Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Αααα κορίτσια δεν σας είπα... Απο σήμερα μπήκα και εγω στο club του μαγνησίου! 6 trofocard τη μέρα παρακαλώ!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι παρά του ότι λέτε ότι δεν κάνει και τίποτα νιώθω πιο ασφαλής αναφορικά με τις συσπασεις..

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως ηρθες λοιπον...εγω πινω ενα μονο το βραδυ απο την αρχη της εγκυμοσυνης σχεδον....βασικα απο τοτε που εκανα τον προγεννητικο ελεγχο....μονο το filicine ξεκινησα απο την διαπιστωση της εγκυμοσυνης....δεν ξερω αν κανει κατι αλλα ο γιατρος μου ειπε προληπτικα οτι το πινω....!!

τρωω κρεπες κ εχω λιγωθει αλλα δεν μπορω να σταματησω με τις κλωτσιες που μου ριχνει...χεχεχε..!!!καλο βραδυυυυυ!!!

Jr39p2.png

Καλησπέρα και πάλι!

Τελικά πήρε η γιατρός τηλέφωνο! Έχω διαβήτη κύησης .. στα σίγουρα πια! Και είπε να δω έναν διαβητολόγο! Να μου δώσει κάποια διατροφή μάλλον, σίγουρα να με παρακολουθήσει! Βέβαια είπε ότι και το yutopar συμβάλει στο γεγονός των υψηλών τιμών! Από Δευτέρα λοιπόν εις αναζήτηση ενδοκρινολόγου-διαβητολόγου! Για να δούμε .. Αντίο γλυκάκια .. και τι ακόμη δεν ξέρω μέχρι το 2013! Τελικά το 2012 θα είναι χρονιά απεξάρτησης/στέρησης από πολλά! χαχα! Αναμένω το Χριστουγεννιάτικο Δώρο μου!

XzvPp2.png

Αααααχ η μια τρώει κρεπες με μερεντα και η άλλη πρέπει να κόψει τα γλυκά! Μπαρμπουλα σταματά γιατι μας τρέχουν τα σαλια!!

Zophie μου άκου κάθε γιατρός στην ειδικότητα του! Μπορεί ο διαβητολόγος να σου πει για πιο ισορροπημένη διατροφή αλλα δεν σημαίνει ότι θα σου κόψει τα πάντα! Πέρυσι που είχα κάνει εγω χωρίς να είμαι έγκυος βέβαια, ο γυναίκολόγος τη βρήκε μια χαρά και ο διαβητολόγος ανώμαλη και υπογλυκαιμική που είναι εξίσου επικίνδυνο σαν να έχεις σακχαρο!!οτι πει ο δεύτερος λοιπόν μην αγχωνεσαι!

Καλημέρα υπόλοιπες νυχτεριδουλες και πουλιά της μέρας μας!!! Ελπίζω να είστε καλα!!!! Σημερα θα βάψουμε το δωμάτιο του μπέμπη και είμαι ενθουσιασμένη!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Fraoulitsa να ζησετε και παντα ευτυχισμενοι!

zophie οτι πει ο διαβητολογος τωρα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια....!

papatrikos kai barboula καλε με τον πονο μου παιζετε με τα γλυκα....Αχ μου τρεχχουν τα σαλια πρωι πρωι και ειπα να κοψω τις πολλες βλακειες εγω...Εχθες καλα τα καταφερα σημερα βλεπω μια lacta στο ψυγειο και μου φωναζει -φαε με!!!

Μaryy καλο βαψιμο σημερα...Εσυ μονο οδηγιες θα δινεις ετσι??και μην πολυ εισπνεεις τις μπογιες!

wsUfp2.png

καλημερα κ απο μενα κ καλο σ/κ να εχουμε με υγεια!!

μαιρουλα μου βλεπω οι ωρες της αυπνιας συννεχιζονται ε?θα βαψετε δωματιο μπεμπη????????/αχ τι καλα , καλο λιωσιμοοοοοο!!καλη αρχη κ με τα μαγνησια, εγω δεν παιρνω καθολου:?

σοφια μου υπομονη κ στερηση σε οτι σου πει ο ενδοκρινολογος-διαβητολογος για 3 περιπου μηνες , κ μετα το χριστουγεννιατικο δωρο θα ερθει να σε αποπληρωσει για ολα αυτα!!καλη ευκολια

μπαρμπ κρεπουλες ε?μια χαρα μικρη!!1κλωτσουσε κ ο μπομπιρας αντε αν τις σταματησεις χ!χ!χ!

φραουλιτσα να ζησετε κ επισημως πια , κ με το καλο η γοργονιτσα σου να ολοκληρωσει την ευτυχια σας!!!!!1300γρ τι καλα!!!

χαρουλα, παπατρικος, αρκουδομανουλα, chot , λινακι ολα καλα?

εγω απο χτες κρυωσα καπου κ με ποναει πολυ ο λαιμος μου δεν μπορω να καταπιω..:( σουπες κ τσαγια κ οσο αντεξω:cry:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Νενάκι περαστικά μωρε!!!! Κρυώσε απότομα ο καιρός ειδικά το βράδυ δηλαδή! Κι εγω χτες νύχτα που βγήκα για περπάτημα με κοντομάνικο ξεπάγιασα! Βέβαια τώρα με τις σούπες που θα τρως σε βλέπω να χάνεις αλλα 6 κιλά!! Σε είχα ξανάρωτησει πως τα καταφερες έκανες διατροφή; Γιατι όσο να ναι εγκυμοσύνη είναι εγκυμοσύνη!!

Chot μου κι εγω θέλω να αγιάσω και δεν μπορώ! Μου έφερε ο άντρας μου πρωί πρωί πιτσακια κρουασανακια τυρόπιτακια λουκάνοπιτάκια σπανακόπιτακια και ζουμερό κεικ σοκολάτας!!!!!!! Ε άντε πες μου εσυ τώρα ποιος φταίει!!

αχ κοριτσια ευχαριστω, να προσεχετε να μην την αρπαξετε γιατι ποναει πολυ μωρε ο λαιμος!!!!!!

μαιρουλα μου τα πρωτα 4 κιλα τα εχασα απο τους πολλους εμετους που ειχα μεχρι 4 μηνων ετρωγα ελαχιστα, κ ετσι εφτασα στα μειον 4 χωρις να το καταλαβω, τωρα τα αλλα 2 τα εχασα με προγραμμα απο μονη μου, ο γιατρος μου μ εχει σε καραντινα κ ετσι ειπα να μην παρω ουτε δραμι παραπανω μιας κ οπως ειπα ειμαι ηδη σε 3ψηφιο νουμερακι..

διατροφη εκανα αλλα οχι απο ειδικο μονη μου, βεβαια μην νομιζετε οτι εγω δεν τρωω ολα αυτα που λετε ........απλως το βραδυνο μου προσεχω λιγακι παραπανω, ασε που με τις ξινηλες - καουρες που εχω βραδυνο τρωω ελαχιστα, πιο πολυ ευχαριστιεμαι να πινω νερο

παντως εχεις δικιο οι σουπες βοηθανε πολυυυυυυυυ, αν κατεβει κ αλλο η ζυγαρια θα σου πω:P

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Σήμερα ξημερώνει μια νέα μέρα .. και μέχρι την Δευτέρα που θα κλείσω ραντεβού με την γιατρό μήπως προλαβαίνω να φάω κατιτίς! χαχα!

chot, η αλήθεια είναι ότι οι σοκολάτες lacta, το έχουν αυτό .. μόλις ανοίξεις το ψυγείο φωνάζουν "εδώ είμαι, δεν θέλεις έστω ένα μικρό κομματάκι μου!", χαχα!

marry, καλό βάψιμο με το baby room! Τι χρώμα θα το κάνετε;

nena, περαστικά σου!

Η αλήθεια είναι ότι ο καιρός κρύωσε .. Έριξα σήμερα το πρωί μια κουβερτούλα ας πούμε πικέ .. και τα παράθυρα το βράδυ είναι πια κλειστά! Βέβαια όπως είπα και χθες την μέρα τα ανοίγουμε, αλλά κυκλοφορώ με ένα μακρυμάνικο ζακετάκι και το βγάζω που και που όταν ζεσταίνομαι.

Τι άλλα σχέδια έχετε για το ΣΚ σας;

XzvPp2.png

Νενάκι μου φτου σου κοπέλα μου!! Σε θαυμάζω!! Εγω έτσι και δεν φάω τη μια μέρα γλυκό πάθαινε σύνδρομο στέρησης, σπασμούς, λιποθυμικές τάσεις!! Χαχαχαχα τα ίδια συμπτώματα με τους ναρκωμανεις δηλαδή και σημερα η ζυγαριά πήγε στο +6!! Πφφφφ

Sophie φάε τωρα που μπορείς!! Χαχαχα! Θα το βάψουμε το μισό δωμάτιο ανοιχτό λαχανί και το υπόλοιπο είναι εκρου και θα βάλουμε μπορντουρα στη μέση! Ούτως η άλλως και τα έπιπλακια που παραγγείλαμε είναι σε λαχανί απόχρωση, αυτά βέβαια θα έρθουν σε 1,5 μήνα περίπου!

Καλημέρα και από μένα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας να είστε όλες καλά και πάντα ευτυχισμένες!!!!

Νενάκι περαστικά σου !!!

Κορίτσια κι εγώ με τα γλυκά δεν μπορώ να κρατηθώ και ειδικά αυτές τις μέρες έχουμε και πολλά στο σπίτι!! πριν λίγο έφαγα εκμεκ καταίφι!!! μμμμμμ

Η μικρούλα μου όντως μεγάλωσε αρκετά δεν το περίμενα να πάρει 800 γραμ σε ένα μήνα!! τώρα θέλω να κλείσω ραντεβού για το ντόπλερ για να δούμε αν τρέφεται καλά και κάτι άλλα πραγματάκια που δεν θυμάμαι...

κορίτσια το κόστος της γέννας πόσο πάει σε εσάς??? έχω να διαλέξω ανάμεσα σε 2 ιδιωτικές κλινικές και πρέπει να το κάνω μέχρι τις 17 οκτ που θα πάω να ξαναδώ την γοργονίτσα!! την δευτέρα βέβαια είπαμε με τον άντρα μου να πάμε να τις δούμε από κοντά γιατί η μια είναι παλιά κλινική και η άλλη καινούργια ...

όσο για κούνιες ρούχα κτλ μας λείπουν πολύ λίγα πιά τα πήραμε σχεδόν όλα!!!

Παναγίτσα μου να μας πάνε όλα καλά και να έρθει η ώρα να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας γερά!!! Τι άγχος είναι αυτό που τραβάμε κάθε μέρα!!!

φιλάκια σε όλες:-P

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλημέρα εγκυούλες μου!

Τι κάνετε όλες;

Φραουλίτσα: Να ζήσετε συγχαρητήρια για το γάμο!!! Με το καλό να έρθει η μπεμπούλα σας! Καλά ε; Διαστάσεις μοντέλου έχει Βίκη Καγιά και βάλε ;)

Μαίρη: καλό βάψιμο πολύ ωραία τα χρώματα πολύ παιδικά και οχι απαραίτητα αγορίστικα :D

Ζόφη: αχ είναι δύσκολος ο διαβήτης κύησης είχα μια φίλη μου με διαβήτη κύησης. Να προσέχεις και να ακολουθήσεις βήμα-βήμα τις οδηγίες του γιατρού σου!!!!

Νενάκι: περαστικά κοπέλα μου!! Όσο για τα κιλά νομίζω θα κάνεις τη διαφορά. Οι περισσότερες γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη χαλάνε το σώμα τους, παχαίνουν κλπ εσύ νομίζω θα χάσεις τα κιλά σου και θα γίνεις μοντελάκι. Σε ένα χρόνο απο τώρα θα είσαι στο ιδανικό βάρος :tongue: Καλά κάνεις και προσέχεις όμως για την υγεία σου και του μπέμπαρου!

Εγώ τελικά δεν βρήκα το γιατρό μου χθες γιατί είχε χειρουργείο και πήγα ξανά σήμερα. Μου είπε να μην ανησυχώ για τη μόλυνση η αύξηση δεν έχει να λέει και επικίνδυνο θεωρείται απο το 20 και πάνω εγώ είχα 10. Επίσης όλα καλά με το αμνιακό του μπέμπη και ο μπέμπης έχει γυρίσει με το κεφαλάκι προς τα κάτω. Επίσης μου είπε και το ευχάριστο πως ο πλακούντας ανέβηκε και πως θα είναι ασφαλές όταν με το καλό έρθει ο καιρός να προχωρήσουμε με φυσιολογικό τοκετό (το είχα άγχος η αλήθεια). Για κάτι πονάκια που ένιωθα μου έδωσε και εμένα μαγνήσιο. Αυτά. Όλα καλά έχω ηρεμήσει αρκετά! Η ξεκούραση κάνει θαύματα :D

oYNBp2.png

Είπα σήμερα δεν θα κουραστω αλλα ψόφησα! Κι έχω να πάω και σε παιδικό πάρτυ το απόγευμα.... Απο τις 7 στο πόδι να αδειάσει το δωμάτιο, να το σκουπίζω μετά να μαγειρέψω να κόψω σαλάτα, να πλύνω το νεροχύτη και τις κατσαρόλες να μαζέψω τη κουζίνα, να σφουγγαρισώ... Ωσπου με έπιασαν πονάκια χαμηλά και είπα στοπ. Τωρα ο άντρας συνεχίζει το βάψιμο! Τουλάχιστον γίνεται πολυ ωράιο!!

Φραουλίτσα μου κι εγω για κόστος δεν έχω ρωτήσει καθόλου αν και υπολόγιζω κανά 4000 αρο. Εξαρτάται και απο τι δωμάτιο θα πάρεις. Μωρε ας γεννηθούν υγιή και γερά τα μωράκια μας και τίποτα άλλο στο κόσμο!!!

Λίνακι μου μπράβο πολυ όμορφα τα νεακια σου μην ανησυχείς για τίποτα!!! Δηλαδή ο μπέμπαρος έχει πάρει θέση;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...