Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα papatrikos

Το παιδοκαρδιολογικό έχει τηλ. 210-6402.262. Για πρωινά ραντεβού καλείς στα 213-2051.599, 210-640.2599, 210-6424.068 ενώ για απογευματινά στα 210-6436.714, 213-2051.397

Η γενική περιγραφή της εξέτασης είναι: υπερηχογραφικός έλεγχος καρδιάς εμβρύου.

Εμείς είχαμε κλείσει πρωϊνό ραντεβού γιαυτό είχαμε βρει ημερομηνία 1,5 μήνα μετά. Με βιβλιάριο δημοσίου, μας είχε γράψει τις εξετάσεις ο γιατρός οπότε δεν πληρώσαμε τίποτα. Λίγη προσοχή εδώ: αν θα σου γράψει ο γιατρός σου τις εξετάσεις μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, πάρε στο παιδοκαρδιολογικό να σου πουν ακριβώς το λεκτικό, είναι 3 διαφορετικές εξετάσεις που πρέπει να γραφούν μαζί.

Αν δεν σε καλύπτει το βιβλιάριό σου ή αν θες να πας άμεσα κλείνεις απογευματινό ραντεβού. Το κόστος σε αυτή την περίπτωση δεν το γνωρίζω, μπορείς να ρωτήσεις εκεί που θα πάρεις για ραντεβού.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν κορίτσια πήρα κι εγω τώρα στο Ελένα κι Έκλεισα 5 Νοέμβρη για τα μαθηματα! Παπατρίκος κι εσύ τότε δεν είσαι;;; Έλα να γραφτουμε κι άλλες να πάμε παρέα!!!

Μπράβο Μαιρούλα!! Τέλεια!!

Σωκράτη χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Μπράβο Μαιρούλα!! Τέλεια!!

Σωκράτη χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!

Ναι ναι θα είμαστε παρεούλα!!!!!! Γιούπι!!!

Σωκράτη απο το οδοντιάτρικο γενικά είστε ευχαριστημένοι; Γιατι τα φοβάμαι λίγο τα δημόσια!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Μόλις τώρα μίλησα με τη γυναίκα μου που είχε πάει για 2 σφραγίσματα. Είναι απόλυτα ευχαριστημένη και υπόψη πως είναι "δύσκολος πελάτης". Αν είχα ενδοιασμούς δεν θα είχα αναφέρει τίποτα. Αν θέλεις να πας στη συγκεκριμένη ιατρό που βλέπει και εμάς, ζήτα την Μαρία Αντωνίου.

Είχαμε ξεκινήσει με πρώτο ραντεβού για καθαρισμό ώστε να "κόψουμε κίνηση" και να αποφασίσουμε στη συνέχεια, οπότε αν θες να κρίνεις μόνη σου, μπορείς να κάνεις το ίδιο.

Σωκράτης

Μόλις τώρα μίλησα με τη γυναίκα μου που είχε πάει για 2 σφραγίσματα. Είναι απόλυτα ευχαριστημένη και υπόψη πως είναι "δύσκολος πελάτης". Αν είχα ενδοιασμούς δεν θα είχα αναφέρει τίποτα. Αν θέλεις να πας στη συγκεκριμένη ιατρό που βλέπει και εμάς, ζήτα την Μαρία Αντωνίου.

Είχαμε ξεκινήσει με πρώτο ραντεβού για καθαρισμό ώστε να "κόψουμε κίνηση" και να αποφασίσουμε στη συνέχεια, οπότε αν θες να κρίνεις μόνη σου, μπορείς να κάνεις το ίδιο.

Τέλεια σε ευχαριστω πολυ!!! Μάλλον αυτο θα κάνω γιατι έχω τεράστιο πρόβλημα με τα δόντια μου ματωνουν με το παραμικρό και μου φάνηκε καλη ιδέα να υπάρχει εκει αρμόδιο τμήμα που να ασχολείται με εγκύους γιατι φοβάμαι να παω σε άλλο οδοντίατρο β

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και αγόρι,

σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!

Βασικά δεν είχα πολλά υγρά τα θεωρούσα φυσιολογικά γιατί τα είχα απο την αρχή της εγκυμοσύνης... Το μόνο που είχα τις τελευταίες μέρες ήταν πόνος στον κόλπο αλλά και αυτό το είχα ξανά και όταν το είχα πει στο γιατρό με εξέτασε και μου είπε είναι φυσιολογικό. Δεν ξέρω απλά έτυχε ίσως. Θα κλείσω ραντεβού στο κέντρο που έκανα τη β-επιπέδου για μια δεύτερη γνώμη και εκεί μπορεί να εντοπίσουμε το ρήγμα.

Όσο για τη μόλυνση δεν έχω ιδέα απο που στο καλό την απέκτησα. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τακτικό με τη καθαριότητα. Πιστεύω όμως είναι απο δημόσιες τουαλέτες ή κάτι. 'Οσο και να προσέχεις ποτέ δεν ξέρεις...

oYNBp2.png

Kαλη εβδομαδα κοριτσια μουυυυ....κοιμηθηκα σαν ζωον σημερα λογω ρεπου κ πριν καμια ωρα σηκωθηκα εχω ξεκινησει να φτιαχνω ψαροσουπα...ειδα κ απαισιο ονειρο...κ ξυπνησα σαν μεθυσμενη...!!

Linaki Μου πραγματικα ευχομαι να ειναι η τελευταια επισκεψη σου σε κλινικη κ να ξαναπας με το καλο στις 40 εβδομαδουλες για να γεννησεις το υπεροχο μπεμπακι σου...τα του διευθυντη δεν θα τα σχολιασω γιατι τα νευρα μου ειναι καπως....!γιατι ομως παραιτηθηκες?δεν μπορουσε να σου γραψει αδεια ο γιατρος σου?

ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες για τον ανωδυνο τοκετο ομως εγω θελω απογευματινες ωρες....πρωι μεχρι κ τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ δουλευω....!

Χρονια πολλα στην Σοφουλα μας κ οτι καλυτερο με το μπεμπακι κ τον αντρουλη της αγκαλια....!!

Jr39p2.png

Barboula την τελευταία μέρα στη δουλειά είχα ένα άσχημο καυγά με τη προϊστάμενη γιατί ζήτησα άδεια μισή μέρα για το γιατρό. (είμαι παράλογη το ξέρω άκου έγκυος γυναίκα να θέλω να πάω γιατρό). Και πήγα με πολλά νεύρα στον υπέρηχο και έγινε αυτό που έγινε και λέω φτάνει. Δεν με σεβάστηκαν καθόλου στην εγκυμοσύνη μου. Έτσι και αλλιώς θα κάθομαι μέχρι να γεννήσω και μετά άλλους 4 μήνες που ορίζει η νομοθεσία. Χονδρικώς 7 μήνες. Μετά έχω το γάμο μου και θα θέλω άλλες άδειες εκεί... Επομένως το συζήτησα με τον άντρα μου και μου είπε να μείνω σπίτι μέχρι να είμαι έτοιμη να ψάξω για νέα δουλειά.

oYNBp2.png

αααα μιλαμε για τοση μεγαλη κατανοηση για μια γυναικα που ειναι εγκυος εεε??τελεια...!!καταλαβα...!!\εγω θα επαιρνα αδεια ειλικρινα μεχρι να με απολυσουν...αλλα αν ενιωθεις ψυχολογικα οτι σε χαλουσε κ δεν σου εκανε καλο ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ...πανω απο ολα τα μωρακια μαςςςςς...!!!:D:D:D:D

εμας ευτυχως επειδη ειμαστε τεραστιο προσωπικο κ ξαφνικα να λειψω δεν τρεχει κατι αλλα κ στις εγκυμονουσες φερονται με αψογη συμπεριφορα....!!κ τωρα στην δουλεια ειμαστε ηδη 5 εγκυμονουσες κ λειπουν κ αλλες τοσες με αδεια μητροτητας...αλλα τι αναγκη εχουν με προσωπικο 300 ατομα...!!

Jr39p2.png

καλησπερα κοριτσια κ σωκρατη

καλη εβδομαδα να εχουμε, αν κ μενα δεν πολυξεκινησε καλα, εμαθα ενα δυσαρεστο το πρωι κ ειμαι καπως, τεσπα, το απογευμα ευχομαι ο μπεμπης να με αποζημιωσει με το παραπανω!

λινακι αυτους τους πονους που λες τους εχω στον κολπο εννοω σε σημειο που δεν μπορω να σηκωσω το ποδι μου :confused: θα ρωτησω σημερα να δουμε τι γινεται

πολυ καλα εκανες για την δουλεια σου, το μωρο προηγειται δεν το συζητω, ευχομαι να γεννηθει ο μπεμπης με το καλο να γινει ο γαμος σας κ μετα να βρεις μια πολυ καλη δουλεια!

τελικα τα μαθηματα τοκετου μας βλπεω να τα ξεκιναμε ολες μαζι πανω κατω

σωκρατη ευχαριστουμε για τις πληροφοριες

φιλια πολλα σε ολους

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

Barboula την τελευταία μέρα στη δουλειά είχα ένα άσχημο καυγά με τη προϊστάμενη γιατί ζήτησα άδεια μισή μέρα για το γιατρό. (είμαι παράλογη το ξέρω άκου έγκυος γυναίκα να θέλω να πάω γιατρό). Και πήγα με πολλά νεύρα στον υπέρηχο και έγινε αυτό που έγινε και λέω φτάνει. Δεν με σεβάστηκαν καθόλου στην εγκυμοσύνη μου. Έτσι και αλλιώς θα κάθομαι μέχρι να γεννήσω και μετά άλλους 4 μήνες που ορίζει η νομοθεσία. Χονδρικώς 7 μήνες. Μετά έχω το γάμο μου και θα θέλω άλλες άδειες εκεί... Επομένως το συζήτησα με τον άντρα μου και μου είπε να μείνω σπίτι μέχρι να είμαι έτοιμη να ψάξω για νέα δουλειά.

Βρε Λινάκι μου αληθεια παραιτήθηκες;;; Να αφου βρε καρδια μου δεν μπορούν να απολύσουν εγγυο γυναίκα κάπου για κανά χρόνο αφου γυρίσει! Βάλε και κανά χρόνο που μπορούσες να πάρεις άδεια;;;

καλημερα marry κ nena ....

Νενα εγω απο τοτε που ξεκινησε ο μηνας εχω μαθει πολλα δυσαρεστα κ ολα δυστυχως με υγεια....αλλα με αποζημειωνει το μπεμπακι με τις κλωτσιτσες κ τους υπερηχους που βγαινει υγιεστατο..οποτε σιγουρα θα σε κανει κ εσενα το μωρουλι σου να νιωσεις πολυ καλυτεραααα.!!

ετοιμη η ψαροσουπααααααααααα!!

Jr39p2.png

Καλημέρα :) Χρόνια μας πολλά sofoula! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας όλους!

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε χαλαρά .. Και ελπίζω να κυλήσει έτσι ως το βράδυ! Είμαι γενικά καλύτερα, οπότε μάλλον ο οργανισμός μου φώναζε για ξεκούραση και όχι άγχος! Χαχα!

Soch, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Προτιμώ να είμαι προετοιμασμένη για αυτό και οι ερωτήσεις! Φοβάμαι μήπως και ο μπόμπιρας έρθει νωρίτερα, οπότε να τα έχω όλα έτοιμα και να μην τρέχει και αγχώνεται ο άντρας μου!

Linaki, περαστικά να είναι όλα αυτά εύχομαι και με το καλό το μωρό υγιέστατο να έρθει στην ώρα του! Ξεκούραση και χαλάρωση τώρα πια με όμορφα σχέδια για το μέλλον να κάνεις!

Nena, έπαιρνα στο Ιπποκράτειο αλλά δεν απαντούσαν. Αύριο θα ξαναπροσπαθήσω εκεί, αλλά και στον δήμο Πυλαίας και θα σου γράψω.

XzvPp2.png

ευχαριστω για τισς ευχες χρονια σοθ πολλα zophie.linaki perastika ti na pw ola kala fa pane.oi upoloipes pws eiste?foyskwnoyme?egw eimai kala an exaireseis tis kaoures pou tis exw sxedon kafimerina k o ponos stin mesi. twra 23 tou mina exoume giatro gia na doume poso megalwse o skatoylis

Χρόνια πολλά κουκλίτσες. Να χαίρεστε την γιορτή σας και σε λίγο καιρό να έχετε αγκαλιά τα μπεμπάκια σας.

Nenaki σήμερα έχεις γιατρό? Άντε να δεις τον μπέμπη. Περιμένουμε νέα

Zophie μου μην αγχώνεσαι για το μπεμπέ, είπαμε να σκεφτόμαστε θετικά.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

imQRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...