Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Έχετε βάλει βλαστοκυστη με προεμφυτευτικο να υποθέσω? Αν ναι, σημαίνει ότι το έμβρυο έχει ελεγχθεί για πολλά σύνδρομα. Θα σας πει ποσοστά στην αυχενική. Τι ηλικία έχεις? Επειδή εγώ ήμουν 36,5 και παρόλο που η αυχενική ήταν πολύ καλή, έστειλα και το αίμα για έλεγχο. Καλή επιτυχία! Όλα θα πάνε μια χαρά! Να ευχαριστηθείς τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού σας!!! 

Ναι σωστά κάναμε προεμφυτευτικο. Είμαι 41. Αυτό με το αίμα το σκέφτηκα αλλά ο γιατρός δεν μου έκανε κάποια αναφορά. 

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να το ευχαριστηθουμε! Σε ευχαριστώ 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Όταν λες ελεγμένη βλαστοκυστη εννοείς προεμφυτικο ? 

Ναι ναι, συγνώμη αν το έθεσα λάθος 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα!!

Χρονια πολλα στα κοριστια που γιορταζαν χθες!!!Τις καλυτερες ευχες μου και με γερα μωρακια του χρονου!

Linaki ολα μια χαρα θα ειναι αφου υποχωρει και η μολυνση!Μην στεναχωριεσε!

grace υπομονη και αν ειναι απαραιτητη η επεμβαση να την κανεις μετα που θα γεννησεις...Αλλα πολυ παλμοι μηπως να ενημερωνεις τον γιατρο οταν το παθαινεις να εισαι πιο υσηχη?

nena τελεια με τον υπερηχο!Μπραβο!Καλε μεγαλωσε αρκετα...Με το καλο και στον επομενο υπερηχο τωρα!

soch ευχομαι καλα αποτελεσματα και σε σας σημερα!!Αντε θα το ευχαριστηθητε το μωρακι σας!

zophie αυπνη και εσυ??Να συνηθιζουμε για αργοτερα ;) !

mary και εμενα ο μπεμπουλης πολυ υσηχος δυο μερες τωρα και η μαμα αγχονετε να ειναι ολα καλα...Αντι να δυναμωνουν οι κλωτσιες τον νιωθω αμυδρα σαν τις πρωτες φορες (καμια φορα νομιζω ειναι τα εντερα και δεν ειμαι σιγουρη)και ανυσηχω..λεω να κανω υπομονη και μεχρι την Πεμπτη που εχουμε υπερηχο να μην ενοχλω τον γιατρο. Απο ποια βδομαδα πρεπει να τα ακουμε καθε μερα τα μωρα?

wsUfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια στα κοριτσια Και στον Σωκρατη φυσικα!!

Linaki πολυ καλα νέα!!! Ειδες? Ολα καλα θα πανε θα δεις, να παιρνεις εσυ την αντιβιωση σου και το βραδυ στο γιατρο παλι θετικα θα ναι τα αποτελεσματα!! ;)

soch ευχομαι καλα αποτελεσματα !!Αντε θα το δειτε το μωρακι σας και θα το χαρειτε!

zophiemary Τι εγινε νυχτεριδες μου?? Εχεις και αλλη παρεα στην αυπνια Μαιρουλα ε? χαχααα:D

Chot μου ο γιατρος ειναι ενημερος απο την αρχη για την κατασταση οπως και ο καρδιολογος μου. Ευτυχως οσες τετοιες κρισεις κι αν παθω δεν επηρεαζεται το μωρουλι μου. Βεβαια το χω ξαναπαθει τωρα στην εγκυμοσυνη αλλα ειχε κρατησει πολυ λιγο. Χθες με κουρασε υπερβολικα γιατι κρατησε τοση πολυ ωρα! Αν ξανακρατησει τοσο πολυ θα το πω στον γιατρο, αλλα δεν υπαρχει φοβος ευτυχως ;). Ας ελπισουμε οτι μεχρι να γεννησω δεν θα ξανακρατησει καμια-δυο ωρες αλλα μονο κανα 5λεπτο :D. Ο μπεμπουλης παντως ακομα και εκεινη την ωρα ακμαιοτατος και με κλωτσαγε συνεχεια!χαχχα

Νομιζω πως οσες δν ακουτε θα μωρακι καθε μερα, σιγα σιγα θα αρχισετε να τ ακουτε ;)!!!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσιααααααααα...!!τι κανουμε???

εγω δεν πολυξυπνησα καλα...εχω καουρες,δεν κοιμηθηκα κ πολυ καλα...κ με ποναει λιγο η κοιλιτσα μου απο αριστερα κ τραβαει το ποδι μου...ελπιζω να μου περασει συντομα....

grace μου ελπιζω να μην το ξαναπαθεις κ οταν ερθει η ωρα του να κανει την επεμβαση που πρεπει...!:D

linaki αφου δειχνει η μολυνση να υποχωρει κ να επιδρα η αντιβιωση δεν θα ξαναχρειαστει ΝΟΣΗΛΕΙΑ κ οοοολα θα ειναι καλα...!!περιμενουμε νεα σου

Nena μου τελεια...ο μπεμπαρος μεγαλωσε για τα καλα....μια χαρα...παντα ετσι να συνεχισεις μεχρι την στιγμη που θα ερθει η γεννα....:D

μεθαυριο ειναι να ξαναπαω για την β επιπεδου κ εχουν απεργια τα μεσα κ αντε να βρεις να παρκαρεις εκει....κ εχω αγωνιααααααααααααααα....!!!

Jr39p2.png

Καλημέρα Κοριτσάκια!!!

linaki εύχομαι όλα να είναι περαστικά !!!

grace ελπίζω να μην σε ξαναπιάσουν ταχυπαλμίες και όλα να πάνε καλά!!

εγώ πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και ο αιματοκρίτης κατέβηκε στο 30,2 !!! είχα 36 πριν :( αλλά τι να κάνουμε ...ευτυχώς η καμπύλη βγήκε μια χαρά 73 και μετά από 1 ώρα 104 οπότε δεν έχω πρόβλημα!!! σήμερα έρχεται ο μέλλων σύζυγος και πατέρας!!! τι καλά!! την πέμπτη θα πάμε για υπέρηχο και θα δείξω τις εξετάσεις στο γιατρό μου να δούμε τι θα μου πεί και την παρασκευή είναι ο γάμος!!! έχω ένα μήνα να δώ τη γοργονίτσα μου και μου έλειψε θέλω να δώ πόσο μεγάλωσε!!!

κορίτσια εγώ από καούρες και κράμπες ακόμα τίποτα το μόνο που έχω είναι που δεν μπορώ να χωνέψω εύκολα τώρα και καμιά φορά μου έρχεται παλινδρόμηση...κατά τα άλλα όμως καλά εώς ώρας δόξα την Παναγίτσα!! είμαστε στην τελική ευθεία στο τελευταίο τρίμηνο κι εύχομαι όλα να μας πάνε καλά και να λέμε μόνο ευχάριστα!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!:D

861fp3.png

WmXFp2.png

oZs5p2.png

Καλώς και τις υπόλοιπες μανουλες και πατέρα!!

Chot μου δεν θα μπορούσες να περιγράψεις καλύτερα αυτο που μου συμβαίνει και εμένα! Ο μπέμπης έχει να δώσει σημεία απο χτες το μεσημέρι και όλη νύχτα η μαμά έπιανε τη κοιλίτσα της και ένιωθε καμία φορα κάτι ανεπαίσθητα σε σημείο που παίζει να είναι και το εντέρο. Μάλλον είναι μπρούμυτα και κλώτσανε προς τα κάτω κι έτσι δεν καταλαβαίνουμε τις κινήσεις τους. Επίσης διάβαζα ότι όταν την μια μέρα είναι πολυ δραστήριο την επόμενη ακολουθεί ησυχία! Για να δούμε σήμερα! Την Πέμπτη όλα καλά θα είναι θα δεις. Εγω θα τον δω σε 15 μέρες και αγωνιώ!!!

Φραουλίτσα πολυ καλές οι εξετάσεις μπράβο!!! Με το καλο κι ο γάμος κούκλα μου!!

Λινάκι Καλέ γιατι να σου πει πάλι για νοσοκομείο αφου η αντιβίωση δουλεύει μια χαρα! Όλα καλά θα είναι!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Βρε κορίτσια τι πάθατε? Κουρδιστά είναι τα μωράκια σας και πρέπει κάθε μέρα να κάνουν τα ίδια πράγματα?? Κοιμούνται, βαριούνται δεν έχουν πάρει αρκετή ζάχαρη ή εμείς δεν τα καταλαβαίνουμε πάντα το ίδιο. Καλά είναι πάντως. Κι εμένα με αγχώνει η μικρή όταν π.χ σηκώνομαι το βράδυ για τουαλέτα και ξέρω ότι όταν ξαναξαπλώσω θα αρχίσει να κοπανιέται αλλά δεν το κάνει ή το κάνει πολύ αμυδρά. Ψυχραιμία!!!

Grace εύχομαι να μην το ξαναπάθεις και να μη χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Μπορώ να καταλάβω πως νοιώθεις περίπου αφού από τη εφηβεία κάποιες φορές νοιώθω την καρδιά μου έτοιμη να σπάσει, σα να θέλει να βγει από το σώμα μου. Το ένοιωσα προχθές ξανά αυτό αλλά εμένα κρατάει λίγα δευτερολεπτα..Φανταζομαι τι άσχημο είναι τόση ώρα.

Λινάκι να δεις που από δω και πέρα δεν θα υπάρξει απολύτως κανένα θέμα!

Εγώ με δύσπνοια είμαι αλλά την παλεύω. Περιμένω την επόμενη Τετάρτη που θα δω το κορίτσι μου :P

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Διαφημίσεις

καλημερα τι κανετε εγκυακια?σωκρατη?

grace3 ευχομαι να μην ξαναπαθεις κατι τετοιο, κ με το που βγει ο μπεμπης να το ξαναδεις αυτο που ελεγες!

μαιρουλα απο υπνο ντιπ για ντιπ ετσι? :P:p:p μην ανυσηχεις για τον μικρο μια χαρα θα ειναι σιγουρα χτυπαει αλλα δεν το νιωθεις!!!

το ιδιο ισχυει κ για την chot , κ καλο υπερηχο γλυκεια μου την πεμπτη!!

φραουλιτσα τελεια η καμπυλη κ με το καλο κ ο γαμος σας!!!

λινακι μου γλυκο χαιρομαι που ολα ειναι καλυτερα κ ευχομαι το απογευμα να ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα κ εννοειται να μην νοσηλευτεις!!!!!!!!!

αχ εγω παλι εχω τρελλες καουρες, αν ισχυει αυτο με τα μαλλια μακρυμαλλης θα μου βγει χ!χ!χ!

σωκρατη με το καλο να δειτε τον μπεμπυλη σας!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Ήρθα και εγώ απο το γιατρό, δόξα το Θεό όλα καλά το αμνιακό αυξήθηκε αρκετά και ο μπεμπούλης είναι.... 1150 γρ.!! Είμαστε πάνω απο 1 κιλό :D

Όσο για το αν ακούτε το μωρό απο το περασμένη βδομάδα πλέον το αισθάνομαι έντονα ακόμη και κινήσεις να κάνει για να αλλάξει στάση νιώθω ένα κύμα στη κοιλιά μου. Σήμερα ένιωσα κάτι να με χαιδεύει και νομίζω πως ήταν η πατουσίτσα :eek: Σύντομα θα το αισθάνεστε όλες έτσι. (Chot - Maryy) Εγώ αναλόγως άργησα κίολας.

Μπαρμπούλα είσαι καλύτερα;

oYNBp2.png

λινακι μου δεν θα το ελεγα...ποναω ακομη αλλα νομιζω οτι ειναι λογω ελειψης τουαλετας....θα παω σπιτι σε μιση ωρα που σχολαω να παλεψω με την τουαλετα κ να χαλαρωσω λιγο κ αν δεν...θα παρω τον γιατρο τηλεφωνο να παω εκει....αλλη μια φορα με ειχε πιασει κ ηταν απο τουαλετα τελικα..ελπιζω κ τωρα απο αυτο να ειναι...

ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΕΕ?ΤΕΛΕΙΑ....!ετσι να συνεχισεις ευχομαι....!!!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ...ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ...!

Jr39p2.png

Φραουλιτσα η ωρα η καλη κοπελαρα μου!!!! Μια χαρα η καμπυλη σου, εγω εχω την αλλη εβδομαδα.

Παπατρικος γιατι δυσπνοια? Εχει ανεβει ψηλα και σε πιεζει?

Καλα Νενα αστο αν ισχυε αυτο τα κοριτσια μου επρεπε να ταν οι Ραπουνζελ κι οι δυο και αυτες ηταν καραφλες μεχρι 1ος χρονων!!χαχαχαχαα Ας ελπισουμε οτι ο μπεμπης θα χει και καμια τριχα!!χαχαχα κι εγω εδω και μια βδομαδα που σας ειχα πει και συνεχιζονται τη νυχτα, αλλα αμα τρωω πολυ νωρις και πολυ λιγο δν εχω πολυ καουρα;) !

Μπαρμπουλα κι εσυ καουρες ε?? Ε νομιζω δεν θα γλιτωσει καμια μας :tongue: :tongue:!!!

Λινακι ειδες?????ΤΕΛΕΙΑ!!! Πολυ χαιρομαι!!!

Ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια , μακαρι να μην με ξαναπιασει ως οτου γεννησω και μετα θα παω να κανω την επεμβαση :D :D

EDIJp1.png

grace το τελευταιο που με ενοχλει τωρα ειναι οι καουρες....με νερο μπολικο τις καταπολεμησα...αλλα το θεμα μου τωρα ειναι οτι με ποναει το εντερο μου πολυ(ελπιζω να ειναι το εντερο κ αυτο πρεπει να ειναι οπως το νιωθω)τωρα σχολαω σε λιγο κ θα παω σπιτι να χαλαρωσω κ να παρω βαθιες ανασες για τουαλετα......!!αλλιως τον γιατρο τηλεφωνο...!!!καλο μεσημερι κοριτσια....!!

Jr39p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...