαδερφο που εφερε ξυλα για την σομπα τους.....εγω βοηθοουσα με τα ματια φυσικα...κ μετα μας ειχε τραπεζι η μαμα μου...κ τωρα ειπα πριν παω για ξαπλα να μπω να σας δω..

zophie μου θα ακολουθησεις οτι σου πει ο διαβητολογος κ ολα θα ειναι μια χαρα...μπορει απλα να σε περιορισει κ να μην στα κοψει ολα...

marry ειπαμε να μην κουραστεις κ εσυ τα εκανες οοοολα.....εεεεε φτανει...ξαπλα τωρα κ καλοριζικο το φρεσκοβαμμενο δωματιακι κ με το καλο να το ολοκληρωσει το μπεμπακι σας...!!

Λινακι μια χαρα ολα με τον γιατρο λοιπον...μπραβο τελεια....!!!

εγω το απογευμα θα παω να δω το βαφτηστηρι μου....του πηρα κ ενα κουτι γαλα μια που κ οι 2 κουμπαροι ειναι ανεργοι κ οποτε μπορω τους παμε κατι.....!!ομως τωρα μαλλον βρηκε δουλεια η κουμπαρα ημιαπασχοληση...!!

σας χαιρετωωωωω...παω για ξαπλες....εφαγα χθες τις κρεπες αλλα νηστεια παλι το σκ για να παμε την δευτερα να δουμε το μωρακιιιιι μας...που με εχει ταραξει στις κλωτσιεςςςς!!!:D:D:D

φιλακια κοριτσια μου...μαλλον θα τα πουμε αυριο που δουλευω...!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νενακι περαστικουλια σου!!!

Βαφουμε δωματιο Μαιρη??? ωραια!!!

Κοριτσια εμενα ο γιτρος μου χε πει 1200 η αμοιβη του και 800 το Λητω με τον ΕΟΠΥΥ...μια χαρα λεφτα. Τωρα οταν δω που θα γεννησω στην Κερκυρα θα σας πω!!

Σημερα ελειπα γτ ειχαμε παει για κατι ψωνια στο ΙΚΕΑ..ποπο της μουρλης γινοτανε ....και τωρα ειμαι πτωωωμα!!

EDIJp1.png

Κι εγώ μόλις γύρισα απο παιδικό πάρτυ επίσης κομμάτια!! Τουλάχιστον Έφαγα μια ολόκληρη πίτσα μόνη μου, το ξεφτυλισσα το ξέρω, ήπια cocacola γενικά του έδωσα και κατάλαβε άλλο ένα βραδυ!!!!

Grace μου καλύπτει ο εοππυ τα ιδιωτικά;;; Πρώτη φορά το ακούω!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Κι εγώ μόλις γύρισα απο παιδικό πάρτυ επίσης κομμάτια!! Τουλάχιστον Έφαγα μια ολόκληρη πίτσα μόνη μου, το ξεφτυλισσα το ξέρω, ήπια cocacola γενικά του έδωσα και κατάλαβε άλλο ένα βραδυ!!!!

Grace μου καλύπτει ο εοππυ τα ιδιωτικά;;; Πρώτη φορά το ακούω!!!

χαχαχχαχχαχαα καλη χωνεψη!!!!

Ναι καλε δεν το χεις ξανακουσει? Δινουν ενα ποσοστο περιπου στα μισα λεφτα, εινι το επιδομα γεννας που παιρναμε καποτε κι αντι να μας το δινουν στο χερι το δινουν κατευθειαν στο νοσοκομειο. Βεβαια δεν ισχυει για ολα αλλα μπες στο site του μαιευτηριου που θα γεννησεις παρε το τηλεφωνο(αν δεν το γραφουν εκει γτ πχ στο Λητω το γραφει) και ρωτα τους..

EDIJp1.png

κ εγω τωρα γυρισα σπιτι κ αυριο δουλευω στις 10....ναι καλυπτει marry μου αλλα οχι ολο το ποσο...κ οχι σε ολα τα ιδιωτικα.....καλυτερα ρωτα για οποιο ενδιαφερεσαι...!!!καλο βραδυ!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχχαχχαχαα καλη χωνεψη!!!!

Ναι καλε δεν το χεις ξανακουσει? Δινουν ενα ποσοστο περιπου στα μισα λεφτα, εινι το επιδομα γεννας που παιρναμε καποτε κι αντι να μας το δινουν στο χερι το δινουν κατευθειαν στο νοσοκομειο. Βεβαια δεν ισχυει για ολα αλλα μπες στο site του μαιευτηριου που θα γεννησεις παρε το τηλεφωνο(αν δεν το γραφουν εκει γτ πχ στο Λητω το γραφει) και ρωτα τους..

Μπά μάλλον δεν το καλύπτει το δικό μου νοσοκομείο και στη περίπτωση αυτή δηλαδή το χάνεις το επίδομα γεννας;;

Μπά μάλλον δεν το καλύπτει το δικό μου νοσοκομείο και στη περίπτωση αυτή δηλαδή το χάνεις το επίδομα γεννας;;

Καλημερούδια!!Καλη δουλιτσα μπαρμπουλα μου :P!!

Ε οχι καλε, αυτο ελειπε να το χασεις. Που γεννας?

EDIJp1.png

καλημερααααα εγκυουλες μουυυ...τι κανουμε??

εγω δουλεια με φριχτο πονοκεφαλο κ ενα χυμο παραμασχαλα μπας κ περασει...!!

εχω κ ενα ευχαριστο..ο νοικαρης βρηκε σπιτι κ εχει ξεκινησει κ το φτιαχνει κ μας ειπε οτι θα φυγει 1η νοεμβρη οπως ειχαμε πει...!:D:D:D:D

οποτε απο 1η νοεμβρη πρωτα ο ΘΕΟΣ θα σας ενημερωνω για τα του σπιτιου.....

οσο για το επιδομα...παρε καλυτερα τηλεφωνο....εμενα της κουμπαρας μου της ελεγαν μια ετσι κ μια αλλιως κ στο τελος γεννησε σε δημοσιο κ πηρε κ κοντα 2000 απο το ικα...χωρις να εχει δωσει τιποτα στο δημοσιο...κουλουβαχατα....εγω θα γεννησω στο Αττικο πρωτα ο θεος αλλα κ στο ιασω να αποφασισω να γεννησω τωρα πλεον δινεις 500 ευρω περιπου κ τα υπολοιπα τα δινει ο εοπυυ..προς το παρον...!!αυτααααααα!!!!

Jr39p2.png

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα με πήρε ο ύπνος κατα τις 5 το πρωί κι έβλεπα κάτι φρικτά όνειρα. Οτι είδα στο εσώρουχο αίματα οτι φώναζα το γιατρό. Α πα πα μακριά απο μας ούτε να το σκέφτομαι!

Χαρά μου εμένα ο γιατρός μου πρώτα ο Θεός είναι στο ρεα....

καλημερα marry Μου...κ εγω τελευταια ξυπναω ιδρωμενη απο τα ασχημα ονειρα που βλεπω κ πολλα βραδια ξυπναω κλαμμενη κιολας....ασεεεε....!!

οτι να ναι βλεπω....ειδικα οταν εχω κατι πονακια κ κοιμαμαι μ αυτα....παπαπα...!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα marry Μου...κ εγω τελευταια ξυπναω ιδρωμενη απο τα ασχημα ονειρα που βλεπω κ πολλα βραδια ξυπναω κλαμμενη κιολας....ασεεεε....!!

οτι να ναι βλεπω....ειδικα οταν εχω κατι πονακια κ κοιμαμαι μ αυτα....παπαπα...!

Ετσι ακριβώς κι εγω!! Και κουραστηκα χτες πολυ και παραφαγα κι είχα ένα άγχος παραπάνω!!! Έφαγα και μια μπουνιά κατα λάθος απο το βαφτισιμιό μου στη κοιλιά και τα είδα όλα!!!! Το πρωί ξύπνησα αγχωμένη να ακούσω τη καρδούλα του με το μηχάνημα και έψαχνα πάνω απο 5 λεπτά!! Τελικά έχει ανεβεί η μήτρα και ήταν πάνω απο τον αφαλό!!

τελικα αυτο το μηχανημα ειναι κ ονειρο κ εφιαλτης εεε???νομιζω αν το επαιρνα θα ημουν συνεχως με αυτο κολλημενο στην κοιλια μου....αχαχαχαχα..!!

εγω νιωθω πολυ χαμηλα τις κλωτσιτσες του μπεμπη κ αγχωνομαι πολλες φορες αλλα λεω οτι ειναι νωρις ακομη..σιγα σιγα θα ανεβει λογικα....εξαλλου ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα πολυ ψηλα για την εβδομαδα που ειμαι.....τι να πω??μαλλον χρειαζομαι πολυ ξεκουραση...!!;)

Jr39p2.png

καλημερα κ καλη κυριακη!

λινακι μου χαιρομαι πολυ για τα νεα σου καλο μου κ για τον μπεμπη !!!!παντα ετσι να ειστε!

μαιρουλα μου μεγια λοιπον το δωματιο του μικρου σου!αλλα δεν επρεπε να κουραστεις καλο μου τοσο πολυ!οσο για την πιτσα κ την κολα καλα εκανες μετα παο τοσο κοπο το αξιζες!!!χτες κ εγω τσακισα ενα σαντουιτς με σουβλακι:-P

μπαρμπ μια χαρα με τον ενοικιαστη!!

αχ κοριτσια ζπο χτες που ειμαι αρρωστουλα ο μπεμπακος ισα που κουνιεται , το γιαβρακι μου μαλλον καταλαβαινει οτι ειμαι ενα ερηπιο κ σου λεει μην την ενοχλω κ εγω!!

φραουλιτσα μου κ κοριτσακια μου κ εγω σε κλινικη θα γεννησω ιδιωτικη, η στην βιοκλινικη η στο διαβαλκανικο, η βιοκλινικη εχει 900 ευρω το δικλινο, τα οποια θα παρει απο τον εοππυ η κλινικη κ επομενως εγω θα πληρωσω μονο γιατρο , παιδιατρο κ αναισθησιολογο, τωρα ο γιατρος μου δεν ξερω ποσα θα με παρει αλλα υπολογιζω γυρω στα 500-600 παρολο που θα κανω καισαρικη γιατι εινια οικογενειακως φιλος, αν σκεφτειτε οτι με παιρνει 20 ευρω σε καθε επισκεψη η κ τιποτα τοσο το κοστολογω για την γεννα ..

τωρα αν παω στο διαβαλκανικο εχει 1350το 3κλινο μαζι με παιδιατρο κ πληρωνεις γιατρο, κ παιδιατρο συν τα 450ευρω την διαφορα του εοππυ

παντως μαιρουλα εχουν μπει πολλες κλινικες στον εοππυ οποτε ψαξτο θα επωφεληθεις ;););)

επισης να πω οτι χτες κ εγω ειδα οτι ειχα αιμα κ καλα περιοδο:shock:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...