Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Είμαι μοναχοπαίδι και ποτέ δε μου έλειπε το ότι δεν είχα αδέλφια, παρόλα αυτά μεγαλώντας είδα ότι είναι ωραίο να έχεις μεγάλη οικογένεια! ΑΛΛΑ, προσπαθώ εδώ και τόσα χρόνια να κάνω ένα παιδι και θα σκέφτομαι αν θα κάνω και δεύτερο? Μακάριες οι γυναίκες που έχουν αντοχές και μπορούν να κάνουν όσα παιδιά θέλουν!

• Μου αρέσει 2
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες του Δεκεμβριου 2012

pepitsa

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Fraoulitsa με γεια τα πραγματάκια! Πολύ ωραίο το καροτσάκι! Ελπίζω μόνο να μην είναι βαρύ πολύ και σας ταλαιπωρεί στο μέσα-έξω από το αυτοκίνητο αν το χρησιμοποιήσετε έτσι. Εγώ σκέφτομαι να πάρω της chico ένα γύρω στα 120-135 ευρώ που είδα online με ποδόσακο και ελαφρύ μια που θέλω να έχω την αυτονομία μου σε τέτοιες μετακινήσεις! Δυο σπίτια κι εσείς που έχετε να εξοπλίσετε, πολύ πράγμα!

Είδα ότι το lidl έχει 2 κορμάκια 4?! Καλή τιμή!

Nena την Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο στο Ιπποκράτειο και στο δήμο Πυλαίας να ρωτήσω για μαθήματα ανώδυνου τοκετού δωρεάν, και θα σου γράψω!

Κατά τα άλλα, απολαμβάνω την βροχερή Θεσσλονίκη από το μπαλκόνι με ζεστό ρόφημα! Και του χρόνου!

XzvPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!! Κι εδω ετοιμάζεται να βρέξει αλλα το κρατάει λίγο!!! Zophie μου και του χρόνου ζεστό ρόφημα Αγκαλίτσα με τα μωρα μας!!!

Σε ευχαριστώ Αγία μου Ειρήνη, Άγιε Ευφραίμ, Παναγιά μου!!!

Αχ ,ναι αγκαλιτσα με τα μπεμπακια μας!!!

Κι εγω θα παρω αυτο σε λαχανι http://www.chicco.gr/el/en_karotsi_echo_jade_16.html

γιατι παλια ειχα πολυκαροτσι και ηταν πολυ βαρυ και δεν χωραγε στ αυτοκινητο και δυσκολευομουν αμα υπηρχε και καμια σκαλα..απαπα. Νομιζω αυτο ειναι καλο. Πως σας φαινεται??

EDIJp1.png

Αχ ,ναι αγκαλιτσα με τα μπεμπακια μας!!!

Κι εγω θα παρω αυτο σε λαχανι http://www.chicco.gr/el/en_karotsi_echo_jade_16.html

γιατι παλια ειχα πολυκαροτσι και ηταν πολυ βαρυ και δεν χωραγε στ αυτοκινητο και δυσκολευομουν αμα υπηρχε και καμια σκαλα..απαπα. Νομιζω αυτο ειναι καλο. Πως σας φαινεται??

Ααααα πολυ όμορφο χαρα μου!! Κι εγω το λάτρευω το λαχανί!!! Εμείς πάλι λέμε να πάρουμε πολυκαρότσι που εκτος του ότι κάνει 480 ευρω λες να το μετάνιωσω;;

Ααααα πολυ όμορφο χαρα μου!! Κι εγω το λάτρευω το λαχανί!!! Εμείς πάλι λέμε να πάρουμε πολυκαρότσι που εκτος του ότι κάνει 480 ευρω λες να το μετάνιωσω;;

Δεν ξερω βρε Μαιρουλα. Ειναι αναλογα τι χρηση θα κανει.

Θα ανεβαινεις σκαλες?

Θα χρησιμοποιεις πολυ αυτοκινητο?

Θα πηγαινεις πολλες βολτες?

Ειναι πολλα. Εγω που ημουν επαρχια κι επαιρνα συνεχεια αυτοκινητο με βολεψε το καθισματακι (το μονο που εχει μεινει πλεον απ το καροτσι)χαχα), στην ουσια δεν το πολυεπαιρνα το καροτσι. Σιγουρα αν πηγαινεις πολλες βολτες αμαξι-ποδια βολευει γιατι και να κοιμηθει ο μωρο το βγαζεις με το καθισμα και το βαζεις στο καροτσι χωρις να ξυπνησει (τους πρωτους μηνες). Εγω τωρα δεν εχω την δυνατοτητα να ξαναπαρω αλλα και παλι σου λεω με προβληματιζει ο χωρος και το βαρος του καροτσιου. Μην σου πω κατι και σε παρω στο λαιμο μου εε?? ;)

EDIJp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα :)

grace, πολύ ωραίο το καρότσι, παρόμοιο με αυτό που λέμε να πάρουμε κι εμείς. Να το το δικό μας, αν βέβαια μπορέσουμε και το βρούμε κάπου :)

http://www.chicco.gr/el/en_karotsi_lite_way_top__red_passion_64.html

Δεν ξέρω σε τι τιμή το βρήκες, πάντως αυτό που λέω εγώ μέχρι στιγμής το έχω βρει με 118 Ε και με 135 Ε. Έχει και ποδόσακο! Σημαντικό αυτό μια που οι ποδόσακοι ξεχωριστά κάνουν και 45 Ε! Πολύ ακριβοί μου φάνηκαν!

maryy, καλό και το πολυκαρότσι αν θέλεις όλο τον εξοπλισμό και δεν σε πειράζει το βάρος, εκτός βέβαια και είναι ελαφρύ! Σε μένα θα δώσει η κουμπάρα μου το κάθισμα αυτοκινήτου και το πορτ-μπεμπέ από ένα πολυκαρότσι που έχει, και λόγω της μέσης μου δεν γίνεται να σηκώνω βαριά πράγματα ή ανθρώπους :) Δηλαδή ακόμη και για μάρσιπο/sling το σκέφτομαι!

Θα θυμόμαστε .. ο καθένας διαφορετικά βολευόμαστε :)

XzvPp2.png

Ζοphie όμορφο και το δικο σου. Και στο λητω έχει μεγάλη ποικιλία αυτής εταιρίας θα βρεις σίγουρα! Καλέ δεν με παίρνετε στο λαιμό σας!!! Βασικά έχω κάθισμα αυτοκινήτου που μπορω να προσαρμόσω πανω του για αυτο το σκέφτομαι και μάλλον θα παίξει πολυ περπάτημα και λιγότερο αυτοκίνητο. Είναι να μου δώσει και μια ξαδερφη ένα τρικυκλο αλλα μου είπε ότι μάλλον δεν θα με βολέψει οπότε Ειδομεν!!!

Νυχτεριδα μου, σημερα που λειπει ο αντρας, αμα ξενυχτας και ξυπνησω, θα σου πιασω την παρλα οκ??? ;) ;) ;) ;)

Εεεεεε που ήσουν;;; Κοιμηθηκες εεε;;;; Χαχαχαχαχα!!! Κι εγω!!!!!!!

Διαφημίσεις

Επιτέλους βρέχει!!!!!!!!!!!!!! Ο Χειμώνας μπαίνει, τα μπεμπάκια είναι στο δρόμο!!!!!!!

Καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Εεεεεε που ήσουν;;; Κοιμηθηκες εεε;;;; Χαχαχαχαχα!!! Κι εγω!!!!!!!

χαχαχαχα

Καλημερουδια!!! Εδω ημουνα, αλλα αφου δεν σε ειδα μεσα δεν ειπα τιποτα. Κι απ τις 7.30 στο ποδι αλλα μετα βαριομουνα και ετσι αφου μου βαλες την ιδεα πηγα κι εγω στην εκκλησια και κοινωνησα τον μπεμπουλη μου :D:D !!!

Εσυ τι μου κανεις???

EDIJp1.png

χαχαχαχα

Καλημερουδια!!! Εδω ημουνα, αλλα αφου δεν σε ειδα μεσα δεν ειπα τιποτα. Κι απ τις 7.30 στο ποδι αλλα μετα βαριομουνα και ετσι αφου μου βαλες την ιδεα πηγα κι εγω στην εκκλησια και κοινωνησα τον μπεμπουλη μου :D:D !!!

Εσυ τι μου κανεις???

Μπράβο!!!!!!!! Βοήθεια σας!!!!!!!! Εγω πάλι καθάρισα λίγο το μπάνιο και σε λίγο θα βγούμε έξω για μαμ με κάτι φίλους!!! Άντε να φάει σουβλακοειδή ο μπέμπης μπας και ρίξει καμία κλωτσιά γιατι μόνο με τις βρωμιές εκσταζιάζεται αλλιώς παρα είναι ησυχος!!! Παιδι του junk food.. :) :) :)

Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες.

Λυπάμαι που δεν είμαι τακτικός, τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία θα προσπαθήσω να συμμετέχω πιο ενεργά στην όμορφη παρέα. Χαίρομαι που όλες πάτε καλά.

Εμείς διανύουμε την 32η εβδομάδα υπερηχογραφικά και έχουμε ραντεβού για έλεγχο την ερχόμενη Τρίτη. Το πιο σημαντικό νέο που έχω να σας πω είναι τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο Έλενα. Για μας που δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρία, απομυθοποιήθηκε η όλη διαδικασία. Μάθαμε μεταξύ άλλων τα στάδια που θα ακολουθήσουν, πότε πρέπει να ξεκινήσουμε για το μαιευτήριο, τι θα γίνει εκεί μέχρι να γεννήσουμε, τις αναπνοές που πρέπει να κάνουμε ώστε να βοηθήσουμε την εξέλιξη, τις περιπτώσεις όπου οι παρεμβάσεις (επισκληρίδιος, καισαρική, τεχνητοί πόνοι κ.λπ.) θα βοηθήσουν και δεν θα βλάψουν. Μιλήσαμε με τις μαίες αλλά και τις μέλλουσες μαμάδες λύνοντας απορίες. Γενικά ήταν πολύ ωραία η συμμετοχή. Ακολουθεί σεμινάριο για το θηλασμό και ένα ακόμα μετά τη γέννα για τη λοχεία.

Χθες δουλέψαμε λίγο στην πρώτη και πιο βασική αναπνοή (διαφραγματική) και πρέπει να το βάλουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα.

Κορίτσια ο πιτσιρικάς κλωτσάει πλέον συχνά και είναι τρομερή η αίσθηση όταν ταυτόχρονα έχω ακουμπήσει με το χέρι μου την κοιλίτσα. Πιο παλιά, ακουμπούσα τα χείλια μου για να νιώσω την παραμικρή κίνηση και όσο και να σας φανεί περίεργο, με τα χείλια ένιωθα το παραμικρό.

Επίσης, δεν ξέρω να το έχω αναφέρει, τέλος Αυγούστου κάναμε έλεγχο καρδιάς νεογνού, δηλαδή λεπτομερή υπερηχογραφικό έλεγχο με την κ. Κομνού στο Έλενα. Μισή ώρα με 40 λεπτά τα έψαξε όλα, έγραψε μετρήσεις, έβγαλε φωτογραφίες και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο. Δε σας κρύβω πως είχα αγωνία διότι είχαμε κλείσει το ραντεβού 1,5 μήνα πριν και το περίμενα πως και πως.

Παράλληλα ετοιμάζουμε το παιδικό. Μας έχουν δώσει φίλοι μερικά πράγματα ενώ ψωνίζουμε και εμείς. Η συρταριέρα με την αλαξιέρα είναι έτοιμα ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα πάρουμε το σετ καροτσιού/καθίσματος/πορτ μπεμπέ. Στο τελευταίο θα περάσει τους 3 πρώτους μήνες της ζωής του. Ρουχαλάκια και εσωρουχάκια είναι στο σπίτι.

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες σας.

Σωκράτης

Καλημέρα Σωκράτη!!! Α είστε σε πιο προχωρημένη εγκυμοσυνη εσείς!!!! Τι καλά!!! Μπήκαμε στην τελική ευθεία πραγματικά!! Και πολυ όμορφα τα νέα σας!!!! Με το καλο ο γιος!!!!!! Να σε ρωτήσω κάτι αυτόν τον καρδιολογικό έλεγχο γιατι δεν τον έχω ξανάσκουσει, σας είπε ο γιατρός κάτι τέτοιο;; Πρέπει να τον κάνουμε γενικά; Για πες λίγα λόγια να ψάχνουμε! Καλορίζικα και τα πραγματάκια, καλώς να ορίσει ο πρίγκιπας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...