Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσούδια.

Georgia σ'ευχαριστώ πολύ-πολύ κούκλα μου για τα καλά σου λόγια και κοριτσάκια.

Φυσικά δεν με πείραξε που το ανέφερες απλά ο λόγος που μπήκα στην παρεούλα μας ήταν κάθε άλλο παρά για να διαφημιστώ...

Στη διάθεση σας πάντως για όποια βοήθεια-πληροφορία-ιδέα θέλετε, το τονίζω, όπως θα έκανα για οποιαδήποτε φιλενάδα μου :)

Πρώτα ο θεός να γεννηθούν τα μπεμπάκια μας κι έχουμε καιρό για τα υπόλοιπα :tongue:

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπαρμπουλα θα δεις μπεμπακι σημερα? Τελεια!!! :D:D

Λοιπον , εγω μόλις γύρισα απο H&M πηρα σουτιεν θηλασμου. 15 ευρω τα δυο!!! Παμφθηνα!! Ενα μαυρο κι ενα ασπρο! Να πατε να παρετε κι εσεις, σε κατι αλλα μαγαζια, 45 και 50 ευρω τα ειδα. Και μην ξεχασετε τουλαχιστον 1 με 2 νουμρα μγαλυτερο εε? Θα γεμισει και γαλατακι ;) ;)

EDIJp1.png

Πραγματικά η παπατρίκος ζωγραφίζει υπέροχα!!

Μπαρμπουλα και φραουλίτσα με το καλό να δείτε τα μωρακια σας σήμερα και αύριο η φραουλίτσα μας παντρεύεται!!

Εγώ σήμερα βαριέμαι που ζω.. Εχω ένα σπίτι μην πω πως αλλά πρέπει να αρχίσω να κάνω καμιά δουλειά μεσημεριασε!! Σας φιλώ όλες!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

γεια σαςςς κοριτσια....τελικα δεν το ειδα το μπεμπακι...πηγα μεχρι εκει....εφαγα ολη την κινηση ....κ τελικα μου ειπαν οτι με επαιρναν τηλεφωνο για να το ακυρωσουν κ δεν το σηκωνα..βεβαια εγω κληση τους δεν ειχα αλλα με το κινητο που εχω δεν αποκλειεται να κολλησε...κ μου ειπαν να παω Δευτερα οτι ωρα θελω....μαλλον θα ζητησω ρεπο Δευτερα για να παω σχετικα πρωι με το μετρο κ την κουμπαρουλα μου μαζι...!ετσι κ αλλιως θα εχω ενα ρεπο μια καθημερινη εεε ας το παρω Δευτερα...αυτα..τουλαχιστον καναμε τις δουλειτσες μας...πηγαμε σουπερ μαρκετ....πληρωσαμε κατι λογαριασμους....παιξαμε τζοκερ...κ γυρισαμε σπιτι τωρα....εγω την πεφτω για ξαπλα κ ο αμορες θα κατσει στον υπολογιστη οπως τον κοβω να με κοιταζει....!!

τσαμπα η νηστεια απο τα γλυκα 2 μερες τωρα....πφφφφφφ....!!δεν πειραζει ομως θα το δω την Δευτερα το μπεμπακι μας...απλως δεν θα μπορεσει παλι να φυγει νωριτερα ο αμορες απο την δουλεια για 3η συνεχομενη εβδομαδα...θα του την πουνε στο τελος...!!αυταααα...φιλακιααααααα κοριτσουδες...!:D:D

Jr39p2.png

Καλησπέρα :)

Σήμερα πήγα για γενική ούρων - αίματος και καμπύλη σακχάρου .. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με τα αποτελέσματα μια πέρα από τον αιματοκρίτη μου που έπεσε μια ακόμη μονάδα, στα 32 είναι τώρα, έπεσαν κάτω από τα όρια και ο αριθμός ερυθρών αιμοσφαιρίων και η αιμοσφαιρίνη! Και δεν είμαι περήφανη ούτε και για την καμπύλη .. Πήρα γλυκόζη 75gr [την οποία παρεμπιπτόντως δεν είχα κανένα πρόβλημα να κατεβάσω μέσα σε ελάχιστα λεπτά - εκεί ανησύχησα- χαχα!] και οι μετρήσεις ήταν, προ λήψης: 106 mg/dl - στα 60' μετά λήψης: 185 και στα 120': 140. Όσες κάνατε, τι αποτελέσματα είχατε; Ενημέρωσα το ιατρείο για όλα αυτά κ.α., και η γραμματέας/μαία μου είπε ότι θα τα δει αύριο η γιατρός και αν χρειάζεται θα με πάρει τηλέφωνο. Σαν να μυρίζομαι διαβήτη κύησης με κομμένα όλα τα ωραία φαγώσιμα από το μενού! Για να δω τι άλλο θα μου τύχει! Και να πεις ότι πήρα και κιλά πολλά μέχρι τώρα, δεν θα το έλεγα, ούτε 8! Βέβαια ξεκίνησα με 68. Κανονικά θα έλεγα ή άνετα! χαχα! Και το ύψος είναι 1,68. Ουφ!

Για πείτε καλέ ποια έχει λογαριασμό στο facebook, για να στείλω π.μ. και να γίνουμε φίλες. Κάπου θα το έχασα το επεισόδιο που όλες γίνατε :)

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα εγκυακια κ μπεμπακια τι κανετε?

εγω χαθηκα 2-3μερες αλλα οι εξελιξεις τρεχουν!

εκτος απο την grace μετακομιζουμε κ εμεις!!παμε διπλα απο την πεθερα σ ενα σπιτι που νοικιαζαν, θα το κανουμε ανακαινηση οτι μπορουμε δηλαδη κ θα παμε, μεχρι τοτε 1 μηνα θα μενω στην πεθερα, ευτυχως ειναι καλοι κ οι 2 τους:P

μαιρουλα μου τι ωρες ειναι αυτες καλο μου? με το δοντι σου τι εγινε?εχεις κ πονο στην πλατη ε?εγω παλι τιποτα, βοδι κανονικο, αλλα εχω τρελλες συχνοουριες καθε 1 το πολυ 2 ωρες τρεχωωω, ειδικα αν παταει ο μικρος κυστη που μονιμως εκει εχει τα ποδαρακια του οπως λεει κ ο γιατρος μου!

λινακι μου πως εισαι??

μπαρμπ μου ολα καλα?θα τον δεις τον μπεμπη την δευτερα υπομονη!!

γεωργια να σας ζησει ο ανηψιος!!!!

χαρα μου με το καλο η μετακομιση καλη μας ευκολια κ καλο μας κουραγιο!!καλη επιτυχια κ με την καμπυλη ζαχαρου!!

σωκρατη γυναικα κ γιος καλα???

παπατρικος χρυσοχερα!!!!

zophie, αρκουδομανουλα, φραουλιτσα , chot ολα καλα?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

zophie μου δεν ξερω για τα αλλα αποτελεσματα αλλα το σακχαρο ειναι λιγακι τσιμπημενο, ισως σου κοψει τα γλυκα για να σε προστατεψει, οταν μιλησεις ενημερωσε μας να μαθουμε τα νεα σας!!

εγω κοριτσια θα κανω καμπυλη στις 8-10 κ με γλυκοζη 100gr:shock::shock::shock:

μηπως εκανε λαθος ο γιατρος μου?συνηθως 75 δινουν ξερω κ εγω:rolleyes:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλησπέρα nena :)

Από ότι έχω διαβάσει, παλιά έκαναν την εξέταση με τα 100gr, και πλέον αυτό έχει αντικατασταθεί από τα 75gr. Δες και την σελίδα που παραθέτω παρακάτω. Βέβαια, δεν θα πάθεις κάτι πέρα του ότι μπορεί να σου πέσει πολύ και μην σου αρέσει καθόλου! Ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του.

http://blog.diabeteswatch.gr/ogtt-pregnancy/

XzvPp2.png

Μπαρμπουλα κρίμα μωρε εμεινες με τη χαρά... Κι εμένα μου το είχαν κάνει τον προηγ μήνα κι είχα σκάσει αλλά εντάξει ο μπεμπούλης δυο μέρες μετά μας αποζημιωσε...

Zophie μου δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα χαλιά η καμπύλη σου! Εχω κάνει τρεις φορές για φυσιολογική μου ακούγεται. Θα σου πει κι ο γιατρός βέβαια πάντως όλα καλά μην αγχωνεσαι!

Νενάκι μου τα γραμμάρια της γλυκόζης στα καθορίζουν ανάλογα με τα κιλά όποτε διαφέρει από κοπέλα σε κοπέλα.

Οσο για τα δόντια πονάνε αλλά μάλλον συνηθησα κάπως τον πόνο αλλα αμελησα να κλείσω ραντεβού με τον οδοντίατρο ακόμα... Δεν συζητω τι γίνεται με το που τα βουρτσίσω!!! Ποτάμι το αίμα Χανω λίτρα μιλάμε!! Για αυτό κατεβαίνει ο αιματοκρίτης Χάχα!!!

Νενα μου και με το καλό η μετακόμιση!! Καλότυχο και τυχερό να είναι το νέο σας σπιτάκι!!! Θα έχεις και άμεση βοήθεια από τα πεθερικά χιχι!!

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Πολλές μετακομίσεις έχουμε. Νενάκι καλορίζικο το νέο σπίτι!!!

Μπαρμπ, δεν πειράζει τα πρωινά τα μπεμπάκια μας είναι πολύ πιο ορεξάτα επειδή είμαστε ξεκούραστες επομένως θα τον απολαύσεις καλύτερα τη Δευτέρα!!!

Εγώ κορίτσια σήμερα έκανα ξανά αναλύσεις... παραδόξως η αιμοσφαιρίνη μου απο 9 ( απο 8 που ήταν πριν τη μετάγγιση ) πήγε 10 και ο αιματοκρίτης απο 28 σε 31! για άτομο με το στίγμα είναι φοβερό.. Δυστυχώς όμως το δείκτης crp που δείχνει μόλυνση αυξήθηκε κατα 2 μονάδες απο τη Τρίτη και τώρα είναι στο 10 :cry::cry::cry::cry::cry: Αύριο θα πάω να βρω το γιατρό μου να του τις δείξω.

Τις τελευταίες 2 μέρες νιώθω ένα βάρος χαμηλά στη κοιλιά.. Το νιώθετε και εσείς; Λέτε να γύρισε ο μπέμπης;

Ρε κορίτσια φοβάμαι πολύ την προωρότητα κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το άγχος τι να κάνω; :cry:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Οσο για τα δόντια πονάνε αλλά μάλλον συνηθησα κάπως τον πόνο αλλα αμελησα να κλείσω ραντεβού με τον οδοντίατρο ακόμα... Δεν συζητω τι γίνεται με το που τα βουρτσίσω!!! Ποτάμι το αίμα Χανω λίτρα μιλάμε!! Για αυτό κατεβαίνει ο αιματοκρίτης Χάχα!!!

Μαιρόυλα μου χωρίς να θέλω να σε αγχώσω πρέπει να πας το συντομότερο στον οδοντίατρο γιατί η ουλίτιδα σε ακραία μορφή μπορεί να προκαλέσει μόλυνση και η μόλυνση πολλά και διάφορα!!!!! Μην το αμελήσεις!!!! :|

oYNBp2.png

Linaki μου το ξέρω θα κλείσω ραντεβού δεν παει άλλο; Ρε γμτ γιατί αυξήθηκε ο δείκτης μόλυνσης δεν παίρνεις αντιβίωση;; Θα ακολουθήσεις ότι σου πει ο γιατρός και δεν θα αγχωνεσαι για τίποτα!!! Οσο για το βάρος αυτό που λες το νιώθω κι εγώ κυρίως από τα απογεύματα και μετα! Εσυ εισαι κι ενα μήνα μετα απο εμασ φυσιολογικο είναι!!! μεγαλωνει η μήτρα πολυ!!!Επίσης ομοίως κάθε μια ώρα τη βγάζω στη τουαλέτα γιατί τα μωράκια μας πιέζουν τη κύστη κι ενώ νομίζω ότι κατουριέμαι φοβερά κάνω μια σταλιτσα!!

καλημερα σε ολες!!Νυχτοπουλια σημερα δεν εχουμε?Μονη μου θα τα λεω μαλλον!

Nena με το καλο η μετακομιση και μην πολυκουραστεις ασε τον αντρα σου να κανει τα πολλα!!

Barboula δεν πειραζει λιγες μερες ειναι μεχρι τη Δευτερα που θα τον δεις...Δυστυχως τυχαινουν και αυτα!

Maryy μην αμελεις τον οδοντιατρο θα σε πιασει κανενας δυνατος πονος (που δεν το ευχομαι βεβαια ,αλλα ετσι γινετε συνηθως)και δεν θα ξερεις τι να κανεις!

zophie και εγω νομιζω οτι πολυ πολυ να σου κοψει τα γλυκα ο γιατρος...Δεν ειναι και τοσο χαλια τα αποτελεσματα,αλλα αυτος θα ξερει καλυτερα,μην αγχονεσε!

Linaki αφου θα μιλησεις με το γιατρο σημερα μην στεναχωριεσε θα σου πει τι πρεπει να κανεις...Οσο για το αγχος της προωροτητας δεν εισαι η μονη που το εχει,αλλα εχεις και εναν λογο παραπανω να το σκεφτεσε μετα απο αυτο που περασες..Να δεις ολα καλα θα πανε παντως!

Στα δικα μου τωρα, ειδαμε χθες τον μπεμπη αλλα εφυγα με ενα αγχος χειροτερο απο οτι οταν πηγα...μαλλον θα με κυνηγαει και μενα μεχρι να γεννησω!Ξεκιναω απο τα κιλα που μου εβαλε τις φωνες ολιγον και με το δικιο του ,+9 και μου ειπε να αρχισω να πειναω και λιγο γιατι αν τρωω πολυ δεν θα τα χασω μετα και θα μαζεψω πανω απο 20 ως το τελος και θα επιβαρυνουμε και το μωρο...Ο μπεμπης εχει τυλιχτει με τον ομφαλιο λωρο (νομιζω grace το ειχε και εσενα αυτο??Ξετυλιχτυκε τελικα?) και θα το παρακολουθουμε! Επισης και το χειροτερο νομιζω ενιωθα ενα βαρος χαμηλα και πιστευα οτι με σπρωχνουν τα ποδαρακια του,αλλα τελικα ειναι το κεφαλι του κατω και σπρωχνει τον τραχηλο και φυσικα μου απαγορεψε το σκυψιμο εντελως.Τον εχω ζορισει και εχει στριμωχτει και δεν ειναι καλο στην θεση που ειναι.Απλα καμια φορα ξεχνιεμαι και απο συνηθειο σκυβω και μου ειπε ουτε μια φορα να μην το επαναλαβω αν θελω να προχωραμε καλα!

Ουφ αυτα περιληπτικα και ελπιζω σε 25 μερες που θα τον ξαναδω να ειμαστε καλυτερα ....

wsUfp2.png

Νυχτοπούλι άκουσα και βγήκα!!!!

Αχ chotaki μου είχα ξεχάσει ότι κι εσύ θα πηγαίνες στο γιατρό!! Θα αρχίσω με τα απλά, πρώτον εντάξει 9 κιλά δεν είναι και τραγικά στον έκτο μήνα!! Ποσά είσαι και τι υψοσ έχεις; Βλέπω κι εμένα να με ξεχέζει όταν πάω... Τώρα αυτό με το βάρος χαμηλά με τρομάξες λίγο γιατί το έχω και εγώ όπως είπα και από τη κουλαμάρα που με δέρνει σκύβω τουλάχιστον 10 φορές τη μέρα!!! Αυτό για το λώρο τι σου είπε;;; Οτι θα ξετυλιχτεί σωστά;; Τον ρωτήσες δεν τον ρώτησες;;; Μη μου στενοχώριέσαι! Απλά να ξεκουράσεσαι λίγο παραπάνω με τα ποδαράκια ψηλά και το μωρό θα ανεβεί!! Να υπόθεσώ έκοψε και το σεξ;;;

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

μέσα στα νυχτοπούλια συμπεριλαμβάνομαι και εγώ που λόγω συχνοουρίας δεν κοιμάμαι πια τα βράδια και το πρωί πρέπει να ξυπνήσω στις 6 να φάω και να πάρω αντιβίωση. Και μετά άντε να ξανακοιμηθείς.

Περιμένω να περάσει η ώρα να πάω να βρω το γιατρό μου. Εύχομαι να μου πει θετικά..

Chot μου, αχ και εγώ νιώθω αυτο το βάρος και ψηλά στο στομάχι νιώθω ποδαράκια να με κλωτσάνε επομένως και μένα θα έχει γυρίσει. Είναι δύσκολο ρε γμτ να μην σκύβεις το ξέρω και απο μένα. Όλο και κάτι θα πέσει, ακόμη και στο τραπέζι να κάτσεις εεε θα σκύψεις λίγο μπροστά να φας!!! Θα το περάσουμε όμως ε; Μην ανησυχείς για τον ομφάλιο θυμάμαι που έλεγε και η σοφή Grace οτι το μωρό δεν παθαίνει τίποτα μέσα στην κοιλιά και μέχρι να γεννηθεί για έχει αλλάξει χίλιες φορές. Εσύ να παραμένεις ήρεμη κατα πάσα πιθανότητα το μικρό σου θα γυρίσει και πάλι δεν νομίζω να πήρε απο τώρα θέση!!! Όσο για τα κιλά δεν τα θεωρώ τραγικά μάλλον ο γιατρός ανησυχεί για τους επόμενους 3 μήνες που υποθετικά παίρνουμε τα περισσότερα κιλά. Εγώ έχω πάρει 7,5 και δεν μου είπε κάτι ο γιατρός....

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...