Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

ηρεμησε marry μου δεν θα ειναι τιποτα οπως σου λενε κ τα κοριτσια...χαλαρωσε αφου εισαι καθαρη τωρα κ ξαπλαρε να χαλαρωσεις για να τσιτωσει το μπεμπακι σου...!ολα καλα θα ειναι...ενημερωσε μας...!φιλακια..καλο μεσημερι...σχολασα κ παω για μαγειρεμα..

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν κορίτσια μίλησα με τη Μαια, μου είπε να μην ανησυχώ, συμβαίνει συχνά στην εγκυμοσύνη να αλλάζει το ph του κόλπου οπότε οι βλέννες είναι φυσιολογικές! Αμήν να μην ήταν κάτι! Το μενού πάντως έχει ξεκούραση για σήμερα!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

tourta1.jpg

Κακουργα papatrikos!!!!!

Εφαγε κρουασαν ο μπεμπούλης θα φάμε και φαγητό σε λίγο!!!

Τι να κάνω βρε grace μου με το δίκιο μου αγχ΄ωνομαι! Ας είναι αυτός καλά κι άς τρελαίνεται η μανούλα δεν πειράζει!!

marry τελεια μια χαρουλα....τελικα δεν ειναι κατι οριστε....!!τωρα θα ξερουμε αν συμβει σε εμας κατι αντιστοιχο τι γινεται...!:D παλι καλα που υπαρχει το φορουμ κ ανταλλαζουμε περα απο κουβεντες κ εμπειριες....

zophie μου σε ευχαριστω....!

PAPATRIKOS.....ΤΙΙΙΙ γλυκο ειναι αυτο Παναγιτσα μου?????αχχχχ μην σε παρακαλ ω κ απο αυριο θα εχω παλι νηστεια στα γλυκα μεχρι Δευτερα πρωι...!ουφφφ..!

ετοιμες οι φακες...περιμενω το αμορε να ερθει να φαμε κ να ξαπλαρουμε γιατι αυριο το πρωι εχει κουβαλημα στο σπιτι του ξαδερφου τα ξυλα για την καινουρια τους σομπα....εγω φυσικα δεν θα κουβαλαω...θα δινω διαταγες....χεχεχε..!!

ολοι στο ξυλο το ριξαμε τελικα...κ εμεις στο καινουριο σπιτι θα βαλουμε ξυλοσομπα που συνδεεται με σωματα καλοριφερ....!!αμεεεεεεεε!!!!

Jr39p2.png

Κοριτσάκια τι κάνετε??

Διαβάζω τα νέα σας και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε με το παραμικρό όλα θα έχουν τη λύση τους και τα μωράκια μας θα γεννηθούν υγιέστατα!!!

εγώ χθές πήγα και είδα την γοργονίτσα μου η οποία έχει φτάσει τα 1300 γραμμάρια παρακαλώ!!! εκατοστά δεν μου είπε αλλά είπε ότι είναι ψιλή κι έχει μακριά πόδια!!! επίσης ο γιατρός μου είπε να κάνω ένα doppler κάποια στιγμή μέχρι την επόμενη συνάντησή μας σε περιπου ένα μήνα!

σήμερα έγινε και ο γάμος οπότε είμαι και επισήμως παντρεμένη!!!

αυτά τα νέα μου κι επειδή βάλατε φώτο με γλυκό πάω να τσακίσω κάτι μπακλαβαδάκια τώρα!!!

φιλάκια σε όλες

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Φράουλίτσα να ζήσετε!!!! Να στα πάντα ευτυχισμένοι!!!!! ΚΑλε η γοργονίτσα μεγάλωσε πολύ!!! Φτου φτου!!! Για πες μας τώρα τρως γερές κλωτσιες εεεε; Χιχιχι!!!

Διαφημίσεις

Φραουλίτσα σήμερα ήταν ο γάμος??? να ζήσετε. Πάντα ευτυχισμένοι.

Maryy όλα καλά τελικά ε? αντε μπράβο.

αχ Papatrikos κόλαση το γλυκό. τώρα θα σκάσω αν δεν φάω. Θέλω και βάφλες.

imQRp2.png

fraoulitsa, να ζήσετε και με το καλό η απόγονη! Βρε .. φτου φτου! Κι έλεγα ότι ο δικός μου σαν να ταν μεγάλος, αλλά ευτυχώς είδα ότι και η δική σου δεν πάει πίσω και ησύχασα! χαχα! Αλήθεια, για το doppler που έγραψες, εννοείς τον υπέρηχο γ΄επιπέδου. Αυτό σε ποιες βδομάδες το κάνουμε; Ξέρει κάποια; Εγώ τώρα έχω ραντεβού μέσα Οκτώβρη με την γιατρό. Περιμένω μήπως και με πάρει τηλέφωνο και μου πει ΔΙΑΤΡΟΦΗ! Αλλά τίποτα ακόμη! Προλαβαίνω να φάω ένα γλυκό! χαχα!

papatrikos, έχεις την συνταγή από το καταπληκτικό γλυκό της εικόνας;

XzvPp2.png

Φραουλίτσα να ζήσετε κοπέλα μου!! Με το καλό η μπεμπούλα σας!!!

Zophie από εδώ την έχω την εικόνα. Έχει και άλλες καλές συνταγές!!!

:shock:

http://eri-captaincook.blogspot.ca/2012/05/blog-post_11.html

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Φραουλιτσα μου να ζησετε κουκλαρα μου!!! Παντα ευτυχισμενοι να στε σας ευχομαι και με το καλο η κορμαρα η γοργονιτσα σου!!!!

Το Doppler γινεται απο 28 εβδ, και ιδανικα στις 32!!! :D :D

EDIJp1.png

φραουλιτσα να ζησετε κοπελα μου...αντε με το καλο να ερθει κ η γοργονιτσα σαςςςςςς.....!!!!μια χαρα ειναι εεε???1300 γραμμαρια...τελεια..!!

λοιπον εγω Δευτερα θα παω 11 η ωρα θα παω τελικα.....αντε να δουμεεεεεεεεεεεεε!!!!!:D:D:D

ελιωσα στον υπνο κ τωρα ξυπνησα κ φτιαχνει κρεπες ο αμορες να φαμεεεε...!!μιαμ μιαμ....γιατι απο αυριο παλι νηστεια!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...