Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Νενάκι από δύσπνοιες άλλο τίποτα... νοιώθω σαν κάποιος να με πατάει δεξιά αριστερά στο θώρακα. Από πόνους στη μέση άσε. Χθες που κούνησα τον κ.. μου για μια βόλτα καμία ωριτσα περπάτημα, βόγκαγα σα μοσχάρι το βράδυ που άλλαζα πλευρό. Τι να λέμε..

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρηκα αυτο που λεει ποσα κιλα πρεπει να βαλουμε στην εγκυμοσυνη με βαση το υψος κ τα κιλα μας πριν την εγκυμοσυνη....

---- ΔΜΣ μικρότερο από 19,8 (λιποβαρής) πρέπει να πάρετε περίπου 12,5 - 18 κιλά.

ΔΜΣ μεταξύ 19,8 και 26 (κανονική) πρέπει να πάρετε περίπου 11,5 - 16 κιλά.

ΔΜΣ πάνω από 26 (υπέρβαρη) πρέπει να πάρετε περίπου 7 - 11,5 κιλά.

κ το ΔΜΣ που λεει το βρισκετε απο εδω.:

http://www.greekmasa.gr/index.php?op...bmi&Itemid=103

ειναι για ενα μωρακι ομως.....!!οχι για οσες εχετε διδυμα....!

Jr39p2.png

καλημερα Νενα μου....φυσικα δεν θα σας ξεχασουμε ουτε εσενα ουτε την grace....!

οσο για τους πονους κοριτσια κ εγω υποφερω απο την πλατη κ την μεση....2 δουλειες να κανω κ ταβλιαζομαι κ βογκαω....παπαπα...σκουριασμενη νιωθω....γι αυτο δεν θελω να παρω πολλα κιλα..για να μην επιβαρυνω κ αλλο την πλατη μου με την σκολειωση....κ δεν μπορω να κουνησω μετα....!!δυσπνοιες εγω δεν νιωθω....κ ευχομαι να μην νιωσω αν κ ειναι νωρις για εμενα....!!ειπαμε ειμαι η μικροτερη στην εγκυμοσυνη εδω μεσα....!!καλα παιζει να ειμαι κ ηλικιακα η μικροτερη αλλα αυτο δεν παιζει ρολο...!:D

ξυπνησε ο μπεμπαρος μου...κλωτσησεεεε!!

Jr39p2.png

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια!

papatrikos μου γελασα πολυ με τα μυνηματα σου!!! βρε εμενα δεν τρώει σουβλακια για επιβράβευση!!! εμενα τρώει μονάχα σουβλάκια πιτσες γλυκα για να κουνηθει!!!!!!!!!!!! junk food ΜΟΝΟΟΟΟ!!! ετσι και φαω υγιεινο φαγητο μια μερα το παιδι ειναι στρατιωτάκι ακούνητο και αμίλητο και ετσι του δίνουμε και καταλαβάινει!! ε τι να κανουμε!! το πολυ πολυ αργότερα να μας πετάει τις φτουρόκρεμες στη μουρη και να του λιώνω γύρο!!!

νενακι ποτε πηγες στα μειον 6 καλο μου??? εγω ειχα μεινει οτι ησουν στα -2 και οκ στην αρχη απο τους εμετους μετα γιατι έχασες αλλα 4??? εκανες διατροφη!!! μπραβο και παλι μπραβο!! και επειδη εισαι τριψηφια τι??? εισαι 6 μηνων! ολες παίρνουνε!!

grace και nena το νου σας να βρισκετε κανα ιντερνετ καφε που ειπαν και τα κοριτσια να μπαινετε να μαθαινουμε νέα σας!!!!!!!!!!!!!!!! θα παθουμε στέρηση!

μπαρμπουλα η Δευτερα ειναι κοντα!!!!

αρκουδομανουλίτσα!! εσυ μη μιλάς καθολου!! εσυ εχεις δυο μωρα δικαιουσαι να τα παίρνεις όλα επι δυο!!!!!!!! μια χαρα εισαι!!!!!!! σουπερ!

και ναι εχω ενα νεο να σας πω! εκλεισα ραντεβου με την οδοντίατρο στο Ελενα την αλλη Δευτερα πρωτη του μηνος, μου φανηκε ευγενεστατη και οχι αυτην την εβδομαδα γιατι τους φεραν νεο μηχανημα λεει αλλα θα είναι ανανεωμένοι!!!!! μεσα σε μια μερα και ραντεβου με το μπεμπάκι και με τον οδοντογιατρό!!! ουφφφφφφφφ

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Καλημέρα :)

Μετά από έναν αγώνα να καταλάβω ότι έχω μηνύματα, αλλά και να τα διαβάσω στο φόρουμ αυτό .. κατάφερα να σας κάνω add στο facebook! χαχα! Καμιά άλλη;

Κατά τα άλλα, σήμερα η τελευταία μέρα που κάθομαι καθημερινή σπίτι. Από Δευτέρα και πάλι γραφείο. Πήραν ευτυχώς και παράταση οι προθεσμίες .. οπότε θα είμαι γενικά σχετικά χαλαρή! Γιατί διάβασα και λίγο περισσότερο στο ίντερνετ για τις συσπάσεις .. και λέει όχι στο άγχος! ΑΧΑ!

Nena, με το καλό η μετακόμιση! Που θα πάτε; Εσύ να είσαι επί της επίβλεψης! χαχα!

Chot, ηρεμία .. και όλα θα πάνε καλά! Και με άλλες φίλες που επικοινωνώ .. τελικά ελάχιστες μάλλον είναι οι εγκυμοσύνες που όλα πάνε καλά! Και ίσως ακόμη και σε εκείνες, οι μέλλουσες μαμάδες να έχουν άγχος για το μωρό! Γιατί βρε παιδί μου, νομίζω ότι είναι νορμάλ ως άνθρωποι να έχουμε ανησυχίες!

Αλήθεια, γνωρίζει κάποια πόσα γραμμάρια παίρνουν τώρα τα μωρά μας κάθε βδομάδα; Μήπως το δικό μου που ήταν περίπου 1 κιλό στις 25+εβδομάδες[σχεδόν 26] ήταν λίγο μεγάλο .. και να ανησυχώ λόγω και των ανεβασμένων τιμών του σακχάρου, για μακροσωμία; Εμάς μας είπε η γιατρός ότι δεν μπορεί να μετρήσει το μήκος του, αλλά σε κάποιες από εσάς το έκαναν .. Τι απορίες πάλι! χαχα!

Ο καιρός δρόσισε τελικά πολύ! Έκλεισα το βράδυ τα παράθυρα και πήρα και ένα σεντονάκι! Φοράω μια ζακετούλα και πίνω ζεστό καφέ, αλλά τώρα έχω τα παράθυρα ανοιχτά!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

Zophie μου και στις δικές μας εγκυμοσύνες πρώτα ο Θεός όλα καλά θα πανε κάι θα γενησουμε υγιέστατα μωράκια!!! Μη λες ΚΑλε ότι ελάχιστες πανε καλά!! Ολες πανε καλά απλά για μερικές υπάρχουν λίγες δυσκολίες που όμως ξεπερνιούνται στο δρόμο!!!!! Think possitive!!

Νενάκι από δύσπνοιες άλλο τίποτα... νοιώθω σαν κάποιος να με πατάει δεξιά αριστερά στο θώρακα. Από πόνους στη μέση άσε. Χθες που κούνησα τον κ.. μου για μια βόλτα καμία ωριτσα περπάτημα, βόγκαγα σα μοσχάρι το βράδυ που άλλαζα πλευρό. Τι να λέμε..

Καλα κι εγω πολυ χαλι στο περπατημα, σαν γρια κανω ουφ και ξεουφ!! Πηγα και στην δεη για να διακοψω το ρευμα και μου παν μια μερα πριν :evil:!!

παλι καλα που με εξυπηρετησαν λογω κοιλιας, η οποια ειπε ο αντρας εχει εκτοξευθει σε μια βδομαδα που ελειπε!

Αρκουδιτσα καλα λενε τα κοριτσια..εσυ εχεις 2 μωρακια οποτε δεν πιανεσαι :tongue: :tongue:!!

Καλα σιγουρα δεν θα μας ξεχασετε κοριτσαρες μου, και θα προσπαθω οσο πιο συχνα γινεται να πηγαινω σε κανα ιντερνετ καφε να τα λεμε!!

Εκανα και μεταγραφη τα κοριτσια στα σχολεια, ειπε και το νεο στην ιδιοκτητρια κ ευτυχως δεντης ηρθε ντουβρουτζας!!χαχαχαχα

EDIJp1.png

ZOPHIE κ εγω σου εχω στειλει μνμ για το φεης...!κ οποια αλλη εχει ας στειλει...!

καλε μην ακουω τετοια....ολες μια χαρα εγκυμοσυνες θα εχουμε κ γεννες.....!!κ οσες ξερω τριγυρω μου οιιιιιιι πιο πολλες πανε καλα...!!!

εγω πηρα ρεπο δευτερα ενω το ειχα τριτη για να παω πρωι με την μανουλα μου για το μωρακι μας...επισης δικαιουμαι κανονικα το επιδομα γαμου απο οσο εμαθα...!κ εφερα το χαρτι σημερα....για να δουμε τι δικαιουμαστε..για το παιδι μου ειπαν οτι το παιρνεις πλεον μια φορα τον χρονο απο τον οαεδ...εκει γυρω στα 90 ευρω...!αυτααα!!

marry μπραβο που εκλεισες ραντεβου για τα δοντακια....

εβαλα κ αλλο τικερακι που μετραει αντιστροφα με μηνες....!!!!!!:D:D:D:p:p

Jr39p2.png

Καλά δεν πιστεύω να το γρουσούζεψα.,. Πήγα τώρα τουαλέτα για τσισάκια κι όπως πάω να τράβηξω καζανάκι βλέπω στη λεκάνη μια βλεννα κατα πορτοκαλί!!! Χέστηκα πάνω μου!! Στο σκουπίσμα βέβαια δεν είχα κάτι;; Τι να ταν αυτό τώρα;

ΑΥΤΟ MARRY μου ΗΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ....εγω τουλαχιστον σ αυτη την περιπτωση θα επαιρνα τον γιατρο μου!!!περιμενουμε να μας πεις νεα!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

ΑΥΤΟ MARRY μου ΗΤΑΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ....εγω τουλαχιστον σ αυτη την περιπτωση θα επαιρνα τον γιατρο μου!!!περιμενουμε να μας πεις νεα!

ΚΑλε θα πάρω στις 3 που ανοίγει το Ιατρειο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα! Αχ αυτό το άγχος θα μας φάει! Για την ώρα είμαι καθαρή!!! Δεν κουνιέται κι αυτο το μωρό να με ησυχάσει!!

ΚΑλε θα πάρω στις 3 που ανοίγει το Ιατρειο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα! Αχ αυτό το άγχος θα μας φάει! Για την ώρα είμαι καθαρή!!! Δεν κουνιέται κι αυτο το μωρό να με ησυχάσει!!

Μαιρούλα σε παρακαλώ ξάπλωσε, ηρέμησε και μακριά από το ιντερνετ μέχρι να μιλήσεις με το γιατρό σου. Κάνε ένα κόπο να τον πάρεις στο κινητό του. Φάε και κάτι γλυκό όχι τίποτα άλλο μπας και ξυπνήσει ο μπέμπης και ησυχάσεις λίγο.

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Marry μου μην ανησυχείς πιθανότατα δεν είναι τίποτα. Πόσο πορτοκαλί ήταν; Προς το κίτρινο ή προς το κόκκινο; Ηρέμησε και ξάπλωσε όπως λέει και η papatrikos και όλα εντάξει. Ο μικρός κοιμάται του καλού καιρού δεν έχει να λέει. Μόλις έχεις νέα μας ενημερώνεις!!!

oYNBp2.png

Μαιρούλα σε παρακαλώ ξάπλωσε, ηρέμησε και μακριά από το ιντερνετ μέχρι να μιλήσεις με το γιατρό σου. Κάνε ένα κόπο να τον πάρεις στο κινητό του. Φάε και κάτι γλυκό όχι τίποτα άλλο μπας και ξυπνήσει ο μπέμπης και ησυχάσεις λίγο.

Αυτό κάνω, τσακίζω ένα κρουασαν... Ηρεμη είμαι (ακόμα) γιατι εσώρουχα σκουπίσμα είμαι καθαρή. Θα τους πάρω σε λίγο που θα ανοίξουν. Ολα θα πανε καλα!

Marry μου μην ανησυχείς πιθανότατα δεν είναι τίποτα. Πόσο πορτοκαλί ήταν; Προς το κίτρινο ή προς το κόκκινο; Ηρέμησε και ξάπλωσε όπως λέει και η papatrikos και όλα εντάξει. Ο μικρός κοιμάται του καλού καιρού δεν έχει να λέει. Μόλις έχεις νέα μας ενημερώνεις!!!

Πορτοκαλί πορτοκαλί!! Μια βλεννα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...