Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια, τι μου κάνετε;

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είχα μέρες να μπω. Συγκεκριμένα απο τη περασμένη Τετάρτη...

Ο λόγος ; Νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο μέχρι και σήμερα :cry:

Πήγα στο γιατρό μου την Τετάρτη για να πάρω τα αποτελέσματα των εργαστηριακών που κάνω για αιμοσφαιρίνη-αιματοκρίτη και ήταν σε πολύ χαμηλά όρια. Με βάζει ο γιατρός στον υπέρηχο και αμέσως το άλλωτε ήρεμο του πρόσωπο σκλήρηνε. "Έχει μειωθεί υπερβολικά το αμνιακό υγρό μου λέει, φοβάμαι πως έχεις ρήξη". Και όντως το μωράκι μου το πλάκωνε η μήτρα. "Και τι κάνω τώρα γιατρέ μου;" του είπα. "Εισαγωγή, μετάγγιση αίματος και χορήγηση ενδοφλέβιων αντιβιοτικών". Τρομοκρατήθηκα δεν μπορούσα να ρωτήσω τίποτα. Έκανα κολπική ανάλυση (αύριο θα έχω αποτελέσματα) και γενικές αίματος για να δούμε εαν υπάρχει κάποια μόλυνση. Τελικά απο τις γενικές φάνηκε πως όντως κάποια μόλυνση προκάλεσε ρήξη.

Μεταγγίστηκα την Τετάρτη και ήμουν συνέχεια στο κρεβάτι με ενδοφλέβιες αντιβιώσεις και ορούς. Την Παρασκευή ξαναβλέπουμε στον υπέρηχο πως το αμνιακό έχει ελαφρώς αυξηθεί.. Χθές στο τμήμα που νοσηλευόμουν υπήρχε έλλειψη κρεβατιών. Ήρθαν 6 έγκυούλες να γεννήσουν και δεν είχαν κρεβάτια! Ο διευθυντής του Γυναικολογικού τμήματος αποφάσισε πως έπρεπε να τους αδειάσω τη γωνιά αλλά δεν ήθελε να μου δώσει εξητήριο με φόβο μήπως γίνει κάτι και του επιρρήψω τις ευθύνες. Εν τω μεταξύ καθόλου δεν έψαξε το τι έχω απλά διάβασε στο χαρτί "ρήξη υμένων" και δεν ασχολήθηκε περαιτέρω :? Και ήρθε και μου λέει: "Εσύ θα φύγεις απο αυτό το νοσοκομείο θα πας σε κάποιο άλλο με εξειδικευμένη μονάδα εντατικής νεογνών , υπάρχει περίπτωση να γεννήσεις πρόωρα..." Αυτό ήταν.. εκεί άρχισα να κλαίω χωρίς να μπορεί κανείς να με παρηγορήσει. Ευτυχώς έχω τη μανούλα μου που είναι νοσηλεύτρια σε άλλο τμήμα του νοσοκομείου και επενέβηκε. Φώναξε αμέσως το γιατρούλη μου και αυτός είπε πως δεν υπήρχε λόγος μεταφοράς μου σε άλλο νοσοκομείο και δεν υπάρχει θέμα πρόωρου τοκετού -προς το παρών-. Δεν μπορεί όμως να τα βάλει με το διευθυντή και έτσι με έστειλε σε άλλο τμήμα του νοσοκομείου (στο καρδιολογικό) για να "αδειάσω τη γωνία" σε αυτόν το μα...κα που ήθελε να με τρομάξει για να φύγω. Εντωμεταξύ έκανα νέες εργαστηριακές για μόλυνση και όντως η όποια μόλυνση είχα έφυγε σιγά σιγά απο τον οργανισμό μου. Υπάρχει ακόμη αλλά συνεχίζω αντιβιοτική θεραπεία και εύχομαι να περάσει σύντομα. Στον σημερινό υπέρηχο το αμνιακό μου μετά απο τόση ξάπλα κάπως ανέβηκε. Είναι πλέον σε φυσιολογικά όρια. Και έτσι μου έδωσε και επίσημα εξιτήριο ο γιατρός μου.

Αύριο θα ξανακάνω εργαστηριακές και τη Πέμπτη ξανά υπέρηχο.

Ο κίνδυνος υπάρχει και θα είναι εκεί μέχρι τη μέρα που θα γεννήσω. Προσπαθώ ψυχολογικά να είμαι καλά αλλά είμαι πολύ τρομαγμένη. Φανταστείτε να πάτε για ένα απλό υπέρηχο χωρίς πόνους χωρίς συμπτώματα και να βρεθείτε με την απειλή πρόωρου τοκετού! (φτού φτού κουκλιτσες μου σκόρδα)

Τώρα όλοι ευχόμαστε το αμνιακό να παραμείνει έστω σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το μωράκι μου να είναι σε θέση να βγεί χωρίς πολλούς κινδύνους.

Παραιτήθηκα και απο τη δουλειά αφού θα πρέπει να ξαπλώνω και να ξεκουράζομαι επ' αόριστον.

Αυτά τα νέα μου.. ακούω σχόλια και κυρίως συμβουλές αν έχετε και αν ξέρετε κάτι για αυτό το θέμα. Μου λείψατε όλες και σας σκεφτόμουν στο νοσοκομείο. Δεν πρόλαβα ακόμη να διαβάσω όσα έχασα αλλά θα το κάνω σύντομα. Φιλάκια!!!

oYNBp2.png

Εεεεεεεεεεεελα βρε Λινακι μου!!!!!!! Ποπο !!!

Μακαρι κοπελα μου να πανε ολα καλα μεχρι το τελος σου ευχομαι και να μην ειναι τελικα τιποτα σοβαρο αυτο που περασες!!! Ποπο τρομαρα που θα πηρες!!:(:(

Καλα εχω μεινει κοκκαλο τωρα και δεν ξερω τι να πω........

EDIJp1.png

λινακι μου σε ειχα πολυ εντονα στο μυαλο μου, αλλα δεν περιμενα να απουσιαζες για κατι τετοιο:(, ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι περατσικα, να γεννηθει ο μπεμπακος σας κανονικα , δικαιολογημενη απολυτα η ολη σου σταση, η παναγιτσα κοντα σας.μεινε ξαπλα , ακολουθησε τις εντολες του γιατρου κ ολα θα πανε κατ ευχην μεχρι τελους..μια ζεστη αγκαλιτσα κ πολλα φιλακια στον μικρουλη σου

σωκρατη 32η?τι καλα!!μπραβοοο αντε εσεις πλησιαζετε με το καλο ο μπεμπης, με ενα πονο!!!!!

zophie μου θα περιμενω νεοτερα απο τα μαθηματα ανωδυνου, τωρα για τα ρουχακια που λες εγω δεν εχω παρει τιποτα ακομα, ειμαι κοτα!να κλεισω λεω τον 6ο κ μετα!αλλα θα παρω σιγουρα φορμακια κ εσωρουχα μακρυμανικα, κ τιποτα αλλο θα δω τι θα με φερουν κ οι αλλοι φιλοι, γνωστοι , σοι κ αναλογως θα παρω μετα, παντως προτεινω να μην φορτωθουμε με πολλα γιατι σιγουρα καποιοι θα μας φερουν κιολας

χαρα ενιωσες κ επιασες πατουσακι?:P:p:p τι καλα!!!!!σημερα κ μενα ο μικρος ειναι θηριακι, υπερκινητικοτατος!!!βοηθεια σου κιολας για την κοινωνια!

καροτσακι που λετε κ εγω δεν θα παρω πολυμορφικο αλλα απλο, ειματσε στο ψαξιμο ακομα, κανω ερευνα δεν ξερω που θα καταληξουμε..

αυριο εχω ραντεβου με τον μπεμπουλη κ πολυ χαιρομαι!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Καλά Λινάκι έχω σοκαριστεί κι γω τόσο πολυ!!! Φυσικά καταλάβαμε ότι λείπεις αλλα δεν γράφουν όλες οι κοπέλες κάθε μέρα κι έτσι δεν περιμέναμε να είναι κάτι τέτοιο!!! Καταρχήν κούκλα μου δες το σαν ένα κακο όνειρο που παει πέρασε.. Δεν θα σχολιάσω τον αρχιμ@λ@κ@ τον διευθυντή ευτυχώς που είχες τη μανούλα σου γιατι σε τρομοκρατησε δίχως λόγο χωρις να ξέρει καν το ιστορικό σου! Παει αυτο. Τώρα για την ρήξη που λες ότι ιστορίες έχω διαβάσει γυρω απο αυτο το θέμα οι κοπέλες είχαν υπερβολικά αυξημενα κόλπικά υγρα που τις προβληματιζαν και το έλεγαν απο μόνες τους στο γιατρο! Εσυ είχες κάτι τέτοιο; Δεύτερον για τη μόλυνση είχες κάποιο σύμπτωμα όπως φαγούρα κλπ γιατι ανέφερες ότι δεν είχες τίποτα και τρομοκρατηθηκα ακόμα πιο πολυ πως γίνεται να συμβαίνουν όλα αυτα και μεις να μην παίρνουμε χαμπάρι!!! Τέλος πάντων μη στενοχώριέσαι καλά έκανες και σταματήσες απο τη δουλειά να ξεκουραστεις και να σκέφτεσαι θετικα!!! Είσαι 28 εβδομάδων και μπαίνεις πια στη τελική ευθεία μόνο όμορφες σκέψεις! Μακάρι να ήταν το τελευταίο!!!

Νενάκι μου με το καλο να δέις το αντράκι αύριο θα περιμένουμε νέα!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Linaki διαβασα τι περασες και εμεινα κοκαλο....Ποιος μπορει να φανταστει κατι τετοιο?

Λογικο να τρομοκρατηθεις εννοειτε..να συμβει κατι τετοιο απο εκει που ολα πανε καλα,αλλα αφου περασε ο κινδυνος κοιτα τωρα να μη στεναχωριεσε και να εισαι ηρεμη!!!Καλα για το διευθυντη δεν το σχολιαζω..ηλιθιοι υπαρχουν παντου δυστυχως!

Αφου σε αφησε ο γιατρος σου να βγεις σημαινει οτι δεν υπαρχει τωρα σοβαρος λογος ανυσηχιας και να δεις που ολα θα ειναι καλα στο εξης!Δεν εχεις τιποτα απο συμπτωματα,ουτε ενοχλησεις?Ρωταω να ξερουμε και εμεις μη ο μη γενητο συμβει οτιδηποτε...Τα φιλια μου και μην στεναχωριεσε καθολου, το μωρακι σου ειναι δυνατο!

Την καλημερα μου σε ολες και ολους!

wsUfp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες

Linaki2012 περαστικό να είναι και μακάρι να πάνε όλα καλά. Το σημαντικό είναι ότι το προλάβατε και το αντιμετωπίσατε με επιτυχία. Η συμπεριφορά του διευθυντή είναι πλέον μια κακή ανάμνηση και τίποτα περισσότερο. Αυτό που μετράει είναι η καλή υγεία σου και του μωρού σου. Κουράγιο, η σκέψη μας είναι μαζί σου.

zophie & grace3 η γυναίκα μου είναι 40 ετών, εγώ 43 και είναι το πρώτο μας παιδί που ήρθε φυσιολογικά. Από όσα διάβασα για το Doppler Κυήσεως δεν αναφερόμουν σε αυτό καθώς με την εξέταση Doppler γίνεται έλεγχος της ροής των αγγείων της μητροπλακουντιακής αλλά και της εμβρυϊκής κυκλοφορίας. Τα τελευταία χρόνια η εξέταση αυτή έχει καθιερωθεί στην κλινική πράξη για την παρακολούθηση κυήσεων υψηλού κινδύνου, κυρίως εμβρύων με πλακουντιακή ανεπάρκεια και πιθανή υποξία. Εμείς κάναμε λεπτομερή υπερηχογραφικό έλεγχο καρδιάς εμβρύου.

Όσο αφορά στα ρουχαλάκια, για τις πρώτες εβδομάδες θα έχουμε 6-7 εσωρουχάκια με κοντό μανικάκι και άλλα τόσα φορμάκια με μακρύ μανίκι. Από εκεί και πέρα εφόσον θα ξέρουμε το μέγεθος θα προμηθευτούμε αναλόγως. Ακόμα πήραμε έναν υπνόσακο, 2 κουβερτούλες, μερικά σελτεδάκια, 4 πάνες αγκαλιάς, σκουφάκι και γαντάκια. Αυτά για αρχή. Στο νοσοκομείο μας έδωσαν μια λίστα με τα απαραίτητα, θα σας την γράψω μόλις πάω σπίτι.

maryy & barboulaσυνιστώ απόλυτα τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Σε βάζουν στο κλίμα, λύνεις απορίες και προετοιμάζεσαι καλύτερα σωματικά και ψυχολογικά. Η μαία που μας έκανε τα μαθήματα ήταν άψογη. Γίνονται στο Έλενα (Κτίριο Γ, 4ος, αίθουσα ΚΕΚ) και για να κλείσεις, καλείς στο 213-2051.366. Κόστος 5? το μάθημα, κάνεις 4 2ωρα 9-11 συνήθως Δευτέρα με Πέμπτη. Δεν έχει σημασία αν σε παρακολουθεί γιατρός εκεί ή όχι.

Όσο αφορά το εξειδικευμένο οδοντιατρικό τμήμα, παρακολουθούν γυναίκες σε εγκυμοσύνη αλλά και το επόμενο δίμηνο μετά τη γέννα. Εμείς έχουμε κάνει καθαρισμό, 2 εξαγωγές και 3 σφραγίσματα. Κόστος επίσκεψης 5?. Για ραντεβού καλείς στο 210-640.2390-1. Είχαμε συνεννοηθεί πρώτα με το γιατρό μας για να μας δώσει το οκ.

nena1984 σε ευχαριστώ και αντεύχομαι.

Σωκράτης

Καλημέρα κορίτσια και Σωκράτη!!!

Σωκράτη ήσουν πολυ αναλυτικός σε ευχαριστούμε πολυ!!!! Με το καλό ο μπέμπαρος!! Θα πάρω κι εγω τηλ σε λίγο και θα σας ενημερώσω!!

Grace μου ασε Δράμα η κατάσταση με τον ύπνο όσο Πάει χειροτερεύει!! Αυτη τη φορα κοιμήθηκα γυρω στις 4 και ξύπνησα στις 8. Κι αυτο είναι. Τις άλλες φορές τουλάχιστον Κοιμόμουν κανένα δίωρο 12-2 και ξενυχτούσα μετα φρέσκια!!! Τι να πω δεν ξέρω!! Φαντασου να είχα και μεγάλη κοιλια!!!

Ξανακαλημερα!!!

Γιορταζει η Σοφουλα μας σημερα!!! Χρονια πολλα λοιπον και με ενα πονο το μπεμπακι Σοφια μου σου ευχομαι, να στε κι οι δυο γεροι και δυνατοι!!!!

Α, Σωκρατη δεν την ηξερα αυτη τη εξεταση που λες... Αφου ειναι ολα καλα, αυτο μετραει (εκτος απο εσας πο μετρατε αντιστροφα ;) )

Zophie μου για τα ρουχα που λες, δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω πολυ. Συνηθως τις πρωτες εβδομαδες θελουν αρκετα ρουχα γτ λερωνονται πολυ, ειτ με γουλιες, ειτε με κακακια γτ ειναι σαν νερο και τους φευγουν απ τα πλαγια της πανας, και θα ναι και καταχειμωνο κι αντε να στεγνωσουν ωωχ!! Εγω να σου πω επειδη μου φερανε εχω μια τσαντα τζαμπο γεματη με ρουχαλακια !χαχχχααα τωρα για να τα βαλει ολα αποκλειεται...χαχχα :D :D :D

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και Σωκράτη!!!

Σωκράτη ήσουν πολυ αναλυτικός σε ευχαριστούμε πολυ!!!! Με το καλό ο μπέμπαρος!! Θα πάρω κι εγω τηλ σε λίγο και θα σας ενημερώσω!!

Grace μου ασε Δράμα η κατάσταση με τον ύπνο όσο Πάει χειροτερεύει!! Αυτη τη φορα κοιμήθηκα γυρω στις 4 και ξύπνησα στις 8. Κι αυτο είναι. Τις άλλες φορές τουλάχιστον Κοιμόμουν κανένα δίωρο 12-2 και ξενυχτούσα μετα φρέσκια!!! Τι να πω δεν ξέρω!! Φαντασου να είχα και μεγάλη κοιλια!!!

Αστα Μαιρουλα να δεις τι θα τραβηξουμε του μεγαλους μηνες..καλα δεν σου λεω για οταν γεννησουμε με το καλο!!χαχχχαχχαα εχει θα πεσει ξενυχτι καργα, θελουμε δεν θελουμε χαχχα:P:p

EDIJp1.png

Καλημέρα κορίτσια,

βρε Linaki διάβασα τι έπαθες. Πολύ στεναχωρήθηκα. τουλάχιστον το προλάβατε. από δω και πέρα ξεκούραση. Κάνει θαύματα.

Σωκράτη σιγά σιγά έρχεται ο μικρούλης. Με το καλό.

Για τα ρουχαλάκια και εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω, καθότι πρώτη φορά στο άθλημα. αλλά μου έλεγε μια φίλη μου ότι την βοήθησε πολύ το στεγνωτήριο γιατι στέγνωναν αμέσως. και αυτή Δεκέμβρη γέννησε. Αλλά δεν έχω χώρο να βάλω στεγνωτήριο άσε που είναι και επιπλέον έξοδα. αχχ

imQRp2.png

Πήρα τηλ στο Έλενα αλλα λέει κάλεστε πρωινη ώρα πριν τις 9 κι εγω έλεγα Άστο μην πάρω πρωι πρωι και με βρίσουν! Χάχα!

Όσο για τα ρουχαλάκια μας βλέπω να τα στεγνωνουμε πανω στο καλοριφέρ!

Σοφάκι πολύχρονη και με το καλο!!!!

Καλημέρα μανούλες και μπαμπά!

Linaki μου περαστικά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Για άλλη μια φορά θα πω πως αφού το πήρατε χαμπάρι εγκαίρως και το παρακολουθείτε, μην φοβάσαι τίποτα. Είδες που ήδη πατε καλύτερα άρα ακολουθείτε τα σωστά βήματα. Το μικρόβιο που το βρήκες βρε πουλάκι μου? Τι σου είπε ο γιατρός σχετικά? Είχες αυξημένα υγρά? Πάντως περαστικά!!

Σωκράτη αν έχεις κάποιο τηλέφωνο για το τμήμα που λες με τον υπέρηχο καρδιάς. Είχατε κλείσει καιρό πριν?

Μαιρούλα έτσι λένε για την ώρα αλλά εγώ και τις 2 φορές που μίλησα πήρα μετά τις 9. :P

Grace τι έγινε κούκλα μου??? Θα σε κλέψει η ξενιτιά :shock:???

Μπαρμπούλα με το καλό ο πριγκιπάκος σας!!! :P:p

Να μας έχετε με το καλό βρε εμάς τις κοριτσομαμάδες που είμαστε λίγες και καλές..;)

tt163fd3.aspx

tt1cfe8d

Λοιπόν κορίτσια πήρα κι εγω τώρα στο Ελένα κι Έκλεισα 5 Νοέμβρη για τα μαθηματα! Παπατρίκος κι εσύ τότε δεν είσαι;;; Έλα να γραφτουμε κι άλλες να πάμε παρέα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...