Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσια μου είναι τώρα δεύτερο βράδυ, τέτοια ώρα ακριβώς βαραίνει το κεφάλι ψιλοζαλιζομαι και κρυώνω ενώ η θερμοκρασία είναι καλή, λέτε να φταίει κανένα φάρμακο τα απογευματινα είναι innohep και προλουτεξ 

Εμενα μόνο το utrogestan όταν το παίρνω από το στόμα με κάνει να χάνομαι.... νιώθω ότι θα λιποθυμισω. Αλλά και η prolutex προγεστερονη δεν είναι? λογικα τα φάρμακα. 

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα maryy. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές, αντεύχομαι.

Μας τον είχε προτείνει ο γιατρός μας, καθώς όπως μας είπε ο υπέρηχος που κάνει εκείνος δεν έχει ακρίβεια πάνω από 70% στο θέμα της καρδιάς (δεν κάνει τόσο λεπτομερειακή εξέταση). Πέρα από αυτό, έχει πάντα τη σημασία του να σε εξετάζει παιδοκαρδιολόγος όπως είναι η κ. Κομνού. By the way, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσει η γιατρός, εξαιρετική πραγματικά.

Ο γιατρός μας δεν είχε κάποιο εύρημα που τον έκανε να ζητήσει περισσότερες εξετάσεις, απλά επειδή είμαστε σε κάπως προχωρημένη ηλικία για πρώτο παιδί, θεωρώ πως θέλει να είναι σίγουρος (όσο είναι αυτό δυνατό) για όλα.

Αν κάποια φίλη θέλει περισσότερες πληροφορίες ή στοιχεία επικοινωνίας για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, το καρδιολογικό τμήμα, το ειδικευμένο οδοντιατρικό τμήμα ή για κάτι που έχω αναφέρει στο παρελθόν, ευχαρίστως να βοηθήσω.

Σωκράτης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα :) Και καλό φθινόπωρο λέω εγώ .. μην έρθει ακόμη ο χειμώνας :)

soch, όντως χαθήκατε! Η εξέταση που κάνατε μεταξύ ποιών εβδομάδων πρέπει να γίνει; Είναι αυτή που λέμε κοινώς γ΄επιπέδου υπέρηχος ή doppler;

Μια που είστε οι πρώτοι που κάνατε τόσες ετοιμασίες .. και αυτοί που με το καλό πρώτοι θα έχετε την εμπειρία του μωρού .. Πόσα ρουχάκια πήρατε ας πούμε για τον πρώτο καιρό; Έχω καταμπερδευτεί με όλα αυτά που γράφουν στο ίντερνετ, και δεν έχω κάποιον δικό μου να ρωτήσω για την ώρα! Μια φίλη που γέννησε τον Αύγουστο .. δεν προλαβαίνει με τίποτα να κάνει οτιδήποτε πέρα τα του μωρού! Θα ήθελα μια ιδέα για να είμαι καλύτερα προγραμματισμένη!

XzvPp2.png

Δεν πρόλαβα να γράψω κάτι .. και τσουπ! προλάβατε και οι δυο! χαχα!

Με το καλό λοιπόν soch και ο δικός σας μπόμπιρας, αφού είστε πλέον στην τελική ευθεία! Με όλα αυτά με τις συσπάσεις που μου έτυχαν, θα είμαι ευτυχής αν φτάσω χωρίς να έχω γεννήσει στις δικές σας εβδομάδες! Αλήθεια, αν επιτρέπεται, ποια είναι η ηλικία σας που θεωρείτε προχωρημένη για πρώτο παιδί;

XzvPp2.png

Σωκράτη σε ευχαριστω για τις πληροφορίες. Ρώτησα δεδομένου ότι στη β επιπεδου πχ θεωρώ ότι κοιτούν λεπτομερώς τη καρδια όχι βέβαια 40 λεπτά, το πολυ 10 αλλα έχεις δίκιο καλύτερα να είσαι καλυμμένος. Όσο για τα μαθηματα ανωδυνου τοκετού λέω να πάρω κι εγω αύριο να κλείσω! Ελπίζω να βρω θέσεις! Επίσης οδοντιάτρικο τμήμα τι εννοείς ακριβώς μιας κι έχουμε και μέγα θέμα με τα δόντια μας;

Zophie μου βρε μη τρελαινεσαι με τα πραγματάκια! Τουλάχιστον φορμάκια ρουχαλάκια θα μας φέρουν πολλοί όταν έρθει ο καιρός! Ασε που πιστεύω ότι στη πορεία θα δούμε τι πραγματικά μας χρειάζεται! Θα ξεκινήσουμε απο τα βασικά!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Πολυ χαιρομαι Σωκρατη που όλα βαίνουν καλώς!!! Κοντευετε εσεις βλεπω!!! Τελεια! Με το καλο!! Ποποπο πως περασε ο καιρος? ε?

Καρδιολογικο εννοεις το doppler? Κι εγω εκλεισα μαθηματα ανωδυνου αλλα μαλλον δεν θα τα κανω..θα δειξει απο βδομαδα..!

Νομιζω Μαιρη μου, αν οντως εννοει το Doppler ο Σωκράτης οτι πλεον το κανουν ολοι οι γιατροι και γινεται απ την 28η και μετά αλλα ιδανικα στην 32η εβδομαδα!!

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

γεια σαςςςς κοριτσιαααααα....τι κανουμε????βλεπω στα γηργορα ολα καλα....Σωκρατη μια χαρα ολα εεε????χαιρομαι χαιρομαι....!!εγω ειμαι στην μαμα μου σημερα απο το μεσημερι...ωραιος ο γαμος χθες αλλα κρυο κ βροχη...πρεπει να ψιλοκρυωσα λιγακι ομως γιατι εχω διαρροια απο χθες...σημερα βεβαια ειμαι καλυτερα...!!λοιπον σας χαιρετω γιατι η μαμα φτιαχνει κρεπουλες κ παω να την βοηθησω...!!θα σας διαβασω αυριο το πρωι πρωτα ο Θεος που εχω ρεπο κ θα ειμαι μοναχουλα...φιλακια!!!!!!!!!!!!

Jr39p2.png

Χαρα μου γιατι να μην κανεις τα μαθηματα τι εννοείς;; Εγω πάλι εύχομαι να υπάρχει διαθεσιμότητα!!!

Θα σου πω απο Δευτερα αν θα κανω ;) ;)!!! Οχι, τα χω κλεισει για 29 Οκτωβρη στο Ελενα εδω και κανα μηνα...αλλος λογος θα σας πω...

EDIJp1.png

Θα σου πω απο Δευτερα αν θα κανω ;) ;)!!! Οχι, τα χω κλεισει για 29 Οκτωβρη στο Ελενα εδω και κανα μηνα...αλλος λογος θα σας πω...

Ωχ άμα τα κλεισες εδω και κανά μήνα εμείς δεν θα βρούμε τίποτα τώρα! :(

Διαφημίσεις

Καλα τι να σας πω??????? Λ Ι Ω Ν Ω !!!!!!!!!!!

Καθομαι στον υπολογιστη ...και πιανω πατουσακιαααααα!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧ Πανω πανω στην κοιλια.....!!!!!!!!!!!!!

Αληθεια λες;;; Πω πω τι τέλεια!!!!!!! Κι εμένα με κλωτσαει ο μπεμπούλης αλλα τελείως ακνόνιστα! Μια πολυ χαμηλα μια στον αφαλο μια αριστερα μια δεξιά! Αχου μωρε τα ζουζουνάκια μας μεγαλώνουν!!!!!!

Εμενα ειναι με το κεφαλι προς τα κατω...οποτε ειναι πατουσιααααα!!!!

Καλέ πως το καταλαβαίνεις;; Είναι πιο σκληρό;;

Καλέ πως το καταλαβαίνεις;; Είναι πιο σκληρό;;

Τα ετριβε στην ουσια πανω στη κοιλια μου γι αυτο το καταλαβα. Ηταν και μαλακη η κοιλια μου εκεινη την ωρα κι οποτε οπως το πιασα ακουμπησα πατούσια!!! Εχουμε και μια εμπειρια ;) ...χαχααχαχαχαχααα

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...