-
Από την διαχείριση / Admin news
-
5 ώρες πρίν, Ellidr είπε:
Εξέταση για μικροβίωμα έχεις κάνει να δεις κάτι πόσο είναι υγιές το περιβάλλον της μήτρας ;;;
Στην υστεροσκοπηση δε φαίνεται
Εξέταση για μικροβίωμα δεν έχω κάνει. Φαίνεται στη βιοψία ενδομητριου, μια ειδική εξέταση cd100... δεν τη θυμάμαι ακριβώς. Πριν το γιου μου είχα 4 αποβολές. Και αντιβιωσεις πήραμε και οι δύο προληπτικά και την υστεροσκοπηση την έκανα μάλιστα μετά τη γέννα. Κανεις από τόσους γιατρούς που έχω πάει δεν ήθελε να κάνω το μικροβίωμα. Ένας μάλιστα από πολύ καλή κλινική μου είπε ότι αυτά τα κανουν κάποιοι γιατροί για τα χρήματα και επίσης πως οι εγχυσεις καταστρέφουν χειρότερα τη μήτρα. Τι να πω κι εγώ.... γιατρός δεν είμαι... Μετά το γιο μου πώς τον έπιασα ξαφνικά μετά από 4 αποβολές?
5 ώρες πρίν, MK2012 είπε:Αλήθεια τα έμβρυα είναι εξαιρετικά! Ειδες, τα δικά μου δεν ειναι καλης ποιοτητας! πράγμα που σημαίνει πως στη χειρότερη περίπτωση (την οποία απεύχομαι), θα καταφερεις αν το θελησεις και άλλη καλή ωοληψια. Για την ιστορία, η μητέρα μου έμεινε έγκυος την αδελφη μου στα 45 όποτε ανάλογα τον οργανισμό age is just a number.
Σε παρακαλώ μη προδικάζεις όπως πολύ σωστά λένε και τα κορίτσια. Περίμενε να δεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου.
Δεν πρόκειται να κάνω άλλη ωοληψια, δε βλέπω το νόημα στην ηλικία αυτή, πρέπει να είμαι ρεαλιστρια. Σε 2 φυσικούς, 1 διέγερση με serpafar και 1 μακρύ πρωτόκολλο μάζεψα 6 βλαστοκυστες, 3 των 5 ημερών και τις όποιες έβαλα και έχω στην κατάψυξη 3 των 6 ημερών. Ακόμη και αυτές δε βλέπω το νόημα να τις βάλω. Να φορτωθώ κι άλλη αποβολή? Όλη μου η ελπίδα ήταν στην 5ΑΑ....
Ήθελα να ρωτήσω, ποιες κοπέλες κάνουν την προσπάθεια τους για απόκτηση 2ου παιδιού? Ήθελα να τις ρωτησω προσωπικά κάτι.
7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:Είμαι 33 και είναι 2AB, 3BB και 3BC. 7 ωοληψιες με φυσικό τροποποιημένο κύκλο έκανα, με το ζόρι τα μάζεψα.
Αχ σε παρακαλώ μην απελπίζεσαι. Περίμενε λίγο το τελικό αποτέλεσμα και έχε πίστη. Εχουμε διαβάσει πολλά εδώ μέσα που μας έχουν δώσει δύναμη. Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια. ❤️
Κορίτσι μου θέλει και τύχη. Είδα κι εμένα που μου λέγανε ότι έχω εικόνα 25αρας και μάζευα εύκολα και καλές βλαστοκυστες.... από κουλούρες χοριακές άλλο τίποτα....
5 ώρες πρίν, MK2012 είπε:Αλήθεια τα έμβρυα είναι εξαιρετικά! Ειδες, τα δικά μου δεν ειναι καλης ποιοτητας! πράγμα που σημαίνει πως στη χειρότερη περίπτωση (την οποία απεύχομαι), θα καταφερεις αν το θελησεις και άλλη καλή ωοληψια. Για την ιστορία, η μητέρα μου έμεινε έγκυος την αδελφη μου στα 45 όποτε ανάλογα τον οργανισμό age is just a number.
Σε παρακαλώ μη προδικάζεις όπως πολύ σωστά λένε και τα κορίτσια. Περίμενε να δεις τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου.
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πιο πιθανό να μείνω έγκυος με σεξ πάρα με εξωσωματική... σα να μη με θέλει, σα να έχει ο οργανισμός μου ένα δικό του μηχανισμό. Αλήθεια, η μητέρα σου έμεινε έγκυος στα 45 ή γέννησε στα 45?Εμένα ο πατέρας μου μου είχε πει για την ξαδέρφη του που έμεινε έγκυος εκείνα τα χρόνια στα 52!!! Κι έκανε ένα υγιέστατο μωρό. Μήπως έχω πάρει αυτά τα τρελό γονίδια σκέφτομαι....
-
Μανουλες του Δεκεμβριου 2012
-
Θέματα
-
- 5.647 απαντήσεις
- 783.151 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.124.274 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 33.990 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.179 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.884 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.647 απαντήσεις
- 783.151 εμφανίσεις
-
- 1.611 απαντήσεις
- 198.973 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 474 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 239 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 41
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 604 απαντήσεις
- 26.648 εμφανίσεις
-
Βιταμίνη d3
Από Αγγελικηη1, in Ιατρικά & Υγεία
- 6 απαντήσεις
- 97 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 1.204 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.124.274 εμφανίσεις
-
- 810 απαντήσεις
- 76.934 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 185 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα