Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα Λίνακι!!!! 7,5 κιλά μπράβο βρε θηρίο!!!! Τι να σου πει ΚΑλε ο γιατρός σούπερ είσαι!!! Κι είσαι κι ένα μήνα μπροστά απο εμάς!!! Εγώ έχω πάρει 6 είμαι 73 και σιγά μην πάρω μόνο 1,5 κιλό μέχρι να φτάσω στις μέρες που είσαι εσύ!!! Ασε σε έχουμε δει στη φωτό κορμαρα είσαι!!! Εγώ χτες το βράδυ αν δεν έτρωγα ένα πακέτο πατατάκια θα έσκαγα!!! Και μετά γιατί παχαίνω!! Αφού όλη μέρα μες στο σπίτι τρώω μωρε. Κι η μανούλα μου φέρνει ότι καλούδια έχει! Δεν γίνεται δουλειά! Βέβαια δεν Φτιάχνω κι εγώ καμία σαλάτα να πνίξω τη πείνα μου βλακείες τρώω!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λινακι ενταξει το μωρο μπορει να γυρισει προς τα κατω αλλα ο δικος μου ειχε κολλησει το κεφαλι του στο στομιο του τραχηλου και δεν μετακινουταν απο εκει..Μην αγχωνεσε αδικα θα μιλησεις με το γιατρο και θα ειναι ολα οκ!Καλα για τα κιλα εσυ εισαι μια χαρα,μη το συζητας καθολου!

Maryy οχι που δε θα ξυπνουσες και εσυ πρωι-πρωι!!Με τον λωρο μου ειπε θα το δουμε και την αλλη φορα να δουμε αν ξετυλιχτυκε...εξαρταται απο το μωρο καθαρα αυτο!Τωρα στα κιλα ειμαι 65 και υψος 1,60,η αληθεια ειναι οτι τους τελευταιους 3 μηνες περνουμε τα περισσοτερα και εγω ηδη ανεβηκα πολυ,θα κοιταζω να περιορισω τις βλακειες γιατι νιωθω ηδη να ζοριζομαι στις κινησεις μου..Γιτι ετσι και εγω ολη μερα στο σπιτι και μασουλαω οτι βρω αντι να φτιαξω κατι ελαφρυ!

wsUfp2.png

Λινακι ενταξει το μωρο μπορει να γυρισει προς τα κατω αλλα ο δικος μου ειχε κολλησει το κεφαλι του στο στομιο του τραχηλου και δεν μετακινουταν απο εκει..Μην αγχωνεσε αδικα θα μιλησεις με το γιατρο και θα ειναι ολα οκ!Καλα για τα κιλα εσυ εισαι μια χαρα,μη το συζητας καθολου!

Maryy οχι που δε θα ξυπνουσες και εσυ πρωι-πρωι!!Με τον λωρο μου ειπε θα το δουμε και την αλλη φορα να δουμε αν ξετυλιχτυκε...εξαρταται απο το μωρο καθαρα αυτο!Τωρα στα κιλα ειμαι 65 και υψος 1,60,η αληθεια ειναι οτι τους τελευταιους 3 μηνες περνουμε τα περισσοτερα και εγω ηδη ανεβηκα πολυ,θα κοιταζω να περιορισω τις βλακειες γιατι νιωθω ηδη να ζοριζομαι στις κινησεις μου..Γιτι ετσι και εγω ολη μερα στο σπιτι και μασουλαω οτι βρω αντι να φτιαξω κατι ελαφρυ!

Ελα βρε μια χαρά είσαι!!! Ξεκινήσες απο 54 κιλά πολύ αδύνατη!!! Γενικά όλοι λένε 10-13 κιλά να πάρει η έγκυος!!! Εεε εντάξει!! Κι άλλοι λένε πιο πολύ τα παίρνεις στην αρχή και όχι στο τέλος. Είναι ανάλογα τον οργανισμό πιστεύω! Αλλωστε με τη κοιλιά τούρλα πόσο θα μπορείς να φας πια!!!

Μακαρι να ανηκω στην κατηγορια περνω κιλα στην αρχη και οχι στο τελος αλλα ειναι οι εξαιρεσεις αυτες του κανονα!Και πιστεψε με μπορω να φαω πολυ εως παρα πολυ....Αλλα το αποφασισα θα βαλω μετρο γιατι εχθες ντραπηκα πολυ....

Α!Α!Α! Τα καλα δεν σας ειπα...Ειμαστε 26 εκ. και 725 γραμμαρια!!Μεγαλωσε το αντρακι μου!

wsUfp2.png

Μακαρι να ανηκω στην κατηγορια περνω κιλα στην αρχη και οχι στο τελος αλλα ειναι οι εξαιρεσεις αυτες του κανονα!Και πιστεψε με μπορω να φαω πολυ εως παρα πολυ....Αλλα το αποφασισα θα βαλω μετρο γιατι εχθες ντραπηκα πολυ....

Α!Α!Α! Τα καλα δεν σας ειπα...Ειμαστε 26 εκ. και 725 γραμμαρια!!Μεγαλωσε το αντρακι μου!

Παίδαρος!!! μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κι εγω εχω ραντεβου την μεθεπόμενη Δευτέρα και δεν κρατιέμαι!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Παίδαρος!!! μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κι εγω εχω ραντεβου την μεθεπόμενη Δευτέρα και δεν κρατιέμαι!!!!!!!!!!

Θα περασουν οι μερες και ουτε θα το καταλαβεις ,ανυπομονη και εσυ σαν και μενα;)!

wsUfp2.png

καλημερούδια!!!! Τι εγινε το ξενυχτησαμε παλι??? :tongue: :tongue:

Μαιρουλα νυχτεριδουλα μου, αγχωτικο μου κοριτσακι τι μου κανεις???

Nena με το καλο η μετακομιση κοπελαρα μου! Ελα θα χεις και μενα συμπαρασταση!! Αν και απο τις 25 και για ενα μηνα περιπου δεν θα χω τηλεφωνο, οπότε ουτε ιντερνετ!! :( :( θα σας χασω?θα με ξεχασετε??

Barboula δεν πειραζει βρε μαναρι, αν και πολυ απογοητευση να περιμενεις τοσες μερες και τελικα να στο αναβαλλει :( ε θα το δεις απο βδομαδα το μπεμπινο..

zophie εγω που ειχα παρομοιο σακχαρο με το δικο σου στην 1η. μου τα κοψε ολα. Και μακαρονια και ρυζια και ψωμομπισκοτοειδη..καλα γλυκα ουτε το συζητουσε. Αλλα προχτες μιλαγα με μια κοπελα που εχει 250 και της εκοψε μονο τα γλυκα. Τελικα μαλλον ειναι καθαρα θεμα γιατρου, τι να πω :confused:

Linaki εχεις ολα τα δικια να ανησυχεις...αλλα κι ολες μας νομιζω, να ξερεις οτι πλεον τα μωρακια μας ειναι βιωσιμα και αν μας τυχει κατι ολα καλα θα πανε ;) . Αλλα μην σκας κι εσυ συνεχεια...το αγχος μονο καλο δεν κανει!!

Και καλα αποτελεσματα σου ευχομαι :D :D

Chot μου προφανως στην ειπε για τα κιλα για να μην ξεφυγεις στους μεγαλους μηνες γτ κι μεν δενμου φαινονται υπερβολικα. Εμενα μου ειπα να παρω κι αλλα, γτ ξεκινησα με 50 και τωρα ειμαι 56-57... Το μικρουλι το δικο μου ειναι γυρισμενο με το κεφαλι κατω εδω και 2 μηνες αλλα εκτος απο μια πιεση οπως λες κι εσυ δεν εχω κατι αλλο και ουτε μου ειπε να προσεχω κατι..καλα ο καθε γιατρος λεει τα δικα του..! Για τον λωρο ακομα ειναι νωρις και μπορει να ξετυλιχτει. Παντως η καραμελα των γιατρων για να κανουν καισαρικη Νο 1 λογος. Βλακειες η φιλεναδα μου εχει κανει 4 και τα 2 με μονη περιτυλιξη και το 1 με ΤΡΙΠΛΗ!! και γεννησε μια χαρα φυσιολογικοτατα..! Εγω λεω να μην σκας, γτ ακομα ειναι μικρακι και κανει τις κωλοτουμπες του! Εγω την Πεμπτη εχω ραντεβου ν δω το θηριο!! Καλα μεγαλωσε κι ο δικος σου..ποπο 750γρ ε??Αχ πως περναει ο καιρος ε?

Κοριτσια....Σημερα ΕΠΕΣΑ απο τις 100 μερες!!!!! 99 και σημερα!!!!

EDIJp1.png

καλημεραααααα κοριτσια τι μου κανετε??βλεπω νεακια απο τον γιατρο ....

marry ακομη νυχτοπουλι εεεε??εγω ξυπναω το βραδυ για τουαλετα κ γενικως ψιλοξυπναω οταν γυριζω αλλα ευτυχως καταφερνω κ ξανακοιμαμαι...οσο για τα δοντια κλεισε γρηγορα ραντεβου...κ εμενα ματωνουν αλλα μια στο τοσο....κ δεν ποναω...!

zophie Μου δεν ξερω για το ζαχαρο να σου πω!δεν εχω κανει ακομα την εξεταση για να ξερω τι λενε τα αποτελεσματα αλλα ελπιζω να ειναι ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ γιατι κ εγω τρωω πολυ μερεντα στην εγκυμοσυνη κ 2 μερες που δεν εφαγα ψιλοτρελαθηκαα...

LiNAKI Μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα που αυξηθηκε ο δεικτης κ ο γιατρος να σου πει μονο ευχαριστα...ΧΑΛΑΡΩΣΕ οσο μπορεις...

chot Μου κ εμενα μου φαινονται μια χαρα τα κιλα αλλα σιγουρα ο γιατρος κατι παραπανω ξερει..κ θα θελει να σε προστατεψει για να εχεις ευκολο τοκετο...οσο για το μικρουλι σου που εχει γυρισει αν το σωστο ειναι να μην σκυβεις ειμαι σιγουρη πως θα το εφαρμοσεις για να βγει μια χαρουλα το μπεμπακι σου...τωρα για την περιτυλιξη δεν ξερω κ παλι να σου πω...

grace μου τελεια εεε??επεσες σε διψηφιο....χεχεχε..

nena μου με το καλο η μετακομιση λοιπον κ να εχεις βοηθεια απο την πεθερα σου...!!

εγω ξυπνησα με κατι πονακια δεξια σημερα αλλα θελω να ελπιζω οτι ειναι φυσιολογικο κ οτι θα περασει.....!σημερα δεν το εχω νιωσει το μπεμπακι μου αλλα μπορει κ να κοιμαται...θα περιμενωωωωωωω!!!

Jr39p2.png

Grace τέλειο το σχέδιο. Θέλω και εγώ ένα τέτοιο. Και εννοείται δεν θα σε ξεχάσουμε τι είναι 1 μήνας? Με το καλό να κάνεις την μετακόμιση και σε περιμένουμε.

Chot μια χαρά είναι τα κιλά σου. αχ εγώ τι να πω. είμαι +14.σε 2 εβδομάδες που θα πάω στον γιατρό σίγουρα θα φάω κράξιμο. Ρίχνω πολύ φαγητό. ασε και εγώ σκύβω. το έχω ξαναπεί, όλο μου πέφτουν πράγματα. συνέχεια όμως.

Linaki και εγώ έχω άγχος τρελό για την προωρότητα αλλά πρέπει να μην το σκεφτόμαστε. εσύ είσαι και σε μεγαλύτερη εβδομάδα και όπως είπε η Grace είναι βιώσιμα τα μωράκια τώρα.

Nenaki και εσύ μετακομίζεις ε? με το καλό και όχι βάρη. μόνο διαταγές να δίνεις που θέλεις να σου τοποθετήσουν τα πράγματα.

maryy τι κάνεις? Κοιμήθηκες καθόλου? 2 μέρες τώρα άρχισα και εγώ να έχω αυπνίες αλλά νομίζω είναι από άγχος και κάποιος με στεναχώρησε τελευταία και όλο το σκέφτομαι.:evil:

imQRp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααα κοριτσια τι μου κανετε??βλεπω νεακια απο τον γιατρο ....

marry ακομη νυχτοπουλι εεεε??εγω ξυπναω το βραδυ για τουαλετα κ γενικως ψιλοξυπναω οταν γυριζω αλλα ευτυχως καταφερνω κ ξανακοιμαμαι...οσο για τα δοντια κλεισε γρηγορα ραντεβου...κ εμενα ματωνουν αλλα μια στο τοσο....κ δεν ποναω...!

zophie Μου δεν ξερω για το ζαχαρο να σου πω!δεν εχω κανει ακομα την εξεταση για να ξερω τι λενε τα αποτελεσματα αλλα ελπιζω να ειναι ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ γιατι κ εγω τρωω πολυ μερεντα στην εγκυμοσυνη κ 2 μερες που δεν εφαγα ψιλοτρελαθηκαα...

LiNAKI Μου ελπιζω να μην ειναι τιποτα που αυξηθηκε ο δεικτης κ ο γιατρος να σου πει μονο ευχαριστα...ΧΑΛΑΡΩΣΕ οσο μπορεις...

chot Μου κ εμενα μου φαινονται μια χαρα τα κιλα αλλα σιγουρα ο γιατρος κατι παραπανω ξερει..κ θα θελει να σε προστατεψει για να εχεις ευκολο τοκετο...οσο για το μικρουλι σου που εχει γυρισει αν το σωστο ειναι να μην σκυβεις ειμαι σιγουρη πως θα το εφαρμοσεις για να βγει μια χαρουλα το μπεμπακι σου...τωρα για την περιτυλιξη δεν ξερω κ παλι να σου πω...

grace μου τελεια εεε??επεσες σε διψηφιο....χεχεχε..

nena μου με το καλο η μετακομιση λοιπον κ να εχεις βοηθεια απο την πεθερα σου...!!

εγω ξυπνησα με κατι πονακια δεξια σημερα αλλα θελω να ελπιζω οτι ειναι φυσιολογικο κ οτι θα περασει.....!σημερα δεν το εχω νιωσει το μπεμπακι μου αλλα μπορει κ να κοιμαται...θα περιμενωωωωωωω!!!

Barboula τι κάνεις? δουλεύεις? Κοιμάται ο μικρός ε? Και εγώ έχω που που πονάκια αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικά.

imQRp2.png

Καλημέρα κούκλες!

zophie μου δε νομίζω ότι το νούμερο είναι τραγικό για να σου κόψει τα πάντα. Τι να σου πω πάλι όντως ο κάθε γιατρός με την τρελά του.. Έχεις πμ.

Barboula τσάμπα ταλαιπωρία ρε γμτ?? Ε τη Δευτέρα θα τον απολαύσεις τον μπεμπαρο. Περιμένω κι εγώ την Τετάρτη πως και πως!!!

Νena με το καλό η μετακόμιση και όλα καλά εύχομαι στο καινούριο σπίτι.

chot αυτό με την περιτύλιξη αγχώνει κι εμένα.. Ο γιατρός υποστηρίζει ότι τα μωρά τυλίγονται και ξετυλίγονται συνέχεια. Τον τελευταίο μήνα το παρακολουθείς πιο στενά αν υπάρχει ακόμα το θέμα που έχει μεγαλώσει το μωρό και δεν χωράει να γυρίσει μόνο του. Βάρος νοιώθω κι εγώ κάτω χαμηλά κυρίως όταν είμαι καθιστή αρκετή ώρα και σηκώνομαι.

Στα κιλά είμαι +13 και θα το φαω το χεσιματάκι μου σίγουρα από τη μαία την Τετάρτη. Ο γιατρός δεν μου λεει τίποτα βέβαια εκτός από την τελευταία φορά που μου είπε για το σταφύλι.

Grace μη φοβάσαι πουλάκι μου δεν σε ξεχνάμε!! Να βρεις κανα ιντερνετ καφέ να μας λες τα νέα σου που και που έτσι??

Εμείς χθες τρομάξαμε λίγο γιατί η μικρή ήταν πολύ ήσυχη όλο το πρωί και το μεσημέρι. Το απόγευμα βέβαια άρχισε τις τρέλες της πάλι και για επιβράβευση έφαγα και σουβλάκια... +13 είπαμε?? :rolleyes:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Chot μια χαρά είναι τα κιλά σου. αχ εγώ τι να πω. είμαι +14.σε 2 εβδομάδες που θα πάω στον γιατρό σίγουρα θα φάω κράξιμο. Ρίχνω πολύ φαγητό. ασε και εγώ σκύβω. το έχω ξαναπεί, όλο μου πέφτουν πράγματα. συνέχεια όμως.

Κούκλα.. έχεις 2 μωρά μες την κοιλιά σου... εγώ έχω 1 και 2 σουβλάκια με κεμπάπ, άσε... :oops:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

καλημερα αρκουδομανουλιτσα.....καλα ειμαστε....αυτα τα πονακια με πιανουν μια στο τοσο οποτε θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο λογω του οτι μεγαλωνει η μητρα λογικα γιατι δεν θελω να αρχισω να αγχωνομαι.....!!

οσο για τα κιλακια εσυ εχεις 2 μωρακια στην κοιλιτσα σου οποτε λογικο να εχεις κ παραπανω κιλα...εγω που ειμαι πολυ λιγοτερες εβδομαδες απο εσας εχω παρει ηδη 5 αλλα ειπα αποφασισα να το ραψω για λιγο γιατι δεν θελω να παρω πολλα κιλα αν κ ο γιατρος μου επετρεψε μεχρι 16....

papatrikos καλημερα....εεε ηταν λιγο ταλαιπωρια αλλα πιο πολυ στεναχωρηθηκα για το αμορε που δεν θα μπορεσει να το δει την Δευτερα κ τον ειδα οτι απογοητευτηκε γιατι ηθελε να ειναι σε ολες τις εξετασεις μαζι μου...!!αλλα θα παρω η την μανουλα μου η την κουμπαρουλα μου...!!

Jr39p2.png

καλημερα κοριτσακια απο την δροσερη εως κ λιγο κρυα θεσσαλονικη

ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το σπιτι κ την μετακομιση κ εννοειται εγω κυρια μονο τα πανω πανω θα κανω!!!

χαρουλα κ εγω ενα μηνα ιντερνετ γιοκ, παρεα θα ειαμστε.αλλα ειμαι σιγουρη δεν θα μας ξεχασουν ;);););)

chot μου για τα κιλα μην ανησυχεις γιατι ξεκινησες πολυ αδυνατη κ τα 9 κιλα δεν ειναι κατι τρομερο, ο λωρος κ μενα με ανησυχει ενιοτε αλλα πιστευω αυτο που ειπε η παπατρικος, εκει που τυλιγονται εκει ξετυλιγονται, προσπαθησε να μην σηκωνεις βαρη καλο μου κ ολα θα ειναι καλα!!ειμαστε κοντα στις μερες κοντα κ στα γραμμαρια, εμενα ηταν 24β 756γρ αντρακια γινανε τα μωρακια μας χ!χ!χ!

αρκουδομανουλα μου μην αγχωνεσαι για τα κιλα καλε εσυ ..2 κουβαλας !!!

παντως πολλες αυονιες επεσαν :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

λινακι μου ευχομαι σημερα απο το γιατρο να εχεις μονο καλα νεα!!!θα περιμενουμε

οσο για την προωροτητα να πω οτι κ εγω την σκιαζομαι, αλλα η παναγια θα ειναι μαζι μας!!!!απο την αρχη μεχρι κ το δεκμβρηηηη-γεναρηηη, ολα καλα θα πανε!!!

μπαρμπ μου φυσιολογικοτατα ειναι τα πονακια μην ανησυχεις, κ τον μπεμπη θα τον ακουσεις ;)

σοφια μου ευχαριστω για το ποστ με την γλυκοζη!

μαιρουλα μου ολα καλα?

εγω εχω τρελλες δυσπνοιες κοριτσια, εχει καμια αλλη?δεν ειναι απο το θυροειδη ειναι απο το μικρο που μεγαλωνει ετσι μου ειπαν οι γιατροι, κ ολο με το κεφαλι πανω ειναι στο στομαχι, μου ειπαν οι γιατροι <<κρατα γερα το 3ο τριμηνο ειναι κ το πιο ζορικο οσο μεγαλωνει ο μικρος θα εχει δυσπνοιες κ πονους σε πλατη, μεση κτλ>>υπομονηη αφου ειναι για καλο υπομονη

κ στα κιλα που λετε εγω ειμαι -6 αλλα ειμαι σε τριψηφιο αριθμο οποτε ειμαι 1 κατηγορια μονη μου :?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...