Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Μαιρούλα θα φας και ξύλο αν δεν χαλαρώσεις λιγάκι (έχεις και το μόνιτορ και ακούς, σουπιά...:tongue:)

Grace μακάρι να ξερα... μάλλον πιέζει το μωρό τι να πω.

Μπαρμπουλα δε ρωτάς για κανα υποθετάκι γλυκερίνης? Αν έχεις τόσο θέμα θα σε βοηθήσουν σε 1-2 δευτερόλεπτα το πολύ ;);) Ρώτα το γιατρό σου. Εγώ αντιθέτως με την τουαλέτα τα χω πολύ καλά.

Λινάκι όλα τέλεια!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

papatrikos ενταξει δεν χρειαστηκε το υποθετακι..με μερικες αναπνοες βαθιες κ χαλαρωμα ηρθε κ η τουαλετα...χαχαχα..!1παω για μαμ τωρα κ υπνο για λιγακι...!!!καλο μεσημεριιιιι!

Jr39p2.png

Μαιρούλα θα φας και ξύλο αν δεν χαλαρώσεις λιγάκι (έχεις και το μόνιτορ και ακούς, σουπιά...:tongue:)

Grace μακάρι να ξερα... μάλλον πιέζει το μωρό τι να πω.

Μπαρμπουλα δε ρωτάς για κανα υποθετάκι γλυκερίνης? Αν έχεις τόσο θέμα θα σε βοηθήσουν σε 1-2 δευτερόλεπτα το πολύ ;);) Ρώτα το γιατρό σου. Εγώ αντιθέτως με την τουαλέτα τα χω πολύ καλά.

Λινάκι όλα τέλεια!

Σσσσσσσσσς αυτα είναι μεταξύ μας Χαχαχαχαχα!!! Μωρε την καρδιά του την ακούω αλλα κίνηση έχω να αντιληφθω ένα 24ωρο!!! Τον σκατούλη!!!

Λινάκι μου μπράβο είδες που ανησυχούσες;; ΚοτζαΜ παιδι Παναγιά μου!!

Μπαρμπουλα κι εγω ευτυχώς ο σιδηρος δεν με έχει επηρεάσει. Υπάρχουν και κάτι φυτικά αναβράζοντα που βοηθάνε!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Γεια σας!!!! Λοιπον σας εχω νεα!! Την κανω, φευγω και παω Κερκυρα!!!

Με αναμεικτα συναισθηματα, γτ εκτος που απολυθηκε ο αντρουλης μου, εχω ολες μου τις φιλεναδες εδω και καπως μου ρχετε!!

Απ την αλλη θα ξαναβρω την υσηχια της επαρχιας που τοσο μου ελειψε και τα παιδακια μου θα ναι παλι στον καθαρο αερα!!!

Λοιπον 28 του μηνα μετακομιζω με το καλο. Αν καταφερναμε και αλλη μια γκαστρωσυναντηση..δεν θα λεγα οχι να σας δω αλλη μια φορα. Θα τα λεμε βεβαια οπως παντα απο εδω μεσα :D

EDIJp1.png

Γεια σας!!!! Λοιπον σας εχω νεα!! Την κανω, φευγω και παω Κερκυρα!!!

Με αναμεικτα συναισθηματα, γτ εκτος που απολυθηκε ο αντρουλης μου, εχω ολες μου τις φιλεναδες εδω και καπως μου ρχετε!!

Απ την αλλη θα ξαναβρω την υσηχια της επαρχιας που τοσο μου ελειψε και τα παιδακια μου θα ναι παλι στον καθαρο αερα!!!

Λοιπον 28 του μηνα μετακομιζω με το καλο. Αν καταφερναμε και αλλη μια γκαστρωσυναντηση..δεν θα λεγα οχι να σας δω αλλη μια φορα. Θα τα λεμε βεβαια οπως παντα απο εδω μεσα :D

Έλα ρε συ!!!! Τι λες τώρα!!! Καταρχήν λυπάμαι πολυ για τον άντρα σου, πολυ κρίμα απο την άλλη για πες, υπάρχει σπίτι στη Κέρκυρα;;; Εκει θα μπορέσει να βρει δουλειά;;; Παρολαυτα τέλεια η Κέρκυρα, δεν είναι νησί είναι ολόκληρη πολη και πανέμορφη! Με το καλο κοριτσάκι μου!! Όμως που θα γεννήσεις εκει; Θα αλλάξεις γιατρο;

Διαφημίσεις

Έλα ρε συ!!!! Τι λες τώρα!!! Καταρχήν λυπάμαι πολυ για τον άντρα σου, πολυ κρίμα απο την άλλη για πες, υπάρχει σπίτι στη Κέρκυρα;;; Εκει θα μπορέσει να βρει δουλειά;;; Παρολαυτα τέλεια η Κέρκυρα, δεν είναι νησί είναι ολόκληρη πολη και πανέμορφη! Με το καλο κοριτσάκι μου!! Όμως που θα γεννήσεις εκει; Θα αλλάξεις γιατρο;

Δεν εχουμε σπιτι, νοικιασε ο αντρας ενα τεσσαρι με 300ευρω καινουριο. Εχει κατι οικοπεδα παραθαλασσια και οταν παμε με το καλο θα τα κουνησει να πουληθουν να κανουμε κι εμεις ενα δικο μας. Λεει εχει πολυ σοι επανω και πολλους γνωστους για δουλεια. Μακαρι να βρει γρηγορα γτ εδω στην Αθηνα δεν υπαρχει τιποτα πλεον. Αναγκαστικα θα αλλαξω γιατρο. Μου εχουν πει κατι κοριτσια απο το fb για καποιον που ειναι λεει καλος. Δεν ξερω που θα γεννησω, εχει το κρατικο της Κερκυρας και μια κλινικη. Βλεποντας και κανοντας ...

EDIJp1.png

Δεν εχουμε σπιτι, νοικιασε ο αντρας ενα τεσσαρι με 300ευρω καινουριο. Εχει κατι οικοπεδα παραθαλασσια και οταν παμε με το καλο θα τα κουνησει να πουληθουν να κανουμε κι εμεις ενα δικο μας. Λεει εχει πολυ σοι επανω και πολλους γνωστους για δουλεια. Μακαρι να βρει γρηγορα γτ εδω στην Αθηνα δεν υπαρχει τιποτα πλεον. Αναγκαστικα θα αλλαξω γιατρο. Μου εχουν πει κατι κοριτσια απο το fb για καποιον που ειναι λεει καλος. Δεν ξερω που θα γεννησω, εχει το κρατικο της Κερκυρας και μια κλινικη. Βλεποντας και κανοντας ...

Πω πω μεγάλη απόφαση!!!! Και την πήρατε πολυ γρήγορα!!! Μακάρι να σας πάνε όλα κατευχην!! Ο άντρας σου δηλαδη είναι απο εκει;; Τέλεια αλλαγή!!! Ο μπεμπούλης έφερε τα πανω κάτω και θα είναι μόνο για καλο!!!!!

Πω πω μεγάλη απόφαση!!!! Και την πήρατε πολυ γρήγορα!!! Μακάρι να σας πάνε όλα κατευχην!! Ο άντρας σου δηλαδη είναι απο εκει;; Τέλεια αλλαγή!!! Ο μπεμπούλης έφερε τα πανω κάτω και θα είναι μόνο για καλο!!!!!

Οντως πολυ μεγαλη!!! :shock:

Ευχαριστουμε μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Ναι απο κει ειναι μανα πατερας..ολοι δλδ. Ειδες ο μπεμπης..θελει να γεννηθει στα μερη του πατερα του!αχαχχχχαχααχα

EDIJp1.png

Όλα καλά θα πάνε!!

Ουφ κορίτσια με έπιασαν τα δόντια μου απο τα κωλοούλα, νιώθω ότι ξεριζώνονται. Πονάει όλη η αριστερή νου μεριά μάγουλο αυτί κεφάλι δόντια ουλα και υποφερω! Άραγε κάνει να πάρω κανένα ντεπον αν και με τόσο πόνο τι να μου κάνει. Έβαλα κάτι αλοιφές που είχα αλλα τίποτα!! Ποναωωωωωω!!! Αύριο πρέπει να κλείσω ραντεβου με οδοντίατρο δεν παει άλλο... Αλλη μια νύχτα αυπνιας..

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

Mary Πως παει ο πονοδοντος?Ελπιζω να περασε...Παντως ντεπον επιτρεπε μου ειπε ο γιατρος μου!Οσο για τις ανησηχιες μας ,τι να κανουμε και εμεις οι αγχωδεις γυναικες πια ;) ,θελουμε να ειμαστε σιγουρες οτι ολα ειναι καλα...!

barboula η αληθεια ειναι οτι η τουαλετα ειναι ενα προβλημα συνηθως...ελπιζω να περασε και το εντερακι τωρα!

Λινακι ολα μια χαρα βλεπω...μεγαλωσατε κιολας!Ε λογικο να τον ακους καλα τωρα..στο εξης θα πανε ολα τελεια θα το δεις!!

Grace μεγαλη αποφαση κοπελα μου αλλα αφου ειναι για καλο, καλα το κανετε!!Ευτυχως στην επαρχια παλευοντε ακομα λιγακι τα πραγματα σε συγκριση με την Αθηνα!!Καλη προσαρμογη ευχομαι και στον αντρα σου να βρει δουλεια καλυτερη απο οτι περιμενετε!!Θα γινεις νησιωτισα και εσυ τωρα!

wsUfp2.png

Καλημερα κοριτσια !!! Τι επαθες Μαιρη μου? Να πας στον οδοντιατρο να μην το καθυστερησεις και μετα τρεχεις.Να ανακουφιστεις κι εσυ. !!Δεν φτανει που εχεις αυπνιες, να χεις και το δοντι???

Chot μου ευχαριστουμε!! Ναι θα ξαναγινω νησιωτισσα και μ αρεσει γτ παλια παλι σε νησι εμενα και ειναι πολυ ωραια!! Το μονο μειονεκτημα ειναι η υγρασια :tongue:!!

EDIJp1.png

Κορίτσια η Κρήτη και η Κέρκυρα δεν θεωρούνται νησιά!!!! Είναι θεϊκά σας ζηλεύω!!!

Chot κλωτσησε ο μπέμπης;;; Εμένα κάτι πολυ ψιλά τη νύχτα...

Τα δόντια ψιλόπεράσανε αλλα έλα που με το που τα ξαναβουρτσισω θα ξανάματωσουν και πάλι τα ιδια....

Καλημερα ομορφουλες μου..τι κάνετε??

Εγω εχω πλέον έναν ανηψιο κουκλο 3760..γεννησε η αδερφουλα μου…αργησαμε λιγακι αλλα ο μπεμπης μας ηρθε φυσιολογικα και όλα πηγαν καλα…

Εγω ειμαι καλα εκανα και τις εξετασεις μου αιματος και καμπύλη σαχαρου και ο γιατρος μου ειπε ότι είναι μια χαρα…απλα λογω δουλειας δεν προλαβαινω να πολύ μπαινω…

grace: αχ..κοριτσακι μου να ηξερες ποσο σε ζηλευω…με το καλο να πατε στο νέο σας σπιτακι και να ερθει και ο μπεμπακος σας να σας φέρει γουρι…κανατε την σωστοτερη επιλογη…και αφου είναι και από εκει ο αντρας σου μην το συζητας…Ωραια θα ερθουμε να κανουμε διακοπες…χιχιχι

Barboula..αγορομάνα και εσυ βρε μικρούλι μου…αντε με το καλο ο μπεμπαρος..σο για την τουαλετα..να τρως κανα φρουτακι για να λειτουργει καλυτερα το εντεράκι σου…

Μαιρουλα μου σε επιασε το δοντακι σου αγαπη μου..μην το αφησεις πηγαινε στο γιατρο να σε δει γιατι το δοντι είναι ατιμο πραμα…και μιλαω εγω που μου εχει χαλασει ένα δοντι από την εγκυμοσυνη του αποστολη και δεν εχω παει ακομα να το δω…βεβαια εμενα δεν με ποαναει αλλα εχει κανει κουφαλα.χιχιχι

papatrikos..πως παν οι καουρε γλυκο μου..συνεχιζονται…πάντως ευγε σε βλεπω από τις ποιο ψυχραιμες εδώ μεσα…

linaki ..κοριτσακι μου γλυκο πολύ χαρηκα τελικα που όλα είναι καλα..τι επαθες βρε καρδουλα μου ομορφη..ευτυχως ηταν περαστικο..απο δω και περα όλα θα είναι καλα να μην μου αγχωνεσαι μονο….και πολύ ξεκουραση ενταξει???

nenaki μου ειδες τον μπεμπουλη σου όλα καλα ε..θα σου βγει με μαλλακι …χιχιχι…βρε δεν ισχυει αυτό με τις καουρες..και εγω ειχα στο Αποστολη αλλα μου βγει με λιγο μαλλακι…χιχιχ…

Fraoulita μου και εσενα μια χαρα οι εξετασουλες σου μπραβο κοριτσακι μου..

Sofoula και Zophie μου πολυχρονες ότι επιθυμειτε..τι κανουν τα μπεμπακια σας…

αρκουδιτσα μου τι κανουν τα κοριτσακια σου???

Σωκρατη μου..εσενα ο μπεμπακος σου όλα καλα?

πολλα πολλα φιλακια και μια γλυκια μερα να έχετε…:P:p:p

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...