Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Γεια σου αρκουδομανουλίτσα!!!! Τι κάνουν τα διδυμάκια σου;; Για πες εσυ που είναι δυο πρέπει να τρως γερές κλωτσιες απο παντου και να μην ξέρεις απο που σου έρχεται εεεε; Αχ τέλεια θα είναι!! Εμένα το δικο μου το αστερακι τη μια μέρα μπορει να είναι πολυ ησυχος την άλλη ζωηρός!! Τι να σκέφτονται και αυτα άραγε εκει μέσα;;;

Σοφουλες να περάσετε τέλεια απόψε κι ελπίζω να πάρετε καλά δώρα αν και τα ωραιότερα μάλλον τα έχετε κάνει εσείς στους άντρες σας!

Νενάκι περιμένουμε νέα απο το μπέμπαρο!!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είμαι Μαιρούλα. Ασε τρώω κλωτσιές αλλά δεν ξέρω τι γίνεται. Ποια κλωτσάει ούτε που καταλαβαίνω. άσε που τώρα δεν ξέρω ποια θέση έχουν πάρει και θα αργήσω γμτ να πάω στον γιατρό να τις δω.

αχ μακάρι να ξέραμε πως περνούν εκεί μέσα,αλλά δεν γινεται. κλαψ. Υπομονή.:(

imQRp2.png

Κοριτσια μου καλα ειστε βλεπω!

εγω οχι και τοσο. Σημερα με επιασε ταχυκαρδια (εχω ενα θεμα με την καρδια και κανω κατι τρελες ταχυκαρδιες πανω απο 200 παλμους) και μου κρατησε μιαμιση ωρα και ειμαιιι χωμα, κομματια απο την κουραση!

Θα σας δω παλι αυριο ελπιζω πιο ξεκουραστη!

Καληνυχτες :D:D

EDIJp1.png

καλησπερα κ απο μενα

να ευχηθω χρονια πολλα στις σοφουλες μας κ να ζητησω συγνωμη που τις ξεχασα, αλλα το πρωι ημουν καπως..

χαρα μου να ξεκουραστεις κ να εισαι χαλαρα, κ εγω εχω καπου καπου δυσπνοιες κ ταχυκαρδιες λογο θυροειση , κ μου ειπε η ενδοκρινολογος τωρα που μεγαλωνει ο μικρος θα ειναι ακομα χειροτερες, οποτε υπομονη κ μονο υπομονη..

zophie μου μολις τους πετυχεις κ εχεις νεοτερα για τα μαθηματα, θα περιμενω να με ενημερωσεις!

αρκουδιτσα μου κλωτσανε οι μπεμπουλες σου ε?τελειαααααααααααα διπλες κλωτσιες!!!

λοιπον τα νεα απο το μπεμπη μας ειναι μια χαρα, δοξα την παναγιτσα, ειναι υγιεστατος, υπερκινητικοτατος, 756γρ κ με το κεφαλακι του πανω στο στομαχι μου σχεδον κ τα ποδαρακια του χαμηλα στην ουροδοχο μου

ελιωσα παλι σημερα με το που τον ειδα...επομενη συναντησ μαζι του πρωτα ο θεος στις 15-10

θα κανω κ καμπυλη ζαχαρου στις 8-10 δλδ 27η βδομαδα κ μου ειπε ο ντοκ απο σημερα παιρνω καθε μερα πιεση κ την καταγραφω..

αυτα τα νεα μας

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Κοριτσια μου καλα ειστε βλεπω!

εγω οχι και τοσο. Σημερα με επιασε ταχυκαρδια (εχω ενα θεμα με την καρδια και κανω κατι τρελες ταχυκαρδιες πανω απο 200 παλμους) και μου κρατησε μιαμιση ωρα και ειμαιιι χωμα, κομματια απο την κουραση!

Θα σας δω παλι αυριο ελπιζω πιο ξεκουραστη!

Καληνυχτες :D:D

Τι λες Καλέ πανω απο 200 παλμούς;;; Εσύ είσαι για νοσοκομείο!! Μήπως παίρνεις ytopar?? αυτο έχω ακούσει κάνει ταχυκαρδιες. Με το γιατρο μιλήσες;;

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Νενάκι !!! 750 γραμμάρια Παναγία μου ένας άντρας φτου φτου!! Τώρα πρέπει να τρως κι εσυ γερές κλωτσίτσες εεεε; Μεγαλώνουν τα μαναράκια μας!!!!!

Μπράβο βρε Νενάκι !!! 750 γραμμάρια Παναγία μου ένας άντρας φτου φτου!! Τώρα πρέπει να τρως κι εσυ γερές κλωτσίτσες εεεε; Μεγαλώνουν τα μαναράκια μας!!!!!

μονο γερες? ολη η κοιλια κουνιεται!!χαχαχ τελεια ειναι δεν το αλλαζω με τιποτα:P:p:p:p:p

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

μονο γερες? ολη η κοιλια κουνιεται!!χαχαχ τελεια ειναι δεν το αλλαζω με τιποτα:P:p:p:p:p

Αχ ωραία ανυπομονώ κι εγω να μεγαλώσει ο μπεμπάκος μου!!!!! Αααα τελικα ρωτήσες το γιατρο τι σημαίνει ότι το εμβρυο είναι μεγαλύτερο; Σου άλλαξε την Πητ; Κι εμένα στην αυχενική το είχαν βγάλει 4 μέρες μεγαλύτερο αλλα τότε δεν ήξερα δεν ρώτησα! Χιχι!!

Πάντως όντως οι στιγμές στη κοιλια είναι αναντικατάστατες και διαβάζω παντού ότι θα μας λείψουν μετα τη γέννα πρώτα ο Θεός!! Εγω με το που καταλάβω ότι κλωτσαει ξαπλώνω στο κρεβατι και τον χαζευω!! Κι έτσι δεν κάνω τίποτα όλη μέρα!!! :)

Τι λες Καλέ πανω απο 200 παλμούς;;; Εσύ είσαι για νοσοκομείο!! Μήπως παίρνεις ytopar?? αυτο έχω ακούσει κάνει ταχυκαρδιες. Με το γιατρο μιλήσες;;

Νενακι τεεελεια τα νεα!!! 750??ποπο κι εμας τωρα δλδ τοσο θα ναι ε? Ελιωσες??? Τι ρωταω...σιγουρα ελιωσες!!! :D:D Αντε κι εγω την αλλη εβδομαδα εχω ραντεβου και περιμενω πως και πως!!!

Μαιρη και Νενακι..Οχι δεν ειναι απ το yutopar, αυτο σου κανει ελαφριες ως 120.

Θυροειδη δεν εχω. Ειναι ενα προβλημα στο ηλεκτρικο συστημα της καρδιας και το χω απο 15 χρονων δεν παθαινεις κατι σοβαρο.Σπανιως και με το περασμα της ηλικιας ισως να σου κανει θρομβους και να παθεις εγκεφαλικο ή εμφραγμα Γι αυτο ηταν να κανω επεμβαση κατα Ιουνιο...αλλα ειχα μεινει ηδη εγκυος. Δεν πειραζει καθε εμποδιο για καλο λενε γτ αυτη η επεμβαση εχει μια στις 100 επιπλοκη αν δεν πετυχει βαζεις βηματοδοτη και ψιλοφοβαμαι να την κανω. Νοσοκομειο δεν παω γτ μονο με ηλεκτροσοκ μπορεις να την επαναφερεις, δεν χρηζει φαρμακων. Ε με το καλο αφοτου γεννησω θα κανονισω να παω να την κανω...κι ο Θεος βοηθος!!!

EDIJp1.png

Τι λες βρε grace μου υπάρχει τέτοιο θέμα;;; Καλά έχω πάθει σοκ τώρα!!! Βρε τιποτε να μη σου συμβει ποτε!! Άκου τωρα! Αλλα γενικά να το κοιτάξεις δεν ειναι να παίζουν με αύτα τα πράγματα! Πάντως ενημέρωσε και το γυναίκολόγος σου, αυτο με τους θρόμβους με τρόμαξε λίγο μήπως σου δώσει ηπαρίνες. Όλα καλά να είναι μια ζωη εύχομαι τι να πω!!

Εγω φυσικά δεν έχω ύπνο, είναι και ο μπεμπούλης ησυχος απο το μεσημέρι κι η μαμα πολυ ανυσυχη ως συνήθως...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα .. Μια που την πάτησα σήμερα και το μάτι γαρίδα από τις 4 παρά! Αχ τι κάνουν αυτέ οι σκέψεις! Μετά όμως θα κουτουλάω, θα κοιμηθώ το απόγευμα, δεν θα κοιμάμαι το βράδυ .. Και θα έρθουν τα πάνω κάτω τελικά! Χαχα!

XzvPp2.png

Αχ zophie μου ασε!!! Κι εγω αυπνη συνέχεια είμαι και σκέψου δεν κοιμάμαι τα μεσημερια αλλα πάλι δεν κοιμάμαι τα βραδιά!!! Που θα παει όλο αυτο!! Διάβαζα ότι είναι ορκονικο και πλέον σύνηθες σύμπτωμα τις εγκυμοσύνης! Και να σκεφτεί κανεις ότι εγω ήμουν παιδι του ύπνου!! Αν με αφήνες τα Σκ πχ χτυπάγα 12ωρα και πάλι δεν νου φτανανε!!! Απο την ώρα που έμεινα έγκυος μου γύρισε ανάποδα!! Με ματιασανε όλοι λέγανε στο τσεπάκι τον έχεις τον ύπνο και σηκω πια μεσημεριασε και να τώρα!!! Και το χειρότερο είναι ότι πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι δεν θα ξανάκοιμηθουμε ΄ποτέ ξανά...

Καλημέρα κορίτσια-νυχτεριδούλες μου,

τι κάνετε;

Νενάκι ολόκληρο μπέμπαρο έχεις βρε τώρα αρχίζουν τα ωραία :P

Και εγώ ξυπνάω απο το χάραμα γιατί πρέπει να παίρνω την αντιβίωση μου. Μαζί με τις βιταμίνες και κάτι χάπια για το στομάχι παίρνω κάθε μέρα 15 χάπια! Έλεος σαν γριά κατάντησα!

Χθές βγήκαν οι εργαστηριακές που έκανα. Η μόλυνση έχει πέσει κ'άλλο και ο μολυσματικός δείκτης έχει φτάσει στο 10 (με το 5 να είναι φυσιολογικό). Άρα τα αντιβιοτικά δρούν και χαίρομαι. Επίσης βγήκε η κολπική εξέταση η οποία είναι καθαρή άρα ακόμη δεν ξέρω που είχα μόλυνση. Ο γιατρός μου είπε να πάω σήμερα να με δει και έχουμε ραντεβού στις 9. Έχω αγχωθεί λίγο απο ψες μην μου πει άσχημα νέα ή να μου πει να νοσηλευτώ πάλι. Δεν αντέχω τα νοσοκομεία :cry::cry::cry:

Εν αναμονή λοιπόν...αν δεν ξαναμπω τις επόμενες μέρες θα καταλάβετε πως δεν είναι καλά τα νέα... :cry::cry::cry:

oYNBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...