Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Κορίτσια η Κρήτη και η Κέρκυρα δεν θεωρούνται νησιά!!!! Είναι θεϊκά σας ζηλεύω!!!

Chot κλωτσησε ο μπέμπης;;; Εμένα κάτι πολυ ψιλά τη νύχτα...

Τα δόντια ψιλόπεράσανε αλλα έλα που με το που τα ξαναβουρτσισω θα ξανάματωσουν και πάλι τα ιδια....

και εμενα με κλωτσουσε πρωι πρωι και με ξυπνησε και ηρεμησα καπως!!Νομιζω αυτο το αγχος θα το εχω παντως μεχρι να γεννησω!

Καλο θα ηταν να κανεις μια επισκεψη σε εναν οδοντιατρο μηπως μπορει να σε ανακουφισει καπως!

Georgia να σας ζησει ο ανηψιος!!

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, πω πω νέα.

Georgia να σας ζήσει ο ανιψιός. Άντε και στα δικά μας. Αχ πρέπει να κανονίσω να κάνω και εγώ την καμπύλη και δεν θέλω.

Grace μου καλή επιτυχία στην μετακόμιση. Δεν υπάρχει σαν την επαρχία. Άλλη ζωή, δεν έχει το άγχος της μεγαλούπολης. άσε που είναι είναι και πιο φθηνά τα πάντα. Θα έχει και δικό του δωμάτιο ο μπέμπης ε? τέλεια.

Maryy πάρε κανένα παυσίπονο, δεν θα αντέξεις βρε κούκλα μου.

Linaki μεγάλωσε ο μπέμπης. πω πω. όλα τέλεια θα πάνε.

οι υπόλοιπες τι κάνετε? πέρασαν οι καούρες ?

imQRp2.png

και εμενα με κλωτσουσε πρωι πρωι και με ξυπνησε και ηρεμησα καπως!!Νομιζω αυτο το αγχος θα το εχω παντως μεχρι να γεννησω!

Καλο θα ηταν να κανεις μια επισκεψη σε εναν οδοντιατρο μηπως μπορει να σε ανακουφισει καπως!

Georgia να σας ζησει ο ανηψιος!!

Εμένα το πρωί δεν ξυπνάνε. Είναι μεσημεριανές. σπάνια να με ξυπνήσουν. εκτός και αν δεν τις καταλαβαίνω (δεν νομίζω). Άσε chot όλο άγχος είναι η εγκυμοσύνη. εμένα τώρα μου κόλλησε ότι η κοιλιά μου δεν μεγάλωσε εδώ και 1 εβδομάδα και ότι κάτι έγινε κακό. Και να πεις ότι έχω μικρή κοιλιά. άβυσσος η ψυχή της εγκύου...:tongue:

imQRp2.png

:D:DKαλημερα κοριτσια μου τι κανετε???βλεπω αλλαγες εε??

καταρχην Γεωργια να σου ζησει ο ανηψιος κ με το καλο να ερθουν κ τα δικα μας...

Grace Μου κριμα για τον αντρα σου αλλα θα δεις που θα βγει σιγουρα σε καλο..τι πιο ωραιο τα παιδακια σου να μεγαλωσουν μακρια απο την βρωμοαθηνα...!!εμεις εχουμε πει με τον αμορε οτι αν τυχον χτυπα ξυλο χασει την δουλεια του θα φυγουμε κατευεθειαν ή για Κρητη που ειναι απο εκει κ εχει συγγενεις κ ειναι τεραστιο νησι ....η για Ικαρια που εχω εγω με τους γονεις μου κατι οικοπεδα...κ κατι γνωστους περασ απο τους κουμπαρους μας....!!μπραβο με το καλο η μετακομιση κ ΟΟΟΟΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ....ειναι γουρλιδικα τα μπεμπακια μας...!αμεεεεε...

marry κ εμενα ματωνουν τα ουλα μου συνεχεια αλλα ευτυχως δεν πονανε..ελπιζω να σου περαασουν γρηγορα...νυχτεριδα μας...

κοριτσια καπου διαβασα οτι τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου γινονται κ σε κεντρο μανας κ παιδιου...κ θα παρω να ρωτησω αν ειναι ετσι να παω εδω κοντα...θα σας ενημερωσω μολις μαθω.....!οι καουρες καθε πρωι καλα κρατουν...αλλα με μπολικο νερο τις ξεπερναω....!!

Jr39p2.png

Grace με το καλό να πάτε και να είναι όλα σούπερ!! Η αδερφή της κουμπάρας μου ζει μόνιμα στην Κέρκυρα από τότε που παντρεύτηκε και είναι τρισευτυχισμένη. Μπορεί να τα πούμε κανένα καλοκαιράκι από κοντά με τα μωράκια μας αφού και η κουμπάρα μου και οι γονείς της έχουν εξοχικό εκεί και παμε αραιά και που. Με το καλό όλα!! Εγώ μέσα για συνάντηση όποτε θέλετε.

Georgia να σας ζήσει κούκλα μου το θηριάκι σας. Και στα δικά μας!!

Μαιρούλα ντεπον μπορείς να πάρεις αν σε ξαναπιάσει. Ελπίζω να μη χρειαστεί...

happybear αφού τις ακούς μην αγχώνεσαι πουλάκι μου.

Barboula εμένα ο γιατρός μου έδωσε gaviscon για τις καούρες. Για ρωτα το δικό σου.

Καλημέρα σε όλες σας!! :D

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

georgia, να σας ζήσει ο ανιψιός!

Και με το καλό όλοι μας να πάρουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας υγιέστατα!

Τον μπόμπιρα μου τον ακούω διάφορες στιγμές μέσα στην μέρα, πρωί μεσημέρι βράδυ .. αλλά μάλλον νυχτοπούλι το κόβω!

Αύριο θα κάνω την καμπύλη σακχάρου με 75ml γλυκόζης και μετρήσεις στα 60' και 120'. Μου είπαν να μην φάω γύρω στις 8 ώρες πριν και από νερό όσο λιγότερο μπορώ! Το ρώτησα, μια που σχεδόν κάθε 2 ώρες παίρνω και ένα χάπι! Ευτυχώς τη νύχτα κάθε 4 ώρες!

grace, μεγάλη η απόφαση σας! Χαρά στο κουράγιο της μετακόμισης και της τόσης μεγάλης αλλαγής! Οι κόρες σου πως το πήραν; Εύχομαι όλα με το καλό!

XzvPp2.png

Κοριτσια σας ευχαριστω οολες παρα πολυ για τις ευχες σας!!! Καλα Papatrikos μου εννοειτε αν ανεβεις πανω θα βρεθουμε 100%!!!

Τα κοριτσια αλλο που δεν θελουνε. Ετσι κι αλλιως 10 χρονια μεναμε Σαλαμινα και τους αρεσει το νησι, την απεχθανονται την Αθηνα ;) !

Αχ, εχω κι εγω να κανω καμπυλη την Παρασκευη να ετοιμασω εξετασεις γτ στις 7 εχω ραντεβου με τον ντοκτορ ( το τελευταιο μας) και πρεπει να τις εχω ετοιμες...

Να σας ρωτησω..ειναι καμια που να θελει ρουχαλακια αγοριστικα? Μου χουν φερει ΤΟΟΟΟΣΑ πολλα που δεν ξερω τι να τα κανω. Αν θελει καποια ας μου πει να της δωσω καμια τσαντα μεχρι να φυγω :D :D

EDIJp1.png

Γεωργία να σας ζήσει ο ανηψιός!!! Κοτζαμ παιδάρος μπράβο!!! Με το καλό και το ξαδερφάκι του!!

Grace μου άμα τους άρεσε η Σαλαμίνα Φαντασου η Κέρκυρα που είναι τόσο μαγική!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Grace: καλή νέα αρχή!! αφού δεν έχουν πρόβλημα και οι μικρές (οι αλλαγές είναι δύσκολες για τα παιδιά) τότε είσαι έτοιμη για αλλαγές!!! Όλα καλά θα πάνε. Άλλωστε λένε πως για κάθε πόρτα που κλείνει ανοίγει μια παραθυρόπορτα :tongue: Δεν θα μας χαθείς όμως ε;:rolleyes:

Γεωργία: να σας ζήσει ο ανιψιός, αντε και στα δικά μας βρε!! Όλα καλά με την αδελφούλα σου;

happybear: αχ αν είναι άγχος η εγκυμοσύνη για εμάς με ένα παιδάκι φαντάζομαι για σένα με 2!! όλα καλά θα πάνε όμως και η κοιλίτσα θα μεγαλώνει με το χρόνο της και οι μπεμπούλες δεν θα σε αφήνουν σε ησυχία!! η αδερφή του άντρα μου έχει 3δημα! και μου είπε πως όταν ήταν έγκυος το κάθε μωρό είχε τις ώρες του για να κλωτσήσει φαντάζεσαι λοιπόν :tongue:

Marry: δοκίμαζε μετά το βούρτσισμα και στοματικό διάλυμα σιγά σιγά θα βελτιώσει το πρόβλημα σου. Φυσικά πρέπει να πας οδοντίατρο!

barboula :Για τις καούρες βοηθάνε τα αντιόξινα. Εγώ παίρνω ένα που λέγεται malox και είναι φοβερό! Επίσης με βοηθάει όταν μασάω τσίχλες μέντα!

oYNBp2.png

Γεια σας γκαστρούλες!!! Ω ναι οι αυπνιες συνεχίζονται! Μαζί κι οι πόνοι στη πλάτη! Με τη συχνοουρία πως τα πάτε; Γιατί αν σηκώνεσαι κάθε μια ώρα τη νύχτα που να κοιμηθεις!!!

Grace όλο το απόγευμα κι εγώ αυτή τη δουλειά έκανα έβλεπα τι ρουχαλάκια μου έχουν δώσει για το μπεμπούλη και δόξα το Θεό είναι παρά πολλά!! Ηδη έχω και μια βαλίτσα για δυο χρόνων!! Σκεφτόμουν και το άλλο, πριν λίγες μέρες αναρωτιόσουν με μεγάλο άγχος που θα κοιμάται ο μπέμπης ότι μόνο στο δωμάτιο των κοριτσιών υπάρχει χώρος κλπ αλλά είδες πως τα έφερε η ζωή τελικά;; Ο Κύριος είναι μεγάλος και για όλα έχει λύση!! Καλό κουράγιο με τη μετακόμιση μόνο γιατί τα πέρασα πριν ένα χρόνο αλλά μετά όλα τέλεια κοριτσάκι μου!! Αρχισες το πακετάρισμα;; Πω πω πάρλα βραδιατικα εεεε;;

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!

Και πονους στην πλατη Μαιρουλα μου?.Οχι ακομα ευτυχως συχνοουρια δεν εχω και παλι καλα δλδ. Σημερα γυρναει ο αντρας απο Κερκυρα αλλα πολυ αργα. Μου ελειψε πολυ (εκτος απο τον υπνο που απλωνομουνα σ οοολο το κρεβατι χιχιχι)!!

Ειδες ? Ναι αυτο ηταν το αγχος μου και γι αυτο αργησε κι ο αντρουλης να βρει σπιτι γιατι επρεπε ή να εχει κι αλλο δωματιο ή να εχει μεγαλη κρεβατοκαμαρα να χωραει κι η κουνια. Παλι καλα που βρηκε και σε τετοια τιμη!! Η αληθεια ειναι οτι επεσε πολυ προσευχη...!! Ασε με το πακεταρισμα...κι εγω περσι μετακομισα εδω και παλι πριν 3 χρονια...κι οχι τπτ αλλο ειχα βαψει κι ολο το σπιτι (μονη μου) και πολυ το λυπαμαι τον κοπο που εκανα εδω μεσα..Ναι εχω αρχισει ηδη ολη την εβδομαδα αλλα ευτυχως δεν εχω πολλα πραγματα κι ετσι μαζευονται ευκολα. Περιμενω να γυρισει κι απο αυριο εχω τρελο τρεξιμο...Εχω να μεταβιβασω το αμαξι στο ονομα μου απο τον πρωην, να παω ΙΚΕΑ να παρω κανα κουρτινοξυλο, Τριτη λαικη να παρω καμια εξτρα κουρτινα γτ το σπιτι εχει κι αλλα 2παραθυρα, να κανω μεταγραφη στα σχολεια,να παω Σαλαμινα να παρω την κουνια...Ασε πολυ τρεξιμο!!

:tongue: :tongue: Ειδες την επιασα κι εγω την παρλα!!χαχχαα

EDIJp1.png

Καλημερα αγαπούλες τι κάνετε..εγω ειχα λιγο λασκα πρωι πρωι και ειπα να μπω να σας χαιρετησω... τι κανουν τα αστεράκια μας???

Κοριτσακια μου μια φιλεναδιτσα μας απο εδω μεσα εχει τρομερο ταλεντο...θα το πω και ελπιζω να μην την πειραξει...

η papatrikos η φιλεναδιτσα μας ζωγραφιζει τέλεια..εχει τρομερο ταλεντο και φτιαχνει απιστευτα πραγματα...αν και την εχω κανει φιλη στο φατσοβιβλιο απο τις πρωτες εδω μεσα σημερα ευκαιρησα να δω τη σελιδα με την δουλεια της...απιστευτη...εσεις που την εχετε φιλη στο facebook δειτε δουλεια της θα τρελαθείτε....

Κοριτσακι μου ελπιζω να μην σε πειραζει που το ειπα αλλα επειδη ολες περιμενουμε νινακια και φτιαχνεις εκπληκτικα πραγματα και σχεδιακια ειναι κριμα να μην ξερουν οτι εχουμε ενα τελεντο στην παρεα...:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

φιλάκια....!!!

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

καλημερα κοριτσουδες τι κανουμε??εγω νιωθω πολυ κουρασμενη σημερα ...χθες δεν ξεκουραστηκα το μεσημερι λογω του οτι φαγαμε ωρα για να παμε στην εκθεση(κ τελικα τσαμπα πηγαμε....δεν ειχε τιποτα κ ηταν πολυ μικρη)κ μετα πηγαμε απο το σπιτι μου που η μαμα μου μας εφτιαξα σουβλακια κ φαγαμε....κ γυρισαμε αργα γιατι μετα πηγαμε απο τον κουμπαρο μας....κοιμηθηκα αργα..δεν ξεκουραστηκα καλα κ τωρα δουλειαααααα...αλλα το απογευματακι θα δουμε το νινακι μας παλιιιιι.....βεβαια θα ταλαιπωρηθουμε λογω των απεργιων με κινηση κ παρκιγκ αλλα δεν πειραζει αρκει να δουμε το νινακι μαςςςςς κ να ειναι ολα καλα..!:D:D:D

γεωργια αυτο για το ταλεντο της papatrikos το ειχα προσεξει απλως κ εγω δεν ηξερα αν ηθελε να αναφερθουμε....!!

linaki εγω προς το παρον τις καουρες τις καταπολεμω με μπολικο νερο(ευκαιρια γιατι δεν καταναλωνω κ πολυ)κ με τσιχλες κανελα.....:D:D

marry μου τι να πω για τις αυπνιες...μαλλον το μωρουλι σου σε θελει σουζα....!

grace καλο κουραγιο με την μετακομιση αλλα ολα ειναι για ΚΑΛΟ.....!!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...